Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Slobozia: Reabilitarea Pieței Revoluției se amână pentru 2022

Slobozia: Reabilitarea Pieței Revoluției se amână pentru 2022

Autoritățile locale din Slobozia sunt fără soluții în ceea ce privește finalizarea proiectului de reabilitare a zonei centrale a orașului. Potrivit unor documente oficiale, abia în februarie 2021 municipalitatea va face demersuri pentru a scoate la licitație lucrările de reabilitare a Pieței Revoluției. Până atunci, Primăria Slobozia va cheltui aproximativ 300 mii de lei de lei pentru a actualiza studiile de fezabilitate și a realiza alte proiecte tehnice care să permită deschiderea șantierului. Între timp Adrian Mocioniu, primarul încă în funcție, lansează declarații prin care scuză eșecul administrației sale în legătură cu acest proiect: «Se lucrează la reproiectarea Pieței Revoluției... Am cerut proiectantului soluții de spațiu verde mai mult pentru că nu mai suportam betoanele acelea peste betoane!».

Același proiect, alte expertize În momentul de față, administrația locală a Sloboziei trebuie să refacă integral întregul proiect de reabilitare a Pieței Revoluției. După conservarea lucrărilor, municipalitatea a decis să elaboreze o altă strategie tehnică, astfel încât șantierul să fie redeschis. Așadar, a fost gândită o actualizare a studiului de fezabilitate și o reproiectare a modului în care Piața Revoluției va arăta la finalul lucrărilor. Partea de reproiectare va include și calea de acces către incinta parcării subterane. Din cauza contes­tațiilor făcute de Episcopia Sloboziei și Călărașilor, lucrările la calea de acces au fost sistate, Inspectoratul de Stat în Construcții obligând Primăria Slobozia să adopte o altă soluție tehnică pentru acest obiectiv, una care să nu pună în pericol siguranța clădirilor din jurul șantierului. Pentru noile documente necesare Primăriei Slobozia în vederea finalizării proiectului de reabilitare a Pieței Revoluției au fost cheltuiți apro­ximativ 300 mii de lei. Cel mai scump document a fost proiectul tehnic, pentru a cărui elaborare s-au plătit 157 mii de lei. Totuși, aceste demersuri reprezintă doar partea scriptică a proiectului care ar fi trebuit finalizat încă din 2015. Potrivit planului de acțiune inițiat de Primăria Slobozia, lucrarea va fi scoasă la licitație în vederea execuției abia în februarie 2021. Iar dacă nu vor fi pro­bleme din acest punct de vedere, lucrările s-ar putea finaliza abia
în vara anului 2022.

«Nu mai suportam betoanele acelea!» Reabilitarea Pieței Revoluției este considerată unul dintre cele mai mari eșecuri ale administrației locale, aflată sub conducerea lui Adrian Mocioniu, actualul primar al Sloboziei. Fără o vi­ziune eficientă în ceea ce privește reali­zarea unui proiect de o asemenea anver­gură, edilul încă în funcție lansează în spațiul public o serie de declarații controversate cu privire la modul în care își dorește să arate centrul Sloboziei. După ce a tratat cu indiferență parcurile din oraș pe toată durata mandatului său, și-a propus ca în Piața Revoluției să existe mai mult spațiu verde: «Se lucrează la repro­iectarea Pieței Revoluției... Am cerut proiectantului soluții de spațiu verde mai mult pentru că nu mai suportam betoanele acelea peste betoane! Am cerut soluții de umbră pentru că suntem în Bărăgan și o soluție ieftină, dar funcțională!, pentru accesul în parcare... A fost un mandat greu pentru că foarte mulți din jurul meu, din Consiliul Local, nu au înțeles că trebuie să facem mai multă administrație și mai puțină politică!».

Istoria unui eșec administrativ
«Reabilitarea funcțională a Pieței Revoluției». Sub acest nume a fost demarată, în 2012, modernizarea centrului administrativ al Sloboziei. Proiectul inițial prevedea amenajarea unei parcări subterare cu 98 de locuri, o agoră pentru desfășurarea de activități cultu­rale în aer liber și montarea statuilor unor personalități din istoria României în zona de esplanadă a Centrului Cultural «Ionel Perlea». Totul ar fi trebuit construit pe banii Uniunii Europene, care a decis să ofere Sloboziei 51,6 milioane de lei pentru a putea realiza proiectul. Lucrările ar fi trebuit încheiate în 37 de luni, însă termenul de finalizare a fost modificat de mai multe ori din cauza constructorului care a câștigat licitația, ACM4 București. Din cauza nerespectării termenelor de execuție, Primăria Slobozia a pierdut sprijinul financiar oferit de Uniunea Europeană, fiind obligată, în vara anului trecut, să returneze 2 milioane de euro pentru partea de lucrări realizate cu bani europeni. Singura sursă de finanțare pe care administrația locală o are pentru a putea continua acest proiect sunt cele 25,4 milioane de lei obținute în urma accesării unei linii de credit, o dată cu alegerea lui Adrian Mocioniu în funcția de primar al Sloboziei...

30 Iulie 2020, 08:20 (2097 vizualizări - 9 comentarii)

Citiți și:
«Frații» primarului Adrian Mocioniu
Transportul public la Slobozia produce pierderi de peste 1 milion de lei anual
Administrația Mocioniu la final de mandat
Piața Revoluției va fi inaugurată la 1 Decembrie

Comentariile cititorilor:


Vali:
(3 August 2020, 07:56)
Ati incercat cu beton ampretant? Este ieftin si va prefaceti ca ati placat cu ceva scump.Dati s-o vopsea...Ca va duce capul!Il mai aveti pe dl (...) sef la urbanizarea orasului?Ca pana in 2024 il aduce la forma anilor 1971.Gropi,santuri,mizerie,ca nu am uitat.Are deja 4 ani groapa dintre cele 2 cladiri administrative.Intrarea,cum ziceti voi pompos!Acolo e centru urbei,maimutoilor daca ati uitat.Mascaricilor,demisionati ca sunteti incapabili!
Anton:
(1 August 2020, 11:50)
Amibele aflate in ultimii 10..12 ani pe fotoliul de primar au slutit orasul in numele fondurilor europene.De care aveam nevoie dar nu cu asa distrugeri.Nu mai avem arbori.Gardul viu este distrus pentru ca e vechi si bolnav.Au disparut artezienele.Aceste fonduri europene ar trebui utilizate in afara orasului pentru ca idiotii astia vor distruge absolut tot in numele accesarii de bani europeni.E o parere.Sa se duca dracului cu fondurile lor,ca decat beculete portocalii,beton si dale,mai bine vechi si toaletat.
George:
(31 Iulie 2020, 09:24)
Cum dle care revoluție?În spatele actualului liceu de arte (care în decembrie 89 se afla in constructie),un cetățean care își făcea nevoile la buda din curte a fost împușcat în inimă. Un singur glonț l a nimerit .norocul lui ca a fost transportat rapid la bucurești și operat.traieste si acum .piata aia ar trebui să poarte numele lui!!!lăsând gluma la o parte ,dar și tragedia omului,ne meritam soarta ,noi alegem ,până acum psd ii, acum soarta nu face decât să avem parte de tineli .pacat,nu avem nici macar de unde alege!!!
Revolu torţionar:
(31 Iulie 2020, 08:44)
1. Propun - odata cu reproiectarea pietei - si schimbarea denumirii acesteia, respectiv Piața îngropată a revolutorționarului Săndel PesedeIalomițeanu. Daca tot ii acordam aceasta onoare, sa-l punem si sa plateasca din buzunarul propriu, pentru punerea in opera a unui proiect pe cat de costisitor si inutil, pe atat de urat si nefunctional. Daca ii este greu sa suporte costurile (poate ce a furat nu-i ajunge), atunci sa-i ceara bani si senatorului lui D-zeu, cel care a "nasit" proiectul, tot erau ei cei mai buni pretini. Si cum in pesedeu este spirit de haita echipa, unitate, ar fii frumos sa dea o mana de ajutor (financiar) si Mucio asta mic, calculandu-se cheltuiala cu groapa, exact de cand ne-au mintit cu nerusinare ca parcarea va fi finantata din fonduri UE (Mocio&Moralu&Marean zis si mapa).
2. S-au suparat frate rau de tot popii ca-i zguduie dracii din ghenele iadului lui stoica si le darama constructiile dupa toata strada Iepi scop iei. Ex-perfectul Jiji si nici Preș Moralul nu s-a mai suparat cand trepida toata cladirea prefecturii ca la cutremuru` din `77; baeti fini, n-au reclamat ca sa ceara oprirea zguduielilor. Au tacut malc, desi topaia cladirea de ziceai ca e pe arcuri. Cand zicea pesedeu, "sari" sareau toti politrucii (cu cladire cu tot).
3. Mucio, nu mai plati din banii nostri alte studii, alta reamenajare, du-te si lasa-ne. O sa vina pretinu` tau marele di rect or Valica si o sa taie toti pomii pe care ii vei pune si amplaseaza iar pavele prin firma lu... . Dupa voi potopul (si oarba, eventual).
zolo:
(30 Iulie 2020, 18:00)
Revolutia inexistenta a emanat destui revolutionari care se bucura de beneficii.
@Solutie:
(30 Iulie 2020, 14:47)
Total de acord dar, să vină și măgarul lui Moș Peleus să-i împingă de la spate
Solutie:
(30 Iulie 2020, 12:16)
La Piata Revolutiei ar trebui ca toti primarii psd ai Sloboziei ( Ionascu, Stoica, Mocioniu) sa lucreze la propriu(la lopata) imbracati in costum de marinar(dar cu dungi verticale).
Primar :
(30 Iulie 2020, 11:11)
Pana in 2050 cu noroc o sa ne reapucam
revolutia de la pasopt:
(30 Iulie 2020, 08:30)
1.De ce i se spune Piata Revolutiei ? Ce revolutie a fost la Slobozia ?
2.Poate ne spune cineva cat a costat prostia megalomanica din fata CJ, ''groapa lui Stoica'', cum i se mai spune.
3.Cand au vazut proiectul initial, n-au remracat ca nu exista spatiu verde, copaci, iarba, sunt numai betoane si dale, d-alea scumpe ?
4.Primarii si consilierii locali care s-au peridat pe la Slobozia, n-au avut pic de mila fata de orasul asta.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Miercuri 25 Nov 2020
143 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră

Incidență crescută în continuare a cazurilor COVID-19 la Slobozia. Se pregătesc alte 14 zile de carantină!

Potrivit unei statistici a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Ialomița, rata incidentă a cazurilor COVID-19 în ultimele 14 zile la Slobozia se menține crescută. Astfel, în ciuda Carantinei ...[citește_toată_știrea]

24 Noiembrie 2020, 18:50
(346 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 102 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Marți, 24 noiembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 4073, cu 102 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

24 Noiembrie 2020, 13:15
(154 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Amendați pentru că nu purtau măștile de protecție

Polițiștii ialomițeni au continuat seria acțiunilor preventive ce au ca scop responsabilizarea populației în privința respectării măsurilor de protecție sanitară. Astfel, au fost organizate 7 activități ...[citește_toată_știrea]

24 Noiembrie 2020, 11:15
(161 vizualizări - 0 comentarii)


3

Fetești: Tânăr implicat într-un accident rutier

Paramedicii SMURD din Fetești au intervenit luni, 23 noiembrie a.c., pentru acordarea primului ajutor în cazul unui accident rutier petrecut în zona Autostrăzii Soarelui. Aceștia au transportat la spital ...[citește_toată_știrea]

24 Noiembrie 2020, 10:30
(80 vizualizări - 0 comentarii)


4

Ograda: Distrugeri provocate de o mașină condusă de un copil de 12 ani!

Vineri, 20 noiembrie a.c., în jurul orei 11,00, polițiștii Secției de Poliție Rurală nr. 1 Slobozia au fost sesizați prin apel 112, de un bărbat din comuna Ograda, cu privire la faptul că la locuința sa ...[citește_toată_știrea]

23 Noiembrie 2020, 14:35
(176 vizualizări - 0 comentarii)


5

Tânăr fără permis din Jilavele, urmărit de polițiști pe câmpuri

Vineri, 21 noiembrie a.c., în jurul orelor 21,00, polițiștii din Jilavele au efectuat semnal de oprire unui autoturism ce se deplasa pe raza comunei Armășești. Șoferul nu s-a conformat și a demarat în trombă ...[citește_toată_știrea]

23 Noiembrie 2020, 14:30
(123 vizualizări - 0 comentarii)


6

Ialomița: Beți la volan

Sâmbătă, 21 noiembrie a.c., în jurul orelor 23,30, polițiștii din Jilavele au oprit pentru control, pe DJ101B, pe raza orașului Fierbinți-Târg, o autoutilitară ce se deplasa către comuna Maia.  La ...[citește_toată_știrea]

23 Noiembrie 2020, 14:25
(113 vizualizări - 0 comentarii)


7

Carantină la Slobozia: Și-au falsificat adeverințele de angajator!

Sâmbătă, 21 noiembrie a.c., polițiștii din Slobozia, în timp ce se aflau în filtrul rutier la intersecția Șoseaua Brăilei cu strada Viitor în vederea verificării respectării ordinului privind carantinarea ...[citește_toată_știrea]

23 Noiembrie 2020, 14:20
(177 vizualizări - 0 comentarii)


8

Grupul de Comunicare Strategică: 72 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Luni, 23 noiembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 3971, cu 72 cazuri mai mult față de ziua de duminică ...[citește_toată_știrea]

23 Noiembrie 2020, 13:20
(382 vizualizări - 1 comentariu)


Incendii la case din Țăndărei, Ion Roată, Slobozia și Coșereni

Vineri, 20 noiembrie a.c., în jurul orei 8,00, pompierii ialomițeni au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu ce se manifesta la o casă din orașul Țăndărei. La locul solicitării s-au ...[citește_toată_știrea]

23 Noiembrie 2020, 11:35
(137 vizualizări - 0 comentarii)


10

RAJA Constanța: Lipsă apă la Sudiți și Gura Văii

Ca urmare a unor lucrări de întreținere și reparații a instalațiilor electrice din localitățile Sudiți și Gura Văii, efectuate de către furnizorul de energie, luni, 23 noiembrie 2020, în intervalul orar ...[citește_toată_știrea]

23 Noiembrie 2020, 11:20
(72 vizualizări - 0 comentarii)


11
Adâncata: Pieton ucis de un șofer grăbit

Adâncata: Pieton ucis de un șofer grăbit

Un pieton, în vârstă de 49 de ani, din Adâncata, a murit în dimineața zilei de luni, 23 noiembrie a.c., după ce a fost lovit de o mașină. Victima s-a angajat în traversarea străzii pe la colțul unei intersecții ...[citește_toată_știrea]

23 Noiembrie 2020, 11:15
(254 vizualizări - 2 comentarii)


12

Țăndărei: Și-a găsit sfârșitul în căminul de apă

O femeie de 71 de ani din Țăndărei și-a găsit sfârșitul într-un cămin de apă tencuit din propria gospodărie. Forțele de intervenție au fost alertate în cursul azilei de duminică, 22 noiembrie a.c., când ...[citește_toată_știrea]

23 Noiembrie 2020, 09:45
(147 vizualizări - 0 comentarii)


Gura Văii: Doi răniți într-un accident rutier

Gura Văii: Doi răniți într-un accident rutier

Două persoane au fost rănite în urma unui accident rutier petrecut duminică, 22 noiembrie a.c., în zona localității Gura Văii. Din verificările efectuate a reieșit că în timp ce o tânără, de 22 de ani, ...[citește_toată_știrea]

23 Noiembrie 2020, 09:30
(146 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 121 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Duminică, 22 noiembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 3899, cu 121 cazuri mai mult față de ziua ...[citește_toată_știrea]

22 Noiembrie 2020, 13:40
(95 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 73 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Sâmbătă, 21 noiembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 3778, cu 73 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

21 Noiembrie 2020, 13:15
(70 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 55 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Vineri, 20 noiembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 3705, cu 55 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

20 Noiembrie 2020, 13:40
(400 vizualizări - 3 comentarii)


Acțiuni ale polițiștilor ialomițeni pentru combaterea răspândirii COVID-19. Un feteștean carantinat, amendat după ce a fost surprins la ghișeul unei instituții!

Pentru prevenirea și combaterea infectării cu noul tip de Coronavirus, sub autoritatea Instituției Prefectului, polițiștii din cadrul IPJ Ialomița, împreună cu jandarmi și polițiști locali, au intensificat ...[citește_toată_știrea]

20 Noiembrie 2020, 12:10
(483 vizualizări - 0 comentarii)


Accident între Slobozia și Bucu, 4 autoturisme implicate

Accident între Slobozia și Bucu, 4 autoturisme implicate

Pompierii din cadrul ISU Ialomița au intervenit joi, 19 noiembrie a.c., în jurul orelor 14,20, la un accident rutier produs pe DN2A, între localitățile Slobozia și Bucu, în care au fost implicate două autoutilitare ...[citește_toată_știrea]

19 Noiembrie 2020, 15:10
(480 vizualizări - 0 comentarii)


Coșereni: Șofer depistat cu o alcoolemie de 2,19 mg/l alcool pur în aerul expirat!

În cursul zilei de miercuri, 18 noiembrie a.c., în jurul orelor 17,00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit, pentru control, un autoturism care circula pe raza comunei Coșereni. La volanul ...[citește_toată_știrea]

19 Noiembrie 2020, 14:45
(304 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 114 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Joi, 19 noiembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 3650, cu 114 cazuri mai mult față de ziua de miercuri ...[citește_toată_știrea]

19 Noiembrie 2020, 13:55
(327 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Pompierii, solicitați să spargă ușile unor apartamente

Printr-un apel la 112, miercuri, 18 noiembrie a.c., în jurul orelor 10,25, pompierii au fost solicitați să intervină pentru deblocarea ușii de acces a unui apartament din Slobozia. La locul solicitării ...[citește_toată_știrea]

19 Noiembrie 2020, 09:30
(437 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiuni pentru combaterea răspândirii COVID-19

Peste 600 de persoane au fost verificate de polițiști în cadrul acțiunilor de verificare a respectării măsurilor de prevenire a răspândirii noului Coronavirus, fiind constatate peste 131 de încălcări ale ...[citește_toată_știrea]

18 Noiembrie 2020, 15:25
(186 vizualizări - 0 comentarii)


Ordin de protecție emis de polițiști pe numele unui slobozean

Marți, 17 noiembrie a.c., în urma unei intervenții la un apel 112, polițiștii Biroului de Ordine Publică din Slobozia au emis un ordin de protecție împotriva unui bărbat, de 32 de ani, din Slobozia, cercetat ...[citește_toată_știrea]

18 Noiembrie 2020, 15:20
(182 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 102 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Miercuri, 18 noiembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 3536, cu 102 cazuri mai mult față de ziua ...[citește_toată_știrea]

18 Noiembrie 2020, 13:55
(873 vizualizări - 1 comentariu)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

18 Noiembrie 2020, 08:50


AJFP Ialomița: Programul «TEZAUR» continuă și în luna noiembrie

Românii pot subscrie începând de marți, 17 noiembrie 2020, pentru noi emisiuni de titluri de stat destinate exclusiv populației în cadrul Programului Tezaur, cu maturități de 1, 2 și 3 ani. Perioada de ...[citește_toată_știrea]

17 Noiembrie 2020, 16:20
(409 vizualizări - 0 comentarii)


Taximetrist «pirat», depistat pe străzile Sloboziei

În cursul zilei de luni, 16 noiembrie a.c., polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Slobozia au depistat în flagrant delict un bărbat, de 47 de ani, din Slobozia, în timp ce efectua transport ...[citește_toată_știrea]

17 Noiembrie 2020, 13:55
(376 vizualizări - 0 comentarii)


DJ212 Fetești-Movila: S-a răsturnat cu mașina «luată» de la firmă, beat la volan și fără a deține permis!

În noaptea de luni spre marți, 16/17 noiembrie a.c., în jurul orei 1,00, Poliția Municipiului Fetești a fost sesizată prin apel 112 despre faptul că pe DJ212 s-ar fi produs un accident rutier. Astfel, un ...[citește_toată_știrea]

17 Noiembrie 2020, 13:50
(302 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiuni pentru combaterea răspândirii COVID-19, amenzi de 75000 de lei

Pentru prevenirea și combaterea infectării cu noul tip de Coronavirus, sub autoritatea Instituției Prefectului, polițiștii ialomițeni, împreună cu jandarmi și polițiști locali, au intensificat activitățile ...[citește_toată_știrea]

17 Noiembrie 2020, 13:45
(346 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
#pasajladrajna în Spitalul Județean de Urgență Slobozia așteaptă fonduri pentru reparația instalației electrice Manea în Grupul de Comunicare Strategică: 72 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița P I @PSD în Partidul Ialomițenilor, fuziune cu Partidul Național Liberal @Jilava. în Spitalul Județean de Urgență Slobozia așteaptă fonduri pentru reparația instalației electrice dottore în Partidul Ialomițenilor, fuziune cu Partidul Național Liberal Un Curios în Partidul Ialomițenilor, fuziune cu Partidul Național Liberal PNL... în Partidul Ialomițenilor, fuziune cu Partidul Național Liberal PNL... în Partidul Ialomițenilor, fuziune cu Partidul Național Liberal #pasajladrajna în Spitalul Județean de Urgență Slobozia așteaptă fonduri pentru reparația instalației electrice dinamita în «Menținerea piețelor închise, sfidarea producătorilor!» Ioana în Adâncata: Pieton ucis de un șofer grăbit Vali în Spitalul Județean de Urgență Slobozia așteaptă fonduri pentru reparația instalației electrice PNL ist în «Investiții reale, nu consum!» Gigel în Despre prăjituri rămase în gât și drumuri județene gigi în Despre prăjituri rămase în gât și drumuri județene Maria în Adâncata: Pieton ucis de un șofer grăbit lucian în Școlile din Ialomița pot accesa fonduri europene pentru achiziția de tablete Laura în Candidatul care merge direct la Țintă! Cetățean în PNL îi descurajează pe pensionari să meargă la vot Gigel în Despre prăjituri rămase în gât și drumuri județene
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...