Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Serviciul Juridic de analfabeți al Primăriei Slobozia

Serviciul Juridic de analfabeți al Primăriei Slobozia

Serviciul Juridic din cadrul Primăriei Slobozia este acuzat public de «analfabetism». Acuzațiile apar în corespondența purtată cu instituția, ca urmare a deschiderii în urmă cu 2 ani a unui supermarket în zona Stadionului «1 Mai». «Analizând conținutul adresei transmise de dumneavoastră consi­derăm că textul acesteia nu a putut fi conceput de niciunul dintre angajații Primăriei Municipiului Slobozia, datorită numeroaselor greșeli grama­ticale identificate, indiferent că vorbim de ortografie, punctuație si/sau semantică» susțin, fără îndoială iro­nic, reprezentanții Asociației 31.

Administrație împotriva propriilor cetățeni În anul 2019, Fondul de Investiții Mid Europa Parteners amenajează un supermarket în zona Stadionului «1 Mai» din Slobozia, la parterul unei scări de bloc. Asociația 31, reprezentanta locata­rilor, declanșează un război public în care susține că autorizația de construire a fost eliberată ilegal. Principalii vizați de aceste acuzații sunt primarul în funcție la acel moment, Adrian Mocioniu, și Alexandru Ambruș, șeful Serviciului Urbanism din cadrul Primăriei Slobozia. De-a lungul celor 2 ani care au urmat, funcționarii Primăriei Slobozia se transformă în avocați ai Mid Europa Parteners și fac presiuni asupra reprezentanților legali ai Asociației 31 pentru a renunța la acuzații. Sunt ascunse probe în procesul deschis de Asociația 31 și ajuns la Curtea de Apel București, se comandă controale abuzive care să verifice activitatea administrativă a Asociației, oficialii Primăriei fac declarații publice belicoase împotriva contribuabililor... Iar facsimilele alăturate reprezintă ultimul episod al acestui conflict. Acestea reprezintă o parte a cores­pondenței dintre Serviciul Juridic al Primăriei Slobozia și reprezentantul Asociației 31, administratorul Elena Neagu. Disputa, conexă conflictului pre­zentat mai sus, vizează «modul de calcul al unor cote de contribuție la cheltuielile Asociației». Ce este incredibil însă, e gradul de analfabetism al acestei cores­pondențe oficiale, sancționat în răspunsul  remis de către reprezentanții Asociației.

Așa ceva nu există Adresa emisă de către Serviciul Juridic din cadrul Primăriei Slobozia este datată 28 decembrie 2020. Deși greu de înțeles, documentul susține că reprezentanții Asociației 31 trebuie să explice modul de calcul al cotelor de contribuție la cheltuielile Asociației. Replica reprezentanților Asociației este savuroasă. «Analizând conținutul adresei transmise de dumneavoastră considerăm că textul acesteia nu a putut fi conceput de niciunul dintre angajații Primăriei Municipului Slobozia, datorită numeroaselor greșeli gramaticale identificate, indiferent că vorbim de ortografie, punctuație și/sau semantică» susține adresa semnată de administratorul Elena Neagu. Printre greșelile incriminate se numără «bocurile» în loc de «blocurile», «documte» în loc de «documente», «vă reamintăm» în loc de «vă reamintim», etc. De asemenea, adresa Asociației atrage atenția asupra «modului incorect de utilizare a semnelor de punctuație, respectiv virgula, punctul, două puncte...». În plus, adresa atenționează Serviciului Juridic că expresia «vă atragem atenția» reprezintă o ingerință în activitatea Aso­ciației, dat fiind faptul că între cele două entități administrative nu există relații de subordonare. Iar pentru ca umilința să fie deplină, reprezentanții Asociației adre­sează Primăriei Slobozia rugămintea de a identifica în termen de 5 zile «persoana care a semnat în locul primarului Dragoș Soare și a permis transmiterea unui astfel de text (...) și a persoanelor care și-au atribuit calitatea de angajat al Primăriei Slobozia și au întocmit o astfel de adresă în desconsi­derarea totală a limbii române», în caz contrar urmând a fi prezentat pu­blic cores­pondența în presă.

Puțin mai bine pentru Asociația 31 Până la închiderea ediției, oficialii Primăriei Slobozia nu au comentat pu­blic situația. Surse administrative apropiate primarului Dragoș Soare susțin însă că acesta a fost informat cu privire la cele petrecute și că va răspunde reprezentanților Asociației. De asemenea, se caută o soluție legală pentru stingerea litigiului dintre Asociația 31 și Primăria Slobozia.

29 Ianuarie 2021, 09:20 (9932 vizualizări - 59 comentarii)

Comentariile cititorilor:


@@ Mărie:
(23 Februarie 2021, 18:49)
Băi fraților, glumim, râdem, dar chiar se impunea o reacție oficială a Primăriei Slobozia. Obligatoriu cu o serie de precizări privind măsurile dispuse. Nu poți să treci peste un asemenea scandal fără să ai o explicație în fața celor care îți plătesc salariile. Asta dacă crezi cu adevărat în transparență și ai respect față de slobozeni.
Dragoș, poate ne auzi!!!
@ Mărie:
(23 Februarie 2021, 12:56)
Da, s-a rezolvat, chiar cu succes! Persoana în cauză, întrucât poseda certe calități estetice, a fost promovată în funcția de consilieră personală a primarului Dragoș Soare.
Îl va ajuta în corectarea dicției, afișarea danturii când zâmbește și adoptarea unui mers legănat, din când în când pe tocuri.
Mărie:
(18 Februarie 2021, 11:47)
De curiozitate, până la urmă s-a întâmplat ceva în Primărie? Angajatele respective au fost sancționate, destituite, date afară sau din contră premiate/promovate în alte locuri călduțe?
Așteptam o reacție a instituției, în special a primarului Dragoș Soare cu privire la sancțiuni, măsuri sau ce Dumnezeu vrea să facă!
Sau totul a rămas exact la fel și nu s-a întâmplat nimic? 
@ Fistichiu Robert:
(3 Februarie 2021, 08:09)
Bestial, chiar scăpăm de ele?
@ Filimon:
(2 Februarie 2021, 16:47)
Fraților, nu cred că au fost momente mai penibile și rușinoase pentru această primărie, decât cele prin care trece în prezent!
Reorganizare! Restructurare! Eficientizare! Salarizare ca în zona privată! Volum de muncă tot ca în zona privată!
Sunteți plătiți din banii noștrii!
Filimon:
(1 Februarie 2021, 18:42)
Dragoș, ai venit din mediul privat, știi ce greu se obțin banii pentru salarii și cât se muncește pentru o retribuție serioasă.
Apucă-te și fă ordine în primărie, da începe odată, că timpul trece și o să ți se urce în cârcă habarniștii și pupincuriștii din ogradă.
Mai există și câțiva angajați pregătiți, serioși și responsabili, dar trebuie să faci curățenie și să scapi de pile și relații. Nu se poate altfel, dacă vrei respectul nostru.
"as:
(1 Februarie 2021, 15:09)
Jurist celebru sau jurist ''celebru''?????
@as:
(1 Februarie 2021, 14:36)
Are mai puțină importanță cine este autoarea adresei, contează mai mult că nu avea ce să caute în primărie ca juristă.
În schimb, mai important este că are o șefă de compartiment și o șefă de serviciu, persoane care nu au sesizat enormitățile gramaticale. Și aici avem o mare problemă, ele ce caută în primărie?
as:
(1 Februarie 2021, 12:03)
Surse din primarie spun ca autoarea adresei este fata unui jurist celebru din oras, bugetar cum altfel.
Ion:
(1 Februarie 2021, 10:33)
In fiecare institutie publica există astfel de specimene. Prima conditie pentru a ocupa o functie publica este de a cunoaste limba romana. Din pacate, realitatea ne demonstreaza ca tupeul si carnetul de partid sunt suficiente pentru a lua o leafa buna de la stat.
Fistichiu Robert:
(1 Februarie 2021, 09:39)
Surse apropiate politicienilor AUR Ialomița, susțin că senatoarea Diana Șoșoacă este interesată de o colaborare cu Serviciul Juridic al Primăriei Slobozia, fiind dispusă chiar să angajeze 3-4 juriste tinere, dacă acestea ar fi dispuse să se mute în București.
Senatoarea consideră că doar respectivele juriste ar fi capabile să transpună, în scris, ce-i iese pe gură atunci când îl critică pe Raed Arafat.
Singurul dezavantaj ar fi că salariul ar fi cu mult sub cel din cadrul Primăriei Slobozia.
@ Jhon:
(1 Februarie 2021, 09:19)
Am remarcat și apreciat conținutul răspunsului întocmit de deja celebra asociație de proprietari (în sens pozitiv, bineînțeles).
Am remarcat și 2 comentarii făcute de ''cunoscători ai gramaticii limbii române'', probabil din aceeași categorie cu cei care umplut de rușine imaginea Primăriei Slobozia. Aceștia au încercat să sancționeze utilizarea expresiei ''datorită'', susținând că trebuia să fie utilizată expresia ''din cauza''.
Dacă veți citi cu atenție textul, veți sesiza că autorii mesajului au precizat că ''textul acesteia nu a putut fi conceput de niciunul dintre angajații Primăriei Slobozia'', deci o afirmație pozitivă cu privire la capacitățile intelectuale ale funcționarilor din cadrul primăriei. 
Ei bine stimabililor, în această situație, utilizarea expresiei ''datorită'' este corectă și ar fi fost extrem de neindicat să fie utilizată expresia ''din cauza''.
Deci, într-un final, preiau și eu afirmația redacției și confirm că textul redactat de asociația de proprietari este savuros, dar impreganat de o extrem de fină ironie, probabil pentru cunoscători.
Jhon:
(1 Februarie 2021, 03:10)
Din cauză, nu datorită :) intelectualilor.
Dinu M:
(31 Ianuarie 2021, 18:06)
Surse administrative apropiate primarului Dragoș Soare susțin că se caută o soluție legală pentru stingerea litigiului dintre Asociația 31 și Primăria Slobozia.
Întrebare: Cine caută respectiva soluția legală?
Dacă o caută Ambruș, urbanistul șef super competent și dealtfel persoana care a generat tot acest conflict juridic, împreună cu celebrele deja juriste din primărie (cele care au ''uitat'' să furnizeze documentația solicitată de Tribunalul Ialomița, în integralitatea sa), atunci chiar că nu există șanse de rezolvare a litigiului.
PS: Surse apropiate asociației în cauză susțin că o eventuală întâlnire între reprezentanții acesteia și primarul în exercițiu (solo, fără turnători și trepăduși pe lângă) ar devoala un întreg mecanism ilicit prin care se eliberează unele dintre autorizațiile de construire.
Mingea este în terenul primarului!
Ralu Moroianu:
(31 Ianuarie 2021, 11:49)
Greșelile gramaticale depășesc pur și simplu limita noastră de percepție. Cred că ar fi corect să se meargă până la capăt, pentru a se stabili cine a angajat asemenea specimene, dar să se verifice și câte exemple de acest gen mai există în primărie.
Pur și simplu incredibil, pur și simplu sunt chestii elementare de gramatică.
Dar cea mai vinovată persoană este cea care a semnat și a permis ieșirea unui astfel de document din primărie.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Joi 25 Feb 2021
406 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
« 1 3 4 5 6 7 8 9 329 330

Manasia: Cartușe de vânătoare confiscate după ce un bărbat și-ar fi amenințat mama că «o va împușca»

Un bărbat în vârstă de 52 de ani, din Manasia, este cercetat penal de polițiștii ialomițeni pentru săvârșirea infracțiunilor de «amenințare» și «nerespectarea regimului armelor și munițiilor». Marți, 2 ...[citește_toată_știrea]

24 Februarie 2021, 14:15
(83 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiuni preventive pentru respectarea măsurilor de protecție sanitară

Marți, 23 februarie a.c., polițiștii ialomițeni împreună cu reprezentanți din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Ialomița, polițiști locali, alături de celelalte instituții cu atribuții de control ...[citește_toată_știrea]

24 Februarie 2021, 14:10
(72 vizualizări - 0 comentarii)


Demararea lucrărilor de modernizare la Spitalul Județean de Urgență Slobozia

Printr-un comunicat de presă, Spitalul Județean de Urgență Slobozia anunță că, începând cu 1 martie 2021, se vor demara ample lucrări de modernizare care vor viza infrastructura, spațiile și dotările. ...[citește_toată_știrea]

24 Februarie 2021, 13:45
(103 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 25 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Miercuri, 24 februarie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 8138, cu 25 de cazuri mai mult față de ziua ...[citește_toată_știrea]

24 Februarie 2021, 13:20
(94 vizualizări - 0 comentarii)


Caravana de testări medicale gratuite în mediul rural «Nu am făcut destul» ajunge în Ialomița

Peste o mie de persoane sunt testate gratuit în perioada februarie-aprilie în cadrul caravanei de testări gratuite din mediul rural «Nu am făcut destul», organizată de Federația Asociațiilor Bolnavilor ...[citește_toată_știrea]

24 Februarie 2021, 11:20
(78 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

23 Februarie 2021, 15:25


Slobozia: Lovit în plină stradă

Un bărbat, de 51 de ani, din Buzău, a fost agresat în stradă de 5 indivizi. Luni, 22 februarie a.c., polițiștii au fost sesizați de către respectivul bărbat cu privire la faptul că mai multe persoane l ...[citește_toată_știrea]

23 Februarie 2021, 14:25
(256 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Obligațiile proprietarilor de animale

O dată cu intrarea în vigoare a actului normativ care oferă protecție animalelor, Inspectoratul de Poliție al Județului Ialomița informează deținătorii de animale care sunt obligațiile acestora. Astfel ...[citește_toată_știrea]

23 Februarie 2021, 14:20
(312 vizualizări - 0 comentarii)


8

IPJ Ialomița: Acțiuni pentru combaterea răspândirii COVID-19, amenzi de 15250 de lei

În ultimele 24 de ore, polițiștii ialomițeni au desfășurat ample acțiuni de verificare a modului în care sunt respectate măsurile de protecție sanitară. În cadrul activităților au fost verificate 800 de ...[citește_toată_știrea]

23 Februarie 2021, 14:15
(117 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 29 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Marți, 23 februarie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 8113, cu 29 de cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

23 Februarie 2021, 13:35
(153 vizualizări - 0 comentarii)


Intervenție a pompierilor ialomițeni la un accident în Cotorca-Buzău

Intervenție a pompierilor ialomițeni la un accident în Cotorca-Buzău

Pompierii cadrul ISU Ialomița au intervenit luni, 22 februarie 2021, în jurul orelor 13,30, la un accident rutier produs pe DJ203I, pe raza localității Cotorca-Buzău, zonă aflată în zona de intervenție ...[citește_toată_știrea]

22 Februarie 2021, 15:40
(169 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 15 noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Luni, 22 februarie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 8084, cu 15 cazuri mai mult față de ziua de duminică ...[citește_toată_știrea]

22 Februarie 2021, 13:35
(151 vizualizări - 0 comentarii)


12

Ialomița: Infracțiuni rutiere

Sâmbătă, 20 februarie a.c., în jurul orelor 16,00, polițiștii din Țăndărei, în timp ce efectuau activități de control al traficului rutier, au oprit un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani, din ...[citește_toată_știrea]

22 Februarie 2021, 12:45
(163 vizualizări - 0 comentarii)


Carantinat la domiciliu, un tânăr din Borcea a fost surprins la volanul unei mașini în Vlădeni

Pe parcursul zilei de duminică, 21 februarie 2021, polițiștii ialomițeni au acționat pentru verificarea modului în care se respectă măsurile impuse în contextul pandemiei de COVID-19. La nivelul județului ...[citește_toată_știrea]

22 Februarie 2021, 12:40
(125 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 9 noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Duminică, 21 februarie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 8069, cu 9 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

21 Februarie 2021, 14:20
(260 vizualizări - 0 comentarii)


Amara: Copil de 9 ani, lovit de o mașină

Amara: Copil de 9 ani, lovit de o mașină

În seara zilei de sâmbătă, 20 februarie a.c., în orașul Amara s-a produs un accident rutier. Din verificările efectuate a reieșit că, în timp ce un bărbat conducea un autoturism pe raza orașului Amara, ...[citește_toată_știrea]

20 Februarie 2021, 20:30
(374 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 16 noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Sâmbătă, 20 februarie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 8060, cu 16 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

20 Februarie 2021, 13:35
(188 vizualizări - 0 comentarii)


Serviciul Județean Anticorupție Ialomița: Cercetări în 48 de dosare penale

În anul 2020, ofițerii Serviciului Județean Anticorupție Ialomița au desfășurat activități de urmărire penală în 48 de dosare, în baza a 58 de ordonanțe de delegare. În baza actelor procedurale instrumentate ...[citește_toată_știrea]

19 Februarie 2021, 14:55
(469 vizualizări - 1 comentariu)


Slobozia: Dosar penal pentru «violență domestică»

În ziua de joi, 18 februarie a.c., polițiștii ialomițeni au emis un ordin de protecție pe numele unui bărbat de 46 de ani, acuzat că și-a lovit soția, o femeie de 42 de ani. În urma verificărilor efectuate ...[citește_toată_știrea]

19 Februarie 2021, 14:40
(339 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Având permisul suspendat, circula pe străzile orașului cu 95 km/h

Un bărbat de 37 de ani a fost depistat joi, 18 februarie a.c., conducând pe străzile Sloboziei cu 95 km/h. Polițiștii care l-au tras pe dreapta au constatat faptul că acesta avea dreptul de a conduce suspendat ...[citește_toată_știrea]

19 Februarie 2021, 14:15
(329 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Amenzi de 39000 de lei pentru nerespectarea măsurilor de protecție sanitară

În ultimele 24 de ore, polițiștii ialomițeni au verificat modul în care măsurile de protecție sanitară sunt respectate la nivelul județului. Cu această ocazie, au fost verificate 51 de societăți comerciale ...[citește_toată_știrea]

19 Februarie 2021, 14:10
(240 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 21 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Vineri, 19 februarie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 8044, cu 21 de cazuri mai mult față de ziua ...[citește_toată_știrea]

19 Februarie 2021, 14:05
(361 vizualizări - 0 comentarii)


Consiliul Județean Ialomița: Modernizarea DJ201, în linie dreaptă

Consiliul Județean Ialomița manifestă o deosebită atenție cu privire la proiectele investiționale din portofoliul administrației județene astfel că, după îndelungi eforturi, anunțăm cetățenii interesați ...[citește_toată_știrea]

19 Februarie 2021, 08:05
(396 vizualizări - 1 comentariu)


Ialomița: 22 de clase și-au suspendat activitatea din cauza pandemiei de COVID-19

Inspectoratul Școlar Județean Ialomița informează că joi, 18 februarie 2021, la nivelul județului, 22 de clase au activitatea suspendată din cauza pandemiei de COVID-19. 11 dintre acestea se află în cadrul ...[citește_toată_știrea]

18 Februarie 2021, 16:20
(388 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Reținut după 3 ani de la comiterea faptelor

Un tânăr de 20 de ani a fost reținut pentru 24 de ore de polițiștii ialomițeni la 3 ani de la comiterea faptelor. În 2018, acesta a jefuit un bărbat din Fetești, de la care a furat 18000 de lire și 215 ...[citește_toată_știrea]

18 Februarie 2021, 16:15
(408 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Turc arestat pentru «evaziune fiscală» și «infracțiuni la regimul rutier»

Polițiștii ialomițeni au reușit miercuri, 17 februarie a.c., identificarea unui cetățean turc, în vârstă de 53 de ani, care se sustrăgea executării unei pedepse privative de libertate. Acesta a fost condamnat ...[citește_toată_știrea]

18 Februarie 2021, 16:10
(375 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiuni preventive pentru respectarea măsurilor de protecție sanitară

În ultimele 24 de ore, polițiștii au depistat și sancționat 15 persoane care nu au respectat măsura izolării sau carantinării la domiciliu. De asemenea, au fost verificate 43 de societăți comerciale și ...[citește_toată_știrea]

18 Februarie 2021, 16:05
(179 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 15 noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Joi, 18 februarie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 8023, cu 15 cazuri mai mult față de ziua de miercuri ...[citește_toată_știrea]

18 Februarie 2021, 13:50
(253 vizualizări - 0 comentarii)


S-a semnat contractul pentru Pasajul de la Drajna

Miercuri, 17 februarie 2021, a fost semnat contractul de execuție pentru realizarea Pasajului de la Drajna, care va fi ridicat peste DN3A Lehliu-Fetești și magistrala de cale ferată București-Constanța ...[citește_toată_știrea]

17 Februarie 2021, 16:15
(458 vizualizări - 0 comentarii)


Bărbați din Bărbulești, cercetați penal pentru tăiere și furt de arbori

Bărbați din Bărbulești, cercetați penal pentru tăiere și furt de arbori

Marți, 16 februarie a.c., în jurul orelor 17,00, polițiștii au fot sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că din cadrul unui canton silvic din zona municipiului Urziceni au fost tăiați și sustrași ...[citește_toată_știrea]

17 Februarie 2021, 15:10
(286 vizualizări - 0 comentarii)


« 1 3 4 5 6 7 8 9 329 330
Ultimele comentarii
Gigel în Mihai Tănăsescu, prefectul USR pe Facebook. Ialomița mai așteaptă! Ali în «Dragoni» pe kerosen EU în Mihai Tănăsescu, prefectul USR pe Facebook. Ialomița mai așteaptă! Gigel în Intergroup Engineering SRL cere 2,5 milioane de lei Primăriei Amara Amarean în Intergroup Engineering SRL cere 2,5 milioane de lei Primăriei Amara @Gigel în Mihai Tănăsescu, prefectul USR pe Facebook. Ialomița mai așteaptă! RUS în Mihai Tănăsescu, prefectul USR pe Facebook. Ialomița mai așteaptă! Cetățean în Mihai Tănăsescu, prefectul USR pe Facebook. Ialomița mai așteaptă! Tache în Slobozia a cheltuit 2 milioane de lei pentru «turiștii potențiali» Suporter în «Dragoni» pe kerosen vax finalitate în Soluții administrative pentru proiectele CNI din Ialomița Serban în Mihai Tănăsescu, prefectul USR pe Facebook. Ialomița mai așteaptă! larisa în Intergroup Engineering SRL cere 2,5 milioane de lei Primăriei Amara George în Soluții administrative pentru proiectele CNI din Ialomița Perietean în Primăria Perieți subvenționează ilegal colectarea deșeurilor menajere Elsa în Primăria Perieți subvenționează ilegal colectarea deșeurilor menajere Lucian în Primăria Perieți subvenționează ilegal colectarea deșeurilor menajere Valerica în Primăria Perieți subvenționează ilegal colectarea deșeurilor menajere Daniela în Primăria Perieți subvenționează ilegal colectarea deșeurilor menajere Adrian în Mihai Tănăsescu, prefectul USR pe Facebook. Ialomița mai așteaptă!
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...