Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Ialomița, pe ultimul loc la absorbția fondurilor europene

Ialomița, pe ultimul loc la absorbția fondurilor europene

Ialomița este singurul județ din țară care a accesat cei mai puțini bani europeni! O arată o statistică oficială a Minis­terului Fondurilor Europene. În ciclul financiar 2014-2020, județul nostru a reușit să obțină doar 342 milioane de lei, sume care se regăsesc în cele 50 de contracte de finanțare încheiate în această perioadă de timp. Din numărul total de proiecte finanțate de Uniunea Europeană în Ialomița, finalizate sunt doar 8. Este vorba doar despre inițiative private și nu publice. Din 2016 și până în prezent, Consiliul Județean Ialomița a promovat intens proiectele europene pentru care a semnat contracte de finanțare. Inițiativele administrației județene se află și în prezent la stadiul de hârtii, deși ele ar fi trebuit să aibă un stadiu avansat de implementare...

Județul care refuză banii europeni
Fără să mai surprindă pe nimeni, Ialomița se află pe ultimul loc în topul județelor care au accesat fonduri europene în ciclul financiar 2014-2020. O demonstrează statisticile oficiale ale Ministerului Fondurilor Europene, instituție potrivit căreia, în Ialomița, în toată această perioadă de timp, au fost semnate proiecte cu finanțare europeană în valoare de 342 milioane de lei. Am fost depășiți chiar și de Teleorman, care a reușit să atragă cu 4 milioane de lei mai mult decât noi... Cele 342 mili­oane de lei se regăsesc în cele 50 de proiecte europene depuse de instituțiile publice și mediul privat pentru a beneficia de finanțările oferite de Uniunea Europeană. Cel mai ofertat program din cele 6 promovate de Comisia Europeană a fost Programul Operațional Regional (POR). Prin POR, Ialomița a reușit să obțină finanțare pentru un număr de 32 proiecte, a căror valoare este de 267 milioane de lei. Dincolo de faptul că proiectele sunt puține, finalizarea acestora întârzie să apară. Potrivit Ministerului Fondurilor Europene, în ciclul financiar 2014-2020, Ialomița a încheiat cu succes doar 8 proiecte europene din cele 50 cu care a reușit să convingă Uniunea Europeană să-i acorde bani. Toate aceste proiecte fina­lizate aparțin mediului privat. În ceea ce privește banii europeni care au ajuns efectiv în Ialomița, prin finalizarea celor 8 investiții, situația este mult mai dramatică. Ministerul Fondurilor Europene susține faptul că Ialomița a reușit să acceseze doar 11,4 milioane de lei din cele 342 milioane de lei pentru care a depus proiecte de finanțare, considerate elibigile.

Proiecte în «aer»
Situația în ceea ce privește valoarea fondurilor care ajung efectiv în județ prin finalizarea investițiilor ar fi cu totul alta dacă instituțiile publice s-ar mobiliza să-și realizeze obiectivele, așa cum o fac reprezentanții mediului privat. Cele mai mari proiecte cu finanțare europeană din Ialomița, din punct de vedere al valorilor, aparțin instituțiilor publice. Consiliul Județean Ialomița, de exemplu, și-a concentrat activitatea în sensul accesării fondurilor europene. Din 2016 și până în prezent, oficialii instituției au vorbit în spațiul public de nenumărate ori despre importanța ba­nilor puși la dispoziție de Uniunea Europeană. În prezent, administrația județeană are în implementare 11 proiecte cu finanțare europeană, a căror valoare depășește 70 milioane de lei. Niciuna din aceste ințiative, care vizează modernizarea unor drumuri județene, a Spitalului Județean de Urgență Slobozia sau a unor monumente istorice precum Conacul Bolomey de la Cosâmbești, Orașul de Floci din Giurgeni sau Biserica de lemn «Sf. Nicolae» din fața Muzeului Național al Agriculturii, nu este gata. Potrivit informațiilor publicate de Ministerul Fondurilor Europene, pentru modernizarea Drumurilor Județene 302, 301 și 402, administrația județeană a făcut demersuri pe lângă Autoritatea de Management pentru a-i fi prelungită la 84 de luni perioada de implementare.

Proiecte fără utilitate publică În ciuda faptului că pot fi numărate pe degetele unei singure mâini, proiectele cu finanțare europeană depuse de administrația publică locală și județeană din Ialomița sunt lipsite de utilitate publică. Exemple în acest sens sunt inițiativele Primăriilor Slobozia, Fetești și Urziceni, dar și cele ale Consiliului Județean. Cele 4 entități publice au accesat fonduri europene în cadrul Programului Operativ Capacitate Administrativă (POCA). POCA a fost creat de Comisia Europeană pentru ca funcționarii din instituțiile care există în cadrul statelor membre să poată oferi servicii mai bune cetățenilor care li se adresează. «Simpli­fi­carea furnizării serviciilor către cetățeni prin implementarea unei platforme integrate de servicii electronice care va furniza digital fluxurile de lucru de bază din cadrul instituției, reducând astfel întârzierile în procesul decizional cu impact asupra activită­ților operative și va asigura accesul online la serviciile publice gestionate de UAT» explică experții care l-au realizat. În realitate, situația în cadrul acestor instituții a rămas neschimbată, cetățenii continuând să reclame indife­rența funcționarilor cu care intră în contact. Prin implementarea soluțiilor administrative oferite de POCA, Consiliul Județean Ialomița, împreună cu Primăriile Slobozia, Fetești și Urziceni au reușit să convingă Uniunea Europeană să le acorde 6,5 milioane de lei.

9 Martie 2020, 12:20 (3178 vizualizări - 12 comentarii)

Citiți și:
Ialomița, cel mai scăzut grad de absorbție al fondurilor europene
Administrația ialomițeană a accesat fonduri europene în valoare de 658 milioane de lei
«Bonusuri de lux» pentru implementarea proiectelor europene

Comentariile cititorilor:


de pe margine:
(11 Martie 2020, 12:32)
Va certati degeaba; nu cred ca acuza cineva pe angajatul unei firme care realizeaza proiecte, avand asta ca job zilnic, pentru care incaseaza un salariu amarat, plus un mic stimulent poate. Este - daca vreti o comparatie putin fortata - aceeasi situatie ca a lui dorel care a pus pavelele in Piata Revolutiei (pe fonduri europene).Nu taxam aici angajatii care nu au putere de decizie, oamenii critica deciziile luate de primari, presedinti de cj, partide si firmele abonate la bani publici care executa lucrari slabe calitativ si la costuri umflate. Criticam de asemeni si utilitatea unor astfel de proiecte, care tin tot de decidenti si nu de executanti: parcare subterana nefinalizata, cu tot disconfortul produs, partial realizata, cu costuri enorme din buget - in detrimentul unei investitii serioase pentru potabilizarea apei. Acum, "al nostru" mai incepe douaj`de proiecte inutile pentru oras (unele chiar proaste, cum ar fi reabilitarea Bld M Basarab, care inseamna interzicerea parcari autovehiculelor si mutarea lor in parcari de la periferie!!!), proiecte pentru care platim SF-uri costisitoare. Urmatorul primar, mai mult ca sigur ca nu va implementa aceste proiecte, deci bani aruncati aiurea. Asta este criticabil - decizia autoritatilor, nu munca unui angajat la patron, care este pus sa scrie niste pagini de program!
POCA:
(11 Martie 2020, 10:29)
Pentru "Poca care... ": 

Domnule drag, ti`as da dreptate doar cu partea politica, cu "ciuma rosie" , restul reprezinta o opinie a domniei tale. 
Iar cacofonia nu reprezinta o greseala , ba din contra, iti recomand sa te documentezi ! 
Cat despre podul de la Dridu, AI DREPTATE, reprezinta o rusine a judetului! 
Dar repet, nu pune pe toata lumea in aceeasi oala ! Unii mai fac si pentru populatie ! ( aia mai fraieri !) 
"Poca care... ":
(11 Martie 2020, 07:24)
Bre nea Poca!Bre Clujul este nitelus mai departe de regiunea asta chinuita de ciuma rosie! Bre, matale compari prunele cu pepenii?Ialomita este asuprit de culoarea rosie a ciumeii rosii la realizarea de proiecte finantate european!(podul Dridu - un mare esec!) Slobozia a avut nesansa de a trage in jos procentul de proiecte cu bani europeni prin aberatiile administratiei locale.Ai scris despre proiectele"Poca"de ne ai inebunit! Numeste unul! Proiect UE de reabilitare a ceva din care nu s-au ciugulit banuti in Ialomita,nu Giurgiu sau Maramures! ("proiecte Poca care" - inainte,cand erai tanar nu era catalogata cacofonie forma "ca.. ca?") Auzi:.. Clujul....
POCA:
(10 Martie 2020, 18:49)
Omul, funcționarul de rand ia la procent din salariu. Pe principiul zis de "noca" cred ca se poate ajunge și la sume mari. Acolo unde politica e mai importanta decât populația totul e posibil!
curteanu:
(10 Martie 2020, 17:36)
sa ni spuna si (...) cum e cu accesarile astea de fonduri europena pentru care  ia 20.000 lei pe luna nu 200 lei cum zice poca ? nu-i asa ca viata bate filmul ?
POCA:
(10 Martie 2020, 09:12)
"Tovarasu" Noca , cu parere de rau pentru domnia ta , te anunt ca eu nu am culoare politica ! Ba mai mult nu fac politica, nu lucrez in Slobozia ( din nefericire cunosc situatia si nu pot sa te contrazic ) !  Slobozia, poate din cauza culorii sau poate din alta cauza a ajuns sa plateasca din buget propriu proiecte care nu reprezentau o necesitate la nivelul Municipiului, e un lucru regretabil, dar sa si-l asume cei care l-au facut!  Eu sunt din cu totul alt oras decat Slobozia, am implementat proiecte POCA si implementez mai departe , fara ca localitatea sa dea NICI UN BAN INAPOI! Pana la momentul de fata, tot ce am lucrat eu personal , erau proiecte ce reprezentau necesitate , fiind fundamentate REAL! cu beneficiari REALI ! fara a fi depuse de dragul de a iesi vreun reprezentant sa zica "noi avem proiecte" !  Nu judecati pe toata lumea prin prisma problemelor locale, in Slobozia voi ati ales Primarul, nu eu!  Iar POCA ca si program e la nivel NATIONAL, nu se refera doar la incompetente sau greseli locale ! Trebuie tratat la nivelul care e! Exemplu CLUJUL care a accesat astfel de fonduri si in 3 ani de la data accesarii s-au vazut rezultatele ! Daca ai o echipa de implementare bine structurata si dorinta de a realiza ceva pentru comunitate se poate implementa cu SUCCES si REZULTATE !  Drept urmare, "TOVARASE" Noca , hai sa nu punem in aceeasi OALA toate comunitatile doar pentru motivul ca in Slobozia lucrurile n-au mers cum trebuie !  PS :  1: Definitia de tovaras o folosesc doar pentru a iti oferi un raspuns in aceeasi termeni, la vremea respectiva aveam 2 ani!  2: Culoarea orasului in care lucrez e NEUTRA, avem primar colorat dar cu interes pentru POPULATIE, drept pentru care avem proiecte contractate de 1 mil. si in precontractare de 7 mil.  3: Iar cu "ciuma rosie" , nu sunt simpatizant, si DA , am fost in situatia in care s-a incercat blocarea accesarii unui proiect pe EDUCATIE pentru ca primarul nu facea parte din ceea
Noca:
(10 Martie 2020, 07:02)
Tovarase "poca",Slobozia a avut aprobate si demarate foarte multe proiecte cu finamtare europeana. Dar ele sfarsesc prin a fi achitate de conttibuabili.Ce folos ca avem la nivelul judetului oameni ce muncesc pe 200 lei cate 40 ore iar proiectele aprobate sunt achitate din bugetul localitatilor sau judetuluiai sunt ele proiecte cu absorbtie de fonduri europene?Stati jos tovarase poca,misiunea pentru partid a fost îndeplinită,ciuma rosie va fi recunoscatoare.
plătitor de taxe:
(10 Martie 2020, 06:36)
vizibil este judetul ruinat...pe ultimul loc la tot ce vreți voi, acești bugetari ai CJI și ai primariilor, plătiți destul de bine..praf și pulbere. spor la treabă.poate copii voștri vor apuca să vadă ceva rezultate pozitive...
POCA:
(9 Martie 2020, 21:35)
Înțeleg ca a început campania și ziarul trăiește din donații politice, dar exagerați. Sunt oameni care muncesc la aceste proiecte iar pentru 200 lei pe luna muncesc și 30-40 ore peste norma de lucru! Menționați experții care v au dat informațiile! Dar nu puteți face asta pentru ca ei nu exista! Pentru a da un plus cunoștințelor dumneavoastră, va comunic următoarele : 1. Programul de care vorbiți a fost disponibil pentru accesare în anul 2019 cu termen de implementare 18 luni de la data semnarii 2. Contractele de finanțare s au semnat în perioada iulie - noiembrie 2019,adaugati d-voastră 18 luni! 3. Beneficiile finanțării vor fi vizibile în termen de 24-28 luni de la data semnarii, într-o situație ideala (urmărirea ganttului și respectarea tuturor termenelor) 4. Poca este unul din cele mai de succes programe din România, prin prezentul articol dumneavoastră discreditat munca a sute de oameni Înainte sa publicați ceva, documentați-vă!
Yog:
(9 Martie 2020, 17:59)
Ialomita este pe primul loc la minciuna, abuzuri, suteala si favorizarea faptuitorilor. Ce scrieti voi este cu galenica la piciorul de lemn
ciuma rosie:
(9 Martie 2020, 17:53)
In schimb sunt cei mai multi edili excursionisti in China, conform traditiei psd-iste..
cetatean:
(9 Martie 2020, 14:59)
Afara cu (...), primarii de la Slobozia (...) cu toate sugativele lui ,URZICENI ,FETESTI SI TANDAREI .

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Miercuri 01 Feb 2023
209 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
« 1 3 4 5 6 7 8 9 412 413

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Secțiunea Mica Publicitate
a fost actualizată!
Cele mai noi anunțuri din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri on-line!

31 Ianuarie 2023, 18:40


Instituția Prefectului Ialomița: Prima ședință a Colegiului Prefectural din acest an

Instituția Prefectului Ialomița: Prima ședință a Colegiului Prefectural din acest an

Marți, 31 ianuarie 2023, prefectul județului Ialomița, Constantin Marin a prezidat ședința Colegiului Prefectural și a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Ialomița. «Pentru că este prima ședință a Colegiului Prefectural din acest an vreau să vă transmit un mesaj cu privire la prioritățile instituționale de care să țineți seama. Vă rog, în primul rând să aveți grijă de cerințele și solicitările cetățenilor. Apoi, îngrijiți-vă și de colegii dumneavoastră, de subordonații cu care faceți echipă. Faceți front comun în rezolvarea tuturor atribuțiilor pe care le aveți. Dincolo de aceste aspecte, vă rog să îi și înțelegeți atunci când au o problemă personală, găsiți împreună soluții pentru rezolvarea problemelor de orice natură ...[citește_toată_știrea]

31 Ianuarie 2023, 13:15
(171 vizualizări - 0 comentarii)


Poliția Rutieră Ialomița: Călători ținuți în picioare în microbuz. Șoferul, amendat de polițiști!

Poliția Rutieră Ialomița: Călători ținuți în picioare în microbuz. Șoferul, amendat de polițiști!

În cadrul unui filtru pe DN2C, polițiștii Serviciului Rutier au oprit, pentru control, marți, 31 ianuarie a.c., un microbuz ce efectua transport rutier de persoane peste limita numărului de locuri înscris ...[citește_toată_știrea]

31 Ianuarie 2023, 12:30
(259 vizualizări - 1 comentariu)


3
Slobozia: Cisternă încărcată cu motorină, răsturnată în șanț

Slobozia: Cisternă încărcată cu motorină, răsturnată în șanț

Detașamentul de pompieri Slobozia a intervenit marți, 31 ianuarie a.c., la un accident rutier produs la ieșire din municipiul Slobozia, în apropiere de Combinatul Chimic, în care au fost implicate o cisternă ...[citește_toată_știrea]

31 Ianuarie 2023, 12:00
(187 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Dealer de droguri, arestat preventiv

Joi, 26 ianuarie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Ialomița, împreună cu procurorii DIICOT-Biroul Teritorial Ialomița au documentat activitatea infracțională a unei persoane ...[citește_toată_știrea]

29 Ianuarie 2023, 16:30
(501 vizualizări - 0 comentarii)


5
 Slobozia: Apartament cuprins de flăcări

Slobozia: Apartament cuprins de flăcări

Pompierii din Slobozia au intervenit duminică, 29 ianuarie a.c., pentru stingerea unui incendiu produs la un apartament situat la parterul unui bloc din oraș. La fața locului s-a deplasat și un echipaj ...[citește_toată_știrea]

29 Ianuarie 2023, 11:30
(613 vizualizări - 0 comentarii)


Amara: Două victime în urma unui accident rutier

Amara: Două victime în urma unui accident rutier

Două echipaje din cadrul Detașamentului de pompieri Slobozia, au intervenit sâmbătă, 28 ianuarie a.c., în cazul un accident rutier, produs pe raza orașului Amara, în care au fost implicate două autoturisme ...[citește_toată_știrea]

28 Ianuarie 2023, 18:40
(626 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Amara accident


7
Alexeni: S-a răsturnat cu mașina în șanț

Alexeni: S-a răsturnat cu mașina în șanț

Sâmbătă, 28 ianuarie a.c., în localitatea Alexeni s-a produs un accident rutier. Din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum, șoferul unui automobil a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat ...[citește_toată_știrea]

28 Ianuarie 2023, 11:15
(614 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Alexeni accident


Ialomița: Se circulă în condiții de iarnă pe toate drumurile din județ

Potrivit unei informări a Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița se circulă în condiții de iarnă pe toate drumurile județene și naționale din județul Ialomița. Totodată, polițiștii informează ...[citește_toată_știrea]

28 Ianuarie 2023, 10:00
(524 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Descinderi ale polițiștilor la hoții de energie electrică

Vineri, 27 ianuarie a.c., 42 de polițiști din structurile de Ordine Publică, Poliție Rutieră, Investigații Criminale, Investigarea Criminalității Economice, ai Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe ...[citește_toată_știrea]

27 Ianuarie 2023, 14:40
(748 vizualizări - 3 comentarii)


Ialomița: Traficul rutier, dat peste cap din cauza vremii nefavorabile

Ialomița: Traficul rutier, dat peste cap din cauza vremii nefavorabile

Codul Galben de viscol și ninsori, emis de Administrația Națională de Meteorologie și pentru județul Ialomița, dă peste cap circulația rutieră pe unele drumuri naționale și județene. Astfel, potrivit unei ...[citește_toată_știrea]

27 Ianuarie 2023, 12:10
(638 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la o casă din Amara

Incendiu la o casă din Amara

Detașamentul de pompieri Slobozia a intervenit joi, 26 ianuarie a.c., pentru localizarea și lichidarea unui incendiu produs la locuința unui cetățean din Amara. Pentru misiune au fost mobilizate 3 autospeciale ...[citește_toată_știrea]

26 Ianuarie 2023, 18:30
(969 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Amara incendiu


Sfântu Gheorghe: Braconieri prinși în flagrant de polițiști

Sfântu Gheorghe: Braconieri prinși în flagrant de polițiști

Miercuri, 26 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Ion Roată au depistat în flagrant delict, în apropierea unei bălți private din comuna Sfântu Gheorghe, patru bărbați din Slobozia ...[citește_toată_știrea]

26 Ianuarie 2023, 16:00
(912 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Luni, 30 ianuarie 2023, termen limită pentru depunerea Formularului 394

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește contribuabililor că luni, 30 ianuarie 2023, este termenul limită de depunere pentru Formularul 394-«Declarația informativă privind livrările/prestările și achizițiile efectuate pe teritoriul național» ...[citește_toată_știrea]

26 Ianuarie 2023, 14:40
(680 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Cod Galben de ploi, ninsori, viscol și intensificări ale vântului

Ialomița: Cod Galben de ploi, ninsori, viscol și intensificări ale vântului

Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare meteo Cod Galben de ploi, ninsori, viscol și intensificări ale vântului și pentru județul Ialomița. Atenționarea intră în vigoare ...[citește_toată_știrea]

26 Ianuarie 2023, 14:30
(809 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: În decembrie 2022, valoarea sumelor rambursate din TVA a fost de 12,70 milioane de lei

Administrația Județeana Finanțelor Publice Ialomița, prin structurile sale fiscal-teritoriale, a rambursat, în luna decembrie 2022, conform selecției naționale, TVA în valoare de 12,70 milioane de lei. ...[citește_toată_știrea]

26 Ianuarie 2023, 14:00
(657 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Accidente rutiere pe șoselele din județ, în minivacanța dedicată Zilei Unirii Principatelor

Ialomița: Accidente rutiere pe șoselele din județ, în minivacanța dedicată Zilei Unirii Principatelor

Inspectoratul pentru Situații de Urgență «Barbu Catargiu» al Județului Ialomița a dat publicității un bilanț al evenimentelor rutiere produse pe șoselele județului în minivacanța dedicată Zilei Unirii ...[citește_toată_știrea]

26 Ianuarie 2023, 10:00
(606 vizualizări - 0 comentarii)


Alexeni: Locuință cuprinsă de flăcări

Duminică, 22 ianuarie a.c., pompierii din Urziceni au fost solicitați să intervină la un incendiu, izbucnit la locuința unui cetățean, din localitatea Alexeni. Pentru misiune au fost mobilizate două autospeciale ...[citește_toată_știrea]

26 Ianuarie 2023, 09:11
(515 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Încasări de 90,23 milioane de lei la bugetul general consolidat, în luna decembrie 2022

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița a contabilizat, în luna decembrie a anului 2022, venituri nete la bugetul general consolidat al statului în sumă totală de 90,23 milioane de lei, cu ...[citește_toată_știrea]

26 Ianuarie 2023, 08:10
(699 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Atenție, se oprește apa în mai multe zone din Fetești!

În perioada 25 ianuarie 2023, orele 23,00-26 ianuarie 2023, ora 5,00, RAJA Constanța va întrerupe furnizarea apei potabile pentru realizarea unor lucrări de investiții pe conducta de alimentare ...[citește_toată_știrea]

24 Ianuarie 2023, 10:40
(723 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Copil de 2 ani, dispărut de acasă, găsit pe câmp de un polițist și un jandarm

Țăndărei: Copil de 2 ani, dispărut de acasă, găsit pe câmp de un polițist și un jandarm

Un copil de 2 ani, dispărut de acasă, a fost găsit de un jandarm și un polițist pe un câmp de la marginea orașului Țăndărei. Apelul la 112 a fost făcut vineri, 20 ianuarie 2023. Cea care a sesizat dispariția ...[citește_toată_știrea]

21 Ianuarie 2023, 17:15
(1167 vizualizări - 1 comentariu)


AJFP Ialomița: Miercuri, 25 ianuarie 2023, termenul de comunicare a pro-ratei

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește contribuabililor, în conformitate cu prevederile art. 300, alin. (9) din Legea nr. 227/2015, art. 300, alin. (9) și a OUG nr. 7/2017, persoanele ...[citește_toată_știrea]

20 Ianuarie 2023, 10:40
(1384 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Miercuri, 25 ianuarie 2023, termen limită pentru depunerea unor declarații fiscale

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește contribuabillor că miercuri, 25 ianuarie 2023, este termenul de depunere a unor declarații fiscale, pentru perioada de raportare încheiată ...[citește_toată_știrea]

20 Ianuarie 2023, 10:30
(1377 vizualizări - 0 comentarii)


Medicul chirurg Tudor Panțuru s-a stins din viață...

Medicul chirurg Tudor Panțuru s-a stins din viață...

Medicul chirurg Tudor Panțuru s-a stins din viață în dimineața zilei de vineri, 20 ianuarie 2023, la vârsta de 76 de ani. A fost managerul Spitalului Slobozia pentru mai multe perioade ...[citește_toată_știrea]

20 Ianuarie 2023, 08:20
(10576 vizualizări - 8 comentarii)


RAJA Constanța: Programul casieriilor RAJA în data de 24 ianuarie 2023, «Ziua Unirii Principatelor Române»

Marți, 24 ianuarie 2023, casieriile RAJA Constanța și compartimentele care desfășoară activități de lucru cu publicul vor fi închise. Pentru efectuarea plăților, abonații pot folosi serviciile online, precum ...[citește_toată_știrea]

19 Ianuarie 2023, 11:30
(1729 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Impozitul pe veniturile microîntreprinderilor devine opțional

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii interesați că, în conformitate cu prevederile OUG nr. 16/2022, începând cu data de 1 ianuarie 2023, impozitul pe veniturile ...[citește_toată_știrea]

19 Ianuarie 2023, 11:00
(1583 vizualizări - 0 comentarii)


Consiliul Județean Ialomița: Proiectul de buget pentru 2023, în dezbatere publică

Consiliul Județean Ialomița organizează joi, 19 ianuarie a.c., o dezbatere publică privind proiectul de buget pentru anul 2023. Evenimentul se va desfășura la Sala «Europa» a Consiliului Județean Ialomița ...[citește_toată_știrea]

18 Ianuarie 2023, 12:40
(1518 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Precizări referitoare la fiscalizarea bacșișului

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii că prin Legea nr. 376/2022 s-a modificat și s-a completat Ordonanța de Urgență a Guvernului nr. 28/1999, privind obligația ...[citește_toată_știrea]

18 Ianuarie 2023, 11:10
(1234 vizualizări - 1 comentariu)


Roșiori: Incendiu la o casă din cauza unei lumânări

Roșiori: Incendiu la o casă din cauza unei lumânări

În dimineața zilei de sâmbătă, 14 ianuarie a.c., în jurul orei 8,00, pompierii din Urziceni au intervenit, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, pentru lichidarea unui incendiu ...[citește_toată_știrea]

16 Ianuarie 2023, 12:40
(1530 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Roșiori incendiu


AJFP Ialomița: Au fost aprobate Normele de venit anuale valabile în 2023

La sediile Administrației Județene a Finanțelor Publice din Slobozia, precum și la cele ale Serviciilor Fiscale din Urziceni și Fetești, a fost afișată Decizia nr. 4447 referitoare la aprobarea Normelor ...[citește_toată_știrea]

16 Ianuarie 2023, 11:20
(1650 vizualizări - 0 comentarii)


« 1 3 4 5 6 7 8 9 412 413
Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...