Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Administrația Mocioniu încalcă abuziv proprietatea fraților Petrache

Proprietatea privată e un moft la Slobozia

Administrația Mocioniu încalcă abuziv proprietatea fraților Petrache

O  familie din Slobozia reclamă faptul că administrația locală i-a dărâmat abuziv gardul curții, în condițiile în care «există 3 procese pe rol», iar decizia instanței nu e definitivă. În replică, primarul Adrian Mocioniu susține că decizia a fost luată în numele «interesului public», pentru resistematizarea stradală a zonei. Următoarea înfățișare în acest proces a fost stabilită pentru luna octombrie a anului în curs.

Familia reclamă un abuz «fantastic»
«Domnul primar Adrian Mocioniu a trimis în mod abuziv în data de 3 iunie 2020 o echipă formată din Poliție, membrii de la DADP, jurista primăriei și un executor, pentru a dărâma un gard de 124 de metri, care susține dumnealui în mod injust că ar fi pe domeniul public. În momentul de față, există 3 procese pe rol, care sunt intentate de noi, care au fost amânate pe data de 16 iunie 2020, pentru a opri acest abuz fantastic. Domnul primar nu a ținut cont de faptul că sunt aceste procese pe rol și a trimis echipa mai sus menționată pentru a dărâma acest gard!» susține Oana Petrache, sora lui Marius Petrache și a lui Silviu Petrache. La fața locului, pe Strada Viilor, numărul 9, colț cu Prelungirea Rahovei, la două săptămâni de la dărâmarea gardului, frații Petrache se uită lung după gardul dispărut. Strada e plină de apă, iar sistematizarea anunțată de Primăria Slobozia nu e nicăieri: «Procesul e din 2017... Tata a cumpărat terenul din 1973, împrejmuit, cu o chitanță de mână. Și tot de atunci plătim impozite la el! În 2003, ca să facem acte de proprietate, am făcut o acțiune în instanță. Și am solicitat Primăriei să verifice amplasamentul. L-au verificat, mai mult cu pasul, și au spus că sunt 4956 de metri în loc de 4000... Avem acte și am plătit diferența rezultată fără nicio întârziere. În 2019 am primit o notificare de la Primărie că s-au făcut măsurători prin satelit și că trebuie să dărâm gardul că ocupăm abuziv domeniul public!».

Declarații greu de digerat
Restul poveștii e previzibil și l-am creionat deja. Ceea ce e incredibil nu este însă abuzul în sine. În fond, Primăria Slobozia nu încalcă pentru prima dată dreptul de proprietate la Slobozia. Ceea ce frapează, conform declarațiilor proprietarilor, e modul în care au reacționat oficialii administrației atunci când li s-a cerut să respecte decizia instanței: «Am fost la Ambruș, șeful de la Urbanism... Mi-a aruncat hârtiile în față și mi-a zis că nu îl interesează ce spune instanța pentru că după el noi am ocupat abuziv terenul! Când a venit aici, ne-a acuzat că am construit gardul după 2017... I-am arătat cireșul și fosa septică care sunt în curte. Nu l-a interesat, a spus că pentru el nu contează!». Conform declarațiilor fraților Petrache, la fel de indiferenți au fost și reprezentații Poliției Locale, convocați la fața locului pentru a supraveghea dărâmarea gardului. Deși li s-au prezentat acte care confirmau că procesul este pe rol, aceștia au ridicat din umeri și au declarat că sunt acolo doar pentru a evita un conflict deschis. «Cineva de la Poliția Locală a citit actele și a spus că avem dreptate... L-au luat deoparte ăia de la Primărie și l-au convins să-și vadă de treaba lui. Când s-a întors, mi-a spus că el trebuie doar să supravegheze să nu ne omorâm!» mai declară Marius Petrache.

Administrația are o lege proprie
Dincolo de declarații, greu de probat, rămân înscrisurile oficiale. Potrivit lor, la acest moment, litigiul dintre Primăria Slobozia și familia Petrache a ajuns în instanță. Conform unei decizii emise de Tribunalul Ialomița, pe 25 mai, anterior demolării gardului, instanța a decis «suspendarea actului administrativ» până la judecarea cauzei! La ultimul termen, cel din 16 iunie a.c., instanța a reiterat această decizie, suspendând executarea actului emis de Primăria Slobozia privind «desființarea pe cale administrativă a construcțiilor reali­zate ilegal pe un teren proprietate privată a munici­piului Slobozia situat în Prelungirea Rahovei». Contactat telefonic pentru un punct de vedere privitor la această situație punctuală, primarul Adrian Mocioniu a declarat: «Cunosc situația, am fost acolo... În acest caz, interesul public primează! Nu v-ați săturat de construcții ilegale la Slobozia?! Strada e în proces de sistematizare. Atâta timp cât sunt eu primar, trebuie să se respecte legea!». Primarul Adrian Mocioniu a refuzat să se pronunțe cu privire la litigiul existent pe rolul Tribunalului Ialomița. La fel și Alexandru Ambruș, șeful Serviciului Urbanism, care ne-a declarat anterior că «este prima și ultima dată când vorbesc cu voi...». Atitudinea oficialilor administrației este explicabilă, dacă luăm în calcul o ultimă declarație a lui Marius Petrache: «La un moment dat mi-au spus că nu-i nicio problemă dacă greșesc, că mă despăgubesc după ce câștig în instanță...».

29 Iunie 2020, 07:50 (4078 vizualizări - 16 comentarii)

Citiți și:
«Frații» primarului Adrian Mocioniu
Slobozia: Reabilitarea Pieței Revoluției se amână pentru 2022
Transportul public la Slobozia produce pierderi de peste 1 milion de lei anual

Comentariile cititorilor:


fara numar, fara numar:
(7 Iulie 2020, 11:59)
4 mii metri patrati luati pe chitanta de mana; 5000 mp. masurati cu pasul? Asa face instanta? Desemneaza un expert autorizat in masuratori, iar ala, in era tehnologiei, masoara cu pasul si le da 950 mp in plus. Vrajeala maxima. Probabil s-au extins mult mai mult decat aveau dreptul, iar acum reclama "abuzul". Intr-o tara cu apa calda la robinet ce s-ar fi intamplat daca ocupau abuziv o strada? Zburau cu pene cu tot. Acaparati de tot strada respectiva si puneti taxa de acces, daca tot sunteti haiduci.
Ana:
(4 Iulie 2020, 08:16)
Atat timp cat exista o autorizatie de demolare, pe care nicio instanta nu a suspendat-o, aceasta isi produce efectele! Hai sa ne obisnuim sa mai respectam si regulile, legile...morala! Asa toti am construi unde ni se nazare si, cand statul face, tarziu, ceea ce e corect, plangem in presa ! 
Hercule poirot:
(1 Iulie 2020, 17:34)
Domnule haiduc, probabil faceți o confuzie, este o familie Petrache pe strada Viitor și încă una lângă fosta grădiniță actualul atelier de pictura al liceului de arte, pe strada independentei.
John Vic:
(30 Iunie 2020, 22:18)
Domnule locatar al zonei, poate ca nu știți ca terenul pe care locuiti a fost pur și simplu furat de către primăria Slobozia de la foștii proprietari târâți prin procese ani de zile, iar primăria este acum condamnată de CEDO pentru a le plăti terenul la prețul poeții, de aceea acele terenuri au fost degradate în decembrie 2016 de la valoarea de impozitare de 73euro/metru la 22euro/metru, teren confiscat într-o singură zi, pe care ei vor sa îl plătească în 30 de ani.
John Vic:
(30 Iunie 2020, 21:58)
Domnule Haiduc(un mic borfaș, care fura de la săraci și își dă lui, pt ca cei bogați au arme și armate care ii păzesc) (...) celorlalți pe care ii deranjează mirosul și munca efectivă și invoca Garda de Mediu, ar trebui să aibă în vedere ca stația de epurare a orașului Slobozia, nu funcționează de 15 ani cel puțin, iar toată mizeria din oraș se deversează în râul Ialomița,iar mizeria din cartierul Slobozia Nouă se deversează în canalul de la podul dintre oraș și cartier, iar mizeria de la Amara se deversează în același canal.
Bobita:
(30 Iunie 2020, 14:30)
Faceti-i plangere penala lui (...) de la (...), jigodia care ia bani de la altii sa le pasuiasca ilegalitatile si da in cap la oamenii care nu ar trebui. Faceti niste cercetari, voi fam Petrache, intrebati, in stanga si in dreapta ca veti gasi pe cineva sa il toarne si vedeti la cati a dat autorizatii fara drept, procese verbale de receptie fara sa fie casele terminate si multe altele, terenuri luate fara drept, autorizatii de extindere etc. O sa ramaneti surprinsi de ce ve-ti auzi si dupa aceea cu el la puscarie. Pe langa el mai prindeti si pe altii din primarie care le tataie deja fundul. 
LOCATAR AL ZONEI:
(30 Iunie 2020, 11:51)
ACESTI INDIVIZI TREBUIE ELIMINATI DE ACOLO.PUR SI SIMPLU NE SFIDEAZA PRIN CRESTEREA ANIMALELOR IN MIJLOCUL ORASULUI.NU POTI STA DE MIROS.CAND LE SPUI ITI RAD IN NAS SPUNAND CA NU AI CE SA LE FACI PENTRU CA EI AU PILE MARI SI FAC CE VOR.
NESIMTITI.
SUNT PLANGERI SUTE PE ROLUL INSTANTEI SI NIMEMNI NU REUSIT SA-I FACA SA RESPECTE LEGEA.
RUSINE
@haiduc:
(29 Iunie 2020, 21:06)
Niste cetateni foarte draguti acesti Petrache, care sunt chiar discriminati de societate, de românii rai. Ei sunt veniti din India acum cateva sute de ani si chiar vor sa dezvilte orasul prin munca care nu o fac.
giovani:
(29 Iunie 2020, 20:39)
am fost la garda de mediu.nui de ei .chestia asta cu cresterea animalelor si mirosul degajat o rezolva Directia de Sanatate Publica prin OMS nr.119/2014.
PLATITOR:
(29 Iunie 2020, 18:16)
Baieti  nu ati procedat corect cu A., trebuia sa va duceti la el cu plicul , sau cu o damigeana de vin precum ''omul de afaceti'' care modernizeaza cladirea (...)
Ionut:
(29 Iunie 2020, 16:56)
Sa ii rada cu tot,vor ferma sa se mute sa le dau pe bot de vacari,nu poti respira in zona respectiva.ati gasit pe cine sa plangeti.Daramat tot acaretu,stam in resedinta de judet,suntem satui de mizerie.
Dann:
(29 Iunie 2020, 15:46)
Aceasta minunata familie care a ocupat abuziv parte din domeniul public are deasemenea si o fermă de animale acolo. Miresmele care se ridică de la balegarul scos la uscat sunt insuportabile. Garda de mediu ar trebui să se sesizeze. Nu inteleg ce aprobări au pentru ferma in oras. Oricum sunt si niște scandalagii fără pereche..asa ca aveti grija cu ei
hai sa fim corecti:
(29 Iunie 2020, 12:04)
Familia petrache este la cel putin 100 procese in instanta,
peste tot unde au fost au lasat prapad ca asa mergea inainte,
au ocupat cu chitanta de mana cat au vrut muschiul lor,hai sa ne judecam,platim amanari peste amanari,sigur ne iese ceva.Cine nu cunoaste aceasta famile...le da dreptate.
celentano:
(29 Iunie 2020, 09:12)
Astea se intampla pentru ca politia si justitia sunt prieteni, mana in mana cu primarii hoti. Sa ajuns pana acolo incat hotararile instantelor de judecata sa fie dictate de cate un nemernic(ă) batran(ă) fost in sistem avara dupa bani. Au nenorocit zeci, sute de familii prin acest sistem de independenta al primarilor, care nu mai pot fii controlati. De faci plangeri ajung la oameni lor din politia aia care de 4 luni nu este capabila sa prinda un gaozar de evadat.
cartier katanga:
(29 Iunie 2020, 08:32)
Sa zica mersi ca primarul nu a eliberat acte false unei alte persoane cu care acea persoana sa vanda terenul respectiv, ca peste noapte trezeau fara proprietate, asa cum au facut alti primarii tot din Ialomita. Dupa care sa mearga la instanta de judecata ani de zile si sa piarda tot. Ialomita o calamitate in materie de furt al terenurilor. Blestemata sa le fie toata viata acestor primari corupti.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Vineri 22 Ian 2021
299 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră

Restaurantele și cafenele din Slobozia, deschise la interior. Incidența cazurilor a scăzut la 2,25/1000 de locuitori!

Datorită scăderii incidenței cazurilor de COVID-19 la 2,25/1000 de locuitori, reprezentanții Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Ialomița au permis redeschiderea la interior a restaurantelor ...[citește_toată_știrea]

22 Ianuarie 2021, 15:05
(154 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 31 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Vineri, 22 ianuarie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 7451, cu 31 de cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

22 Ianuarie 2021, 13:10
(66 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Prefectul Tonița Manea s-a vaccinat

Ialomița: Prefectul Tonița Manea s-a vaccinat

Prefectul județului Ialomița, Tonița Manea, s-a vaccinată joi, 21 ianuarie a.c., împotriva virusului SARS-CoV-2. Prefectul Tonița Manea a ales să facă vaccinul la Spitalul Municipal «Anghel Saligny» Fetești ...[citește_toată_știrea]

21 Ianuarie 2021, 17:15
(115 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Bărbat dispărut de la domiciliu

Ialomița: Bărbat dispărut de la domiciliu

Joi, 21 ianuarie 2021, militarii din cadrul Detașamentului de Pompieri Slobozia-Garda de Intervenție Slobozia au intervenit pentru căutarea unui bărbat despre care există informații că, în data de 10 ianuarie ...[citește_toată_știrea]

21 Ianuarie 2021, 17:05
(85 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Surprins la volanul unei mașini cu numere provizorii expirate

Polițiștii din Țăndărei au depistat în trafic miercuri, 20 ianuarie 2021, pe DN2A,  în orașul Țăndărei, un bărbat în vârstă de 41 ani din localitatea Platonești, în timp ce conducea un autoturism cu ...[citește_toată_știrea]

21 Ianuarie 2021, 16:55
(65 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 14 noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Joi, 21 ianuarie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 7420, cu 14 cazuri mai mult față de ziua de miercuri ...[citește_toată_știrea]

21 Ianuarie 2021, 13:20
(64 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 21 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Miercuri, 20 ianuarie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 7406, cu 21 de cazuri mai mult față de ziua ...[citește_toată_știrea]

20 Ianuarie 2021, 13:40
(301 vizualizări - 0 comentarii)


Lăcusteni: Incendiu din cauza coșului de fum

Lăcusteni: Incendiu din cauza coșului de fum

În dimineața zilei de miercuri, 20 ianuarie a.c., în jurul orei 3,20, la o casă din Lăcusteni a izbucnit un incendiu. La fața locului s-au deplasat de urgență salvatorii din cadrul Detașamentului de Pompieri ...[citește_toată_știrea]

20 Ianuarie 2021, 09:15
(170 vizualizări - 0 comentarii)


8

Secțiunile Mica Publicitate și Publicitate online au fost actualizate!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

19 Ianuarie 2021, 17:20


Grupul de Comunicare Strategică: 31 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Marți, 19 ianuarie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 7385, cu 31 de cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

19 Ianuarie 2021, 13:35
(239 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la o casă din Fetești

Luni, 18 ianuarie 2021, în jurul orelor 23,20, la o casă din Fetești a izbucnit un incendiu. La fața locului s-au deplasat de urgență salvatorii din cadrul Stației de Pompieri Fetești, cu două autospeciale ...[citește_toată_știrea]

19 Ianuarie 2021, 10:30
(226 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Fetești incendiu


Ialomița: Infracțiuni rutiere

Pe parcursul acestui sfârșit de săptămână, polițiștii de la Rutieră au acționat, pe raza întregului județ, pentru combaterea și sancționarea nerespectării normelor privind circulația pe drumurile publice ...[citește_toată_știrea]

18 Ianuarie 2021, 15:45
(182 vizualizări - 0 comentarii)


12

IPJ Ialomița: Acțiuni pentru combaterea răspândirii COVID-19, amenzi de peste 28000 de lei

La sfârșit de săptămână, forțele de ordine au continuat acțiunile pentru verificarea respectării normelor impuse pentru prevenirea și combaterea răspândirii virusului Sars-CoV-2, precum și pentru menținerea ...[citește_toată_știrea]

18 Ianuarie 2021, 15:40
(177 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 11 noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Luni, 18 ianuarie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 7354, cu 11 cazuri mai mult față de ziua de duminică ...[citește_toată_știrea]

18 Ianuarie 2021, 13:30
(224 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 13 noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Duminică, 17 ianuarie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 7343, cu 13 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

17 Ianuarie 2021, 14:05
(149 vizualizări - 0 comentarii)


Stejaru: Locuință cuprinsă de flăcări

Stejaru: Locuință cuprinsă de flăcări

Pompierii din Slobozia au intervenit sâmbătă, 16 ianuarie a.c., pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință din Stejaru. La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta la bunurile din două camere ...[citește_toată_știrea]

17 Ianuarie 2021, 10:00
(234 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Stejaru incendiu


Grupul de Comunicare Strategică: 16 noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Sâmbătă, 16 ianuarie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 7330, cu 16 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

16 Ianuarie 2021, 13:40
(131 vizualizări - 0 comentarii)


Cosmbâmbești: 5 persoane au fost rănite într-un accident rutier

Cosmbâmbești: 5 persoane au fost rănite într-un accident rutier

Pompierii din Slobozia au intervenit în ziua de sâmbătă, 16 ianuarie a.c., în localitatea Cosâmbești, pentru acordarea primului ajutor victimelor unui accident rutier, produs în urma impactului dintre două ...[citește_toată_știrea]

16 Ianuarie 2021, 13:15
(606 vizualizări - 0 comentarii)


Bărbulești: 26 de persoane au fost amendate pentru că au participat la un priveghi, fără a respecta măsurile de protecție sanitară

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 5 Jilavele s-au sesizat din oficiu, cu privire la apariția în spațiul public a unor imagini de la un priveghi ce a avut loc în seara de 13 ianuarie a ...[citește_toată_știrea]

16 Ianuarie 2021, 12:48
(265 vizualizări - 0 comentarii)


E-Distribuție Dobrogea: Întreruperi programate ale furnizării energiei electrice

E-Distribuție Dobrogea informează faptul că, în perioada 18-22 ianuarie a.c., pe raza județului Ialomița vor avea loc întreruperi programate ale furnizării energiei electrice. Întreruperea curentului electric ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2021, 15:40
(424 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: 3 mașini, implicate într-un accident rutier

Urziceni: 3 mașini, implicate într-un accident rutier

În ziua de vineri, 15 ianuarie a.c., pe raza municipiului Urziceni s-a produs un accident de circulație, în eveniment fiind implicate 3 autoturisme. În urma impactului dintre cele 3 mașini a rezultat rănirea ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2021, 14:15
(315 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Urziceni accident


ISU Ialomița: Recomandări privind utilizarea surselor de încălzire în zilele geroase

Potrivit unei informări a Administrației Naționale de Meteorologie, și în județul Ialomița se vor înregistra temperaturi foarte scăzute. Astfel, în intervalul 16-20 ianuarie 20201, pe parcursul nopților ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2021, 14:10
(194 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 44 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Vineri, 15 ianuarie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 7314, cu 44 de cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2021, 13:50
(254 vizualizări - 0 comentarii)


Luceafărul poeziei românești, cinstit la Catedrala Urziceni

Poetul național Mihai Eminescu spunea: «Biserica lui Mateiu Basarab și Varlaam, Maica spirituală a neamului românesc, care a născut unitatea limbei și unitatea etnică a poporului, ea care domnește puternică dincolo de granițele noastre și e azilul de mântuire națională în țări unde românul nu are stat, ce va deveni ea în mâna tagmei patriotice? Peste tot credințele vechi mor, un materialism brutal le ia locul, cultura secolului, mână în mână cu sărăcia claselor lucrătoare, amenință toată clădirea măreață a civilizației creștine» ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2021, 13:05
(227 vizualizări - 0 comentarii)


ENGIE Romania, o nouă ofertă de energie electrică

ENGIE România lansează o nouă ofertă de energie electrică, care se poate contracta simplu, on-line-ENGIE Star. În contextul eliminării, de la 1 ianuarie 2021, a prețurilor reglementate la energie ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2021, 11:50
(395 vizualizări - 0 comentarii)


ITM Ialomița: Salariul de bază minim brut-2300 de lei

Conform HG nr. 4 din 13 ianuarie 2021, publicată în Monitorul Oficial nr. 40/13.01.2021 începând cu data de 13 ianuarie 2021, salariul de bază minim brut pe țară garantat în plată, prevăzut la art. 164 ...[citește_toată_știrea]

14 Ianuarie 2021, 19:25
(260 vizualizări - 0 comentarii)


Tânăr din Țăndărei, surprins de radar cu 153 km/h. Nu avea permis de conducere!

În cursul zilei de miercuri, 13 ianuarie 2021, în jurul orelor 17,00,  polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au depistat pe DN2A-E60, un șofer ce se deplasa din direcția Slobozia către Țăndărei ...[citește_toată_știrea]

14 Ianuarie 2021, 15:40
(500 vizualizări - 1 comentariu)


Căzănești: Petrecere de logodnă, întreruptă de polițiști

82 de efective de poliție și poliție locală au fost la datorie în ultimele 24 de ore, împreună cu jandarmi și reprezentanți ai altor instituții cu atribuții de control, pentru verificarea respectării măsurilor ...[citește_toată_știrea]

14 Ianuarie 2021, 15:25
(353 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 28 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Joi, 14 ianuarie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 7270, cu 28 de cazuri mai mult față de ziua de miercuri ...[citește_toată_știrea]

14 Ianuarie 2021, 14:10
(288 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Noua Declarație unică 212

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabili interesați că Declarația unică (D112) a fost modificată prin Ordinul președintelui ANAF nr. 14 din 7 ianuarie 2021 pentru aprobarea ...[citește_toată_știrea]

14 Ianuarie 2021, 12:35
(313 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Oana în Administrație prin dispoziții de primar la Ciochina Sile din bordușelu în Administrație prin dispoziții de primar la Ciochina Un trecător în Administrație prin dispoziții de primar la Ciochina Vali în Uniforme pentru școala din Amara de la firma președintelui Consiliului Județean Ialomița Maximus în Povestea Rodicăi și a birourilor de AUR din Ialomița Marcel în Audit la Primăria Slobozia: Șeful Cantinei Sociale a demisionat! Cetatean în Povestea Rodicăi și a birourilor de AUR din Ialomița Sustinator AUR în Povestea Rodicăi și a birourilor de AUR din Ialomița Analiza în Fonduri publice cheltuite nejustificat la Cantina Socială Slobozia Gigel în Fonduri publice cheltuite nejustificat la Cantina Socială Slobozia Benoit în Victorie fără emoții Victor în Tinel e director în Minister @Cetatean în Fonduri publice cheltuite nejustificat la Cantina Socială Slobozia Pacifist în Fonduri publice cheltuite nejustificat la Cantina Socială Slobozia Colivia cu coliva în Fonduri publice cheltuite nejustificat la Cantina Socială Slobozia Planeta la control în Fonduri publice cheltuite nejustificat la Cantina Socială Slobozia Cetatean în Fonduri publice cheltuite nejustificat la Cantina Socială Slobozia Leila în Fonduri publice cheltuite nejustificat la Cantina Socială Slobozia Ovidiu C. în Fonduri publice cheltuite nejustificat la Cantina Socială Slobozia cetatean în Fonduri publice cheltuite nejustificat la Cantina Socială Slobozia
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...