Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

UNA PE SĂPTĂMÎNĂ

Luciferul Neacșu revendică Organizația PSD Ialomița

Luciferul Neacșu revendică Organizația PSD Ialomița

Nori negri deasupra social-democrației ialomițene. Luciferul Neacșu se întoarce călare pe funcția de secretar general al Guvernului... Victor Moraru îi calcă pe urme, amușinând scaunul lui Pavel. Ipochimenul Mocioniu, hop și el!, la rând după un post de subprefect. Iar Costică, așa cum ne-a oblișnuit, se încălzește pe marginea terenului, doar l-o vedea și pe el cineva...

Toți o apă și-un pământ Tocmai când credeam că politica ialomițeană a devenit plictisitoare și irelevantă, veștile de la Centru cu­tremură scaunele din care aleșii noștri se hlizesc ca muta la... senatoarea Rodica, care nu mai prididește să promită electoratului AUR că va face din Ialomița buricul pământului... Dar na, că facem ce facem și tot la țățica Rodica ajungem. Să revenim! Prima veste ar fi că PNL absoarbe PMP, decizie care l-ar face pe ex-primarul Ionașcu coleg de partid cu primarul Soare. Nu râdeți, că s-a mai văzut. A doua veste, mult mai greu de digerat, e că PSD absoarbe PRO România... Da, știm! Veți spune ca ardeleanul în fața girafei că «Așa ceva nu se există!». Dar noi vă invităm să rămâneți deschiși în fața posibilităților combinatorii infinite pe care le oferă politica neaoșă și «niciodată să nu spuneți niciodată», după cum ne-a sfătuit pe toți Andra feat. Cabron.

Va fi, Pavele! Va fi! Cu sau fără fuziuni, un lucru e clar. Ciolacu face Guvernul și Ciolacu dezgroapă toate mumiile PSD din sarcofagele politicii. Printre acestea și pe prietenul său Marian Neacșu, supra­numit -iată, pe bună dreptate!- Luciferul politicii ialomițene. Pentru el, și asta o știe deja toată țara, Ciolacu a rezervat postul de secretar general al Guvernului, nemaiașteptând forma­litățile fuziunii. Iar Luciferul înstelat, spun surse din anturaj, a acceptat funcția la pachet cu preșe­dinția Organizației PSD Ialomița. «Bă, ești nebun?!» ar fi exclamat Pavel, după modelul Las Fierbinți. «Bă, ești prost!?» i s-a răspuns, dar nimeni nu s-a supărat, că se mai întâmplă... De-atunci a trecut jumătate de noiembrie, iar Pavel e «mut ca o lebădă», precum poetul. Însă cu sau fără Pavel, veștile circulă din gură-n gură de-a lungul și de-a latul Organizației, cutremurând-o! Fiindcă Luciferul nu uită și nu iartă, că nu-i ca Pavel... Iar de se va întoarce, pre mulți îi pierde. Nu-i așa, domnule deputat Fănică?!

Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită Revenirea lui Neacșu e însă vestea bună! Vestea proastă e că, o dată cu el, se întoarce și Victor Moraru, exilat acum pe scăunelele de consilier județean ale PRO România. Că doar nu degeaba a fost văzut braț la braț prin Capitală alături de Lucifer și nu degeaba și-a spart măselele încercând să muște din mâna de Președinte a lui Pavel! Acuma să nu ne înțelegeți greșit! Noi pe Pavel nu-l plângem, că Ciolacu e și prietenul lui și i-o găsi și lui un post călduț prin Guvern până la Alegerile viitoare. Noi de mila ălora rămași vărsăm atâtea lacrimi... Că nu-i vedem bine pe niciunul, mai ales pe «consilierul de noapte», care l-a vândut fără să clipească pentru o ciosvârtă grasă picată de la masa oficială. Și ca el câți, de la funcționarii din Consiliu și până la primarii care l-au trădat așa cum i-a învățat tot el pe vremea când își închipuia că are politica europeană la picioare.

Trei la leu, trei la leu! Și dacă toate astea se întâmplă, am face bine să plecăm urechea și la zvonurile de mâna a doua. Primul dintre acestea e că, sătul să mai spele rufele murdare ale administrației lăsate maldăr de Victor Moraru, administratorul public al județului Alexandru Potor visează la o slujbă de secretar de stat în Ministerul Fondurilor Europene. Și că ar visa și la una de ministru, dacă l-ar cunoaște pe Ciolacu cum îl cunoaște Luciferul... A doua și cea mai amuzantă dintre toate e că ex-primarul Sloboziei, Adrian Mo­cioniu, vrea și el o slujbă de subprefect. Că dacă pentru Victor se poate, atunci trebuie să se poată și pentru el... În sfârșit, a treia dar nu cea de pe urmă, e că șeful de cabinet al lui Pavel, Marin Constantin, visează la funcția de prefect al județului, care i-a scăpat de atâtea ori printre degete. Ce spuneți? Că ar vrea și nea Gigi dacă PSD schimbă absorbantul? Nu mai poate, că e pensio­nar! Dar știm noi totuși niște personagii care ar da cu banu’ (din obișnuință) să ocupe niscaiva funcții publice... Nino, nino!

19 Noiembrie 2021, 09:10 (5206 vizualizări - 23 comentarii)

Citiți și:
Cuplul Neacșu-Moraru, oficializat!
Ghidul Renegatului
Ce ar fi Ialomița politică dacă...

Comentariile cititorilor:


@@Gelu:
(22 Noiembrie 2021, 14:45)
La moda acum Gelu este "pandemia" . Autoritatile au fost prinse cu chilotii in vine. Stai sa vina iarna, sa vezi cum  ii prinde iarna cu nadragi jos. Si actualul primar , va fi si el "depasit" de situatie va da vina pe DADP . Porumbeii aia se c.ca in centru, macar putea sa se asigure de curatarea zonii dar nici atat nu poate primarul nostru ca doar e "SAF" de partid pe IALOMITA. Are alte atributii, mai importante ,convocari de partid,batalia se da acum ori niciodata. 
Domnule primar ocupati-va de functia principala cea de "primar" si lasati activitatea firmei dumneavoastra si a partidului. Nu partidul va pus in pozitia curenta, cetatenii acestei urbe. Mai lasati plimbarile si veniti cu solutii.  Nu va e rusine ca vedeti excremente de porumbel in centrul orasului peste tot ?
Gelu:
(21 Noiembrie 2021, 22:54)
Prin oras mai schimbam si noi ceva?! Ca a trecut un an de la alegeri… Sau de vina tot Psd-ul e pentru ce s-a intamplat cu promisiunile din campania pentru Primaria Slobozia 2020. Bataie de joc!
Las fierbinti:
(21 Noiembrie 2021, 16:53)
"@@Bai soarta", degeaba folosesti tonul asta superior-dispretuitor, fac pariu ca faci perte dintre mucii intinsi pe asfaltul un drum judetean necirculat intens, de ai ramas chitit in intunericul unui marunt lipitor de afise electorale, nu de alta da poate in viitor iti gasesti un loc de munca, onest in mediul privat si nu la stat sub aripa de partid si unui libidinos ales local. Te invarti in jurul cozi aiurea, dar cu galagie de linguri in burta goala, doar doar o mai pica ceva de la partid. Un post la buget pentru fitu, pentru norata, cumnatata sau vreo pocnitorare pe care tu o frecventezi fara stirea nevestii. Nu voi alegeti cand votati, acum platiti! Nu stiu de ce acum chitaiti a paguba prin gara, trenurile au plecat din zona! Tu ai impresia ca punctul de plecare al celor din “las fierbinti” nu este bazat pe realitatea acestei zone, ori aia sunt pusi pe defaimare? Manusă dle, @@ Bai soarta, scurt si la obiect.
@Om:
(21 Noiembrie 2021, 13:46)
Te bucuri degeaba ca, dupa cum se vede din frustrarile tale, tot ca "gandsci" gandesti si traiesti ca in bordei de pamant si in "painlanta". Sa-ti fie de bine, chirpicule!
@Soarta bai:
(21 Noiembrie 2021, 08:58)
"Bai soarta", degeaba folosesti tonul asta superior-dispretuitor ca soarta nu ti-a deschis mintea. Vorba aceea, istetimea se tine dupa tine dat tu esti mult mai iute. Cei carora li te adresezi pe net nu se incadreaza in categoria de care amintesti, poate doar 1% dintre ei. Grosul il gasesti la carciumile din sate, pe listele de asistati social sau printre lipitorii de afise ai partidelor. Mai rumega si primeneste-ti ideile inainte de a iesi in public cu ele ca sa nu fi ca "plojnita"pe marginea cearsafului.
Om:
(21 Noiembrie 2021, 00:32)
Ce ma bucur, ca vine Neacșu, iar va striveste ca pe gandsci! Va meritați traiul, va jur ca ma  bucur când vad ca va merge din ce în ce mai rău. Prostia sa trăiască veșnic în Ialomița, da doamne!  La chirpici bai stimabililor, la painlanta si bordeie în pământ, stimabililor. Nu scoateți capul deasupra de idioțenie. 
Soarta bai:
(20 Noiembrie 2021, 18:06)
Nu ati inteles ca va meritati soarta, mai Ialo mito, cand mergeti la alegeri, mergeti beti or mancati vinete pana va ies semintele prin dos, lasand dare de prostie de la carciuma pana la la sectia de vot. Nu ati inteles si nu veti intelege in veci ca sunteti blestemati la prostie, pentru todeauna. Mai votantu lu peste, pai cand mergi si pui stapila pe un,hot puscarias, pe un frizer cu doua clase ca trenul personal sau pe un tractorist cu scoala in camp la arat, la ce sa te astepti, ce vrei. La ce te astepti de la hot, decat sa fura in continuare, de la frizer la ce te astepti in afara de carari pe cap dat cu pensula pe gat, si indreptat frana mucilor, de la tractorist, la ce in afara de o galeata de motorina si ceva doliu sub unghi. Ati ridicat hoti si corupti la rang de arta, voi nu altcinena. Ce vreti acum, ca vine, Neacsu? Lasa ma sa va tina lesinati cai bine asa pentru voi, daca va desteptati iesiti ca plojnitele pe marginea cearseafului. Tineretul e baza nu burtosi si hotii, da voi alegeti in continuare sa traiti in mizerie si saracie preferand sa alungati tineretul cu carte.Soarta ma votantule.
Neamul Românesc:
(20 Noiembrie 2021, 10:58)
Credința mea e că nu ne deșteptăm nici de data asta. Cu toate tunurile care s-au tras ! și în următorii 100 de ani tot așa o să fie în țara asta.
Se pare că doctorii curanți (politicienii) au tot interesul de a lungi boala pacientului, căci doar din boala lui trăiesc ei.
Curiosul :
(20 Noiembrie 2021, 10:51)
La asa partide politice ,fara platforma program fara onoare ,fara scrupule ,este normal ca românul regretă comunismul .Anarhia politică actuala o sa se răsfrângă asupra opțiunilor de vot extremiste,in sensul îmbrățișări reprezentanților acestora.Si sa vezi atunci fugă pe primari ,exemplu Nicușor de la București.
Pristands:
(20 Noiembrie 2021, 08:27)
Curat murdar, coane Fănică!
Corcodele,adevar graiesti !:
(20 Noiembrie 2021, 06:02)
da sa stii ca fara marinel si cretinel viata e pustiu ! cum sa -ti iasa o guernica complecta fara asa piese ? si daca tot te dedai la doine, rogu-te, sa nu uitam de Pastorel cu a lui zicere ...garda merge inainte prin partidul comunist !
Vasile:
(19 Noiembrie 2021, 22:37)
Vai si amar , astia chiar cred ca o sa mai capete functii politice si interes fata de public. Sa le fie rusine, publicul le-a aratat ca nu mai au viitor. Nu tot ei credeau ca electoratul e prost si ca orice ar fi PSD-ul ii va alege ?
Ne-am saturat de blaturile voastre, haimanalelor luati-va mapa si la culcare cu voi.
Ialomiteni asa cum ii vedeti voi "prosti de-mpung" , au decis cand au votat ca locul vostru nu mai e in politica , la caldurica pe bani publici. 
Nu aveti nimic bun de oferit pentru cetateni. 
Ionel:
(19 Noiembrie 2021, 21:53)
Din aceasta cauza a aparut un partid precum AUR si romanii au votat fara sa stie cu cine.Hotii astia de la PSD si PNL nu fac alceva decat sa imparta ciolanul si sa vanda tara,bucata cu bucata.Pacat.In conditiile astea ir sa apara si alte partide care vor fi votate in viitor formate din persiane dubioase.
...:
(19 Noiembrie 2021, 19:52)
Împărțeala se va produce doar dacă guvernul va trece de chinurile facerii. Este foarte probabil ca Câțu să fie premier interimat până la viitoarele alegeri anticipate.
Corcodel de la Dumitresti:
(19 Noiembrie 2021, 18:45)
Lucifer-osul, a fost saptamana trecuta, la vechiul lui loc de munca, sediul central al partidului. Cauta mapa lu Dragnea. Cio-losu, i-a spus clar:  ''- Fara mapa, Marene, tu-mi duci tichia, de mapa se ocupa Marean tractoristul. Te fac sef cioban, la stana din Ialomita, taie toti berbecii, unfla mioarele si taie cornitele la berbecutii astia tineri si neastamparati. Este vremea ta Gerard Departi-osule,nas-osule!''  Are dreptate, Ciol-osu, pai sa stea pe dreapta, eminenta cenusie, a psd, haripa Ciol-osu. Asa ca zarurile fiind aruncate(ne-am lasat de poker, este timpul barbugiilor), epoca tractoristilor apune. Va primi in dar un tractor U 650M , de colectie, va fi numit ca si Padurarul galben, secretar de stat, cu spatele ridicat, in cele patru vanturi, la ministerul reintegrari in heuropa. Cu un sandero la scara, corpul Y, supsol intrarea prin parcarea subterana.Deja este chef mare la amara, Victoras, baiat de oras, are amanta pregatita si iapa de botez gatita. Are ham si sa din piele, nu mai umblam cu obiele. Aseara pe inserat, un tractorist inselat, in semn mare de impacare, a lasat in fata porti, patru saci si trei baloti. Lucerna de munte, cu graunte multe, sa fie iapa fericita, destul a fost oropsita. Vine si tomberonista, vrea sa vada si ea lista, de iese la 1-1 iar o sa fie stapana, la un mare hospital de din ala judetean. PLEACA ai NOSTRI, VIN ai NOSTRI- NOI RAMANEM IAR CA PROSTI!

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Sâmbătă 27 Nov 2021
141 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
« 1 3 4 5 6 7 8 9 366 367

Slobozia: Reținut pentru «șantaj»

Un tânăr de 25 de ani, din București, a fost reținut pentru 24 de ore pentru că și-ar fi șantajat fosta iubită. După ce s-a despărțit de tânăra domiciliată în Slobozia, acesta i-a pretins suma de 1000 de ...[citește_toată_știrea]

26 Noiembrie 2021, 19:45
(149 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 18 noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Vineri, 26 noiembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 19304, fiind înregistrate 18 noi cazuri față ...[citește_toată_știrea]

26 Noiembrie 2021, 14:30
(187 vizualizări - 0 comentarii)


Protopopiatul Slobozia: Activități dedicate sărbătorii Sfântului Andrei

Protopopiatul Slobozia: Activități dedicate sărbătorii Sfântului Andrei

Protopopiatul Slobozia, în parteneriat cu Grădinița «Piticot», a organizat vineri, 26 noiembrie a.c., o activitate tematică, denumită «Sfântul Apostol Andrei-patronul spiritual al românilor». Scopul acestui ...[citește_toată_știrea]

26 Noiembrie 2021, 13:15
(164 vizualizări - 0 comentarii)


3

ANAF: Noi reglementări privind organizarea activității de administrare a marilor contribuabili

Începând cu data de 1 ianuarie 2022, intră în vigoare prevederile Ordinului Președintelui Agenției Naționale de Administrare Fiscală nr. 1721/2021, privind organizarea activității de administrare a marilor ...[citește_toată_știrea]

26 Noiembrie 2021, 11:30
(159 vizualizări - 0 comentarii)


4

Țăndărei: Focuri de armă trase pentru prinderea unui hoț de mașini

În seara zilei de miercuri, 24 noiembrie 2021, polițiștii din Țăndărei au fost sesizați, prin apel 112, de un bărbat din orașul Țăndărei, cu privire la faptul că i-a fost sustras autoturismul din curtea ...[citește_toată_știrea]

25 Noiembrie 2021, 15:50
(243 vizualizări - 1 comentariu)


5

Fetești: Parfumuri contrafăcute, confiscate de polițiști

Miercuri, 24 noiembrie a.c., polițiștii din Fetești, în timp ce efectuau un filtru rutier pe strada Călărași din localitate, au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 35 de ...[citește_toată_știrea]

25 Noiembrie 2021, 15:40
(127 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 22 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Joi, 25 noiembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 19286, fiind înregistrate 22 de noi cazuri față ...[citește_toată_știrea]

25 Noiembrie 2021, 13:40
(128 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Formularele de înregistrare fiscală se pot depune electronic

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii interesați că în Monitorul Oficial al României a fost publicată o reglementare pentru aprobarea formularelor de înregistrare ...[citește_toată_știrea]

25 Noiembrie 2021, 12:10
(71 vizualizări - 0 comentarii)


8

Grupul de Comunicare Strategică: 46 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Miercuri, 24 noiembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 19264, fiind înregistrate 46 de noi cazuri ...[citește_toată_știrea]

24 Noiembrie 2021, 17:48
(147 vizualizări - 0 comentarii)


9

APIA Ialomița: Schema de ajutor de minimis în sectorul apicol

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură Ialomița (APIA Ialomița) informează apicultorii că, până pe data de 26 noiembrie 2021 inclusiv, se pot depune cereri de acordare a ajutorului de minimis ...[citește_toată_știrea]

24 Noiembrie 2021, 10:25
(201 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Secțiunea Mica Publicitate
a fost actualizată!
Cele mai noi anunțuri din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri on-line!

23 Noiembrie 2021, 17:40


AJFP Ialomița: Contribuabilii pot beneficia de eșalonarea la plată a obligațiilor fiscale

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii interesați că, prin depunerea unei cereri, pot beneficia de eșalonarea la plată în formă simplificată a obligațiilor fiscale ...[citește_toată_știrea]

23 Noiembrie 2021, 16:20
(181 vizualizări - 0 comentarii)


12

Țăndărei: Fără permis, la volan

Luni, 22 noiembrie a.c., polițiștii rutieri din cadrul Poliției Orașului Țăndărei au oprit în trafic, pentru verificări, un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 53 de ani, din orașul Țăndărei. ...[citește_toată_știrea]

23 Noiembrie 2021, 14:45
(145 vizualizări - 0 comentarii)


Bărcănești: Lemne confiscate

Luni, 22 noiembrie a.c., în jurul orelor 12,30, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Bărcănești au depistat pe raza localității Bărcănești un transport ilegal de lemne. Aceștia au oprit în trafic un ...[citește_toată_știrea]

23 Noiembrie 2021, 14:35
(194 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Amenzi pentru nerespectarea măsurilor de protecție sanitară

În ultimele 24 de ore, polițiștii ialomițeni, împreună cu reprezentanți ai celorlalte autorități cu atribuții în domeniu, au continuat acțiunile pentru limitarea răspândirii virusului COVID-19. Forțele ...[citește_toată_știrea]

23 Noiembrie 2021, 14:20
(117 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 34 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Marți, 23 noiembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 19218, fiind înregistrate 34 de noi cazuri față ...[citește_toată_știrea]

23 Noiembrie 2021, 13:55
(89 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Duminică, 21 noiembrie a.c., în jurul orelor 17,00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 5 Jilavele, în timp ce efectuau un filtru rutier pe DN1D, în comuna Bărbulești, au observat în trafic ...[citește_toată_știrea]

22 Noiembrie 2021, 15:20
(233 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Amenzi de peste 95000 de lei, 32 permise de conducere reținute

Polițiștii ialomițeni au desfășurat 24 de acțiuni punctuale în mediul rural și urban, organizate atât independent, cât și împreună cu Inspectoratul Județean de Jandarmi Ialomița, intervenind totdată la ...[citește_toată_știrea]

22 Noiembrie 2021, 15:15
(223 vizualizări - 0 comentarii)


Controale ale ITM Ialomița

În perioada 1-12 noiembrie 2021, Inspectoratul Teritorial de Muncă Ialomița, prin departamentul Relații de Muncă, și-a desfășurat activitatea în conformitate cu Programul Cadru de Acțiuni aprobat de Inspecția ...[citește_toată_știrea]

22 Noiembrie 2021, 14:10
(225 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 25 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Luni, 22 noiembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 19184, fiind înregistrate 25 de noi cazuri față ...[citește_toată_știrea]

22 Noiembrie 2021, 13:50
(171 vizualizări - 0 comentarii)


Accidente la Albești, Făcăeni și Amara

Sâmbătă, 20 noiembrie a.c., în jurul orei 11,15, 3 echipaje de pompieri din Slobozia au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o descarcerare și o ambulanță SMURD, la un accident rutier ...[citește_toată_știrea]

22 Noiembrie 2021, 12:20
(267 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Miercuri, 2 decembrie 2021-termen limită pentru depunerea Formularului 394

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește contribuabililor că joi, 2 decembrie 2021, este termenul limită de depunere a «Declarației informative privind livrările/prestările și achizițiile ...[citește_toată_știrea]

22 Noiembrie 2021, 10:50
(176 vizualizări - 0 comentarii)


Coșereni: 7 mașini avariate din cauza unei întoarceri efectuată neregulamentar

Coșereni: 7 mașini avariate din cauza unei întoarceri efectuată neregulamentar

În dimineața zilei de luni, 22 noiembrie a.c., în afara localității Coșereni, s-a produs un accident de circulație soldat cu rănirea a patru persoane. Din verificările efectuate la fața locului a reieșit ...[citește_toată_știrea]

22 Noiembrie 2021, 09:00
(284 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 27 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Duminică, 21 noiembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 19159, fiind înregistrate 27 de noi cazuri ...[citește_toată_știrea]

21 Noiembrie 2021, 13:40
(227 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 38 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Sâmbătă, 20 noiembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 19132, fiind înregistrate 38 de noi cazuri ...[citește_toată_știrea]

20 Noiembrie 2021, 14:05
(302 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: 10 persoane, evacuate din cauza unui incendiu

Slobozia: 10 persoane, evacuate din cauza unui incendiu

Joi, 18 noiembrie a.c., pompierii din Slobozia au acționat pentru stingerea unui incendiu produs la tabloul electric al unui bloc de locuit, situat pe strada Aleea Nordului. Pompierii s-au deplasat la fața ...[citește_toată_știrea]

19 Noiembrie 2021, 15:20
(435 vizualizări - 1 comentariu)


Protopopiatul Slobozia: Campanie pentru sprijinul persoanelor defavorizate

Protopopiatul Slobozia: Campanie pentru sprijinul persoanelor defavorizate

În colaborare cu Școala Gimnazială «Sfântul Andrei», reprezentanții Protopopiatului Slobozia au desfășurat miercuri, 17 noiembrie a.c., campania umanitară «Prieteni și solidaritate». În cadrul acțiunii ...[citește_toată_știrea]

19 Noiembrie 2021, 14:20
(352 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiuni preventive ale polițiștilor

În ultimele 24 de ore, polițiștii ialomițeni au desfășurat ample acțiuni cu scop preventiv. Cu această ocazie, au fost legitimate 464 de persoane și controlate în trafic 200 de autovehicule, polițiștii ...[citește_toată_știrea]

19 Noiembrie 2021, 13:45
(250 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 23 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Vineri, 19 noiembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 19094, fiind înregistrate 23 de noi cazuri față ...[citește_toată_știrea]

19 Noiembrie 2021, 13:40
(327 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Lipsă apă în Cartierul Coloniști din Fetești!

Pentru remedierea unei avarii survenite pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 250 mm, de pe strada Țăndărei din Fetești, echipele RAJA sunt nevoite să întrerupă furnizarea apei potabile către ...[citește_toată_știrea]

19 Noiembrie 2021, 13:30
(204 vizualizări - 0 comentarii)


« 1 3 4 5 6 7 8 9 366 367
Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...