Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Directorul economic al Primăriei Slobozia, obligat să returneze sporuri acordate ilegal

Directorul economic al Primăriei Slobozia, obligat să returneze sporuri acordate ilegal

Controalele făcute de Curtea de Conturi a României nu rămân fără urmări. La Slobozia, de exemplu, Direcția de Asistență Socială din cadrul Primăriei Slobozia l-a dat în judecată pe Adrian Trifan, directorul economic al instituției, solicitându-i acoperirea unui prejudiciu constatat în urma unui control realizat în anul 2019. La momentul respectiv, auditorii ialomițeni au stabilit faptul că Adrian Trifan a încasat 32 mii de lei, exercitându-și o serie de atribuții fără drept. Cazul nu este singural, Adrian Trifan beneficiind de sporuri acordate ilegal de către alte instituții aflate în subordinea Primăriei Slobozia.

Venituri încasate fără drept
În iarna acestui an, Curtea de Conturi a României a făcut publică lista entităților verificate în cadrul misiunilor de audit întreprinse în anul 2019. Printre sutele de verificări făcute la nivel național, auditorii au făcut un control și la Direcția de Asistență Socială a Primăriei Slobozia. Verificările au scos la iveală «efectuarea de plăți nelegale, în perioada aprilie 2016-ianuarie 2019, rezultate din acordarea necuvenită a sporului pentru complexitatea muncii directorului executiv din cadrul aparatului de specialitate al primarului munici­piului Slobozia, în condițiile în care această persoană nu avea dreptul să exercite controlul financiar preventiv propriu la nivelul Direcției de Asistență Socială Slobozia, întrucât desemnarea ca persoană cu atribuții privind viza CFPP s-a efectuat în afara cadrului legal aplicabil» se arată în raportul de audit al Camerei de Conturi Ialomița. Prejudiciul creat se ridică la 32 mii de lei. Funcționarul care a efectuat fără drept respectivul control financiar și în buzunarul căruia s-au dus sporurile plătite pe nedrept de către Direcția de Asistență Socială a Primăriei Slobozia este Adrian Trifan, actualul director economic al instituției.

Se așteaptă decizia instanței
Fără să mai surprindă pe nimeni, auditorii Camerei de Conturi Ialomița au descoperit și în anul 2018 faptul că Adrian Trifan, directorul economic al Primăriei Slobozia, a încasat sume provenind din fonduri publice pentru efectuarea Controlului Financiar. Potrivit Raportului anterior, acesta ar fi încasat «sporuri ilegale de 25%» pentru CFP exercitat la Direcția de Evidență a Per­soanelor Slobozia (DEP) și la Direcția pentru Cultură, Învățământ, Sport și Tineret. Mai mult, într-un alt Raport al Camerei de Conturi Ialomița, realizat în anul 2013, auditorii au descoperit faptul că «Adrian Trifan a beneficiat nelegal de sporul pentru complexitatea muncii de 25% acordat pentru exercitarea CFP la DEP, valoarea plăților nelegale efectuate fiind estimată de auditorul public extern la 14804 lei». La vremea respectivă, singura măsură adoptată împotriva sa a fost aceea de a-l obliga să restituie sporurile încasate. Situația s-a repetat în decursul anilor, iar numărul funcționarilor care au beneficiat de sporuri salariale nelegale în urma exercitării CFP s-a înmulțit. În anul 2018, ca urmare a intrării în vigoare a Legii 78, toți acești funcționari au beneficiat de amnistie fiscală. Iar ciclul ilega­lităților a fost reluat, căci între timp salariile au crescut, iar sporul de 25% pentru fiecare CFP a devenit tentant. Până în momentul de față nu se cunoaște dacă Adrian Trifan a returnat banii pe care i-a încasat fără drept așa cum se arată în Rapoartele pe care Camera de Conturi Ialomița le-a realizat în urma controalelor de audit. Cazul de la Direcția de Asistență Socială a Primăriei Slobozia a ieșit la iveală după ce instituția a sesizat instanța de judecată. DAS îi cere lui Adrian Trifan returnarea banilor pe care i-a acordat din 2016 și până în prezent. Procesul a fost înregistrat pe rolul Tribunalului Ialomița, judecătorii urmând să stabilească primul termen al acestei acțiuni.

Ce este Controlul Finaciar Preventiv? Controlul financiar preventiv (CFP) se exercită conform prevederilor OG 119 din 1999 la nivelul unei entități publice al cărui conducător are calitatea de ordonator terțiar de credite. Sunt supuse Controlului Financiar Preventiv «operațiunile care vizează, în principal angajamentele legale și angajamentele bugetare, deschiderea și repartizarea de credite bugetare, modificarea repartizării pe trimestre și pe subdivi­ziuni a clasificației bugetare a creditelor aprobate, inclusiv prin virări de credite, ordonanțarea cheltuielilor, constituirea veniturilor publice, în privința autorizării și stabilirii titlurilor de încasare, concesionarea sau închirierea de bunuri aparținând domeniului public al statului sau al unităților administrativ-teritoriale». Persoana care exercită acest control este desemnată de către Primărie, printr-un act intern de decizie, cu condiția ca persoana care exercită controlul «să nu dețină o altă funcție în cadrul autorităților sau instituțiilor publice», se arată în actele normative emise de Ministerul Finanțelor Publice cu privire la modul în care se realizează Controlul Financiar Preventiv.

19 Octombrie 2020, 07:55 (6621 vizualizări - 36 comentarii)

Citiți și:
Adrian Mocioniu reînființează Direcția Economică
Mocioniu decapitează Direcția Economică

Comentariile cititorilor:


@Contribuabil ones:
(27 Octombrie 2020, 09:47)
Excelente întrebări și poate, dacă trăiam într-o societate civilizată, reprezentanții Primăriei Slobozia și/sau ai Urban SA ar fi fost obligați, cel puțin moral, dacă nu și profesional, să ne răspundă în detaliu.
Apel către noul primar, să dea dovadă de transparență față de tot ce afectează locuitorii acestui oraș și fie extrem de intransingent cu funcționarii predispuși la astfel de abuzuri și încălcări ale jocului democratic.
Personal, chiar cred că Urban SA trebuie desfințată și gândită o altă structură mai suplă și guvernată de principiile economiei de piață.
@Avram A:
(26 Octombrie 2020, 09:07)
Hei, Avram A, lucrezi cumva în primărie? Faci parte din armata de pile și relații a PSD? Nu se poate, ești departe de orice realitate, cum poți să-i consideri cinstiți și onești?
Nu ai avut nevoie niciodată de un aviz sau autorizație din partea primăriei, nu te-ai lovit de ignoranța, indiferența și lipsa de respect a funcționarilor?
Nu trăiești în realitatea noastră!
Avram A:
(25 Octombrie 2020, 21:06)
Nu cred că sunt reale acuzațiile aduse funcționarilor din primărie. În procent majoritar sunt profesioniști dedicați slujirii cetățeanului slobozean, au salrii destul de mici și sunt extrem de transparenți în relația cu societatea civila.
Sunt oameni extrem de cinstiți, iar cel la care se face referire este un monument de corectitudine.
camelia:
(25 Octombrie 2020, 11:56)
Ia sa spuna sarpele cum a construit vila sa in mandatul lui Ionascu .TMUCB-UL cu acordul primarului in timp ce construia reteaua de apa a construit si vila acestui individ binenteles pe bani contribuabililor ,iar pe mandatul lui Stoica si-a reparat autoturizmul personal avariat intr-un accident pe polita de asigurare de la masina primarului ,erau aceasi marca binenteles .Sa verifice dl Soare .
Dan Cliseru:
(25 Octombrie 2020, 11:24)
Ceea ce se întâmplă în primăria Slobozia reprezintă un abuz, o încălcarea a atribuțiilor de serviciu și chiar cred că este vorba mai mult de o răfuială, de o răzbunare pe respectiva asociație.
De prea mult timp acești funcționari ai administrației locale se consideră dumnezei, se consideră superiori nouă, cei care le plătim de fapt salariile.
Nu-i suficient că sunt foarte mulți și au fost încadrați numai pe pile, pe deasupra mai sunt și slabi pregătiți profesional.
Poate că ar fi bine să le dați numele acelor incompetenți din primărie, poate în felul acesta nu vor avea curaj de aroganțe pe banii noștrii.
Pe de altă parte, nu cred că legea impune o subordonare a respectivei asociații de proprietari față de Primăria Slobozia.
Horațiu C:
(24 Octombrie 2020, 15:37)
Ok, Gabriel, e posibil să nu se schimbe nimic, dar totuși trebuie să credităm cu puțină încredere pe noul primar. Avem atâția ani de PSD și ne-am convins că au făcut un dezastru, au populat toate instituțiile cu incompetenți, cu pile și habarniști. Nu spun că PNL-ul local va reuși schimbarea, nici măcar nu am prea mare încredere în premier, dar totuși pe Dragoș Soare l-am văzut cât de bătăios era în ședințele de Consiliu Județean și cum i-a ținut piept ''inegalabilului'' și ''unicului'' Președinte al CJ Ialomița, Victoraș cel fără frică. Chiar cred că va găsi o soluție pentru eficientizarea și profesionalizarea aparatului de lucru din Primărie. Pentru că altfel, dacă va menține actuala garnitură de funcționari, va fi sabotat permanent și va pierde avansul pe care l-a câștigat în ochii electoraturlui slobozean.
Gabriel :
(24 Octombrie 2020, 09:19)
In primarie NU se va schimba nimic pentru ca cei aflati pe posturi"au dat concurs".Daca dovedit ca a irosit sume mari si nu este deranjat,cine pe cine va elibera din functie?In baza carei decizii?Aia cu"muschii mei"functiona anii trecuti.Acum gulerele albe se pot inchide si cu nasturi negri.Cum sa credem ca noul primar se va transforma in Vlad Tepes?Azi,avem legi ideale pro infractori si contravenienti.
Alina A:
(23 Octombrie 2020, 15:53)
Haideți să spunem adevărul până la capăt. Asociația de proprietari în cauză a avut ''tupeul'' de a-l acționa în judecată, pentru recuperarea datoriilor, pe cumnatul urbanistului șef. 
Și drept bonus, i-a solicitat același lucru și proprietarei spațiului unde, mai nou, și-a stabilit sediul de campanie PMP Ialomița. Doamnă care s-a considerat foarte deranjată că este socotită până la ultimul leuț.
Parcă prea are multă îndrăzneală și asociația asta. A simțit oare că bate un vânt de schimbare prin Primăria Slobozia?
Doamne-ajută!!!
Contribuabil onest:
(23 Octombrie 2020, 10:30)
Am și eu câteva nelămuriri, ca un simplu contribuabil al acestei urbe:
1. Urban-ul nu este instituție publică și nu este obligat să răspundă la sesizările/solicitările unor persoane fizice/juridice din municipiul Slobozia?
2. Urban-ul este mai presus de interesul public și șefii acestei instituții își pot permite orice?
3. În cazul Primăriei Slobozia, cum este posibil să plece o solicitare către o persoană juridică fără semnătura primarului sau a unuia dintre viceprimari? Dacă există o persoană împuternicită legal, trebuie să apară numele persoanei în cauză, pentru a-și asuma acțiunea în cauză?
4. De ce a fost exercitată această presiune asupra respectivei asociații de proprietari acum, când primarul nu este instalat și nici viceprimarii nu sunt prezenți la muncă? Este vorba de o comandă din partea cuiva?
5. Suntem oare în prezența unei acțiuni a urbanistului șef sau a celor de la Urban?
6. Sau asociația în cauză a deranjat pentru că a început un amplu proces de recupearea a datoriilor, inclusiv în instanță?
7. Oare într-o astfel de situație, chiar nu se sesizează/autosesizează vreo instituție cu competențe?
@Administrator:
(23 Octombrie 2020, 09:13)
Urban! Ce poveste frumoasă! Toți primarii când au preluat funcția în primire au promis că vor rezolva această sinecură, că vor pune lucrurile la punct, că se vor angaja oamenii pe concurs, dar iată că timpul a trecut și nimeni nu a făcut nimic.
Din postura de consilier, Dragoș cunoaște foarte bine situația, dar oare va putea face ceva când nu are majoritatea în Consiliul Local. În Urban sunt angajate doar pilele (soții, amante, iubite, cunoștințe, rude) celor din PSD și din Primărie.
Sunt curios cum se va descurca noul primar cu această speță?
Becu:
(22 Octombrie 2020, 22:21)
Băi fraților, cum să faci control la o asociație când tu ești în proces civil cu respectiva? E de noaptea minții că asta-i imixtiune, vorbim de presiuni, de intimidare, de amenințare.
Își asumă primarul așa ceva?
Becu:
(22 Octombrie 2020, 22:16)
Băi tăticule e groasă în primăria asta. E de schimbat acolo, frate, la greu. Dacă nici acum nu se face curățenie, la revedere, nu mai avem nicio șansă.
George:
(22 Octombrie 2020, 21:46)
@Administrator - Urban are obligatia de a raspunde in 30 de zile, pentru ca actionariatul este al cetatenilor. Iar noul primar inca nu si-a luat mandatul, dar se incalzeste pe margine... Astept cu nerabdare sa inceapa curatenia.
Administrator:
(22 Octombrie 2020, 15:21)
A, și să nu uit! Tot respectiva asociație a avut tupeul și îndrăzneala de a solicita, în scris, celor de la Urban SA, să le detalieze modul de calcul al penalităților de întârziere, baza legală și documentele justificative. 
Reacția Urban-ului: a trimis Somații de plată și a amenințat cu debranșarea. Dacă nici asta nu este mentalitate tipic comunistă și de cea mai joasă factură, despre ce vorbim!
PS: Bineînțeles Urban nu a răspuns la solicitările respectivei asociații de proprietari, solicitare absolut legală și firească într-o societate civilizată.
Administrator:
(22 Octombrie 2020, 15:16)
Ultima faptă de vitejie a celor dela  Compartimentul Asociații de proprietari: a solicitat documentele financiar-contabile, vezi doamne pentru o verificare din oficiu, chiar de la acea asociație de proprietari care a reclamat ilegalitățile comise de funcționari ai Primăriei (Serviciul Urbanism și Serviciu Juridic) în procedura autorizării magazinului Profi de la Stadion.
Respectiva asociație este parte într-un proces civil împotriva Primăriei Slobozia, ceea ce pune acțiunea Primăriei într-o situație extrem de sensibilă din punct de vedere al legalității și bineînțeles al moralității, creîndu-se serioase suspiciuni de presiuni directe asupra respectivei asociații.
Interesant este că adresa respectivă nu este semnată de noul Primar al municipiului Slobozia, iar în locul viceprimarului semnează altcineva. 
Sunt extrem de curios dacă Dragoș S agreează astfel de ilegalități care atrag o serioasă notă de neîncredere în acțiunile Primăriei Slobozia.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Marți 01 Dec 2020
106 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
Ialomița: Cod Galben de ninsori

Ialomița: Cod Galben de ninsori

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, pentru luni, 30 noiembrie 2020, ora 5,00-orele 20,00, a fost emis un Cod Galben de ninsori care este valabil și pentru județul Ialomița. Astfel, ninsorile ...[citește_toată_știrea]

30 Noiembrie 2020, 15:10
(358 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 66 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Luni, 30 noiembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 4689, cu 66 cazuri mai mult față de ziua de duminică ...[citește_toată_știrea]

30 Noiembrie 2020, 13:30
(143 vizualizări - 0 comentarii)


Cocora: Locuință cuprinsă de flăcări

Cocora: Locuință cuprinsă de flăcări

Pompierii din Slobozia au intervenit în seara zilei de duminică, 29 noiembrie a.c., pentru a stinge un incendiu produs la locuința unor localnici din comuna Cocora. Pompierii au acționat pe două sectoare ...[citește_toată_știrea]

30 Noiembrie 2020, 09:30
(151 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Cocora incendiu


3

Grupul de Comunicare Strategică: 126 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Duminică, 29 noiembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 4623, cu 126 cazuri mai mult față de ziua ...[citește_toată_știrea]

29 Noiembrie 2020, 14:30
(280 vizualizări - 0 comentarii)


4
Ion Roată: A distrus cu mașina gardul unei locuințe

Ion Roată: A distrus cu mașina gardul unei locuințe

Pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni au fost alertați să intervină la un accident rutier produs în comuna Ion Roată duminică, 29 noiembrie 2020. La locul solicitării au fost ...[citește_toată_știrea]

29 Noiembrie 2020, 13:45
(196 vizualizări - 0 comentarii)


5

Reviga: Mașină răsturnată într-un șanț

Pompierii din Slobozia au intervenit duminică, 29 noiembrie a.c., pentru acordarea primului ajutor victimei unui accident rutier. Evenimentul rutier s-a produs pe drumul care leagă localitățile Reviga și ...[citește_toată_știrea]

29 Noiembrie 2020, 08:45
(200 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Reviga accident


6

Axintele: Beat la volan a rănit un pieton

Un bărbat, de 46 de ani, din Axintele, a ajuns la spital în seara zilei de sâmbătă 28 noiembrie a.c., după ce a fost lovit de o mașină. Automobilul era condus de un  taximetrist care, potrivit polițiștilor ...[citește_toată_știrea]

29 Noiembrie 2020, 08:00
(265 vizualizări - 0 comentarii)


7

Terapie cu plasmă convalescentă la Spitalul Județean de Urgență Slobozia

Spitalul Județean de Urgență Slobozia a fost inclus în Programul și în Studiul de eficiență al tratamentului monitorizat pentru pacienții critici COVID-19 cu plasmă de la donatori vindecați. Astfel, unitatea ...[citește_toată_știrea]

28 Noiembrie 2020, 13:30
(353 vizualizări - 0 comentarii)


8

Grupul de Comunicare Strategică: 66 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Sâmbătă, 28 noiembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 4497, cu 66 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

28 Noiembrie 2020, 13:15
(289 vizualizări - 0 comentarii)


9

DIICOT Ialomița: Bărbat arestat după ce ar fi obligat o tânără de 17 ani să se prostitueze!

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Ialomița, împreună cu procurori DIICOT-BT Ialomița, au efectuat 2 percheziții domiciliare, într-un dosar de «trafic de minori». Un bărbat ...[citește_toată_știrea]

27 Noiembrie 2020, 17:50
(816 vizualizări - 1 comentariu)


10
Slobozia: Cetățean algerian fără ședere legală, descoperit de jandarmi

Slobozia: Cetățean algerian fără ședere legală, descoperit de jandarmi

Jandarmii ialomițeni au descoperit în ziua de vineri, 27 noiembrie a.c., pe străzile din Slobozia un cetățean algerian. Bărbatul nu avea drept legal de ședere pe teritoriul României și a fost predat  ...[citește_toată_știrea]

27 Noiembrie 2020, 16:55
(500 vizualizări - 0 comentarii)


11

Grupul de Comunicare Strategică: 151 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Vineri, 27 noiembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 4431, cu 151 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

27 Noiembrie 2020, 13:25
(334 vizualizări - 0 comentarii)


12

Controale ale ITM Ialomița

În perioada 11-24 noiembrie 2020 s-a desfășurat, la inițiativa Inspecției Muncii, Campania națională pentru verificarea modului de aplicare a prevederilor legale privind munca la domiciliu, telemunca, decalarea ...[citește_toată_știrea]

27 Noiembrie 2020, 13:10
(254 vizualizări - 0 comentarii)


Bărbulești: Ilfovean cercetat penal după ce a furat o autoutilitară, a fost prins la volan băut și fără a avea permis!

Joi noaptea, 26 noiembrie a.c., în jurul orelor 23,00, polițiștii din cadrul Posturilor de Poliție Adâncata și Armășești au depistat un tânăr, de 24 de ani, din județul Ilfov, în timp ce conducea un autovehicul ...[citește_toată_știrea]

27 Noiembrie 2020, 13:05
(287 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiuni pentru combaterea răspândirii COVID-19, amenzi de 26000 de lei

Pe fondul numărului de cazuri de COVID-19 înregistrate, pentru prevenirea și combaterea infectării, sub autoritatea Instituției Prefectului, polițiștii din cadrul IPJ Ialomița, împreună cu celelalte forțe ...[citește_toată_știrea]

27 Noiembrie 2020, 12:55
(265 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Călcată de un motostivuitor

Slobozia: Călcată de un motostivuitor

În timp ce manevra un motostivuitor, angajata unui supermarket din Slobozia a lovit o bătrână de 75 de ani. Accidentul s-a petrecut la Slobozia, vineri, 27 noiembrie 2020. Victima a fost transportată la ...[citește_toată_știrea]

27 Noiembrie 2020, 11:30
(404 vizualizări - 0 comentarii)


Programul casieriilor RAJA în perioada sărbătorilor de Sfântul Andrei și Ziua Națională a României

RAJA Constanța aduce la cunoștința tuturor abonaților că, în perioada sărbătorilor de Sfântul Andrei și Ziua Națională a României, activitatea structurilor care asigură continuitatea serviciilor de alimentare ...[citește_toată_știrea]

26 Noiembrie 2020, 17:20
(353 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Magazinele ENEL sunt închise în mini-vacanța de 1 Decembrie

Magazinele ENEL din județul Ialomița vor fi închise luni și marți, 30 noiembrie/1 decembrie 2020, zile libere legale. În celelalte zile, magazinele ENEL vor funcționa după programul obișnuit: de luni până ...[citește_toată_știrea]

26 Noiembrie 2020, 17:15
(592 vizualizări - 0 comentarii)


Stelnica: Dosar penal pentru 3 infracțiuni

Stelnica: Dosar penal pentru 3 infracțiuni

Un bărbat de 51 de ani, din comuna Stelnica, este cercetat penal de polițiștii ialomițeni pentru furtul unei ambarcațiuni pescărești, tăiere ilegală de arbori din fondul național și furt de lemne. Miercuri ...[citește_toată_știrea]

26 Noiembrie 2020, 16:30
(322 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Mandat de executare a pedepsei, pus în aplicare de polițiști

În ziua de miercuri, 25 noiembrie a.c., polițiștii din Fetești au acționat pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag de la executarea unor pedepse privative de ...[citește_toată_știrea]

26 Noiembrie 2020, 15:45
(344 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 115 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Joi, 26 noiembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 4280, cu 115 cazuri mai mult față de ziua de miercuri ...[citește_toată_știrea]

26 Noiembrie 2020, 13:25
(319 vizualizări - 1 comentariu)


Scânteia: Șură de coceni cuprinsă de flăcări

Pompierii ialomițeni au fost solicitați să intervină miercuri, 25 noiembrie a.c., pentru stingerea unui incendiu ce se manifesta la o șiră de coceni de porumb în gospodăria unui cetățean din comuna Scânteia ...[citește_toată_știrea]

26 Noiembrie 2020, 12:30
(377 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Rănit într-un accident rutier

Un tânăr de 30 de ani a ajuns la spital după ce a fost rănit într-un accident rutier produs în dimineața zilei de joi, 26 noiembrie a.c., în jurul orei 6,00. Acesta se afla la volanul unei mașini, moment ...[citește_toată_știrea]

26 Noiembrie 2020, 12:15
(463 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

25 Noiembrie 2020, 17:15


IPJ Ialomița: Activități preventive ale polițiștilor

În ultimele 24 de ore, polițiștii ialomițeni au desfășurat ample activități de prevenire a răspândirii noului Coronavirus. Au fost controlate 30 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate, și 2 ...[citește_toată_știrea]

25 Noiembrie 2020, 15:15
(607 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Identificat pe raza orașului cu adeverință de angajator falsă

Un tânăr, de 30 de ani, din Focșani/Vrancea, s-a ales cu un dosar penal după ce a încercat să intre în Slobozia având o declarație de angajator falsă. Marți, 24 noiembrie a.c., acesta a fost oprit la filtrul ...[citește_toată_știrea]

25 Noiembrie 2020, 15:00
(283 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Găsit fără viață în propria locuință

Un bătrân de 76 de ani a fost descoperit mort în propria locuință de către pompierii din Slobozia. Miercuri, 25 noiembrie a.c., militarii ISU au fost solicitați să intervină pentru a debloca ușa apartamentului ...[citește_toată_știrea]

25 Noiembrie 2020, 14:30
(420 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 92 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Miercuri, 25 noiembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 4165, cu 92 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

25 Noiembrie 2020, 13:30
(452 vizualizări - 0 comentarii)


Controale ale ITM Ialomița: Munca «la negru», în vizor

Controale ale ITM Ialomița: Munca «la negru», în vizor

În luna octombrie 2020, Inspectoratul Teritorial de Muncă Ialomița, în domeniul Relațiilor de Muncă, și-a desfășurat activitatea în conformitate cu Programul Cadru de Acțiuni aprobat de Inspecția Muncii ...[citește_toată_știrea]

25 Noiembrie 2020, 12:40
(503 vizualizări - 0 comentarii)


Manasia: Pieton lovit de o mașină

În seara zilei de marți, 24 noiembrie a.c., un bărbat de 36 de ani din localitatea Manasia, a fost implicat într-un accident rutier. Acesta a traversat strada prin loc nepermis, moment în care a fost lovit ...[citește_toată_știrea]

25 Noiembrie 2020, 11:45
(317 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
@angajat în Spitalul Județean de Urgență Slobozia s-a transformat în focar de COVID-19­ Cetatean în Spitalul Județean de Urgență Slobozia s-a transformat în focar de COVID-19­ Cetatean în Spitalul Județean de Urgență Slobozia s-a transformat în focar de COVID-19­ Maria în Spitalul Județean de Urgență Slobozia s-a transformat în focar de COVID-19­ Viorica în Spitalul Județean de Urgență Slobozia s-a transformat în focar de COVID-19­ Eugen în Spitalul Județean de Urgență Slobozia s-a transformat în focar de COVID-19­ nemultumitu' în Spitalul Județean de Urgență Slobozia s-a transformat în focar de COVID-19­ Cetatean în Spitalul Județean de Urgență Slobozia s-a transformat în focar de COVID-19­ Angajatul în Spitalul Județean de Urgență Slobozia s-a transformat în focar de COVID-19­ Alexandru în Spitalul Județean de Urgență Slobozia s-a transformat în focar de COVID-19­ Marinescu în Spitalul Județean de Urgență Slobozia s-a transformat în focar de COVID-19­ #spalatepemaini în Autoritățile solicită prelungirea carantinei la Slobozia cu încă 7 zile Succes! în Tablete pentru elevii din Ialomița LIBERAL de PERIETI în «Educația este una dintre cele mai importante „arme“ pentru un viitor mai bun!» Vasile în «Sunt un dascăl în slujba Ialomiței!» bnmkl în Partidul Ialomițenilor, fuziune cu Partidul Național Liberal Marius în DIICOT Ialomița: Bărbat arestat după ce ar fi obligat o tânără de 17 ani să se prostitueze! Eduard în Spitalul Județean de Urgență Slobozia așteaptă fonduri pentru reparația instalației electrice Mary în Autoritățile solicită prelungirea carantinei la Slobozia cu încă 7 zile Marius în Autoritățile solicită prelungirea carantinei la Slobozia cu încă 7 zile
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...