Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Primăria Slobozia plătește de două ori pentru stația de tratare

Istoria apei menajere a orașului

Primăria Slobozia plătește de două ori pentru stația de tratare

În urmă cu 8 ani, în 2011, primarul Gabi Ionașcu semna un contract cu Grup Romet Buzău prin care firma garanta municipalității realizarea unei stații de tratare a apei care să furnizeze apă potabilă. La 8 ani distanță, în august 2019, primarul Adrian Mocioniu semnează un nou contract pentru modernizarea stației de tratare, cu firma SYA DYNAMIC SOLUTION SRL. În cei 8 ani scurși între cele 2 contracte, slobozenii nu au avut niciodată «apă potabilă» la robinete, iar costurile reabilitării sistemului de apă continuă să greveze bugetul orașului.

Stația de tratare a apei 2.0
Miercuri, 14 august 2019, primarul Adrian Mocioniu a semnat un contract în valoare de 7,84 milioane de lei pentru «extinderea stației de tratare apă a municipiului Slobozia, în ve­derea creșterii gradului de siguranță a tratării apei». Investiția promite reducerea concentrației de sodiu în apă de la «277 mg/l în prezent până la 1,8 mg/l», în condițiile în care principala problemă a apei furnizată slobozenilor o reprezintă trihalometanii. Investiția va presupune «extinderea stației de tratare prin construirea unei hale tehnologice cu dimensiuni 35x10x3,5 m, în suprafață totală de 350 mp, unde se vor monta două baterii de filtre de cărbune activ și o stație de osmoză inversă cu două module». Jumătate din fonduri, respectiv 4 milioane de lei, provin din bugetul local, restul fiind deja alocați din bugetul județean încă din sep­tem­brie 2018. Dincolo de soluția discutabilă pe care a ales-o, municipalitatea nu poate explica de ce a reluat această investiție, în condițiile în care administrațiile precedente au cheltuit sume colosale pentru reabilitarea stației de tratare și potabilizarea apei. Adrian Mocioniu, primarul Sloboziei, a declarat senin: «Tot ce pot să vă spun este că sondajele au confirmat că aceasta este cea mai mare problemă a slobozenilor! În aceste condiții, trebuia să facem ceva. Eu n-am făcut decât să urmăresc interesele locuitorilor orașului. Am fost avocatul lor!».

Scandal penal cu ex-primarul Stoica
Adrian Mocioniu nu este primul primar care promite slobozenilor apă potabilă. Așa a procedat și ex-primarul Alexandru Stoica atunci când a smuls scaunul de primar de sub posteriorul predecesorului său, Gabi Ionașcu. El declara atunci (n.red.: în vara anului 2012!), că stația de tratare a apei este fina­lizată în proporție de 95% și că reluarea furnizării apei potabile la Slobozia este o chestiune de zile. Alexandru Stoica se baza pe un contract încheiat în 2011 de Gabi Ionașcu cu Grup Romet Buzău, prin care această firmă garanta că după reabilitarea stației de tratare, apa va redeveni potabilă. Valoarea contractului semnat cu Grup Romet Buzău era de 1,6 milioane de euro, bani în schimbul cărora firma asigura «proiectare și execuție pentru îmbunătățirea calității apei în sistemul de distribuție la consumator». Contractul a fost unul ferm care nu permitea ma­jorarea valorii, însă Alexandru Stoica se face luntre și punte și mai adaugă 300 mii de euro, majorând la 2 milioane de euro valoarea lucrărilor de reabilitare a stației de tratare a apei din Slobozia. Scandalul devine pu­blic, dar atât primarul Stoica cât și Grup Romet Buzău rămân intangibili. Iar ulterior, patronul Grup Romet va deveni primarul orașului Buzău, din partea PSD.

Banii publici, spălați cu apă menajeră
La 8 ani distanță, inițiatorul acestei investiții, senatorul Gabi Ionașcu își amintește cu greu momentul, însă convins că soluția oferită atunci de către Grup Romet Buzău presupunea rea­bilitarea stației de tratare a apei în vederea potabilizării acesteia, iar nu pentru îmbunătățirea ca­lității: «Soluția oferită atunci, și certificată de către Universitatea de Construcții din București, garanta calitatea apei! Eu asta am semnat și cei care au venit după mine asta ar fi trebuit să urmărească. Dar, deși contractul era unul ferm, ei l-au majorat și costurile au crescut...». Dacă luăm în calcul doar costurile pentru reabilitarea stației de tratare, acestea depășesc la acest moment 4 milioane de euro, dintre care două au fost deja cheltuite fără niciun rezultat. Numai că lor li se adaugă celelalte cheltuieli generate de această investiție megalomanică demarată de Gabi Ionașcu, respectiv 4 milioane de euro pentru sursa de apă, 2,5 mili­oane de euro pentru înlocuirea țevilor și 7 milioane de euro pentru stația de epurare. În total, aproximativ 17,5 milioane de euro, la care se adaugă de 10 ani și sumele pe care le plătesc slobozenii zilnic pentru achiziționarea apei de băut.

9 Septembrie 2019, 07:50 (3310 vizualizări - 13 comentarii)

Citiți și:
«Frații» primarului Adrian Mocioniu
Slobozia: Reabilitarea Pieței Revoluției se amână pentru 2022
Transportul public la Slobozia produce pierderi de peste 1 milion de lei anual
Primul proiect al primarului Sloboziei: Stație de tratare a apei funcțională la 1 martie 2020!
Stație de tratare de 7,84 milioane de lei la Slobozia

Comentariile cititorilor:


@Vecin:
(16 Septembrie 2019, 08:55)
Mai vecine, tu crezi ca daca primarul ala si-a angajat sofer si pe nevasta soferului, l-a lasat sa-si faca de cap, crezi ca va lua in considerare plangerea ta? Probabil a rupt-o de cum a primit-o pe birou. Daca cele scrise de tine sunt adevarate, fa-i o plangere penala (daca ai asteptat 30 de zile sa-ti raspunda primaria si nu a facut-o in termen). Documenteaz-o cu probe foto, video, martori dintre vecini, etc. Monteaza-ti si o camera video la balcon, ca sa nu se razbune pe tine si sa-ti vandalizeze masina pentru faptul ca l-ai reclamat. Altfel nu se potolesc tupeistii sustinuti de partid.

Vecin:
(15 Septembrie 2019, 08:09)
In primărie e șerpărie mare,pana și șoferul lu’ Mocioniu și a angajat nevasta acolo și e mare doamna !! Am sesizat politia locală in legătura cu locul de parcare ocupat abuziv de șoferul primarului și nimic. Corupție la poliție pt un șofer fost pușcăriaș???? D. D. bea la scara blocului și nu l deranjează nimeni,de ce domnu’ Abaza???
@camelia:
(12 Septembrie 2019, 10:43)
Fa-i o plangere penala daca ai atatea date. Si ce vrei sa insuniezi sub camelia asta?
camelia:
(11 Septembrie 2019, 18:04)
In sfirsit termina si T. vila pe care a inceput-o pe vremea forarii puturilor cu TMUCB a continuat cu Floriconstruct .Nica  si termina cu acesta firma ,mobila a realizat-o cu Viprod si binenteles pe banii contribuabilor din oras .
cetatean:
(10 Septembrie 2019, 18:36)
ceausescu a fost executat pentru subminarea economiei si genocid.primarii psd incepand cu ionascu ne otravesc in fiecare zi cu apa lor, nu se numeste genocid?niste netrebnici fara pic de caracter.sa le fie frigiderul prin de rahat!
@Ioana:
(10 Septembrie 2019, 11:36)
Haide sa o luam altfel, mai pe shleau; Singurele criterii ca sa te puna cineva intr-o functie, in cazul asta, in functia de primar, sunt: licitatia (care cotizeaza mai mult la partid) si obedienta (loial partidului, ca sa nu "defectezi" si minte mai putina, ca sa nu iti depasesti in inteligenta superiorii si sa-i inlocuiesti la un moment dat). Asta este reteta de succes, s-a obtinut un exemplar care si-a platit functia catre partidul care l-a pus si are si certitudinea (partidul) ca ii va fi loial/ascultator. Si acum incepe manevra: Daca baiatul nostru a bagat bani ca sa ajunga in functie, normal ca va face tot posibilul sa-i scoata inzecit, din mai multe motive: ca sa-si acopere paguba, ca sa le restituie eventual celor care l-au imprumutat si, cel mai important, pentru partidul iubit  trebuie sa cotizeze in continuare, ca doar pana sus te mananca sfintii si trebuie dat si pe la vreun ministru, iar ala mai sus. Bun si atunci, tu primar, baiat de la tara, te gandesti asa: sunt prea sarac ca sa fac investitii mici (de ex: asfaltarea unei strazi la pret corect), pentru ca nu ar iesi bani de comision si ma "omoara" sefii; pai atunci sa facem ceva megalomanic (chiar daca nu este necesar pentru oras), pentru ca cu cat investitia este mai mare, cu atat si comisionul mai important si ii multumesc pe toti. Se ia o firma de casa (care umfla costurile), scriem un proiect eronat ca sa cerem fonduri UE si apoi proiectul nefiind bun, nu mai luam fonduri ci ne imprumutam la banca (mult mai mult). Ghici de ce? asa am auzit vorbind pe unii prin piata.
Ioana:
(10 Septembrie 2019, 08:27)
Daca totul este premeditat si gandit ca sa se sifoneze bani publici pe termen lung atunci este ffff grav! Personalul tehnic din primarie, si alte unitati implicate trebuie sa raspunda!
Tom fara Jerry:
(10 Septembrie 2019, 07:07)
Nimic nu va convine slobozeni.Ca nu e apa potabila,ca va fi peste cativa ani,e rau.Mocneste rautatea in voi si nu e bine.Dormiti naibi in continuare,ca asa sunteti draguti,de unde aveti dupa doar 8 ani asa porniri beligerante??Abia s-a reusit intelegerea ca in 2020 sa se mai plateasca"la misto"3 milioane euro,ca in afara de 2-3articole din ziare,oricum nu se intampla nimic,nimanui.Primaria achita,totul e in regula si chiar merita riscul pentru asa sume.Primaria face apel la calm,totul e sub control,stati linistiti,Romania merita mai mult.(!!!!)Si chiar nu e rea apa imbuteliata platita sau drumurile prin imprejurimi,sa aduceti apa.(Ograda).Zau!
#pasajladrajna:
(9 Septembrie 2019, 17:12)
Peste alti 8 ani ne vom intâlni tot aici si tot fara statie, fara pod, fara pasaj. De ce? Fiindca pot....
Pacat:
(9 Septembrie 2019, 13:52)
Pt psd aceste investitii nu sunt decat o sursa de bani pr partid si fime prietene. In 8 ani si cu jumate din suma cheltuita pana acum se putea aduce, prin cadere libera, apa din barajele aflate in m-tii Buzaului sau Prahova.
@Ioana:
(9 Septembrie 2019, 12:49)
stimate comentator, se pare ca nu ai inteles exact cum stau lucrurile! imi permit sa te citez
"...ca asa se vor gasi multe firme care sa vina cu solutii fara garantia cailtatii si sa ne vanda super tratamente ca doar banii publici trebuie cheltuiti .."
Inexact; nu se vor gasi multe firme... ei cauta si gasesc O anumita firma, de casa, adica o firma a cuiva din partid, sau care finanteaza partidul, de aceea umfla costul lucrarii, ca sa fie bani de comisioane pentru primar/partid si pe suveica in sus. Nu-i credita pe decidenti cu prostie/incompetenta, gandeste-te ca o fac premeditat, sunt foarte abili! Uita o intrare in parcarea subterana, uita diverse aspecte prin proiecte ca sa fie motiv sa refaca mereu studiile de fezabilitate, uita cate o componenta la statia de tratare a apei, etc. ... la fel ca si cu asfaltarea strazilor: trebuie sa le faca in cel mai prost mod posibil, tocmai ca sa nu reziste mult lucrarea si sa cheltuie alti bani pe peticirea lor, ca sa aiba o uriasa sursa sigura de venit in fiecare an cat sunt la butoane. Altfel, daca ar face lucrurile bine de prima data si sa mai tina si o viata intreaga, lor nu le-ar mai iesi bani de comision, finantare pentru partid si nu ar mai fi sustinuti si propusi pentru astfel de functii. Fonduri europene? fug ca dracu de tamaie de ele, pai strainii aia nemernici urmaresc cum s-a cheltuit fiecare euro, alta-i treaba cand iei bani din banca, nu te intreaba nimeni unde s-au ingropat, important e sa platesti ratele. Primarii si politicienii (majoritatea) stiu doar operatii simple, adunarea (banilor din buget) tabla impartirii (banilor din buget la gashca lor).
Multi vor spune ca e f greu sa accesezi fonduri europene. Ok, este, dar de ce majoritatea celor care au reusit sa modernizeze comunele ca in occident (cu fonduri eur) sunt primari independenti?? Ca nu au furat, nici pentru ei si nici pentru vreun partid. Nu trebuie tu primar cu 4 clase sa redactezi proiectul, sunt firme care fac asta, asigura-le doar
Ioana:
(9 Septembrie 2019, 11:37)
Este o probleme daca investim bani sa tratam apa si sa nu garatam calitatea!  RISIPA DE BANI NEJUSTIFICATA!
Mai bine cautam alta sursa cu apa de calitate si costuri de exploatare mici in viitor!  .....ca asa se vor gasi multe firme care sa vina cu solutii fara garantia cailtatii si sa ne vanda super tratamente ca doar banii publici trebuie cheltuiti ............
jilava:
(9 Septembrie 2019, 10:33)
Toti primarii care au cheltuit bani publici pentru mizeria asta de apa industriala toxica ar trebui sa candideze la un post intr-o celula cu gratii, deci la penitenciar, nu la primarie. Actualul primar minte prin omisiune, afirmand ca asta rezulta din sondaje, asta isi doresc slobozenii, dar nu spune concret ce, referitor la apa. NU! slobozenii nu isi doresc doar scaderea concentratiei de sodiu, pentru care cheltui din nou foarte multi bani publici catre o firma, probabil tot de casa, dupa cum s-a vazut anterior; toti ne dorim ca apa sa fie potabila, curata, fara trihalometani, fara clor, fara culoare si fara miros. Iar potabilizarea apei este o obligatie a autoritatilor locale (primarie, urban, dsp, etc.) nu te ocupi de treaba asta doar ca asa spun sondajele! e fisa postului mai nea`! Te obliga iar partidul (partidele din care faci parte) sa sifonezi iar bani catre firme de casa? altfel nu vad logica sa cheltui iar multi bani si sa NU REZOLVI problema apei. Daca reduci doar componenta sodiu si raman celelelte elemente daunatoare grav sanatatii este clar ca nu rezolvi nimic! si atunci care e motivul de arunci cu banii catre firma x? FACI BANI PENTRU ALEGERI?

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Miercuri 25 Nov 2020
134 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră

Incidență crescută în continuare a cazurilor COVID-19 la Slobozia. Se pregătesc alte 14 zile de carantină!

Potrivit unei statistici a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Ialomița, rata incidentă a cazurilor COVID-19 în ultimele 14 zile la Slobozia se menține crescută. Astfel, în ciuda Carantinei ...[citește_toată_știrea]

24 Noiembrie 2020, 18:50
(362 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 102 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Marți, 24 noiembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 4073, cu 102 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

24 Noiembrie 2020, 13:15
(155 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Amendați pentru că nu purtau măștile de protecție

Polițiștii ialomițeni au continuat seria acțiunilor preventive ce au ca scop responsabilizarea populației în privința respectării măsurilor de protecție sanitară. Astfel, au fost organizate 7 activități ...[citește_toată_știrea]

24 Noiembrie 2020, 11:15
(163 vizualizări - 0 comentarii)


3

Fetești: Tânăr implicat într-un accident rutier

Paramedicii SMURD din Fetești au intervenit luni, 23 noiembrie a.c., pentru acordarea primului ajutor în cazul unui accident rutier petrecut în zona Autostrăzii Soarelui. Aceștia au transportat la spital ...[citește_toată_știrea]

24 Noiembrie 2020, 10:30
(81 vizualizări - 0 comentarii)


4

Ograda: Distrugeri provocate de o mașină condusă de un copil de 12 ani!

Vineri, 20 noiembrie a.c., în jurul orei 11,00, polițiștii Secției de Poliție Rurală nr. 1 Slobozia au fost sesizați prin apel 112, de un bărbat din comuna Ograda, cu privire la faptul că la locuința sa ...[citește_toată_știrea]

23 Noiembrie 2020, 14:35
(177 vizualizări - 0 comentarii)


5

Tânăr fără permis din Jilavele, urmărit de polițiști pe câmpuri

Vineri, 21 noiembrie a.c., în jurul orelor 21,00, polițiștii din Jilavele au efectuat semnal de oprire unui autoturism ce se deplasa pe raza comunei Armășești. Șoferul nu s-a conformat și a demarat în trombă ...[citește_toată_știrea]

23 Noiembrie 2020, 14:30
(123 vizualizări - 0 comentarii)


6

Ialomița: Beți la volan

Sâmbătă, 21 noiembrie a.c., în jurul orelor 23,30, polițiștii din Jilavele au oprit pentru control, pe DJ101B, pe raza orașului Fierbinți-Târg, o autoutilitară ce se deplasa către comuna Maia.  La ...[citește_toată_știrea]

23 Noiembrie 2020, 14:25
(113 vizualizări - 0 comentarii)


7

Carantină la Slobozia: Și-au falsificat adeverințele de angajator!

Sâmbătă, 21 noiembrie a.c., polițiștii din Slobozia, în timp ce se aflau în filtrul rutier la intersecția Șoseaua Brăilei cu strada Viitor în vederea verificării respectării ordinului privind carantinarea ...[citește_toată_știrea]

23 Noiembrie 2020, 14:20
(177 vizualizări - 0 comentarii)


8

Grupul de Comunicare Strategică: 72 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Luni, 23 noiembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 3971, cu 72 cazuri mai mult față de ziua de duminică ...[citește_toată_știrea]

23 Noiembrie 2020, 13:20
(383 vizualizări - 1 comentariu)


Incendii la case din Țăndărei, Ion Roată, Slobozia și Coșereni

Vineri, 20 noiembrie a.c., în jurul orei 8,00, pompierii ialomițeni au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu ce se manifesta la o casă din orașul Țăndărei. La locul solicitării s-au ...[citește_toată_știrea]

23 Noiembrie 2020, 11:35
(137 vizualizări - 0 comentarii)


10

RAJA Constanța: Lipsă apă la Sudiți și Gura Văii

Ca urmare a unor lucrări de întreținere și reparații a instalațiilor electrice din localitățile Sudiți și Gura Văii, efectuate de către furnizorul de energie, luni, 23 noiembrie 2020, în intervalul orar ...[citește_toată_știrea]

23 Noiembrie 2020, 11:20
(72 vizualizări - 0 comentarii)


11
Adâncata: Pieton ucis de un șofer grăbit

Adâncata: Pieton ucis de un șofer grăbit

Un pieton, în vârstă de 49 de ani, din Adâncata, a murit în dimineața zilei de luni, 23 noiembrie a.c., după ce a fost lovit de o mașină. Victima s-a angajat în traversarea străzii pe la colțul unei intersecții ...[citește_toată_știrea]

23 Noiembrie 2020, 11:15
(259 vizualizări - 2 comentarii)


12

Țăndărei: Și-a găsit sfârșitul în căminul de apă

O femeie de 71 de ani din Țăndărei și-a găsit sfârșitul într-un cămin de apă tencuit din propria gospodărie. Forțele de intervenție au fost alertate în cursul azilei de duminică, 22 noiembrie a.c., când ...[citește_toată_știrea]

23 Noiembrie 2020, 09:45
(149 vizualizări - 0 comentarii)


Gura Văii: Doi răniți într-un accident rutier

Gura Văii: Doi răniți într-un accident rutier

Două persoane au fost rănite în urma unui accident rutier petrecut duminică, 22 noiembrie a.c., în zona localității Gura Văii. Din verificările efectuate a reieșit că în timp ce o tânără, de 22 de ani, ...[citește_toată_știrea]

23 Noiembrie 2020, 09:30
(146 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 121 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Duminică, 22 noiembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 3899, cu 121 cazuri mai mult față de ziua ...[citește_toată_știrea]

22 Noiembrie 2020, 13:40
(95 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 73 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Sâmbătă, 21 noiembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 3778, cu 73 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

21 Noiembrie 2020, 13:15
(70 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 55 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Vineri, 20 noiembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 3705, cu 55 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

20 Noiembrie 2020, 13:40
(401 vizualizări - 3 comentarii)


Acțiuni ale polițiștilor ialomițeni pentru combaterea răspândirii COVID-19. Un feteștean carantinat, amendat după ce a fost surprins la ghișeul unei instituții!

Pentru prevenirea și combaterea infectării cu noul tip de Coronavirus, sub autoritatea Instituției Prefectului, polițiștii din cadrul IPJ Ialomița, împreună cu jandarmi și polițiști locali, au intensificat ...[citește_toată_știrea]

20 Noiembrie 2020, 12:10
(484 vizualizări - 0 comentarii)


Accident între Slobozia și Bucu, 4 autoturisme implicate

Accident între Slobozia și Bucu, 4 autoturisme implicate

Pompierii din cadrul ISU Ialomița au intervenit joi, 19 noiembrie a.c., în jurul orelor 14,20, la un accident rutier produs pe DN2A, între localitățile Slobozia și Bucu, în care au fost implicate două autoutilitare ...[citește_toată_știrea]

19 Noiembrie 2020, 15:10
(480 vizualizări - 0 comentarii)


Coșereni: Șofer depistat cu o alcoolemie de 2,19 mg/l alcool pur în aerul expirat!

În cursul zilei de miercuri, 18 noiembrie a.c., în jurul orelor 17,00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit, pentru control, un autoturism care circula pe raza comunei Coșereni. La volanul ...[citește_toată_știrea]

19 Noiembrie 2020, 14:45
(305 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 114 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Joi, 19 noiembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 3650, cu 114 cazuri mai mult față de ziua de miercuri ...[citește_toată_știrea]

19 Noiembrie 2020, 13:55
(327 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Pompierii, solicitați să spargă ușile unor apartamente

Printr-un apel la 112, miercuri, 18 noiembrie a.c., în jurul orelor 10,25, pompierii au fost solicitați să intervină pentru deblocarea ușii de acces a unui apartament din Slobozia. La locul solicitării ...[citește_toată_știrea]

19 Noiembrie 2020, 09:30
(438 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiuni pentru combaterea răspândirii COVID-19

Peste 600 de persoane au fost verificate de polițiști în cadrul acțiunilor de verificare a respectării măsurilor de prevenire a răspândirii noului Coronavirus, fiind constatate peste 131 de încălcări ale ...[citește_toată_știrea]

18 Noiembrie 2020, 15:25
(186 vizualizări - 0 comentarii)


Ordin de protecție emis de polițiști pe numele unui slobozean

Marți, 17 noiembrie a.c., în urma unei intervenții la un apel 112, polițiștii Biroului de Ordine Publică din Slobozia au emis un ordin de protecție împotriva unui bărbat, de 32 de ani, din Slobozia, cercetat ...[citește_toată_știrea]

18 Noiembrie 2020, 15:20
(183 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 102 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Miercuri, 18 noiembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 3536, cu 102 cazuri mai mult față de ziua ...[citește_toată_știrea]

18 Noiembrie 2020, 13:55
(874 vizualizări - 1 comentariu)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

18 Noiembrie 2020, 08:50


AJFP Ialomița: Programul «TEZAUR» continuă și în luna noiembrie

Românii pot subscrie începând de marți, 17 noiembrie 2020, pentru noi emisiuni de titluri de stat destinate exclusiv populației în cadrul Programului Tezaur, cu maturități de 1, 2 și 3 ani. Perioada de ...[citește_toată_știrea]

17 Noiembrie 2020, 16:20
(410 vizualizări - 0 comentarii)


Taximetrist «pirat», depistat pe străzile Sloboziei

În cursul zilei de luni, 16 noiembrie a.c., polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Slobozia au depistat în flagrant delict un bărbat, de 47 de ani, din Slobozia, în timp ce efectua transport ...[citește_toată_știrea]

17 Noiembrie 2020, 13:55
(376 vizualizări - 0 comentarii)


DJ212 Fetești-Movila: S-a răsturnat cu mașina «luată» de la firmă, beat la volan și fără a deține permis!

În noaptea de luni spre marți, 16/17 noiembrie a.c., în jurul orei 1,00, Poliția Municipiului Fetești a fost sesizată prin apel 112 despre faptul că pe DJ212 s-ar fi produs un accident rutier. Astfel, un ...[citește_toată_știrea]

17 Noiembrie 2020, 13:50
(302 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiuni pentru combaterea răspândirii COVID-19, amenzi de 75000 de lei

Pentru prevenirea și combaterea infectării cu noul tip de Coronavirus, sub autoritatea Instituției Prefectului, polițiștii ialomițeni, împreună cu jandarmi și polițiști locali, au intensificat activitățile ...[citește_toată_știrea]

17 Noiembrie 2020, 13:45
(346 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
#pasajladrajna în Spitalul Județean de Urgență Slobozia așteaptă fonduri pentru reparația instalației electrice Manea în Grupul de Comunicare Strategică: 72 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița P I @PSD în Partidul Ialomițenilor, fuziune cu Partidul Național Liberal @Jilava. în Spitalul Județean de Urgență Slobozia așteaptă fonduri pentru reparația instalației electrice dottore în Partidul Ialomițenilor, fuziune cu Partidul Național Liberal Un Curios în Partidul Ialomițenilor, fuziune cu Partidul Național Liberal PNL... în Partidul Ialomițenilor, fuziune cu Partidul Național Liberal PNL... în Partidul Ialomițenilor, fuziune cu Partidul Național Liberal #pasajladrajna în Spitalul Județean de Urgență Slobozia așteaptă fonduri pentru reparația instalației electrice dinamita în «Menținerea piețelor închise, sfidarea producătorilor!» Ioana în Adâncata: Pieton ucis de un șofer grăbit Vali în Spitalul Județean de Urgență Slobozia așteaptă fonduri pentru reparația instalației electrice PNL ist în «Investiții reale, nu consum!» Gigel în Despre prăjituri rămase în gât și drumuri județene gigi în Despre prăjituri rămase în gât și drumuri județene Maria în Adâncata: Pieton ucis de un șofer grăbit lucian în Școlile din Ialomița pot accesa fonduri europene pentru achiziția de tablete Laura în Candidatul care merge direct la Țintă! Cetățean în PNL îi descurajează pe pensionari să meargă la vot Gigel în Despre prăjituri rămase în gât și drumuri județene
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...