Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Polițiștii au protestat la Slobozia

Nemulțumiți de modificarea programului de lucru

Polițiștii au protestat la Slobozia

În urmă cu o săptămână, polițiștii ialomițeni, membri ai formațiunilor sindicale «Diamantul» și Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contrac­tual, au organizat un amplu protest în fața sediului Instituției Prefectului Județul Ialomița și al Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița. Nemulțumirea oamenilor legii a fost generată de decizia actualei condu­ceri a Poliției ialomițene de a modifica programul de lucru. Șeful IPJ Ialomița, comisa­rul șef Mihai Adrian Aldea, a încercat să modifice programul de lucru al oamenilor legii, nemulțumit fiind de rezultatele profesionale ale acestora.

Probleme în Poliția ialomițeană Reclamând lipsa de implicare a po­lițiștilor ialomițeni și rezultatele profesio­nale tot mai slabe, comisarul șef Mihai Adrian Aldea, șeful Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița, a decis mo­dificarea programului de lucru al oamenilor legii, astfel încât aceștia să dea dovadă de mai multă responsabilitate în teren. Potrivit deciziei, oamenii legii ar fi trebuit să lucreze în 3 schimburi, a câte 8 ore fiecare. Astfel, aceștia nu și-ar fi mai desfășurat activitatea preț de 24 de ore, ulterior având la dispoziție 48 de ore libere. În urma analizelor efectuate la ni­velul IPJ Ialomița s-a ajuns la concluzia că, în ultimele 5 luni, activitatea în ceea ce privește supravegherea în teren și aplicarea sancțiunilor s-a diminuant considerabil.

Polițiștii au ieșit în stradă Prin această modificare, polițiștii ialomițeni ar fi rămas fără două zile «libere». Decizia a provocat un val de nemulțumire, iar din această cauză oamenii legii au ieșit în stradă. În urmă cu o săptămână, reprezentanții sindicali ai formațiunilor «Diamantul» și Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual au organizat un protest public. Au fost pichetate sediul Instituției Prefectului Județul Ialomița și cel al Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița. Liderii de sindicat au explicat faptul că modificarea programului este nejustificată, iar analiza care a stat la baza acestei decizii a fost realizată în mod necorespunzător. «Există o discrepanță în ceea ce privește perioada care a fost analizată. Datele nu au fost expuse în mod corect! Au fost analizate luni de activitate în care situația din teren este complet diferită. De exemplu, s-au supus analizei lunile de toamnă, despre care se știe destul de bine că nu sunt nici cele mai aglomerate din punct de vedere al traficului, nici din punct de vedere al fluctuației de persoane pe străzi...» susține Simona Nicolae, repre­zentat al Sindicatului «Diamantul» din cadrul Inspectoratului de Poliție al Jude­țului Ialomița. Eliminarea celor două zile «libere» i-ar fi afectat în primul rând pe polițiștii din cadrul IPJ Ialomița care provin din alte județe. Potrivit estimărilor oficiale, aproape 70% dintre polițiștii angajați în ultima perioadă la IPJ Ialomița își au domiciliile în județe foarte îndepărtate, precum Olt sau Gorj. «Cele 48 de ore erau vitale pentru acești oameni, deoarece astfel puteau merge acasă, puteau ajunge la familiile lor, apoi puteau reveni fără probleme la locul de muncă... Nu-i de mirare, că în aceste condiții, acești oameni vor să își desfășoare activitatea în județele de domiciliu!» a adăugat Simona Nicolae. În urma protestelor organizate la Slobozia, la nivelul Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița s-a organizat o ședință operativă în cadrul căreia s-au analizat solicitările protestatarilor. Pe de altă parte, sindicaliștii au atras atenția și cu privire la criza acută de personal a Poliției ialomițene. Actualul program de lucru le permitea oamenilor legii să-și poată desfășura activitatea fără a fi extenuați. Acesta este primul protest public asumat de angajații IPJ Ialomița cu privire la deciziile luate de conducerea instituției.

31 Ianuarie 2024, 09:55 (7062 vizualizări - 15 comentarii)

Citiți și:
Antrenorii de polițiști
Polițistul amenințat cu moartea este vizat de Biroul Control Intern al Poliției Ialomițene
Șapte tineri polițiști, repartizați la IPJ Ialomița
Conducerea IPJ Ialomița a «pierdut» lupta cu sindicatele din Poliție
Polițiștii ialomițeni reclamă public deficitul de personal

Comentariile cititorilor:


@Viorel M:
(2 Februarie 2024, 14:30)
Această situație, cu dosare întârziate și/sau nelucrate, o regăsim și la alte structuri, nu doar la SICE Ialomița. Cereți o situație a dosarelor cu infracțiuni de distrugere, de exemplu, și o să vedeți că sunt dosare în care ani la rândul nu s-a mișcat o hărtie.
Vorbim de BIC Slobozia (unde este efectiv prăpăd), de BIC Urziceni, de Poliția Amara;  este suficient să se verifice dosarele înregistrate în ultimii 6-7 ani și o să să aveți imaginea dezastrului, apocalipsa!
Dar ei se plâng de schimbarea programului de lucru și de salariile mici. Dar unul nu-și dă demisia să treacă în zona privată. Iar dacă se pensionează, unde îi regăsim, cumva în domeniul privat?
Nu tătuțule, tot la instituții de stat se angajează!
Viorel M:
(2 Februarie 2024, 12:33)
Asta cu SICE Ialomița este cu mantă, frumos servit! Dacă distinsul comandant al IPJ Ialomița ar avea curajul să le solicite dosarele cu infracțiuni economice s-ar îngrozi. Ar descoperi dosare penale care sunt deschise de 6 ani de zile (repet, 6 ani de zile) și care încă nu sunt finalizate de celebrii polițiști ai SICE Ialomița.
Nici vorbă de celeritate, nici vorbă de măsuri asiguratorii, pur și simplu sunt aruncate prin fișete poate-poate se rezolvă singure.
Cred că si pentru redacția Independent ar fi un subiect extrem de interesant, respectiv numărul dosarelor care au depășit termenul rezonabil de soluționare; și mai ales cauzele care au determinat o astfel de situație!!!
Mirel :
(2 Februarie 2024, 01:22)
Excelente comentariile @Dana, poate se trezesc și alții. Că tot pomeneai de dosare uitate prin fișetele polițiștilor (a se citi mușamalizate) uite cel mai bun exemplu, prezentat tot de Independent. Dosarul CAR Invățământ unde peste 70 de polițiști ialomițeni sunt implicați. Și ne mirăm de ce șeful SICE Ialomița o dă prin arătură, că-i dosarul finalizat, că mai e ceva expertiză de realizat.
Oare nu ar trebui să ne întrebăm cum își ridică polițiștii, care altfel se plâng de salariile mici, luxoase vile prin cartierul Slobozia Nouă sau Cărămidari (nici nu știi cum îi mai zice). Oare cei de la DGA nu ar cam trebui să-și pună niscaiva întrebări sau sunt și ei mână în mână?
rușinică:
(2 Februarie 2024, 01:00)
10 polițiști cu trompete și vuvuzele au făcut un „amplu protest”? ... au găsit motiv că sunt din Gorj și Olt...de ce nu se angajează la ei în județ? la noi vin toți repetenții. Au domiciliile în „alte județe” ca să încaseze banii de chirie... 
@Dana:
(1 Februarie 2024, 20:19)
Cu sinceritate, întreb și eu pentru cetățeanul de rând ce-și duce traiul în acest județ năpăstuit de toți și de toate: ce fapte de arme au mai realizat polițiștii ialomițeni, ce dosare de corupție au mai instrumentat în ultimii 5 ani, ce infracțiuni de natură economică sau infracțiuni specifice criminalității organizate au mai devoalat stimabilii polițiști din Ialomița?
Întreb și eu, ca un simplu cetățean!
Realitatea este că există dosare de delapidare nerezolvate din anul 2018, există dosare privind infracțiuni de distrugere nesoluționate de 5 – 6 ani de zile, există sesizări și reclamații ale cetățenilor slobozeni care sunt soluționate după ce cauza conflictului a dispărut de mult timp.
Și totuși au tupeul de a protesta pentru schimbarea programului de lucru! Ei, săracii, nu pot lucra în 3 schimburi, ca cei din sistemul medical (de exemplu)!
Oare voi, ialomițeni de rând, ce părere aveți?
@Dana:
(1 Februarie 2024, 20:07)
Nu i-am văzut să iasă în stradă ca reacție la corupția din cadrul IPJ, nu au protestat împotriva corupției din cadrul Serviciului rutier (ne aducem aminte de acea grupare infracțională formată din agenți de circulație), nu-i vedem deranjați că în birouri lucrează mai mulți polițiști/polițiste decât cei/cele aflați/aflate în stradă.
Nu vi se pare că solicitările lor sunt desincronizate de realitate și că ei profită de momentul în care alte categorii profesionale, puternic încercate și afectate, gen fermieri, transportatori, personal medical, își cer drepturile în stradă?
Sunt nemulțumiți că li se schimbă programul de lucru, dar nu invocă nicio încălcare a legislației muncii, nicio prevedere din Codul muncii nu pare a fi afectată.
Să înțelegem că toate categoriile de salariați care lucrează în 3 schimburi au această posibilitate de a se revolta împotriva angajatorului?
Hai să fim serioși și să punem osul la treabă stimați polițiști, că aveți nesoluționate dosare fără număr!!!
@Dana:
(1 Februarie 2024, 19:54)
Trebuie să înțelegem că avem nevoie de polițiști, dar avem nevoie de polițiști integri, profesioniști și mai ale dedicați profesiei. Și ca să fim pe deplini sinceri, polițiștii din Ialomița nu prea ne-au arătat acest lucru.
Poliția ialomițeană a fost zguduită în ultimii ani de scandaluri de corupție, de scandaluri sexuale, de abuzuri nenumărate, de infracțiuni de sechestrare și lipsire de libertate; am avut de la agenți de circulație până la locțiitori și șefi de IPJ;  toată fauna infracțională s-a regăsit în această instituție numită IPJ Ialomița.
Reacția ialomițenilor este extrem de firească: în momentul în care nu ai rezultate, în momentul în care există îndoieli cu privire la implicarea în activitatea profesională, atunci nu prea mai cum să-ți ceri drepturi în plus!
@Dana:
(1 Februarie 2024, 14:48)
După crima care a zguduit Slobozia zilele trecute, comisă de un drogat ale cărui fapte erau cunoscute de polițiștii ialomițeni, s-au găsit și ei să protesteze.
Încă o dată se adeverește că polițiștii din Ialomița nu au nicio treabă cu realitatea din teren și sunt preocupați doar de programul lor relaxant.
Să le fie rușine!
Dana:
(31 Ianuarie 2024, 23:51)
Avem nevoie de polițiști profesioniști și odihniti, care să vină cu drag la muncă pentru a-si face meseria.
sorinb:
(31 Ianuarie 2024, 18:48)
Ca de obicei : tot ei protesteaza !
Acesti interlopi in uniforma care au ajuns sa vanda droguri in hainele platite de noi , sa inmatriculeze masini furate si cate si mai cate ....
Mie mi-ar fi si rusine sa fac asa ceva !!!
Au facut o actiune vineri la orele 16 - 17 sa ii vada lumea: evident ca tot cetatenii cinstiti erau opriti si daca erau gasiti cu ceva acte expirate la masina erau amendati .Pai la ora aia se face actiune ? De ce nu au iesit pe la 23 - 24 noaptea ? Cand ti-e si frica sa mai scoti capul pe geam la etajul 4 ! Evident nu de frica lor : ca nu sunt de gasit! Probabil sunt la spritz cu .... i-a ghiciti ?
Daca sunt nemultumiti sa plece odata .... 
Si poate in felul asta se va vedea si cine vrea sa fie politist adevarat si cine vrea doar pentru bani ....
Cand s-au angajat unde credeau ca se duc ? In vacanta pe coasta de Azur ?
Slobozean:
(31 Ianuarie 2024, 14:37)
Problema cu cersetorii chiar este deranjanta!! Pana la urma de ce nu face nimeni nimic?? Mai ales politia locala...
Off:
(31 Ianuarie 2024, 13:41)
Trăiască Poliția Locala, pe ei nu-i deranjeaza nimeni, au salarii mai mari decat Poliția Nationala, legi cunoscute mai putine ! Bravo lor, respect!
Jack:
(31 Ianuarie 2024, 13:14)
Și polițistul plătește taxe și impozite,sa aveți și voi privațiunile unui polițist și riscurile la care se expun zilnic. Primăriile sunt cele mai corupte instituții din România.
“Miliția”:
(31 Ianuarie 2024, 12:14)
Săracii milițieni.. după ce s-au olicăit ca au salarii mici… acum se olicăie și de muncă extenuantă…. probabil le amorțește popoul de atâta stat în mașină, în timpul programului!!! Luați-o frumușel, la pas prin orășelul nostru… într-o oră de mers agale, îl străbateți de la un cap la altul și astfel puteți vedea problemele grave cu care se confruntă orașul… CRIME, DROGURI vândute fără niciun fel de jenă, oamenii străzii care au împânzit străzile, puii de țigănuș care te agasează să le dai și lor un “leu”.. și sunt cu ochii numai după furat… faceți ceva pentru bănuții ăia pe care îi încasați de la noi CETĂȚENII ăștia care ne plătim taxele și impozitele!!!!
Qqqq:
(31 Ianuarie 2024, 10:10)
Domeniul privat ii astepta cu drag. Oameni cu experienta si pregatirea lor cu siguranta gasesc oferte imediat. Isi pot da demisia oricand..

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
Luni 22 Apr 2024
93 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră

Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

19 Aprilie 2024, 19:25


Accident rutier la Gura Ialomiței

Joi, 18 aprilie a.c., două echipaje operative din cadrul Stației de Pompieri Țăndărei au intervenit la un accident rutier produs în comuna Gura Ialomiței, în care au fost implicate două autocamioane ...[citește_toată_știrea]

19 Aprilie 2024, 10:10
(592 vizualizări - 0 comentarii)


Ciulnița: Două victime, în urma unui accident rutier

Pompierii din Slobozia au intervenit joi, 18 aprilie a.c., la un accident rutier produs în comuna Ciulnița, în care au fost implicate două autoturisme și două persoane. Au fost alocate de ...[citește_toată_știrea]

19 Aprilie 2024, 10:00
(590 vizualizări - 0 comentarii)


Scânteia: Locuință cuprinsă de flăcări

Joi, 18 aprilie a.c., pompierii din Țăndărei, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, au intervenit pentru localizarea și lichidarea unui incendiu produs la locuința unui ...[citește_toată_știrea]

19 Aprilie 2024, 09:40
(526 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Modificări aduse impozitului pe veniturile microîntreprinderilor

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița aduce la cunoștința contribuabililor interesați că, prin prin  OUG nr. 31/2024, au fost aduse modificări Codului Fiscal care au vizat, printre ...[citește_toată_știrea]

17 Aprilie 2024, 15:15
(558 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Cereri de plată pentru schema de ajutor de stat «Servicii de silvomediu, servicii climatice și conservarea pădurilor»

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează potențialii beneficiari că, în perioada 17 aprilie-26 iunie 2024 inclusiv, se depun Cereri de plată pentru anul 2024 aferente ...[citește_toată_știrea]

17 Aprilie 2024, 11:55
(538 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Secțiunea Mica Publicitate
a fost actualizată!
Cele mai noi anunțuri din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri on-line!

16 Aprilie 2024, 18:10


AJFP Ialomița: Rambursări TVA de peste 4,72 milioane de lei în martie 2024

Administrația Județeană Finanțelor Publice Ialomița a rambursat în luna martie 2024, conform selecției naționale, TVA în valoare de 4,72 milioane de lei. Totodată, au fost efectuate autocompensări ...[citește_toată_știrea]

16 Aprilie 2024, 10:30
(1117 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la o casă din Țăndărei

Vineri, 12 aprilie a.c., în jurul orei 9,40, Stația de Pompieri Țăndărei a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD pentru stingerea unui incendiu produs pe ...[citește_toată_știrea]

15 Aprilie 2024, 11:55
(775 vizualizări - 0 comentarii)


Sărbătorile Pascale, în atenția DSVSA Ialomița

Pentru perioada ce urmează, Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor a adoptat mai multe măsuri specifice, precum intensificarea controalelor, dar și asigurarea permanenței la sediul ...[citește_toată_știrea]

15 Aprilie 2024, 11:40
(575 vizualizări - 0 comentarii)


Accident în zona Popasului Chirana

Accident în zona Popasului Chirana

În seara zilei de duminică, 14 aprilie a.c., în jurul orelor 18,30, un echipaj de stingere și o ambulanță SMURD din cadrul Stației de Pompieri Țăndărei au intervenit pentru gestionarea unei ...[citește_toată_știrea]

15 Aprilie 2024, 11:10
(893 vizualizări - 0 comentarii)


Șarpe de peste un metru, capturat de jandarmii ialomițeni din bucătăria unui bărbat din Stejaru

Sâmbătă, 13 aprilie a.c., jandarmii ialomițeni au fost solicitați să intervină în satul Stejaru, ca urmare a unei sesizări prin apelul 112 din partea unui bărbat care semnala faptul că î ...[citește_toată_știrea]

13 Aprilie 2024, 12:20
(743 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: 117,17 milioane de lei, încasări la bugetul de stat în luna martie 2024

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița a contabilizat, în luna martie a anului 2024, venituri nete la bugetul general consolidat al statului în sumă totală de 117,17 milioane ...[citește_toată_știrea]

12 Aprilie 2024, 12:50
(741 vizualizări - 0 comentarii)


Contul meu RAJA

Contul meu RAJA

Pachetul Cont Client este accesibil non-stop și este sigur și ușor de utilizat prin platforma on-line Contul meu RAJA (accesibil de pe orice desktop) sau prin aplicația de mobil MyRAJA ...[citește_toată_știrea]

12 Aprilie 2024, 11:05
(744 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Înregistrarea fiscală a profesiilor libere

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii interesați că a fost aprobată Procedura de administrare a obligațiilor fiscale datorate de persoanele fizice care desfășoară ...[citește_toată_știrea]

11 Aprilie 2024, 10:40
(535 vizualizări - 0 comentarii)


 Muzeul Județean Ialomița: Obiecte din Epoca Bronzului și Fierului, restaurate

Muzeul Județean Ialomița: Obiecte din Epoca Bronzului și Fierului, restaurate

În cursul lunii martie a acestui an, la Baza de Expunere Muzeală și Cercetare Arheologică «Orașul de Floci», experții în restaurare din cadrul Muzeului Județean Ialomița au readus ...[citește_toată_știrea]

11 Aprilie 2024, 09:50
(1634 vizualizări - 0 comentarii)


Instituția Prefectului Ialomița: Instruire privind Alegerile din 9 iunie 2024

Instituția Prefectului Ialomița: Instruire privind Alegerile din 9 iunie 2024

Miercuri, 10 aprilie 2024, prefectul județului Ialomița, Constantin Marin, a prezidat ședința de instruire cu privire la Alegerile Locale și Europarlamentare din 9 iunie 2024. În cadrul ședinței ...[citește_toată_știrea]

10 Aprilie 2024, 12:40
(585 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Intervenție în zona Fetești Gară/Fetești!

În vederea executării lucrărilor de racordare a noii conducte la sistemul centralizat de alimentare cu apă, cu diametrul de 160 mm, de pe strada Ecaterina Teodoroiu din zona Fetești Gară/Fetești ...[citește_toată_știrea]

10 Aprilie 2024, 12:15
(695 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Combaterea infracțiunilor piscicole

Polițiștii ialomițeni au acționat în baza unui plan de acțiune pe raza întregului județ, pe linia prevenirii și combaterii infracțiunilor în domeniul pisciculturii. Astfel, marți, ...[citește_toată_știrea]

10 Aprilie 2024, 11:35
(583 vizualizări - 0 comentarii)


Accidente la Fetești și Gura Ialomiței

Pompierii din Fetești au intervenit la un accident rutier produs în Fetești, în care au fost implicate două autoturisme cu două persoane pasagere. În sprijin a acționat și un echipaj ...[citește_toată_știrea]

10 Aprilie 2024, 10:15
(695 vizualizări - 0 comentarii)


Intevenție a pompierilor ialomițeni la un incendiu din satul Pitulicea/Buzău

Intevenție a pompierilor ialomițeni la un incendiu din satul Pitulicea/Buzău

Marți, 9 aprilie a.c., în jurul orelor 15,20, trei echipaje operative din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni au intervenit pentru localizarea și lichidarea unui incendiu produs la locuința ...[citește_toată_știrea]

10 Aprilie 2024, 10:05
(518 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Miercuri, 10 aprilie 2024, termen-limită pentru depunerea unor declarații fiscale

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii, persoanele impozabile înregistrate în scopuri de TVA conform art. 316 din Legea 227/2015 privind Codul Fiscal ...[citește_toată_știrea]

9 Aprilie 2024, 14:25
(730 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pus în aplicare de polițiști

Luni, 8 aprilie 2024, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au pus în executare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis pe numele unui bărbat, în vârstă ...[citește_toată_știrea]

9 Aprilie 2024, 14:15
(645 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Infracțiuni rutiere

Polițiștii rutieri au acționat în ultimele 24 de ore folosind sistemul mobil de scanare eficient și rapid prin intermediul aplicației eDAC privind verificarea documentelor de identitate. Acțiunea ...[citește_toată_știrea]

9 Aprilie 2024, 14:10
(266 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Serviciul Call Center

RAJA Constanța: Serviciul Call Center

Serviciul de Call Center pus la dispoziție de RAJA Constanța vine în întâmpinarea tuturor nevoilor particulare ale clientului. Serviciul funcționează sub forma unui robot telefonic ...[citește_toată_știrea]

9 Aprilie 2024, 10:25
(501 vizualizări - 0 comentarii)


Biciclist accidentat la Gheorghe Lazăr

Pompierii din Slobozia au intervenit la un accident rutier în care a fost implicat un autoturism și un biciclist. Evenimentul s-a produs la Gheorghe Lazăr, după acordarea primului ajutor la locul ...[citește_toată_știrea]

8 Aprilie 2024, 09:40
(856 vizualizări - 0 comentarii)


Incendii la Axintele și Amara

Incendii la Axintele și Amara

Sâmbătă, 6 aprilie a.c., în jurul orei 08,00, trei echipaje operative din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la locuința unui cetățean ...[citește_toată_știrea]

8 Aprilie 2024, 09:25
(576 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: La volan, fără permis de conducere

Joi, 4 aprilie a.c., polițiștii ialomițeni au depistat în trafic doi bărbați, cu vârste cuprinse între 39 și 41 de ani, ambii din comuna Bărbulești, în timp ce conduceau autovehicule ...[citește_toată_știrea]

5 Aprilie 2024, 14:20
(724 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Amenzi de peste 25 mii de lei aplicate de polițiști

Joi, 4 aprilie 2024, polițiștii ialomițeni au efectuat o acțiune cu forțe mărite, în intervalul orar 14,00-17,00, în localitățile Bărbulești, Jilavele și Dridu, pentru menținerea ordinii ...[citește_toată_știrea]

5 Aprilie 2024, 14:10
(982 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Miercuri, 10 aprilie 2024, termen-limită pentru depunerea unor declarații fiscale

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește contribuabililor, persoane impozabile înregistrate în scopuri de TVA, care nu au depășit plafonul de scutire și care doresc ...[citește_toată_știrea]

5 Aprilie 2024, 10:40
(346 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Giany în Centru comercial în orașul Țăndărei Eugenia în Slobozia continuă investițiile edilitare în infrastructură dreptate! în Au fost desființate TOATE Birourile Electorale de Circumscripție din Ialomița, inclusiv cel Județean! Rasvan Stan în Centru comercial în orașul Țăndărei Curiosul în Poiana: Peste 4 milioane de lei pentru distrugerea insulei formată în albia râului Ialomița Curiosul în Poligonul Poliției Locale Slobozia va deveni «civil» Nico în Au fost desființate TOATE Birourile Electorale de Circumscripție din Ialomița, inclusiv cel Județean! Locuitor în Centru comercial în orașul Țăndărei Ion în Centru comercial în orașul Țăndărei Boss în Au fost desființate TOATE Birourile Electorale de Circumscripție din Ialomița, inclusiv cel Județean! Fals în Centru comercial în orașul Țăndărei abc în Au fost desființate TOATE Birourile Electorale de Circumscripție din Ialomița, inclusiv cel Județean! Spaguta în Centru comercial în orașul Țăndărei Gigel în Centru comercial în orașul Țăndărei Ion în Ciulnița: Beat la volan a intrat în gardul unei case Mary în PSD pariază pe Valentin Moraru la Amara Fostu în Au fost desființate TOATE Birourile Electorale de Circumscripție din Ialomița, inclusiv cel Județean! Mary în Au fost desființate TOATE Birourile Electorale de Circumscripție din Ialomița, inclusiv cel Județean! Ghe.Lazar în Au fost desființate TOATE Birourile Electorale de Circumscripție din Ialomița, inclusiv cel Județean! Gicu în Peste 170 de beneficiari la Cantina Socială Slobozia

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...