Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Schimb de terenuri pentru finalizarea complexului comercial din «Pepinieră»

Oyl Company Holding AG oferă o alternativă municipalității din Slobozia

Schimb de terenuri pentru finalizarea complexului comercial din «Pepinieră»

Săptămâna trecută, în cadrul ședinței Consiliului Local Slobozia de joi, 28 mai 2020, consilierii locali au dezbătut propune­rea Oyl Company Holding AG privitoare la finalizarea complexului co­mercial din Cartierul «Pepinieră». Investiția are o valoare estimată de 3 milioane de euro, iar pentru finalizarea ei reprezentanții Oyl Company Holding AG au solicitat consilierilor locali «să accepte un schimb de terenuri». Terenul oferit municipali­tății este si­tuat la ieșire din oraș, în imediata vecinătate a supermarketului Kaufland, și are o suprafață egală cu cea concesionată în prezent.

O dezbatere post-festum Joi, 28 mai 2020, în cadrul ședinței Consiliului Local Slobozia, cei 20 de consilieri prezenți au aprobat cu majoritate de voturi un proiect de hotărâre privind concesionarea celor 4,6 ha de teren din jurul complexului comercial din Cartierul «Pepinieră», investiție inițiată în urmă cu 12 ani. Reamintim că, începând cu anul 2017, construcția se află în proprietatea Oyl Company Holding AG, firmă locală care intenționează să finalizeze acest complex comercial. Imediat după ședință, aceiași consilieri locali au dezbătut o propunere prin care «firma solicită un schimb de terenuri» pentru a facilita finalizarea investiției. Propunerea a fost primită cu ostilitate grobiană de către o parte dintre consilierii prezenți. «Ce ne pasă nouă?! E afacerea voastră, descurcați-vă! Nouă să ne dați bani!» a declarat, printre altele, consilierul PI Luminița Croitoru. «Cum adică, schimb!? Vreți să ne vindeți teren la 100 de euro/metru’ pătrat? Nu vă mai săturați de bani!» a secondat-o consilierul PMP Elena Ion. În fața acestor declarații incalificabile, argumentele avocatului Marius Constantin, reprezentantul firmei, s-au dovedit inutile. Precizăm că propunerea oferită municipalității include 3 posibile soluții, în funcție de interesele și prio­ritățile investiționale ale municipali­tății. Cea dezbătută de către consilierii locali pre­supune un schimb de terenuri. Terenul oferit municipalității este situat la ieșire din oraș, în imediata vecinătate a supermarketului Kaufland, și are o suprafață egală cu cea concesionată în prezent.

O investiție de 3 milioane de euro Acceptarea acestui schimb de terenuri obligă firma Oyl Company Holding AG la finalizarea complexului comercial în maxim 2 ani. Avocatul Marius Constantin ne-a precizat, ulterior ședinței, că situația prezentă a fost generată de apariția pandemiei și condițiile economice dificile pe care le-a generat această amenințare: «În februarie 2020, apro­ximativ 80% dintre spațiile comerciale din complex erau închiriate... În mai 2020, toate firmele achizitoare au reziliat contractele și ne-au explicat că nu intenționează să investească mai devreme de 2 ani... În aceste condiții, plata concesiunii devine dificilă! Considerăm acest schimb de terenuri o propunere reciproc avantajoasă. Ne asumăm obligația de a finaliza construcția, de a sistematiza zona prin construirea unor căi de acces și de a dona aceste drumuri, asfaltate, către municipalitate... În caz contrar, ne vedem obligați să restrângem plata la cei 12 mii de mp cât reprezintă construcția! Nu vrem să ne sustragem de la plata obligațiilor care ne revin, însă trebuie să gândim economic pentru a evita pierderi financiare nejustificate în perioada imediat următoare...». Conform estimărilor, pentru finalizarea investiției la acest complex comercial, ar fi nevoie de 3 milioane de euro.

Istoria «hipermarketului» care nu s-a mai construit
Povestea complexului comercial din «Pepinieră» a început în urmă cu 12 ani. În anul 2008, autoritățile locale ofereau cu generozitate și inconștiență dezvoltatorului imobiliar Timis Investment o suprafață de teren de 4,6 ha pentru construirea unui «hipermarket». Pe 18 aprilie 2014, după 3 ani de scandaluri publice între dezvoltatorul imobiliar Timis Investment și autori­tățile locale din Slobozia, firma de insolvență AA Total Insolvency pune lacătul pe această construcție. În 2017, Oyl Company Holding AG cumpăra ruinele existente, cu tot cu datorii. În perioada scursă din 2014 și până în 2019, auto­ri­tățile locale nu au obținut niciun venit de pe te­re­nul respectiv. În cadrul ședinței Consiliului Local Slobozia de joi, 28 mai a.c., primarul Adrian Mocioniu a susținut că datoriile restante au fost recuperate. Ulterior ședinței, acesta a declarat: «Propunerea formulată de către firmă poate fi o soluție avantajoasă pentru Slobozia din perspectiva unor viitoare investiții... Nu am vrut să fac lobby pentru această propunere fiindcă se apropie alegerile și tot ce spun devine interpretabil! Datoria consilierilor locali este să gândească în perspectivă. Avem nevoie de acest teren pentru noi investiții edilitare sau nu? Aceasta este întrebarea la care trebuie să răspundem înainte de a decide dacă acceptăm schimbul...».

4 Iunie 2020, 08:05 (3416 vizualizări - 12 comentarii)

Citiți și:
Marian Neacșu a demisionat din Consiliul Local Slobozia
Ședința Consiliului Local Slobozia și noua viziune administrativă
Cântecul de lebădă al Consiliului Local Slobozia

Comentariile cititorilor:


Cetatean:
(13 Iunie 2020, 17:23)
In mijlocul orasului este mai bine altceva un complex sportiv, de agrement pentru batrani sau altceva un nici un caz un complex comercial
Stefan T.:
(9 Iunie 2020, 12:30)
Cine va semna documentul, va ajunge la DNA cu siguranta. Ma ocup personal de sesizare si documentatie.
Flory:
(5 Iunie 2020, 21:53)
" Iara noi? Noi, epigonii...Simtiri reci, harfe zdrobite,
Mici de zile, mari de patimi, inimi batrane, urate..."
Va intreb acum, avea dreptate poetul nepereche? Se repeta istoria?
Numai bine!!!!!
Clever:
(5 Iunie 2020, 17:44)
(...) o sa ne cumpere in curând tot orasul, astfel că la un moment slobozia va fi plantatia lor. De ce sa faci schimburi de terenuri, cand poti frumos să încasezi concesiune, anual? (...) ăștia au făcut ce au vrut si continua sa o faca. Au bani si cumpara orice partid si orice guvernare. Vezi cum au făcut hotelu central, restaurantul fara parcare si fara suficient teren din spate etc. Voi ....consilierii....reprezentantii poporului, ce naiba păziți la masa aia ovală? Sau cumva nu aveti cap sa analizați hârtiile? Asa reiese.
Gigel:
(5 Iunie 2020, 08:50)
@Camy - spune-mi si mie o firma care a facut cerere de cumparare a terenului concesionat si a fost "refuzata". Eu nu am stiinta de asa ceva, si crede-ma ca stiu ce spun. Legea este foarte clara, daca firma respecta conditiile, are drept de cumparare. Trebuie doar sa aiba constructia finalizata cu acte in regula si poate cumpara terenul. Daca Primaria n-ar fi de acord, ar pierde procesul foarte rapid.
Referitor la Oyl Company, sunt de acord cu tine.
Camy:
(4 Iunie 2020, 18:04)
Sunt firme care de peste 10 ani de zile isi au sediul pe terenul primăriei si platesc concesiune deși au solicitat sa il cumpere la prețul stabilit de evaluatorii primariei. Cu toate astea sunt refuzați desi sunt buni contribuabili la bugetul de stat si local. Pt Oyl se fac concesii si se întrunește consiliul local ba mai mult oferă terenuri la schimb la dracu in praznic la ieșirea din oraș. Păi in conditiile astea sa lase la liber primăria oferta pt ca sunt cu siguranță multe firme sau chiar persoane fizice care ar dori sa dea terenuri la schimb in marginea orașului contra unui teren in zona Pepiniera. Cei care vor vota sa se gândească înainte la cazul Becali, care a fost penal. ;)
propunere propusa:
(4 Iunie 2020, 11:27)
Io propui ca sa se faca acest schimb iar Oyl sa fie scutita de toate impozitele si taxele locale pe termen infinit. Aceasta propunere are in vedere faptul ca firma Oyl a fost alaturi de toate autoritatile locale executand lucrari la drumuri la preturi aproape de mocca. Dupa cum spune avocatul Marius,
80 % dintre spatiile comerciale din complex erau inchiriate desi ele (spatiile) nu erau construite.  
Fenomenal, extraordinar , monumental !!!!!
Antonio :
(4 Iunie 2020, 11:08)
Dem Radulescu si Jean Constantin -Slibovita sau fernet? Sceneta acesta se vrea de fapt.
colocatar cartier katanga:
(4 Iunie 2020, 10:37)
Cand a cumparat Oyl terenul cu ''ruine'' cu tot, stia foarte bine ca urmatorul pas va fi acest schimb. Fenta a fost ca cei cu care ''negociase'' schimbul nu mai erau la butoane iar acum asteptarea are si dansa o limita. Mai apoi, Oyl voia  sa termine constructia si sa o vanda catre ''Cora'' dar pretul cerut a fost demential si afacerea a picat la testul cu poligraf.
imobiliare:
(4 Iunie 2020, 09:38)
propunerea este rezonabila si de bun simt.
dar in conditiile in care se evalueaza corect valoarea terenurilor si se face o echivalare.
in zona concesionata pentru complexul comercial, se poate  extinde cartierul pepiniera, valoarea terenului fiind una, in timp ce la marginea orasului, dincolo de kaufland, situatia, din acest punct de vedere,  este diferita.
pe bune:
(4 Iunie 2020, 08:52)
Daca te uiti pe bilanturile contabile ale comapiei Oyl Copany Holding observi ca are datorii de 35 milioane lei si creante de 20 milioane lei. Adica e pe buza falimentului fiindca e greu sa recuperezi
15 milioane lei, chiar facand lucarari numai catre stat. De observat tupeul cu care pune problema Oyl Company precum si un soi de santaj.
cetatean:
(4 Iunie 2020, 08:21)
OYL nu se mai satura de bani ,aceasta firma a inceput sa conduca orasul ,daca este atit de generoasa de ce nu platest impozit pe terenul de la uzina de apa ,se prevaleaza de diferite superfugii .Halal conducere mai are orasul si judetul asteapta cu usurinta si spaga propunerile anumitor firme ,binenteles care vor  binele orasului si judetului ,nui asa MOCIONIULE ,MORARULE si CIUPERCA .

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Miercuri 20 Ian 2021
316 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră

Secțiunile Mica Publicitate și Publicitate online au fost actualizate!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

19 Ianuarie 2021, 17:20


Grupul de Comunicare Strategică: 31 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Marți, 19 ianuarie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 7385, cu 31 de cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

19 Ianuarie 2021, 13:35
(120 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la o casă din Fetești

Luni, 18 ianuarie 2021, în jurul orelor 23,20, la o casă din Fetești a izbucnit un incendiu. La fața locului s-au deplasat de urgență salvatorii din cadrul Stației de Pompieri Fetești, cu două autospeciale ...[citește_toată_știrea]

19 Ianuarie 2021, 10:30
(81 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Fetești incendiu


Ialomița: Infracțiuni rutiere

Pe parcursul acestui sfârșit de săptămână, polițiștii de la Rutieră au acționat, pe raza întregului județ, pentru combaterea și sancționarea nerespectării normelor privind circulația pe drumurile publice ...[citește_toată_știrea]

18 Ianuarie 2021, 15:45
(132 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiuni pentru combaterea răspândirii COVID-19, amenzi de peste 28000 de lei

La sfârșit de săptămână, forțele de ordine au continuat acțiunile pentru verificarea respectării normelor impuse pentru prevenirea și combaterea răspândirii virusului Sars-CoV-2, precum și pentru menținerea ...[citește_toată_știrea]

18 Ianuarie 2021, 15:40
(111 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 11 noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Luni, 18 ianuarie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 7354, cu 11 cazuri mai mult față de ziua de duminică ...[citește_toată_știrea]

18 Ianuarie 2021, 13:30
(157 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 13 noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Duminică, 17 ianuarie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 7343, cu 13 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

17 Ianuarie 2021, 14:05
(107 vizualizări - 0 comentarii)


Stejaru: Locuință cuprinsă de flăcări

Stejaru: Locuință cuprinsă de flăcări

Pompierii din Slobozia au intervenit sâmbătă, 16 ianuarie a.c., pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință din Stejaru. La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta la bunurile din două camere ...[citește_toată_știrea]

17 Ianuarie 2021, 10:00
(187 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Stejaru incendiu


8

Grupul de Comunicare Strategică: 16 noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Sâmbătă, 16 ianuarie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 7330, cu 16 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

16 Ianuarie 2021, 13:40
(89 vizualizări - 0 comentarii)


Cosmbâmbești: 5 persoane au fost rănite într-un accident rutier

Cosmbâmbești: 5 persoane au fost rănite într-un accident rutier

Pompierii din Slobozia au intervenit în ziua de sâmbătă, 16 ianuarie a.c., în localitatea Cosâmbești, pentru acordarea primului ajutor victimelor unui accident rutier, produs în urma impactului dintre două ...[citește_toată_știrea]

16 Ianuarie 2021, 13:15
(516 vizualizări - 0 comentarii)


Bărbulești: 26 de persoane au fost amendate pentru că au participat la un priveghi, fără a respecta măsurile de protecție sanitară

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 5 Jilavele s-au sesizat din oficiu, cu privire la apariția în spațiul public a unor imagini de la un priveghi ce a avut loc în seara de 13 ianuarie a ...[citește_toată_știrea]

16 Ianuarie 2021, 12:48
(210 vizualizări - 0 comentarii)


E-Distribuție Dobrogea: Întreruperi programate ale furnizării energiei electrice

E-Distribuție Dobrogea informează faptul că, în perioada 18-22 ianuarie a.c., pe raza județului Ialomița vor avea loc întreruperi programate ale furnizării energiei electrice. Întreruperea curentului electric ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2021, 15:40
(355 vizualizări - 0 comentarii)


12
Urziceni: 3 mașini, implicate într-un accident rutier

Urziceni: 3 mașini, implicate într-un accident rutier

În ziua de vineri, 15 ianuarie a.c., pe raza municipiului Urziceni s-a produs un accident de circulație, în eveniment fiind implicate 3 autoturisme. În urma impactului dintre cele 3 mașini a rezultat rănirea ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2021, 14:15
(285 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Urziceni accident


ISU Ialomița: Recomandări privind utilizarea surselor de încălzire în zilele geroase

Potrivit unei informări a Administrației Naționale de Meteorologie, și în județul Ialomița se vor înregistra temperaturi foarte scăzute. Astfel, în intervalul 16-20 ianuarie 20201, pe parcursul nopților ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2021, 14:10
(155 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 44 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Vineri, 15 ianuarie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 7314, cu 44 de cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2021, 13:50
(227 vizualizări - 0 comentarii)


Luceafărul poeziei românești, cinstit la Catedrala Urziceni

Poetul național Mihai Eminescu spunea: «Biserica lui Mateiu Basarab și Varlaam, Maica spirituală a neamului românesc, care a născut unitatea limbei și unitatea etnică a poporului, ea care domnește puternică dincolo de granițele noastre și e azilul de mântuire națională în țări unde românul nu are stat, ce va deveni ea în mâna tagmei patriotice? Peste tot credințele vechi mor, un materialism brutal le ia locul, cultura secolului, mână în mână cu sărăcia claselor lucrătoare, amenință toată clădirea măreață a civilizației creștine» ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2021, 13:05
(160 vizualizări - 0 comentarii)


ENGIE Romania, o nouă ofertă de energie electrică

ENGIE România lansează o nouă ofertă de energie electrică, care se poate contracta simplu, on-line-ENGIE Star. În contextul eliminării, de la 1 ianuarie 2021, a prețurilor reglementate la energie ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2021, 11:50
(293 vizualizări - 0 comentarii)


ITM Ialomița: Salariul de bază minim brut-2300 de lei

Conform HG nr. 4 din 13 ianuarie 2021, publicată în Monitorul Oficial nr. 40/13.01.2021 începând cu data de 13 ianuarie 2021, salariul de bază minim brut pe țară garantat în plată, prevăzut la art. 164 ...[citește_toată_știrea]

14 Ianuarie 2021, 19:25
(180 vizualizări - 0 comentarii)


Tânăr din Țăndărei, surprins de radar cu 153 km/h. Nu avea permis de conducere!

În cursul zilei de miercuri, 13 ianuarie 2021, în jurul orelor 17,00,  polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au depistat pe DN2A-E60, un șofer ce se deplasa din direcția Slobozia către Țăndărei ...[citește_toată_știrea]

14 Ianuarie 2021, 15:40
(417 vizualizări - 1 comentariu)


Căzănești: Petrecere de logodnă, întreruptă de polițiști

82 de efective de poliție și poliție locală au fost la datorie în ultimele 24 de ore, împreună cu jandarmi și reprezentanți ai altor instituții cu atribuții de control, pentru verificarea respectării măsurilor ...[citește_toată_știrea]

14 Ianuarie 2021, 15:25
(287 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 28 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Joi, 14 ianuarie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 7270, cu 28 de cazuri mai mult față de ziua de miercuri ...[citește_toată_știrea]

14 Ianuarie 2021, 14:10
(258 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Noua Declarație unică 212

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabili interesați că Declarația unică (D112) a fost modificată prin Ordinul președintelui ANAF nr. 14 din 7 ianuarie 2021 pentru aprobarea ...[citește_toată_știrea]

14 Ianuarie 2021, 12:35
(277 vizualizări - 0 comentarii)


anunț angajare

SC GREENFIBER INTERNATIONAL SA
PL URZICENI angajează personal
Vrei stabilitate? Seriozitate?
Atunci APLICĂ la compania noastră!
Suntem unul dintre cei mai mari
angajatori din Urziceni și angajăm următoarele categorii de personal:
• Electrician
• Stivuitorist
• Controlor calitate
• Mecanic întreținere
și reparații utilaje
• Operator chimist
• Muncitor necalificat

Oferim:
Contract individual de muncă,
salariu fix, tichete de masă, transport.

Ne puteți contacta
la telefon 0751/151.156
sau puteți depune CV-ul personal la
poarta societății din localitatea Urziceni,
DN2, Km 57,5
(fosta fabrică de ferite din Urziceni)

14 Ianuarie 2021, 12:10


IPJ Ialomița: Acțiuni pentru combaterea răspândirii COVID-19, amenzi de peste 33000 de lei

Acțiunile preventive ale polițiștilor ialomițeni pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică, desfășurate în ultimele 24 de ore, au condus la aplicarea a peste 130 de sancțiuni contravenționale ...[citește_toată_știrea]

13 Ianuarie 2021, 15:05
(539 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Stadiul plăților în Campania 2020

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) continuă autorizarea plății regulare pentru Campania 2020, până la acest moment fiind autorizați la plată un număr de 760465 fermieri, reprezentând ...[citește_toată_știrea]

13 Ianuarie 2021, 14:05
(367 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: APIA subvenție


Grupul de Comunicare Strategică: 22 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Miercuri, 13 ianuarie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 7242, cu 22 de cazuri mai mult față de ziua ...[citește_toată_știrea]

13 Ianuarie 2021, 13:55
(348 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: 25 ianuarie 2021, termen limită pentru depunerea a 12 declarații fiscale

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește contribuabililor că luni, 25 ianuarie 2021, este termenul limită de depunere a următoarelor declarații fiscale: Formularul 100 «Declarație ...[citește_toată_știrea]

13 Ianuarie 2021, 12:10
(325 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: Amenzi de peste 113000 de lei

În intervalul 03.12.2020-07.01.2021, Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița a efectuat acțivități specifice pentru prevenirea apariției toxiinfecțiilor alimentare. Prin personalul ...[citește_toată_știrea]

13 Ianuarie 2021, 11:55
(220 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Două autoturisme, implicate într-un accident

Slobozia: Două autoturisme, implicate într-un accident

Echipaje de la Detașamentul de Pompieri Slobozia, cu o autospecială pentru descarcerare și un echipaj SMURD, au intervenit marți, 12 ianuarie a.c., în jurul orelor 21,30, în municipiul Slobozia la un accident ...[citește_toată_știrea]

13 Ianuarie 2021, 09:20
(347 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia accident


Incendiu la o casă din Gheorghe Doja

Incendiu la o casă din Gheorghe Doja

Un incendiu s-a produs marți, 12 ianuarie 2021, în jurul orelor 16,10, la o casă din Gheorghe Doja. Pentru localizarea și lichidarea incendiului izbucnit, militarii Detașamentului de Pompieri Slobozia au ...[citește_toată_știrea]

13 Ianuarie 2021, 09:15
(305 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Marinica în Spitalele ialomițene pierd lupta cu infecțiile asociate asistenței medicale Vasile în Administrație prin dispoziții de primar la Ciochina Vai de capul tau primare în Administrație prin dispoziții de primar la Ciochina cetatean în Ialomițenii au venit în număr mare la spitale pentru a se vaccina anti-COVID-19 Eu în Spitalele ialomițene pierd lupta cu infecțiile asociate asistenței medicale Ginu în Spitalele ialomițene pierd lupta cu infecțiile asociate asistenței medicale Gabi în Administrație prin dispoziții de primar la Ciochina @Cetatean în Spitalele ialomițene pierd lupta cu infecțiile asociate asistenței medicale Vasilica în Spitalele ialomițene pierd lupta cu infecțiile asociate asistenței medicale Sile în Spitalele ialomițene pierd lupta cu infecțiile asociate asistenței medicale Cetateann în Spitalele ialomițene pierd lupta cu infecțiile asociate asistenței medicale Nico în Administrație prin dispoziții de primar la Ciochina SILE în Spitalele ialomițene pierd lupta cu infecțiile asociate asistenței medicale Trollus în Ialomița are trei femei în Parlamentul României Cetatean în Administrație prin dispoziții de primar la Ciochina @Realitatea în Polițistul local agresor este cercetat penal Realitate în Polițistul local agresor este cercetat penal Lavinia Avram în Polițist local, acuzat de agresiune asupra unei tinere de 24 de ani Lorena Prodan în Polițist local, acuzat de agresiune asupra unei tinere de 24 de ani #pasajladrajna în Ialomița are trei femei în Parlamentul României
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...