Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

URBAN Slobozia își trimite pensionarii acasă

A înțărcat bălaia administrativă

URBAN Slobozia își trimite pensionarii acasă

bonus: Slobozia are nevoie de un sistem de canalizare eficient

Urban Slobozia a decis să renunțe la angajații pensionari. Con­form unor surse apropiate instituției, numărul celor care vor pleca este de 20. Valentin Cilibeanu, directorul Urban SA Slobozia, sus­ține că «este vorba despre încetări ale contractelor de muncă de comun acord...».

Primăria vrea mai mult Primăria Slobozia vrea să schimbe per­cepția publică despre instituțiile din subordinea sa. Un prim pas în acest sens îl reprezintă decizia primarului Dragoș Soare de a cere șefilor de instituții să identifice angajații-pensionari din cadrul administrației. «Sunt conștient că oamenii au nevoie de locuri de muncă... Și, repet, nu vreau să dau pe nimeni afară! Dar rolul meu este acela de a optimiza cheltuielile administrative. Vin din siste­mul privat și gândesc ca un antreprenor. Administrația locală trebuie să cheltuiască eficient fondurile de care dispune!» a declarat Soare. Reamintim că la sfârșitul anului precedent, Dragoș Soare a anunțat pu­blic că va rea­liza un audit al resurselor umane care să identifice soluții de eficientizare a activi­tății administrative.

Urban SA, pepinieră de pensionari Una dintre firmele care au angajat pen­sionari este Urban SA Slobozia. Conform unor surse interne, numărul acestora este de 20, respectiv 10% din totalul angajaților. Valentin Cilibeanu, directorul Urban SA, explică situația: «Tot ce pot să vă spun este că vorbim despre pensionări anticipate și încetări ale raporturilor de muncă de comun acord...» a declarat Cilibeanu. Directorul Urban SA a mai declarat că re­ducerile de personal nu vor afecta acti­vi­tatea firmei. Cilibeanu susține că, la mo­mentul angajării, pensionarii au fost singura soluție posibilă. În realitate însă, practica angajării pensionarilor «la stat» a repre­zentat pentru precedentele administrații o metodă de fidelizare a votanților încă din primul mandat al ex-primarului Gabi Ionașcu.

Cine mai dorește, cine mai poftește?
O situație similară se înregistrează și la Direcția de Administrare a Domeniului Public, unde cel puțin 10 dintre angajați sunt pensionari. «Nu pot să vă ofer informații în acest sens... Vă rog să contactați purtătorul de cuvânt al Primăriei pentru un punct de vedere oficial!» a declarat directo­rul DADP Slo­bozia, Valeriu Roșca. Este de așteptat ca în urmă­toa­rele luni, întregul sistem public coordonat de Primăria Slobozia să renunțe la angajații-pensionari.

Slobozia are nevoie de un sistem de canalizare eficient
Deficitară din multe puncte de vedere în pri­vința utilităților publice, Slobozia are nevoie și de un sistem de canalizare îmbunătățit. Actualul sistem funcționează la jumătate din capacitate din cauza unor probleme tehnice. Urban SA, societatea care distribuie apa în Slobozia, are în plan un proiect de modernizare, însă nu dispune de fondurile necesare pentru a-l transpune în practică. Din acest motiv angajații firmei repară în mod constant țevile de canalizare deteriorate.
Case construite peste rețeaua de canalizare Sistemul de canalizare al Sloboziei a fost gândit să dreneze apele uzate și cele provenite în urma preci­pitațiilor prin două conducte de refulare. În realitate, acesta funcționează doar cu ajutorul unei singure conducte, adică la jumătate din capacitate. Amplasată în zona Cărămidari din oraș, cea de-a doua conductă nu poate fi utilizată din cauza faptului că deasupra acesteia au fost construite locuințe. Problema punerilor în posesie în această zonă este cunoscută de ani buni de reprezentanții administrației locale, însă nimeni nu a reușit să ofere o explicație clară despre cum a fost posibilă darea în folosință a unor terenuri într-o zonă strategică a orașului din punct de vedere al utilităților publice. Din cauza faptului că era nevoie de efectuarea unor lucrări de întreținere a conductei care trece pe sub casele oamenilor care locuiesc aici, reprezentanții societății Urban SA Slobozia au decis să nu o mai utilizeze. «Nu știm cum a fost posibil ca aceste locuințe să se ridice deasupra conductei... Cert este faptul că am fost nevoiți să renunțăm la utilizarea acestei conducte, am obturat-o, pentru a nu intra în conflict cu proprietarii de locuințe din zonă. Tocmai de aceea, în acest moment, sistemul de canalizare al orașului funcționează la jumătate din capacitate!» explică situația Valentin Cilibeanu, directorul executiv al Urban SA. Mai mult, societatea are înaintate și litigii în instanță pentru a obține dreptul de exploatare asupra conductei. Acțiunile sunt încă în desfășurare, firma așteptând o decizie a judecătorilor.
Soluții există, fonduri nu prea Problema ar putea fi rezolvată, iar sistemul de canalizare al orașului pus în funcțiune la întreaga capa­citate, dacă s-ar realiza o deviere a acestei conducte. Pro­iectul are însă nevoie de o finanțare se­rioasă pentru a putea fi concretizat. O astfel de inițiativă a fost realizată și de Primăria Slobozia, însă proiectul a fost abandonat după ce firma care a câștigat licitațita, TMUCB, și-a declarat insolvența. Până acum societatea a reușit să obțină aproximativ 40 mii de euro pentru defășurarea unor lucrări de inspecție a în­tregului sistem de canalizare. «Am scos la licitație, prin SEAP, acest proiect de verificare a întregului sistem de canalizare. Este vorba despre o inspecție video... Cu imaginile pe care le vom obține vom avea o imagine clară a stării în care se află sistemul de canalizare al Sloboziei!» a mai spus Valentin Cilibeanu, directorul executiv al Urban SA. În așteptarea concretizării acestei inițiative, angajații firmei lucrează de zor pentru a cârpi țevile de canalizare sparte din mai multe puncte ale orașului, punctele fierbinți fiind străzile Lacului și Decebal.

26 Ianuarie 2021, 08:05 (6848 vizualizări - 12 comentarii)

Citiți și:
Audiențe cu Soare. Dragoș Soare!
Consilierii locali vor stabili organigrama Primăriei Slobozia
Toleranță zero pentru «golani»: Primarul Sloboziei, înjurat și amenințat în trafic
Urban SA Slobozia se pregătește să devină operator regional de furnizare a serviciilor de apă
Urban SA vinde slobozenilor apă «nepotabilă»

Comentariile cititorilor:


@Vasile:
(27 Ianuarie 2021, 09:24)
Da Vasile, ai perfectă dreptate. Urban va deveni profitabil doar dacă se va implementa o altă echipă managerială, cu oameni tineri, eventual din zona privată, care să dea concurs pentru funcțiile respective. 
Dacă nu scăpăm de moliile implantate de PSD, nu vom reuși să mișcăm lucrurile.
Anisoara :
(27 Ianuarie 2021, 08:43)
Am vrea ca"specialistii" din birourile firmei sa participe la remedierile din teren,la locul defectiunii.Cum este posibil sa se aprobe lucrari de mantuiala?Inundatiile de pe Ianache,porcaria de pe Lacului,lucrarile din Tineretului,inundatiile de la MB 6?Se repara anual,cu disconfort si foarte multi bani alocati.Cum sa nu gasesti solutii in acesti ani de modernism tehnic si tehnologic?Olanda este cel mai bun exemplu de abordare al canalizarilor,toate aflate la/sub nivelul marii.
Vasile:
(26 Ianuarie 2021, 19:25)
Domnul Soare este un om inteligent si trebuie sa isi formeze o echipa de incredere, nu lingai si pensionari. Afara cu pensionarii. S-au invatat la bani, la functii si stat degeaba. Nu se mai poate! Lasati tineretul sa munceasca. Sunt oameni destepti care nu au un loc de munca. Pensionarii vin la serviciu, isi beau cafeluta in 2 ore, barfesc vreo 2 ore, citesc presa vreo 2 ore si a trecut ziua. Sunt sefe contabile si contabile, in sistemul bugetar, care lucreaza (in timpul programului) pentru contabilitatile pe care le tin in particular pe consumabilele de la stat. La MNAR directorul(pensionar) a primit alt mandat de 4 ani. Ii intreaba cineva cat sta si cand vine la munca? Nu, nu da socoteala la nimeni! Tot sa stai, nenica, angajat la stat!
Dorel:
(26 Ianuarie 2021, 17:57)
Pensionari sunt și la casă de asigurari de sănătate unde nu se schimba nimic de 20 de ani: personal foarte mult' aceeași șefi lipiți de scaun' clienți politici care se duc la serviciu la 10 și stau cu piciorele pe birou'Puia'Vasile/Adrian etc. Curat murdar!???
ilie:
(26 Ianuarie 2021, 16:59)
Soare da trintorul acela afara si nu uita si de penalul de director economic care a facut puscarie si datorita lui ginersul care este procuror a ajuns director dupa ce a fost condamnat pentru delapidare .
Adela R:
(26 Ianuarie 2021, 14:54)
Ok, o măsură înțeleaptă luată de noul primar, doar că trebuie și verificată dacă este pusă în aplicare în integralitate.
Promovarea pe criterii de performanță ar trebui să fie prioritatea în primărie și atunci vom avea și angajați care să faciliteze informatizarea și digitalizarea, cât și echipe care să redacteze proiecte pentru atragerea de fonduri europene.
Atâta timp cât vor rămâne în funcții actualii șefi de direcții și servicii, nu vom avea șansa renașterii economice.
Ciripan:
(26 Ianuarie 2021, 13:31)
Ăștia sunt puțini, să înceapă cu mafia pensionarilor din Primărie. Ăștia măcar stau cuminți și mănâncă o pâine. Pe C. și restul ca el din Primărie nu îi vede? Șpăgi, conflicte de interese, avize, autorizații emise ilegal etc...
Cristina:
(26 Ianuarie 2021, 13:27)
Greșit Cetățeanule, să plece dar să o ia și pe nevastă-sa care chiar stă degeaba, asta atunci când e la serviciu și nu e la cumpărături la piață sau prin oraș să își rezolve treburile personale.
fara speranta:
(26 Ianuarie 2021, 11:44)
masuri luate degeaba. mergem toti lunar la casieriile urban sa ne platim consumul de apa.  sunt diste exemplare la casierie care nnu au habar sa lucreze cu leptopurile din dotare, se uita aiure si spun sume aiurea, tot noi le corectam si spun cu nonsalanta AAAAAAAAAA M_AM UITAT  MAI  SUS  UN  RAND !!! 
anjagati persoane competente, cel putin in relatiile cu publicul.   stiu e tare greu sa se scape acum de nevasta nustiu cui plitist, de nevasta lui X de la partidul Y sau de nepotism ! 
ce sa mai zicem ca desi se vorbeste de respectarea masurilor de igiena, ca suntem in plina pandemie, la casieriile urban se plateste numai cu bani CASH, nu au terminale sa se poata plati cu cardul.
ALOOOOOOOOOO daca inca nu ati aflat secolul in care traim e XXI !

p.s. la fel e situatia si la casieria unde se incaseaza taxele pentru cimitir (evident si asta e tot in subordinea primariei Slobozia)...... cu asa oameni nu avem cum sa evoluam.
Urbanistul:
(26 Ianuarie 2021, 11:18)
Sa plece si A..., el cu neamurile lui PSD-iste au distrus sistemul de canalizare din Slobozia. Sa puna mana sa acceseza fonduri europene pentru reabilitarea sistemului de apa si de canalizare. De 10 ani de cand exista ADI Periurbana la Slobozia nu au facut nimic, doar se plang la fiecare interviu cu presa. Sa plece la pensie, sunt directori la Urban de 15 ani, sa lase locurile altora mai tineri, altfel ne vom plange ca avem apa nepotabila si canalizari proaste la infinit.
se poate ?:
(26 Ianuarie 2021, 09:34)
cand esti director, chiar si la dadp, si spui ca  "nu poti oferi informatii "  in legatura cu unitatea pe care o conduci, meri domne la tata, ca acolo poti sa iti etalezi ....neputinta in toata splendoarea ei.
sau si lui ii este frica de asta ?
cetatean:
(26 Ianuarie 2021, 08:20)
Trintorui nr . din unitate este Cilibeanu el ar trebui sa plece primul acasa si sa ramina A.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Miercuri 03 Mar 2021
313 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
« 1 3 4 5 6 7 8 9 330 331
DN2 Slobozia-Bucu: Accident rutier cu șase victime

DN2 Slobozia-Bucu: Accident rutier cu șase victime

În dimineața zilei de miercuri, 3 martie a.c., pe șoseaua care leagă localitățile Bucu și Slobozia, s-a produs un accident rutier. Din primele informații, evenimentul s-ar fi produs în urma coliziunii dintre ...[citește_toată_știrea]

3 Martie 2021, 09:25
(282 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: DN2 accident


Cotorca: Doi răniți, în urma unui accident rutier

Cotorca: Doi răniți, în urma unui accident rutier

Pompierii și polițiștii ialomițeni au intervenit miercuri, 3 martie a.c., pentru acordarea primului ajutor victimelor unui accident rutier petrecut în zona localității Cotorca. Din evenimentul rutier au ...[citește_toată_știrea]

3 Martie 2021, 07:30
(172 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Cotorca accident


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

2 Martie 2021, 17:55


APIA: A demarat Campania de primire a Cererilor Unice de Plată 2021

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează că începând cu data de luni, 1 martie 2021, a demarat Campania de primire a Cererilor Unice de Plată 2021.Fermierii interesați vor putea ...[citește_toată_știrea]

2 Martie 2021, 16:35
(126 vizualizări - 0 comentarii)


Consiliul Județean Ialomița: Modernizarea DJ201, în linie dreaptă

Consiliul Județean Ialomița: Modernizarea DJ201, în linie dreaptă

Marți, 2 martie 2021, în prezența oficialităților locale și județene, președintele Consiliului Județean Ialomița, Marian Pavel a semnat contractele de execuție de lucrări la DJ201, tronsonul Coșereni-Axintele ...[citește_toată_știrea]

2 Martie 2021, 16:30
(209 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Vineri, 5 martie 2021-termen limită pentru depunerea Formularului 092

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește contribuabililor înregistrați în scop de TVA care utilizează ca perioadă fiscală trimestrul și care au efectuat o achiziție intracomunitară ...[citește_toată_știrea]

2 Martie 2021, 16:25
(62 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiuni pentru combaterea răspândirii COVID-19, amenzi de 20000 de lei

78 de sancțiuni contravenționale au fost aplicate, în ultimele 24 de ore, de forțele de ordine angrenate în acțiunile pentru verificarea respectării măsurilor de prevenire și limitare a  infectării ...[citește_toată_știrea]

2 Martie 2021, 14:55
(82 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Bunuri de peste 55000 de lei, confiscate

Polițiștii ialomițeni au intervenit luni, 1 martie, la 38 de evenimente, 31 dintre acestea fiind semnalate pe numărul unic de urgență 112. Totodată, au fost constatate 16 infracțiuni, din care 2 contra ...[citește_toată_știrea]

2 Martie 2021, 14:50
(78 vizualizări - 0 comentarii)


8

Ialomița: 3 localități din județ în Scenariul Roșu, din cauza creșterii ratei de incidență

Rata de incidență a cazurilor de COVID-19 crește de la o zi la alta la nivelul județului Ialomița. Marți, 2 martie a.c., la nivelul județului valoarea acesteia este 1,02/1000 de locuitori.  Într-o ...[citește_toată_știrea]

2 Martie 2021, 13:50
(156 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 33 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Marți, 2 martie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 8277, cu 33 de cazuri mai mult față de ziua de luni ...[citește_toată_știrea]

2 Martie 2021, 13:25
(80 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Bebelușă în stare gravă, transferată la București

O fetiță născută la Spitalul Județean de Urgență Slobozia, cu grave malformații cardiace, a fost transferată la Spitalul «Marie Curie» din București.

Intervenție a elicopterului SMURD ...[citește_toată_știrea]

2 Martie 2021, 09:50
(129 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Lipsă apă în Cartierul Fetești Oraș

Pentru executarea lucrărilor de remediere a unei avarii la vana de legătură de la nivelul conductei de alimentare cu apă, cu diametrul de 125 mm, de pe strada Călărași din municipiul Fetești, RAJA Constanța ...[citește_toată_știrea]

2 Martie 2021, 09:40
(96 vizualizări - 0 comentarii)


12

APIA: Startul Campaniei de vizare a carnetelor de rentă viageră

În contextul actual privind epidemia de Coronavirus pe teritoriul României, Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează că, în perioada 01.03-31.08.2021, pentru obținerea sumei ...[citește_toată_știrea]

1 Martie 2021, 15:35
(227 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 14 noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Luni, 1 martie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 8244, cu 14 cazuri mai mult față de ziua de duminică ...[citește_toată_știrea]

1 Martie 2021, 14:10
(171 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: «Amenzi» multicolore pentru șoferițe

IPJ Ialomița: «Amenzi» multicolore pentru șoferițe

Luni, 1 Martie 2021, polițiștii rutieri au înlocuit punctele de penalizare cu lalele, punctele de amendă cu zambile iar avertismentele cu frezii, devenind dis de dimineață vestitorii primăverii. Aceștia ...[citește_toată_știrea]

1 Martie 2021, 13:45
(148 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiuni pentru combaterea răspândirii COVID-19, amenzi de 55500 de lei

Verificarea respectării măsurilor de izolare/carantină la adresa aleasă, precum și respectarea restricțiilor privind deplasarea pe timpul nopții și a cerințelor impuse comercianților, se mențin în atenția ...[citește_toată_știrea]

1 Martie 2021, 13:40
(99 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Programul «Tezaur» continuă

Ialomițenii pot subscrie și în luna martie 2021 pentru noi emisiuni de titluri de stat destinate exclusiv populației în cadrul Programului «Tezaur», cu maturități de 1, 3 și 5 ani, începând cu data de ...[citește_toată_știrea]

1 Martie 2021, 09:20
(172 vizualizări - 0 comentarii)


Direcția Județeană de Statistică Ialomița anunță Recensământul populației și locuințelor de probă

Recensământul de probă este un sondaj care se desfășoară anterior Recensământului, în scopul verificării practice și îmbunătățirii aspectelor organizatorice și tehnice. Este un exercițiu cu scopul de a ...[citește_toată_știrea]

1 Martie 2021, 09:05
(182 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: Trafic blocat din cauza unui grav accident rutier

Urziceni: Trafic blocat din cauza unui grav accident rutier

Un grav accident rutier s-a petrecut duminică, 28 februarie a.c., în jurul orelor 20,00, la ieșire din Urziceni către Buzău. Din primele informații, în accident au fost implicate două autoturisme. În urma ...[citește_toată_știrea]

28 Februarie 2021, 21:00
(302 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Urziceni accident


1/2 martie 2021: «Solidaritatea Sanitară» împresoară porțile Parlamentului

Luni, 1 martie 2021, și marți, 2 martie a.c., zilele în care în care va fi dezbătut în plen și aprobat Bugetul, Federația «Solidaritatea Sanitară» protestează la porțile Parlamentului, «asediind» parlamentarii ...[citește_toată_știrea]

28 Februarie 2021, 15:25
(159 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 14 noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Duminică, 28 februarie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 8230, cu 14 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

28 Februarie 2021, 13:55
(213 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 25 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Sâmbătă, 27 februarie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 8216, cu 25 de cazuri mai mult față de ziua ...[citește_toată_știrea]

27 Februarie 2021, 13:35
(213 vizualizări - 0 comentarii)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

26 Februarie 2021, 19:10


Bucu: Bărbat rătăcit în pădure, salvat de pompieri

Pompierii din Slobozia au intervenit joi, 25 februarie a.c., pentru acordarea primului ajutor în cazul unui bărbat de 49 de ani. Acesta a apelat numărul de urgență 112, precizând faptul că s-a rătăcit într ...[citește_toată_știrea]

26 Februarie 2021, 16:55
(253 vizualizări - 0 comentarii)


Razie la Țăndărei

În cursul zilei de joi, 25 februarie a.c., polițiștii au acționat pe raza orașului Țăndărei, pentru prevenirea și combaterea violenței stradale, precum și pentru reducerea riscului rutier de producere a ...[citește_toată_știrea]

26 Februarie 2021, 16:40
(257 vizualizări - 2 comentarii)


ISU Ialomița: 28 februarie-Ziua Protecției Civile din România

La 28 februarie sărbătorim Ziua Protecției Civile din România, dată la care, în anul 1933, Regele Carol al II-lea, prin «Înalt Decret Regal nr. 468», a aprobat Regulamentul apărării contra atacurilor aeriene ...[citește_toată_știrea]

26 Februarie 2021, 16:25
(192 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Respectarea măsurilor de protecție sanitară, verificată de polițiști

În ultimele 24 de ore, polițiștii ialomițeni au verificat modul în care sunt respectate măsurile de protecție sanitară, la nivelul întregului județ. Astfel, în urma verificărilor au fost aplicate 173 de ...[citește_toată_știrea]

26 Februarie 2021, 16:20
(139 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 31 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Vineri, 26 februarie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 8191, cu 31 de cazuri mai mult față de ziua ...[citește_toată_știrea]

26 Februarie 2021, 13:45
(172 vizualizări - 0 comentarii)


Stelnica: Cercetat penal pentru pescuit în perioada de prohibiție

Stelnica: Cercetat penal pentru pescuit în perioada de prohibiție

Miercuri, 24 februarie a.c., în timpul unei acțiuni de combatere a braconajului piscicol, polițiștii din Stelnica au identificat pe malul stâng al Brațului Borcea un bărbat, de 52 de ani, care descărca ...[citește_toată_știrea]

25 Februarie 2021, 15:50
(279 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Amenzi de peste 9000 de lei pentru nerespectarea măsurilor de siguranță sanitară

În ultimele 24 de ore, polițiștii ialomițeni au desfășurat ample acțiuni privind modul în care populația respectă măsurile de protecție sanitară. Pentru abaterile constatate au fost aplicate 173 de sancțiuni ...[citește_toată_știrea]

25 Februarie 2021, 15:45
(140 vizualizări - 0 comentarii)


« 1 3 4 5 6 7 8 9 330 331
Ultimele comentarii
@cetateni în Fratele viceprimarului Gigi Manea s-a angajat la Urban SA Lucian în Fotoliu de primar cumpărat cu 200 de lei/vot, în comuna Borănești ionel în Ex-primarul Daniel Popa a obținut bonusuri de 31800 de euro pentru 90 de abonamente telefonice Dinu P în Spitalul Județean de Urgență Slobozia angajează îngrijitor pentru spațiile verzi Septimiu în Spitalul Județean de Urgență Slobozia angajează îngrijitor pentru spațiile verzi Gabi în Fotoliu de primar cumpărat cu 200 de lei/vot, în comuna Borănești Viorel în Remiza dinților rupți Gigel în Proiecte investiționale de 34,5 milioane de lei pentru «eficiență energetică» cetateni în Fratele viceprimarului Gigi Manea s-a angajat la Urban SA Sosaca în Fratele viceprimarului Gigi Manea s-a angajat la Urban SA babau în Ex-primarul Daniel Popa a obținut bonusuri de 31800 de euro pentru 90 de abonamente telefonice Mihaela valentina în Fotoliu de primar cumpărat cu 200 de lei/vot, în comuna Borănești Eficienta.... în Proiecte investiționale de 34,5 milioane de lei pentru «eficiență energetică» Nelu în Remiza dinților rupți Cetatean în Fratele viceprimarului Gigi Manea s-a angajat la Urban SA Țuțu. în Fratele viceprimarului Gigi Manea s-a angajat la Urban SA ne florabilul în Fratele viceprimarului Gigi Manea s-a angajat la Urban SA Marean în Fotoliu de primar cumpărat cu 200 de lei/vot, în comuna Borănești Gigel în Fratele viceprimarului Gigi Manea s-a angajat la Urban SA Mitica în Ex-primarul Daniel Popa a obținut bonusuri de 31800 de euro pentru 90 de abonamente telefonice
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...