Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Slobozia: Reabilitarea Pieței Revoluției se amână pentru 2022

Slobozia: Reabilitarea Pieței Revoluției se amână pentru 2022

Autoritățile locale din Slobozia sunt fără soluții în ceea ce privește finalizarea proiectului de reabilitare a zonei centrale a orașului. Potrivit unor documente oficiale, abia în februarie 2021 municipalitatea va face demersuri pentru a scoate la licitație lucrările de reabilitare a Pieței Revoluției. Până atunci, Primăria Slobozia va cheltui aproximativ 300 mii de lei de lei pentru a actualiza studiile de fezabilitate și a realiza alte proiecte tehnice care să permită deschiderea șantierului. Între timp Adrian Mocioniu, primarul încă în funcție, lansează declarații prin care scuză eșecul administrației sale în legătură cu acest proiect: «Se lucrează la reproiectarea Pieței Revoluției... Am cerut proiectantului soluții de spațiu verde mai mult pentru că nu mai suportam betoanele acelea peste betoane!».

Același proiect, alte expertize În momentul de față, administrația locală a Sloboziei trebuie să refacă integral întregul proiect de reabilitare a Pieței Revoluției. După conservarea lucrărilor, municipalitatea a decis să elaboreze o altă strategie tehnică, astfel încât șantierul să fie redeschis. Așadar, a fost gândită o actualizare a studiului de fezabilitate și o reproiectare a modului în care Piața Revoluției va arăta la finalul lucrărilor. Partea de reproiectare va include și calea de acces către incinta parcării subterane. Din cauza contes­tațiilor făcute de Episcopia Sloboziei și Călărașilor, lucrările la calea de acces au fost sistate, Inspectoratul de Stat în Construcții obligând Primăria Slobozia să adopte o altă soluție tehnică pentru acest obiectiv, una care să nu pună în pericol siguranța clădirilor din jurul șantierului. Pentru noile documente necesare Primăriei Slobozia în vederea finalizării proiectului de reabilitare a Pieței Revoluției au fost cheltuiți apro­ximativ 300 mii de lei. Cel mai scump document a fost proiectul tehnic, pentru a cărui elaborare s-au plătit 157 mii de lei. Totuși, aceste demersuri reprezintă doar partea scriptică a proiectului care ar fi trebuit finalizat încă din 2015. Potrivit planului de acțiune inițiat de Primăria Slobozia, lucrarea va fi scoasă la licitație în vederea execuției abia în februarie 2021. Iar dacă nu vor fi pro­bleme din acest punct de vedere, lucrările s-ar putea finaliza abia
în vara anului 2022.

«Nu mai suportam betoanele acelea!» Reabilitarea Pieței Revoluției este considerată unul dintre cele mai mari eșecuri ale administrației locale, aflată sub conducerea lui Adrian Mocioniu, actualul primar al Sloboziei. Fără o vi­ziune eficientă în ceea ce privește reali­zarea unui proiect de o asemenea anver­gură, edilul încă în funcție lansează în spațiul public o serie de declarații controversate cu privire la modul în care își dorește să arate centrul Sloboziei. După ce a tratat cu indiferență parcurile din oraș pe toată durata mandatului său, și-a propus ca în Piața Revoluției să existe mai mult spațiu verde: «Se lucrează la repro­iectarea Pieței Revoluției... Am cerut proiectantului soluții de spațiu verde mai mult pentru că nu mai suportam betoanele acelea peste betoane! Am cerut soluții de umbră pentru că suntem în Bărăgan și o soluție ieftină, dar funcțională!, pentru accesul în parcare... A fost un mandat greu pentru că foarte mulți din jurul meu, din Consiliul Local, nu au înțeles că trebuie să facem mai multă administrație și mai puțină politică!».

Istoria unui eșec administrativ
«Reabilitarea funcțională a Pieței Revoluției». Sub acest nume a fost demarată, în 2012, modernizarea centrului administrativ al Sloboziei. Proiectul inițial prevedea amenajarea unei parcări subterare cu 98 de locuri, o agoră pentru desfășurarea de activități cultu­rale în aer liber și montarea statuilor unor personalități din istoria României în zona de esplanadă a Centrului Cultural «Ionel Perlea». Totul ar fi trebuit construit pe banii Uniunii Europene, care a decis să ofere Sloboziei 51,6 milioane de lei pentru a putea realiza proiectul. Lucrările ar fi trebuit încheiate în 37 de luni, însă termenul de finalizare a fost modificat de mai multe ori din cauza constructorului care a câștigat licitația, ACM4 București. Din cauza nerespectării termenelor de execuție, Primăria Slobozia a pierdut sprijinul financiar oferit de Uniunea Europeană, fiind obligată, în vara anului trecut, să returneze 2 milioane de euro pentru partea de lucrări realizate cu bani europeni. Singura sursă de finanțare pe care administrația locală o are pentru a putea continua acest proiect sunt cele 25,4 milioane de lei obținute în urma accesării unei linii de credit, o dată cu alegerea lui Adrian Mocioniu în funcția de primar al Sloboziei...

30 Iulie 2020, 08:20 (2256 vizualizări - 9 comentarii)

Citiți și:
«Frații» primarului Adrian Mocioniu
Transportul public la Slobozia produce pierderi de peste 1 milion de lei anual
Administrația Mocioniu la final de mandat
Piața Revoluției va fi inaugurată la 1 Decembrie

Comentariile cititorilor:


Vali:
(3 August 2020, 07:56)
Ati incercat cu beton ampretant? Este ieftin si va prefaceti ca ati placat cu ceva scump.Dati s-o vopsea...Ca va duce capul!Il mai aveti pe dl (...) sef la urbanizarea orasului?Ca pana in 2024 il aduce la forma anilor 1971.Gropi,santuri,mizerie,ca nu am uitat.Are deja 4 ani groapa dintre cele 2 cladiri administrative.Intrarea,cum ziceti voi pompos!Acolo e centru urbei,maimutoilor daca ati uitat.Mascaricilor,demisionati ca sunteti incapabili!
Anton:
(1 August 2020, 11:50)
Amibele aflate in ultimii 10..12 ani pe fotoliul de primar au slutit orasul in numele fondurilor europene.De care aveam nevoie dar nu cu asa distrugeri.Nu mai avem arbori.Gardul viu este distrus pentru ca e vechi si bolnav.Au disparut artezienele.Aceste fonduri europene ar trebui utilizate in afara orasului pentru ca idiotii astia vor distruge absolut tot in numele accesarii de bani europeni.E o parere.Sa se duca dracului cu fondurile lor,ca decat beculete portocalii,beton si dale,mai bine vechi si toaletat.
George:
(31 Iulie 2020, 09:24)
Cum dle care revoluție?În spatele actualului liceu de arte (care în decembrie 89 se afla in constructie),un cetățean care își făcea nevoile la buda din curte a fost împușcat în inimă. Un singur glonț l a nimerit .norocul lui ca a fost transportat rapid la bucurești și operat.traieste si acum .piata aia ar trebui să poarte numele lui!!!lăsând gluma la o parte ,dar și tragedia omului,ne meritam soarta ,noi alegem ,până acum psd ii, acum soarta nu face decât să avem parte de tineli .pacat,nu avem nici macar de unde alege!!!
Revolu torţionar:
(31 Iulie 2020, 08:44)
1. Propun - odata cu reproiectarea pietei - si schimbarea denumirii acesteia, respectiv Piața îngropată a revolutorționarului Săndel PesedeIalomițeanu. Daca tot ii acordam aceasta onoare, sa-l punem si sa plateasca din buzunarul propriu, pentru punerea in opera a unui proiect pe cat de costisitor si inutil, pe atat de urat si nefunctional. Daca ii este greu sa suporte costurile (poate ce a furat nu-i ajunge), atunci sa-i ceara bani si senatorului lui D-zeu, cel care a "nasit" proiectul, tot erau ei cei mai buni pretini. Si cum in pesedeu este spirit de haita echipa, unitate, ar fii frumos sa dea o mana de ajutor (financiar) si Mucio asta mic, calculandu-se cheltuiala cu groapa, exact de cand ne-au mintit cu nerusinare ca parcarea va fi finantata din fonduri UE (Mocio&Moralu&Marean zis si mapa).
2. S-au suparat frate rau de tot popii ca-i zguduie dracii din ghenele iadului lui stoica si le darama constructiile dupa toata strada Iepi scop iei. Ex-perfectul Jiji si nici Preș Moralul nu s-a mai suparat cand trepida toata cladirea prefecturii ca la cutremuru` din `77; baeti fini, n-au reclamat ca sa ceara oprirea zguduielilor. Au tacut malc, desi topaia cladirea de ziceai ca e pe arcuri. Cand zicea pesedeu, "sari" sareau toti politrucii (cu cladire cu tot).
3. Mucio, nu mai plati din banii nostri alte studii, alta reamenajare, du-te si lasa-ne. O sa vina pretinu` tau marele di rect or Valica si o sa taie toti pomii pe care ii vei pune si amplaseaza iar pavele prin firma lu... . Dupa voi potopul (si oarba, eventual).
zolo:
(30 Iulie 2020, 18:00)
Revolutia inexistenta a emanat destui revolutionari care se bucura de beneficii.
@Solutie:
(30 Iulie 2020, 14:47)
Total de acord dar, să vină și măgarul lui Moș Peleus să-i împingă de la spate
Solutie:
(30 Iulie 2020, 12:16)
La Piata Revolutiei ar trebui ca toti primarii psd ai Sloboziei ( Ionascu, Stoica, Mocioniu) sa lucreze la propriu(la lopata) imbracati in costum de marinar(dar cu dungi verticale).
Primar :
(30 Iulie 2020, 11:11)
Pana in 2050 cu noroc o sa ne reapucam
revolutia de la pasopt:
(30 Iulie 2020, 08:30)
1.De ce i se spune Piata Revolutiei ? Ce revolutie a fost la Slobozia ?
2.Poate ne spune cineva cat a costat prostia megalomanica din fata CJ, ''groapa lui Stoica'', cum i se mai spune.
3.Cand au vazut proiectul initial, n-au remracat ca nu exista spatiu verde, copaci, iarba, sunt numai betoane si dale, d-alea scumpe ?
4.Primarii si consilierii locali care s-au peridat pe la Slobozia, n-au avut pic de mila fata de orasul asta.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Miercuri 20 Ian 2021
350 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră

Secțiunile Mica Publicitate și Publicitate online au fost actualizate!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

19 Ianuarie 2021, 17:20


Grupul de Comunicare Strategică: 31 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Marți, 19 ianuarie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 7385, cu 31 de cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

19 Ianuarie 2021, 13:35
(120 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la o casă din Fetești

Luni, 18 ianuarie 2021, în jurul orelor 23,20, la o casă din Fetești a izbucnit un incendiu. La fața locului s-au deplasat de urgență salvatorii din cadrul Stației de Pompieri Fetești, cu două autospeciale ...[citește_toată_știrea]

19 Ianuarie 2021, 10:30
(81 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Fetești incendiu


Ialomița: Infracțiuni rutiere

Pe parcursul acestui sfârșit de săptămână, polițiștii de la Rutieră au acționat, pe raza întregului județ, pentru combaterea și sancționarea nerespectării normelor privind circulația pe drumurile publice ...[citește_toată_știrea]

18 Ianuarie 2021, 15:45
(132 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiuni pentru combaterea răspândirii COVID-19, amenzi de peste 28000 de lei

La sfârșit de săptămână, forțele de ordine au continuat acțiunile pentru verificarea respectării normelor impuse pentru prevenirea și combaterea răspândirii virusului Sars-CoV-2, precum și pentru menținerea ...[citește_toată_știrea]

18 Ianuarie 2021, 15:40
(111 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 11 noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Luni, 18 ianuarie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 7354, cu 11 cazuri mai mult față de ziua de duminică ...[citește_toată_știrea]

18 Ianuarie 2021, 13:30
(157 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 13 noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Duminică, 17 ianuarie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 7343, cu 13 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

17 Ianuarie 2021, 14:05
(107 vizualizări - 0 comentarii)


Stejaru: Locuință cuprinsă de flăcări

Stejaru: Locuință cuprinsă de flăcări

Pompierii din Slobozia au intervenit sâmbătă, 16 ianuarie a.c., pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință din Stejaru. La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta la bunurile din două camere ...[citește_toată_știrea]

17 Ianuarie 2021, 10:00
(187 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Stejaru incendiu


8

Grupul de Comunicare Strategică: 16 noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Sâmbătă, 16 ianuarie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 7330, cu 16 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

16 Ianuarie 2021, 13:40
(89 vizualizări - 0 comentarii)


Cosmbâmbești: 5 persoane au fost rănite într-un accident rutier

Cosmbâmbești: 5 persoane au fost rănite într-un accident rutier

Pompierii din Slobozia au intervenit în ziua de sâmbătă, 16 ianuarie a.c., în localitatea Cosâmbești, pentru acordarea primului ajutor victimelor unui accident rutier, produs în urma impactului dintre două ...[citește_toată_știrea]

16 Ianuarie 2021, 13:15
(516 vizualizări - 0 comentarii)


Bărbulești: 26 de persoane au fost amendate pentru că au participat la un priveghi, fără a respecta măsurile de protecție sanitară

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 5 Jilavele s-au sesizat din oficiu, cu privire la apariția în spațiul public a unor imagini de la un priveghi ce a avut loc în seara de 13 ianuarie a ...[citește_toată_știrea]

16 Ianuarie 2021, 12:48
(210 vizualizări - 0 comentarii)


E-Distribuție Dobrogea: Întreruperi programate ale furnizării energiei electrice

E-Distribuție Dobrogea informează faptul că, în perioada 18-22 ianuarie a.c., pe raza județului Ialomița vor avea loc întreruperi programate ale furnizării energiei electrice. Întreruperea curentului electric ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2021, 15:40
(355 vizualizări - 0 comentarii)


12
Urziceni: 3 mașini, implicate într-un accident rutier

Urziceni: 3 mașini, implicate într-un accident rutier

În ziua de vineri, 15 ianuarie a.c., pe raza municipiului Urziceni s-a produs un accident de circulație, în eveniment fiind implicate 3 autoturisme. În urma impactului dintre cele 3 mașini a rezultat rănirea ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2021, 14:15
(285 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Urziceni accident


ISU Ialomița: Recomandări privind utilizarea surselor de încălzire în zilele geroase

Potrivit unei informări a Administrației Naționale de Meteorologie, și în județul Ialomița se vor înregistra temperaturi foarte scăzute. Astfel, în intervalul 16-20 ianuarie 20201, pe parcursul nopților ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2021, 14:10
(155 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 44 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Vineri, 15 ianuarie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 7314, cu 44 de cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2021, 13:50
(227 vizualizări - 0 comentarii)


Luceafărul poeziei românești, cinstit la Catedrala Urziceni

Poetul național Mihai Eminescu spunea: «Biserica lui Mateiu Basarab și Varlaam, Maica spirituală a neamului românesc, care a născut unitatea limbei și unitatea etnică a poporului, ea care domnește puternică dincolo de granițele noastre și e azilul de mântuire națională în țări unde românul nu are stat, ce va deveni ea în mâna tagmei patriotice? Peste tot credințele vechi mor, un materialism brutal le ia locul, cultura secolului, mână în mână cu sărăcia claselor lucrătoare, amenință toată clădirea măreață a civilizației creștine» ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2021, 13:05
(160 vizualizări - 0 comentarii)


ENGIE Romania, o nouă ofertă de energie electrică

ENGIE România lansează o nouă ofertă de energie electrică, care se poate contracta simplu, on-line-ENGIE Star. În contextul eliminării, de la 1 ianuarie 2021, a prețurilor reglementate la energie ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2021, 11:50
(293 vizualizări - 0 comentarii)


ITM Ialomița: Salariul de bază minim brut-2300 de lei

Conform HG nr. 4 din 13 ianuarie 2021, publicată în Monitorul Oficial nr. 40/13.01.2021 începând cu data de 13 ianuarie 2021, salariul de bază minim brut pe țară garantat în plată, prevăzut la art. 164 ...[citește_toată_știrea]

14 Ianuarie 2021, 19:25
(180 vizualizări - 0 comentarii)


Tânăr din Țăndărei, surprins de radar cu 153 km/h. Nu avea permis de conducere!

În cursul zilei de miercuri, 13 ianuarie 2021, în jurul orelor 17,00,  polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au depistat pe DN2A-E60, un șofer ce se deplasa din direcția Slobozia către Țăndărei ...[citește_toată_știrea]

14 Ianuarie 2021, 15:40
(417 vizualizări - 1 comentariu)


Căzănești: Petrecere de logodnă, întreruptă de polițiști

82 de efective de poliție și poliție locală au fost la datorie în ultimele 24 de ore, împreună cu jandarmi și reprezentanți ai altor instituții cu atribuții de control, pentru verificarea respectării măsurilor ...[citește_toată_știrea]

14 Ianuarie 2021, 15:25
(287 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 28 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Joi, 14 ianuarie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 7270, cu 28 de cazuri mai mult față de ziua de miercuri ...[citește_toată_știrea]

14 Ianuarie 2021, 14:10
(258 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Noua Declarație unică 212

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabili interesați că Declarația unică (D112) a fost modificată prin Ordinul președintelui ANAF nr. 14 din 7 ianuarie 2021 pentru aprobarea ...[citește_toată_știrea]

14 Ianuarie 2021, 12:35
(277 vizualizări - 0 comentarii)


anunț angajare

SC GREENFIBER INTERNATIONAL SA
PL URZICENI angajează personal
Vrei stabilitate? Seriozitate?
Atunci APLICĂ la compania noastră!
Suntem unul dintre cei mai mari
angajatori din Urziceni și angajăm următoarele categorii de personal:
• Electrician
• Stivuitorist
• Controlor calitate
• Mecanic întreținere
și reparații utilaje
• Operator chimist
• Muncitor necalificat

Oferim:
Contract individual de muncă,
salariu fix, tichete de masă, transport.

Ne puteți contacta
la telefon 0751/151.156
sau puteți depune CV-ul personal la
poarta societății din localitatea Urziceni,
DN2, Km 57,5
(fosta fabrică de ferite din Urziceni)

14 Ianuarie 2021, 12:10


IPJ Ialomița: Acțiuni pentru combaterea răspândirii COVID-19, amenzi de peste 33000 de lei

Acțiunile preventive ale polițiștilor ialomițeni pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică, desfășurate în ultimele 24 de ore, au condus la aplicarea a peste 130 de sancțiuni contravenționale ...[citește_toată_știrea]

13 Ianuarie 2021, 15:05
(539 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Stadiul plăților în Campania 2020

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) continuă autorizarea plății regulare pentru Campania 2020, până la acest moment fiind autorizați la plată un număr de 760465 fermieri, reprezentând ...[citește_toată_știrea]

13 Ianuarie 2021, 14:05
(367 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: APIA subvenție


Grupul de Comunicare Strategică: 22 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Miercuri, 13 ianuarie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 7242, cu 22 de cazuri mai mult față de ziua ...[citește_toată_știrea]

13 Ianuarie 2021, 13:55
(348 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: 25 ianuarie 2021, termen limită pentru depunerea a 12 declarații fiscale

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește contribuabililor că luni, 25 ianuarie 2021, este termenul limită de depunere a următoarelor declarații fiscale: Formularul 100 «Declarație ...[citește_toată_știrea]

13 Ianuarie 2021, 12:10
(325 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: Amenzi de peste 113000 de lei

În intervalul 03.12.2020-07.01.2021, Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița a efectuat acțivități specifice pentru prevenirea apariției toxiinfecțiilor alimentare. Prin personalul ...[citește_toată_știrea]

13 Ianuarie 2021, 11:55
(220 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Două autoturisme, implicate într-un accident

Slobozia: Două autoturisme, implicate într-un accident

Echipaje de la Detașamentul de Pompieri Slobozia, cu o autospecială pentru descarcerare și un echipaj SMURD, au intervenit marți, 12 ianuarie a.c., în jurul orelor 21,30, în municipiul Slobozia la un accident ...[citește_toată_știrea]

13 Ianuarie 2021, 09:20
(347 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia accident


Incendiu la o casă din Gheorghe Doja

Incendiu la o casă din Gheorghe Doja

Un incendiu s-a produs marți, 12 ianuarie 2021, în jurul orelor 16,10, la o casă din Gheorghe Doja. Pentru localizarea și lichidarea incendiului izbucnit, militarii Detașamentului de Pompieri Slobozia au ...[citește_toată_știrea]

13 Ianuarie 2021, 09:15
(305 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Vasile în Spitalele ialomițene pierd lupta cu infecțiile asociate asistenței medicale Marinica în Spitalele ialomițene pierd lupta cu infecțiile asociate asistenței medicale Vasile în Administrație prin dispoziții de primar la Ciochina Vai de capul tau primare în Administrație prin dispoziții de primar la Ciochina cetatean în Ialomițenii au venit în număr mare la spitale pentru a se vaccina anti-COVID-19 Eu în Spitalele ialomițene pierd lupta cu infecțiile asociate asistenței medicale Ginu în Spitalele ialomițene pierd lupta cu infecțiile asociate asistenței medicale Gabi în Administrație prin dispoziții de primar la Ciochina @Cetatean în Spitalele ialomițene pierd lupta cu infecțiile asociate asistenței medicale Vasilica în Spitalele ialomițene pierd lupta cu infecțiile asociate asistenței medicale Sile în Spitalele ialomițene pierd lupta cu infecțiile asociate asistenței medicale Cetateann în Spitalele ialomițene pierd lupta cu infecțiile asociate asistenței medicale Nico în Administrație prin dispoziții de primar la Ciochina SILE în Spitalele ialomițene pierd lupta cu infecțiile asociate asistenței medicale Trollus în Ialomița are trei femei în Parlamentul României Cetatean în Administrație prin dispoziții de primar la Ciochina @Realitatea în Polițistul local agresor este cercetat penal Realitate în Polițistul local agresor este cercetat penal Lavinia Avram în Polițist local, acuzat de agresiune asupra unei tinere de 24 de ani Lorena Prodan în Polițist local, acuzat de agresiune asupra unei tinere de 24 de ani
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...