Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Evaluări «magna cum laude» pentru directorii instituțiilor din subordinea Consiliului Județean

Recalificare la locul de muncă

Evaluări «magna cum laude» pentru directorii instituțiilor din subordinea Consiliului Județean

bonus: Femeile la Putere

În urmă cu 4 ani, directorii instituțiilor din subordinea Consiliului Județean Ialomița scandali­zau opinia publică la numirea în funcții. Plagiat, oportunism politic, servilism, incompetență sunt numai câteva dintre capetele de acuzare de la acel moment. La 4 ani distanță, transformați radical, directori numiți în funcții atunci obțin la evaluările anuale note «magnifice»...

Doi din prea mulți Înainte de a fi lăudați, directorii instituțiilor subordonate Consiliului Județean Ialomița trebuie nominalizați. Căci, altfel, nu vom ști pe cine să aplaudăm. Primul și cel mai vechi dintre ei este directorul Muzeului Național al Agriculturii, Gheorghe Petre. Uitat în funcție de vreo 8 ani de zile, de pe vremea lui Silvian Ciupercă, Gheorghe Petre este un ex-li­beral de frunte al județului, care a ales să pupe ghiulul PSD pentru a rămâne în funcție. Și bine a făcut, căci de ani de zile nu-l mai deranjează nimeni și nici despre Muzeu nu mai știe nimeni nimic... Fiindcă, vorba ceia: cine nu muncește, nu greșește! El a obținut anul acesta la eva­luarea anuală nota 8,92, devansându-l cu 6 sutimi (8,86) pe mult mai longevivul său coleg Florin Vlad, director al Muzeului Județean Ialomița. Longeviv și celebru pentru servilismul său, căci va rămâne în cartea de istorie a directorilor de instituții pentru că și-a comparat șefii cu Mihai Viteazul... Dar toate astea sunt trecut, iar cei doi se pot bucura, grație reconfirmării anuale în funcție, de salariile de director. Gheorghe Petre de 69667 lei anual, iar Florin Vlad de 47267 lei anual. Iar cu muzeele pe care le conduc, rămâne cum am stabilit. Iar dacă dumneavoastră știți altceva, vă rugăm să ne informați și pe noi. Că a ajuns să ni se facă dor de Răzvan Ciucă, pe onoarea noastră de tonomate de presă!

Cultură la legătură de-un leu Următorii directori pe lista de laureați ai Consiliului Județean sunt cei implicați în susținerea actului cultural la nivel ju­dețean. În ordinea numerelor de pe instituțiile pe care le conduc ei au obținut ur­mătoarele rezultate. Elena Balog, director la Biblioteca Județeană «Ștefan Bănulescu» Ialomița-nota 10! Clementina Tudor, di­rectorul Centrului Cultural «Ionel Perlea»-nota 9,86. Cătălin Stanciu, directorul Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Ialomița-nota 9,95. Ca și în cazul lui Florin Vlad și Gheorghe Petre, notele celor trei reprezintă media notelor obținute pentru analiza raportului anual de activitate din 2019 și pentru susținerea acestui raport în fața unei comisii a Consiliului Județean. Ne plecăm în fața acestei performanțe, în condițiile în care doamna Balog este recunoscută pentru locvacitatea sa, doamna Tudor pentru proiectul de ma­nagement plagiat după cel al Centrului Municipal de Cultură «Constantin Brâncuși» Târgu Jiu, iar părintele Stanciu, evident, a impresionat cu vocea sa baritonală, îndelung șlefuită în altar, în timpul programului normat de lucru pentru mai binele culturii tradiționale din Ialomița. Salariile celor trei sunt cunoscute demult, dar ne facem datoria de a le reaminti: Elena Balog-72840 de lei anual, Clementina Tudor-67428 lei anual, Cătălin Stanciu-77712 de lei anual.

Femeile la Putere
Deși lista directorilor evaluați se oprește aici, imaginea de ansamblu a instituțiilor care gravitează în jurul Consiliului Județean nu ar fi completă dacă nu le-am aminti pe Larisa Mihai și Mariana Iancu. Pentru cei care nu-și mai amintesc, Larisa Mihai este administratorul public al județului Ialomița și obține la acest moment venituri salariale de 120805 lei anual! Ce este surprinzător nu e salariul, evident, ci faptul că încasează acești bani fără ca cineva să știe care sunt atribuțiile domnișoarei în cauză în cadrul instituției. Sigur, ceva zvonuri privind utilitatea domniei sale ar fi, dar noi încă o mai așteptăm să explice singură ce a făcut în ăștia 4 ani... Cealaltă femeie de care depinde bunul mers al județului ar fi directorul Spitalului Județean de Urgență Slobozia, Mariana Iancu. Cu un salariu care depășește 240000 de lei anual, Mariana Iancu a devenit o figură emblematică a sistemului administrativ județean. Spre deosebire de Larisa Mihai, Mariana Iancu este vocală și convinsă că «nivelul scăzut de performanță al Spitalului este opera unor oameni răi și invidioși» care nu o lasă să-și facă treaba. Dar despre ele și alți directori ai instituțiilor din subordinea Consiliului Județean, ca de exemplu Dan Anton, directorul Infrastructură Drumuri și Poduri SA, într-una dintre edițiile viitoare. La bună vedere!

30 Iunie 2020, 08:10 (3055 vizualizări - 11 comentarii)

Comentariile cititorilor:


in cultu ristul:
(16 Iulie 2020, 14:01)
(In)cultura prin baragan inseamna marele festival caloianul si eventual vreo pastorala, pictatul si plimbatul icoanelor cu pupatul aferent de moaste. Evul mediu.
In alte orase sunt incurajati diversi artisti stradali sa performeze si sa incante publicul. Canta unii priceputi pe la diverse instrumente de mai mare dragul (exclus tzambal, acordeon), mai o trupa de teatru, un festival, ceva, biblioteci in aer liber...noi avem caloianul...ihhh! Cum ne educam generatiile, asa le avem! "Deschidem ochii" pe caloian, moaste, manele si vulpitze la tv, vom avea generatii cu IQul sub genunchiul broastei.
A, si sa nu uitam primaria cu banii aruncati aiurea pe sarbatorile orasului, care, in principal inseamna mici, bere&manele consumate din belsug de conationalii nostri cu cefe late si tatuate, care culmea, nici nu platesc taxe si impozite (dar voteaza). Bravos natiune; tzara te vrea pr*st.
pentru vorbareata:
(7 Iulie 2020, 12:10)
 As avea niste intrebari pentru vorbareata:
  Oare stiti cine a propulsat-o  initial in functie de sef pe dna (...) ? Pe ce criterii ati pus sefii? Pe merite profesionale, competenta, simpatie sau...pe ce? Atunci era isteata si acum e analfabeta? Sau poate ati primit cadouri? Un obiect mic dintr-un metal pretios??  Cum nu faceati nimic gratuit...
 Doamna (...)  a invatat multe de la dvs, dna M.R., va copiaza intr-o  oarecare masura, asa ca...nu e cazul sa purtati ranchiuna, fiti multumita cu  cine sunteti, ce functie aveti, bucurati-va de viata, de realizari si... eliberati-va de trecut. Nu e nimeni vinovat.  Cautati mai   adanc....poate ar fi cazul sa nu-i mai ascultati pe cei care canta la doua mese !  Oare sunt  sinceri?
veorica 20-20:
(3 Iulie 2020, 10:06)
veorica cat a luat/?/cacofonia e inclusa...
Toma:
(3 Iulie 2020, 01:30)
Doamna (...) a luat 10? Ce rușine!!!! Nici 10 nu mai e ce a fost odată! Dacă așa arată un director de 10(zece) eu mă duc și mă împușc. Fraților, trăim vremea proștilor! E din ce în ce mai grav!
Vorbareata:
(2 Iulie 2020, 08:54)
Si cand te gandesti ca (...) este analfabeta>>>>
de precizat:
(1 Iulie 2020, 10:46)
Acestea sunt evaluările anuale. Oricum, anul acesta cam toți intră la evaluarea întregului management, le cam expiră mandatele.
Nu directorul Petre este cel mai longeviv dintre directori, ci Florin Vlad de la Muzeul Judetean, un fel de căpusă pesedistă. Stă în funcție de 20 de ani (douăzeci de ani) timp în care a făcut muzeul praf și pulbere. Anul acesta îi expiră al cincilea mandat obținut prin comisii măsluite și evaluări fantasmagonice. Văd că nimeni nu zice nimic de scoaterea postului la concurs. CJI nu a publicat niciodată proiectul lui de management. Oricum toată lumea știe că omul nu prea calcă pe la serviciu, Moraru îl menajează și i-a permis un program de mare chiul. Grijă mare să nu le moară căpușa!
lola:
(1 Iulie 2020, 10:27)
Evaluarile le face dl. Cioaca?
Vorbareata:
(30 Iunie 2020, 20:04)
Nu ne Spuneti și noua ce înseamnă locvacitatea doamnei B.? Faceți o nota de subsol, nu ne lăsați așa, in ceata sau măcar un desen. E o mare calitate dacă a luat 10 la evaluare, nu? A dat cu gura? Si dacă da, unde? La cine și unde, in ce loc? Biblioteca a făcut-o praf in ăștia 4 ani, tot stand si mestecând in cana de cafea. 72840 lei anual? Scandalos!
colocatar cartier katanga:
(30 Iunie 2020, 11:10)
Io crez ca toti functionarii publici, indiferent de locul de munca, sunt de nota 10 (zece). Numai faptul ca au salarii de 2-3 ori mai mari fata de functii similare de la privat, sarcini de serviciu mai cu mila , ii recomanda catre nota maxima. Directorul de la Directia de asistenta sociala are un salariu de 16.600 lei/luna. Cum sa mai reziste tarisoara asta ?
Ofelia:
(30 Iunie 2020, 10:46)
De fanfaronul de la cadastru pus director de regele blaturilor ați uitat și nu ne spuneți nimic.
Proaspăt reconfirmat în funcția de director al Oficiu­lui de Cadastru și Publicitate Imobiliară Ialomița, sprijinit de deputatul PNL Gheorghe Tinel, Tănase Mihalcea și-a început noul mandat cu stângul. Acesta este acuzat public de faptul că a pierdut 1,2 milioane de euro din fondurile alocate pentru desfă­șurarea lucrărilor de cadastrare, în cadrul Programului Național de Cadastru și Carte Funciară. Directorul OCPI Ialomița ar fi trebuit să facă demersuri pe lângă administrațiile locale pentru a încheia contracte cu firmele care desfă­șoară lucrări de cadastrare și să trimită înștiințări în acest sens, până la data de 31 decembrie 2019. Din motive greu de explicat, Tănase Mihalcea a omis să facă aceste formalități, iar în lipsa contractelor în­cheiate, Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară (ANCPI) a retras fondurile alocate județului Ialomița. 
De mândria judetului, Coana Chiriță de la prefectura, montata în jilțul de prefect de același făcător de minuni, nu ne spuneți câte ceva? 
PNL nici nu știi cât de mic începi sa fii!
mi-am luat izoleta noua:
(30 Iunie 2020, 09:57)
O bataie de batjocura, asta e chestiunea cu ''ievaluarili'' astea. Niste politruci incompetenti, semidocti, fac evaluari la institutii din subordine. Te apuca depresia...defintiv !!!! Daca vrei sa-l revoci pe unul (politic, asa cum a fost pus), iti da cu ''ievaluarea'' in cap, cica le este cel mai competent si performant. 

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
25 Iul 2021
267 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
« 1 3 4 5 6 7 8 9 350 351

Grupul de Comunicare Strategică: 1 nou caz de COVID-19 în Ialomița

Sâmbătă, 24 iulie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 10802, fiind înregistrat 1 nou caz de îmbolnăvire ...[citește_toată_știrea]

24 Iulie 2021, 13:40
(83 vizualizări - 0 comentarii)


Accidente la Tovărășia și Urziceni

Accidente la Tovărășia și Urziceni

Pompierii ialomițeni au intervenit vineri, 23 iulie a.c., în cazul a două accidente rutiere petrecute pe raza localităților Tovărășia și Urziceni. În urma evenimentelor au rezultat cinci persoane rănite ...[citește_toată_știrea]

23 Iulie 2021, 16:30
(220 vizualizări - 1 comentariu)


DSVSA Ialomița: 7 focare de Pestă Porcină Africană, identificate pe raza județului

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează proprietarii/deținătorii de porcine, atât din exploatațiile comerciale cât și din gospodăriile populației că, la data de ...[citește_toată_știrea]

23 Iulie 2021, 14:10
(180 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 3 noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Vineri, 23 iulie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 10801, fiind înregistrate 3 noi cazuri de îmbolnăvire ...[citește_toată_știrea]

23 Iulie 2021, 14:00
(132 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: 25 decembrie 2021, data limită de plată a impozitului specific aferent semestrului I

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabili că, potrivit normelor în vigoare, declararea și plata impozitului specific unor activități, aferent semestrului I 2021, se ...[citește_toată_știrea]

23 Iulie 2021, 13:30
(88 vizualizări - 0 comentarii)


5

AJFP Ialomița: 26 iulie 2021, termen limită pentru depunerea a 9 declarații fiscale

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii interesați că 26 iulie 2021 este termenul de depunere a următoarelor declarații: Formularele 100, 112, 208, 224, 300, 301, 307, 311, 390 ...[citește_toată_știrea]

23 Iulie 2021, 13:20
(99 vizualizări - 0 comentarii)


Razie de amploare la Urziceni

Joi, 22 iulie a.c., polițiștii ialomițeni au efectuat o razie de amploare pe raza municipiului Urziceni. Astfel, forțele de ordine au controlat în trafic 295 de autovehicule și legitimat peste 390 de persoane ...[citește_toată_știrea]

23 Iulie 2021, 12:30
(118 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Conducea în stare de ebrietate

Un bărbat de 35 de ani, din Țăndărei, s-a ales cu un dosar penal după ce a fost surprins în trafic în stare de ebrietate. Acesta a fost oprit pentru un control de rutină în seara zilei de joi, 22 iulie ...[citește_toată_știrea]

23 Iulie 2021, 12:20
(88 vizualizări - 0 comentarii)


8
Balaciu: Doi răniți în urma unui accident rutier

Balaciu: Doi răniți în urma unui accident rutier

Vineri, 23 iulie 2021, salvatorii de la Detașamentul de pompieri Urziceni au fost solicitați să intervină cu o autospecială de stingere cu apă și spumă la un accident rutier, în care au fost implicate un ...[citește_toată_știrea]

23 Iulie 2021, 11:45
(124 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Balaciu accident


«Ziua Imnului», marcată la Slobozia

Instituția Prefectului Ialomița va organiza joi, 29 iulie a.c., o festivitate prin care va marca «Ziua Imnului». Festivitatea se va desfășura pe platoul din Piața Revoluției din Slobozia. Evenimentul va ...[citește_toată_știrea]

23 Iulie 2021, 11:40
(139 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Vernisaj la Muzeul Național al Agriculturii

Absolvenții Universității Naționale de Arte a României vor organiza marți, 27 iulie 2021, o expoziție de pictură la Slobozia. Vernisajul va fi găzduit de către Muzeul Național al Agriculturii. Expoziția ...[citește_toată_știrea]

23 Iulie 2021, 10:20
(103 vizualizări - 1 comentariu)


Urziceni: Reținut pentru 24 de ore după ce a furat din buzunare

Polițiștii din Urziceni au reținut miercuri, 21 iulie a.c., pentru 24 de ore, un bărbat de 42 de ani, suspect într-un dosar de «furt». Din datele oamenilor legii, în ziua de 8 iulie a.c., în timp ce se ...[citește_toată_știrea]

22 Iulie 2021, 15:25
(116 vizualizări - 1 comentariu)

Taguri: Urziceni furt


12
Glodeanu Sărat: Locuință cuprinsă de flăcări

Glodeanu Sărat: Locuință cuprinsă de flăcări

Joi, 22 iulie a.c., pompierii din Urziceni au intervenit pentru stingerea unui incendiu, produs la o locuință din satul Glodeanu Sărat-Buzău. 3 echipaje de salvatori cu două autospeciale de stingere cu ...[citește_toată_știrea]

22 Iulie 2021, 15:10
(130 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Conflict între adolescenți, aplanat de un jandarm

Aflat în timpul liber, un ofițer din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Ialomița a intervenit marți, 20 iulie a.c., pentru aplanarea unui conflict, produs între mai mulți adolescenți la intrarea ...[citește_toată_știrea]

22 Iulie 2021, 14:35
(290 vizualizări - 1 comentariu)


Dridu: Lebădă salvată de polițiști

Dridu: Lebădă salvată de polițiști

Polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor au intervenit miercuri, 21 iulie a.c., pentru a salva o lebădă. Oamenii legii au fost sesizați cu privire la faptul că o lebădă, care nu mai poate ...[citește_toată_știrea]

22 Iulie 2021, 14:20
(175 vizualizări - 2 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 2 noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Joi, 22 iulie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 10798, fiind înregistrate 2 noi cazuri de îmbolnăvire ...[citește_toată_știrea]

22 Iulie 2021, 13:50
(151 vizualizări - 0 comentarii)


Respectarea Codului Muncii, verificată de inspectorii ITM Ialomița

În prima jumătate a lunii iulie 2021, inspectorii Inspectoratului Teritorial de Muncă Ialomița au desfășurat ample controale privind prevederilor legale privind munca la domiciliu, telemunca, decalarea ...[citește_toată_știrea]

22 Iulie 2021, 10:10
(122 vizualizări - 0 comentarii)


Un tren de marfă a deraiat în zona Gării Fetești

Miercuri, 21 iulie a.c., în zona Gării Fetești, 5 vagoane ale unui tren de marfă au deraiat. Din cauza evenimentului, Magistrala 800 București-Constanța este complet blocată pe ambele sensuri. Astfel, trenurile ...[citește_toată_știrea]

21 Iulie 2021, 17:05
(223 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Aproape 500 milioane de lei, încasate la bugetul de stat în semestrul I-2021

La nivelul județului Ialomița, în primul semestru al anului 2021, s-a colectat la bugetul general consolidat al statului suma de 493,47 milioane de lei. Suma colectată este cu 56,33 milioane de lei mai ...[citește_toată_știrea]

21 Iulie 2021, 13:20
(139 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: Niciun caz nou de COVID-19 în județul Ialomița!

Miercuri, 21 iulie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a rămas la 10796, nefiind înregistrat vreun caz nou față ...[citește_toată_știrea]

21 Iulie 2021, 13:15
(132 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Cursuri gratuite de formare profesională

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița vine în întampinarea persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, organizând până la sfârșitul anului 2021 cursuri de formare profesională ...[citește_toată_știrea]

21 Iulie 2021, 12:25
(211 vizualizări - 0 comentarii)


Proiectil neexplodat, găsit la Vlădeni

Proiectil neexplodat, găsit la Vlădeni

Marți, 20 iulie a.c., specialiștii pirotehniști ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență Ialomița au intervenit cu o autospecială pirotehnică și au ridicat un proiectil exploziv de calibru 100 milimetri ...[citește_toată_știrea]

21 Iulie 2021, 09:35
(134 vizualizări - 0 comentarii)


Accidente la Scânteia și în zona Popasului Chirana

Accidente la Scânteia și în zona Popasului Chirana

În dimineața zilei de miercuri, 21 iulie a.c., pompierii din Țăndărei au intervenit la două accidente rutiere. Primul dintre acestea s-a produs în comuna Scânteia, fiind implicate un autoturism și un tractor ...[citește_toată_știrea]

21 Iulie 2021, 09:20
(216 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Secțiunea Mica Publicitate
a fost actualizată!
Cele mai noi anunțuri din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

21 Iulie 2021, 08:15


AJFP Ialomița: Semnarea documentelor emise prin serviciul Spațiul Privat Virtual

AJFP Ialomița readuce în atenția contribuabililor faptul că documentele comunicate de Ministerul Finanțelor/organul fiscal central prin serviciul «Spațiul Privat Virtual» se semnează de către Ministerul ...[citește_toată_știrea]

20 Iulie 2021, 15:50
(146 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: La volan, fără permis de conducere

În ziua de luni, 19 iulie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier Fetești au oprit în trafic, pe raza municipiului Fetești, o autoutilitară condusă de un bărbat, în vârstă de 30 de ani, din localitatea ...[citește_toată_știrea]

20 Iulie 2021, 15:45
(327 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Măsuri de prevenire a riscului de înec

Polițiștii din cadrul Serviciului Județean de Poliție Transporturi Ialomița aduc în atenție cetățenilor o serie de reguli și măsuri ce trebuie respectate în scopul prevenirii cazurilor de înec. Astfel, ...[citește_toată_știrea]

20 Iulie 2021, 15:35
(235 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: Niciun caz nou de COVID-19 în județul Ialomița!

Marți, 20 iulie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a rămas la 10796, nefiind înregistrat vreun caz nou față de ...[citește_toată_știrea]

20 Iulie 2021, 13:50
(189 vizualizări - 0 comentarii)


Tânăr de 17 ani din Brașov, reținut de polițiști după ce ar fi violat o bătrână de 86 de ani din Adâncata

Un tânăr de 17 ani, din județul Brașov, a fost reținut luni seara, 19 iulie a.c., pentru 24 de ore, fiind bănuit că ar fi pătruns fără drept în locuința unei femei de 86 de ani, din Adâncata, și ar fi întreținut ...[citește_toată_știrea]

20 Iulie 2021, 10:50
(381 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Întrerupere apă la Dridu

Marți, 20 iulie 2021, echipele RAJA Constanța intervin pentru executarea lucrărilor de înlocuire a unei vane de legătură pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 180 mm, de pe strada Orhideei din ...[citește_toată_știrea]

20 Iulie 2021, 09:40
(211 vizualizări - 0 comentarii)


« 1 3 4 5 6 7 8 9 350 351
Ultimele comentarii
Gogu de la borduri în Constantin Negoiță-CONCIVIC s-a stins din viață Oreo în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 21 iulie 2021 Gogu de la borduri în Aparatul administrativ din Slobozia va fi restructurat în luna iulie Gogu de la borduri în Portocaliu 313 Gogu de la borduri în 5 școli din Ialomița cer executarea silită a contabilului care a furat banii Gogu de la borduri în Slobozia: Vernisaj la Muzeul Național al Agriculturii Jumuga în Rețea de prostituție coordonată din Arestul IPJ Ialomița Gogu de la borduri în Deputatul PSD Ștefan Mușoiu critică deciziile președintelui Klaus Iohannis Cetățean în Constantin Negoiță-CONCIVIC s-a stins din viață Cetățean al municipiului Slobo în Aparatul administrativ din Slobozia va fi restructurat în luna iulie Gogu de la borduri în Dridu: Lebădă salvată de polițiști Gogu de la borduriP în Finanțări bugetare generoase pentru biserici, sport și sănătate Mioara în Apă cu program la Amara Gogu de la borduri în Accidente la Tovărășia și Urziceni Gogu de la borduri în Portocaliu 313 Gogu de la borduri în Birocrația lasă elevii din Ialomița fără burse școlare Off în Activ Slobozia, în pregătiri pentru Liga a II-a Corcodel de la Dumitresti în Rețea de prostituție coordonată din Arestul IPJ Ialomița New în Gospodărie transformată în focar de infecție, la Slobozia Nouă Gogu de la borduri în DSP Ialomița împiedică înființarea unui centru de dializă la Spitalul Slobozia
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...