Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

JURNAL DE CAMPANIE

«S-a dovedit că reprezentanții PSD au stopat dezvoltarea României și parcursul european al țării noastre!»

Luminița Barcari, candidatul PNL Ialomița pentru Camera Deputaților

«S-a dovedit că reprezentanții PSD au stopat dezvoltarea României și parcursul european al țării noastre!»

Luminița Barcari este pe prima poziție a listei PNL pentru județul Ialomița la Camera Deputaților. A candidat la Alegerile Locale din 27 septembrie 2020 din partea Partidului Național Liberal la funcția de președinte al Consiliului Județean Ialomița, obținând 30,1% din voturi, cu 4 procente peste scorul PNL la nivel județean. În cadrul unui interviu, Luminița Barcari a răspuns întrebărilor în ceea ce privește nominalizarea domniei sale la candidatura pentru Camera Deputaților, proiectele viitorului parlamentar Luminița Barcari precum și aspectele referitoare la măsurile adoptate de Guvern pentru combaterea pandemiei...

-Sunteți pe prima poziție a listei PNL pentru județul Ialomița la Camera Deputaților. Ce vă recomandă pentru o astfel de poziție? Care este atuul dvs. comparativ cu ceilalți contracandidați?
-Am avut onoarea de a fi nominalizată pe prima poziție a listei candidaților pentru Camera Deputaților. Colegii mei și conducerea centrală a partidului au ținut cont de rezultatul obținut în urma Alegerilor Locale, în care, chiar dacă nu am câștigat funcția de președinte al Consiliului Județean Ialomița, am obținut cu 4 procente peste scorul partidului. La acest rezultat se adaugă expertiza mea în domeniul Educației, acumulată de-a lungul activității mele în domeniu și datorită funcțiilor pe care le-am deținut, de director al unui liceu tehnologic, inspector școlar, inspector școlar general și secretar de stat în Ministerul Educației și Cercetării.
-Cum vedeți miza acestor alegeri?
-Alegerile Parlamentare au o miză uriașă pentru România. Majoritatea toxică PSD din Parlamentul României, care a boicotat toate deciziile Guvernului în ultimul an și a încetinit adoptarea măsurilor necesare pentru dezvoltarea economică, dar și mai grav, a sabotat măsurile luate pentru prevenirea și combaterea răspândirii îmbolnăvirii cu SARS-Cov-2, trebuie să dispară! Nu putem acționa și gândi în cheie politică atunci când în joc este sănătatea românilor. S-a dovedit că reprezentanții PSD au stopat dezvoltarea României și parcursul european al țării noastre! De aceea avem nevoie de o majoritate parlamentară care să sprijine Guvernul în adoptarea celor mai bune decizii, pentru dezvoltarea economică, dar și pentru a ne asigura o democrație reală. Trebuie să stopăm corupția și incompetența la orice nivel pentru un parcurs european al României!
-Candidați într-o perioadă extrem de dificilă, în plină pandemie, care afectează întreaga omenire, dar care a scos la suprafață toate problemele cu care se confruntă România în Economie, în Sănătate, în Educație, în Administrație... În absolut toate domeniile vieții noastre! Puteți să ne spuneți ce a făcut Guvernul PNL pentru români?
-PIB-ul a crescut cu 5,6% față de trimestrul trecut, salariul mediu nominal a crescut, iar rata inflației se află la cel mai mic nivel din 2017 până azi... În acest context, Guvernul PNL s-a concentrat pe identificarea rapidă de soluții care se regăsesc în buzunarul românilor. Am fi reușit mult mai multe și mult mai rapid dacă PSD nu ar fi distrus fiecare decizie a acestui Guvern cu ajutorul majorității toxice din Parlament! Guvernul PNL a reușit să obțină o creștere economică în plină pandemie care ne arată că măsurile luate în plan economic au fost corecte și juste. Salariul mediu nominal net a crescut la 3321 de lei, cu 7,8% față de septembrie 2019... Datele pentru luna septembrie arată că sectorul industrial continuă să crească. Acest aspect se produce în condițiile în care acest Guvern este sub asediul constant din Parlament, în timp ce administrează o criză de Sănătate... De asemenea, Guvernul compensează pierderile suferite de unii agenți economici în contextul COVID-19. Pentru aceste companii, care au suferit pierderi în anul 2020 față de 2019, Guvernul va institui o schemă de ajutor de stat pentru compensarea acestor pierderi în proporție de 20%.
-Ce ar trebui să se întâmple în următorii ani?
-Ceea ce este firesc, să dezvoltăm România, să redresăm Economia... Însă, pentru a veni cu noi măsuri, pentru a da un impuls hotărât Economiei, pentru a intra într-o fază de redresare solidă, este nevoie de bani! Acești bani îi vom primi din fonduri europene...
-Puteți să ne enumerați câteva proiecte pe care le veți derula ca viitor parlamentar?
-Sunt foarte multe, însă o să mă limitez la câteva dintre ele. Spre exemplu, modernizarea infrastructurii școlare prin alocări bugetare corespunzătoare, dar și prin fonduri europene. Un alt exemplu ar fi dezvoltarea învățământului profesional, în special al celui profesional dual și inserția absolvenților pe piața muncii, prin măsuri legislative care să crească implicarea agenților economici în formarea profesională a tinerilor. Un alt proiect se referă la profesionalizarea carierei didactice și creșterea atractivității pentru meseria de dascăl, în perspective asigurării încadrării cu personal didactic calificat în învățământul preuniversitar. De asemenea, continuarea digitalizării sistemului de Educație și focalizarea pe utilizarea tehnologiilor IT pentru procesul de predare-învățare-evaluare și pentru managementul educațional.
-Să ne întoarcem la pandemie... Deși Guvernul a adoptat o serie de măsuri pentru limitarea răspândirii noului Coronavirus, România se confruntă cu o creștere îngrijorătoare a numărului de cazuri de îmbolnăviri. Orașele mari intră în carantină rând pe rând, Slobozia a intrat în carantină... Cum vă explicați acest lucru?
-Sănătatea românilor rămâne principala preocupare a Guvernului PNL și a președintelui Klaus Iohannis. Primul nostru obiectiv este să oprim creșterea numărului de cazuri, care a depășit un nou prag psihologic. Obligația noastră, a Guvernului și autorităților, este să protejăm românii... Iar a nu lua nicio măsură este un act de lipsă de responsabilitate! Măsurile mai ferme care au intrat în vigoare sunt gândite pentru a încetini semnificativ extinderea epidemiei și ne vor permite să avem Sărbători liniștite și să evităm lockdown-ul. Ne așteptăm la rezultate foarte bune ale noilor măsuri de protecție sanitară, iar aceste rezultate depind de modul în care este înțeleasă de fiecare membru al comunității responsabilitatea personală în această luptă comună. Sunt deja 8 luni de măsuri de protecție, de restricții, sunt decizii care ne-au afectat viața tuturor... Unii dintre noi am stat acasă, unii dintre noi ne-am văzut afacerea afectată de pandemie, copiii au învățat de acasă... Viețile tuturor s-au schimbat! Am dovedit până acum, ca națiune, că știm să respectăm regulile, că știm să ne unim în momentele grele. Au existat și excepții, însă românii au fost extraordinari și au dovedit că suntem o națiune puternică. Trebuie să ne mobilizăm din nou!
(Comandat de Partidul Național Liberal-Filiala Ialomița/Executat de SC DORAMA PROJECT SRL/CUI Mandatar Financiar Coordonator: 11200025)

19 Noiembrie 2020, 09:20 (841 vizualizări - 2 comentarii)

Citiți și:
«Educația este una dintre cele mai importante „arme“ pentru un viitor mai bun!»
Măsuri adoptate de Luminița Barcari ca Secretar de Stat

Comentariile cititorilor:


debusolat:
(20 Noiembrie 2020, 10:51)
Eu cu cine votez? 
Despre care majoritate pesede toxica vorbeste stimata doamna? Despre aia care a fost inregimentata la penele, sau aia care a mai ramas in pesede si pro-alde?
Cand parlamentarii vor inceta cu traseismul politic, atunci cand vor fi sanctionati prin pierderea functiei la trecerea in alt(e) partid, cand vor renunta prin lege la imunitate, pensii speciale si celelalte privilegii, atunci vor fi credibili si respectati. Pana atunci m-as bucura sa-si limiteze distribuirea de gogosi strict in sediul de partid, acolo unde membrii si simpatizantii le pot sorbi minciunile cuvintele de pe buze. Sa fie organizat asa la sediul de partid un fel de bufet suedez, doar cu produse pentru ei si ai lor! Noi nu servim, facem toxi-infectie alimentara.

pentru domnul PNL ist.  Dupa cum observati si dvs. retorica "grelei mosteniri" este in voga inca, si reprezinta SINGURUL PROGRAM ELECTORAL din manualul parlamentarului instruit la scoala de cadre a partidului; asa vor spune si ceilalti care vor veni dupa pene lei (bine, aceeasi parlamentari, dar cu alta sigla pe carnetul de partid).
PNL ist:
(20 Noiembrie 2020, 07:05)
Aveați un discurs si o prestatie care va aparținea. Reveniți la specificul personal.nu copiați tipologia discursului lui Johanis. Sa știți ca nu este agreat discursul care incita doar la conflict. STOP. Ca ne am saturat cu acest discurs. Vrem altceva.stimata doamna. Vrem reașezarea tarii, refacere în demnitate și PACE. Ajunge cu discursul asta toxic.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Vineri 05 Mar 2021
404 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
« 1 3 4 5 6 7 8 9 330 331

DSVSA Ialomița: Focare active de Pestă Porcină Africană la Făcăeni

Într-o informare publică, Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor precizează faptul că la data de 3 martie 2021, în localitatea Făcăeni, au fost identificate focare active de Pestă ...[citește_toată_știrea]

4 Martie 2021, 16:20
(75 vizualizări - 0 comentarii)


Dridu: Au încercat să scape de mașina pe care au accidentat-o

Doi tineri de 17 și 21 de ani au intrat în vizorul polițiștilor încercând să șteargă urmele accidentului în care au fost implicați. Totul a ieșit la iveală în seara zilei de 3 martie a.c., când aceștia ...[citește_toată_știrea]

4 Martie 2021, 16:05
(67 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Dridu accident


Alexeni: La volan în stare de ebrietate și fără permis

Miercuri, 3 martie a.c., polițiștii din Ion Roată au depistat în flagrant, pe raza comunei Alexeni, un șofer ce conducea un autoturism sub influența băuturilor alcoolice. De asemenea, bărbatul în vârstă ...[citește_toată_știrea]

4 Martie 2021, 15:40
(56 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiuni preventive pentru respectarea măsurilor de protecție sanitară

În ultimele 24 de ore, 76 polițiști și 31 de polițiști locali au acționat pentru verificarea respectării măsurilor impuse în contextul Sstării de Alertă, precum și pentru prevenirea și limitarea infectării ...[citește_toată_știrea]

4 Martie 2021, 15:20
(82 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 36 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Joi, 4 martie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 8348, cu 36 de cazuri mai mult față de ziua de miercuri ...[citește_toată_știrea]

4 Martie 2021, 14:05
(87 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: La volan cu un permis fals

Un bărbat în vârstă de 44 de ani, din Țăndărei, este cercetat penal de polițiștii ialomițeni după ce a prezentat un permis de conducere fals. Astfel, marți, 2 martie a.c., în jurul orei 8,30, polițiștii ...[citește_toată_știrea]

3 Martie 2021, 14:45
(257 vizualizări - 3 comentarii)


Urziceni: Amenzi la o înmormântare

În ultimele 24 de ore, peste 90 de polițiști, jandarmi și polițiști locali au acționat, sub coordonarea Instituției Prefectului-Județul Ialomița, pentru verificarea modului în care se respectă prevederile ...[citește_toată_știrea]

3 Martie 2021, 14:40
(215 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 35 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Miercuri, 3 martie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 8312, cu 35 de cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

3 Martie 2021, 13:40
(163 vizualizări - 0 comentarii)


8
DN2 Slobozia-Bucu: Accident rutier cu șase victime

DN2 Slobozia-Bucu: Accident rutier cu șase victime

În dimineața zilei de miercuri, 3 martie a.c., pe șoseaua care leagă localitățile Bucu și Slobozia, s-a produs un accident rutier. Din primele informații, evenimentul s-ar fi produs în urma coliziunii dintre ...[citește_toată_știrea]

3 Martie 2021, 09:25
(551 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: DN2 accident


Cotorca: Doi răniți, în urma unui accident rutier

Cotorca: Doi răniți, în urma unui accident rutier

Pompierii și polițiștii ialomițeni au intervenit miercuri, 3 martie a.c., pentru acordarea primului ajutor victimelor unui accident rutier petrecut în zona localității Cotorca. Din evenimentul rutier au ...[citește_toată_știrea]

3 Martie 2021, 07:30
(342 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Cotorca accident


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

2 Martie 2021, 17:55


APIA: A demarat Campania de primire a Cererilor Unice de Plată 2021

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează că începând cu data de luni, 1 martie 2021, a demarat Campania de primire a Cererilor Unice de Plată 2021.Fermierii interesați vor putea ...[citește_toată_știrea]

2 Martie 2021, 16:35
(162 vizualizări - 0 comentarii)


12
Consiliul Județean Ialomița: Modernizarea DJ201, în linie dreaptă

Consiliul Județean Ialomița: Modernizarea DJ201, în linie dreaptă

Marți, 2 martie 2021, în prezența oficialităților locale și județene, președintele Consiliului Județean Ialomița, Marian Pavel a semnat contractele de execuție de lucrări la DJ201, tronsonul Coșereni-Axintele ...[citește_toată_știrea]

2 Martie 2021, 16:30
(270 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Vineri, 5 martie 2021-termen limită pentru depunerea Formularului 092

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește contribuabililor înregistrați în scop de TVA care utilizează ca perioadă fiscală trimestrul și care au efectuat o achiziție intracomunitară ...[citește_toată_știrea]

2 Martie 2021, 16:25
(87 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiuni pentru combaterea răspândirii COVID-19, amenzi de 20000 de lei

78 de sancțiuni contravenționale au fost aplicate, în ultimele 24 de ore, de forțele de ordine angrenate în acțiunile pentru verificarea respectării măsurilor de prevenire și limitare a  infectării ...[citește_toată_știrea]

2 Martie 2021, 14:55
(111 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Bunuri de peste 55000 de lei, confiscate

Polițiștii ialomițeni au intervenit luni, 1 martie, la 38 de evenimente, 31 dintre acestea fiind semnalate pe numărul unic de urgență 112. Totodată, au fost constatate 16 infracțiuni, din care 2 contra ...[citește_toată_știrea]

2 Martie 2021, 14:50
(137 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: 3 localități din județ în Scenariul Roșu, din cauza creșterii ratei de incidență

Rata de incidență a cazurilor de COVID-19 crește de la o zi la alta la nivelul județului Ialomița. Marți, 2 martie a.c., la nivelul județului valoarea acesteia este 1,02/1000 de locuitori.  Într-o ...[citește_toată_știrea]

2 Martie 2021, 13:50
(254 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 33 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Marți, 2 martie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 8277, cu 33 de cazuri mai mult față de ziua de luni ...[citește_toată_știrea]

2 Martie 2021, 13:25
(115 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Bebelușă în stare gravă, transferată la București

O fetiță născută la Spitalul Județean de Urgență Slobozia, cu grave malformații cardiace, a fost transferată la Spitalul «Marie Curie» din București.

Intervenție a elicopterului SMURD ...[citește_toată_știrea]

2 Martie 2021, 09:50
(157 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Lipsă apă în Cartierul Fetești Oraș

Pentru executarea lucrărilor de remediere a unei avarii la vana de legătură de la nivelul conductei de alimentare cu apă, cu diametrul de 125 mm, de pe strada Călărași din municipiul Fetești, RAJA Constanța ...[citește_toată_știrea]

2 Martie 2021, 09:40
(133 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Startul Campaniei de vizare a carnetelor de rentă viageră

În contextul actual privind epidemia de Coronavirus pe teritoriul României, Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează că, în perioada 01.03-31.08.2021, pentru obținerea sumei ...[citește_toată_știrea]

1 Martie 2021, 15:35
(264 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 14 noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Luni, 1 martie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 8244, cu 14 cazuri mai mult față de ziua de duminică ...[citește_toată_știrea]

1 Martie 2021, 14:10
(193 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: «Amenzi» multicolore pentru șoferițe

IPJ Ialomița: «Amenzi» multicolore pentru șoferițe

Luni, 1 Martie 2021, polițiștii rutieri au înlocuit punctele de penalizare cu lalele, punctele de amendă cu zambile iar avertismentele cu frezii, devenind dis de dimineață vestitorii primăverii. Aceștia ...[citește_toată_știrea]

1 Martie 2021, 13:45
(183 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiuni pentru combaterea răspândirii COVID-19, amenzi de 55500 de lei

Verificarea respectării măsurilor de izolare/carantină la adresa aleasă, precum și respectarea restricțiilor privind deplasarea pe timpul nopții și a cerințelor impuse comercianților, se mențin în atenția ...[citește_toată_știrea]

1 Martie 2021, 13:40
(126 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Programul «Tezaur» continuă

Ialomițenii pot subscrie și în luna martie 2021 pentru noi emisiuni de titluri de stat destinate exclusiv populației în cadrul Programului «Tezaur», cu maturități de 1, 3 și 5 ani, începând cu data de ...[citește_toată_știrea]

1 Martie 2021, 09:20
(205 vizualizări - 0 comentarii)


Direcția Județeană de Statistică Ialomița anunță Recensământul populației și locuințelor de probă

Recensământul de probă este un sondaj care se desfășoară anterior Recensământului, în scopul verificării practice și îmbunătățirii aspectelor organizatorice și tehnice. Este un exercițiu cu scopul de a ...[citește_toată_știrea]

1 Martie 2021, 09:05
(219 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: Trafic blocat din cauza unui grav accident rutier

Urziceni: Trafic blocat din cauza unui grav accident rutier

Un grav accident rutier s-a petrecut duminică, 28 februarie a.c., în jurul orelor 20,00, la ieșire din Urziceni către Buzău. Din primele informații, în accident au fost implicate două autoturisme. În urma ...[citește_toată_știrea]

28 Februarie 2021, 21:00
(344 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Urziceni accident


1/2 martie 2021: «Solidaritatea Sanitară» împresoară porțile Parlamentului

Luni, 1 martie 2021, și marți, 2 martie a.c., zilele în care în care va fi dezbătut în plen și aprobat Bugetul, Federația «Solidaritatea Sanitară» protestează la porțile Parlamentului, «asediind» parlamentarii ...[citește_toată_știrea]

28 Februarie 2021, 15:25
(185 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 14 noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Duminică, 28 februarie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 8230, cu 14 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

28 Februarie 2021, 13:55
(244 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 25 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Sâmbătă, 27 februarie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 8216, cu 25 de cazuri mai mult față de ziua ...[citește_toată_știrea]

27 Februarie 2021, 13:35
(234 vizualizări - 0 comentarii)


« 1 3 4 5 6 7 8 9 330 331
Ultimele comentarii
@CETATEAN în Prefectul Tănăsescu a fost învestit cu ușile închise Ionel Ardeal în Prefectul Tănăsescu a fost învestit cu ușile închise Ionel Ardeal în Tonița Manea NU mai este prefect. Mihai-Andrei Tănăsescu este noul prefect al Ialomiței! CETĂȚEAN în Prefectul Tănăsescu a fost învestit cu ușile închise CETATEAN în Prefectul Tănăsescu a fost învestit cu ușile închise MIHAILA în Tonița Manea NU mai este prefect. Mihai-Andrei Tănăsescu este noul prefect al Ialomiței! Anton în Ex-primarul Daniel Popa a obținut bonusuri de 31800 de euro pentru 90 de abonamente telefonice CETATEAN în Tonița Manea NU mai este prefect. Mihai-Andrei Tănăsescu este noul prefect al Ialomiței! Paula în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 3 martie 2021 Parpangel în Ex-primarul Daniel Popa a obținut bonusuri de 31800 de euro pentru 90 de abonamente telefonice caut apartament de închiriat în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 3 martie 2021 barfitoru' în cultură, frate! auto SH în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 3 martie 2021 EU în Tonița Manea NU mai este prefect. Mihai-Andrei Tănăsescu este noul prefect al Ialomiței! Competent în Tonița Manea NU mai este prefect. Mihai-Andrei Tănăsescu este noul prefect al Ialomiței! @ Gutza în Fratele viceprimarului Gigi Manea s-a angajat la Urban SA guru în Țăndărei: La volan cu un permis fals Vali în Tonița Manea NU mai este prefect. Mihai-Andrei Tănăsescu este noul prefect al Ialomiței! Barcanestean în Ex-primarul Daniel Popa a obținut bonusuri de 31800 de euro pentru 90 de abonamente telefonice Stefania în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 3 martie 2021
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...