Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

JURNAL DE CAMPANIE

Ialomița are 33 de femei în cursa pentru Alegerile Parlamentare din 6 decembrie 2020

Ialomița are 33 de femei în cursa pentru Alegerile Parlamentare din 6 decembrie 2020

Până acum Alegerile Parlamentare din Ialomița au fost dominate de bărbați. Printre femeile care s-au remarcat de-a lungul anilor și au reușit să obțină funcții publice enumerăm la repezeală pe Elena Sporea, senator PDSR acum mai bine de 20 de ani, Maria Petre, cu două mandate de senator PD și unul de euro­parlamentar sau Cristina Ancuța Pocora, cu două mandate de deputat PNL. La startul campaniei electorale pentru Alegerile Parlamentare din 2020 s-au aliniat la start cel mai mare număr de femei de până acum, respectiv 33. Șanse reale însă au candidații Raluca Dumitrescu (PSD) și Lumi­nița Barcari (PNL). Din curtoazie, o adăugăm pe listă și pe Mihaela Stan (USR PLUS), transformată de laboratoarele locale ale filialei în «locomotivă» pentru voturile care l-ar propulsa pe Mihai Tănăsescu, aflat pe prima poziție pe listă, în Camera Deputaților.

Raluca Dumitrescu, un pariu câștigat
Raluca Dumitrescu este singurul candidat femeie al PSD care are o poziție eligibilă pentru Camera Deputaților. Vicepreședinte al Federației Naționale a Grupurilor de Acțiune Locală din România și președinte al GAL «Danubius Ialomița-Brăila», Raluca Dumitrescu a fost prezentată de către pre­ședintele PSD Ialomița, Marian Pavel, drept unul dintre cei mai responsabili membri PSD din Organizație. Lansarea oficială a candidaturii sale s-a făcut vineri, 6 noiembrie 2020, în prima zi de campanie, la sediul PSD Ialomița: «Lucrez din 2005 în județul Ialomița, în mod special pentru dezvoltarea rurală în cadrul Axei LEADER... Am reușit împreună cu colegii mei, cu membrii Asociației, atât din mediul privat, cât și din administrația publică, să implementăm proiecte în valoare de aproximativ 16,2 milioane de euro. Nu ne mândrim cu aceste rea­lizări, dar acestea ne obligă să continuăm! Ca parlamentar, voi urmări și voi susține toate proiectele de investiții care țin de infrastructura rutieră, transportul pe Dunăre, pe Borcea, pe căile ferate... Fiindcă Ialomița deține o poziție privilegiată din acest punct de vedere și poate deveni următorul centru de dezvoltare în zonă!» a declarat atunci Raluca Dumitrescu. Printre atuurile Ralucăi Dumitrescu se numără cunoașterea realităților județului, relația excelentă cu admi­nistrațiile locale și neobosita sa capacitate de muncă. Deși nu este o figură publică mediatizată intens, Raluca Dumitrescu beneficiază, pe lângă voturile electoratului tradițional al PSD, de susținerea antreprenorilor din mediul rural pe care i-a sprijinit permanent în ultimii ani.

Luminița Barcari pleacă din poll-position
Plasată de PNL Ialomița pe primul loc pentru Camera Deputaților, Luminița Barcari a confirmat deja că este un candidat cu potențial politic și electoral. Din postura de candidat pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Ialomița la Alegerile Locale din septembrie 2020, Luminița Barcari a obținut al doilea rezultat, respectiv 32790 de voturi, situându-se la 4200 de voturi distanță de învingătorul Marian Pavel. Luminița Barcari a renunțat săptămâna trecută la funcția de se­cretar de stat în Ministerul Educației și a susținut pu­blic în cadrul conferinței de presă de lansare oficială a candidaturii că își va dedica activitatea profesională și politică ialomițenilor: «Am fost validată în funcția de consilier județean. Revin în Ialomița pentru a oferi experiența și expertiza mea în domeniul educațional locuitorilor județului și sistemului educa­țional din Ialomița. De asemenea, voi continua în teritoriu munca începută în Guvernul României. Eforturile guvernamentale trebuie susținute în teritoriu pentru a oferi re­zultate. Încep această campanie cu optimism fiindcă PNL a demonstrat că este un partid care respectă promisiunile făcute. Iar eu personal am ajutat de fiecare dată pe toți cei care au apelat la mine, atât personal cât și instituțional... Sunt un om corect, iar oamenii, la Alegerile Locale, au apreciat acest aspect. Le mulțumesc încă o dată și îi asigur de toată susținerea mea în următorii ani!». Lumi­nița Barcari ocupă în acest moment funcția de inspector general școlar, iar în acest moment își concentrează atenția asupra pro­ble­melor generate de desfășurarea orelor de curs on-line la nivelul județului Ialomița.

USR PLUS a ales-o pe Mihaela Stan
Mihaela Stan, candidat din partea USR PLUS a fost acceptată pentru Camera Deputaților în urma unor negocieri interne scandaloase. Evident, șansele sale sunt pur teoretice și depind de decizia, puțin probabilă, a primului plasat pe listele USR PLUS de a renunța la mandat. Nominalizarea Mihalei Stan în cadrul acestui articol este justificată de notorietatea obținută în ultimul an de activitate. Deși lucrează în Ialomița de 7 ani în cadrul «Eduplai», o organizație non-guvernamentală care luptă împotriva abandonului școlar, Mihaela Stan s-a im­plicat în politică abia în 2019. Calită­țile sale de activist politic și social, vizibi­litatea de care s-a bucurat la nivel local și na­țional sau decizia de a candida «de una singură» pentru funcția de primar al comunei Valea Ciorii au propulsat-o însă pe lista candidaților USR PLUS pentru Alegerile Parlamentare. «Lupt pentru așezarea elevului în centrul actului predării și în centrul relației dintre școli și câmpul muncii. Șco­lile și tinerii din ele sunt din ce în ce mai neglijate. Părinții sunt din ce în ce mai împovărați de provocări cu care alte generații nu s-au confruntat. Tinerii absolvenți se pierd în șomaj îngroșând rându­rile viitorilor asistați sociali, risipind investiția lor de timp și efort ca să termine școala. Planul meu de atac țintește către 3 monștri: abandonul școlar, analfabetis­mul funcțional și dificultatea navetei școlare la liceele noastre din județ. Sunt 3 paliere de inițiative legislative pe care le voi susține în combaterea acestor monștri: alocarea de resurse pentru ore de recupe­rare școlară („școala după școală“), programele „a doua șansă“ și parcurile auto pentru naveta școlară!» a de­clarat Mihaela Stan, printre altele, pentru ziarul nostru.

drept la replică
Candidatul USR PLUS Ialomița la Camera Deputaților, Mihaela Stan
«Doresc sa adresez o înfloritură de condei găsită în articolul „Ialomița are 33 de femei în cursa pentru Alegerile Parlamentare“, apărut pe pagina 2 din ediția zilei de ieri, 11.11.2020.
Pleonasmul „ șanselor mele teoretice“ pentru a ajunge deputat USR-Plus este doar o speculație forțată, care îmi zgârie simțul de statistician într-ale probabilităților și analizelor. Până la rezultatul Alegerilor Parlamentare din 6 decembrie, se vor face multe estimări de șanse și înflorituri din condei pentru candidați. Permiteți-mi să privesc cu scepticism aceasta analiză grabită ce nu poate trece radarul alegătorului care vrea o nouă clasa politică.
Într-o societate corectă, care are filtre pentru selecția „grâului de neghină“, poll position-ul și „curtoazia“ se atribuie pe alte criterii, iar statisticile se calculează pe baza realității, nu a banilor. Pe 6 decembrie e momentul să arătăm că România s-a maturizat și nu mai acceptă „povești nemuritoare“!».

14 Noiembrie 2020, 09:10 (2575 vizualizări - 7 comentarii)

Citiți și:
2 senatori și 1 deputat-AUR, 2 deputați-PSD, 1 deputat PNL
Ialomița a înregistrat cea mai mică prezență la vot din istoria Alegerilor de după 1989
Senat: PSD-39,71%, PNL-20,20%, AUR-12,80%; Camera Deputaților: PSD-40,22%, PNL-21%, AUR-11,90%
«De 15 ani muncesc pentru a dezvolta comunitățile noastre cu ajutorul fondurilor europene! Din Parlament mă voi lupta pentru o Ialomiță modernă și prosperă!»

Comentariile cititorilor:


Claudia:
(17 Noiembrie 2020, 14:41)
Interesant numar - 33...De ce oare il vedem peste tot? Si nu ma refer la faptul ca e varsta Mantuitorului nostru cand a luat pacatele omenirii asupra Lui, ci la cealalta fateta. Cine vrea sa aprofundeze, sa cerceteze pe cont propriu. Cat despre faptul ca atatea doamne candideaza pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie, pe mine, personal, nu ma onoreaza. Calitatea face diferenta, nu cantitatea. In plus, m-am cam saturat sa vad femei promovate in toate domeniile. Fac si mai rau decat reprezentantii sexului opus. 
Dez amagit:
(17 Noiembrie 2020, 11:09)
...sper doar intr-un rau mai mic...adica doamnele candidate la functia de parlamentar sa fie mai putin corupte decat fostii si actualii de la casa poporului...desi a existat una nutzi - spaima constitutii, care ducea mana la nas intr-un gest incarcat de sim bolism. Incerc si eu sa inteleg "supararea" distinsei doamne de la alianta cea noua si este posibil sa inteleg doar partial. Dupa luptele de culise i se taiase calea spre parlament, a anuntat ca se retrage, iar dupa "matura chibzuinta" a ales sa continue. Referintele dumneaei sunt bune, insa ce ne facem cu intai-mergatorii acestei aliante? Pe ei ii recomanda ceva? Nu am auzit nimic bun despre ei, ba dimpotriva, prin online unii care pretind ca-i cunosc bine ii critica si ii acuza ca ar candida la "mishto" asa cum au facut si la alegerile pentru consiliul judetean, doar ca sa rupa voturi din dreapta si sa castige astfel pesedeaua. Pare sa aiba sens. Din cauza lor, la CJ am ramas pe cap tot cu ciuma rosie. Bine ca la primaria slobozia s-a retras cel de la usere, voturile lui fiind suficiente pentru candidatul de dreapta, altfel aveam in continuare tot primar ciumat rosu. 
Deci: daca cei de la usereul local sunt doua mari nu li ta ti, de ce nu este pe o pozitie eligibila doamna M.P.? S-a facut vreun sondaj macar intern care sa releve faptul ca electoratul ar prefera-o pe prima pozitie pe d-na de la plus in detrimentul celor de la usere? sau jocurile politice de culise sunt si aici murdare ca la oricare partid vechi si corupt care ne-a exasperat pana acum? Cum s-o votez pe d-na respectiva (pe care o apreciez) stiind ca de fapt votul meu va fi exclusiv pentru barbosul ilustru necunoscut? Nu cred ca vor fi suficiente voturi incat sa iasa si doamna respectiva, din pacate. Trist! Iar cei de la centru vad ca nu se apleaca asupra acestei aliante din ialomita. Trebuia facuta curatenie si schimbati baietii aia doi :(
vox:
(16 Noiembrie 2020, 17:53)
Toate ne vor binele !!!
votant:
(15 Noiembrie 2020, 15:16)
Slobozean, nu înțelegeți pentru că nu aveți ce înțelege...sunt total de acord cu punctul dumneavoastră de vedere. Am urmărit o pe dna Mihaela Stan...nici eu nu înțeleg asocierea cu aceste doua nulități.Si nu i inteleg nici modul de exprimare...oarecum ironic și superior...realitatea bate statistica dânsei...până la urmă de ce este supărată? "analiză grăbită??" nu mi se pare...Doamna, aveți deja rezultatul alegerilor din septembrie...detașați va de acești doi impostori...
slobozean:
(15 Noiembrie 2020, 10:59)
Nu inteleg ce a suparat-o pe d-na Mihaela Stan, de a simțit nevoia să comenteze ce s-a scris in articol! În fond, ziaristul a scris ceea ce este clar si anume faptul că Usr-plus nu a avut la ultimile alegeri rezultate care sa ne faca sa credem ca alianta, poate salva județul de vechii politicieni. Într-adevăr statisticile se calculează pe baza realității, pe care, se pare ca dvs. ori nu o cunoașteți, ori o negati categoric.Cate poziții de primar si consilier ati castigat la ultimile alegeri??? Judecând după comentariile care s-au facut anterior la articolele publicate în acest ziar, ar trebui să vă faceți ordine in propria alianță, sa aduceți oameni cu adevărat noi, valoroși, educați nu numai la scoli înalte ci si in primii șapte ani de acasa.Nu stiu cine si-ar pune ștampila pe această alianță la care am sperat, vazand ce fel de persoane s-au adunat sa o instituie.Nu sunteti credibili, nu ati demonstrat nimic bun, sunteti aroganți ca persoane, aveti un vocabular murdar si un comportament asemenea. Ialomița are nevoie de altceva, de un politician care sa fie integru, si sa fie alaturi de oamenii care l- au votat!
Gigel:
(14 Noiembrie 2020, 17:26)
Doamna Mihaela Stan, aveti dreptate. La Amara de exemplu, multi au trambitat castigarea alegerilor de catre unul sau altul, si surpriza, noul primar nu este dintre ei. Nu au importanta estimarile facute de unii sau de altii, important este sa convingeti oamenii sa va voteze. Veniti cu propuneri concrete (pe care le vad in articol) si popularizati-le. Noi, alegatorii, dorim propuneri concrete dupa care putem sa masuram activitatea parlamentarilor. Iar dramul de noroc extra de care este nevoie pentru a ajunge in Parlament nu este ceva care nu se poate obtine - domnii Gheorghe Tinel si Gabi Ionascu au ajuns parlamentari dupa un noroc la redistribuire.
CANDIDATE LA UMANISM:
(14 Noiembrie 2020, 15:47)
Ar trebui ca cele 33 distinse doamne...uimitor varsta Domnului Isus la rastignire!!!!...sa dea dovada de umanism pentru familia din articolul de mai sus... Str Aurora nr 10 Slobozia...Doamne Ajuta!

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Sâmbătă 16 Ian 2021
252 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră

E-Distribuție Dobrogea: Întreruperi programate ale furnizării energiei electrice

E-Distribuție Dobrogea informează faptul că, în perioada 18-22 ianuarie a.c., pe raza județului Ialomița vor avea loc întreruperi programate ale furnizării energiei electrice. Întreruperea curentului electric ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2021, 15:40
(200 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: 3 mașini, implicate într-un accident rutier

Urziceni: 3 mașini, implicate într-un accident rutier

În ziua de vineri, 15 ianuarie a.c., pe raza municipiului Urziceni s-a produs un accident de circulație, în eveniment fiind implicate 3 autoturisme. În urma impactului dintre cele 3 mașini a rezultat rănirea ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2021, 14:15
(170 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Urziceni accident


ISU Ialomița: Recomandări privind utilizarea surselor de încălzire în zilele geroase

Potrivit unei informări a Administrației Naționale de Meteorologie, și în județul Ialomița se vor înregistra temperaturi foarte scăzute. Astfel, în intervalul 16-20 ianuarie 20201, pe parcursul nopților ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2021, 14:10
(74 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 44 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Vineri, 15 ianuarie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 7314, cu 44 de cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2021, 13:50
(115 vizualizări - 0 comentarii)


Luceafărul poeziei românești, cinstit la Catedrala Urziceni

Poetul național Mihai Eminescu spunea: «Biserica lui Mateiu Basarab și Varlaam, Maica spirituală a neamului românesc, care a născut unitatea limbei și unitatea etnică a poporului, ea care domnește puternică dincolo de granițele noastre și e azilul de mântuire națională în țări unde românul nu are stat, ce va deveni ea în mâna tagmei patriotice? Peste tot credințele vechi mor, un materialism brutal le ia locul, cultura secolului, mână în mână cu sărăcia claselor lucrătoare, amenință toată clădirea măreață a civilizației creștine» ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2021, 13:05
(60 vizualizări - 0 comentarii)


ENGIE Romania, o nouă ofertă de energie electrică

ENGIE România lansează o nouă ofertă de energie electrică, care se poate contracta simplu, on-line-ENGIE Star. În contextul eliminării, de la 1 ianuarie 2021, a prețurilor reglementate la energie ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2021, 11:50
(162 vizualizări - 0 comentarii)


ITM Ialomița: Salariul de bază minim brut-2300 de lei

Conform HG nr. 4 din 13 ianuarie 2021, publicată în Monitorul Oficial nr. 40/13.01.2021 începând cu data de 13 ianuarie 2021, salariul de bază minim brut pe țară garantat în plată, prevăzut la art. 164 ...[citește_toată_știrea]

14 Ianuarie 2021, 19:25
(65 vizualizări - 0 comentarii)


Tânăr din Țăndărei, surprins de radar cu 153 km/h. Nu avea permis de conducere!

În cursul zilei de miercuri, 13 ianuarie 2021, în jurul orelor 17,00,  polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au depistat pe DN2A-E60, un șofer ce se deplasa din direcția Slobozia către Țăndărei ...[citește_toată_știrea]

14 Ianuarie 2021, 15:40
(296 vizualizări - 1 comentariu)


8

Căzănești: Petrecere de logodnă, întreruptă de polițiști

82 de efective de poliție și poliție locală au fost la datorie în ultimele 24 de ore, împreună cu jandarmi și reprezentanți ai altor instituții cu atribuții de control, pentru verificarea respectării măsurilor ...[citește_toată_știrea]

14 Ianuarie 2021, 15:25
(196 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 28 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Joi, 14 ianuarie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 7270, cu 28 de cazuri mai mult față de ziua de miercuri ...[citește_toată_știrea]

14 Ianuarie 2021, 14:10
(147 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Noua Declarație unică 212

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabili interesați că Declarația unică (D112) a fost modificată prin Ordinul președintelui ANAF nr. 14 din 7 ianuarie 2021 pentru aprobarea ...[citește_toată_știrea]

14 Ianuarie 2021, 12:35
(205 vizualizări - 0 comentarii)


anunț angajare

SC GREENFIBER INTERNATIONAL SA
PL URZICENI angajează personal
Vrei stabilitate? Seriozitate?
Atunci APLICĂ la compania noastră!
Suntem unul dintre cei mai mari
angajatori din Urziceni și angajăm următoarele categorii de personal:
• Electrician
• Stivuitorist
• Controlor calitate
• Mecanic întreținere
și reparații utilaje
• Operator chimist
• Muncitor necalificat

Oferim:
Contract individual de muncă,
salariu fix, tichete de masă, transport.

Ne puteți contacta
la telefon 0751/151.156
sau puteți depune CV-ul personal la
poarta societății din localitatea Urziceni,
DN2, Km 57,5
(fosta fabrică de ferite din Urziceni)

14 Ianuarie 2021, 12:10


12

IPJ Ialomița: Acțiuni pentru combaterea răspândirii COVID-19, amenzi de peste 33000 de lei

Acțiunile preventive ale polițiștilor ialomițeni pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică, desfășurate în ultimele 24 de ore, au condus la aplicarea a peste 130 de sancțiuni contravenționale ...[citește_toată_știrea]

13 Ianuarie 2021, 15:05
(264 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Stadiul plăților în Campania 2020

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) continuă autorizarea plății regulare pentru Campania 2020, până la acest moment fiind autorizați la plată un număr de 760465 fermieri, reprezentând ...[citește_toată_știrea]

13 Ianuarie 2021, 14:05
(217 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: APIA subvenție


Grupul de Comunicare Strategică: 22 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Miercuri, 13 ianuarie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 7242, cu 22 de cazuri mai mult față de ziua ...[citește_toată_știrea]

13 Ianuarie 2021, 13:55
(235 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: 25 ianuarie 2021, termen limită pentru depunerea a 12 declarații fiscale

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește contribuabililor că luni, 25 ianuarie 2021, este termenul limită de depunere a următoarelor declarații fiscale: Formularul 100 «Declarație ...[citește_toată_știrea]

13 Ianuarie 2021, 12:10
(226 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: Amenzi de peste 113000 de lei

În intervalul 03.12.2020-07.01.2021, Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița a efectuat acțivități specifice pentru prevenirea apariției toxiinfecțiilor alimentare. Prin personalul ...[citește_toată_știrea]

13 Ianuarie 2021, 11:55
(124 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Două autoturisme, implicate într-un accident

Slobozia: Două autoturisme, implicate într-un accident

Echipaje de la Detașamentul de Pompieri Slobozia, cu o autospecială pentru descarcerare și un echipaj SMURD, au intervenit marți, 12 ianuarie a.c., în jurul orelor 21,30, în municipiul Slobozia la un accident ...[citește_toată_știrea]

13 Ianuarie 2021, 09:20
(232 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia accident


Incendiu la o casă din Gheorghe Doja

Incendiu la o casă din Gheorghe Doja

Un incendiu s-a produs marți, 12 ianuarie 2021, în jurul orelor 16,10, la o casă din Gheorghe Doja. Pentru localizarea și lichidarea incendiului izbucnit, militarii Detașamentului de Pompieri Slobozia au ...[citește_toată_știrea]

13 Ianuarie 2021, 09:15
(205 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

13 Ianuarie 2021, 08:05


La Slobozia, incidența cazurilor de COVID-19 a crescut la 3,60/1000 de locuitori

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență informează cu privire la faptul că rata incidenței cazurilor de COVID-19 a crescut la nivelul municipiului Slobozia la valoarea de 3,60/1000 de locuitori. ...[citește_toată_știrea]

12 Ianuarie 2021, 17:20
(235 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Polițiștii au verificat respectarea măsurilor de protecție sanitară

În ultimele 24 de ore, polițiștii ialomițeni au desfășurat acțiuni prin care au verificat modul în care, la nivelul județului, sunt respectate măsurile de protecție sanitară, privind răspândirea noului ...[citește_toată_știrea]

12 Ianuarie 2021, 17:00
(247 vizualizări - 0 comentarii)


Făcăeni: Sancționat pentru că a încălcat măsura izolării la domiciliu

Un tânăr de 37 de ani, domiciliat în localitatea Făcăeni, a fost sancționat de către polițiști, acesta încălcând măsura izolării la domiciliu, impusă prin decizia Direcției de Sănătate Publică Ialomița ...[citește_toată_știrea]

12 Ianuarie 2021, 16:00
(243 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Dosar penal pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice

În seara zilei de luni, 11 ianuarie a.c., în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, polițiștii din Țăndărei au oprit pentru un control de rutină mașina condusă de un bărbat, de 46 de ...[citește_toată_știrea]

12 Ianuarie 2021, 15:00
(227 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: 100 de kilograme de pește, transportate ilegal

Slobozia: 100 de kilograme de pește, transportate ilegal

Polițiștii de Ordine Publică din cadrul Poliției Municipiului Slobozia au identificat în ziua de luni, 11 ianuarie a.c., un autoturism condus de un șofer în vârstă de 42 de ani, din Slobozia, având ca pasageri ...[citește_toată_știrea]

12 Ianuarie 2021, 14:00
(325 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 43 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Marți, 12 ianuarie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 7220, cu 43 de cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

12 Ianuarie 2021, 13:40
(321 vizualizări - 0 comentarii)


ANAF: Accesează una dintre facilitățile fiscale și nu vei fi executat silit!

ANAF desfășoară o amplă campanie de informare a contribuabililor cu privire la măsurile fiscale a căror aplicabilitate a fost prelungită prin Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 226/2020. În acest sens ...[citește_toată_știrea]

11 Ianuarie 2021, 16:20
(302 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Măsuri active destinate angajatorilor

În Monitorul Oficial nr. 1326/31.12.2020 a fost publicată Ordonanța de Urgență nr. 220/2020, privind aplicarea unor măsuri de protecție socială după 1 ianuarie 2021 în contextul răspândirii coronavirusului ...[citește_toată_știrea]

11 Ianuarie 2021, 15:50
(307 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Persoane dispărute

Ialomița: Persoane dispărute

Polițiștii din Ialomița caută două persoane, de 37 și 47 de  ani, care au plecat de la domiciliu. Cei care pot oferi informații sau detalii care să conducă la depistarea acestora, sunt rugate să anunțe ...[citește_toată_știrea]

11 Ianuarie 2021, 14:50
(373 vizualizări - 0 comentarii)


Platonești: Cu aproape 200 kg de pește în portbagaj

Platonești: Cu aproape 200 kg de pește în portbagaj

195 de kilograme de pește, din specia caras, transportat fără documente legale, au depistat polițiștii ialomițeni pe raza comunei Platonești, în portbagajul unui autovehicul condus de un bărbat de 24 de ...[citește_toată_știrea]

11 Ianuarie 2021, 14:45
(269 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Cadru medical în Angajații Spitalului Slobozia cer «sporuri salariale» și «condiții decente de muncă» Cetățean în Marian Neacșu a demisionat din Consiliul Local Slobozia Navetist în Spitalul Slobozia va cheltui 13,9 milioane de lei pentru «creșterea capacității de gestionare a crizei sanitare COVID-19» Costin în Angajații Spitalului Slobozia cer «sporuri salariale» și «condiții decente de muncă» Andra sarbu în Marian Neacșu a demisionat din Consiliul Local Slobozia Maria în Polițistul local agresor este cercetat penal Citoyen în Polițistul local agresor este cercetat penal Tataia Petrea în Angajații Spitalului Slobozia cer «sporuri salariale» și «condiții decente de muncă» Gigi în Angajații Spitalului Slobozia cer «sporuri salariale» și «condiții decente de muncă» Dreptate! în Angajații Spitalului Slobozia cer «sporuri salariale» și «condiții decente de muncă» @ Ana în Polițistul local agresor este cercetat penal Cetățean de la bloc în Polițistul local agresor este cercetat penal Ana în Polițistul local agresor este cercetat penal Ana în Polițistul local agresor este cercetat penal turturel în Consiliul Județean Ialomița pariază pe Alexandru Stoica și Rudolf Gradea Marisa în Polițistul local agresor este cercetat penal @ Dreptate! în Polițistul local agresor este cercetat penal @@@Anonimus în Consiliul Județean Ialomița pariază pe Alexandru Stoica și Rudolf Gradea @@@Anonimus în Angajații Spitalului Slobozia cer «sporuri salariale» și «condiții decente de muncă» Marcel V în Polițistul local agresor este cercetat penal
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...