Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Haos în spitalele din Ialomița din cauza pandemiei de COVID-19

Haos în spitalele din Ialomița din cauza pandemiei de COVID-19

bonus: Bolnavii de TBC, fără supraveghere

Pandemia de COVID-19 a creat un adevărat haos în sistemul medical la nivelul întregii țări. Și în Ialomița sute de oameni s-au aflat în imposibilitatea de a avea acces la servicii medicale. Managerii unităților medicale din județul nostru declară public faptul că cei mai afectați au fost bolnavii cronici care nu au mai avut acces la tratamente și consultații, iar acum starea lor de sănătate s-a înrăutățit. Estimările arată că, în ultimele 3 luni, în spitalele din județ s-au prezentat cu 1500 de pacienți mai puțin decât înainte de debutul pandemiei de COVID-19.

Acces în spital, doar cu programare Deși nu a fost declarat spital suport COVID-19, Spitalul Județean de Urgență Slobozia a tratat și continuă să trateze pacienții care au suferit infecții respiratorii provocate de SARS-CoV-2. Cu toate acestea, adresabilitatea pacienților către unitatea medicală a fost mai scăzută. La Slobozia s-au tratat și internat doar cazurile urgente... În prezent, unitatea medicală și-a deschis și cabine­tele din Ambulatoriu, unde accesul se face doar în baza programărilor. Iar pentru că lista este lungă, pacienții trebuie să aștepte câteva săptămâni sau poate chiar o lună pentru a fi consultați de către medici. «Policlinica este funcțională, dar accesul este doar în baza programărilor... Mai mult, pentru că situația epidemiolo­gică o impune, accesul către Policlinică este limitat, în sensul că intră grupuri mici de persoane!» a precizat Mariana Iancu, managerul Spitalului Județean de Urgență Slobozia. Iar din cauza numărului mic de persoane care este lăsat să intre la cabinetele medicale, în fața uni­tății medicale se formează cozi, iar oamenii așteaptă cu orele până când iau contact cu medicii. Mulți dintre acești pacienți au probleme cronice pe care în ultimele luni, din cauza pandemei, le-au ignorat, iar acum starea lor de sănătate s-a agravat. «Pacienții cronici nu au mai putut să ajungă la spital să-și ia tratamentul sau să beneficieze de consultații... Este adevărat că și accesul în spitale a fost res­tricționat, iar transporul public a fost, de asemenea, redus! Există multe curse care nu s-au mai efectuat. Acum, pentru că nu și-au luat medicația au o stare de sănătate alterată... Noi facem eforturi pentru a-i sprijini pe toți!» a mai spus Mariana Iancu, managerul Spitalului Slobozia.

«Pacienți fac presiuni să-i tratăm!» În timp ce la Spitalul Slobozia pacienții non COVID-19 trebuie să aștepte pentru consultații, în spitalul suport COVID-19 din Fetești deocamdată această categorie de bolnavi nu are încă acces. Ministerul Sănătății a obligat încă de săptămâna trecută Direcțiile de Sănătate Publică să ve­rifice capacitatea tuturor spitalelor de a oferi consultații medicale, însă cel de la Fetești nu poate, deocamdată, să primească alte categorii de bolnavi în afară de cele cu probleme respiratorii generate de virusul SARS-CoV-2. Unitatea medicală trebuie să-și regândească circuitele astfel încât secțiile unde se tratează pacienții de COVID-19 să nu se intersecteze cu celalalte unde ar trebui consultați pacienții non COVID-19. În tot acest timp, bolnavii din zona de Est a județului Ialomița, care până la izbucnirea pandemiei erau monitorizați de medicii din Fetești, sunt obligați să vină la Slobozia. «Trebuie să ne punem la punct foarte multe aspecte pentru a putea primi și alte categorii de bolnavi, iar ele nu se rezolvă peste noapte... Într-adevăr există o presiune din partea pacienților să-i tratăm în acest spital, dar deocamdată este foarte greu să facem asta!» a precizat Liviu Patrichi, managerul Spitalului Municipal «Anghel Saligny» Fetești. Dincolo de lipsa circuitelor, unitatea medicală se confruntă și cu lipsa paturilor din saloane. «Cele două focare de la firma de curierat și de la fabrica de confecții din Urziceni au făcut ca adresabilitatea pacienților COVID-19 să crească la nivelul unității noastre. Practic, avem aproape toate paturile ocupate!» a mai spus Liviu Patrichi, managerul unității medicale din Fetești.

S-a redus numărul internărilor
Oficialii Casei Județene de Asigurări de Sănătate au precizat faptul că, din cauza pandemiei de COVID-19, numărul internărilor la nivelul județului Ialomița, pe toată perioada Stării de Urgență și în timpul Stării de Alertă, s-a redus cu aproximativ 1500. Din fericire, finanțarea unităților medicale nu va fi afectată, întrucât spitalele vor primi bani conform numărului de externări prevăzut în Contractul Cadru.

Bolnavii de TBC, fără supraveghere Limitarea transportului în comun a făcut ca adresabilitatea pacienților care suferă de TBC către cele 3 dispensare din județ să se reducă. Deși oamenilor le-a fost prescris tratamentul corespunzător pentru o perioadă de timp mai îndelungată sau distribuit prin intermediul medicilor de familie, monitorizarea stării de sănătate a fost aproape inexistentă. «Noi nu am mai avut control asupra acestor pacienți... Am făcut demersuri pentru a le oferi acces la medicație, însă nu știm dacă și-au luat tratamentul, ce răspuns au avut la acest tratament. Este posibil ca în perioada următoare și în județul Ialomița să apară noi cazuri de TBC!» trage un semnal de alarmă Mădălina Baltă, medic specialist în Pneumologie. Totodată, activitatea dispensarelor TBC din Fetești și Urziceni a fost blocată după ce medicii coordonatori au fost recrutați în spitalele suport COVID-19.

19 Iunie 2020, 10:10 (6539 vizualizări - 25 comentarii)

Citiți și:
Grupul de Comunicare Strategică: 268 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița
Grupul de Comunicare Strategică: 273 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița
Grupul de Comunicare Strategică: 164 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița
Amendă de 10 mii de lei pentru Spitalul Județean de Urgență Slobozia
Secția Boli Interne a Spitalului Județean de Urgență Slobozia, în carantină din cauza COVID-19

Comentariile cititorilor:


@@gigifriptu:
(23 Iunie 2020, 12:52)
Garantezi 100% ca daca sunt inlocuiti toti managerii de spitale, se elimina spaga in totalitate??Sau daca sunt demisi toti angajatii care iau spaga, adica 99% gasesti repede inlocuitori??
Asta se intampla la nivel national, nu numai aici, in Slobozia...Adevarul este ca managera de aici le-a cam stricat socotelile spagarilor, dar, doar atat..
@Vasile:
(23 Iunie 2020, 09:58)
Si tu ai chiulit,ca prea sari oparit. Daca tie iti place alcoolul nu inseamna ca toti beau sau isi inghit chiar si pastilele cu el. Sa-ti fie de bine si mahmureala usoara!
Mariana:
(22 Iunie 2020, 23:52)
#Stati in casa , ce atata vot ,ce atata spital si democratie. 
Vasile:
(22 Iunie 2020, 23:50)
Bai nu stiu cat a chiulit ala de a postat inaintea ta dar tu ai o mare problema cu alcoolul. Mai lasa sticla si gramatica fugi la culcare ,vezi sa nu amesteci pastilele cu bautura. 
@Cetatenii Sloboziei:
(22 Iunie 2020, 22:39)
Nu stiu cati sunteti, dar cel care a postat mesajul sub acest nume a cam chiulit de la scoala. Apropo de prostit, nu trebuie sa se mai chinuie nimeni, se pare ca ai reusit singur.
Cetatenii Sloboziei:
(22 Iunie 2020, 22:15)
E Vela Bela ,Mandolina Sica si  Plavanu vor simti motiunea de cenzura din plina, alegerile se vor organiza si PNL-ul va cadea cu toata forta. Nici dupa 30 de ani nu s-au invatat, ce-au zis las ca ne-au  votat poporul ,facem ce vrem, facem tot sa le aratam noi muschii. E uite ca o sa ne stergem la fund cu voi ,auziti bine pnl-istilor si astia din psd care credeti ca ne mai prostiti. Vom vota cu cine vrem dar cu voi PSD si PNL niciodata.
@@gigi friptu:
(22 Iunie 2020, 18:12)
Daca managera platita de la buget cu 21500 lei(peste 4500 euro) pe luna e asa timida, sa lase locul altuia, mai putin indulgent.
@@@gigi friptu:
(22 Iunie 2020, 12:29)
Din cauza lipsei de personal managerii sunt indulgenti cu cadrele medicale si nu pot aplica sanctiuni sau sa-i dea afara!Si pacientii sufera, nu managerul, nu cadrele medicale care au buzunarele doldora de spagi.Cum sa educi un om matur, sa nu mai ia spaga???Sa zica:,,eu nu am nevoie de banii dvs, eu am salariu''???!!!Poate sa-i spuna asta 100 de manageri, el tot ce vrea face..si daca nu-l prinzi asupra faptului, cine e vinovat??Chiar daca sunt puse camere in spitale, gasesc ei o metoda sa nu refuze..
@@gigi friptu:
(22 Iunie 2020, 09:56)
Tocmai managerul este cel care gestioneaza"nepasarea si incapabilitatile "cadrelor medicale.
Pricop:
(21 Iunie 2020, 23:28)
Buna seara! O situatie inimaginabila din Spitalul din Slobozia, secolul XXI. Pacienții se spală DOAR cu apă rece pentru că nu este apă caldă de ajuns pentru tot spitalul. Cum este posibil sa stai pe căldurile acestea internat in spital și să nu ai acces la un duș cu apă caldă? Din spital nu ai voie să vii acasă să faci duș pt că este carantină. Așa că esti nevoit să te speli ca "scoțienii"! Un lucru de apreciat este că băieții de la pază se ocupă de transportul pachetelor de strictă necesitate aduse de aparținători pt pacienții internați, fără a accepta vreo "atenție".
@gigi friptu:
(21 Iunie 2020, 23:20)
Oamenii nu au murit din cauza managementului, ci din cauza nepăsării și incapabilitatii cadrelor medicale, a infirmierelor care nu spala bolnavii cu săptămânile, nu-i schimba pana nu le bagi ,,ceva" in buzunar, a asistentelor care lasă siringa pe perna și vin dupa vreo două ore ca sa te simti sa cotizezi, a medicilor care la salariile uriașe nu se mai obosesc sa se ocupe prea mult de bolnavi.
Aspirina:
(21 Iunie 2020, 21:56)
La nivel național ce o fi, dacă în Ialomita pandemia de COVID-19 a creat un adevărat haos în sistemul medical. În aceasta perioda numai în Ialomița sute de oameni s-au aflat în imposibilitatea de a avea acces la servicii medicale. Din toti cei bănuiți ca au murit de COVID-19 niciunul nu a fost autopsia. Pe de alta parte vedem ca pe acest PNL nu interesează de acești bătrâni neputincioși, bolnavi de alte boli cronice. De fapt ei PNL urmăresc alte scopuri și pregatesc mendrele pentru a câștiga puterea si aflam din presa. 
Cât promite PNL primarilor ca să dezerteze din PSD: Cel puțin un proiect administrativ local plus 10 miliarde lei vechi
Mai-marii liberali calca legea in picioare! Mai multi primari pesedisti au fost sunati de membri de partid din anturajul presedintelui PNL, C B lansand oferte politico-economice cu iz PENAL! Concret: primarilor dispusi sa tradeze PSD si sa dezerteze in tabara PNL li s-au promis: fonduri pentru cel putin un proiect administrativ local plus 10 miliarde lei vechi, bani veniti direct de la Guvern, pe care primarii sa-i foloseasca cum vor muschii lor (insasi momeala are caracter penal!), scrie Ziarul de Vâlcea.
Probabil ca se vor gasi tradatori care sa inghita oferta ILEGALA liberala… Autoritatile judiciare trebuie sa verifice aceasta informatie si sa demareze urmarirea penala impotriva faptuitorilor!
Întrebam și noi public pentru prieteni, câți primari PSD din Ialomița au fost sunati sau vizitați de reprezentanții de marca ai PNL din zona Ialomita cu propuneri de acest gen. 
Căti primari au fost trecuți în tabara PNL din PSD în 2016 și ce beneficii au avut, dacă au avut în ultimi 4 ani. Pam, pam, sa încercăm și sa vedem ce spun domniile lor din instituțiile de forță ale statului. 

@Vali:
(21 Iunie 2020, 19:44)
Cand o sa fii batran(a) o sa te ia altii la intrebari de ce nu stai in casa pe timp de pandemie, gen"unde te grabesti, nebunule?" O sa vezi ca n-are cine iti face piata, cine sa-ti plateasca facturile iar bolile, care coplesesc cam toate persoanele in varsta, te vor chinui si pe tine, obligandu-te sa ingrosi cozile pe la spitale fara sa-ti mai aduci aminte cat de mult te deranjau batranii in tinerete..
Wqh:
(21 Iunie 2020, 17:54)
Urmeaza din pacate o perioada lunga de haos...scapa cine poate!?
Vali:
(21 Iunie 2020, 15:11)
A înnebunit toată lumea,mai ales ăștia bătrânii. Ei nu înțeleg încă ca trebuie sa se protejeze de acest virus nenorocit. Și cât a fost stare de urgenta umblau la magazin de 10 ori pe zi, lua un morcov, pătrunjel mai ieșea după paine, și nu înțeleg de ce dracu la orice coada ma așez trebuie sa vina o baba sau un mos grăbit sa stea lipit de mine ca se grăbește. Unde va grăbiți nebunilor? Asa și la spital se duc ei de la ora 7 chiar dacă programarea o au la ora 11. Sa fie și ei acolo poate mai vb de PSD, PNL, de ăștia care ii mint odată la 4 ani ca le măresc pensia... Nici cu generațiile care vin din urma nu-mi este frica o sa crestem analfabeți și retarzi.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Miercuri 20 Oct 2021
210 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
« 1 3 4 5 6 7 8 9 361 362

Țăndărei: Un copil de 15 ani a furat scuterul bunicului/Ion Roată: Slobozean beat la volan

În cursul zilei de marți, 19 octombrie a.c., în jurul orelor 17,30, polițiștii rutieri din Țăndărei au oprit în trafic un moped condus de un minor, în vârstă de 15 ani. În urma verificărilor efectuate în ...[citește_toată_știrea]

20 Octombrie 2021, 14:35
(61 vizualizări - 0 comentarii)


Acțiuni ale polițiștilor ialomițeni

Marți, 19 octombrie a.c., polițiștii ialomițeni au organizat noi acțiuni pentru creșterea gradului de siguranță al cetățenilor, menținerea ordinii și liniștii publice și verificarea respectării măsurilor ...[citește_toată_știrea]

20 Octombrie 2021, 14:30
(83 vizualizări - 0 comentarii)


2

Bărbat din Bucu, arestat pentru «viol»

Polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Slobozia au acționat pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag de la executarea unor pedepse privative de libertate ...[citește_toată_știrea]

20 Octombrie 2021, 14:20
(93 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Bucu arestare viol


3

Grupul de Comunicare Strategică: 268 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Miercuri, 20 octombrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 15674, fiind înregistrate 273 de noi cazuri ...[citește_toată_știrea]

20 Octombrie 2021, 13:40
(89 vizualizări - 0 comentarii)


Protopopiatul Slobozia: Campanie de donare de sânge

Protopopiatul Slobozia: Campanie de donare de sânge

Marți, 19 octombrie 2021, în parteneriat cu Centrul de Transfuzie Sanguină Slobozia, Protopopiatul Slobozia a organizat o campanie de donare de sânge la sediul Centrului social din Parohia Cocora. Campania ...[citește_toată_știrea]

20 Octombrie 2021, 09:15
(79 vizualizări - 0 comentarii)


5

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Secțiunea Mica Publicitate
a fost actualizată!
Cele mai noi anunțuri din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri on-line!

19 Octombrie 2021, 19:20


Broșteni: Accident rutier provocat de un șofer băut

Un accident rutier soldat cu pagube materiale s-a produs luni, 18 octombrie a.c., pe raza localității Broșteni. Potrivit informațiilor, evenimentul s-a produs în urma coliziunii dintre două autovehicule ...[citește_toată_știrea]

19 Octombrie 2021, 15:00
(135 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: Minor depistat la volanul unei mașini

Polițiștii ialomițeni au deschis un dosar penal după ce au identificat în trafic un minor, de 17 ani. Acesta a fost prins conducând pe raza orașului Urziceni, în ziua de luni, 18 octombrie 2021. Oamenii ...[citește_toată_știrea]

19 Octombrie 2021, 14:45
(154 vizualizări - 0 comentarii)


8

IPJ Ialomița: Amendați pentru că au încălcat măsura carantinării

Plasați în carantină obligatorie prin decizii ale Direcției de Sănătate Publică Ialomița, 5 ialomițeni au fost amendați de polițiști pentru că nu au fost descoperiți la domiciliul pe care l-au declarat ...[citește_toată_știrea]

19 Octombrie 2021, 14:30
(161 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 273 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Marți, 19 octombrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 15406, fiind înregistrate 273 de noi cazuri față ...[citește_toată_știrea]

19 Octombrie 2021, 13:55
(178 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Încasări la bugetul consolidat de 836,34 milioane de lei în primele 9 luni din 2021

Pentru perioada ianuarie-septembrie 2021, Administrația Județeană a Finanțelșor Publice a contabilizat venituri nete la bugetul general consolidat al statului în sumă totală de 836,34 milioane de lei, cu ...[citește_toată_știrea]

19 Octombrie 2021, 09:20
(122 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Acordarea șomajului tehnic

În contextul epidemiologic generat de răspândirea coronavirusului SARS-CoV-2, AJOFM Ialomița continuă aplicarea măsurilor de protecție socială a angajaților. Astfel, se reia plata indemnizației sub formă ...[citește_toată_știrea]

18 Octombrie 2021, 16:20
(272 vizualizări - 0 comentarii)


12

Slobozia: Ordin de protecție provizoriu pentru «violență în familie»

Duminică, 7 octombrie a.c., în jurul orelor 18,00, polițiștii din Slobozia au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie, de 48 de ani, este lovită de concubin. În urma verificărilor efectuate, polițiștii ...[citește_toată_știrea]

18 Octombrie 2021, 15:45
(270 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: A comandat un telefon și a primit un cablu!

Sâmbătă, 16 octombrie a.c., polițiștii ialomițeni au fost sesizați de o tânără din Urziceni asupra faptului că a comandat pe un site de comerț on-line un telefon mobil, pentru care a achitat suma de 43 ...[citește_toată_știrea]

18 Octombrie 2021, 15:35
(300 vizualizări - 0 comentarii)


Scandal în incinta unui magazin între doi feteșteni «carantinați»

În perioada 14-17 octombrie 2021, la nivel național, polițiștii au intensificat acțiunile de informare, prevenire și combatere a răspândirii pandemiei de COVID-19. Astfel, în această perioadă, au fost organizate ...[citește_toată_știrea]

18 Octombrie 2021, 15:20
(296 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 164 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Luni, 18 octombrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 15133, fiind înregistrate 164 de noi cazuri față ...[citește_toată_știrea]

18 Octombrie 2021, 13:15
(332 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Start la plățile în avans pentru Campania 2021

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează că luni, 18 octombrie 2021, a autorizat la plată în cadrul Campaniei de plăți în avans pentru anul 2021 un număr de 39623 de fermieri ...[citește_toată_știrea]

18 Octombrie 2021, 11:20
(288 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Femeie găsită decedată în propriul apartament

Duminică, 17 octombrie 2021, pompierii ialomițeni au fost solicitați să intervină pentru a debloca ușa de acces la un apartament din Slobozia. În interiorul locuinței a fost găsită o femeie, fără funcții ...[citește_toată_știrea]

18 Octombrie 2021, 09:25
(430 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 226 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Duminică, 17 octombrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 14969, fiind înregistrate 226 de noi cazuri ...[citește_toată_știrea]

17 Octombrie 2021, 13:40
(369 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 124 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Sâmbătă, 16 octombrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 14743, fiind înregistrate 124 de noi cazuri ...[citește_toată_știrea]

16 Octombrie 2021, 13:20
(317 vizualizări - 0 comentarii)


Taximetriștii, în vizorul polițiștilor slobozeni

Taximetriștii, în vizorul polițiștilor slobozeni

Joi, 14 octombrie a.c., în intervalul orar 10,00-12,00, au fost verificate 25 de taxiuri pe raza municipiului Slobozia și au fost constatate 23 de abateri privind activitatea taximetriștilor. Printre obiectivele ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2021, 14:30
(587 vizualizări - 3 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiune de prevenire la Slobozia

În cursul zilei de joi, 14 octombrie a.c., peste 30 de polițiști din cadrul Poliției Municipiului Slobozia, cu sprijinul jandarmilor ialomițeni au acționat atât în filtre rutiere cât și în patrule de Ordine ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2021, 14:25
(364 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 244 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Vineri, 15 octombrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 14619, fiind înregistrate 244 de noi cazuri ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2021, 13:20
(402 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Locuri de muncă în Germania

Agenția Federală de Muncă din Germania, ȋn numele companiilor Westfleisch și Tönnies oferă, prin intermediul EURES România, 250 de locuri de muncă ȋn industria de prelucrare a cărnii (tăietor carne și lucrător ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2021, 13:10
(297 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Incendiu la o biserică penticostală

Fetești: Incendiu la o biserică penticostală

Joi, 14 octombrie a.c., pompierii din Fetești au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o biserică penticostală. Două echipaje de pompieri cu două autospeciale de stingere ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2021, 09:45
(296 vizualizări - 1 comentariu)


Slobozia: Pompierii au spart ușa unui apartament

Pompierii din Slobozia au deblocat o ușă de acces a unui apartament din municipiul reședință de județ. Evenimentul s-a produs joi, 14 octombrie a.c., în interiorul locuinței fiind găsită o persoană în stare ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2021, 09:40
(369 vizualizări - 0 comentarii)


Accidente la Coșereni, Amara și Bărbulești

Joi, 14 octombrie a.c., trei echipaje de pompieri din Urziceni au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD la un accident rutier ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2021, 09:35
(219 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiuni preventive desfășurate de polițiști

În ultimele 24 de ore, polițiștii ialomițeni au verificat respectarea măsurilor de prevenire a răspândirii noului Coronavirus, pe raza județului. În urma activităților desfășurate, au fost legitimate aproximativ ...[citește_toată_știrea]

14 Octombrie 2021, 13:50
(387 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 194 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Joi, 14 octombrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 14375, fiind înregistrate 194 de noi cazuri față ...[citește_toată_știrea]

14 Octombrie 2021, 13:40
(422 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Băuți la volan

În noaptea de marți spre miercuri, 12/13 octombrie a.c., în jurul orei 1,30, polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Slobozia, în timp ce efectuau un filtru rutier au efectuat semnal de oprire unui ...[citește_toată_știrea]

13 Octombrie 2021, 15:40
(448 vizualizări - 0 comentarii)


« 1 3 4 5 6 7 8 9 361 362
Ultimele comentarii
anonimat în Fosta directoare a Școlii Profesionale Reviga, acuzată de «delapidare» Tomel în Polițist agresat de un fost coleg de serviciu George.s în 15 morți în 2 zile: Slobozia își îngroapă morții cu ajutorul excavatorului! George.s în 15 morți în 2 zile: Slobozia își îngroapă morții cu ajutorul excavatorului! Ionut în Polițist agresat de un fost coleg de serviciu Romistu în Polițist agresat de un fost coleg de serviciu Anonim în Fosta directoare a Școlii Profesionale Reviga, acuzată de «delapidare» Mary în Primarii contestă Strategia de Dezvoltare a Județului Ialomița Un analist în Doar 40% dintre candidații înscriși au promovat concursul de directori ai școlilor ialomițene Romy în Polițist agresat de un fost coleg de serviciu Liviu în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 20 octombrie 2021 Strategul în Primarii contestă Strategia de Dezvoltare a Județului Ialomița un om de bine în Doar 40% dintre candidații înscriși au promovat concursul de directori ai școlilor ialomițene Ancuta în Doar 40% dintre candidații înscriși au promovat concursul de directori ai școlilor ialomițene Adrian în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 20 octombrie 2021 Din zona pietii ai dreptate în Fosta directoare a Școlii Profesionale Reviga, acuzată de «delapidare» Strateg în Primarii contestă Strategia de Dezvoltare a Județului Ialomița haidehaide în Bănățenii, învinși cu Greu Strategie în Primarii contestă Strategia de Dezvoltare a Județului Ialomița Marian în Polițist agresat de un fost coleg de serviciu
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...