Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

UNA PE SĂPTĂMÎNĂ

Teste PRO gratuite pentru voturi

#Laurențiu Abaza se pensionează

Teste PRO gratuite pentru voturi

bonus: Mocioniu, al treilea din stânga

Așa cum știți, probabil, Luciferul Neacșu de la PRO România a testat gratuit 100 de slobozeni din Slobozia, în plină perioadă de carantină. Rezultatele acțiunii (după unii 6%, după alții 4%...) i-au oferit Luciferului Național ocazia de a susține public că PRO România are soluția ieșirii din pandemie. Declarăm public acest demers politic învelit în blană de oaie drept cea mai bine camuflată «mită electorală» din câte am văzut noi vreodată. Și am văzut câteva la viața noastră, unele chiar din mâna domnului Neacșu...

Una este dr Adina, nevasta lui Cataramă Joi, 19 noiembrie 2020, la «Central», în plină stradă, dr Adina Alberts a scobit nasurile slobozenilor în plină stradă căutând Covid-ul ălora 8,1 la mie dintre slobozeni din cauza cărora e orașul în carantină de două săptămâni. Fericiți și inconștienți, slobozenii s-au călcat în picioare ca să apuce loc în față și să primească testul negativ. Politicoasă și profesionistă, dr Adina a testat cât a testat, iar printre pi­cături a dat și interviuri la presa PRO. «Aceste teste rapide care dau rezultatul în 10 minute sunt foarte ieftine și ar trebui folosite la scară largă. (...) Am venit în Slobozia pentru că este un oraș caran­tinat și în loc de carantină ar trebui să punem la dispoziția cetățenilor aceste teste... Cei bolnavi stau acasă și se tratează, dar cei sănătoși trebuie să-și desfășoare activitatea!» a declarat doamna doctor, uitând că soțul ei a luat în brațe toți coetnicii din Bărbulești în încercarea disperată de a (re)câștiga o brumă de notorietate națională.

Câinele moare de drum lung și Luciferul de grija noastră Ce a declarat însă dr Adina televiziunilor locale PRO și on-line chemate la fața locului să imortalizeze momentul (sau «mita», cum vreți!) pălește în fața profețiilor Luciferului Neacșu. Lansat pe orbita on-line, acesta nu s-a mai oprit 3 zile din postări, susținând răspicat că, dacă toți candidații i-ar urma exemplul, slobozenii ar fi testați toți în două-trei zile... «Inițiativa de astăzi reprezintă un gest de responsabilitate. Indiferent de afilierea noastră politică, trebuie să punem siguranța și sănătatea cetățenilor pe primul loc. Îi chem pe toți candidații să o lase baltă cu banii băgați în campanie și haideți să testăm toată Slobozia! Să le arătăm celor din Guvern că se poate!» a susținut patetic acesta pe pagina sa de socializare reușind să smulgă 3 comentarii «pro» și 3 «contra». Pentru că scorul comentariilor nu este concludent, sugerăm Luciferului Neacșu să reia acțiunea după Alegeri. Așa va demonstra indubitabil «tonomatelor» de soiul nostru că este bun și drept și cinstit și merită voturile ialomițenilor ca nimeni altul... Sigur, la Alegerile din 2028, dacă nu se pensionează până atunci. Altfel, rămâne cum am stabilit... Adică «mită electorală» și-atâta!
PS: Căci ne adresăm PS-ului, cuviincios și cu smerenie. Prea luminate Stăpâne, în timp ce Neacșu testa sârguincios slobozenii cu bețișorul dr Adina prin năsucuri, la Amara se petrecea o altă golănie PRO. Peste garduri erau aruncate în curțile oamenilor calendare creștin-ortodoxe cu sigla PRO, că Luciferu’ și candidatul ălălalt de la Senat (la care ne scapă numele) au zis că au dezlegare de la Vlădica pentru operațiune. Acuma, chiar le-a permis Luminăția Voastră? Că la AEP nu se știe nimica, că pe calendarele alea nu scrie de cine sunt făcute sau comandate...

Mocioniu, al treilea din stânga
Dacă vă întrebați cumva unde este ex-primarul Adrian Mocioniu în ecuația acestei «mite electorale» suntem în măsură să vă informăm. Conform fotografiei, domnia sa s-a fotografiat la această acțiune alături de angajații Poliției Locale Slobozia. Rămas fără Laurențiu Abaza, intrat în concediu pentru a-și pregăti dosarul de pensio­nare, Nedelcu (&comp.) a uitat că treaba lui de polițist local e să roage oamenii să păstreze distanța socială la testare și s-a pozat demonstrativ cu «ex-Șefu’». Dacă va întrebați care e Mocioniu, suntem în măsură să precizăm că este al treilea din stânga. Pe lista electorală n-are niciun rost să vă spunem unde e, că nici el, nici Luciferul nu ajung în Par­lament oricâtă «mită electorală»... pardon, acțiuni de testare ar fi în Slobozia. Ce spuneți? Că, mai degrabă, v-ar interesa cine va fi noul șef al Poliției Locale? Ei, bine, gurile rele spun că Valentin Nedelcu va rămâne, că știe mersul... Dar zarurile sunt în mâna noului primar Soare. Care ori organizează concurs și mumifică iar unul pe post, cum a fost îmbălsămat Abaza, ori îl numește el pe cine vrea ca să îl poată da jos dacă nu amendează re­gulamentar, cu mâna la vipușcă, contribuabilii slobozeni pe trecerea de pietoni...

25 Noiembrie 2020, 16:05 (2956 vizualizări - 9 comentarii)

Citiți și:
La PRO România Luciferului Neacșu se candidează în familie
Marian Neacșu decide viitorul politic al județului
Ex-prefectul Gigi Petre s-a înscris în PRO România

Comentariile cititorilor:


vaIdEnOi:
(26 Noiembrie 2020, 23:07)
Bine facut si vigilent. Uneori exagerat de bine! Asa trebuie sa fie organu'. Daca nu prinde viteza in doua, se aplica metoda prin rostogolire. Sa'i tzuce muica pa iei da fromoshi.
Contribuabil:
(26 Noiembrie 2020, 16:39)
     Uitati-va cum arata comunitarii, nu se mai pot incheia la gecile din piele fina cumparate de stoica (nici pilotii de pe F16 nu au asa ceva, dar panarama asta de oras isi permite, pe banii nostri). Ce cauta acesti mascarici in foto, ei stiu. Abaza a iesit la pensie (sa-i fie tarana usoara) ramane sluga  de nedelcu. La ce sa ne asteptam ? Primarul ales nu a vazut cati machedoni analfabeti a angajat mocioniu in primarie ?
dar e voie ?:
(26 Noiembrie 2020, 15:44)
Am citit cu atentie Ordinul 4659901 din 12.11.2020 prin care in Slobozia a fost instituita carantina.
La articolul 4.3 se mentioneaza cazurile in care se poate iesi din case si circula in intervalul orar 05,00 - 23,00.
Nicaieri nu se mentioneaza ca se pot organiza campanii electorale si astfel de intruniri cu un numar de persoane care depasesc nejustificat numarul de persoane admise prin lege dar si distantarea sociala impusa.
In concluzie prin ceea ce s-a facut s-au incalcat prevederile Ordinul 4659901 din 12.11.2020 si a Legii nr.59/2020.
De ce acei politisti nu au respectat intocmai legea ??? Cine o sa ia masurile legale cu aceasta nerespectare a legii ??? Are cineva curaj sa sanctioneze- sau chiar sa destituie acei politisti iar persoanele participante din fotografie sa fie sanctionate sau chiar sa le fie intocmit dosar de urmarire penala pentru raspandirea COVID 19 ??
Daca mai avem ceva autoritati competente sa aplice legea acum ! Daca se ascund dupa degete in continuare sa nu mai indrazneasca sa ceara salarii si sporuri de la buget ca nu merita nimic !
Mioara :
(26 Noiembrie 2020, 13:45)
Singura care face notă discordantă este Mihaela Stan.
Mioara :
(26 Noiembrie 2020, 13:38)
Politicianul român este cel mai nepotrivit pentru ceea ce înseamnă a fi politician. El trebuie să fie un om educat, informat, cu experiență economică, juridică, socială. El trebuie să fi interiorizat ideea că merge în Parlament pentru interesul celorlalți, în condițiile în care a dobândit pentru sine suficient ( nu neapărat bani). Analizați listele din județul nostru: tineri de bani gata, care par a-și fi epuizat experiențele tinereții și acum au plâns la babacu că vor altceva și aceștia au investit în locul acela pe liste, aroganți care au făcut bani pe spinarea bugetului țării, figuri parcă șlefuite în piatră, cu chip de păpuși care dau impresia că sunt gata să se spargă, destui dedulciți la prea-binele comunitar. Îi vedeți reprezentându-ne interesele? Ies în față ca păduchii, apoi dispar în neant, numărându-și paralele și lăudându-se tuturor: Ași văzut că v-am prostit? Iar ăstia cu calendarele și testele gratuite chiar nu văd că sunt ridicoli. Și dacă ei nu văd că sunt ridicoli, cum vor vedea care vor fi problemele noastre? Și, o concluzie: nu cred că mai este vreun stat în lumea asta în care opoziția să pună bețe în roate guvernului în halul ăsta, care să fi transformat ideea de opoziție în circ.
Continuare:
(25 Noiembrie 2020, 18:45)
Câți dintre cei cu boli cardiovasculare, cu diabet mai au curaj să meargă la spital măcar pentru vreun control? Și dacă intră în spital, câți dintre ei mai ies? Infecțiile alea nozocomiale or fi bine, sănătoase? S-au speriat de Covid? NU mai face lumea gripă, pneumonie? În 2016 au fost 3600 de decese de pneumonie. În 2016 am avut 53.000 de decese din „cauze influențabile”, adică acele decese care ar fi putut fi evitabile prin tratament. Câte dintre acestea sunt acum COVID?
Pentru cine are chef de mestecat statistici:
https://insp.gov.ro/sites/cnepss/wp-content/uploads/2018/11/SSPR-2017.pdf
Sunt multe chestii acolo care pun altfel în lumină isteria.
Cristi:
(25 Noiembrie 2020, 18:43)
În România se moare undeva între 240-260.000 pe an. Deci, avem un interval de variație de 20.000 de morți. Până la 31.08, datele INS arată că numărul de morți este mai mic decât decât în 2019. Nesemnificativ, dar mai mic, în condițiile în care România are o rată de mortalitate la COVID mai mare decât media europeană. Datele pe septembrie arată 2000 de morți în plus față de luna anterioară, deci acum sunt undeva la 1500 mai mult ca anul trecut. Presupunând că se menține rata actuală de 2000 suplimentar, se mai adaugă 6000 de decese, deci undeva la 7500, hai 10.000 față de anul trecut. Adică undeva la jumătate față de intervalul de variație natural, deci statistic nesemnificativ, încadrându-se în intervalul natural. 240-260.000 de morți pe an înseamnă 20.000 de morți pe lună, înseamnă 700 de morți pe zi. Asta în mod natural. Crezi că dacă la Telejurnal s-ar anunța zilnic între 600-700 decese ar schimba ceva? Toți ăia 600-700 sunt părinții, copiii, rudele cuiva. Unii au murit în pat, alții au murit în chinuri de alte boli. Ai 3-4 decese zilnic din accidente de circulație. Și ăia sunt rudele cuiva. Un pompier a murit că a sărit în apa înghețată să salveze pe unul care a sărit cu mașina în apă. Dar l-au băgat la COVID, că evident, o oră de stat în apă înghețată e benefic pentru sănătate. Creșterea pe final de an se mai poate datora, nu atât creșterii pandemiei, cât agravarea condiției persoanelor cu maladii cronice, care nu au mai beneficiat de tratamente corecte (atât cât putea sistemul nostru sanitar să acorde). Aveam la 6 luni o reducere cu 30% a consumului de medicamente. Asta înseamnă ă scădere enormă, cu impact semnificativ asupra stării generale de sănătate, chiar și dacă s-a păstrat constantă. Ai de un an de zile deja o criză de Euthyrox, care îi afectează pe cei bolnavi cu tiroida și care pot face complicații. Asta că a fost „vedeta media”, dar mai sunt probleme similare și pe alte boli cronice. Câți dintre cei cu boli cardiovasculare, cu diabet mai au curaj să meargă
Anonim:
(25 Noiembrie 2020, 17:50)
F.te-var câinii pe ăștia nu ii mai amendați ca stau ciorchine. Ca am scos copii după aproape 2 săptămâni de stat în casa am luat azi amenda. Jeguri ordinare
Sorin:
(25 Noiembrie 2020, 17:37)
Cred ca ne meritam soarta.testați prin mita electorala de medic veterinar. Aceeași magarie au făcut-o si in primavara cand s-au ascuns sub denumirea de voluntar SVSU. Scos la concurs postul la Pol.locala.nu prin numire politica

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
24 Ian 2021
267 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră

Restaurantele și cafenele din Slobozia, deschise la interior. Incidența cazurilor a scăzut la 2,25/1000 de locuitori!

Datorită scăderii incidenței cazurilor de COVID-19 la 2,25/1000 de locuitori, reprezentanții Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Ialomița au permis redeschiderea la interior a restaurantelor ...[citește_toată_știrea]

22 Ianuarie 2021, 15:05
(333 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 31 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Vineri, 22 ianuarie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 7451, cu 31 de cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

22 Ianuarie 2021, 13:10
(108 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Prefectul Tonița Manea s-a vaccinat

Ialomița: Prefectul Tonița Manea s-a vaccinat

Prefectul județului Ialomița, Tonița Manea, s-a vaccinată joi, 21 ianuarie a.c., împotriva virusului SARS-CoV-2. Prefectul Tonița Manea a ales să facă vaccinul la Spitalul Municipal «Anghel Saligny» Fetești ...[citește_toată_știrea]

21 Ianuarie 2021, 17:15
(235 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Bărbat dispărut de la domiciliu

Ialomița: Bărbat dispărut de la domiciliu

Joi, 21 ianuarie 2021, militarii din cadrul Detașamentului de Pompieri Slobozia-Garda de Intervenție Slobozia au intervenit pentru căutarea unui bărbat despre care există informații că, în data de 10 ianuarie ...[citește_toată_știrea]

21 Ianuarie 2021, 17:05
(180 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Surprins la volanul unei mașini cu numere provizorii expirate

Polițiștii din Țăndărei au depistat în trafic miercuri, 20 ianuarie 2021, pe DN2A,  în orașul Țăndărei, un bărbat în vârstă de 41 ani din localitatea Platonești, în timp ce conducea un autoturism cu ...[citește_toată_știrea]

21 Ianuarie 2021, 16:55
(138 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 14 noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Joi, 21 ianuarie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 7420, cu 14 cazuri mai mult față de ziua de miercuri ...[citește_toată_știrea]

21 Ianuarie 2021, 13:20
(113 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 21 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Miercuri, 20 ianuarie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 7406, cu 21 de cazuri mai mult față de ziua ...[citește_toată_știrea]

20 Ianuarie 2021, 13:40
(311 vizualizări - 0 comentarii)


Lăcusteni: Incendiu din cauza coșului de fum

Lăcusteni: Incendiu din cauza coșului de fum

În dimineața zilei de miercuri, 20 ianuarie a.c., în jurul orei 3,20, la o casă din Lăcusteni a izbucnit un incendiu. La fața locului s-au deplasat de urgență salvatorii din cadrul Detașamentului de Pompieri ...[citește_toată_știrea]

20 Ianuarie 2021, 09:15
(191 vizualizări - 0 comentarii)


8

Secțiunile Mica Publicitate și Publicitate online au fost actualizate!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

19 Ianuarie 2021, 17:20


Grupul de Comunicare Strategică: 31 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Marți, 19 ianuarie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 7385, cu 31 de cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

19 Ianuarie 2021, 13:35
(265 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la o casă din Fetești

Luni, 18 ianuarie 2021, în jurul orelor 23,20, la o casă din Fetești a izbucnit un incendiu. La fața locului s-au deplasat de urgență salvatorii din cadrul Stației de Pompieri Fetești, cu două autospeciale ...[citește_toată_știrea]

19 Ianuarie 2021, 10:30
(249 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Fetești incendiu


Ialomița: Infracțiuni rutiere

Pe parcursul acestui sfârșit de săptămână, polițiștii de la Rutieră au acționat, pe raza întregului județ, pentru combaterea și sancționarea nerespectării normelor privind circulația pe drumurile publice ...[citește_toată_știrea]

18 Ianuarie 2021, 15:45
(196 vizualizări - 0 comentarii)


12

IPJ Ialomița: Acțiuni pentru combaterea răspândirii COVID-19, amenzi de peste 28000 de lei

La sfârșit de săptămână, forțele de ordine au continuat acțiunile pentru verificarea respectării normelor impuse pentru prevenirea și combaterea răspândirii virusului Sars-CoV-2, precum și pentru menținerea ...[citește_toată_știrea]

18 Ianuarie 2021, 15:40
(194 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 11 noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Luni, 18 ianuarie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 7354, cu 11 cazuri mai mult față de ziua de duminică ...[citește_toată_știrea]

18 Ianuarie 2021, 13:30
(234 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 13 noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Duminică, 17 ianuarie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 7343, cu 13 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

17 Ianuarie 2021, 14:05
(158 vizualizări - 0 comentarii)


Stejaru: Locuință cuprinsă de flăcări

Stejaru: Locuință cuprinsă de flăcări

Pompierii din Slobozia au intervenit sâmbătă, 16 ianuarie a.c., pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință din Stejaru. La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta la bunurile din două camere ...[citește_toată_știrea]

17 Ianuarie 2021, 10:00
(249 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Stejaru incendiu


Grupul de Comunicare Strategică: 16 noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Sâmbătă, 16 ianuarie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 7330, cu 16 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

16 Ianuarie 2021, 13:40
(152 vizualizări - 0 comentarii)


Cosmbâmbești: 5 persoane au fost rănite într-un accident rutier

Cosmbâmbești: 5 persoane au fost rănite într-un accident rutier

Pompierii din Slobozia au intervenit în ziua de sâmbătă, 16 ianuarie a.c., în localitatea Cosâmbești, pentru acordarea primului ajutor victimelor unui accident rutier, produs în urma impactului dintre două ...[citește_toată_știrea]

16 Ianuarie 2021, 13:15
(659 vizualizări - 0 comentarii)


Bărbulești: 26 de persoane au fost amendate pentru că au participat la un priveghi, fără a respecta măsurile de protecție sanitară

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 5 Jilavele s-au sesizat din oficiu, cu privire la apariția în spațiul public a unor imagini de la un priveghi ce a avut loc în seara de 13 ianuarie a ...[citește_toată_știrea]

16 Ianuarie 2021, 12:48
(276 vizualizări - 0 comentarii)


E-Distribuție Dobrogea: Întreruperi programate ale furnizării energiei electrice

E-Distribuție Dobrogea informează faptul că, în perioada 18-22 ianuarie a.c., pe raza județului Ialomița vor avea loc întreruperi programate ale furnizării energiei electrice. Întreruperea curentului electric ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2021, 15:40
(432 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: 3 mașini, implicate într-un accident rutier

Urziceni: 3 mașini, implicate într-un accident rutier

În ziua de vineri, 15 ianuarie a.c., pe raza municipiului Urziceni s-a produs un accident de circulație, în eveniment fiind implicate 3 autoturisme. În urma impactului dintre cele 3 mașini a rezultat rănirea ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2021, 14:15
(326 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Urziceni accident


ISU Ialomița: Recomandări privind utilizarea surselor de încălzire în zilele geroase

Potrivit unei informări a Administrației Naționale de Meteorologie, și în județul Ialomița se vor înregistra temperaturi foarte scăzute. Astfel, în intervalul 16-20 ianuarie 20201, pe parcursul nopților ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2021, 14:10
(202 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 44 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Vineri, 15 ianuarie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 7314, cu 44 de cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2021, 13:50
(261 vizualizări - 0 comentarii)


Luceafărul poeziei românești, cinstit la Catedrala Urziceni

Poetul național Mihai Eminescu spunea: «Biserica lui Mateiu Basarab și Varlaam, Maica spirituală a neamului românesc, care a născut unitatea limbei și unitatea etnică a poporului, ea care domnește puternică dincolo de granițele noastre și e azilul de mântuire națională în țări unde românul nu are stat, ce va deveni ea în mâna tagmei patriotice? Peste tot credințele vechi mor, un materialism brutal le ia locul, cultura secolului, mână în mână cu sărăcia claselor lucrătoare, amenință toată clădirea măreață a civilizației creștine» ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2021, 13:05
(240 vizualizări - 0 comentarii)


ENGIE Romania, o nouă ofertă de energie electrică

ENGIE România lansează o nouă ofertă de energie electrică, care se poate contracta simplu, on-line-ENGIE Star. În contextul eliminării, de la 1 ianuarie 2021, a prețurilor reglementate la energie ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2021, 11:50
(414 vizualizări - 0 comentarii)


ITM Ialomița: Salariul de bază minim brut-2300 de lei

Conform HG nr. 4 din 13 ianuarie 2021, publicată în Monitorul Oficial nr. 40/13.01.2021 începând cu data de 13 ianuarie 2021, salariul de bază minim brut pe țară garantat în plată, prevăzut la art. 164 ...[citește_toată_știrea]

14 Ianuarie 2021, 19:25
(305 vizualizări - 0 comentarii)


Tânăr din Țăndărei, surprins de radar cu 153 km/h. Nu avea permis de conducere!

În cursul zilei de miercuri, 13 ianuarie 2021, în jurul orelor 17,00,  polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au depistat pe DN2A-E60, un șofer ce se deplasa din direcția Slobozia către Țăndărei ...[citește_toată_știrea]

14 Ianuarie 2021, 15:40
(521 vizualizări - 1 comentariu)


Căzănești: Petrecere de logodnă, întreruptă de polițiști

82 de efective de poliție și poliție locală au fost la datorie în ultimele 24 de ore, împreună cu jandarmi și reprezentanți ai altor instituții cu atribuții de control, pentru verificarea respectării măsurilor ...[citește_toată_știrea]

14 Ianuarie 2021, 15:25
(365 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 28 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Joi, 14 ianuarie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 7270, cu 28 de cazuri mai mult față de ziua de miercuri ...[citește_toată_știrea]

14 Ianuarie 2021, 14:10
(294 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Noua Declarație unică 212

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabili interesați că Declarația unică (D112) a fost modificată prin Ordinul președintelui ANAF nr. 14 din 7 ianuarie 2021 pentru aprobarea ...[citește_toată_știrea]

14 Ianuarie 2021, 12:35
(354 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
@ Dinu C în Audit la Primăria Slobozia: Șeful Cantinei Sociale a demisionat! Dinu C în Audit la Primăria Slobozia: Șeful Cantinei Sociale a demisionat! PSD-ist în Povestea Rodicăi și a birourilor AUR din Ialomița Bogdan în Administrație prin dispoziții de primar la Ciochina Curat-murdar coane Fanica în Fonduri publice cheltuite nejustificat la Cantina Socială Slobozia Trollus în Povestea Rodicăi și a birourilor AUR din Ialomița @Agora în Povestea Rodicăi și a birourilor AUR din Ialomița Alamicu în Audit la Primăria Slobozia: Șeful Cantinei Sociale a demisionat! Bumerang în Administrație prin dispoziții de primar la Ciochina pensionar în Lucrări de împădurire doar pe hârtie în pădurea din Sudiți Citizen în Subprefectul Tudorița Ionescu pleacă secretar de primărie la Amara PSD ist în Povestea Rodicăi și a birourilor AUR din Ialomița PLATONESTI în Subprefectul Tudorița Ionescu pleacă secretar de primărie la Amara Heerky în Subprefectul Tudorița Ionescu pleacă secretar de primărie la Amara Mizerie, mizerie, mizerie.. în Spitalele ialomițene pierd lupta cu infecțiile asociate asistenței medicale Un om supărat în Administrație prin dispoziții de primar la Ciochina Ghost în Fonduri publice cheltuite nejustificat la Cantina Socială Slobozia Agora în Povestea Rodicăi și a birourilor AUR din Ialomița Agora în Povestea Rodicăi și a birourilor AUR din Ialomița Ce ? Tățean ... în Audit la Primăria Slobozia: Șeful Cantinei Sociale a demisionat!
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...