Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Haos în spitalele din Ialomița din cauza pandemiei de COVID-19

Haos în spitalele din Ialomița din cauza pandemiei de COVID-19

bonus: Bolnavii de TBC, fără supraveghere

Pandemia de COVID-19 a creat un adevărat haos în sistemul medical la nivelul întregii țări. Și în Ialomița sute de oameni s-au aflat în imposibilitatea de a avea acces la servicii medicale. Managerii unităților medicale din județul nostru declară public faptul că cei mai afectați au fost bolnavii cronici care nu au mai avut acces la tratamente și consultații, iar acum starea lor de sănătate s-a înrăutățit. Estimările arată că, în ultimele 3 luni, în spitalele din județ s-au prezentat cu 1500 de pacienți mai puțin decât înainte de debutul pandemiei de COVID-19.

Acces în spital, doar cu programare Deși nu a fost declarat spital suport COVID-19, Spitalul Județean de Urgență Slobozia a tratat și continuă să trateze pacienții care au suferit infecții respiratorii provocate de SARS-CoV-2. Cu toate acestea, adresabilitatea pacienților către unitatea medicală a fost mai scăzută. La Slobozia s-au tratat și internat doar cazurile urgente... În prezent, unitatea medicală și-a deschis și cabine­tele din Ambulatoriu, unde accesul se face doar în baza programărilor. Iar pentru că lista este lungă, pacienții trebuie să aștepte câteva săptămâni sau poate chiar o lună pentru a fi consultați de către medici. «Policlinica este funcțională, dar accesul este doar în baza programărilor... Mai mult, pentru că situația epidemiolo­gică o impune, accesul către Policlinică este limitat, în sensul că intră grupuri mici de persoane!» a precizat Mariana Iancu, managerul Spitalului Județean de Urgență Slobozia. Iar din cauza numărului mic de persoane care este lăsat să intre la cabinetele medicale, în fața uni­tății medicale se formează cozi, iar oamenii așteaptă cu orele până când iau contact cu medicii. Mulți dintre acești pacienți au probleme cronice pe care în ultimele luni, din cauza pandemei, le-au ignorat, iar acum starea lor de sănătate s-a agravat. «Pacienții cronici nu au mai putut să ajungă la spital să-și ia tratamentul sau să beneficieze de consultații... Este adevărat că și accesul în spitale a fost res­tricționat, iar transporul public a fost, de asemenea, redus! Există multe curse care nu s-au mai efectuat. Acum, pentru că nu și-au luat medicația au o stare de sănătate alterată... Noi facem eforturi pentru a-i sprijini pe toți!» a mai spus Mariana Iancu, managerul Spitalului Slobozia.

«Pacienți fac presiuni să-i tratăm!» În timp ce la Spitalul Slobozia pacienții non COVID-19 trebuie să aștepte pentru consultații, în spitalul suport COVID-19 din Fetești deocamdată această categorie de bolnavi nu are încă acces. Ministerul Sănătății a obligat încă de săptămâna trecută Direcțiile de Sănătate Publică să ve­rifice capacitatea tuturor spitalelor de a oferi consultații medicale, însă cel de la Fetești nu poate, deocamdată, să primească alte categorii de bolnavi în afară de cele cu probleme respiratorii generate de virusul SARS-CoV-2. Unitatea medicală trebuie să-și regândească circuitele astfel încât secțiile unde se tratează pacienții de COVID-19 să nu se intersecteze cu celalalte unde ar trebui consultați pacienții non COVID-19. În tot acest timp, bolnavii din zona de Est a județului Ialomița, care până la izbucnirea pandemiei erau monitorizați de medicii din Fetești, sunt obligați să vină la Slobozia. «Trebuie să ne punem la punct foarte multe aspecte pentru a putea primi și alte categorii de bolnavi, iar ele nu se rezolvă peste noapte... Într-adevăr există o presiune din partea pacienților să-i tratăm în acest spital, dar deocamdată este foarte greu să facem asta!» a precizat Liviu Patrichi, managerul Spitalului Municipal «Anghel Saligny» Fetești. Dincolo de lipsa circuitelor, unitatea medicală se confruntă și cu lipsa paturilor din saloane. «Cele două focare de la firma de curierat și de la fabrica de confecții din Urziceni au făcut ca adresabilitatea pacienților COVID-19 să crească la nivelul unității noastre. Practic, avem aproape toate paturile ocupate!» a mai spus Liviu Patrichi, managerul unității medicale din Fetești.

S-a redus numărul internărilor
Oficialii Casei Județene de Asigurări de Sănătate au precizat faptul că, din cauza pandemiei de COVID-19, numărul internărilor la nivelul județului Ialomița, pe toată perioada Stării de Urgență și în timpul Stării de Alertă, s-a redus cu aproximativ 1500. Din fericire, finanțarea unităților medicale nu va fi afectată, întrucât spitalele vor primi bani conform numărului de externări prevăzut în Contractul Cadru.

Bolnavii de TBC, fără supraveghere Limitarea transportului în comun a făcut ca adresabilitatea pacienților care suferă de TBC către cele 3 dispensare din județ să se reducă. Deși oamenilor le-a fost prescris tratamentul corespunzător pentru o perioadă de timp mai îndelungată sau distribuit prin intermediul medicilor de familie, monitorizarea stării de sănătate a fost aproape inexistentă. «Noi nu am mai avut control asupra acestor pacienți... Am făcut demersuri pentru a le oferi acces la medicație, însă nu știm dacă și-au luat tratamentul, ce răspuns au avut la acest tratament. Este posibil ca în perioada următoare și în județul Ialomița să apară noi cazuri de TBC!» trage un semnal de alarmă Mădălina Baltă, medic specialist în Pneumologie. Totodată, activitatea dispensarelor TBC din Fetești și Urziceni a fost blocată după ce medicii coordonatori au fost recrutați în spitalele suport COVID-19.

19 Iunie 2020, 10:10 (6360 vizualizări - 25 comentarii)

Citiți și:
Grupul de Comunicare Strategică: Niciun caz nou de COVID-19 în județul Ialomița!
Grupul de Comunicare Strategică: 1 nou caz de COVID-19 în Ialomița
Grupul de Comunicare Strategică: 3 noi cazuri de COVID-19 în Ialomița
Amendă de 10 mii de lei pentru Spitalul Județean de Urgență Slobozia
Secția Boli Interne a Spitalului Județean de Urgență Slobozia, în carantină din cauza COVID-19

Comentariile cititorilor:


@@gigifriptu:
(23 Iunie 2020, 12:52)
Garantezi 100% ca daca sunt inlocuiti toti managerii de spitale, se elimina spaga in totalitate??Sau daca sunt demisi toti angajatii care iau spaga, adica 99% gasesti repede inlocuitori??
Asta se intampla la nivel national, nu numai aici, in Slobozia...Adevarul este ca managera de aici le-a cam stricat socotelile spagarilor, dar, doar atat..
@Vasile:
(23 Iunie 2020, 09:58)
Si tu ai chiulit,ca prea sari oparit. Daca tie iti place alcoolul nu inseamna ca toti beau sau isi inghit chiar si pastilele cu el. Sa-ti fie de bine si mahmureala usoara!
Mariana:
(22 Iunie 2020, 23:52)
#Stati in casa , ce atata vot ,ce atata spital si democratie. 
Vasile:
(22 Iunie 2020, 23:50)
Bai nu stiu cat a chiulit ala de a postat inaintea ta dar tu ai o mare problema cu alcoolul. Mai lasa sticla si gramatica fugi la culcare ,vezi sa nu amesteci pastilele cu bautura. 
@Cetatenii Sloboziei:
(22 Iunie 2020, 22:39)
Nu stiu cati sunteti, dar cel care a postat mesajul sub acest nume a cam chiulit de la scoala. Apropo de prostit, nu trebuie sa se mai chinuie nimeni, se pare ca ai reusit singur.
Cetatenii Sloboziei:
(22 Iunie 2020, 22:15)
E Vela Bela ,Mandolina Sica si  Plavanu vor simti motiunea de cenzura din plina, alegerile se vor organiza si PNL-ul va cadea cu toata forta. Nici dupa 30 de ani nu s-au invatat, ce-au zis las ca ne-au  votat poporul ,facem ce vrem, facem tot sa le aratam noi muschii. E uite ca o sa ne stergem la fund cu voi ,auziti bine pnl-istilor si astia din psd care credeti ca ne mai prostiti. Vom vota cu cine vrem dar cu voi PSD si PNL niciodata.
@@gigi friptu:
(22 Iunie 2020, 18:12)
Daca managera platita de la buget cu 21500 lei(peste 4500 euro) pe luna e asa timida, sa lase locul altuia, mai putin indulgent.
@@@gigi friptu:
(22 Iunie 2020, 12:29)
Din cauza lipsei de personal managerii sunt indulgenti cu cadrele medicale si nu pot aplica sanctiuni sau sa-i dea afara!Si pacientii sufera, nu managerul, nu cadrele medicale care au buzunarele doldora de spagi.Cum sa educi un om matur, sa nu mai ia spaga???Sa zica:,,eu nu am nevoie de banii dvs, eu am salariu''???!!!Poate sa-i spuna asta 100 de manageri, el tot ce vrea face..si daca nu-l prinzi asupra faptului, cine e vinovat??Chiar daca sunt puse camere in spitale, gasesc ei o metoda sa nu refuze..
@@gigi friptu:
(22 Iunie 2020, 09:56)
Tocmai managerul este cel care gestioneaza"nepasarea si incapabilitatile "cadrelor medicale.
Pricop:
(21 Iunie 2020, 23:28)
Buna seara! O situatie inimaginabila din Spitalul din Slobozia, secolul XXI. Pacienții se spală DOAR cu apă rece pentru că nu este apă caldă de ajuns pentru tot spitalul. Cum este posibil sa stai pe căldurile acestea internat in spital și să nu ai acces la un duș cu apă caldă? Din spital nu ai voie să vii acasă să faci duș pt că este carantină. Așa că esti nevoit să te speli ca "scoțienii"! Un lucru de apreciat este că băieții de la pază se ocupă de transportul pachetelor de strictă necesitate aduse de aparținători pt pacienții internați, fără a accepta vreo "atenție".
@gigi friptu:
(21 Iunie 2020, 23:20)
Oamenii nu au murit din cauza managementului, ci din cauza nepăsării și incapabilitatii cadrelor medicale, a infirmierelor care nu spala bolnavii cu săptămânile, nu-i schimba pana nu le bagi ,,ceva" in buzunar, a asistentelor care lasă siringa pe perna și vin dupa vreo două ore ca sa te simti sa cotizezi, a medicilor care la salariile uriașe nu se mai obosesc sa se ocupe prea mult de bolnavi.
Aspirina:
(21 Iunie 2020, 21:56)
La nivel național ce o fi, dacă în Ialomita pandemia de COVID-19 a creat un adevărat haos în sistemul medical. În aceasta perioda numai în Ialomița sute de oameni s-au aflat în imposibilitatea de a avea acces la servicii medicale. Din toti cei bănuiți ca au murit de COVID-19 niciunul nu a fost autopsia. Pe de alta parte vedem ca pe acest PNL nu interesează de acești bătrâni neputincioși, bolnavi de alte boli cronice. De fapt ei PNL urmăresc alte scopuri și pregatesc mendrele pentru a câștiga puterea si aflam din presa. 
Cât promite PNL primarilor ca să dezerteze din PSD: Cel puțin un proiect administrativ local plus 10 miliarde lei vechi
Mai-marii liberali calca legea in picioare! Mai multi primari pesedisti au fost sunati de membri de partid din anturajul presedintelui PNL, C B lansand oferte politico-economice cu iz PENAL! Concret: primarilor dispusi sa tradeze PSD si sa dezerteze in tabara PNL li s-au promis: fonduri pentru cel putin un proiect administrativ local plus 10 miliarde lei vechi, bani veniti direct de la Guvern, pe care primarii sa-i foloseasca cum vor muschii lor (insasi momeala are caracter penal!), scrie Ziarul de Vâlcea.
Probabil ca se vor gasi tradatori care sa inghita oferta ILEGALA liberala… Autoritatile judiciare trebuie sa verifice aceasta informatie si sa demareze urmarirea penala impotriva faptuitorilor!
Întrebam și noi public pentru prieteni, câți primari PSD din Ialomița au fost sunati sau vizitați de reprezentanții de marca ai PNL din zona Ialomita cu propuneri de acest gen. 
Căti primari au fost trecuți în tabara PNL din PSD în 2016 și ce beneficii au avut, dacă au avut în ultimi 4 ani. Pam, pam, sa încercăm și sa vedem ce spun domniile lor din instituțiile de forță ale statului. 

@Vali:
(21 Iunie 2020, 19:44)
Cand o sa fii batran(a) o sa te ia altii la intrebari de ce nu stai in casa pe timp de pandemie, gen"unde te grabesti, nebunule?" O sa vezi ca n-are cine iti face piata, cine sa-ti plateasca facturile iar bolile, care coplesesc cam toate persoanele in varsta, te vor chinui si pe tine, obligandu-te sa ingrosi cozile pe la spitale fara sa-ti mai aduci aminte cat de mult te deranjau batranii in tinerete..
Wqh:
(21 Iunie 2020, 17:54)
Urmeaza din pacate o perioada lunga de haos...scapa cine poate!?
Vali:
(21 Iunie 2020, 15:11)
A înnebunit toată lumea,mai ales ăștia bătrânii. Ei nu înțeleg încă ca trebuie sa se protejeze de acest virus nenorocit. Și cât a fost stare de urgenta umblau la magazin de 10 ori pe zi, lua un morcov, pătrunjel mai ieșea după paine, și nu înțeleg de ce dracu la orice coada ma așez trebuie sa vina o baba sau un mos grăbit sa stea lipit de mine ca se grăbește. Unde va grăbiți nebunilor? Asa și la spital se duc ei de la ora 7 chiar dacă programarea o au la ora 11. Sa fie și ei acolo poate mai vb de PSD, PNL, de ăștia care ii mint odată la 4 ani ca le măresc pensia... Nici cu generațiile care vin din urma nu-mi este frica o sa crestem analfabeți și retarzi.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
25 Iul 2021
298 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
« 1 3 4 5 6 7 8 9 350 351
Movila: Șase persoane rănite într-un accident rutier

Movila: Șase persoane rănite într-un accident rutier

În seara zilei de duminică, 25 iulie a.c., în zona localității Movila, s-a produs un accident de circulație soldat cu vătămarea corporală a șase persoane. Din verificările efectuate de polițiști a reieșit ...[citește_toată_știrea]

25 Iulie 2021, 20:15
(88 vizualizări - 1 comentariu)

Taguri: Movila accident


Orboești: A intrat cu mașina într-un copac

Orboești: A intrat cu mașina într-un copac

Duminică, 25 iulie a.c., în localitatea Orboești s-a produs un accident de circulație soldat cu rănirea a două persoane. Din verificările efectuate de polițiști a reieșit că în evenimentul rutier a fost ...[citește_toată_știrea]

25 Iulie 2021, 18:40
(72 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: Niciun caz nou de COVID-19 în județul Ialomița!

Duminică, 25 iulie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a rămas la 10802, nefiind înregistrat vreun caz nou față ...[citește_toată_știrea]

25 Iulie 2021, 14:10
(32 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1 nou caz de COVID-19 în Ialomița

Sâmbătă, 24 iulie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 10802, fiind înregistrat 1 nou caz de îmbolnăvire ...[citește_toată_știrea]

24 Iulie 2021, 13:40
(117 vizualizări - 1 comentariu)


Accidente la Tovărășia și Urziceni

Accidente la Tovărășia și Urziceni

Pompierii ialomițeni au intervenit vineri, 23 iulie a.c., în cazul a două accidente rutiere petrecute pe raza localităților Tovărășia și Urziceni. În urma evenimentelor au rezultat cinci persoane rănite ...[citește_toată_știrea]

23 Iulie 2021, 16:30
(270 vizualizări - 2 comentarii)


5

DSVSA Ialomița: 7 focare de Pestă Porcină Africană, identificate pe raza județului

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează proprietarii/deținătorii de porcine, atât din exploatațiile comerciale cât și din gospodăriile populației că, la data de ...[citește_toată_știrea]

23 Iulie 2021, 14:10
(209 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 3 noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Vineri, 23 iulie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 10801, fiind înregistrate 3 noi cazuri de îmbolnăvire ...[citește_toată_știrea]

23 Iulie 2021, 14:00
(150 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: 25 decembrie 2021, data limită de plată a impozitului specific aferent semestrului I

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabili că, potrivit normelor în vigoare, declararea și plata impozitului specific unor activități, aferent semestrului I 2021, se ...[citește_toată_știrea]

23 Iulie 2021, 13:30
(102 vizualizări - 0 comentarii)


8

AJFP Ialomița: 26 iulie 2021, termen limită pentru depunerea a 9 declarații fiscale

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii interesați că 26 iulie 2021 este termenul de depunere a următoarelor declarații: Formularele 100, 112, 208, 224, 300, 301, 307, 311, 390 ...[citește_toată_știrea]

23 Iulie 2021, 13:20
(114 vizualizări - 0 comentarii)


Razie de amploare la Urziceni

Joi, 22 iulie a.c., polițiștii ialomițeni au efectuat o razie de amploare pe raza municipiului Urziceni. Astfel, forțele de ordine au controlat în trafic 295 de autovehicule și legitimat peste 390 de persoane ...[citește_toată_știrea]

23 Iulie 2021, 12:30
(146 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Conducea în stare de ebrietate

Un bărbat de 35 de ani, din Țăndărei, s-a ales cu un dosar penal după ce a fost surprins în trafic în stare de ebrietate. Acesta a fost oprit pentru un control de rutină în seara zilei de joi, 22 iulie ...[citește_toată_știrea]

23 Iulie 2021, 12:20
(103 vizualizări - 0 comentarii)


Balaciu: Doi răniți în urma unui accident rutier

Balaciu: Doi răniți în urma unui accident rutier

Vineri, 23 iulie 2021, salvatorii de la Detașamentul de pompieri Urziceni au fost solicitați să intervină cu o autospecială de stingere cu apă și spumă la un accident rutier, în care au fost implicate un ...[citește_toată_știrea]

23 Iulie 2021, 11:45
(155 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Balaciu accident


12

«Ziua Imnului», marcată la Slobozia

Instituția Prefectului Ialomița va organiza joi, 29 iulie a.c., o festivitate prin care va marca «Ziua Imnului». Festivitatea se va desfășura pe platoul din Piața Revoluției din Slobozia. Evenimentul va ...[citește_toată_știrea]

23 Iulie 2021, 11:40
(153 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Vernisaj la Muzeul Național al Agriculturii

Absolvenții Universității Naționale de Arte a României vor organiza marți, 27 iulie 2021, o expoziție de pictură la Slobozia. Vernisajul va fi găzduit de către Muzeul Național al Agriculturii. Expoziția ...[citește_toată_știrea]

23 Iulie 2021, 10:20
(122 vizualizări - 1 comentariu)


Urziceni: Reținut pentru 24 de ore după ce a furat din buzunare

Polițiștii din Urziceni au reținut miercuri, 21 iulie a.c., pentru 24 de ore, un bărbat de 42 de ani, suspect într-un dosar de «furt». Din datele oamenilor legii, în ziua de 8 iulie a.c., în timp ce se ...[citește_toată_știrea]

22 Iulie 2021, 15:25
(141 vizualizări - 1 comentariu)

Taguri: Urziceni furt


Glodeanu Sărat: Locuință cuprinsă de flăcări

Glodeanu Sărat: Locuință cuprinsă de flăcări

Joi, 22 iulie a.c., pompierii din Urziceni au intervenit pentru stingerea unui incendiu, produs la o locuință din satul Glodeanu Sărat-Buzău. 3 echipaje de salvatori cu două autospeciale de stingere cu ...[citește_toată_știrea]

22 Iulie 2021, 15:10
(143 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Conflict între adolescenți, aplanat de un jandarm

Aflat în timpul liber, un ofițer din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Ialomița a intervenit marți, 20 iulie a.c., pentru aplanarea unui conflict, produs între mai mulți adolescenți la intrarea ...[citește_toată_știrea]

22 Iulie 2021, 14:35
(310 vizualizări - 1 comentariu)


Dridu: Lebădă salvată de polițiști

Dridu: Lebădă salvată de polițiști

Polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor au intervenit miercuri, 21 iulie a.c., pentru a salva o lebădă. Oamenii legii au fost sesizați cu privire la faptul că o lebădă, care nu mai poate ...[citește_toată_știrea]

22 Iulie 2021, 14:20
(205 vizualizări - 2 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 2 noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Joi, 22 iulie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 10798, fiind înregistrate 2 noi cazuri de îmbolnăvire ...[citește_toată_știrea]

22 Iulie 2021, 13:50
(179 vizualizări - 0 comentarii)


Respectarea Codului Muncii, verificată de inspectorii ITM Ialomița

În prima jumătate a lunii iulie 2021, inspectorii Inspectoratului Teritorial de Muncă Ialomița au desfășurat ample controale privind prevederilor legale privind munca la domiciliu, telemunca, decalarea ...[citește_toată_știrea]

22 Iulie 2021, 10:10
(136 vizualizări - 0 comentarii)


Un tren de marfă a deraiat în zona Gării Fetești

Miercuri, 21 iulie a.c., în zona Gării Fetești, 5 vagoane ale unui tren de marfă au deraiat. Din cauza evenimentului, Magistrala 800 București-Constanța este complet blocată pe ambele sensuri. Astfel, trenurile ...[citește_toată_știrea]

21 Iulie 2021, 17:05
(239 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Aproape 500 milioane de lei, încasate la bugetul de stat în semestrul I-2021

La nivelul județului Ialomița, în primul semestru al anului 2021, s-a colectat la bugetul general consolidat al statului suma de 493,47 milioane de lei. Suma colectată este cu 56,33 milioane de lei mai ...[citește_toată_știrea]

21 Iulie 2021, 13:20
(156 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: Niciun caz nou de COVID-19 în județul Ialomița!

Miercuri, 21 iulie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a rămas la 10796, nefiind înregistrat vreun caz nou față ...[citește_toată_știrea]

21 Iulie 2021, 13:15
(147 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Cursuri gratuite de formare profesională

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița vine în întampinarea persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, organizând până la sfârșitul anului 2021 cursuri de formare profesională ...[citește_toată_știrea]

21 Iulie 2021, 12:25
(227 vizualizări - 0 comentarii)


Proiectil neexplodat, găsit la Vlădeni

Proiectil neexplodat, găsit la Vlădeni

Marți, 20 iulie a.c., specialiștii pirotehniști ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență Ialomița au intervenit cu o autospecială pirotehnică și au ridicat un proiectil exploziv de calibru 100 milimetri ...[citește_toată_știrea]

21 Iulie 2021, 09:35
(148 vizualizări - 0 comentarii)


Accidente la Scânteia și în zona Popasului Chirana

Accidente la Scânteia și în zona Popasului Chirana

În dimineața zilei de miercuri, 21 iulie a.c., pompierii din Țăndărei au intervenit la două accidente rutiere. Primul dintre acestea s-a produs în comuna Scânteia, fiind implicate un autoturism și un tractor ...[citește_toată_știrea]

21 Iulie 2021, 09:20
(233 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Secțiunea Mica Publicitate
a fost actualizată!
Cele mai noi anunțuri din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

21 Iulie 2021, 08:15


AJFP Ialomița: Semnarea documentelor emise prin serviciul Spațiul Privat Virtual

AJFP Ialomița readuce în atenția contribuabililor faptul că documentele comunicate de Ministerul Finanțelor/organul fiscal central prin serviciul «Spațiul Privat Virtual» se semnează de către Ministerul ...[citește_toată_știrea]

20 Iulie 2021, 15:50
(159 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: La volan, fără permis de conducere

În ziua de luni, 19 iulie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier Fetești au oprit în trafic, pe raza municipiului Fetești, o autoutilitară condusă de un bărbat, în vârstă de 30 de ani, din localitatea ...[citește_toată_știrea]

20 Iulie 2021, 15:45
(349 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Măsuri de prevenire a riscului de înec

Polițiștii din cadrul Serviciului Județean de Poliție Transporturi Ialomița aduc în atenție cetățenilor o serie de reguli și măsuri ce trebuie respectate în scopul prevenirii cazurilor de înec. Astfel, ...[citește_toată_știrea]

20 Iulie 2021, 15:35
(255 vizualizări - 0 comentarii)


« 1 3 4 5 6 7 8 9 350 351
Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...