Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

JURNAL DE CAMPANIE

«S-a dovedit că reprezentanții PSD au stopat dezvoltarea României și parcursul european al țării noastre!»

Luminița Barcari, candidatul PNL Ialomița pentru Camera Deputaților

«S-a dovedit că reprezentanții PSD au stopat dezvoltarea României și parcursul european al țării noastre!»

Luminița Barcari este pe prima poziție a listei PNL pentru județul Ialomița la Camera Deputaților. A candidat la Alegerile Locale din 27 septembrie 2020 din partea Partidului Național Liberal la funcția de președinte al Consiliului Județean Ialomița, obținând 30,1% din voturi, cu 4 procente peste scorul PNL la nivel județean. În cadrul unui interviu, Luminița Barcari a răspuns întrebărilor în ceea ce privește nominalizarea domniei sale la candidatura pentru Camera Deputaților, proiectele viitorului parlamentar Luminița Barcari precum și aspectele referitoare la măsurile adoptate de Guvern pentru combaterea pandemiei...

-Sunteți pe prima poziție a listei PNL pentru județul Ialomița la Camera Deputaților. Ce vă recomandă pentru o astfel de poziție? Care este atuul dvs. comparativ cu ceilalți contracandidați?
-Am avut onoarea de a fi nominalizată pe prima poziție a listei candidaților pentru Camera Deputaților. Colegii mei și conducerea centrală a partidului au ținut cont de rezultatul obținut în urma Alegerilor Locale, în care, chiar dacă nu am câștigat funcția de președinte al Consiliului Județean Ialomița, am obținut cu 4 procente peste scorul partidului. La acest rezultat se adaugă expertiza mea în domeniul Educației, acumulată de-a lungul activității mele în domeniu și datorită funcțiilor pe care le-am deținut, de director al unui liceu tehnologic, inspector școlar, inspector școlar general și secretar de stat în Ministerul Educației și Cercetării.
-Cum vedeți miza acestor alegeri?
-Alegerile Parlamentare au o miză uriașă pentru România. Majoritatea toxică PSD din Parlamentul României, care a boicotat toate deciziile Guvernului în ultimul an și a încetinit adoptarea măsurilor necesare pentru dezvoltarea economică, dar și mai grav, a sabotat măsurile luate pentru prevenirea și combaterea răspândirii îmbolnăvirii cu SARS-Cov-2, trebuie să dispară! Nu putem acționa și gândi în cheie politică atunci când în joc este sănătatea românilor. S-a dovedit că reprezentanții PSD au stopat dezvoltarea României și parcursul european al țării noastre! De aceea avem nevoie de o majoritate parlamentară care să sprijine Guvernul în adoptarea celor mai bune decizii, pentru dezvoltarea economică, dar și pentru a ne asigura o democrație reală. Trebuie să stopăm corupția și incompetența la orice nivel pentru un parcurs european al României!
-Candidați într-o perioadă extrem de dificilă, în plină pandemie, care afectează întreaga omenire, dar care a scos la suprafață toate problemele cu care se confruntă România în Economie, în Sănătate, în Educație, în Administrație... În absolut toate domeniile vieții noastre! Puteți să ne spuneți ce a făcut Guvernul PNL pentru români?
-PIB-ul a crescut cu 5,6% față de trimestrul trecut, salariul mediu nominal a crescut, iar rata inflației se află la cel mai mic nivel din 2017 până azi... În acest context, Guvernul PNL s-a concentrat pe identificarea rapidă de soluții care se regăsesc în buzunarul românilor. Am fi reușit mult mai multe și mult mai rapid dacă PSD nu ar fi distrus fiecare decizie a acestui Guvern cu ajutorul majorității toxice din Parlament! Guvernul PNL a reușit să obțină o creștere economică în plină pandemie care ne arată că măsurile luate în plan economic au fost corecte și juste. Salariul mediu nominal net a crescut la 3321 de lei, cu 7,8% față de septembrie 2019... Datele pentru luna septembrie arată că sectorul industrial continuă să crească. Acest aspect se produce în condițiile în care acest Guvern este sub asediul constant din Parlament, în timp ce administrează o criză de Sănătate... De asemenea, Guvernul compensează pierderile suferite de unii agenți economici în contextul COVID-19. Pentru aceste companii, care au suferit pierderi în anul 2020 față de 2019, Guvernul va institui o schemă de ajutor de stat pentru compensarea acestor pierderi în proporție de 20%.
-Ce ar trebui să se întâmple în următorii ani?
-Ceea ce este firesc, să dezvoltăm România, să redresăm Economia... Însă, pentru a veni cu noi măsuri, pentru a da un impuls hotărât Economiei, pentru a intra într-o fază de redresare solidă, este nevoie de bani! Acești bani îi vom primi din fonduri europene...
-Puteți să ne enumerați câteva proiecte pe care le veți derula ca viitor parlamentar?
-Sunt foarte multe, însă o să mă limitez la câteva dintre ele. Spre exemplu, modernizarea infrastructurii școlare prin alocări bugetare corespunzătoare, dar și prin fonduri europene. Un alt exemplu ar fi dezvoltarea învățământului profesional, în special al celui profesional dual și inserția absolvenților pe piața muncii, prin măsuri legislative care să crească implicarea agenților economici în formarea profesională a tinerilor. Un alt proiect se referă la profesionalizarea carierei didactice și creșterea atractivității pentru meseria de dascăl, în perspective asigurării încadrării cu personal didactic calificat în învățământul preuniversitar. De asemenea, continuarea digitalizării sistemului de Educație și focalizarea pe utilizarea tehnologiilor IT pentru procesul de predare-învățare-evaluare și pentru managementul educațional.
-Să ne întoarcem la pandemie... Deși Guvernul a adoptat o serie de măsuri pentru limitarea răspândirii noului Coronavirus, România se confruntă cu o creștere îngrijorătoare a numărului de cazuri de îmbolnăviri. Orașele mari intră în carantină rând pe rând, Slobozia a intrat în carantină... Cum vă explicați acest lucru?
-Sănătatea românilor rămâne principala preocupare a Guvernului PNL și a președintelui Klaus Iohannis. Primul nostru obiectiv este să oprim creșterea numărului de cazuri, care a depășit un nou prag psihologic. Obligația noastră, a Guvernului și autorităților, este să protejăm românii... Iar a nu lua nicio măsură este un act de lipsă de responsabilitate! Măsurile mai ferme care au intrat în vigoare sunt gândite pentru a încetini semnificativ extinderea epidemiei și ne vor permite să avem Sărbători liniștite și să evităm lockdown-ul. Ne așteptăm la rezultate foarte bune ale noilor măsuri de protecție sanitară, iar aceste rezultate depind de modul în care este înțeleasă de fiecare membru al comunității responsabilitatea personală în această luptă comună. Sunt deja 8 luni de măsuri de protecție, de restricții, sunt decizii care ne-au afectat viața tuturor... Unii dintre noi am stat acasă, unii dintre noi ne-am văzut afacerea afectată de pandemie, copiii au învățat de acasă... Viețile tuturor s-au schimbat! Am dovedit până acum, ca națiune, că știm să respectăm regulile, că știm să ne unim în momentele grele. Au existat și excepții, însă românii au fost extraordinari și au dovedit că suntem o națiune puternică. Trebuie să ne mobilizăm din nou!
(Comandat de Partidul Național Liberal-Filiala Ialomița/Executat de SC DORAMA PROJECT SRL/CUI Mandatar Financiar Coordonator: 11200025)

19 Noiembrie 2020, 09:20 (556 vizualizări - 2 comentarii)

Citiți și:
«Educația este una dintre cele mai importante „arme“ pentru un viitor mai bun!»
Măsuri adoptate de Luminița Barcari ca Secretar de Stat

Comentariile cititorilor:


debusolat:
(20 Noiembrie 2020, 10:51)
Eu cu cine votez? 
Despre care majoritate pesede toxica vorbeste stimata doamna? Despre aia care a fost inregimentata la penele, sau aia care a mai ramas in pesede si pro-alde?
Cand parlamentarii vor inceta cu traseismul politic, atunci cand vor fi sanctionati prin pierderea functiei la trecerea in alt(e) partid, cand vor renunta prin lege la imunitate, pensii speciale si celelalte privilegii, atunci vor fi credibili si respectati. Pana atunci m-as bucura sa-si limiteze distribuirea de gogosi strict in sediul de partid, acolo unde membrii si simpatizantii le pot sorbi minciunile cuvintele de pe buze. Sa fie organizat asa la sediul de partid un fel de bufet suedez, doar cu produse pentru ei si ai lor! Noi nu servim, facem toxi-infectie alimentara.

pentru domnul PNL ist.  Dupa cum observati si dvs. retorica "grelei mosteniri" este in voga inca, si reprezinta SINGURUL PROGRAM ELECTORAL din manualul parlamentarului instruit la scoala de cadre a partidului; asa vor spune si ceilalti care vor veni dupa pene lei (bine, aceeasi parlamentari, dar cu alta sigla pe carnetul de partid).
PNL ist:
(20 Noiembrie 2020, 07:05)
Aveați un discurs si o prestatie care va aparținea. Reveniți la specificul personal.nu copiați tipologia discursului lui Johanis. Sa știți ca nu este agreat discursul care incita doar la conflict. STOP. Ca ne am saturat cu acest discurs. Vrem altceva.stimata doamna. Vrem reașezarea tarii, refacere în demnitate și PACE. Ajunge cu discursul asta toxic.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Miercuri 25 Nov 2020
142 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

25 Noiembrie 2020, 17:15


IPJ Ialomița: Activități preventive ale polițiștilor

În ultimele 24 de ore, polițiștii ialomițeni au desfășurat ample activități de prevenire a răspândirii noului Coronavirus. Au fost controlate 30 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate, și 2 ...[citește_toată_știrea]

25 Noiembrie 2020, 15:15
(112 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Identificat pe raza orașului cu adeverință de angajator falsă

Un tânăr, de 30 de ani, din Focșani/Vrancea, s-a ales cu un dosar penal după ce a încercat să intre în Slobozia având o declarație de angajator falsă. Marți, 24 noiembrie a.c., acesta a fost oprit la filtrul ...[citește_toată_știrea]

25 Noiembrie 2020, 15:00
(109 vizualizări - 0 comentarii)


3

Slobozia: Găsit fără viață în propria locuință

Un bătrân de 76 de ani a fost descoperit mort în propria locuință de către pompierii din Slobozia. Miercuri, 25 noiembrie a.c., militarii ISU au fost solicitați să intervină pentru a debloca ușa apartamentului ...[citește_toată_știrea]

25 Noiembrie 2020, 14:30
(133 vizualizări - 0 comentarii)


4

Grupul de Comunicare Strategică: 92 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Miercuri, 25 noiembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 4165, cu 92 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

25 Noiembrie 2020, 13:30
(197 vizualizări - 0 comentarii)


5
Controale ale ITM Ialomița: Munca «la negru», în vizor

Controale ale ITM Ialomița: Munca «la negru», în vizor

În luna octombrie 2020, Inspectoratul Teritorial de Muncă Ialomița, în domeniul Relațiilor de Muncă, și-a desfășurat activitatea în conformitate cu Programul Cadru de Acțiuni aprobat de Inspecția Muncii ...[citește_toată_știrea]

25 Noiembrie 2020, 12:40
(80 vizualizări - 0 comentarii)


6

Manasia: Pieton lovit de o mașină

În seara zilei de marți, 24 noiembrie a.c., un bărbat de 36 de ani din localitatea Manasia, a fost implicat într-un accident rutier. Acesta a traversat strada prin loc nepermis, moment în care a fost lovit ...[citește_toată_știrea]

25 Noiembrie 2020, 11:45
(72 vizualizări - 0 comentarii)


7

Mărculești: Incendiu la o groapă de gunoi

Marți, 24 noiembrie a.c., pompierii au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu de gunoi menajer produs în comuna Mărculești. Pentru stingerea acestuia au intervenit mai bine de 3 ore ...[citește_toată_știrea]

25 Noiembrie 2020, 11:30
(54 vizualizări - 0 comentarii)


8
Ion Roată: Gospodărie cuprinsă de flăcări

Ion Roată: Gospodărie cuprinsă de flăcări

Incendiu de proporții în curtea unui localnic din localitatea Ion Roată. Pompierii din Urziceni au intervenit în ziua de marți, 24 noiembrie a.c., pentru a stinge flăcările care au curpins o anexă gopodărească ...[citește_toată_știrea]

25 Noiembrie 2020, 11:00
(84 vizualizări - 0 comentarii)


9

Incidență crescută în continuare a cazurilor COVID-19 la Slobozia. Se pregătesc alte 14 zile de carantină!

Potrivit unei statistici a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Ialomița, rata incidentă a cazurilor COVID-19 în ultimele 14 zile la Slobozia se menține crescută. Astfel, în ciuda Carantinei ...[citește_toată_știrea]

24 Noiembrie 2020, 18:50
(835 vizualizări - 3 comentarii)


10

Grupul de Comunicare Strategică: 102 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Marți, 24 noiembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 4073, cu 102 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

24 Noiembrie 2020, 13:15
(227 vizualizări - 0 comentarii)


11

IPJ Ialomița: Amendați pentru că nu purtau măștile de protecție

Polițiștii ialomițeni au continuat seria acțiunilor preventive ce au ca scop responsabilizarea populației în privința respectării măsurilor de protecție sanitară. Astfel, au fost organizate 7 activități ...[citește_toată_știrea]

24 Noiembrie 2020, 11:15
(214 vizualizări - 0 comentarii)


12

Fetești: Tânăr implicat într-un accident rutier

Paramedicii SMURD din Fetești au intervenit luni, 23 noiembrie a.c., pentru acordarea primului ajutor în cazul unui accident rutier petrecut în zona Autostrăzii Soarelui. Aceștia au transportat la spital ...[citește_toată_știrea]

24 Noiembrie 2020, 10:30
(107 vizualizări - 0 comentarii)


Ograda: Distrugeri provocate de o mașină condusă de un copil de 12 ani!

Vineri, 20 noiembrie a.c., în jurul orei 11,00, polițiștii Secției de Poliție Rurală nr. 1 Slobozia au fost sesizați prin apel 112, de un bărbat din comuna Ograda, cu privire la faptul că la locuința sa ...[citește_toată_știrea]

23 Noiembrie 2020, 14:35
(197 vizualizări - 0 comentarii)


Tânăr fără permis din Jilavele, urmărit de polițiști pe câmpuri

Vineri, 21 noiembrie a.c., în jurul orelor 21,00, polițiștii din Jilavele au efectuat semnal de oprire unui autoturism ce se deplasa pe raza comunei Armășești. Șoferul nu s-a conformat și a demarat în trombă ...[citește_toată_știrea]

23 Noiembrie 2020, 14:30
(143 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți la volan

Sâmbătă, 21 noiembrie a.c., în jurul orelor 23,30, polițiștii din Jilavele au oprit pentru control, pe DJ101B, pe raza orașului Fierbinți-Târg, o autoutilitară ce se deplasa către comuna Maia.  La ...[citește_toată_știrea]

23 Noiembrie 2020, 14:25
(128 vizualizări - 0 comentarii)


Carantină la Slobozia: Și-au falsificat adeverințele de angajator!

Sâmbătă, 21 noiembrie a.c., polițiștii din Slobozia, în timp ce se aflau în filtrul rutier la intersecția Șoseaua Brăilei cu strada Viitor în vederea verificării respectării ordinului privind carantinarea ...[citește_toată_știrea]

23 Noiembrie 2020, 14:20
(220 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 72 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Luni, 23 noiembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 3971, cu 72 cazuri mai mult față de ziua de duminică ...[citește_toată_știrea]

23 Noiembrie 2020, 13:20
(418 vizualizări - 1 comentariu)


Incendii la case din Țăndărei, Ion Roată, Slobozia și Coșereni

Vineri, 20 noiembrie a.c., în jurul orei 8,00, pompierii ialomițeni au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu ce se manifesta la o casă din orașul Țăndărei. La locul solicitării s-au ...[citește_toată_știrea]

23 Noiembrie 2020, 11:35
(159 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Lipsă apă la Sudiți și Gura Văii

Ca urmare a unor lucrări de întreținere și reparații a instalațiilor electrice din localitățile Sudiți și Gura Văii, efectuate de către furnizorul de energie, luni, 23 noiembrie 2020, în intervalul orar ...[citește_toată_știrea]

23 Noiembrie 2020, 11:20
(80 vizualizări - 0 comentarii)


Adâncata: Pieton ucis de un șofer grăbit

Adâncata: Pieton ucis de un șofer grăbit

Un pieton, în vârstă de 49 de ani, din Adâncata, a murit în dimineața zilei de luni, 23 noiembrie a.c., după ce a fost lovit de o mașină. Victima s-a angajat în traversarea străzii pe la colțul unei intersecții ...[citește_toată_știrea]

23 Noiembrie 2020, 11:15
(279 vizualizări - 2 comentarii)


Țăndărei: Și-a găsit sfârșitul în căminul de apă

O femeie de 71 de ani din Țăndărei și-a găsit sfârșitul într-un cămin de apă tencuit din propria gospodărie. Forțele de intervenție au fost alertate în cursul azilei de duminică, 22 noiembrie a.c., când ...[citește_toată_știrea]

23 Noiembrie 2020, 09:45
(161 vizualizări - 0 comentarii)


Gura Văii: Doi răniți într-un accident rutier

Gura Văii: Doi răniți într-un accident rutier

Două persoane au fost rănite în urma unui accident rutier petrecut duminică, 22 noiembrie a.c., în zona localității Gura Văii. Din verificările efectuate a reieșit că în timp ce o tânără, de 22 de ani, ...[citește_toată_știrea]

23 Noiembrie 2020, 09:30
(164 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 121 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Duminică, 22 noiembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 3899, cu 121 cazuri mai mult față de ziua ...[citește_toată_știrea]

22 Noiembrie 2020, 13:40
(117 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 73 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Sâmbătă, 21 noiembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 3778, cu 73 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

21 Noiembrie 2020, 13:15
(94 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 55 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Vineri, 20 noiembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 3705, cu 55 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

20 Noiembrie 2020, 13:40
(405 vizualizări - 3 comentarii)


Acțiuni ale polițiștilor ialomițeni pentru combaterea răspândirii COVID-19. Un feteștean carantinat, amendat după ce a fost surprins la ghișeul unei instituții!

Pentru prevenirea și combaterea infectării cu noul tip de Coronavirus, sub autoritatea Instituției Prefectului, polițiștii din cadrul IPJ Ialomița, împreună cu jandarmi și polițiști locali, au intensificat ...[citește_toată_știrea]

20 Noiembrie 2020, 12:10
(511 vizualizări - 0 comentarii)


Accident între Slobozia și Bucu, 4 autoturisme implicate

Accident între Slobozia și Bucu, 4 autoturisme implicate

Pompierii din cadrul ISU Ialomița au intervenit joi, 19 noiembrie a.c., în jurul orelor 14,20, la un accident rutier produs pe DN2A, între localitățile Slobozia și Bucu, în care au fost implicate două autoutilitare ...[citește_toată_știrea]

19 Noiembrie 2020, 15:10
(485 vizualizări - 0 comentarii)


Coșereni: Șofer depistat cu o alcoolemie de 2,19 mg/l alcool pur în aerul expirat!

În cursul zilei de miercuri, 18 noiembrie a.c., în jurul orelor 17,00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit, pentru control, un autoturism care circula pe raza comunei Coșereni. La volanul ...[citește_toată_știrea]

19 Noiembrie 2020, 14:45
(321 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 114 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Joi, 19 noiembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 3650, cu 114 cazuri mai mult față de ziua de miercuri ...[citește_toată_știrea]

19 Noiembrie 2020, 13:55
(332 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
ION în «Pactul pe Sănătate, propus de PSD, salvează vieți! Trebuie sa testăm gratuit populația pentru a stopa pandemia!» Continuare în Teste PRO gratuite pentru voturi Cristi în Teste PRO gratuite pentru voturi ofer garsonieră de închiriat în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 25 noiembrie 2020 spațiu birou de închiriat în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 25 noiembrie 2020 Vasile în «Guvernul Orban garantează ajutoarele pentru organizațiile de producători din sectorul fructe legume!» Anonim în Teste PRO gratuite pentru voturi auto SH în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 25 noiembrie 2020 Daniel în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 25 noiembrie 2020 Sorin în Teste PRO gratuite pentru voturi Gabriela în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 25 noiembrie 2020 E trist în Ialomița are 33 de copii obligați să trăiască permanent în grija Statului cetatean în Incidență crescută în continuare a cazurilor COVID-19 la Slobozia. Se pregătesc alte 14 zile de carantină! @ Locrainic în Noul președinte al Consiliului Județean Ialomița, Marian Pavel confirmă dezastrul lăsat de administrația Victor Moraru dalaila în Incidență crescută în continuare a cazurilor COVID-19 la Slobozia. Se pregătesc alte 14 zile de carantină! @3,14 în Partidul Ialomițenilor, fuziune cu Partidul Național Liberal @iar la Slobozia în Recruții administrației ialomițene după prima lună de mandat Nedumerit în Incidență crescută în continuare a cazurilor COVID-19 la Slobozia. Se pregătesc alte 14 zile de carantină! valoarea mea, valoarea mea... în Ștefan Țintă vrea să ajungă cel mai tânăr senator ialomițean piețaș în «Menținerea piețelor închise, sfidarea producătorilor!»
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...