Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Administrație prin dispoziții de primar la Ciochina

Mintea de pe urmă a lui Câmpulungeanu

Administrație prin dispoziții de primar la Ciochina

Primarul Vasile Câmpulungeanu reinterpretează Codul Administrativ prin dispoziții interne. Edilul îi cere noului viceprimar al comunei, Marian Țolea (USR PLUS), «să contro­leze produsele alimentare puse în vânzare pentru populație» și să nu părăsească sediul Primăriei dacă nu anunță în prealabil «durata absenței și locul în care poate fi găsit». Lista obligațiilor impuse prin dispoziție noului viceprimar frizează ridicolul și oferă un spectacol jenant concetățenilor.

O dată vede primarul majoritate în Consiliu Considerat cândva «primar pe viață», Vasile Câmpulungeanu a pierdut acest statut la Alegerile din 2012. Sabotat atunci de propriul partid (PSD) pentru vina de a fi dezertat la... PNL, Vasile Câmpulungeanu nu a reușit să învețe nimic din experiențele electorale precedente. Așa că în 2020, cu un nou mandat în buzunar, acesta continuă să trateze admi­nistrația din Ciochina ca pe propria moșie. Din fericire însă, situația s-a schimbat. Iar în acest mandat votul electoratului din Ciochina îl așază pe primarul din Ciochina în postura de spectator al propriului mandat. Conform rezultatelor votului, în componența Consiliului Local Ciochina se regăsesc 6 consilieri PNL, 4 consilieri PSD și 3 consilieri USR PLUS. Această configurație și înțelegerea tacită dintre PSD și USR PLUS îl privează pe Vasile Câmpulungeanu de posibilitatea de a legifera proiectele de hotărâre pe care le dorește... Cum a făcut, de exemplu, în 2010, când a impus în Consiliul Local adoptarea unei hotărâri prin care introducea 13 hectare aparținând fondului forestier al statului în domeniul privat al administrației locale ca să le poată vinde unor domni din București... Sau, mai recent, în 2019, când a primit un telefon ca să încredințeze lucrări de 100000 de euro pentru «o firmă de oameni serioși»... Dar cum pe crucea asta a nins, nu insistăm că Vasile Câmpulungeanu e prolific și poate mult mai mult!

Răzbunarea e arma... primarului Așa cum poate anticipați, înțelegerea între cei 4 consilieri PSD și cei 3 consilieri USR PLUS le-a permis acestora să impună la sfârșitul anului trecut înlo­cuirea viceprimarului Nicoleta Fotache, împreună cu care primarul Câmpulungeanu formează unul dintre cele mai longevive cupluri... administrative din județ. Noul viceprimar, așezat ca un os de pește în gâtul edilului, se numește Marian Țolea și a fost unul dintre contracandidații de care Câmpulungeanu s-a temut la Alegerile Locale din 2020. Și cum pe lumea asta de ce ți-e frică nu scapi, Câmpulungeanu s-a pomenit cu Marian Țolea la muncă, că are 26 de ani și vrea să-i ia locul până la Alegerile din 2024. Întâi l-a exilat într-o anexă a Primăriei, în biroul unui angajat uitat acolo. Apoi, pentru că Țolea nu se dădea dus din Primărie, a conceput în 29 decembrie 2020 o dispoziție cu care va rămâne în analele Administrației. Potrivit acesteia, viceprimarul are, pe lângă atri­buțiile de bază, «obligația de a controla produsele alimentare puse în vânzare pentru populație», «de a asigura desfă­șurarea normală a traficului pietonal» și «de a-l anunța pe primar în cazul în care părăsește instituția, durata absenței și locul în care poate fi găsit».

Țolea așteaptă reacția Prefecturii Ialomița Conștient de poziția ingrată în care se află, Marian Țolea a formulat la rându-i o plângere prealabilă în care îi cere primarului Câmpulungeanu să revină asupra dispoziției și să îi permită exercitarea atribuțiilor legale de viceprimar conform Legii 215, privind administrația publică locală. Plângerea a rămas fără răspuns deocamdată, însă Marian Țolea e optimist. «Eu vreau să fac lu­crurile pe care le-am promis în campanie. Și cred că domnul primar are tot interesul să se folosească de entuziasmul și tinerețea mea pentru a mă pune la treabă! Ceea ce face e o copilărie, iar oamenii vor ajunge să râdă de el, nu de mine... În cazul în care nu va reveni asupra dispoziției, mă voi adresa Prefecturii Ialomița pentru a cere anularea dispoziției!» ne-a declarat Marian Țolea. Conform Codului Administrativ, atribuțiile viceprimarului vizează coordonarea serviciilor publice de interes local, gestio­narea situațiilor de urgență, elaborarea planurilor urbanistice prevăzute de lege, răspunde de salubrizarea localității, iluminat public, protecția și refacerea me­diului, răspunde de activitățile culturale și sportive, coordonează activitatea compartimentului administrativ din cadrul aparatului de specialitate al primarului comunei și exercită alte atribuții încredințate de primar și Consiliul Local.

Nicoleta a devenit administrator public
Poate vă întrebați ce se întâmplă cu partenera de administrație a domnului primar Câmpulungeanu, acum că postul de viceprimar a fost ocupat ca urmare a votului majorității consilierilor locali? Ei bine, doamna Fotache a fost reorientată profesional și ocupă acum funcția de administrator public al localității. Încercările noastre de a-l contacta pe primarul Vasile Câmpulungeanu pentru un punct de vedere oficial privind acest conflict s-au soldat cu un eșec. La fel și încercarea de a o contacta pe Nicoleta Fotache, noul administrator public. Surse administrative confirmă însă faptul că, în pofida eforturilor disperate ale primarului Vasile Câmpulungeanu de a o păstra în instituție, la următoarea ședință de Consiliu Local, cei 7 consilieri care formează acum majoritatea vor cere modificarea organigramei, respectiv concedierea administratorului public Nicoleta Fotache. În măsura în care timpul ne va permite, sperăm să fim acolo. Nu de alta, dar în următorii 4 ani, la Ciochina, acesta ar putea rămâne singurul eveniment public notabil din viața administrativă a localității. Pentru investiții, progres și civilizație, locuitorii interesați vor trebui să mai aștepte încă 4 ani. Cel puțin încă 4!

19 Ianuarie 2021, 09:10 (3681 vizualizări - 25 comentarii)

Citiți și:
Basmele administrative de la Ciochina
Ialomița poate transforma gunoiul de grajd în compost la Ciochina și Giurgeni
Primarul localității Ciochina, amendat cu 20 mii de lei pentru reabilitarea ilegală a grădiniței din comună

Comentariile cititorilor:


Doar Oana:
(25 Ianuarie 2021, 20:09)
Sunt tare dezamăgită de postarea domnului primar pe o platformă de socializare. Am văzut că el este întrebat de ceva și râspunde la altceva. Trebuie să lămurească două aspecte: 1. De ce e doamna Fotache este pe viață în primărie. 2. Dacă a încercat să cumpere consilieri să o voteze pe doamna viceprimar. Apropo, erau bune excursiile in toată Europa cu doamna Fotache organizate de PSD? Acum e partid cu oameni în "foncție" . Am observat că, pe acea rețea îi țin isonul doar cei de la asistenții sociali și unii care nu sunt in localitate. Asteptam pe pagina dumnealui și realizările din cele patru mandate cu cheltuielile aferente,fără "cosmetică. Nu putem băga mașinile în curte că a căzut iar pământul unde au fost săpate șanțurile pentru canalizare. Vai de noi. Nu a supravegheat nimeni ce lucrări proaste au făcut. "Echipa de manageri" era în campanie electorală, nu avea timp de noi. Și lăsați naibii Bacul lui Țolea, chiar sunteți culmea! Sunt alți care se ocupă. Putea să fie și unul cu 8 clase, așa cum ŕi avut dumneavoastră! Asta, până să fiți jurist!
Vasile :
(25 Ianuarie 2021, 09:22)
Ionela, javra ,nejavra cand incalci legea te duci la "bulau" . Ce asa greu de inteles ca primarul se cam joaca cu focul si face pe naivul dar e vulpe batrana , crede ca ii merge. E uite ca numai merge ,incalgi legea functionarului public si creezi mecanisme prin care subminezi autoritatea statului si cea a cetateanului ghici ce , te duci la bulau. 
Asa ca atata atentie asupra ii da increderea sa simta ca el va birui,e uite ca nu e asa. Suntem tare curiosi sa aflam parerea domnului Soare fata de "primarii sai" . Asemenea celui de "sus" cu guvernul "meu", noi cetatenii acestui oras credem ca si primarul se crede un Iohanis de "comuna". Nu exisa primare comuna ta ca nu a facut-o mata si tactu, cum nici nu e primaria ta sa faci reguli si sa creezi posturi fara nici un avantaj pentru cetatean. Mai mare nesimtire si tupeu, sa creezi post de administator public intr-o comuna cu posibilitati financiare reduse. Baga gaze, asfalteaza,fa ceva pentru tineri,apucate de terenul de fotbal si dai drumul la ceva. Mai lasa agricultura si campul matale ca stim cat de gospodar esti pentru matale.
Ionela:
(24 Ianuarie 2021, 15:21)
Sper sa îmi dați drept la opinie și să nu mai acceptați doar comentarii cele negative! Toți vedeți doar partea proasta,da când veneați la domul primar sa va ajute,el niciodată nu și-a lăsat consateni la greu,el a fost mereu OM! voi sunteți"javre"
Costel:
(24 Ianuarie 2021, 14:33)
Auzi măi Bogdane tu ai mari probleme cu limba română,învată să te exprimi corect si dupa aceea să îti dai cu părerea.Si eu sunt din Ciochina dar nu credeam vreodata că un retardat mintal ca tine îmi va spune că locuitorii acestei comune sunt din evul mediu doar din cauză că suștinem un primar de calitate, un om cu suflet bun și un bun gospodar al comunei.Așa inculți cum ne spui tu o să-l susținem în continuare pe Dl Primar chiar dacă nu îți convine iar pe analfabetul de Marian ia-l cu tine și să te speli cu el cap poate așa îți mai trece prostia pe care o ai în cap.Mulțumiri că ne-ai făcut proști.Păi vrei să fim toți deștepți ca tine?
Bogdan:
(24 Ianuarie 2021, 11:46)
Bună ziua! Sunt plecat de ceva vreme din comuna Ciochina însă am rămas cu legături strânse în acea comuna mai exact în satul Borduselu. Vad comentarii de la Aura și Oana probabil primesc diverse foloase materiale frecvent din partea primarului și din acest motiv nu vad problemele reale ale comunei. Va bucurați ca aveți lumina si piatra pe străzi, de evul mediu sunteți ca în evul mediu gândiți. Omul asta numit Campulungeanu v-a îndobitocit și v-a cumpărat atâția ani de zile ca pe niște animale din târg. Nu știu de ce își pierde tinerețea Marian pentru o majoritate inculta a comunei Ciochina, din câte știu eu nu are nevoie de nimic. Voi vatati-l în continuare pe bolșevic din pâinea pe care o fura va arunca și voua FIRIMITURILE. PROSTILOR!!
Bumerang :
(23 Ianuarie 2021, 22:55)
Poate citește și cineva din Ciochina. Să știe toată lumea că primarul a fost la toți consilierii să îi plătească să cumpere un vot, dar oamenii au fost corecți și nu s-au vândut. Știe toată comuna. Felicitări acestor oameni! Mergeți la ședințele de consiliu și întrebați dacă este adevărat. Vasilică Pâc ce zice? Că a fost și el în pețit, mare politician!
Un om supărat:
(23 Ianuarie 2021, 15:07)
Pentru Oana și Aura. Nici voi nu credeți ce spuneți. Cum poate să fie în regulă după 20 de ani primar, să nu ai o stradă asfaltată măcar în satul în care locuiești? Lumea a evoluat. La Albești au asfalt și în câmp. Chiar nu vedeți? Auzi, că avem lumină, apă și piatră pe stradă. Păi le-a adus de acasă? Tot noi am plătit. Și pentru "omul ofticat", doamna administrator nu stă doar pe banii mei, că nu avea cum, stă pe banii la toți, asta e foarte rău. Bani cheltuiți fără rost. Un om cu "caracter", nu își bătea joc de banii oamenilor la care ține așa de mult. Domnule primar ai și varianta demisiei și uite așa, faci o grămadă de lume fericită! Mai puțin cei de la ajutor social, că nu le mai dă nimeni bani pentru țigări și bere.
Candudat:
(23 Ianuarie 2021, 01:04)
Din articol, văd că postul de Administrator Public a fost vacant și acum s-a ocupat prin abuzul primarului de către fosta vice. Astept anunțarea legală pentru concurs, sper ca secretarul să respecte legea, postul poate fi ocupat și de persoane din alte localități, nu e post dat prin încredințare directă. Mai zicea cineva, ce îi trebuie unui primar dintr-o comună amărâtă postul ăsta? Îl urmează pe Moraru? El a căzut politic.
Un om ofticat:
(23 Ianuarie 2021, 00:28)
Auzi mai suparatule nu o tine pe ddoamna viceprimar pe banii tai ca nu esti singurul care plateste taxe si impozite statului si nh te mai plinge atât ca ma doare capul acum sa zic si eu ceva ca si eu am dreptulia mai,lasL in pace pe domnul Primar ce nu ti-e rusine cit ne-a ajutat esti orb nu vezi sau nu vrei sa vezi.Mai bine te muti la capitala sa vezi cum e fara apa calda,caldura gropi si mai cite .Vezi sa nu te alerge maidanezii
Din Orezu pe viață:
(23 Ianuarie 2021, 00:27)
Oana tu ai mari probleme cu limba română și faci pe cineva analfabet, ai fost in clasă la doamna Fotache înseamnă. E din generația noastră Marian și merităm o șansă în comună asta, să se termine cu șmecheriile. Primaru zicea că ne ia terenul de la Orezu, parcă îl făcu-se el, dar era mai bun ca la Bordușelu. Nou am avut Noroc cu Sitaru că a cheltuit banii lui pentru copiii di sat. Câmpulungeanu și Fotache ne-au ținut în minciună 20 de ani. Dacă aveam un primar ,,adevărat"nu mai stăte-am în noroaie acum. Hai șefu că poți mai mult!
Ialomițean:
(23 Ianuarie 2021, 00:10)
Oana, te rog să ne arăți o stradă asfaltată în Bordușelu sau Orezu, ori alte realizări ale primarului pe care îl lauzi. Am trecut de câteva ori pe acolo, sunteți cea mai amărâtă comună, aveți gunoi pe toate șanțurile de ani de zile. Să vii la noi să vezi că nu este o stradă neasfaltată. Nu crezi? Mergi pe direcția Albești, Buești, Ciulnița.
Aura borduselu:
(22 Ianuarie 2021, 23:28)
locuiesc în borduselu de cind ma stiu pina sa vie primaru Campulungeanu la conducere era vai si amar de steaua noastra dar acum avem lumina,apa asfaltsi piatra nu mai este noroi ma duc si eu la magazin incaltata si cu papuci ca mai demult aveam apa pina la glezne ca cine a fost mai demult nu au facut nimic si acum nr batem joc de un om bun doar pentru ca uni vor sa se foloseasca de primarie si sa il dea jos pe primaru nostru ca ei nu sunt in stare sa aprecieze munca pe care o depune zi de zi acest om.Sa ne traiti domnule Primar la greu si la bine suntem linga dumneavoastra
Oana :
(22 Ianuarie 2021, 22:25)
Rusine sa va fie k îl jigniti pe dl Primar.Atàta răutate nu am vazut în viata mea.Dupa càte a facut Dl Primar pt comuna noastra asa îl rasplatim?Pai daca nu aruncati cu pietre în dânsul nu va simtiti bine nu e asa? Îi purtati de grija tocmai pt ca este un om bun corect si cinstit.Vulpea cànd nu ajunge la struguri spune ca sunt acri...nu e asa?Atàta rautate dusmanie si prostie nu am vazut în viata mea..Sunteti un grup de analfabeti frustrati ca omul acesta îsi face bine treaba si nu îl intereseaza decât binele comunei si cum sa ne fie noua mai bine.Iar despre pârlitul si amalfabetul (...) care a platit oameni din alte localitati pt ași face viza de flotant sa îl voteze îi spun sa se duca la scoala so termine ca doar a luat bacul cu nota 1 sau nu stiati?
Sile din bordușelu :
(22 Ianuarie 2021, 21:17)
Succes marian o să reușești
Un trecător :
(22 Ianuarie 2021, 20:45)
Mă uimește ce citesc aici, de la părinți am auzit că, nici domnul primar Câmpulungeanu nu ar avea toate clasele efectiv efectuate. Domnul Pascu să trăiască! A verificat cineva foaia matricolă a domnului Jurist primar? Am fost cu o problemă de succesiune, da șefa, da șefa, în rest nimic, vorbea mereu la telefon, lucru ce nu e frumos când ai pe cineva în audiență, își dădea mereu cu mâna prin păr, se făcea că este ocupat, la plecare mi-a dat și o carte de vizită cu jurist Câmpulungeanu Vasile. Nu m-a ajutat cu nimic discuția cu dumnealui. Și văd că, după ceva ani, are același curaj. Bv pentru tupeu. Bine că nu mai am treabă cu această localitate.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
28 Feb 2021
416 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
« 1 3 4 5 6 7 8 9 329 330

1/2 martie 2021: «Solidaritatea Sanitară» împresoară porțile Parlamentului

Luni, 1 martie 2021, și marți, 2 martie a.c., zilele în care în care va fi dezbătut în plen și aprobat Bugetul, Federația «Solidaritatea Sanitară» protestează la porțile Parlamentului, «asediind» parlamentarii ...[citește_toată_știrea]

28 Februarie 2021, 15:25
(61 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 14 noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Duminică, 28 februarie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 8240, cu 14 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

28 Februarie 2021, 13:55
(49 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 25 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Sâmbătă, 27 februarie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 8216, cu 25 de cazuri mai mult față de ziua ...[citește_toată_știrea]

27 Februarie 2021, 13:35
(127 vizualizări - 0 comentarii)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

26 Februarie 2021, 19:10


Bucu: Bărbat rătăcit în pădure, salvat de pompieri

Pompierii din Slobozia au intervenit joi, 25 februarie a.c., pentru acordarea primului ajutor în cazul unui bărbat de 49 de ani. Acesta a apelat numărul de urgență 112, precizând faptul că s-a rătăcit într ...[citește_toată_știrea]

26 Februarie 2021, 16:55
(167 vizualizări - 0 comentarii)


Razie la Țăndărei

În cursul zilei de joi, 25 februarie a.c., polițiștii au acționat pe raza orașului Țăndărei, pentru prevenirea și combaterea violenței stradale, precum și pentru reducerea riscului rutier de producere a ...[citește_toată_știrea]

26 Februarie 2021, 16:40
(185 vizualizări - 0 comentarii)


ISU Ialomița: 28 februarie-Ziua Protecției Civile din România

La 28 februarie sărbătorim Ziua Protecției Civile din România, dată la care, în anul 1933, Regele Carol al II-lea, prin «Înalt Decret Regal nr. 468», a aprobat Regulamentul apărării contra atacurilor aeriene ...[citește_toată_știrea]

26 Februarie 2021, 16:25
(98 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Respectarea măsurilor de protecție sanitară, verificată de polițiști

În ultimele 24 de ore, polițiștii ialomițeni au verificat modul în care sunt respectate măsurile de protecție sanitară, la nivelul întregului județ. Astfel, în urma verificărilor au fost aplicate 173 de ...[citește_toată_știrea]

26 Februarie 2021, 16:20
(75 vizualizări - 0 comentarii)


8

Grupul de Comunicare Strategică: 31 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Vineri, 26 februarie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 8191, cu 31 de cazuri mai mult față de ziua ...[citește_toată_știrea]

26 Februarie 2021, 13:45
(111 vizualizări - 0 comentarii)


Stelnica: Cercetat penal pentru pescuit în perioada de prohibiție

Stelnica: Cercetat penal pentru pescuit în perioada de prohibiție

Miercuri, 24 februarie a.c., în timpul unei acțiuni de combatere a braconajului piscicol, polițiștii din Stelnica au identificat pe malul stâng al Brațului Borcea un bărbat, de 52 de ani, care descărca ...[citește_toată_știrea]

25 Februarie 2021, 15:50
(199 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Amenzi de peste 9000 de lei pentru nerespectarea măsurilor de siguranță sanitară

În ultimele 24 de ore, polițiștii ialomițeni au desfășurat ample acțiuni privind modul în care populația respectă măsurile de protecție sanitară. Pentru abaterile constatate au fost aplicate 173 de sancțiuni ...[citește_toată_știrea]

25 Februarie 2021, 15:45
(91 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Expoziție la Muzeul Agriculturii

Muzeul Național al Agriculturii din Slobozia vernisează luni, 1 martie 2020, expoziția «Ștergarul-Icoana Sufletului». Evenimentul se organizează în sala mare a instituției, de la orele 14,00. ...[citește_toată_știrea]

25 Februarie 2021, 15:40
(95 vizualizări - 0 comentarii)


12

Grupul de Comunicare Strategică: 22 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Joi, 25 februarie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 8160, cu 22 de cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

25 Februarie 2021, 13:20
(97 vizualizări - 0 comentarii)


Manasia: Cartușe de vânătoare confiscate după ce un bărbat și-ar fi amenințat mama că «o va împușca»

Un bărbat în vârstă de 52 de ani, din Manasia, este cercetat penal de polițiștii ialomițeni pentru săvârșirea infracțiunilor de «amenințare» și «nerespectarea regimului armelor și munițiilor». Marți, 2 ...[citește_toată_știrea]

24 Februarie 2021, 14:15
(146 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiuni preventive pentru respectarea măsurilor de protecție sanitară

Marți, 23 februarie a.c., polițiștii ialomițeni împreună cu reprezentanți din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Ialomița, polițiști locali, alături de celelalte instituții cu atribuții de control ...[citește_toată_știrea]

24 Februarie 2021, 14:10
(151 vizualizări - 0 comentarii)


Demararea lucrărilor de modernizare la Spitalul Județean de Urgență Slobozia

Printr-un comunicat de presă, Spitalul Județean de Urgență Slobozia anunță că, începând cu 1 martie 2021, se vor demara ample lucrări de modernizare care vor viza infrastructura, spațiile și dotările. ...[citește_toată_știrea]

24 Februarie 2021, 13:45
(255 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 25 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Miercuri, 24 februarie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 8138, cu 25 de cazuri mai mult față de ziua ...[citește_toată_știrea]

24 Februarie 2021, 13:20
(165 vizualizări - 0 comentarii)


Caravana de testări medicale gratuite în mediul rural «Nu am făcut destul» ajunge în Ialomița

Peste o mie de persoane sunt testate gratuit în perioada februarie-aprilie în cadrul caravanei de testări gratuite din mediul rural «Nu am făcut destul», organizată de Federația Asociațiilor Bolnavilor ...[citește_toată_știrea]

24 Februarie 2021, 11:20
(153 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

23 Februarie 2021, 15:25


Slobozia: Lovit în plină stradă

Un bărbat, de 51 de ani, din Buzău, a fost agresat în stradă de 5 indivizi. Luni, 22 februarie a.c., polițiștii au fost sesizați de către respectivul bărbat cu privire la faptul că mai multe persoane l ...[citește_toată_știrea]

23 Februarie 2021, 14:25
(317 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Obligațiile proprietarilor de animale

O dată cu intrarea în vigoare a actului normativ care oferă protecție animalelor, Inspectoratul de Poliție al Județului Ialomița informează deținătorii de animale care sunt obligațiile acestora. Astfel ...[citește_toată_știrea]

23 Februarie 2021, 14:20
(414 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiuni pentru combaterea răspândirii COVID-19, amenzi de 15250 de lei

În ultimele 24 de ore, polițiștii ialomițeni au desfășurat ample acțiuni de verificare a modului în care sunt respectate măsurile de protecție sanitară. În cadrul activităților au fost verificate 800 de ...[citește_toată_știrea]

23 Februarie 2021, 14:15
(178 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 29 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Marți, 23 februarie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 8113, cu 29 de cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

23 Februarie 2021, 13:35
(207 vizualizări - 0 comentarii)


Intervenție a pompierilor ialomițeni la un accident în Cotorca-Buzău

Intervenție a pompierilor ialomițeni la un accident în Cotorca-Buzău

Pompierii cadrul ISU Ialomița au intervenit luni, 22 februarie 2021, în jurul orelor 13,30, la un accident rutier produs pe DJ203I, pe raza localității Cotorca-Buzău, zonă aflată în zona de intervenție ...[citește_toată_știrea]

22 Februarie 2021, 15:40
(216 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 15 noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Luni, 22 februarie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 8084, cu 15 cazuri mai mult față de ziua de duminică ...[citește_toată_știrea]

22 Februarie 2021, 13:35
(206 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Infracțiuni rutiere

Sâmbătă, 20 februarie a.c., în jurul orelor 16,00, polițiștii din Țăndărei, în timp ce efectuau activități de control al traficului rutier, au oprit un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani, din ...[citește_toată_știrea]

22 Februarie 2021, 12:45
(213 vizualizări - 0 comentarii)


Carantinat la domiciliu, un tânăr din Borcea a fost surprins la volanul unei mașini în Vlădeni

Pe parcursul zilei de duminică, 21 februarie 2021, polițiștii ialomițeni au acționat pentru verificarea modului în care se respectă măsurile impuse în contextul pandemiei de COVID-19. La nivelul județului ...[citește_toată_știrea]

22 Februarie 2021, 12:40
(162 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 9 noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Duminică, 21 februarie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 8069, cu 9 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

21 Februarie 2021, 14:20
(305 vizualizări - 0 comentarii)


Amara: Copil de 9 ani, lovit de o mașină

Amara: Copil de 9 ani, lovit de o mașină

În seara zilei de sâmbătă, 20 februarie a.c., în orașul Amara s-a produs un accident rutier. Din verificările efectuate a reieșit că, în timp ce un bărbat conducea un autoturism pe raza orașului Amara, ...[citește_toată_știrea]

20 Februarie 2021, 20:30
(409 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 16 noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Sâmbătă, 20 februarie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 8060, cu 16 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

20 Februarie 2021, 13:35
(221 vizualizări - 0 comentarii)


« 1 3 4 5 6 7 8 9 329 330
Ultimele comentarii
Vlăsceanu I în Păzea! Ilie Sima, președinte de Ligă la PRO România, a vorbit! Jean în Control ARACIP în școlile din Ialomița @ Maria în Păzea! Ilie Sima, președinte de Ligă la PRO România, a vorbit! mar în Control ARACIP în școlile din Ialomița Maria în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 24 februarie 2021 Slobozeanul mondial în Decizie definitivă a Curții de Apel București: Chemgas Holding Corporation, în faliment! apartament 3 camere în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 24 februarie 2021 @Gica în Urban SA Slobozia se pregătește să devină operator regional de furnizare a serviciilor de apă ELDAGA în Păzea! Ilie Sima, președinte de Ligă la PRO România, a vorbit! Sergiu în Păzea! Ilie Sima, președinte de Ligă la PRO România, a vorbit! Adrian în Administrațiile din Ialomița investesc în Studii de Fezabilitate pentru «rețele inteligente de gaze» Gica în Urban SA Slobozia se pregătește să devină operator regional de furnizare a serviciilor de apă Anonim în Păzea! Ilie Sima, președinte de Ligă la PRO România, a vorbit! Gica în Urban SA Slobozia se pregătește să devină operator regional de furnizare a serviciilor de apă Maria în Păzea! Ilie Sima, președinte de Ligă la PRO România, a vorbit! * Nimeni Altu ' în Rodica Boancă pentru noi/a ajuns Șoșoacă doi Urbanistice, în Urban SA Slobozia se pregătește să devină operator regional de furnizare a serviciilor de apă R3port3r în Tone de porumb și orz, dispărute de pe câmpurile Penitenciarului Slobozia Nimeni Altu' în Rodica Boancă pentru noi/a ajuns Șoșoacă doi cititor în Bronz pentru George Dragomir
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...