Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

SPORT

Aron și Obedeanu pleacă la Târgu Jiu

Handbal

Aron și Obedeanu pleacă la Târgu Jiu

HCM Slobozia va beneficia în sezonul viitor de un lot remaniat aproape în întregime. Dacă în privința noutăților mai avem de așteptat puțin, vom vorbi în continuare despre noile destinații ale fostelor noastre jucătoare. Știm deja că Andreea Ivan a plecat la Slatina, Georgescu și Toma la Mioveni, Vartic la Ploiești, Moldoveanu la Constanța, Vacariu la Rapid, Nicolae și Ilie la Cluj, Mouna Jlezi la Zalău, iar Naumenco la Crișul Chișineu Criș, probabil echipa care va profita de retragerea Sloboziei din Liga Națională. La finele săptămânii precedente, s-a lămurit situația altor două foste jucătoare ale echipei noastre, ambele semnând cu CSM Târgu Jiu, echipă de ligă secundă care și-a propus ca obiectiv pentru 2021 promovarea pe prima scenă. Pentru linia de 9 metri, gorjencele au transferat-o pe Mihaela Obedeanu, handbalistă de 24 de ani, care, așa cum a arătat la Slobozia, dă cel mai bun randament pe postul de inter dreapta. O altă ex-slobozeancă va apăra poarta oltencelor. Este vorba despre Bianca Aron (20 de ani), jucătoare care a fost pe punctul de a conti­nua cu HCM. În cele din urmă, proiectul mai sigur și obiectivul mai clar de la Târgu Jiu au convins-o să aleagă oferta gorjenilor. La fel ca Obedeanu, Aron a evoluat în ultimele 2 sezoane la Slobozia și, deși a avut apariții episodice în poarta echipei noastre, a fost foarte apreciată de spectatori, excelând la aruncările de la 7 metri. «La Târgu Jiu cred că voi face performanță și voi evolua în carieră, ceea ce îmi doresc la această vârstă... La Slobozia am învățat să am încredere în mine și să muncesc pentru a ajunge cât mai sus! Slobozia mi-a fost a doua casă și vreau să le mulțumesc tuturor, începând cu galeria, deoarece de fiecare dată au fost alături de noi. Vor rămâne în sufletul meu pentru totdeauna. Îi mulțumesc domnului președinte care s-a luptat pentru noi și domnilor antrenori care ne-au ghidat la orice pas!» a declarat Bianca Aron.

14 Iulie 2020, 11:20 (2146 vizualizări - 7 comentarii)

Citiți și:
Ștefania Gheorghe pleacă în Liga Florilor
HCM Slobozia se dizolvă în CSM Unirea Slobozia
Valentina Soreanu, campioană națională la Junioare I
Final de sezon pentru HCM Slobozia

Comentariile cititorilor:


@Jilava.:
(19 Iulie 2020, 22:23)
Da cica s e joaca pe 26iul un meci loc 1 cu loc2.Si s e decide campioana!!!.Da pana atunci m ai este vedem cu covitul asta...ca uite cei prin ligue 1....ex..dinamo ..cluj!!!???.
Viorel:
(18 Iulie 2020, 13:15)
Iubesc sportul,mișcarea,tot ceea ce înseamnă viața. Se poate da restart fenomenului,în ialomita,daca se va vrea.
Viorel:
(18 Iulie 2020, 13:03)
Macane, si macane rau...spre disperarea unora!!!vinovați nu sunt mulți, iar actiunile lor,cand" din umbra "cand " la vedere " au prejudiciat si inca trag fonduri grase spre zone meschine ale sportului ialomitean. Reteta lor nu e prea sofisticata ,ci relativ simpla,bazată pe vechile tehnici de spălare de bani,intr un mod relativ legal ,până la un punct,bineînțeles. 1. Intenționat se rateaza startul (la începerea campionatului),pentru a nu se trezi cu nu stiu ce antrenor,sau vreo jucătoare mai inteligentă și dornică de performanta. 2.se umfla brusc bugetul (pe ultima suta).a se vedea ce jucătoare vin,antrenori,etc,dispuși(e) sa faca parte din proiect(Vin jucătoare care nu au contract, accidentate),care accepta tacit compromisul. 3.deja deznodământul se vede de pe luna. 4.o jucătoare costa clubul din slobozia aprox 20000ron /luna,declarație a primarului.scadeti cazarea,masă,impozitul(banuiesc),si vedeti ce net rămâne. 5.jucatoarele bombardate în presa locală cu privire la contraperformantele sportive,declara că nici pe departe nu au 12-15000ron /luna.(Vedeți arhiva ) 6.trageti singuri concluziile!!!
Las-o jos că măcăne...:
(18 Iulie 2020, 10:24)
(continuare) : Handbalul de Ligă Națională nu se poate face nicăieri în țară fără bani sau cu bani puțini! În aproape toate țările civilizate și cu handbal de calitate, Statul acordă un ajutor determinant pentru dezvoltarea și menținerea handbalului de performanță la cote înalte. Nu există altă soluție viabilă, decât aportul „legal” și financiar al comunităților pentru sportul de performanță iar cetățenii fie că iubesc sau nu sportul, prin taxele și impozitele plătite își aduc aportul lor firesc și  nemijlocit la fenomenul sportiv. În sport nu există numai echipe care câștigă întotdeauna! Sunt echipe care din anumite motive pierd...În momentul de față din cauza situației provocate de Covid-19, n-au mai fost învingători și învinși; toate echipele pot continua lupta sportivă în Liga Florilor. Nu este obligatoriu, dar s-a luat această decizie pentru a se termina într-un fel, iar competiția sportivă să meargă înainte. La Slobozia s-a hotărât altfel; să pornim de la zero pentru un nou început, fără oameni de handbal, handbaliste fără valoare și cel mai important lucru, fără bani! Eu nu cred că aceasta este calea corectă și nu trebuie să revin peste 2-3 luni cu obsevații de genul : „vedeți, v-am spus eu că nu aceasta a fost soluția bună în cazul echipei de handbal!” Evident că ne îndreptăm spre un fiasco handbalistic pe care doar bunul Dumnezeu poate să-l oprească! ...Sau, poate un om sau mai mulți care să se implice serios în fenomenul handbalistic din orașul nostru și cu mult curaj și determinare să facă ceva vizibil și durabil în perioada următoare.Viorele, te rog să nu te superi pe mine, intenția mea nu este de a polimiza și nici a te jigni. Dacă poți, fă ceva mai mult pentru handbal, fiindcă cred că îți place acest sport. Lasă-i pe alții să măcăne fără rost.
Las-o jos că măcăne...:
(18 Iulie 2020, 09:37)
Întradevăr, Viorele, ai spus și spui lucruri interesante, dar totuși ești lipsit de obiectivitate și îndemni organele judiciare să facă „anchete serioase” și spre bucuria ta și a celor care gândesc ca tine, persoanele „vinovate” de risipirea „banului public” să meargă la...(nu spui unde dar bănuiesc că la pușcărie!). Să facă Viorele anchete că nu-i oprește nimeni! Echipa de handbal a municipiului Slobozia aproape că a fost desființată! Este adevărat că toate fetele care făceau parte din echipă, au plecat „pe meleaguri mai bune”. Păi, ce să facă, dacă nu au mai fost dorite de patronul echipei, adică Primăria Slobozia? Încă de la începutul anului 2017, primarul Mocioniu a spus clar la o întrunire pe probleme sportive, că echipa de handbal este costisitoare iar o handbalistă „consumă” cam 20000 lei pe lună, iar pe el nu-l interesează handbalul de performanță (Liga Națională înseamnă performanță, tu ce zici, Viorele!?), ci „sportul de masă” practicat de sportivi autohtoni! La acest aspect te referi Viorele când spui că „nu există handbal în Slobozia” ci „doar interese meschine”? Să înțeleg că domnul Primar Mocioniu încă din acel an pomenit mai sus, a dorit să desființeze echipa de handbal, dar cineva sau ceva l-a împiedicat să-și ducă la bun-sfârșit planul său și astfel în mod „artificial” echipa de handbal a activat în continuare „în prima și a doua ligă” cu un scop anume! Scopul, după cum spui tu, a fost „mascat în a sifona banul public”. Dacă știi cine și-a propus scopul acesta, te rog să precizezi în clar: componentele echipei și „mentorul”, dnul Primar, Consiliul Local, Nicolae Goidea, galeria echipei, etc. Despre ce mentor este vorba? Are nume și prenume sau este doar o figură de stil!? Ce vrei să spui prin „sifonarea banului public”? Au fost furați niște bani din Bugetul Local și organele de anchetă dorm în birourile lor fără să-și dea seama de fărădelegile înfăptuite la echipa de handbal?
Gigi pt Amaru:
(17 Iulie 2020, 17:49)
Nu mai zici nimic despre fotbal cu liga 4 cum se joacă ce sa hotărât nu mai scrieti nimic e mai important ca handbaluljos Bratu de la AJF toata conducerea sași dea DEMISIA pt ca a stricat fotbalul ialomiteam
Viorel:
(15 Iulie 2020, 12:31)
Vedeți?exact ce va spuneam acum vreo 2,3 luni.cum pleacă ele fetele pe meleaguri mai bune in frunte cu mentor cu tot?nu exista handbal la slobozia.sunt doar interese meschine care au ținut artificial echipa în prima si a doua liga cu scopul mascat de a sifona banul public!au încasat salarii babane de 10-15000 ron/luna,timp de 1-2ani ,nu au realizat decat contraperformante si acum să vezi ce vor juca de vor rupe parchetul de sub picioare. Să se facă anchete serioase sa se vada risipa banului public sub pretextul pseudoperformantei!!! Si nu numai cu retrogradarea asta,mai sunt si altele în trecut,cu același plan ,același deznodământ.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Marți 15 Iun 2021
236 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
« 1 3 4 5 6 7 8 9 344 345

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Secțiunea Mica Publicitate
a fost actualizată!
Cele mai noi anunțuri din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

15 Iunie 2021, 18:55


IPJ Ialomița: Deplasări în siguranță pe timp de ploaie

Având în vedere Codul Portocaliu de ploi abundente emis de Administrația Națională de Meteorologie pentru județul Ialomița, polițiștii Serviciului Rutier Ialomița le recomandă șoferilor să adapteze viteza ...[citește_toată_știrea]

15 Iunie 2021, 14:45
(105 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiuni preventive ale polițiștilor

În ultimele 24 de ore, polițiștii au fost solicitați să intervină la 83 de evenimente, dintre care 77 au fost sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112, totodată, fiind sesizate 6 infracțiuni ...[citește_toată_știrea]

15 Iunie 2021, 14:00
(85 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Termen limită pentru conectarea aparatelor de marcat electronice fiscale

Operatorii economici care încasează contravaloarea bunurilor livrate cu amănuntul sau a serviciilor efectuate direct către populație trebuie să țină cont de termenele limită pentru conectarea aparatelor ...[citește_toată_știrea]

15 Iunie 2021, 13:30
(98 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 2 noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Marți, 15 iunie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 10786, cu 2 cazuri mai mult decât luni, 14 iunie ...[citește_toată_știrea]

15 Iunie 2021, 13:15
(79 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița, sub Cod Portocaliu de ploi abundente

Ialomița, sub Cod Portocaliu de ploi abundente

Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare Cod Portocaliu de ploi abundente și instabilitate atmosferică, printre județele afectate de fenomenele meteo numărându-se și Ialomița. Avertizarea ...[citește_toată_știrea]

15 Iunie 2021, 10:15
(241 vizualizări - 0 comentarii)


Acțiune preventivă a polițiștilor la Școala Gimnazială Platonești

Acțiune preventivă a polițiștilor la Școala Gimnazială Platonești

Elevii Școlii Gimnaziale Platonești au primit la ore vizita polițiștilor, care în cadrul proiectului «Școala Siguranței Tedi» au încercat să îi ajute pe copii, prin joc, să își însușească informații privind ...[citește_toată_știrea]

14 Iunie 2021, 15:10
(130 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Fără permis, la volan

Duminică, 13 iunie a.c., în jurul orelor 11,30, polițiștii din Fetești au depistat, pe raza localității Cegani, un șofer în vârstă de 24 de ani în timp ce conducea un autoturism fără a avea permis conducere ...[citește_toată_știrea]

14 Iunie 2021, 14:55
(86 vizualizări - 0 comentarii)


8

Slobozia: Surprins în flagrant conducând o mașină neînmatriculată

În cursul zilei de sâmbătă, 12 iunie a.c., în jurul orelor 13,00, polițiștii rutieri slobozeni au oprit, pentru control, un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 28 ani, din Slobozia. În urma verificărilor ...[citește_toată_știrea]

14 Iunie 2021, 14:50
(133 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Băuți la volan

Sâmbătă, 12 iunie a.c., pe raza comuni Făcăeni, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Stelnica au depistat, în flagrant, un tânăr de 21 de ani în timp ce conducea un autoturism pe raza localității ...[citește_toată_știrea]

14 Iunie 2021, 14:40
(119 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 6 noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Luni, 14 iunie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 10784, cu 6 cazuri mai mult decât duminică, 13 iunie ...[citește_toată_știrea]

14 Iunie 2021, 13:40
(118 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Se oprește apa în localitatea Dridu-Snagov!

Pentru efectuarea unor lucrări de modernizare, reparații și întreținere a instalațiilor, furnizorul de energie electrică va sista, marți, 15 iunie 2021, în intervalul orar 9,00-17,00, alimentarea cu energie ...[citește_toată_știrea]

14 Iunie 2021, 12:20
(115 vizualizări - 0 comentarii)


12

AJFP Ialomița: Reducerrea evaziunii fiscale, obiectiv strategic al ANAF

Activitatea de Inspecție Fiscală din cadrul AJFP Ialomita a efectuat, în luna mai 2021, în concordanță cu Strategia Agenției Naționale de Administrare Fiscală 2021-2024, care are ca obiectiv strategic reducerea ...[citește_toată_știrea]

14 Iunie 2021, 11:50
(159 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Vineri, 25 iunie 2021-termen limită pentru depunerea a 8 declarații fiscale

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește contribuabililor că vineri, 25 iunie 2021, este termenul limită de depunere a următoarelor declarații: «Declarație privind obligațiile de ...[citește_toată_știrea]

14 Iunie 2021, 10:35
(139 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Final al Campaniei de primire a cererilor unice de plată 2021

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) aduce la cunoștința opiniei publice că la data de 11 iunie 2021 s-a încheiat Campania de primire a cererilor unice de plată aferente anului 202 ...[citește_toată_știrea]

14 Iunie 2021, 10:10
(121 vizualizări - 0 comentarii)


Balaciu: A intrat cu mașina într-un copac

Balaciu: A intrat cu mașina într-un copac

Un accident de circulație s-a produs în dimineața zilei de luni, 14 iunie a.c., pe raza comunei Balaciu. Din primele informații, șoferul unei mașini a pierdut controlul volanului și s-a lovit violent de ...[citește_toată_știrea]

14 Iunie 2021, 07:30
(165 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Balaciu accident


Grupul de Comunicare Strategică: Un singur nou caz COVID-19 în Ialomița

Duminică, 13 iunie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 10778, cu un singur caz mai mult decât sâmbătă ...[citește_toată_știrea]

13 Iunie 2021, 14:25
(120 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 3 noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Sâmbătă, 12 iunie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 10777, cu 3 cazuri mai mult decât vineri, 11 iunie ...[citește_toată_știrea]

12 Iunie 2021, 14:10
(180 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Mesaje pentru donatorii de sânge, cu ocazia «Zilei Mondiale a Donatorului de Sânge»

Luni, 14 iunie a.c., se sărbătorește «Ziua Mondială a Donatorului de Sânge». Cu această ocazie, reprezentanții Centrului Județean de Transfuzie Sanguină Ialomița marchează evenimentul transmițând public ...[citește_toată_știrea]

11 Iunie 2021, 15:25
(214 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: Autoutilitară răsturnată în urma unui accident

Urziceni: Autoutilitară răsturnată în urma unui accident

În ziua de vineri, 11 iunie a.c., pompierii din Urziceni au intervenit în cazul unui accident rutier produs pe raza municipiului. În eveniment au fost implicate o autoutilitară și un autoturism. În urma ...[citește_toată_știrea]

11 Iunie 2021, 14:10
(228 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Urziceni accident


Urziceni: Regulile de circulație, pe înțelesul elevilor

Urziceni: Regulile de circulație, pe înțelesul elevilor

Joi, 10 iunie a.c., polițiștii din Urziceni au desfășurat lecții de educație rutieră în cadrul Școlii Gimnaziale «I.H. Rădulescu» din Urziceni. Polițiștii au discutat cu peste 100 de elevi despre recunoașterea ...[citește_toată_știrea]

11 Iunie 2021, 13:35
(153 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: Un singur nou caz de COVID-19 în Ialomița

Vineri, 11 iunie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 10774, cu un singur caz mai mult decât joi, 10 iunie ...[citește_toată_știrea]

11 Iunie 2021, 13:20
(150 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: La volan având un permis contrafăcut

Oprit în trafic pentru un control de rutină în ziua de joi, 10 iunie a.c., un tânăr de 20 de ani din Țăndărei s-a ales cu un dosar penal. Acesta este acuzat de «conducere fără permis», «fals material în ...[citește_toată_știrea]

11 Iunie 2021, 12:45
(198 vizualizări - 1 comentariu)


Țăndărei: Reținut pentru «furt calificat»

Polițiștii ialomițeni au reținut pentru 24 de ore, în ziua de joi, 10 iunie a.c., un minor de 17 ani din localitatea Țăndărei. Acesta este bănuit de comiterea infracțiunii de «furt calificat». Acesta a ...[citește_toată_știrea]

11 Iunie 2021, 12:40
(145 vizualizări - 0 comentarii)


Razie de amploare la Țăndărei

Polițiștii și jandarmii ialomițeni au organizat joi, 10 iunie a.c., o razie de amploare pe raza orașului Țăndărei. Pe parcursul activităților desfășurate au fost legitimate peste 270 de persoane și controlate ...[citește_toată_știrea]

11 Iunie 2021, 12:35
(217 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Țăndărei razie


Ialomița: Adăposturile canine, verificate de polițiști

Ialomița: Adăposturile canine, verificate de polițiști

În perioada 9-10 iunie a.c., polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor au acționat pe raza municipiilor Slobozia și Fetești, precum și orașelor Amara și Țăndărei, pentru verificarea modului ...[citește_toată_știrea]

11 Iunie 2021, 12:20
(243 vizualizări - 0 comentarii)


Controale ale ITM Ialomița în luna mai 2021

Controale ale ITM Ialomița în luna mai 2021

Inspectoratul Teritorial de Muncă Ialomița a efectuat acțiuni de control în luna mai 2021 având ca obiectiv verificarea modului în care angajatorii respectă prevederile legislației în vigoare în domeniul ...[citește_toată_știrea]

11 Iunie 2021, 10:20
(196 vizualizări - 0 comentarii)


Relocarea cabinetelor din Ambulatoriul Spitalului Județean de Urgență Slobozia

Relocarea cabinetelor din Ambulatoriul Spitalului Județean de Urgență Slobozia

«După cum am mai anunțat în luna martie a anului curent, au început lucrările de consolidare, renovare și modernizare ale Ambulatoriului de Specialitate din cadrul Spitalului Județean de Urgență Slobozia ...[citește_toată_știrea]

11 Iunie 2021, 08:10
(191 vizualizări - 0 comentarii)


Instituția Prefectului Ialomița: Lista câștigătorilor Tombolei «Maratonul Vaccinării»

Instituția Prefectului Ialomița: Lista câștigătorilor Tombolei «Maratonul Vaccinării»

În perioada 31 mai-1 iunie 2021, la nivelul județului Ialomița s-a organizat o campanie de vaccinare destinată tinerilor cu vârste cuprinse între 16 și 25 de ani. Denumită «Maratonul vaccinării-Alege să ...[citește_toată_știrea]

10 Iunie 2021, 16:55
(678 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Bărbat de 69 de ani, dispărut de la domiciliu

Slobozia: Bărbat de 69 de ani, dispărut de la domiciliu

În ziua de miercuri, 9 iunie a.c, polițiștii din Slobozia au fost sesizați de rudele unui bărbat de 69 de ani, din localitate, cu privire la dispariția acestuia. Pe numele său Simion Gheorghe ...[citește_toată_știrea]

10 Iunie 2021, 16:50
(261 vizualizări - 0 comentarii)


« 1 3 4 5 6 7 8 9 344 345
Ultimele comentarii
Sandel în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 16 iunie 2021 Pepe N. Roşu în Primul tun antigrindină din Ialomița Gigel în Primul tun antigrindină din Ialomița Mary în Firmele administrației locale din Slobozia, susținute economic de contribuabili Steluta în Primul tun antigrindină din Ialomița WALY în «Ialomița nu poate accesa investițiile finanțate prin PNRR!» Mihai Aldea în Primul tun antigrindină din Ialomița Nuti spaima Constitutii în Procurorul vitezoman Vasilescu s-a întors la Parchetul de pe lângă Judecătoria Slobozia Eu în 3 milioane de euro pentru «gestionarea situațiilor de criză» Cotizant ..sa nu zic plătitor în Firmele administrației locale din Slobozia, susținute economic de contribuabili Carmen în Procurorul vitezoman Vasilescu s-a întors la Parchetul de pe lângă Judecătoria Slobozia @Administrator Anonim în Firmele administrației locale din Slobozia, susținute economic de contribuabili Psd în Procurorul vitezoman Vasilescu s-a întors la Parchetul de pe lângă Judecătoria Slobozia @@Administrator Anonim în Firmele administrației locale din Slobozia, susținute economic de contribuabili Raisa în Procurorul vitezoman Vasilescu s-a întors la Parchetul de pe lângă Judecătoria Slobozia @Administrator Anonim în Firmele administrației locale din Slobozia, susținute economic de contribuabili Ina în Funcționarii Primăriei Slobozia urmăreau serialele Netflix la birou Administrator Anonim în Firmele administrației locale din Slobozia, susținute economic de contribuabili Demmitar în Funcționarii Primăriei Slobozia urmăreau serialele Netflix la birou Marian în Firmele administrației locale din Slobozia, susținute economic de contribuabili
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...