Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Haos în spitalele din Ialomița din cauza pandemiei de COVID-19

Haos în spitalele din Ialomița din cauza pandemiei de COVID-19

bonus: Bolnavii de TBC, fără supraveghere

Pandemia de COVID-19 a creat un adevărat haos în sistemul medical la nivelul întregii țări. Și în Ialomița sute de oameni s-au aflat în imposibilitatea de a avea acces la servicii medicale. Managerii unităților medicale din județul nostru declară public faptul că cei mai afectați au fost bolnavii cronici care nu au mai avut acces la tratamente și consultații, iar acum starea lor de sănătate s-a înrăutățit. Estimările arată că, în ultimele 3 luni, în spitalele din județ s-au prezentat cu 1500 de pacienți mai puțin decât înainte de debutul pandemiei de COVID-19.

Acces în spital, doar cu programare Deși nu a fost declarat spital suport COVID-19, Spitalul Județean de Urgență Slobozia a tratat și continuă să trateze pacienții care au suferit infecții respiratorii provocate de SARS-CoV-2. Cu toate acestea, adresabilitatea pacienților către unitatea medicală a fost mai scăzută. La Slobozia s-au tratat și internat doar cazurile urgente... În prezent, unitatea medicală și-a deschis și cabine­tele din Ambulatoriu, unde accesul se face doar în baza programărilor. Iar pentru că lista este lungă, pacienții trebuie să aștepte câteva săptămâni sau poate chiar o lună pentru a fi consultați de către medici. «Policlinica este funcțională, dar accesul este doar în baza programărilor... Mai mult, pentru că situația epidemiolo­gică o impune, accesul către Policlinică este limitat, în sensul că intră grupuri mici de persoane!» a precizat Mariana Iancu, managerul Spitalului Județean de Urgență Slobozia. Iar din cauza numărului mic de persoane care este lăsat să intre la cabinetele medicale, în fața uni­tății medicale se formează cozi, iar oamenii așteaptă cu orele până când iau contact cu medicii. Mulți dintre acești pacienți au probleme cronice pe care în ultimele luni, din cauza pandemei, le-au ignorat, iar acum starea lor de sănătate s-a agravat. «Pacienții cronici nu au mai putut să ajungă la spital să-și ia tratamentul sau să beneficieze de consultații... Este adevărat că și accesul în spitale a fost res­tricționat, iar transporul public a fost, de asemenea, redus! Există multe curse care nu s-au mai efectuat. Acum, pentru că nu și-au luat medicația au o stare de sănătate alterată... Noi facem eforturi pentru a-i sprijini pe toți!» a mai spus Mariana Iancu, managerul Spitalului Slobozia.

«Pacienți fac presiuni să-i tratăm!» În timp ce la Spitalul Slobozia pacienții non COVID-19 trebuie să aștepte pentru consultații, în spitalul suport COVID-19 din Fetești deocamdată această categorie de bolnavi nu are încă acces. Ministerul Sănătății a obligat încă de săptămâna trecută Direcțiile de Sănătate Publică să ve­rifice capacitatea tuturor spitalelor de a oferi consultații medicale, însă cel de la Fetești nu poate, deocamdată, să primească alte categorii de bolnavi în afară de cele cu probleme respiratorii generate de virusul SARS-CoV-2. Unitatea medicală trebuie să-și regândească circuitele astfel încât secțiile unde se tratează pacienții de COVID-19 să nu se intersecteze cu celalalte unde ar trebui consultați pacienții non COVID-19. În tot acest timp, bolnavii din zona de Est a județului Ialomița, care până la izbucnirea pandemiei erau monitorizați de medicii din Fetești, sunt obligați să vină la Slobozia. «Trebuie să ne punem la punct foarte multe aspecte pentru a putea primi și alte categorii de bolnavi, iar ele nu se rezolvă peste noapte... Într-adevăr există o presiune din partea pacienților să-i tratăm în acest spital, dar deocamdată este foarte greu să facem asta!» a precizat Liviu Patrichi, managerul Spitalului Municipal «Anghel Saligny» Fetești. Dincolo de lipsa circuitelor, unitatea medicală se confruntă și cu lipsa paturilor din saloane. «Cele două focare de la firma de curierat și de la fabrica de confecții din Urziceni au făcut ca adresabilitatea pacienților COVID-19 să crească la nivelul unității noastre. Practic, avem aproape toate paturile ocupate!» a mai spus Liviu Patrichi, managerul unității medicale din Fetești.

S-a redus numărul internărilor
Oficialii Casei Județene de Asigurări de Sănătate au precizat faptul că, din cauza pandemiei de COVID-19, numărul internărilor la nivelul județului Ialomița, pe toată perioada Stării de Urgență și în timpul Stării de Alertă, s-a redus cu aproximativ 1500. Din fericire, finanțarea unităților medicale nu va fi afectată, întrucât spitalele vor primi bani conform numărului de externări prevăzut în Contractul Cadru.

Bolnavii de TBC, fără supraveghere Limitarea transportului în comun a făcut ca adresabilitatea pacienților care suferă de TBC către cele 3 dispensare din județ să se reducă. Deși oamenilor le-a fost prescris tratamentul corespunzător pentru o perioadă de timp mai îndelungată sau distribuit prin intermediul medicilor de familie, monitorizarea stării de sănătate a fost aproape inexistentă. «Noi nu am mai avut control asupra acestor pacienți... Am făcut demersuri pentru a le oferi acces la medicație, însă nu știm dacă și-au luat tratamentul, ce răspuns au avut la acest tratament. Este posibil ca în perioada următoare și în județul Ialomița să apară noi cazuri de TBC!» trage un semnal de alarmă Mădălina Baltă, medic specialist în Pneumologie. Totodată, activitatea dispensarelor TBC din Fetești și Urziceni a fost blocată după ce medicii coordonatori au fost recrutați în spitalele suport COVID-19.

19 Iunie 2020, 10:10 (6907 vizualizări - 25 comentarii)

Citiți și:
Ialomița: 20 de noi cazuri de COVID-19
Ialomița: 35 de noi cazuri de COVID-19
Ialomița: 40 de noi cazuri de COVID-19
Unități mobile pentru pacienții COVID-19, în curtea Spitalului Județean de Urgență Slobozia
Bolnavă de COVID-19, internată la Spitalul Județean de Urgență Slobozia: «Medicii și asistentele sunt niște îngeri păzitori!»

Comentariile cititorilor:


@@gigifriptu:
(23 Iunie 2020, 12:52)
Garantezi 100% ca daca sunt inlocuiti toti managerii de spitale, se elimina spaga in totalitate??Sau daca sunt demisi toti angajatii care iau spaga, adica 99% gasesti repede inlocuitori??
Asta se intampla la nivel national, nu numai aici, in Slobozia...Adevarul este ca managera de aici le-a cam stricat socotelile spagarilor, dar, doar atat..
@Vasile:
(23 Iunie 2020, 09:58)
Si tu ai chiulit,ca prea sari oparit. Daca tie iti place alcoolul nu inseamna ca toti beau sau isi inghit chiar si pastilele cu el. Sa-ti fie de bine si mahmureala usoara!
Mariana:
(22 Iunie 2020, 23:52)
#Stati in casa , ce atata vot ,ce atata spital si democratie. 
Vasile:
(22 Iunie 2020, 23:50)
Bai nu stiu cat a chiulit ala de a postat inaintea ta dar tu ai o mare problema cu alcoolul. Mai lasa sticla si gramatica fugi la culcare ,vezi sa nu amesteci pastilele cu bautura. 
@Cetatenii Sloboziei:
(22 Iunie 2020, 22:39)
Nu stiu cati sunteti, dar cel care a postat mesajul sub acest nume a cam chiulit de la scoala. Apropo de prostit, nu trebuie sa se mai chinuie nimeni, se pare ca ai reusit singur.
Cetatenii Sloboziei:
(22 Iunie 2020, 22:15)
E Vela Bela ,Mandolina Sica si  Plavanu vor simti motiunea de cenzura din plina, alegerile se vor organiza si PNL-ul va cadea cu toata forta. Nici dupa 30 de ani nu s-au invatat, ce-au zis las ca ne-au  votat poporul ,facem ce vrem, facem tot sa le aratam noi muschii. E uite ca o sa ne stergem la fund cu voi ,auziti bine pnl-istilor si astia din psd care credeti ca ne mai prostiti. Vom vota cu cine vrem dar cu voi PSD si PNL niciodata.
@@gigi friptu:
(22 Iunie 2020, 18:12)
Daca managera platita de la buget cu 21500 lei(peste 4500 euro) pe luna e asa timida, sa lase locul altuia, mai putin indulgent.
@@@gigi friptu:
(22 Iunie 2020, 12:29)
Din cauza lipsei de personal managerii sunt indulgenti cu cadrele medicale si nu pot aplica sanctiuni sau sa-i dea afara!Si pacientii sufera, nu managerul, nu cadrele medicale care au buzunarele doldora de spagi.Cum sa educi un om matur, sa nu mai ia spaga???Sa zica:,,eu nu am nevoie de banii dvs, eu am salariu''???!!!Poate sa-i spuna asta 100 de manageri, el tot ce vrea face..si daca nu-l prinzi asupra faptului, cine e vinovat??Chiar daca sunt puse camere in spitale, gasesc ei o metoda sa nu refuze..
@@gigi friptu:
(22 Iunie 2020, 09:56)
Tocmai managerul este cel care gestioneaza"nepasarea si incapabilitatile "cadrelor medicale.
Pricop:
(21 Iunie 2020, 23:28)
Buna seara! O situatie inimaginabila din Spitalul din Slobozia, secolul XXI. Pacienții se spală DOAR cu apă rece pentru că nu este apă caldă de ajuns pentru tot spitalul. Cum este posibil sa stai pe căldurile acestea internat in spital și să nu ai acces la un duș cu apă caldă? Din spital nu ai voie să vii acasă să faci duș pt că este carantină. Așa că esti nevoit să te speli ca "scoțienii"! Un lucru de apreciat este că băieții de la pază se ocupă de transportul pachetelor de strictă necesitate aduse de aparținători pt pacienții internați, fără a accepta vreo "atenție".
@gigi friptu:
(21 Iunie 2020, 23:20)
Oamenii nu au murit din cauza managementului, ci din cauza nepăsării și incapabilitatii cadrelor medicale, a infirmierelor care nu spala bolnavii cu săptămânile, nu-i schimba pana nu le bagi ,,ceva" in buzunar, a asistentelor care lasă siringa pe perna și vin dupa vreo două ore ca sa te simti sa cotizezi, a medicilor care la salariile uriașe nu se mai obosesc sa se ocupe prea mult de bolnavi.
Aspirina:
(21 Iunie 2020, 21:56)
La nivel național ce o fi, dacă în Ialomita pandemia de COVID-19 a creat un adevărat haos în sistemul medical. În aceasta perioda numai în Ialomița sute de oameni s-au aflat în imposibilitatea de a avea acces la servicii medicale. Din toti cei bănuiți ca au murit de COVID-19 niciunul nu a fost autopsia. Pe de alta parte vedem ca pe acest PNL nu interesează de acești bătrâni neputincioși, bolnavi de alte boli cronice. De fapt ei PNL urmăresc alte scopuri și pregatesc mendrele pentru a câștiga puterea si aflam din presa. 
Cât promite PNL primarilor ca să dezerteze din PSD: Cel puțin un proiect administrativ local plus 10 miliarde lei vechi
Mai-marii liberali calca legea in picioare! Mai multi primari pesedisti au fost sunati de membri de partid din anturajul presedintelui PNL, C B lansand oferte politico-economice cu iz PENAL! Concret: primarilor dispusi sa tradeze PSD si sa dezerteze in tabara PNL li s-au promis: fonduri pentru cel putin un proiect administrativ local plus 10 miliarde lei vechi, bani veniti direct de la Guvern, pe care primarii sa-i foloseasca cum vor muschii lor (insasi momeala are caracter penal!), scrie Ziarul de Vâlcea.
Probabil ca se vor gasi tradatori care sa inghita oferta ILEGALA liberala… Autoritatile judiciare trebuie sa verifice aceasta informatie si sa demareze urmarirea penala impotriva faptuitorilor!
Întrebam și noi public pentru prieteni, câți primari PSD din Ialomița au fost sunati sau vizitați de reprezentanții de marca ai PNL din zona Ialomita cu propuneri de acest gen. 
Căti primari au fost trecuți în tabara PNL din PSD în 2016 și ce beneficii au avut, dacă au avut în ultimi 4 ani. Pam, pam, sa încercăm și sa vedem ce spun domniile lor din instituțiile de forță ale statului. 

@Vali:
(21 Iunie 2020, 19:44)
Cand o sa fii batran(a) o sa te ia altii la intrebari de ce nu stai in casa pe timp de pandemie, gen"unde te grabesti, nebunule?" O sa vezi ca n-are cine iti face piata, cine sa-ti plateasca facturile iar bolile, care coplesesc cam toate persoanele in varsta, te vor chinui si pe tine, obligandu-te sa ingrosi cozile pe la spitale fara sa-ti mai aduci aminte cat de mult te deranjau batranii in tinerete..
Wqh:
(21 Iunie 2020, 17:54)
Urmeaza din pacate o perioada lunga de haos...scapa cine poate!?
Vali:
(21 Iunie 2020, 15:11)
A înnebunit toată lumea,mai ales ăștia bătrânii. Ei nu înțeleg încă ca trebuie sa se protejeze de acest virus nenorocit. Și cât a fost stare de urgenta umblau la magazin de 10 ori pe zi, lua un morcov, pătrunjel mai ieșea după paine, și nu înțeleg de ce dracu la orice coada ma așez trebuie sa vina o baba sau un mos grăbit sa stea lipit de mine ca se grăbește. Unde va grăbiți nebunilor? Asa și la spital se duc ei de la ora 7 chiar dacă programarea o au la ora 11. Sa fie și ei acolo poate mai vb de PSD, PNL, de ăștia care ii mint odată la 4 ani ca le măresc pensia... Nici cu generațiile care vin din urma nu-mi este frica o sa crestem analfabeți și retarzi.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Luni 08 Aug 2022
85 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
« 1 3 4 5 6 7 8 9 396 397

Ialomița: 20 de noi cazuri de COVID-19

Duminică, 7 august a.c., la nivelul județului Ialomița, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 28484, fiind înregistrate 20 de cazuri noi față de ziua de sâmbătă, 6 august a.c., când au ...[citește_toată_știrea]

7 August 2022, 13:40
(91 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: 35 de noi cazuri de COVID-19

Sâmbătă, 6 august a.c., la nivelul județului Ialomița, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 28464, fiind înregistrate 35 de cazuri noi față de ziua de vineri, 5 august a.c., când au fost ...[citește_toată_știrea]

6 August 2022, 13:20
(241 vizualizări - 0 comentarii)


2

Razie la Fetești

Efective mărite din cadrul IPJ Ialomița au acționat joi, 4 august a.c., sprijiniți de luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale și jandarmi ialomițeni, pentru prevenirea faptelor antisociale, combaterea ...[citește_toată_știrea]

5 August 2022, 14:05
(348 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Fetești razie


3

Ialomița: 40 de noi cazuri de COVID-19

Vineri, 5 august a.c., la nivelul județului Ialomița, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 28429, fiind înregistrate 40 de cazuri noi față de ziua de joi, 4 august a.c., când au fost ...[citește_toată_știrea]

5 August 2022, 13:30
(332 vizualizări - 0 comentarii)


Recensământul Populației și Locuințelor 2021: Cercetare post-recensământ

Conform art.29 pct. g) din O.U.G. nr. 19/2020 privind organizarea și desfășurarea Recensământului Populației și Locuințelor din România în anul 2021, cu modificările și completările ulterioare și a Programului ...[citește_toată_știrea]

5 August 2022, 10:20
(462 vizualizări - 0 comentarii)


5

Ialomița: 50 de noi cazuri de COVID-19

Joi, 4 august a.c., la nivelul județului Ialomița, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 28389, fiind înregistrate 50 de cazuri noi față de ziua de miercuri, 3 august a.c., când au fost ...[citește_toată_știrea]

4 August 2022, 13:55
(404 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Facilități fiscale accesate de contribuabili în primul semestru al anului 2022

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează că la nivelul judetului, în prima jumătate a anului 2022, se aflau în derulare 282 de eșalonări la plată pentru suma totală de 22,96 milioane ...[citește_toată_știrea]

4 August 2022, 13:40
(453 vizualizări - 0 comentarii)


7

Ialomița: Arestat pentru «complicitate la furt»

În cursul zilei de marți, 2 august a.c., polițiștii de Investigații Criminale din Fetești au acționat pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag de la executarea ...[citește_toată_știrea]

3 August 2022, 15:15
(568 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: 86 de noi cazuri de COVID-19

Miercuri, 3 august a.c., la nivelul județului Ialomița, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 28339, fiind înregistrate 86 de cazuri noi față de ziua de marți, 2 august a.c., când au fost ...[citește_toată_știrea]

3 August 2022, 13:25
(531 vizualizări - 0 comentarii)


9

AJFP Ialomița: 16 august 2022, termen pentru depunerea situațiilor financiare semestriale

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii interesați că sistemul de raportare contabilă la 30 iunie 2022 a operatorilor economici se aplică entităților cărora le sunt ...[citește_toată_știrea]

3 August 2022, 13:10
(453 vizualizări - 0 comentarii)


Muzeul Județean Ialomița: «Zâmbiți, vă rog!»

Muzeul Județean Ialomița: «Zâmbiți, vă rog!»

Istoria fascinantei arte a fotografiei a fost trăită de micuții înscriși în programul muzeal-educațional «Șezătoarea Copiilor», miercuri, 3 august a.c., la Muzeul Județean Ialomița, sub genericul  ...[citește_toată_știrea]

3 August 2022, 11:40
(526 vizualizări - 0 comentarii)


Grădina de Vară Amara, inaugurată

Duminică, 7 august a.c., Primăria Amara va inaugura noua Grădină de Vară, locație reabilitată printr-un proiect cu fonduri europene. Evenimentul va fi marcat de un spectacol de operetă românească «Centenarul ...[citește_toată_știrea]

3 August 2022, 08:10
(612 vizualizări - 0 comentarii)


12

Crunți: Urmărit de polițiști în lanul de floarea-soarelui

Luni, 1 august a.c., un bărbat de 49 de ani din localitatea Crunți a fost depistat în flagrant de polițiștii ialomițeni în timp ce conducea un autoturism sub influența alcoolului. Oamenii legii au observat ...[citește_toată_știrea]

2 August 2022, 13:30
(1016 vizualizări - 4 comentarii)


Ialomița: 90 de noi cazuri de COVID-19

Marți, 2 august a.c., la nivelul județului Ialomița, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 28253, fiind înregistrate 90 de cazuri noi față de ziua de luni, 1 august a.c., când au fost ...[citește_toată_știrea]

2 August 2022, 13:15
(604 vizualizări - 0 comentarii)


Recensământul Populației și Locuințelor 2021: 96,90% dintre ialomițeni s-au recenzat

Conform statisticilor Direcției Județene de Statistică Ialomița, la data de 31 iulie a.c., la nivelul județului Ialomița s-au recenzat 238812 de persoane, reprezentând 96,90% din populația rezidentă țintă ...[citește_toată_știrea]

2 August 2022, 13:04
(781 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: 3,72%, rata șomajului în luna iunie 2022

La sfârșitul lunii iunie 2022, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița erau înregistrați 3467 șomeri (din care 1584 femei), rata șomajului fiind de 3,72%, cu 0,69% sub valoarea ...[citește_toată_știrea]

2 August 2022, 10:45
(651 vizualizări - 0 comentarii)


Protopopiatul Urziceni: Campanie de donare de sânge

Protopopiatul Urziceni: Campanie de donare de sânge

Luni, 1 august 2022, Protopopiatul Urziceni a organizat o nouă acțiune în cadrul campaniei naționale susținută de Patriarhia Română, respectiv «Donează sânge, salvează o viață!». Astfel, o echipă medicală ...[citește_toată_știrea]

1 August 2022, 13:30
(900 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: 26 de noi cazuri de COVID-19

Luni, 1 august a.c., la nivelul județului Ialomița, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 28163, fiind înregistrate 26 de cazuri noi față de ziua de duminică, 31 iulie a.c., când au fost ...[citește_toată_știrea]

1 August 2022, 13:15
(590 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Locuință cuprinsă de flăcări

Țăndărei: Locuință cuprinsă de flăcări

Sâmbătă, 30 iulie a.c., trei echipaje de pompieri din Țăndărei, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD au intervenit pentru localizarea și lichidarea unui incendiu produs ...[citește_toată_știrea]

1 August 2022, 12:00
(711 vizualizări - 0 comentarii)


19
Accidente rutiere la Coșereni și Gura Ialomiței

Accidente rutiere la Coșereni și Gura Ialomiței

Duminică, 31 iulie a.c., pe raza localităților Coșereni și Gura Ialomiței s-au produs două accidente rutiere, în urmă cărora au rezultat opt victime. La fața locului au intervenit paramedicii SMURD însă ...[citește_toată_știrea]

1 August 2022, 11:50
(781 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: 8 noi cazuri de COVID-19

Duminică, 31 iulie a.c., la nivelul județului Ialomița, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 28137, fiind înregistrate 8 cazuri noi față de ziua de sâmbătă, 30 iulie a.c., când au fost ...[citește_toată_știrea]

31 Iulie 2022, 13:50
(813 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: 41 de noi cazuri de COVID-19

Sâmbătă, 30 iulie a.c., la nivelul județului Ialomița, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 28129, fiind înregistrate 41 de cazuri noi față de ziua de vineri, 29 iulie a.c., când au fost ...[citește_toată_știrea]

30 Iulie 2022, 13:40
(842 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: 59 de noi cazuri de COVID-19

Vineri, 29 iulie a.c., la nivelul județului Ialomița, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 28088, fiind înregistrate 59 de cazuri noi față de ziua de joi, 28 iulie a.c., când au fost ...[citește_toată_știrea]

29 Iulie 2022, 14:40
(812 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Nerespectarea legii 241/2005 are consecințe penale

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii interesați că, potrivit art. 6^1 alin. (1) din Legea nr. 241/2005, pentru prevenirea și combaterea evaziunii fiscale, cu modificările ...[citește_toată_știrea]

29 Iulie 2022, 14:30
(1024 vizualizări - 0 comentarii)


«Ziua Imnului Național al României», sărbătorită la Muzeul Județean Ialomița

«Ziua Imnului Național al României», sărbătorită la Muzeul Județean Ialomița

«Ziua Imnului Național al României» a fost sărbătorită vineri, 29 iulie a.c., la Muzeul Județean Ialomița, printr-o manifestare cu caracter educațional, adresată copiilor înscriși în programul muzeal « ...[citește_toată_știrea]

29 Iulie 2022, 13:10
(985 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: 49 de noi cazuri de COVID-19

Joi, 28 iulie a.c., la nivelul județului Ialomița, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 28029, fiind înregistrate 49 de cazuri noi față de ziua de miercuri, 27 iulie a.c., când au fost ...[citește_toată_știrea]

28 Iulie 2022, 13:15
(1106 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: A încercat să-și pună capăt zilelor

Joi, 28 iulie a.c., pompierii au intervenit în cazul unei tentative de suicid la Fetești Gară. Este vorba despre un tânăr de 26 de ani care s-a urcat pe un stâlp de electricitate, înalt de 30 de metri, ...[citește_toată_știrea]

28 Iulie 2022, 11:15
(1676 vizualizări - 0 comentarii)


Gura Ialomiței: Incendiu la o anexă gospodărească

Gura Ialomiței: Incendiu la o anexă gospodărească

Miercuri, 27 iulie a.c., pompierii din Țăndărei au intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD pentru lichidarea unui incendiu produs la o anexă gospodărească în comuna ...[citește_toată_știrea]

28 Iulie 2022, 09:40
(1172 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: În primul semestru al anului 2022, valoarea sumelor colectate a fost de 560,27 milioane de lei

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița a contabilizat, în primele 6 luni ale anului 2022, încasări nete la bugetul general consolidat al statului în sumă totală de 560,27 milioane de lei ...[citește_toată_știrea]

27 Iulie 2022, 16:00
(1325 vizualizări - 0 comentarii)


Amara: Câini ținuți în condiții necorespunzătoare de către stăpâni

Marți, 26 iulie a.c., o femeie din orașul Amara a sesizat IPJ Ialomița cu privire la faptul că într-o curte din apropierea locuinței sale s-ar afla 5 câini răniți și flămânzi. Polițiștii din cadrul Biroului ...[citește_toată_știrea]

27 Iulie 2022, 14:40
(1478 vizualizări - 0 comentarii)


« 1 3 4 5 6 7 8 9 396 397
Ultimele comentarii
Fanica în Crunți: Urmărit de polițiști în lanul de floarea-soarelui Cornelia în Șeful Poliției Municipiului Slobozia, vizat de o anchetă a Biroului Control Intern Elena în Legea Asociațiilor de Proprietari devine funcțională gramaticul în Crunți: Urmărit de polițiști în lanul de floarea-soarelui Tatu în Schelet uman de 2000 de ani, descoperit de arheologii Muzeului Județean Ialomița Nimeni în Șeful Poliției Municipiului Slobozia, vizat de o anchetă a Biroului Control Intern Mirela în Șeful Poliției Municipiului Slobozia, vizat de o anchetă a Biroului Control Intern Un alt curios în Șeful Poliției Municipiului Slobozia, vizat de o anchetă a Biroului Control Intern Un om în Șeful Poliției Municipiului Slobozia, vizat de o anchetă a Biroului Control Intern Marian în Crunți: Urmărit de polițiști în lanul de floarea-soarelui George în Debut în forță @perestroika în Șeful Poliției Municipiului Slobozia, vizat de o anchetă a Biroului Control Intern Robert în Șeful Poliției Municipiului Slobozia, vizat de o anchetă a Biroului Control Intern perestroika în Șeful Poliției Municipiului Slobozia, vizat de o anchetă a Biroului Control Intern Cristina în Crunți: Urmărit de polițiști în lanul de floarea-soarelui Curiosul în Șeful Poliției Municipiului Slobozia, vizat de o anchetă a Biroului Control Intern Mary în Administrația ialomițeană vrea apă potabilă din Dunăre @Brâncoveanu în Șantierul a fost inspectat de ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu Șoni în Șeful Poliției Municipiului Slobozia, vizat de o anchetă a Biroului Control Intern @ Mihaela C în Șeful Poliției Municipiului Slobozia, vizat de o anchetă a Biroului Control Intern
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...