Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Fonduri publice cheltuite nejustificat la Cantina Socială Slobozia

Fonduri publice cheltuite nejustificat la Cantina Socială Slobozia

Cantina Socială Slobozia se află în pragul unui scandal generat de proasta gestionare a fondurilor publice folosite pentru funcționare. Concret, directorul Răzvan Nițu ar fi responsabil de cheltuirea nejustificată a banilor acordați de Primăria Slobozia pentru hrana persoanelor nevoiașe din oraș. Situația, spun surse administrative, s-ar regăsi într-un Raport de audit efectuat înainte de Sărbătorile de Iarnă. Atât Răzvan Nițu, cât și Luminița Munteanu, directorul Direcției de Asistență Socială a Primăriei Slobozia, serviciu care are în administrare Cantina Socială, au refuzat să comenteze aceste acuzații.

Verificările sunt în curs Controlul de audit ar fi fost realizat în urma unor informații referitoare la proasta gestionare a banilor publici pe care admi­nistrația locală a Sloboziei îi plătește pentru asigurarea hranei persoanelor defavorizate din oraș. Una dintre problemele constatate de auditori ar fi avut legătură cu faptul că directorul Răzvan Nițu nu ar fi putut pre­zenta o evidență clară a beneficiarilor Cantinei Sociale. S-ar părea că acesta ar fi acordat pre­ferențial porțiile de hrană, chiar și unor persoane care nu ar fi avut acest drept. De asemenea, în Cantina Socială nu ar exista un rețetar clar după care mâncarea pentru săraci este pregătită. În lipsa rețetarelor, auditorilor nu le-a putut fi prezentată o situație exactă a cantităților de alimente achiziționate, necesare pregătirii meselor. Potrivit auditorilor, s-ar părea că o bună parte din alimentele care ar fi trebuit să ajungă în farfuriile oamenilor nevoiași ar fi ieșit pe poarta Cantinei Sociale Slobozia, în alte direcții. De asemenea, fondurile publice alocate Cantinei Sociale ar fi fost utilizate pentru achiziționarea unui sistem de sonorizare. Respectivul sistem de sonorizare nu ar fi fost folosit însă în interesul Cantinei Sociale, ci în interesul personal al directorului Răzvan Nițu. Acesta ar fi utilizat echipamentul la evenimentele private la care era invitat în calitate de DJ. Aceleași surse administrative au explicat faptul că toate aspectele reținute în Raportul de Audit urmează să fie prezentate prima­rului Dragoș Soare, imediat ce acesta va reveni la serviciu. În urma analizei pe care o va face, edilul urmează să dispună măsurile necesare în acest caz.

Cei responsabili păstrează tăcerea Dincolo de aspectele consemnate, Raportul de Audit evidențiază maniera deficitară în care Răzvan Nițu a manageriat Cantina Socială Slobozia. Se pare că, în prezent, acesta se află în concediu medical și ar face de­mersuri pentru a fi suspendat din funcție 2 ani, astfel încât să nu mai fie răspunzător de cele constatate. Contactat telefonic pentru a oferi un punct de vedere cu privire la rezulta­tele Auditului efectuat la Cantina Socială Slobozia, acesta a refuzat să facă orice fel de declarații. «Nu am ce să comentez despre aceste aspecte! Vă rog frumos să luați legătura cu șefii mei superiori... Aceștia vă pot spune mult mai multe lucruri despre ceea ce s-a întâmplat acolo. O zi bună vă doresc!» a fost reacția lui Răzvan Nițu. Primul șef ie­rarhic superior al directorului Cantinei Sociale Slobozia este Luminița Munteanu, șefa Direcției de Asistență Socială din cadrul Primăriei Slobozia. La fel ca și subordonatul său, aceasta a evitat să facă declarații publice în legătură cu Auditul efectuat la Cantina Socială. «Nu am ce să vă spun, pentru că lucrurile nu sunt încă lămurite acolo... Trebuie să analizăm foarte bine situația și abia pe urmă ne putem pronunța cu privire la ceea ce s-a întâmplat la Cantina Socială! Din punctul meu de vedere, nu sunt proble­me. Vă doresc o zi bună!» a fost declarația pe care a oferit-o Luminița Munteanu, șefa Direcției de Asistență Socială a Primăriei Slobozia.

Plăți ilegale constatate de Camera de Conturi Ialomița
Cheltuirea ilegală a banilor publici nu este o practică necunoscută a șefilor din cadrul Direcției de Asistență Socială a Primăriei Slobozia. În iarna anului trecut, Camera de Conturi Ialomița a scos la iveală «efectuarea de plăți nelegale, în perioada aprilie 2016-ianuarie 2019, rezultate din acordarea necuvenită a sporului pentru complexitatea muncii directorului executiv din cadrul aparatului de specialitate al primarului munici­piului Slobozia, în condițiile în care această persoană nu avea dreptul să exercite controlul financiar preventiv propriu la nivelul Direcției de Asistență Socială Slobozia, întrucât desemnarea ca persoană cu atribuții privind viza CFPP s-a efectuat în afara cadrului legal aplicabil». Auditorii Camerei de Conturi au constatat faptul că astfel s-a creat un prejudiciu bugetului local de 32 mii de lei. Funcționarul care a efectuat fără drept acel control financiar este Adrian Trifan, actualul director economic al instituției. La fel ca în situația de față referitoare la fondurile cheltuite fără justificare de către directorul Cantinei Sociale, și la momentul publicării Raportului de către Camera de Conturi Ialomița, Luminița Munteanu, șefa Direcției de Asistență Socială, a refuzat să recunoască cele constatate. Situația a fost lămurită câteva luni mai târziu, când DAS, serviciul pe care îl conduce, l-a acționat în instanță pe Adrian Trifan cu scopul de a recupera cele 32 mii de lei pe care i-a primit necuvenit.

21 Ianuarie 2021, 08:05 (6540 vizualizări - 19 comentarii)

Citiți și:
Audit la Primăria Slobozia: Șeful Cantinei Sociale a demisionat!
Cantina săracilor de la Slobozia
Ialomița, județul sărăciei

Comentariile cititorilor:


Pro familia:
(3 Februarie 2021, 20:42)
"Demisionista"-femeia care "nu a mai suportat presiunile" si si-a dat demisia de ce nu spune ca este verisoara si subalterna sefei de cadre resurse umane care are barbatul la firma de paza a primariei si ca o alta femeie de la cadre se pensioneaza si ca singura care rezista "presiunilor",parol este chiar fata (...) sefa protocolului primariei adicatelea sefa de campanie marka PSD si spaguitoarea de diplome false cu baiatul angajat la primarie si sotul la permise cu dosar si el la randului.Domnule primar ziceati ca va tineti de cuvant si faceti curat in administratia asta sufocata de pile si familii.Sunteti cumva Pro famiglia?
Eu:
(25 Ianuarie 2021, 19:01)
Părerea mea este că, din moment ce este înființată DGASPC, nu are vreun rost această Direcție de Asistență Socială Slobozia și Serviciul de asistență socială din cadrul primăriei Slobozia. Sper să se ia măsuri drastice împotriva celor de la DASS și SPAS, după auditul solicitat de primăria Slobozia. Nu înțeleg cum justifică salariile pe care le au!
Curat-murdar coane Fanica:
(24 Ianuarie 2021, 11:13)
Avem angajati in institutii de stat familii intregi ce musamalizeaza acest gen de infractiuni.Incepand de la Curtea de Conturi ale caror controale nu se publica(cu toate ca neregulile sunt pe bani publici)pana la cam toate institutiile din oras si judet.Sot-sotie,copiii,fini,afini,cumetrii,e un paienjenis grozav!Mama isi controleaza fiul,nasii verifica pe fina...Despre amantlacuri nu pomenim,ca e carnaval !
Ghost:
(23 Ianuarie 2021, 14:42)
Ar trebui schimbati toti, sau date examene pe bune, majoritatea sunt cu diplome cumparate, de furat, fura demult, de la cel mai mic la cel mai mare, majoritatea doamnelor de la D.A.S, mănâncă la cantină socială și pleaca si cu portbagajele pline, acolo mananca numai cine decid ele, in urma anchetelor sociale pe care le fac.Apropo , este de ajuns sa le dati să scrie un text dupa dictare, o sa fiti surprinși.
Analiza:
(22 Ianuarie 2021, 14:15)
Nu le ajungi cu prajina la nas,nici lui (...), nici sotiei lui! Daca ii vedeti ce plini sunt amandoi,dar cred ca plini de prostie! Asa e si directoarea de la Centrul de zi, de langa Pompieri! A tunat si i-a adunat!
Gigel:
(22 Ianuarie 2021, 12:44)
@Cetatean - lumea nu vrea sange, vrea dreptate. Pentru ca unii au calarit ani de zile banii publici (adica ai nostri, platiti de catre noi, cetatenii Sloboziei). Pentru ca se puteau face locuri de joaca, se puteau pune mai multe flori, se puteau repara niste gropi de banii aceia. Din acest motiv vrem dreptate, vrem ca in viitor banii nostri sa fie folositi pentru noi (nu sa ii bage in buzunar niste smecherasi).
@Cetatean:
(22 Ianuarie 2021, 09:37)
Semnul exclamarii este acesta:"!", nu cel pe care-l pui tu("?"). In rest, sa stii ca demascarea metehnelor ciumei rosii n-are nimic a face cu sange si cu rani , doar cu coruptia.
Pacifist:
(22 Ianuarie 2021, 09:28)
Pentru Cetătean: Si directoarei ii place sa puna sare pe rana cand nu stie sa faca diferenta intre colegialitate si prietenie. Cine greseste, plateste. Directoarea greseste de foarte multi ani. Toti care gresesc trebuie sa plateasca. Si asta e doar inceputul.
Colivia cu coliva:
(22 Ianuarie 2021, 08:43)
Este absolut jenant ca un on care se arata ca are o bruma de inteligenta sa fure practic din mancarea saracilor! A aratat ca este dor un hot! Pacat de el dar si mai pacat de noi, cei care traimaici si suntem obligati sa le suportam mizeriile!
Planeta la control :
(22 Ianuarie 2021, 07:41)
E lumea rea dom'le,s-a inrait lumea!Natura nu l-a facut Adonis si compensa baiatul cu niste boxe,un mixer,e scandal de zici ca ar conta inca un șnapan si niste sute de milioane"sifonate".Iar mancarea daca nu o dadea cum stia,s-ar fi stricat,ca era destula,nevoiasii nu mananca mult,de frica bolilor.Ei beau.Si stau.Asa incat acest R.a fost inca o lichea oportunista,cu state"la stat",apanaj al bunilor lipitori de afise din campaniile electorale.Orasul a avut un DJ cu acelasi prenume si a incercat sa duca mai departe succesul breslei,dar nu pe banii lui,ca e scump.
Cetatean:
(22 Ianuarie 2021, 07:07)
Ce va mai place sa rasuciti cutitul in rana ? Ce va mai place sa curga sange ?
Leila:
(21 Ianuarie 2021, 21:03)
Pai da cum isi schimba masinile si ei saracii altfel. Cum sa se indure sa dea scaunul de sub poponet cu asa oase de ros? De ani de zile fac asa, va dati seama ce averi au facut. O sa le ia dumnezeu inzecit inapoi.
Ovidiu C.:
(21 Ianuarie 2021, 19:31)
Se stie foarte bine ce a facut Razvan. E omul de casa bun la toate al lui Mocio. A facut tot ce i s-a cerut, inclusiv a batut in cuie afise electorale cu exul primar. 
Cateva luni anul trecut a vandut prin piata mare din Slobozia intr-o rulota diverse sandvisuri si alimente. Produsele erau din cantina sociala, iar banii ii baga in buzuna. Nu a avut autorizatii, politia nu l-a deranjat ca avea ordin de la Mocio, iar Anaful nu s-a bagat ca are el rude cu influenta pe acolo(asa se lauda). Iar de vreo 2 ani mai multi trageau masinile langa usa cantinei si isi faceau plinul cu produse pentru chefurile lor de partid. Mocio l-a recompensat mereu si pe nevasta lui Razvan a facuto sefa la un birou in primaria Slobozia. S-au distrat si ei si au facut jaf din banii primariei, acum e vremea sa dea socoteala si ar fi bine sa le puna sechestru pe averi si sa recupereze toti banutii jefuiti sa nu se mai stearga cu buretele ca de fiecare data.
cetatean:
(21 Ianuarie 2021, 17:12)
Aceasta cantina a fost si este dintodeauna pusculita de bani a directorului economic de la primarie si a sefului de cantina .Nimeni nu a vazut de ani de zile faptele nelegale intimplate aici ,ba mai mult CFP-ul a fost executat tot nelegal de directorul economic de la primarie ,pentru a putea acoperii furturile inregistrate aici .Auditoarele de la primarie in loc sa i-si faca datoria cu constinciozitate si in spiritul legi erau in cirdasie cu directorul de la primarie .Pentru a nu fi schimbat din functie cantinierul a lasat in custodia directorului economic pe (...).Acum ceva vreme politia a sezizat ceva nereguli iar auditoarele de la primaria au musamalizat faptele impreuna cu directorul economic de la primarie ..
Xxx:
(21 Ianuarie 2021, 15:47)
In Camera de Conturi Ialomita sunt angajați membrii PSD. Dacă primarul era PSD , nu ieșea la suprafața nimic, acum trageți voi concluziile!

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
28 Feb 2021
433 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
« 1 3 4 5 6 7 8 9 329 330

1/2 martie 2021: «Solidaritatea Sanitară» împresoară porțile Parlamentului

Luni, 1 martie 2021, și marți, 2 martie a.c., zilele în care în care va fi dezbătut în plen și aprobat Bugetul, Federația «Solidaritatea Sanitară» protestează la porțile Parlamentului, «asediind» parlamentarii ...[citește_toată_știrea]

28 Februarie 2021, 15:25
(64 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 14 noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Duminică, 28 februarie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 8240, cu 14 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

28 Februarie 2021, 13:55
(54 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 25 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Sâmbătă, 27 februarie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 8216, cu 25 de cazuri mai mult față de ziua ...[citește_toată_știrea]

27 Februarie 2021, 13:35
(128 vizualizări - 0 comentarii)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

26 Februarie 2021, 19:10


Bucu: Bărbat rătăcit în pădure, salvat de pompieri

Pompierii din Slobozia au intervenit joi, 25 februarie a.c., pentru acordarea primului ajutor în cazul unui bărbat de 49 de ani. Acesta a apelat numărul de urgență 112, precizând faptul că s-a rătăcit într ...[citește_toată_știrea]

26 Februarie 2021, 16:55
(169 vizualizări - 0 comentarii)


Razie la Țăndărei

În cursul zilei de joi, 25 februarie a.c., polițiștii au acționat pe raza orașului Țăndărei, pentru prevenirea și combaterea violenței stradale, precum și pentru reducerea riscului rutier de producere a ...[citește_toată_știrea]

26 Februarie 2021, 16:40
(185 vizualizări - 0 comentarii)


ISU Ialomița: 28 februarie-Ziua Protecției Civile din România

La 28 februarie sărbătorim Ziua Protecției Civile din România, dată la care, în anul 1933, Regele Carol al II-lea, prin «Înalt Decret Regal nr. 468», a aprobat Regulamentul apărării contra atacurilor aeriene ...[citește_toată_știrea]

26 Februarie 2021, 16:25
(99 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Respectarea măsurilor de protecție sanitară, verificată de polițiști

În ultimele 24 de ore, polițiștii ialomițeni au verificat modul în care sunt respectate măsurile de protecție sanitară, la nivelul întregului județ. Astfel, în urma verificărilor au fost aplicate 173 de ...[citește_toată_știrea]

26 Februarie 2021, 16:20
(75 vizualizări - 0 comentarii)


8

Grupul de Comunicare Strategică: 31 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Vineri, 26 februarie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 8191, cu 31 de cazuri mai mult față de ziua ...[citește_toată_știrea]

26 Februarie 2021, 13:45
(111 vizualizări - 0 comentarii)


Stelnica: Cercetat penal pentru pescuit în perioada de prohibiție

Stelnica: Cercetat penal pentru pescuit în perioada de prohibiție

Miercuri, 24 februarie a.c., în timpul unei acțiuni de combatere a braconajului piscicol, polițiștii din Stelnica au identificat pe malul stâng al Brațului Borcea un bărbat, de 52 de ani, care descărca ...[citește_toată_știrea]

25 Februarie 2021, 15:50
(200 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Amenzi de peste 9000 de lei pentru nerespectarea măsurilor de siguranță sanitară

În ultimele 24 de ore, polițiștii ialomițeni au desfășurat ample acțiuni privind modul în care populația respectă măsurile de protecție sanitară. Pentru abaterile constatate au fost aplicate 173 de sancțiuni ...[citește_toată_știrea]

25 Februarie 2021, 15:45
(91 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Expoziție la Muzeul Agriculturii

Muzeul Național al Agriculturii din Slobozia vernisează luni, 1 martie 2020, expoziția «Ștergarul-Icoana Sufletului». Evenimentul se organizează în sala mare a instituției, de la orele 14,00. ...[citește_toată_știrea]

25 Februarie 2021, 15:40
(95 vizualizări - 0 comentarii)


12

Grupul de Comunicare Strategică: 22 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Joi, 25 februarie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 8160, cu 22 de cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

25 Februarie 2021, 13:20
(97 vizualizări - 0 comentarii)


Manasia: Cartușe de vânătoare confiscate după ce un bărbat și-ar fi amenințat mama că «o va împușca»

Un bărbat în vârstă de 52 de ani, din Manasia, este cercetat penal de polițiștii ialomițeni pentru săvârșirea infracțiunilor de «amenințare» și «nerespectarea regimului armelor și munițiilor». Marți, 2 ...[citește_toată_știrea]

24 Februarie 2021, 14:15
(146 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiuni preventive pentru respectarea măsurilor de protecție sanitară

Marți, 23 februarie a.c., polițiștii ialomițeni împreună cu reprezentanți din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Ialomița, polițiști locali, alături de celelalte instituții cu atribuții de control ...[citește_toată_știrea]

24 Februarie 2021, 14:10
(152 vizualizări - 0 comentarii)


Demararea lucrărilor de modernizare la Spitalul Județean de Urgență Slobozia

Printr-un comunicat de presă, Spitalul Județean de Urgență Slobozia anunță că, începând cu 1 martie 2021, se vor demara ample lucrări de modernizare care vor viza infrastructura, spațiile și dotările. ...[citește_toată_știrea]

24 Februarie 2021, 13:45
(255 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 25 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Miercuri, 24 februarie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 8138, cu 25 de cazuri mai mult față de ziua ...[citește_toată_știrea]

24 Februarie 2021, 13:20
(165 vizualizări - 0 comentarii)


Caravana de testări medicale gratuite în mediul rural «Nu am făcut destul» ajunge în Ialomița

Peste o mie de persoane sunt testate gratuit în perioada februarie-aprilie în cadrul caravanei de testări gratuite din mediul rural «Nu am făcut destul», organizată de Federația Asociațiilor Bolnavilor ...[citește_toată_știrea]

24 Februarie 2021, 11:20
(153 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

23 Februarie 2021, 15:25


Slobozia: Lovit în plină stradă

Un bărbat, de 51 de ani, din Buzău, a fost agresat în stradă de 5 indivizi. Luni, 22 februarie a.c., polițiștii au fost sesizați de către respectivul bărbat cu privire la faptul că mai multe persoane l ...[citește_toată_știrea]

23 Februarie 2021, 14:25
(317 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Obligațiile proprietarilor de animale

O dată cu intrarea în vigoare a actului normativ care oferă protecție animalelor, Inspectoratul de Poliție al Județului Ialomița informează deținătorii de animale care sunt obligațiile acestora. Astfel ...[citește_toată_știrea]

23 Februarie 2021, 14:20
(414 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiuni pentru combaterea răspândirii COVID-19, amenzi de 15250 de lei

În ultimele 24 de ore, polițiștii ialomițeni au desfășurat ample acțiuni de verificare a modului în care sunt respectate măsurile de protecție sanitară. În cadrul activităților au fost verificate 800 de ...[citește_toată_știrea]

23 Februarie 2021, 14:15
(178 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 29 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Marți, 23 februarie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 8113, cu 29 de cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

23 Februarie 2021, 13:35
(207 vizualizări - 0 comentarii)


Intervenție a pompierilor ialomițeni la un accident în Cotorca-Buzău

Intervenție a pompierilor ialomițeni la un accident în Cotorca-Buzău

Pompierii cadrul ISU Ialomița au intervenit luni, 22 februarie 2021, în jurul orelor 13,30, la un accident rutier produs pe DJ203I, pe raza localității Cotorca-Buzău, zonă aflată în zona de intervenție ...[citește_toată_știrea]

22 Februarie 2021, 15:40
(216 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 15 noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Luni, 22 februarie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 8084, cu 15 cazuri mai mult față de ziua de duminică ...[citește_toată_știrea]

22 Februarie 2021, 13:35
(206 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Infracțiuni rutiere

Sâmbătă, 20 februarie a.c., în jurul orelor 16,00, polițiștii din Țăndărei, în timp ce efectuau activități de control al traficului rutier, au oprit un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani, din ...[citește_toată_știrea]

22 Februarie 2021, 12:45
(213 vizualizări - 0 comentarii)


Carantinat la domiciliu, un tânăr din Borcea a fost surprins la volanul unei mașini în Vlădeni

Pe parcursul zilei de duminică, 21 februarie 2021, polițiștii ialomițeni au acționat pentru verificarea modului în care se respectă măsurile impuse în contextul pandemiei de COVID-19. La nivelul județului ...[citește_toată_știrea]

22 Februarie 2021, 12:40
(162 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 9 noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Duminică, 21 februarie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 8069, cu 9 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

21 Februarie 2021, 14:20
(305 vizualizări - 0 comentarii)


Amara: Copil de 9 ani, lovit de o mașină

Amara: Copil de 9 ani, lovit de o mașină

În seara zilei de sâmbătă, 20 februarie a.c., în orașul Amara s-a produs un accident rutier. Din verificările efectuate a reieșit că, în timp ce un bărbat conducea un autoturism pe raza orașului Amara, ...[citește_toată_știrea]

20 Februarie 2021, 20:30
(409 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 16 noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Sâmbătă, 20 februarie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 8060, cu 16 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

20 Februarie 2021, 13:35
(221 vizualizări - 0 comentarii)


« 1 3 4 5 6 7 8 9 329 330
Ultimele comentarii
Vlăsceanu I în Păzea! Ilie Sima, președinte de Ligă la PRO România, a vorbit! Jean în Control ARACIP în școlile din Ialomița @ Maria în Păzea! Ilie Sima, președinte de Ligă la PRO România, a vorbit! mar în Control ARACIP în școlile din Ialomița Maria în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 24 februarie 2021 Slobozeanul mondial în Decizie definitivă a Curții de Apel București: Chemgas Holding Corporation, în faliment! apartament 3 camere în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 24 februarie 2021 @Gica în Urban SA Slobozia se pregătește să devină operator regional de furnizare a serviciilor de apă ELDAGA în Păzea! Ilie Sima, președinte de Ligă la PRO România, a vorbit! Sergiu în Păzea! Ilie Sima, președinte de Ligă la PRO România, a vorbit! Adrian în Administrațiile din Ialomița investesc în Studii de Fezabilitate pentru «rețele inteligente de gaze» Gica în Urban SA Slobozia se pregătește să devină operator regional de furnizare a serviciilor de apă Anonim în Păzea! Ilie Sima, președinte de Ligă la PRO România, a vorbit! Gica în Urban SA Slobozia se pregătește să devină operator regional de furnizare a serviciilor de apă Maria în Păzea! Ilie Sima, președinte de Ligă la PRO România, a vorbit! * Nimeni Altu ' în Rodica Boancă pentru noi/a ajuns Șoșoacă doi Urbanistice, în Urban SA Slobozia se pregătește să devină operator regional de furnizare a serviciilor de apă R3port3r în Tone de porumb și orz, dispărute de pe câmpurile Penitenciarului Slobozia Nimeni Altu' în Rodica Boancă pentru noi/a ajuns Șoșoacă doi cititor în Bronz pentru George Dragomir
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...