Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Protecția sanitară în școlile din Ialomița, un eșec pentru autorități

Protecția sanitară în școlile din Ialomița, un eșec pentru autorități

Deși mai importantă ca niciodată, siguranța sanitară a elevilor și profesorilor din Ialomița în școlile din județ este tratată și de această dată cu indiferență. În lipsa medicilor școlari și a asistentelor, unitățile de învățământ nu pot asigura un triaj epidemiologic corespunzător pentru copii. Printr-o decizie a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Ialomița, administrațiile locale sunt obligate să încheie contracte remunerate cu medicii de familie din comunitate. Reprezentații autorităților locale susțin însă că nu dispun de fondurile necesare pentru a-i plăti pe medici. În schimb, oficialii Asociației Medicilor de Familie Ialomița precizează că decizia Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Ialomița este prima formă de legalitate care i se atribuie Sănătății școlare în ultimii 10 ani...

Școlile au nevoie de medici În timp ce Ministerul Educației a dat undă verde autorităților locale să se organizeze în ceea ce privește deschiderea noului an școlar fără probleme din punct de vedere epidemiologic, reprezentanții administrațiilor locale se întreabă neputincioși cum vor rezolva problemele. Una dintre ele o reprezintă siguranța sa­nitară a elevilor și profesorilor. Teoretic, în fiecare școală un medic și o asistentă trebuie să fie prezenți pentru a asigura triajul elevilor și a-i ajuta pe cei cu simptome specifice bolii infecțioase COVID-19 să primească îngrijiri medicale de specialitate. În practică, situația este mai mult decât imposibil de realizat, pentru că în școlile din Ialomița cadrele medicale sau cabinetele sunt aproape inexistente. Slobozia este singura localitate din județ care poate avea grijă de sănătatea elevilor și profesorilor, având cabinete medicale în fiecare unitate de învățământ, în care își desfășoară activitatea 30 de asistente și 2 medici genera­liști. În celelalte 65 de comunități, domnește haosul. Problema este cunoscută de ani buni, însă acum iese mai mult în evidență din cauza pandemiei de COVID-19. «Este adevărat că nu în toate școlile există cabinete, sau medici, sau asistente... De exemplu, la Fetești, există un singur cabinet medical școlar care deservește toate unitățile de învățământ din oraș! La Țăndărei, există cabinete dar nu sunt medici... Iar în mediul rural, știți și dumneavoastră care este situația...» explică Dan Noel, directorul executiv al Direcției de Sănătate Publică Ialomița.

O soluție și... nu prea Pentru a asigura protecția sanitară a elevilor și profesorilor în cadrul unităților de învățământ, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Ialomița a transmis în teritoriu o Hotărâre prin care soli­cită administrațiilor locale să încheie contracte remunerate cu medicii de familie din comunități, prin care aceștia să asi­gure triajul epidemiologic al elevilor în fiecare zi. «Este o decizie pe care am luat-o pentru că am gândit că este în sprijinul copiilor și cadrelor didactice... Sperăm că se va ține cont de solicitarea noastră și că nu vor fi probleme!» declară Tonița Manea, prefectul județului Ialomița. Faptul că primăriile vor fi obligate să plătească suplimentar pentru siguranța sanitară a elevilor i-a nemulțumit pe reprezentanții administrațiilor locale. Unii edili s-au declarat total împotriva solicitării și au precizat că nu vor încheia niciun contract cu medicii de familie. «Nu avem de unde să plătim! Nu vom încheia niciun contract, cu nimeni! Am dat școlii 70 mii de lei, să se descurce cu banii aceștia... Primăria nu mai are bani!» a precizat Ion Cărbune, primarul loca­lității Alexeni. Într-o situație similară se află și orașul Căzănești. Totuși, autoritățile locale mizează pe sprijinul asistentelor comunitare. «Nu am avea de unde să plătim... Am discutat cu medicul nostru de familie și mi-a explicat că nici dânsul nu poate pentru că ar însemna să mai angajeze încă un asistent, pe care noi ar fi trebuit să-l plătim prin acel contract. Ne-a ajutat în schimb Direcția de Sănătate Publică, care ne-a dat două posturi de asistente comunitare. Ne vom face treaba cu ele! Vor asigura triajul copiilor care merg la școală...» susține Alexandru Măchiță, primarul orașului Căzănești.

O reglementare oportună Forumurile superioare care protejează interesele medicilor de familie susțin însă că decizia Comitetului Județean pentru Situații de Urgență este oportună, având în vedere faptul că este pentru prima dată când se reglementează, prin intermediul unui contract, activitatea medicală în cadrul unităților de învățământ. «Ideea este bună pentru că, în sfârșit, există un cadru legal prin care medicii de familie pot desfășura activitatea în unitățile de învățământ. Până acum nu era așa... Totuși, volumul de muncă va fi mult mai mare. Fiecare medic va fi nevoit să-și facă programul astfel încât să poată asigura și activitatea în școli, cât și la cabinete!» susțin reprezentanții Asociației Medicilor de Familie Ialomița.

Școli din 4 localități în scenariul galben
Potrivit datelor furnizate de Direcția de Sănătate Publică Ialomița, la nivelul județului școlile din localitățile Fierbinți, Balaciu, Gârbovi și Coșereni își vor desfășura activitatea în scenariul galben. Potrivit reglementărilor aprobate de Ministerul Educației, elevii din unitățile de învățământ vor participa la cursuri atât în clase, cât și în sistem on-line. Decizia a fost adoptată în baza valorii ratei de incidență a cazurilor de COVID-19 înregistrate în respectivele comunități. Totuși, oficialii DSP Ialomița susțin faptul că, deși se află în scenariul verde, acele unități de învățământ care nu îndeplinesc condițiile pentru acest tip de scenariu vor fi obligate să adopte unul corespunzător unității de învățământ.

13 Septembrie 2020, 14:20 (2105 vizualizări - 8 comentarii)

Comentariile cititorilor:


Violeta:
(14 Septembrie 2020, 23:58)
O mare porcarie, nu cred ca aveti voi dreptul 'demnitarii actuali " sa decideti pentru copii mei si ai celorlalti. Faceti experimente pe acesti copii pentru scenariile voastre de c.cat pana trec alegerile ca apoi sa va doara fix in c.r. Pur si simplu scoala trebuia sa fie DOAR ONLINE, trebuiau tablete si implicare directa din partea corpului profesoral. La concedii nu s-a lasat nici unul mai slab. Cum mama naibii se face ca cei din conducere isi baga concediu cand e vorba de raspundere directa ? Ne auzim doamna secretar de stat ? Degeaba ati dat examen ,degeaba ati castigat functia "pe drept" la inspectorat ca nu ati facut NIMIC ,ABSOLUT NIMIC pentru invatamantul local. Un profesor ca toti ceilalti ,umplut de diplome fara rezultate reale ale acelor studii,doar buni de examene. Cuantificarea in societatea "curenta" a studiilor dumneavoastra psihologice si chimice sunt NULE. Cu atat mai mult cat nu ati putut sa va zbateti pentru copiii nostri si va bateti joc cu buna stiinta cum ati mai facut-o anterior. Sa le fie rusine toturor ca va bateti joc de copii astia si puneti toata raspunderea pe seama lor,ca doar ei sunt actorii "scenariilor voastre. Da asa se numeste marele lor proiect "Situatia scenariilor -la nivel national - privind inceputul anului scolar 2020-2021". Mai nou ministrul invatamantului si cu restul sunt directori de filme proaste in care rezultatele se vad sau se vor vedea cat de curand. 
Noting:
(14 Septembrie 2020, 14:17)
Saracele asistente medicale comunitare! Cum sint ele bune la orice si pt oricine are nevoie! Dar cind isi cer drepturile sint pasate de la Ana la Caiafa!
guvidul:
(14 Septembrie 2020, 10:34)
E usor sa stai pe margine si sa comentezi , mai greu este sa rezolvi ceva...daca se poate. Sunt tari mai bengoase decat Romania (Franta, Germania, USA..) care nu au stabilit o strategie , o logistica eficienta fiindc aeste o situatie mai delicata.
Copilarie pandemizata:
(14 Septembrie 2020, 07:51)
Nu rade,nu alerga,mergi pe dunga,nu comenta.Masca pe figura,nu te-apropia,stai cat mai departe,nimic nu intreba!Cumplit si grav.Stim cu totii ca din iunie copiii au interactionat,ca pe Litoral imbulzeala a fost maxima,de ce se insista sa fim mai catolici decat papa?Este totul confuz,transformand copiii in fiinte obediente.Ce vom face cu rosu in gat?Raguseala,raceala clasica?Le declaram Covid ?
Marian:
(13 Septembrie 2020, 23:39)
E ca sa vezi , mai urmeaza sa apara titlul cu "Autoritatile locale cat si cele de invatamant au fost prinse cu nadrajii in vine" , ca sa vezi ce surpriza . In lupta bataliilor electorale , ne scufundam cu totii pentru ca acesti copii cum ii vedem sunt viitorul nostru si guvernul "meu" a avut 6 luni la dispozitie sa faca tot ce trebuie. Nu noi avem o fosta profesoara de chimie ce se vrea la IPJ, dar a mizat toata cariera ei pe suportul parintilor si a "donatiilor la clasa" pentru a suplini ca de fiecare data lipurile administratorilor si directorilor scolari. Unde va e mandria lasilor fata de meserie si fata  de cea ce faceti ? Cum puteti sa va bateti in halul asta joc de copiii nostri si ai vostri , chiar nu aveti rusine si pic de obraz . Doar alegerile conteaza se pare intr-un final, vedem cu toti ce faceti ,"suntem cu ochii pe voi".
Tot un cetățean! :
(13 Septembrie 2020, 23:26)
Ministerul a dat pasa către școli, a lăsat la latitudinea fiecăreia măsurile necesare a fi luate. Școlile sunt sub patronajul primăriilor. De unde rezultă că Ministerul lasă în sarcina primăriilor ce, și cu ce să se descurce. Dacă ești primar de culoare în ton cu guvernarea, școala primește cele necesare. Dacă ai " ghinion ", vorba lui Iohannis, de a avea o altă coloratură politică decât galbenă și o comunitate mai slab dezvoltată și nu ai bani ca să te descurci.... Dumnezeu cu mila! Politica e tare perversă.
Cetatean:
(13 Septembrie 2020, 17:50)
Este asa de simplu sa constați cat de neputincioși sunt toti. Obliga sa incheie contracte și s au spălat pe mâini. Idioți. De DSP ce sa mai zicem.ca au asa specialiști și un manager desprins din filme de comedie ca nu are habar cati bolnavi COVID există în Ialomița sau cati pe izolare. Cu oameni d ăștia vrem să avem progres? De perfectă ce sa zicem??? ....are carisma și e suficient. Asta e starea lucrurilor și a oamenilor. Slab pregatiti si mândri. Adica ORBI .
cetatean:
(13 Septembrie 2020, 16:19)
Demisia ministrului invatamintului ,al inspectorului scolar judetean si si a sefului dsp Ita .

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Marți 15 Iun 2021
213 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
« 1 3 4 5 6 7 8 9 344 345

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Secțiunea Mica Publicitate
a fost actualizată!
Cele mai noi anunțuri din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

15 Iunie 2021, 18:55


IPJ Ialomița: Deplasări în siguranță pe timp de ploaie

Având în vedere Codul Portocaliu de ploi abundente emis de Administrația Națională de Meteorologie pentru județul Ialomița, polițiștii Serviciului Rutier Ialomița le recomandă șoferilor să adapteze viteza ...[citește_toată_știrea]

15 Iunie 2021, 14:45
(106 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiuni preventive ale polițiștilor

În ultimele 24 de ore, polițiștii au fost solicitați să intervină la 83 de evenimente, dintre care 77 au fost sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112, totodată, fiind sesizate 6 infracțiuni ...[citește_toată_știrea]

15 Iunie 2021, 14:00
(86 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Termen limită pentru conectarea aparatelor de marcat electronice fiscale

Operatorii economici care încasează contravaloarea bunurilor livrate cu amănuntul sau a serviciilor efectuate direct către populație trebuie să țină cont de termenele limită pentru conectarea aparatelor ...[citește_toată_știrea]

15 Iunie 2021, 13:30
(99 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 2 noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Marți, 15 iunie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 10786, cu 2 cazuri mai mult decât luni, 14 iunie ...[citește_toată_știrea]

15 Iunie 2021, 13:15
(79 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița, sub Cod Portocaliu de ploi abundente

Ialomița, sub Cod Portocaliu de ploi abundente

Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare Cod Portocaliu de ploi abundente și instabilitate atmosferică, printre județele afectate de fenomenele meteo numărându-se și Ialomița. Avertizarea ...[citește_toată_știrea]

15 Iunie 2021, 10:15
(241 vizualizări - 0 comentarii)


Acțiune preventivă a polițiștilor la Școala Gimnazială Platonești

Acțiune preventivă a polițiștilor la Școala Gimnazială Platonești

Elevii Școlii Gimnaziale Platonești au primit la ore vizita polițiștilor, care în cadrul proiectului «Școala Siguranței Tedi» au încercat să îi ajute pe copii, prin joc, să își însușească informații privind ...[citește_toată_știrea]

14 Iunie 2021, 15:10
(130 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Fără permis, la volan

Duminică, 13 iunie a.c., în jurul orelor 11,30, polițiștii din Fetești au depistat, pe raza localității Cegani, un șofer în vârstă de 24 de ani în timp ce conducea un autoturism fără a avea permis conducere ...[citește_toată_știrea]

14 Iunie 2021, 14:55
(87 vizualizări - 0 comentarii)


8

Slobozia: Surprins în flagrant conducând o mașină neînmatriculată

În cursul zilei de sâmbătă, 12 iunie a.c., în jurul orelor 13,00, polițiștii rutieri slobozeni au oprit, pentru control, un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 28 ani, din Slobozia. În urma verificărilor ...[citește_toată_știrea]

14 Iunie 2021, 14:50
(133 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Băuți la volan

Sâmbătă, 12 iunie a.c., pe raza comuni Făcăeni, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Stelnica au depistat, în flagrant, un tânăr de 21 de ani în timp ce conducea un autoturism pe raza localității ...[citește_toată_știrea]

14 Iunie 2021, 14:40
(119 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 6 noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Luni, 14 iunie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 10784, cu 6 cazuri mai mult decât duminică, 13 iunie ...[citește_toată_știrea]

14 Iunie 2021, 13:40
(118 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Se oprește apa în localitatea Dridu-Snagov!

Pentru efectuarea unor lucrări de modernizare, reparații și întreținere a instalațiilor, furnizorul de energie electrică va sista, marți, 15 iunie 2021, în intervalul orar 9,00-17,00, alimentarea cu energie ...[citește_toată_știrea]

14 Iunie 2021, 12:20
(115 vizualizări - 0 comentarii)


12

AJFP Ialomița: Reducerrea evaziunii fiscale, obiectiv strategic al ANAF

Activitatea de Inspecție Fiscală din cadrul AJFP Ialomita a efectuat, în luna mai 2021, în concordanță cu Strategia Agenției Naționale de Administrare Fiscală 2021-2024, care are ca obiectiv strategic reducerea ...[citește_toată_știrea]

14 Iunie 2021, 11:50
(159 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Vineri, 25 iunie 2021-termen limită pentru depunerea a 8 declarații fiscale

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește contribuabililor că vineri, 25 iunie 2021, este termenul limită de depunere a următoarelor declarații: «Declarație privind obligațiile de ...[citește_toată_știrea]

14 Iunie 2021, 10:35
(139 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Final al Campaniei de primire a cererilor unice de plată 2021

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) aduce la cunoștința opiniei publice că la data de 11 iunie 2021 s-a încheiat Campania de primire a cererilor unice de plată aferente anului 202 ...[citește_toată_știrea]

14 Iunie 2021, 10:10
(122 vizualizări - 0 comentarii)


Balaciu: A intrat cu mașina într-un copac

Balaciu: A intrat cu mașina într-un copac

Un accident de circulație s-a produs în dimineața zilei de luni, 14 iunie a.c., pe raza comunei Balaciu. Din primele informații, șoferul unei mașini a pierdut controlul volanului și s-a lovit violent de ...[citește_toată_știrea]

14 Iunie 2021, 07:30
(167 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Balaciu accident


Grupul de Comunicare Strategică: Un singur nou caz COVID-19 în Ialomița

Duminică, 13 iunie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 10778, cu un singur caz mai mult decât sâmbătă ...[citește_toată_știrea]

13 Iunie 2021, 14:25
(120 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 3 noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Sâmbătă, 12 iunie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 10777, cu 3 cazuri mai mult decât vineri, 11 iunie ...[citește_toată_știrea]

12 Iunie 2021, 14:10
(180 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Mesaje pentru donatorii de sânge, cu ocazia «Zilei Mondiale a Donatorului de Sânge»

Luni, 14 iunie a.c., se sărbătorește «Ziua Mondială a Donatorului de Sânge». Cu această ocazie, reprezentanții Centrului Județean de Transfuzie Sanguină Ialomița marchează evenimentul transmițând public ...[citește_toată_știrea]

11 Iunie 2021, 15:25
(214 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: Autoutilitară răsturnată în urma unui accident

Urziceni: Autoutilitară răsturnată în urma unui accident

În ziua de vineri, 11 iunie a.c., pompierii din Urziceni au intervenit în cazul unui accident rutier produs pe raza municipiului. În eveniment au fost implicate o autoutilitară și un autoturism. În urma ...[citește_toată_știrea]

11 Iunie 2021, 14:10
(228 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Urziceni accident


Urziceni: Regulile de circulație, pe înțelesul elevilor

Urziceni: Regulile de circulație, pe înțelesul elevilor

Joi, 10 iunie a.c., polițiștii din Urziceni au desfășurat lecții de educație rutieră în cadrul Școlii Gimnaziale «I.H. Rădulescu» din Urziceni. Polițiștii au discutat cu peste 100 de elevi despre recunoașterea ...[citește_toată_știrea]

11 Iunie 2021, 13:35
(153 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: Un singur nou caz de COVID-19 în Ialomița

Vineri, 11 iunie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 10774, cu un singur caz mai mult decât joi, 10 iunie ...[citește_toată_știrea]

11 Iunie 2021, 13:20
(151 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: La volan având un permis contrafăcut

Oprit în trafic pentru un control de rutină în ziua de joi, 10 iunie a.c., un tânăr de 20 de ani din Țăndărei s-a ales cu un dosar penal. Acesta este acuzat de «conducere fără permis», «fals material în ...[citește_toată_știrea]

11 Iunie 2021, 12:45
(199 vizualizări - 1 comentariu)


Țăndărei: Reținut pentru «furt calificat»

Polițiștii ialomițeni au reținut pentru 24 de ore, în ziua de joi, 10 iunie a.c., un minor de 17 ani din localitatea Țăndărei. Acesta este bănuit de comiterea infracțiunii de «furt calificat». Acesta a ...[citește_toată_știrea]

11 Iunie 2021, 12:40
(146 vizualizări - 0 comentarii)


Razie de amploare la Țăndărei

Polițiștii și jandarmii ialomițeni au organizat joi, 10 iunie a.c., o razie de amploare pe raza orașului Țăndărei. Pe parcursul activităților desfășurate au fost legitimate peste 270 de persoane și controlate ...[citește_toată_știrea]

11 Iunie 2021, 12:35
(217 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Țăndărei razie


Ialomița: Adăposturile canine, verificate de polițiști

Ialomița: Adăposturile canine, verificate de polițiști

În perioada 9-10 iunie a.c., polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor au acționat pe raza municipiilor Slobozia și Fetești, precum și orașelor Amara și Țăndărei, pentru verificarea modului ...[citește_toată_știrea]

11 Iunie 2021, 12:20
(243 vizualizări - 0 comentarii)


Controale ale ITM Ialomița în luna mai 2021

Controale ale ITM Ialomița în luna mai 2021

Inspectoratul Teritorial de Muncă Ialomița a efectuat acțiuni de control în luna mai 2021 având ca obiectiv verificarea modului în care angajatorii respectă prevederile legislației în vigoare în domeniul ...[citește_toată_știrea]

11 Iunie 2021, 10:20
(198 vizualizări - 0 comentarii)


Relocarea cabinetelor din Ambulatoriul Spitalului Județean de Urgență Slobozia

Relocarea cabinetelor din Ambulatoriul Spitalului Județean de Urgență Slobozia

«După cum am mai anunțat în luna martie a anului curent, au început lucrările de consolidare, renovare și modernizare ale Ambulatoriului de Specialitate din cadrul Spitalului Județean de Urgență Slobozia ...[citește_toată_știrea]

11 Iunie 2021, 08:10
(191 vizualizări - 0 comentarii)


Instituția Prefectului Ialomița: Lista câștigătorilor Tombolei «Maratonul Vaccinării»

Instituția Prefectului Ialomița: Lista câștigătorilor Tombolei «Maratonul Vaccinării»

În perioada 31 mai-1 iunie 2021, la nivelul județului Ialomița s-a organizat o campanie de vaccinare destinată tinerilor cu vârste cuprinse între 16 și 25 de ani. Denumită «Maratonul vaccinării-Alege să ...[citește_toată_știrea]

10 Iunie 2021, 16:55
(679 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Bărbat de 69 de ani, dispărut de la domiciliu

Slobozia: Bărbat de 69 de ani, dispărut de la domiciliu

În ziua de miercuri, 9 iunie a.c, polițiștii din Slobozia au fost sesizați de rudele unui bărbat de 69 de ani, din localitate, cu privire la dispariția acestuia. Pe numele său Simion Gheorghe ...[citește_toată_știrea]

10 Iunie 2021, 16:50
(262 vizualizări - 0 comentarii)


« 1 3 4 5 6 7 8 9 344 345
Ultimele comentarii
Suporter în S-a dat startul plecărilor Suporter în S-a dat startul plecărilor Sandel în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 16 iunie 2021 Pepe N. Roşu în Primul tun antigrindină din Ialomița Gigel în Primul tun antigrindină din Ialomița Mary în Firmele administrației locale din Slobozia, susținute economic de contribuabili Steluta în Primul tun antigrindină din Ialomița WALY în «Ialomița nu poate accesa investițiile finanțate prin PNRR!» Mihai Aldea în Primul tun antigrindină din Ialomița Nuti spaima Constitutii în Procurorul vitezoman Vasilescu s-a întors la Parchetul de pe lângă Judecătoria Slobozia Eu în 3 milioane de euro pentru «gestionarea situațiilor de criză» Cotizant ..sa nu zic plătitor în Firmele administrației locale din Slobozia, susținute economic de contribuabili Carmen în Procurorul vitezoman Vasilescu s-a întors la Parchetul de pe lângă Judecătoria Slobozia @Administrator Anonim în Firmele administrației locale din Slobozia, susținute economic de contribuabili Psd în Procurorul vitezoman Vasilescu s-a întors la Parchetul de pe lângă Judecătoria Slobozia @@Administrator Anonim în Firmele administrației locale din Slobozia, susținute economic de contribuabili Raisa în Procurorul vitezoman Vasilescu s-a întors la Parchetul de pe lângă Judecătoria Slobozia @Administrator Anonim în Firmele administrației locale din Slobozia, susținute economic de contribuabili Ina în Funcționarii Primăriei Slobozia urmăreau serialele Netflix la birou Administrator Anonim în Firmele administrației locale din Slobozia, susținute economic de contribuabili
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...