Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

UNA PE SĂPTĂMÎNĂ

Cuplul Neacșu-Moraru, oficializat!

Las Fierbinți e sediul PRO România

Cuplul Neacșu-Moraru, oficializat!

Miercuri, 28 august 2019, la drum de seară, Luceafărul politicii ialomițene, Marian Neacșu și Soarele administrației publice locale, Victor Moraru, au prezidat o întâlnire politică în Vestul județului, la Fierbinți. Oficial, cei doi au strâns primarii și viceprimarii din zonă pentru a creiona un program investițional în energie și gaze pentru populație. În fapt, cei doi, susținuți de deputații PSD Andrei Pop și Mihăiță Găină, au negociat pe bază de promisiuni  înființarea unui pol politic al PRO România în Vestul județului, cu epicentrul la Fierbinți. Amfitrionul evenimentului a fost ex-primarul orașului Fierbinți, Iusein Iuksel, care a pus la bătaie doi berbecuți și două vedre cu vin prima-întâi din rezerva lui strategică de cârciumar administrativ...

La Florin Ciupercaru, birjar!
Apropierea alegerilor locale îi obligă pe Luceafărul politicii ialomițene, Marian Neacșu și Soarele administrației publice locale, Victor Moraru, să se afișeze împreună. Cei doi au convocat miercuri, 28 august a.c., la Fierbinți (n.red.: în bârlogul lui Florin Ciupercaru, omul fostului primar Iusein Iuksel care a asigurat, de altfel, «prânzul de mâncătură și vinul de băutură» pentru participanți) primarii și viceprimarii din zonă. Oficial, întâlnirea a fost una informală, în care s-au prezentat oportunitățile guvernării PSD în domeniul energiei și gazelor naturale. Neoficial însă, confirmă martorii oculari, cei doi au pus bazele unui pol politic PRO România în Vestul județului. Tandemul Neacșu-Moraru a fost sprijinit pentru o bună impresie artistică de doi parlamentari PSD. Adică, nimeni alții decât deputații PSD Andrei Pop și Mihăiță Găină. Primul dintre ei, în pofida drepturilor la replică pe care le livrează presei, este arvunit de PRO România încă de pe vremea când se lua la trântă cu statul paralel de se umplea de praful ridicolului. Mihăiță Găină însă este o achiziție nouă, la care nu ne așteptam. Pe de altă parte, nu ne miră, fiindcă deputatul Găină are de-acum o vârstă, iar șansele sale de a mai prinde încă un mandat de parlamentar la PSD tind către zero... Dar să nu divagăm și să revenim la subiect. Așadar, cei 4 scutieri ai Apocalipsei PSD în Ialomița nominalizați mai sus, spun martorii oculari, s-au întrecut zi de vară până-n seară, pe o căldură de n-ai fi dat nici muștele afară, să convingă primarii PSD și PNL prezenți că PRO România este viitorul județului. Punct!

Fiecare pasăre pe limba ei piere
Deși e puțin probabil să fi convins, căci primarii prezenți au mai văzut promisiuni la viața lor, cuplul Neacșu-Moraru a reușit totuși ceva: și-au oficializat relația politică. În aceste condiții, zvonurile colportate de noi în ultimele 6 luni devin certitudini, iar anunțul președintelui Moraru privind susținerea PRO România, calchiat după modelul primarului de Slobozia, Adrian Mocioniu, rămâne doar o chestiune de timp. Cât despre bietul Iusein Iuksel, obligat să suporte felicitările, masa și dansul, acesta susține deja public că va fi candidatul PSD la alegerile din 2020. «Toate problemele mele penale se trag de la faptul că am refuzat să trec la PNL, cum mi-a cerut Tinel... Eu nu am trecut și nu trec! Rămân la PSD! Iar dacă voi decide să candidez, voi candida din partea PSD. Pot să pun pariu că așa va fi!» ne-a declarat acesta după ce a confirmat că a fost prezent la întâlnirea prezidată de Marian Neacșu și Victor Moraru. În aceste condiții, pas de mai înțelege ceva! Noroc cu  maestrul Caragiale care a explicat clar acum 100 de ani situația, prin gura netrebnicului Farfuridi: «Din două una, dați-mi voie: ori să se revizuiască, primesc! Dar să nu se schimbe nimica; ori să nu se revizuiască, primesc! dar atunci să se schimbe pe ici pe colo, și anume în punctele... esențiale... Din această dilemă nu puteți ieși... Am zis!».

30 August 2019, 10:10 (5243 vizualizări - 15 comentarii)

Citiți și:
Între controlul asupra partidului și revenirea lui Marian Neacșu
Luceafărul politicii ialomițene, vicepreședinte la ANRE
Marian Neacșu slăbește PSD Ialomița din interior
Ghidul Renegatului
Ce ar fi Ialomița politică dacă...

Comentariile cititorilor:


boschetar frustrat:
(9 Septembrie 2019, 12:21)
Bre nea voi(ni)cule...je suis Ion Voicu!  Vezi ce usor este? nu mai sunt anonim, boschetar, frustrat, sunt cineva, nu? Iti arati singur frustrarea prin faptul ca te deranjeaza articolul si comentariile negative la adresa acestor doua personaje. Daca ai avea argumente in favoarea lor ai putea sa le expui aici, spunandu-ne civilizat ca gresim si suntem in #error404. Ca oamenii astia au facut numai fapte bune pentru oras/judet/tara si sa te apuci sa le insiri, gen: au intervenit la guvernul lor ca sa avem multi bani in judet pentru investitii, au asfaltat tot judetul ca-n palma (din elanul lor muncitoresc erau sa investeasca si in alt judet, Calarasi, si sa faca Pasajul de la Drajna -doamne, bine ca s-au oprit la timp, ca-i legau astia de la statu paralel!), au realizat infrastructura pentru crearea locurilor de munca si acum gemem de atatia investitori, s-au deschis o mie de fabrici si acum suntem inebuniti sa ne chemam tinerii inapoi din strainatate ca nu avem forta de munca, au alocat fonduri primariilor ca sa aduca utilitati in toate comunele (sa ne scoata din noroi bre), s-au dat peste cap si si-au respectat promisiunea ca "groapa lui stoica" va fi facuta din fonduri europene si nu din imprumuturi la banci, ca sa ne indatoreze pe zeci de ani de nu mai avem nici bani de un trotuar, etc.  Joac-o p`asta!
??????:
(8 Septembrie 2019, 10:41)
doi nesimtiti ................vor colacul iar acum ...........huuuuuuuuuu
haidehaide:
(5 Septembrie 2019, 11:59)
Nu mai zic nik de Moraru de cand a salvat echipa de fotbal de la desfiintare. Si cu cine vrei sa-i inlocuiti, cu TINEL??? 
@Ion Voicu:
(4 Septembrie 2019, 10:07)
Nea Voicule, "boschetarii frustrati" de care zici sunt cei din a caror bani se lafaie nulitatile care ne conduc. Ce pregatire au aceste nulitati in administrarea localitatilor si judetului? Zero barat, doar scoala de partid a ciumei rosii, urmasa a ciumei securist-comuniste; un fel de zero la patrat.
worldwidecleaner:
(3 Septembrie 2019, 20:57)
Nea Ion Voicu, nu-i asa ca va simțiți puternici momentan? Asta se întâmplă cu needucații spălați pe creier de servicii! Noi știm dosarele voastre prin care ați devenit sclavii utili lor, deci cine suntem noi?
cetatean:
(3 Septembrie 2019, 15:26)
Ion Voicu ?! tu cine esti ??
Ion Voicu:
(3 Septembrie 2019, 10:42)
Hei! Cei care scrieti aici fără a va declina identitatea! Intrati in categoria românilor ,,curajoși si responsabili"!? Vai de mama voastră! Cine sunteti voi? Ce pregătire aveti? Cumva boschetari frustrați!?
fane:
(2 Septembrie 2019, 15:20)
IUKSEL UN MINCINOS NU DOARME NICI NOAPTEA CU GINDUL LA PRIMARIE.CANDIDEZI DEGEABA NU AI NICI O SANSA.
cetatean:
(2 Septembrie 2019, 13:53)
Ciolanul saracu ?! mai aveti carne pe os?! nerusinatilor !
lerod:
(1 Septembrie 2019, 21:15)
In astia 2 cat si in ala de la prefectura + inca alti 2 as trage in ei pana sar fleoscai teava la pusca. Dar numai dupa ce ias tortura pana ce, dau filmari de cand erau burta mamelor lor. Nu i-as ierta nici daca si-ar manca singuri degetele de la maini si picioare.
Italy:
(1 Septembrie 2019, 17:00)
S_au reunit niste penali ! O
Urmașul lui urmașul lui Sava:
(31 August 2019, 16:15)
Se încearcă împărțirea voturilor Psd între psd si Pro România cu buna complicitate si prietenie a celor doi Mariani, astfel că în CJ sa existe o majoritate formată tot in jurul Psd. Unicul loser e Moraru care inca nu stie ca președinte de CJ va fi ales uninominal in 2020. Așa că tot la comuna Amara se va întoarce soarele politicii ialomitene.
Italy my love:
(31 August 2019, 12:25)
Ciupercă a fost arestat de ȘATRA din servicii tocmai pentru ca aceste două SIFOANE să preia hațurile politicii și pe cele financiare ale județului în favoare lor. Din păcate pentru ei au fost "mirosiți" și sunt izolați de către cei din PSD.
Urmașul lui urmașul lui Sava:
(30 August 2019, 17:27)
Cristi, absolut corect punctul tau de vedere. Dar nu uita că si PNL Ialomița are un Viorel(Tinel) nefrecventabil.
Cristi:
(30 August 2019, 13:40)
Acum pe bune...voi va ganditi la oamenii astia...mai ca empatizez( ce n-as fi zis vreodata ca as putea)....va dati seama ca astia toti trebuie sa stranga semnaturi pentru Dancila? Astia din PSD saracii ( CU DUHUL)  sunt nevoiti sa se duca  la oameni sa ii roage sa semneze pentru ce mai inculta/ analfabeta/ rusinoasa candidatura din istoria Romaniei ! Normal ca acum functioneaza - scapa cine, cum, unde poate ! 

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Miercuri 28 Iul 2021
233 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
« 1 3 4 5 6 7 8 9 350 351
Protopopiatul Urziceni: Campanie de donare de sânge

Protopopiatul Urziceni: Campanie de donare de sânge

Pentru a veni în sprijinul semenilor noștri aflați în suferință, miercuri, 28 iulie 2021, în intervalul orar 8,00-12,30, Protopopiatul Urziceni din cadrul Episcopiei Sloboziei și Călărașilor a continuat ...[citește_toată_știrea]

28 Iulie 2021, 14:40
(92 vizualizări - 1 comentariu)


Grupul de Comunicare Strategică: Niciun caz nou de COVID-19 în județul Ialomița!

Miercuri, 28 iulie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a rămas la 10802, nefiind înregistrat vreun caz nou față ...[citește_toată_știrea]

28 Iulie 2021, 14:15
(79 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Plata ajutorului de stat în sectorul creșterii animalelor

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA), prin Centrele Județene, informează că efectuează plata ajutorului de stat în sectorul creșterii animalelor, solicitat prin cererile de plată aferente ...[citește_toată_știrea]

28 Iulie 2021, 09:35
(65 vizualizări - 0 comentarii)


3

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Secțiunea Mica Publicitate
a fost actualizată!
Cele mai noi anunțuri din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

27 Iulie 2021, 18:15


Slobozia: Mandate de executare a pedepsei, puse în aplicare de polițiști

În cadrul unei acțiuni desfășurată de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, oamenii legii au reușit identificarea a doi bărbați, de 28 și 43 de ani, domiciliați în Slobozia, ce se sustrăgeau ...[citește_toată_știrea]

27 Iulie 2021, 16:10
(174 vizualizări - 0 comentarii)


5

Grupul de Comunicare Strategică: Niciun caz nou de COVID-19 în județul Ialomița!

Marți, 27 iulie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a rămas la 10802, nefiind înregistrat vreun caz nou față de ...[citește_toată_știrea]

27 Iulie 2021, 13:35
(75 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Plăți Renta Viageră Agricolă campania 2020

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează că a efectuat plățile sumelor cuvenite sub formă de rentă viageră agricolă aferentă anului 2020. Astfel, marți, 27 iulie 2021, APIA a ...[citește_toată_știrea]

27 Iulie 2021, 10:10
(192 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: Niciun caz nou de COVID-19 în județul Ialomița!

Luni, 26 iulie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a rămas la 10802, nefiind înregistrat vreun caz nou față de ziua ...[citește_toată_știrea]

26 Iulie 2021, 13:25
(128 vizualizări - 0 comentarii)


8

APIA primește cereri de plată pentru Programul Național Apicol

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează beneficiarii că Cererile de plată pentru accesarea Programului Național Apicol (PNA) se pot depune până la data de 2 august 2021, inclusiv ...[citește_toată_știrea]

26 Iulie 2021, 12:55
(130 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la o casă din Manasia

Incendiu la o casă din Manasia

În dimineața zilei de luni, 26 iulie a.c., pompierii Detașamentului Urziceni au fost solicitati, prin 112, să intervină la un incendiu izbucnit la acoperișul unei case din comuna Manasia. 3 echipaje de ...[citește_toată_știrea]

26 Iulie 2021, 12:20
(143 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Manasia incendiu


Movila: Șase persoane rănite într-un accident rutier

Movila: Șase persoane rănite într-un accident rutier

În seara zilei de duminică, 25 iulie a.c., în zona localității Movila, s-a produs un accident de circulație soldat cu vătămarea corporală a șase persoane. Din verificările efectuate de polițiști a reieșit ...[citește_toată_știrea]

25 Iulie 2021, 20:15
(475 vizualizări - 3 comentarii)

Taguri: Movila accident


Orboești: A intrat cu mașina într-un copac

Orboești: A intrat cu mașina într-un copac

Duminică, 25 iulie a.c., în localitatea Orboești s-a produs un accident de circulație soldat cu rănirea a două persoane. Din verificările efectuate de polițiști a reieșit că în evenimentul rutier a fost ...[citește_toată_știrea]

25 Iulie 2021, 18:40
(299 vizualizări - 0 comentarii)


12

Grupul de Comunicare Strategică: Niciun caz nou de COVID-19 în județul Ialomița!

Duminică, 25 iulie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a rămas la 10802, nefiind înregistrat vreun caz nou față ...[citește_toată_știrea]

25 Iulie 2021, 14:10
(139 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1 nou caz de COVID-19 în Ialomița

Sâmbătă, 24 iulie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 10802, fiind înregistrat 1 nou caz de îmbolnăvire ...[citește_toată_știrea]

24 Iulie 2021, 13:40
(198 vizualizări - 1 comentariu)


Accidente la Tovărășia și Urziceni

Accidente la Tovărășia și Urziceni

Pompierii ialomițeni au intervenit vineri, 23 iulie a.c., în cazul a două accidente rutiere petrecute pe raza localităților Tovărășia și Urziceni. În urma evenimentelor au rezultat cinci persoane rănite ...[citește_toată_știrea]

23 Iulie 2021, 16:30
(442 vizualizări - 3 comentarii)


DSVSA Ialomița: 7 focare de Pestă Porcină Africană, identificate pe raza județului

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează proprietarii/deținătorii de porcine, atât din exploatațiile comerciale cât și din gospodăriile populației că, la data de ...[citește_toată_știrea]

23 Iulie 2021, 14:10
(343 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 3 noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Vineri, 23 iulie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 10801, fiind înregistrate 3 noi cazuri de îmbolnăvire ...[citește_toată_știrea]

23 Iulie 2021, 14:00
(210 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: 25 decembrie 2021, data limită de plată a impozitului specific aferent semestrului I

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabili că, potrivit normelor în vigoare, declararea și plata impozitului specific unor activități, aferent semestrului I 2021, se ...[citește_toată_știrea]

23 Iulie 2021, 13:30
(184 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: 26 iulie 2021, termen limită pentru depunerea a 9 declarații fiscale

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii interesați că 26 iulie 2021 este termenul de depunere a următoarelor declarații: Formularele 100, 112, 208, 224, 300, 301, 307, 311, 390 ...[citește_toată_știrea]

23 Iulie 2021, 13:20
(227 vizualizări - 0 comentarii)


Razie de amploare la Urziceni

Joi, 22 iulie a.c., polițiștii ialomițeni au efectuat o razie de amploare pe raza municipiului Urziceni. Astfel, forțele de ordine au controlat în trafic 295 de autovehicule și legitimat peste 390 de persoane ...[citește_toată_știrea]

23 Iulie 2021, 12:30
(252 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Conducea în stare de ebrietate

Un bărbat de 35 de ani, din Țăndărei, s-a ales cu un dosar penal după ce a fost surprins în trafic în stare de ebrietate. Acesta a fost oprit pentru un control de rutină în seara zilei de joi, 22 iulie ...[citește_toată_știrea]

23 Iulie 2021, 12:20
(210 vizualizări - 0 comentarii)


Balaciu: Doi răniți în urma unui accident rutier

Balaciu: Doi răniți în urma unui accident rutier

Vineri, 23 iulie 2021, salvatorii de la Detașamentul de pompieri Urziceni au fost solicitați să intervină cu o autospecială de stingere cu apă și spumă la un accident rutier, în care au fost implicate un ...[citește_toată_știrea]

23 Iulie 2021, 11:45
(287 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Balaciu accident


«Ziua Imnului», marcată la Slobozia

Instituția Prefectului Ialomița va organiza joi, 29 iulie a.c., o festivitate prin care va marca «Ziua Imnului». Festivitatea se va desfășura pe platoul din Piața Revoluției din Slobozia. Evenimentul va ...[citește_toată_știrea]

23 Iulie 2021, 11:40
(232 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Vernisaj la Muzeul Național al Agriculturii

Absolvenții Universității Naționale de Arte a României vor organiza marți, 27 iulie 2021, o expoziție de pictură la Slobozia. Vernisajul va fi găzduit de către Muzeul Național al Agriculturii. Expoziția ...[citește_toată_știrea]

23 Iulie 2021, 10:20
(188 vizualizări - 1 comentariu)


Urziceni: Reținut pentru 24 de ore după ce a furat din buzunare

Polițiștii din Urziceni au reținut miercuri, 21 iulie a.c., pentru 24 de ore, un bărbat de 42 de ani, suspect într-un dosar de «furt». Din datele oamenilor legii, în ziua de 8 iulie a.c., în timp ce se ...[citește_toată_știrea]

22 Iulie 2021, 15:25
(234 vizualizări - 1 comentariu)

Taguri: Urziceni furt


Glodeanu Sărat: Locuință cuprinsă de flăcări

Glodeanu Sărat: Locuință cuprinsă de flăcări

Joi, 22 iulie a.c., pompierii din Urziceni au intervenit pentru stingerea unui incendiu, produs la o locuință din satul Glodeanu Sărat-Buzău. 3 echipaje de salvatori cu două autospeciale de stingere cu ...[citește_toată_știrea]

22 Iulie 2021, 15:10
(229 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Conflict între adolescenți, aplanat de un jandarm

Aflat în timpul liber, un ofițer din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Ialomița a intervenit marți, 20 iulie a.c., pentru aplanarea unui conflict, produs între mai mulți adolescenți la intrarea ...[citește_toată_știrea]

22 Iulie 2021, 14:35
(434 vizualizări - 1 comentariu)


Dridu: Lebădă salvată de polițiști

Dridu: Lebădă salvată de polițiști

Polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor au intervenit miercuri, 21 iulie a.c., pentru a salva o lebădă. Oamenii legii au fost sesizați cu privire la faptul că o lebădă, care nu mai poate ...[citește_toată_știrea]

22 Iulie 2021, 14:20
(304 vizualizări - 2 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 2 noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Joi, 22 iulie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 10798, fiind înregistrate 2 noi cazuri de îmbolnăvire ...[citește_toată_știrea]

22 Iulie 2021, 13:50
(293 vizualizări - 0 comentarii)


Respectarea Codului Muncii, verificată de inspectorii ITM Ialomița

În prima jumătate a lunii iulie 2021, inspectorii Inspectoratului Teritorial de Muncă Ialomița au desfășurat ample controale privind prevederilor legale privind munca la domiciliu, telemunca, decalarea ...[citește_toată_știrea]

22 Iulie 2021, 10:10
(212 vizualizări - 0 comentarii)


« 1 3 4 5 6 7 8 9 350 351
Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...