Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Polițiștii din Ialomița și-au cerut drepturile în stradă

Polițiștii din Ialomița și-au cerut drepturile în stradă

Peste 100 de polițiști din Ialomița, membri ai Sindicatului «Diamantul», au pichetat la începutul acestei săptămâni sediul Prefecturii Ialomița. Oamenii legii sunt nemulțumiți de inechitățile sala­riale din sistemul bugetar și de faptul că nu s-au numărat printre categoriile de angajați ai Ministerului Afacerilor Interne care au beneficiat de sporuri sala­riale acordate pentru acti­vitățile desfășurate cu scopul de a limita răspân­direa noului Coronavirus. «La fel ca medicii și noi am fost în linia întâi!» a fost mesajul transmis în timpul protestului de către Viorel Stoica, președintele Sindicatului «Diamantul» filiala Ialomița.

Polițiștii se consideră discriminați Cea mai mare nemulțumire a polițiștilor care au organizat protestul de la Slobozia, la începutul acestei săptămâni, este legată de decizia Guverului României de a în­gheța salariile în sistemul bugetar la va­loarea din decembrie 2020. Măsura afec­tează unele categorii profesionale din sistemul public, printre care se numără și polițiștii. Potrivit reprezentanților forma­țiunii sindicale care a organizat protestul din fața Prefecturii Ialomița, salariile poli­țiștilor au rămas la valoarea din decembrie 2019, fără posibilitatea de a fi majorate, din cauza noului act normativ adoptat de Guvernul României. «Acești politicieni ipocriți și-au majorat lor, și altor categorii privilegiate, salariile, la nivelul maxim permis de Legea 153 din 2017, în timp ce nouă ni se cerea să respectăm creșterea în tranșe. Iar acum ne îngheață salariile fără a face distincție între cei favorizați, care deja sunt pe grilă, și noi, cei înghețați la jumătatea drumului. Dacă nu ieșim să protestăm, înseamnă că suntem mulțumiți...» a fost mesajul transmis de Viorel Stoica, președintele Sindicatului «Diamantul» filiala Ialomița. De asemenea, oamenii legii s-au arătat nemulțumiți și de faptul că nu s-au numărat printre ca­tegoriile de angajați ai Ministerului Afacerilor Interne care au beneficiat de sporuri salariale pentru activitățile desfă­șurate cu scopul de a limita răspândirea noului Coronavirus. «La fel ca medicii și noi am fost în linia întâi, spre deosebire de colegii noștri din cadrul Prefecturii... Am fost acolo, ne-am expus riscului infectării și nu a fost deloc ușor! Cu toate acestea, pentru polițiști nu s-au putut acorda sporuri...» a mai declarat Viorel Stoica, președintele Sindicatului «Diamantul» fi­liala Ialomița.

26 Ianuarie 2021, 17:05 (4999 vizualizări - 21 comentarii)

Citiți și:
Slobozia: Protest împotriva OUG 7/2019 la Tribunalul Ialomița
Slobozia: Protest al profesorilor în Piața Unirii
Comercianții din Bazarul Municipal au protestat în holul Primăriei Slobozia
Polițiștii au pichetat sediul Prefecturii Ialomița
450 de polițiști protestează în Ialomița

Comentariile cititorilor:


anonymus:
(29 Ianuarie 2021, 16:08)
Astia nu au pic de rusine, dupa ce fac manevrele in ultimele luni ca sa-si scoata pensie golaneasca, acum li se pare inechitabil...dar e echitabil sa primesti bani pentru haine sau sa te pensionezi la 40 si ceva de ani? Cea mai mare mafie din tara asta e in aparatul de stat, asta include si politia, care, culmea, ar trebui sa apere legea.
Covidut:
(29 Ianuarie 2021, 01:35)
Că merită sau nu acest spor nu știu... dar cei de la Prefectură de ce iau acest spor, mai ales cei de la birourile din Prefectură care nu au călcat în stradă?
Militianu':
(28 Ianuarie 2021, 19:53)
Pentru domnu' Gigi si alti aparatori ai angajatilor din MAI, care umbla rupti in c...r si flaminzi!
Intrati pe link-ul de mai jos sa vedeti un exemplu de salarizare  - punctual - pentru angajatii de la Politia rutiera:
"https://haihuin2.com/2020/09/07/salarii-2020-cati-bani-incaseaza-lunar-un-politist-de-la-rutiera/"

Pentru cei mai nerabdatori sa afle ce si cum, inserez cu copy-paste partea interesanta din articol - ca sa fiu obiectiv pina la capat -  nu e normal ca sporurile sa fie aproape 40% din salariu!
Sa fie salarii corecte, eventual sa fie introduse sporurile in salariu!
Dar, in 2020, situatia se prezinta asa:
"Salarii 2020. Cati bani incaseaza lunar un politist de la Rutiera
Salariul total al unui agent de la Brigada Rutiera, dupa 15 ani de vechime, este de 4.000 de lei net. Aceasta suma include norma de echipament (268 lei), norma de hrana (1.054 lei). Se mai adauga sporuri pentru conditii grele si toxicitate (268 lei), precum si sporul risc si solicitare neuropsihica (282 lei)"
E absolut jignitor - pentru cine o primeste! - sa aloci bani pentru norma de hrana! Trebuie introdusa in salariu de baza, direct! Scapi de o mare tinichea in fata opiniei publce!
Ce nu stiu - nu am fost in sistem, cum sugera cineva! - este modul in care se impoziteaza sporurile de mai sus, ca na! impozitul ne omoara!
Oricum, ca sa inchei: angajatii din MAI sunt printre ultimii care sa protesteza pentru ca nu li se maresc salariile!  Sa ceara cineva inregistrarile video de la Lukoil sau de pe unde mai alimenteaza acum Politia (in 2017 sigur Lukoil! - alimentare in canistra direct in 2 canistre un Logan alb, cu numere MAI, neinscriptionat cu Politia! ) Da, sigur, raminea storn, nu se reporta in luna urmatoare! Gainarii... Mai baieti, nu mai iesiti in strada sa protestati daca sunteti gainari! Si mai aveti si voi grija de mustata, de barba... ca pe unii din voi ii confunda lumea cu interlopii, zau asa!
Răduță Aurelian-Constantin:
(28 Ianuarie 2021, 15:00)
Absolut toată lumea să iasă în stradă! După ce că ne prostesc cu așa zisa lor PANDEMIE, tot noi poporul romăn trebuie să suportăm repercursiuni din partea celor ce ne conduc această țară! Școlile nu se deschis pentru acești copii, Poliția, Jandarmeria, Medici și restul. Nu primesc banii cum se cuvin pentru orele ce aceștia și-le au efectuat în această perioadă pandemică. În schimb au deschis sălile de jocuri de noroc. Pe data de 6 Decembrie 2020, nu au mai fost restricții, până pe data de 6 Decembrie, au fost peste 10.000 mii de infestări și numărul scădea drastic. Apoi după alegeri, ce s-a întâmplat!? Numărul acestora, iarăși a crescut semnificativ. Atunci nu a mai fost Pandemie!? Atunci nu au mai fost restricții în ziua alegerilor? Atunci nu au mai fost așa zis 10.000 mii de infestări? Acum au venit cu așa zis vaccin. Lumea nu dorește să îl facă. Ce credeți! 30% din locuitori ai româniei au fost la votare, tot 30% vor să se vaccineze, dar restul de 70%,de ce nu vor? De ce nu vor să dea banii pe orele suplimentare ale acestor oameni? De ce nu vor să deschidă școlile? Acum că s-au deschis barurile, restaurantele, sălile de jocuri. Pentru cât timp? Câte infestări mai apar în această perioadă? Și de ce? Adevărat vă spun că acești conducători ai româniei trebuie să vaccineze până în anul 2023 cel puțin 10 milioane de locuitori. Asta se v-a întâmpla dragi români. Dumnezeu să vă ocrotească și să vă binecuvânteze.
Bugetar :
(27 Ianuarie 2021, 21:59)
Nu sunt de acord cu protestele astea, e rusine. Pai cand te pensionezi la 47 de ani si cu o pensie unele mai mare decat salariul pe care l-ai avut, trebuie sa ai o minima decenta fata de restul pensionarilor care ies din privat si stat ( cei cu pensie normala) care ies la 65 ani cu pensie un sfert din salariu. Cu privire la doctori, respect meseria si devotamentul , dar sunt salarii acum de peste 20.000 lei ( unii merita ) dar nu putem sa ii facem zei si sa le dam miliarde pe luna. Sunt foarte multi angajati la privat si stat care au salarii si pensii mici, care chiar muncesc si toti acestia sunt in zone care aduc un aport la buna functionare a societatii. Deci nu putem pune pe un piedestal pe medici, politisti, judecatori, procurori, sa ne plecam in fata lor si restul sa fie la nici un sfert din salariu si pensiile acestora.
O fi bine asa ?????:
(27 Ianuarie 2021, 21:41)
Ati votat fratilor, PNL"PDL", PMP, USR, UDMR, etc.???? Ciocu mic, ca noi suntem la putere! Oare cum era "m??e PSD"??? Acum...........??????. M??E cetatenilor?????
Linux:
(27 Ianuarie 2021, 20:35)
Bineînțeles că tot din banii noștri!
Linux:
(27 Ianuarie 2021, 20:29)
Domnule Gigi te simti cumva cu musca pe caciula? Stimabilul ,,Militianu'" sigur ate dreptate. Cu siguranta a activat in sistem. Doar ca cele trei avantaje expuse nu sunt singurele!Am ,,cunostinte"..hai sa le zic..prieteni politisti..care mai fac si cate un concediu de odihna la hotel de soi pe litoral..condiții de 5 stele..pret de camping ☺
Bugetar:
(27 Ianuarie 2021, 18:24)
Treceti la politia locală,dacă vreți salarii de boieri ... simplu!! Orașul asta este o groapa de gunoi!!
vax:
(27 Ianuarie 2021, 16:24)
Adica cum au stat in linia intai la fel ca medicii....se minte la greu si fara rusine.
.....:
(27 Ianuarie 2021, 12:59)
lasati mai baieti, ca asa ii mai vedem si pe ei in strada. in felul asta mai aflam si noi ca exista politia ....  adevarata  in slobozia.
Enia:
(27 Ianuarie 2021, 11:43)
Pt Milițianu' Super comentariu! Oricine ai fi,dle, meriți toate aprecierile! Subscriu în totalitate pt toate observațiile făcute! Felicitări!!!
gigi:
(27 Ianuarie 2021, 11:40)
Militianule documenteazate ca esti in eroroare
Fraierul de mine:
(27 Ianuarie 2021, 11:08)
ca de obicei astai cer, ca de obicei o sa le dea iar ceva mai mult (nu cat cer ei dar tot e ceva in plus) ! ca de obicei le da din banii nostrii, ca noi sunte fraierii care platesc impozite. ca de obicei astia sunt stat in stat au fonduri de salarizare separate, au fonduri de pensii separate si au sistem de sanatate separat fata de noi ceilalti ( a se citi tot fraierii).   
SA SE FACA ODATA LEGE UNITARA PENTRU TOTI CETATENII ROMANIEI !  
e o batjocura sistemul asta comunist cu 3-4 feluri de militii-politii- jandarmi - mascati si tot felul de servicii de represiune !  
spun represiune ca acum mai mult ca niciodata in ultimii 30 de ani (datorita pandemiei) am simtit toti ce sistem represiv puternic impotriva populatiei normale exista in tara asta (amenzi la toti dupa bunul plac, actiuni brutale impotriva oamenilor simplii - iar ei fac pe ascuns petreceri, partide de vanatoare-pescuit, vacante si concedii unde vor fara restrictii) !

Protestati in continuare cu nesimtire ca meritati pe deplin antipatia populatiei !!!
George.D.:
(27 Ianuarie 2021, 07:33)
Recomand alinierea salariilor voastre cu cei din privat. Si munca prestata sa fie la fel. Apoi sa va mai vad ce forta aveti sa suflati in vuvuzele si in fluiere. Voi nu mai deranjati linistea publica. Avem scoli inchise, restrictii de iesit din casa si cu restaurante la 30% din capacitate iar voi va mangaiati pe cosor ca sa slefuiti 《 DIAMANTUL》in fata prefecturii 100 de mititei. Mergeti la munca! Hal de patrioti ce isi servesc tara atunci cand are nevoie... Nu va convine DEMISIA! dar pierdeti pensia de la 45 de ani.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Miercuri 03 Mar 2021
329 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
« 1 3 4 5 6 7 8 9 330 331
DN2 Slobozia-Bucu: Accident rutier cu șase victime

DN2 Slobozia-Bucu: Accident rutier cu șase victime

În dimineața zilei de miercuri, 3 martie a.c., pe șoseaua care leagă localitățile Bucu și Slobozia, s-a produs un accident rutier. Din primele informații, evenimentul s-ar fi produs în urma coliziunii dintre ...[citește_toată_știrea]

3 Martie 2021, 09:25
(299 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: DN2 accident


Cotorca: Doi răniți, în urma unui accident rutier

Cotorca: Doi răniți, în urma unui accident rutier

Pompierii și polițiștii ialomițeni au intervenit miercuri, 3 martie a.c., pentru acordarea primului ajutor victimelor unui accident rutier petrecut în zona localității Cotorca. Din evenimentul rutier au ...[citește_toată_știrea]

3 Martie 2021, 07:30
(176 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Cotorca accident


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

2 Martie 2021, 17:55


APIA: A demarat Campania de primire a Cererilor Unice de Plată 2021

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează că începând cu data de luni, 1 martie 2021, a demarat Campania de primire a Cererilor Unice de Plată 2021.Fermierii interesați vor putea ...[citește_toată_știrea]

2 Martie 2021, 16:35
(127 vizualizări - 0 comentarii)


Consiliul Județean Ialomița: Modernizarea DJ201, în linie dreaptă

Consiliul Județean Ialomița: Modernizarea DJ201, în linie dreaptă

Marți, 2 martie 2021, în prezența oficialităților locale și județene, președintele Consiliului Județean Ialomița, Marian Pavel a semnat contractele de execuție de lucrări la DJ201, tronsonul Coșereni-Axintele ...[citește_toată_știrea]

2 Martie 2021, 16:30
(211 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Vineri, 5 martie 2021-termen limită pentru depunerea Formularului 092

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește contribuabililor înregistrați în scop de TVA care utilizează ca perioadă fiscală trimestrul și care au efectuat o achiziție intracomunitară ...[citește_toată_știrea]

2 Martie 2021, 16:25
(63 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiuni pentru combaterea răspândirii COVID-19, amenzi de 20000 de lei

78 de sancțiuni contravenționale au fost aplicate, în ultimele 24 de ore, de forțele de ordine angrenate în acțiunile pentru verificarea respectării măsurilor de prevenire și limitare a  infectării ...[citește_toată_știrea]

2 Martie 2021, 14:55
(82 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Bunuri de peste 55000 de lei, confiscate

Polițiștii ialomițeni au intervenit luni, 1 martie, la 38 de evenimente, 31 dintre acestea fiind semnalate pe numărul unic de urgență 112. Totodată, au fost constatate 16 infracțiuni, din care 2 contra ...[citește_toată_știrea]

2 Martie 2021, 14:50
(79 vizualizări - 0 comentarii)


8

Ialomița: 3 localități din județ în Scenariul Roșu, din cauza creșterii ratei de incidență

Rata de incidență a cazurilor de COVID-19 crește de la o zi la alta la nivelul județului Ialomița. Marți, 2 martie a.c., la nivelul județului valoarea acesteia este 1,02/1000 de locuitori.  Într-o ...[citește_toată_știrea]

2 Martie 2021, 13:50
(158 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 33 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Marți, 2 martie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 8277, cu 33 de cazuri mai mult față de ziua de luni ...[citește_toată_știrea]

2 Martie 2021, 13:25
(82 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Bebelușă în stare gravă, transferată la București

O fetiță născută la Spitalul Județean de Urgență Slobozia, cu grave malformații cardiace, a fost transferată la Spitalul «Marie Curie» din București.

Intervenție a elicopterului SMURD ...[citește_toată_știrea]

2 Martie 2021, 09:50
(131 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Lipsă apă în Cartierul Fetești Oraș

Pentru executarea lucrărilor de remediere a unei avarii la vana de legătură de la nivelul conductei de alimentare cu apă, cu diametrul de 125 mm, de pe strada Călărași din municipiul Fetești, RAJA Constanța ...[citește_toată_știrea]

2 Martie 2021, 09:40
(96 vizualizări - 0 comentarii)


12

APIA: Startul Campaniei de vizare a carnetelor de rentă viageră

În contextul actual privind epidemia de Coronavirus pe teritoriul României, Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează că, în perioada 01.03-31.08.2021, pentru obținerea sumei ...[citește_toată_știrea]

1 Martie 2021, 15:35
(227 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 14 noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Luni, 1 martie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 8244, cu 14 cazuri mai mult față de ziua de duminică ...[citește_toată_știrea]

1 Martie 2021, 14:10
(171 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: «Amenzi» multicolore pentru șoferițe

IPJ Ialomița: «Amenzi» multicolore pentru șoferițe

Luni, 1 Martie 2021, polițiștii rutieri au înlocuit punctele de penalizare cu lalele, punctele de amendă cu zambile iar avertismentele cu frezii, devenind dis de dimineață vestitorii primăverii. Aceștia ...[citește_toată_știrea]

1 Martie 2021, 13:45
(148 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiuni pentru combaterea răspândirii COVID-19, amenzi de 55500 de lei

Verificarea respectării măsurilor de izolare/carantină la adresa aleasă, precum și respectarea restricțiilor privind deplasarea pe timpul nopții și a cerințelor impuse comercianților, se mențin în atenția ...[citește_toată_știrea]

1 Martie 2021, 13:40
(99 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Programul «Tezaur» continuă

Ialomițenii pot subscrie și în luna martie 2021 pentru noi emisiuni de titluri de stat destinate exclusiv populației în cadrul Programului «Tezaur», cu maturități de 1, 3 și 5 ani, începând cu data de ...[citește_toată_știrea]

1 Martie 2021, 09:20
(172 vizualizări - 0 comentarii)


Direcția Județeană de Statistică Ialomița anunță Recensământul populației și locuințelor de probă

Recensământul de probă este un sondaj care se desfășoară anterior Recensământului, în scopul verificării practice și îmbunătățirii aspectelor organizatorice și tehnice. Este un exercițiu cu scopul de a ...[citește_toată_știrea]

1 Martie 2021, 09:05
(182 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: Trafic blocat din cauza unui grav accident rutier

Urziceni: Trafic blocat din cauza unui grav accident rutier

Un grav accident rutier s-a petrecut duminică, 28 februarie a.c., în jurul orelor 20,00, la ieșire din Urziceni către Buzău. Din primele informații, în accident au fost implicate două autoturisme. În urma ...[citește_toată_știrea]

28 Februarie 2021, 21:00
(303 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Urziceni accident


1/2 martie 2021: «Solidaritatea Sanitară» împresoară porțile Parlamentului

Luni, 1 martie 2021, și marți, 2 martie a.c., zilele în care în care va fi dezbătut în plen și aprobat Bugetul, Federația «Solidaritatea Sanitară» protestează la porțile Parlamentului, «asediind» parlamentarii ...[citește_toată_știrea]

28 Februarie 2021, 15:25
(159 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 14 noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Duminică, 28 februarie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 8230, cu 14 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

28 Februarie 2021, 13:55
(213 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 25 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Sâmbătă, 27 februarie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 8216, cu 25 de cazuri mai mult față de ziua ...[citește_toată_știrea]

27 Februarie 2021, 13:35
(213 vizualizări - 0 comentarii)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

26 Februarie 2021, 19:10


Bucu: Bărbat rătăcit în pădure, salvat de pompieri

Pompierii din Slobozia au intervenit joi, 25 februarie a.c., pentru acordarea primului ajutor în cazul unui bărbat de 49 de ani. Acesta a apelat numărul de urgență 112, precizând faptul că s-a rătăcit într ...[citește_toată_știrea]

26 Februarie 2021, 16:55
(253 vizualizări - 0 comentarii)


Razie la Țăndărei

În cursul zilei de joi, 25 februarie a.c., polițiștii au acționat pe raza orașului Țăndărei, pentru prevenirea și combaterea violenței stradale, precum și pentru reducerea riscului rutier de producere a ...[citește_toată_știrea]

26 Februarie 2021, 16:40
(258 vizualizări - 2 comentarii)


ISU Ialomița: 28 februarie-Ziua Protecției Civile din România

La 28 februarie sărbătorim Ziua Protecției Civile din România, dată la care, în anul 1933, Regele Carol al II-lea, prin «Înalt Decret Regal nr. 468», a aprobat Regulamentul apărării contra atacurilor aeriene ...[citește_toată_știrea]

26 Februarie 2021, 16:25
(192 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Respectarea măsurilor de protecție sanitară, verificată de polițiști

În ultimele 24 de ore, polițiștii ialomițeni au verificat modul în care sunt respectate măsurile de protecție sanitară, la nivelul întregului județ. Astfel, în urma verificărilor au fost aplicate 173 de ...[citește_toată_știrea]

26 Februarie 2021, 16:20
(139 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 31 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Vineri, 26 februarie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 8191, cu 31 de cazuri mai mult față de ziua ...[citește_toată_știrea]

26 Februarie 2021, 13:45
(172 vizualizări - 0 comentarii)


Stelnica: Cercetat penal pentru pescuit în perioada de prohibiție

Stelnica: Cercetat penal pentru pescuit în perioada de prohibiție

Miercuri, 24 februarie a.c., în timpul unei acțiuni de combatere a braconajului piscicol, polițiștii din Stelnica au identificat pe malul stâng al Brațului Borcea un bărbat, de 52 de ani, care descărca ...[citește_toată_știrea]

25 Februarie 2021, 15:50
(279 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Amenzi de peste 9000 de lei pentru nerespectarea măsurilor de siguranță sanitară

În ultimele 24 de ore, polițiștii ialomițeni au desfășurat ample acțiuni privind modul în care populația respectă măsurile de protecție sanitară. Pentru abaterile constatate au fost aplicate 173 de sancțiuni ...[citește_toată_știrea]

25 Februarie 2021, 15:45
(140 vizualizări - 0 comentarii)


« 1 3 4 5 6 7 8 9 330 331
Ultimele comentarii
@cetateni în Fratele viceprimarului Gigi Manea s-a angajat la Urban SA Lucian în Fotoliu de primar cumpărat cu 200 de lei/vot, în comuna Borănești ionel în Ex-primarul Daniel Popa a obținut bonusuri de 31800 de euro pentru 90 de abonamente telefonice Dinu P în Spitalul Județean de Urgență Slobozia angajează îngrijitor pentru spațiile verzi Septimiu în Spitalul Județean de Urgență Slobozia angajează îngrijitor pentru spațiile verzi Gabi în Fotoliu de primar cumpărat cu 200 de lei/vot, în comuna Borănești Viorel în Remiza dinților rupți Gigel în Proiecte investiționale de 34,5 milioane de lei pentru «eficiență energetică» cetateni în Fratele viceprimarului Gigi Manea s-a angajat la Urban SA Sosaca în Fratele viceprimarului Gigi Manea s-a angajat la Urban SA babau în Ex-primarul Daniel Popa a obținut bonusuri de 31800 de euro pentru 90 de abonamente telefonice Mihaela valentina în Fotoliu de primar cumpărat cu 200 de lei/vot, în comuna Borănești Eficienta.... în Proiecte investiționale de 34,5 milioane de lei pentru «eficiență energetică» Nelu în Remiza dinților rupți Cetatean în Fratele viceprimarului Gigi Manea s-a angajat la Urban SA Țuțu. în Fratele viceprimarului Gigi Manea s-a angajat la Urban SA ne florabilul în Fratele viceprimarului Gigi Manea s-a angajat la Urban SA Marean în Fotoliu de primar cumpărat cu 200 de lei/vot, în comuna Borănești Gigel în Fratele viceprimarului Gigi Manea s-a angajat la Urban SA Mitica în Ex-primarul Daniel Popa a obținut bonusuri de 31800 de euro pentru 90 de abonamente telefonice
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...