Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Un proiect de 25 milioane de euro pentru ADI Distribuție Gaze Ialomița Centrală

Reversul medaliei

Un proiect de 25 milioane de euro pentru ADI Distribuție Gaze Ialomița Centrală

La nivelul județului Ialomița există o Asociație similară ADI Ialomița formată din 8 localități. Scopul declarat al Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Distribuție Gaz Ialomița Centrală este acela de a accesa fonduri pentru extinderea rețelei de gaze naturale de-a lungul DN2A. Administrația Moraru a ignorat și, mai grav, a sabotat această Asociație care funcționează fără costuri. «Președintele Victor Moraru a refuzat să susțină eforturile noastre în condițiile în care l-am invitat să facă parte din această structură!» declară președintele Asociației, Ioan Martin.

Se poate și fără bani publici În timp de președintele Moraru cheltuiește milioane de lei pentru investiții marginale și fără utilitate, un grup de 8 localități din Ialomița încearcă să obțină finanțare pentru o rețea de aducțiune a gazelor naturale de-a lungul DN2A, de la Slobozia la Urziceni. În anul 2018, orașul Căzănești, în asociere cu comunele Andrășești, Balaciu, Ciochina, Gheorghe Doja, Munteni-Buzău, Perieți și comuna Sărățeni au înființat Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Distribuție Gaz Ialomița Centrală. Asociația are drept scop declarat «dezvoltarea și concesionarea serviciului public de distribuție a gazelor naturale pe teritoriul localităților noastre». În anul 2019, pentru a urgenta procedurile, Asociația a cerut sprijinul Consiliului Județean Ialomița. În februarie 2020, după ce Victor Moraru cere administrațiilor locale din județ să adere la o Asociație de Dezvoltare Intercomunitară care să se ocupe exclusiv cu «gestionarea procedurilor de înființare și extindere a rețelei de distribuție de gaze naturale», primarul orașului Căzănești, Alexandru Măchiță, revine asupra solicitării inițiale: «(...)suntem interesați de inițiativa dumneavoastră și dacă considerați oportun, pentru a câștiga timp, revenim la adresele înregistrate la dumneavoastră cu nr. 7498/08.04.2019 și 8583/18.04.2019 și vă invităm să fiți membri, să preluați Asociația și să o extindeți la nivel județean». Evident, Victor Moraru NU a acceptat propunerea.

Victor Moraru sabotează inițiativa Mai gravă decât indiferența administrației județene este încercarea președintelui Victor Moraru de a sabota această inițiativă. Potrivit unei adrese remisă Asociației, Consiliul Județean Ialomița susține că racordarea viitoarei rețele de gaze la cea existentă la Slobozia nu este posibilă. Mai mult decât atât, susține președintele ADI Distribuție Gaze Ialomița Centrală, Ioan Martin, fost vicepreședinte al Consiliului Județean, Victor Moraru a refuzat să cofinanțeze studiile de fezabilitate pentru extinderea rețelei de gaze naturale: «Am participat la două ședințe informale, în perioada în care Victor Moraru a decis finanțarea echipei de fotbal a Sloboziei... I-am cerut 640 mii de lei pentru cofinanțarea studiilor de fezabilitate. A refuzat susținând că prioritățile județului le hotărăște el, nu noi! Suma pentru aceste studii e de zece ori mai mai mică decât cele plătite de instituție. Probabil de aceea a refuzat cofinanțarea...». Ulterior acestui incident, ADI Distribuție Gaze Ialomița Centrală a continuat să facă demersuri pentru obținerea unui acord de principiu privind racordarea la rețeaua de gaze. Pe 27 mai 2020, Transgaz SA confirmă că Victor Moraru a mințit și informează oficial că racordarea e posibilă la conducta de înaltă presiune Jugureanu-Slobozia «la limita zonei teritoriale a localității Păltinișu (localitate aparținătoare comunei Perieți) prin intermediul unei conducte de racord DN 200, PN 40 bar în lungime de circa 1,08 km».

O investiție de 25 milioane de euro
Investiția așteptată de cele 8 administrații locale, dar și de toate celelalte loca­lități situate de-a lungul DN2A, poate fi accesată în cadrul Programului Operațional Infrastructură Mare 2014-2020, Axa Prioritară 8 și ar putea fi finalizată până la sfârșitul anului 2023. Adică mult mai devreme decât proiectele de infrastructură ale administrației Moraru! Valoarea ma­ximă a finanțării este de 25 milioane de euro, iar de această investiție în extinderea rețelei de gaze ar putea beneficia aproximativ 70000 de locuitori din Ialomița.

28 Iulie 2020, 14:40 (4575 vizualizări - 14 comentarii)

Comentariile cititorilor:


Stanescu:
(3 August 2020, 11:41)
Dorim sa construim o sectie de panificatie in zona , accesul la gaze naturale faciliteaza functionarea cuptoarelor . Suntem direct interesati !
Oops:
(31 Iulie 2020, 08:56)
Stimate d-le I.M., va multumesc pentru link; atat scrie acolo:

"Consultare publică, POIM: Ghidul pentru racordarea la rețeua de gaze naturale
Ministerul Fondurilor Europene lansează în consultare publică proiectul ghidul solicitantului „Dezvoltarea rețelelor inteligente de distribuție a gazelor naturale în vederea creșterii nivelului de flexibilitate, siguranță, eficiență în operare, precum și de integrare a activităților de transport, distribuție și consum final” din cadrul Programului Operațional Infrastructură Mare aferent Obiectivului Specific 8.2 Creșterea gradului de interconectare a Sistemului Național de Transport a gazelor naturale cu alte state vecine.
Ghidul solicitantului a fost elaborat în scopul sprijinirii investițiilor de dezvoltare a rețelelor inteligente de distribuție a gazelor naturale în vederea creșterii nivelului de flexibilitate, siguranță, eficiență în operare, precum și de integrare a activităților de transport, distribuție și consum final, cu respectarea condițiilor de finanțare din cadrul programului.
Propunerile și comentariile pe marginea documentului pot fi trimise la sediul MFE din Șos. București-Ploiești, nr. 1 – 1B, Victoria Office Intrarea str. Menuetului, nr. 7, București, Sector 1 și/sau la adresa de email: [email protected] timp de 15 zile calendaristice (până pe 10 august) de la data prezentului anunț"

Nu este important ce cred eu, important ar fi daca l-ati da in judecata pe cel (sau pe cei) care s-a(u) opus acestui proiect - care ar fi putut sa aduca un plus de confort locuitorilor. Asta cred eu ca este important: sa plateasca cei care ne provoaca prejudicii; sa-i descurajeze pe viitor sa aiba astfel de atitudine! Sa plateasca paguba provocata si sa stea putin la racoare dupa gratii. Pe caldurile astea e ok sa stai la racoare, zic!
Ioan M.:
(29 Iulie 2020, 23:04)
@ Marius - d-nii primari din com.Cosâmbești,Mărculești, Bucu di Gh.Lazăr doresc aderarea la acest A.D.I. și depunerea unei cerere de finanțare, suntem in discuții si avem timpul fizic pt. o face ;
@ Matescu - prin program se finanțeaza nerambursabil studii, proiectare, asistența , executie si inclusiv racorduri persoane fizice ;  
@ Ooops puteti verifica veridicitatea pe site-ul ministerului fondurilor europene la link-ul http://mfe.gov.ro/consultare-publica-poim-ghidul-pentru-rapordarea-la-reteua-de-gaze-natural/ sesiune de depunere 18 august-18 octombrie 2020;
@ Luminița se incerca la fel racord are pt. Sălcioara,Albesti, Buiești . 
bio ragaz:
(29 Iulie 2020, 11:13)
Mie mi-a refuzat seful CJ si prefectul o investitie intr-o statie de biogaz utilizand biomasa din Baragan. Daca se realiza aceasta investitie, 3/4 din judetul Ialomita avea incalzire centrala si curent gratis. Finantarea venea de la prietenul meu Kim Jong doi.
Marius:
(29 Iulie 2020, 09:20)
Ar fi îmbucurătoare și o inițiativă pe tronsonul Cosambesti-Gimbasani-Marculesti.
Oops:
(29 Iulie 2020, 07:55)
Daca informatiile prezentate in articol sunt adevarate, de ce nu-i face nimeni o plangere penala lui marele pres moralu? Sa-i ceara daune cat valoarea investitiei pe care a refuzat-o! Judet european tinut in mizerie; dar imaginea intaiului fiu iubit al giudetului poleita cu aur chiar din banii amaratilor tinuti in subdezvoltare. Si cica mai vrea un mandat ca el a ridicat Ialomita pe cele mai inalte culmi...ale saraciei!
Traian:
(28 Iulie 2020, 22:31)
Va astept cu interes sa incepeti lucrarile !
Luminita:
(28 Iulie 2020, 22:15)
Lăsați politica și faceți ceva pentru locuitorii de la sat . Sunt sătulă de parcuri cu băncuțe , de teren de sport cu gazon artificial și mașini la primărie . Comuna Albești se poate conecta .? Dacă tot ajunge pina la Andrasesti. Spor !
Matescu:
(28 Iulie 2020, 22:07)
In com Perieti peste 1000 de doritori de legare la reteua de gaze.Au trecut vremurile cind jupuiau plopii de pe sosea ! Am inteles ca se fac si racordurile pt.persoane fizice ?
capusa fara gusa:
(28 Iulie 2020, 17:40)
Domnul din poza ar face bine sa povesteasca cum a capusat Fabrica de paine impreuna cu Mare   a N ea csu, au furat pana si lambriurile de pe pereti.
gigi friptu:
(28 Iulie 2020, 17:37)
Bai fratilor, mai lasati-o in fasole cu retea de gaze la sate si comune. Cetatenii n-au bani sa achite apa si costurile cu gunoiul si le trebuie gaze. Casele, multe dintre ele, sunt ca vai de mama lor, gaze le mai lipsesc. E ca si cand n-ai ce pune pe masa dar iti sunt ochii la BMW.
Un ialomitean:
(28 Iulie 2020, 15:48)
Pentru (...) e mai important sa investeasca in imaginea sa sute de mii de lei decat modernizarea judetului.
Ramona:
(28 Iulie 2020, 15:41)
Hopa, replica d-lui Marian Pavel, din gura d-lui Martin.
Sorin:
(28 Iulie 2020, 15:32)
De admirat hotărârea si tenacitatea lor ! In com. Gh.Doja așteptam cu ineres această rețea de gaze ! 

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Sâmbătă 23 Ian 2021
233 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră

Restaurantele și cafenele din Slobozia, deschise la interior. Incidența cazurilor a scăzut la 2,25/1000 de locuitori!

Datorită scăderii incidenței cazurilor de COVID-19 la 2,25/1000 de locuitori, reprezentanții Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Ialomița au permis redeschiderea la interior a restaurantelor ...[citește_toată_știrea]

22 Ianuarie 2021, 15:05
(159 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 31 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Vineri, 22 ianuarie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 7451, cu 31 de cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

22 Ianuarie 2021, 13:10
(68 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Prefectul Tonița Manea s-a vaccinat

Ialomița: Prefectul Tonița Manea s-a vaccinat

Prefectul județului Ialomița, Tonița Manea, s-a vaccinată joi, 21 ianuarie a.c., împotriva virusului SARS-CoV-2. Prefectul Tonița Manea a ales să facă vaccinul la Spitalul Municipal «Anghel Saligny» Fetești ...[citește_toată_știrea]

21 Ianuarie 2021, 17:15
(120 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Bărbat dispărut de la domiciliu

Ialomița: Bărbat dispărut de la domiciliu

Joi, 21 ianuarie 2021, militarii din cadrul Detașamentului de Pompieri Slobozia-Garda de Intervenție Slobozia au intervenit pentru căutarea unui bărbat despre care există informații că, în data de 10 ianuarie ...[citește_toată_știrea]

21 Ianuarie 2021, 17:05
(87 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Surprins la volanul unei mașini cu numere provizorii expirate

Polițiștii din Țăndărei au depistat în trafic miercuri, 20 ianuarie 2021, pe DN2A,  în orașul Țăndărei, un bărbat în vârstă de 41 ani din localitatea Platonești, în timp ce conducea un autoturism cu ...[citește_toată_știrea]

21 Ianuarie 2021, 16:55
(67 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 14 noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Joi, 21 ianuarie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 7420, cu 14 cazuri mai mult față de ziua de miercuri ...[citește_toată_știrea]

21 Ianuarie 2021, 13:20
(67 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 21 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Miercuri, 20 ianuarie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 7406, cu 21 de cazuri mai mult față de ziua ...[citește_toată_știrea]

20 Ianuarie 2021, 13:40
(303 vizualizări - 0 comentarii)


Lăcusteni: Incendiu din cauza coșului de fum

Lăcusteni: Incendiu din cauza coșului de fum

În dimineața zilei de miercuri, 20 ianuarie a.c., în jurul orei 3,20, la o casă din Lăcusteni a izbucnit un incendiu. La fața locului s-au deplasat de urgență salvatorii din cadrul Detașamentului de Pompieri ...[citește_toată_știrea]

20 Ianuarie 2021, 09:15
(172 vizualizări - 0 comentarii)


8

Secțiunile Mica Publicitate și Publicitate online au fost actualizate!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

19 Ianuarie 2021, 17:20


Grupul de Comunicare Strategică: 31 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Marți, 19 ianuarie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 7385, cu 31 de cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

19 Ianuarie 2021, 13:35
(241 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la o casă din Fetești

Luni, 18 ianuarie 2021, în jurul orelor 23,20, la o casă din Fetești a izbucnit un incendiu. La fața locului s-au deplasat de urgență salvatorii din cadrul Stației de Pompieri Fetești, cu două autospeciale ...[citește_toată_știrea]

19 Ianuarie 2021, 10:30
(228 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Fetești incendiu


Ialomița: Infracțiuni rutiere

Pe parcursul acestui sfârșit de săptămână, polițiștii de la Rutieră au acționat, pe raza întregului județ, pentru combaterea și sancționarea nerespectării normelor privind circulația pe drumurile publice ...[citește_toată_știrea]

18 Ianuarie 2021, 15:45
(183 vizualizări - 0 comentarii)


12

IPJ Ialomița: Acțiuni pentru combaterea răspândirii COVID-19, amenzi de peste 28000 de lei

La sfârșit de săptămână, forțele de ordine au continuat acțiunile pentru verificarea respectării normelor impuse pentru prevenirea și combaterea răspândirii virusului Sars-CoV-2, precum și pentru menținerea ...[citește_toată_știrea]

18 Ianuarie 2021, 15:40
(179 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 11 noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Luni, 18 ianuarie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 7354, cu 11 cazuri mai mult față de ziua de duminică ...[citește_toată_știrea]

18 Ianuarie 2021, 13:30
(226 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 13 noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Duminică, 17 ianuarie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 7343, cu 13 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

17 Ianuarie 2021, 14:05
(150 vizualizări - 0 comentarii)


Stejaru: Locuință cuprinsă de flăcări

Stejaru: Locuință cuprinsă de flăcări

Pompierii din Slobozia au intervenit sâmbătă, 16 ianuarie a.c., pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință din Stejaru. La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta la bunurile din două camere ...[citește_toată_știrea]

17 Ianuarie 2021, 10:00
(235 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Stejaru incendiu


Grupul de Comunicare Strategică: 16 noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Sâmbătă, 16 ianuarie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 7330, cu 16 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

16 Ianuarie 2021, 13:40
(132 vizualizări - 0 comentarii)


Cosmbâmbești: 5 persoane au fost rănite într-un accident rutier

Cosmbâmbești: 5 persoane au fost rănite într-un accident rutier

Pompierii din Slobozia au intervenit în ziua de sâmbătă, 16 ianuarie a.c., în localitatea Cosâmbești, pentru acordarea primului ajutor victimelor unui accident rutier, produs în urma impactului dintre două ...[citește_toată_știrea]

16 Ianuarie 2021, 13:15
(608 vizualizări - 0 comentarii)


Bărbulești: 26 de persoane au fost amendate pentru că au participat la un priveghi, fără a respecta măsurile de protecție sanitară

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 5 Jilavele s-au sesizat din oficiu, cu privire la apariția în spațiul public a unor imagini de la un priveghi ce a avut loc în seara de 13 ianuarie a ...[citește_toată_știrea]

16 Ianuarie 2021, 12:48
(267 vizualizări - 0 comentarii)


E-Distribuție Dobrogea: Întreruperi programate ale furnizării energiei electrice

E-Distribuție Dobrogea informează faptul că, în perioada 18-22 ianuarie a.c., pe raza județului Ialomița vor avea loc întreruperi programate ale furnizării energiei electrice. Întreruperea curentului electric ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2021, 15:40
(426 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: 3 mașini, implicate într-un accident rutier

Urziceni: 3 mașini, implicate într-un accident rutier

În ziua de vineri, 15 ianuarie a.c., pe raza municipiului Urziceni s-a produs un accident de circulație, în eveniment fiind implicate 3 autoturisme. În urma impactului dintre cele 3 mașini a rezultat rănirea ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2021, 14:15
(317 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Urziceni accident


ISU Ialomița: Recomandări privind utilizarea surselor de încălzire în zilele geroase

Potrivit unei informări a Administrației Naționale de Meteorologie, și în județul Ialomița se vor înregistra temperaturi foarte scăzute. Astfel, în intervalul 16-20 ianuarie 20201, pe parcursul nopților ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2021, 14:10
(196 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 44 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Vineri, 15 ianuarie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 7314, cu 44 de cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2021, 13:50
(256 vizualizări - 0 comentarii)


Luceafărul poeziei românești, cinstit la Catedrala Urziceni

Poetul național Mihai Eminescu spunea: «Biserica lui Mateiu Basarab și Varlaam, Maica spirituală a neamului românesc, care a născut unitatea limbei și unitatea etnică a poporului, ea care domnește puternică dincolo de granițele noastre și e azilul de mântuire națională în țări unde românul nu are stat, ce va deveni ea în mâna tagmei patriotice? Peste tot credințele vechi mor, un materialism brutal le ia locul, cultura secolului, mână în mână cu sărăcia claselor lucrătoare, amenință toată clădirea măreață a civilizației creștine» ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2021, 13:05
(231 vizualizări - 0 comentarii)


ENGIE Romania, o nouă ofertă de energie electrică

ENGIE România lansează o nouă ofertă de energie electrică, care se poate contracta simplu, on-line-ENGIE Star. În contextul eliminării, de la 1 ianuarie 2021, a prețurilor reglementate la energie ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2021, 11:50
(398 vizualizări - 0 comentarii)


ITM Ialomița: Salariul de bază minim brut-2300 de lei

Conform HG nr. 4 din 13 ianuarie 2021, publicată în Monitorul Oficial nr. 40/13.01.2021 începând cu data de 13 ianuarie 2021, salariul de bază minim brut pe țară garantat în plată, prevăzut la art. 164 ...[citește_toată_știrea]

14 Ianuarie 2021, 19:25
(263 vizualizări - 0 comentarii)


Tânăr din Țăndărei, surprins de radar cu 153 km/h. Nu avea permis de conducere!

În cursul zilei de miercuri, 13 ianuarie 2021, în jurul orelor 17,00,  polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au depistat pe DN2A-E60, un șofer ce se deplasa din direcția Slobozia către Țăndărei ...[citește_toată_știrea]

14 Ianuarie 2021, 15:40
(502 vizualizări - 1 comentariu)


Căzănești: Petrecere de logodnă, întreruptă de polițiști

82 de efective de poliție și poliție locală au fost la datorie în ultimele 24 de ore, împreună cu jandarmi și reprezentanți ai altor instituții cu atribuții de control, pentru verificarea respectării măsurilor ...[citește_toată_știrea]

14 Ianuarie 2021, 15:25
(355 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 28 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Joi, 14 ianuarie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 7270, cu 28 de cazuri mai mult față de ziua de miercuri ...[citește_toată_știrea]

14 Ianuarie 2021, 14:10
(289 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Noua Declarație unică 212

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabili interesați că Declarația unică (D112) a fost modificată prin Ordinul președintelui ANAF nr. 14 din 7 ianuarie 2021 pentru aprobarea ...[citește_toată_știrea]

14 Ianuarie 2021, 12:35
(314 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Oana în Administrație prin dispoziții de primar la Ciochina Sile din bordușelu în Administrație prin dispoziții de primar la Ciochina Un trecător în Administrație prin dispoziții de primar la Ciochina Vali în Uniforme pentru școala din Amara de la firma președintelui Consiliului Județean Ialomița Maximus în Povestea Rodicăi și a birourilor de AUR din Ialomița Marcel în Audit la Primăria Slobozia: Șeful Cantinei Sociale a demisionat! Cetatean în Povestea Rodicăi și a birourilor de AUR din Ialomița Sustinator AUR în Povestea Rodicăi și a birourilor de AUR din Ialomița Analiza în Fonduri publice cheltuite nejustificat la Cantina Socială Slobozia Gigel în Fonduri publice cheltuite nejustificat la Cantina Socială Slobozia Benoit în Victorie fără emoții Victor în Tinel e director în Minister @Cetatean în Fonduri publice cheltuite nejustificat la Cantina Socială Slobozia Pacifist în Fonduri publice cheltuite nejustificat la Cantina Socială Slobozia Colivia cu coliva în Fonduri publice cheltuite nejustificat la Cantina Socială Slobozia Planeta la control în Fonduri publice cheltuite nejustificat la Cantina Socială Slobozia Cetatean în Fonduri publice cheltuite nejustificat la Cantina Socială Slobozia Leila în Fonduri publice cheltuite nejustificat la Cantina Socială Slobozia Ovidiu C. în Fonduri publice cheltuite nejustificat la Cantina Socială Slobozia cetatean în Fonduri publice cheltuite nejustificat la Cantina Socială Slobozia
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...