Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Urban SA Slobozia se pregătește să devină operator regional de furnizare a serviciilor de apă

Acord de principiu între Primăria Slobozia și Consiliul Județean Ialomița

Urban SA Slobozia se pregătește să devină operator regional de furnizare a serviciilor de apă

bonus: Cilibeanu dă un pas în spate

Pprimăria Slobozia și Consiliul Județean Ialomița caută o soluție legală pentru transformarea Urban SA Slo­bozia în operator regional de furnizare a serviciilor de apă. «În acest fel am putea genera investiții în localitățile jude­țului care nu au finalizat rețelele de apă și apă uzată!» declară președintele Consiliului Județean Ialomița, Marian Pavel.

Urban renaște din cenușă Urban SA ar putea deveni ope­rator regional de furnizare a serviciilor de apă la nivelul Ialomiței. Ideea este rezultatul unui acord de principiu încheiat între Primăria Slobozia și Consiliul Județean Ialomița. În următoarea perioadă, cele două instituții vor identifica o soluție legală de realizare a acestui proiect administrativ. Surse din cadrul administrației județene susțin că o posibilă soluție ar fi preluarea Urban SA de către Consiliul Județean Ialomița. Marian Pavel, președintele Consiliului Județean a declarat: «Suntem convinși că Urban SA poate fi tranformat într-un operator regional! De altfel, existența unui astfel de operator e o necesitate... În acest fel am putea genera investiții în localitățile județului care nu au finalizat rețelele de apă și apă uzată!». La rândul lui, primarul Dragoș Soare confirmă inițierea acestui dialog admi­nistrativ. «Da, există discuții la nivel oficial între Primăria Slobozia și Consiliul Județean... Așteptăm ședința AGA a Urban SA din 25 februarie a.c. pentru a dezbate și decide în cadrul ei soluțiile existente. Suntem deschiși la tot ce ar însemna investiții și condiții de trai mai bune pentru cetățeni!» susține Dragoș Soare.

Un proiect cu gestație lungă Ideea înființării unui operator județean de furnizare a serviciilor de apă în vederea extinderii și moderni­zării sistemelor de apă și apă uzată nu este nouă. În trecut, administrația ju­dețeană a mai avut o inițiativă similară. Concret, firma Tahal Consulting En­gineers LTD a finalizat, în iunie 2008, «un Master Plan pentru reabilitarea sectorului de apă și apă uzată din județul Ialomița». Documentul ar fi permis accesarea de fonduri europene pentru reabilitarea rețelei de apă atât la Slobozia, cât și în județ. Ex-primarul Gabi Ionașu s-a opus aderării Slobo­ziei la acest Master Plan și a aruncat Slobozia în criză, generând cheltuieli de peste 100 milioane de euro pentru o sursă de apă nepotabilă. Pe fondul acestui blocaj, pe piața serviciilor de furnizare a apei din județ au apărut RAJA Constanța, care la acest moment deservește 7 localități și EcoAqua Călărași, care promite investiții similare pentru 8 localități din zona Urziceni. «E foarte bine că există și alți operatori regionali la nivelul jude­țului Ialomița. Dar avem peste 40 de comune unde acești operatori nu au ajuns. Vom face un inventar al inves­tițiilor realizate, o analiză a investițiilor necesare, și vom căuta surse europene de finanțare pentru ce a mai rămas de făcut! Acesta este obiectivul urmărit de un operator județean de apă și apă uzată...» a mai precizat Marian Pavel.

Cilibeanu dă un pas în spate
Noul operator județean va fi condus de un director stabilit de comun acord la nivelul celor două instituții publice. Conform declarațiilor pri­marului Dragoș Soare, Urban SA nu va renunța însă la serviciile actualului director, Valentin Cilibeanu. «Domnul Cilibeanu face, onorabil, un pas în spate... Dar va rămâne alături de noi! Avem nevoie de experiența și competen­țele pe care le-a acumulat de-a lungul anilor în care a condus Urban SA ca director. Ne bazăm pe el!» a decla­rat primarul Sloboziei, Dragoș Soare. Reamintim că Valentin Cilibeanu a reușit în decursul ulti­milor 10 ani să achite datoriile istorice ale Urban SA, în valoare de 16,5 mi­lioane de lei.

25 Februarie 2021, 08:10 (4935 vizualizări - 13 comentarii)

Comentariile cititorilor:


cili...uili:
(2 Martie 2021, 07:51)
Vad ca mare parte dintre comentatori il sustin pe domnul cili; ok, o fi profesionist, o fi platit datorii istorice, etc. Dar, a spus vreodata ADEVARUL in astia 12, 13 ani de cand apa nu este potabila? A iesit in vreo conferinta de presa ca sa spuna public faptul ca APA NU ESTE POTABILA? Ca apa este doar apa industriala tratata, dar pe care o platim la pret de apa potabila. A contrazis vreodata pe fostii primari, care ne minteau pe fatza? Nu! A tacut malc pentru a-si pastra postul. A cerut consiliului local scumpirea apei, prima data prin 2013, justificand managementul dezastruos...adica ne-a bagat mana in buzunar mai adanc pentru pierderile generate de conducerea urban. Poate asa a achitat datoriile istorice, scumpind nejustificat o apa industriala, pe care noi, amarastenii, o platim de multi ani ca fiind apa EVIAN. Poate sunt singurul, insa eu cred ca experienta acestui domn ar fi buna doar pentru cei care ar vrea sa ancheteze mai la adancime povestea apei. Sa caute cineva mai prin subteran asa. Incepand de la proiect, SFuri, putzuri, costuri si terminand cu statiile de (ne)tratare a apei. Experienta aia ar fi utila procurorilor!
LOCUITOR:
(1 Martie 2021, 20:22)
Daca CILIBEANU are experienta si este competent ,pentru ce este inlocuit cu un HABARNIST
deflorabil:
(1 Martie 2021, 10:27)
1. @Urbanistice... gandim si noi putin? deci facem niste putzuri cu apa nepotabila si apoi construim o retea de apa si o extindem continuu pe la localitatile adiacente Sloboziei, sate si comune si sa ne asteptam ca de la robinet sa luam doar un pahar de apa? serios? Adica iti faci casa la tara si trebuie sa-ti sapi fantana pentru ca apa de la retea nu este pentru udat gazonul, sau solarul? Numai niste minti inguste de politicieni pot concepe astfel de proiecte dezastruoase. Nu mai scriu despre calitatea acestei ape "EVIAN" - careia ii facea reclama cu paharul in mana mustaciosul.
2. Sr pare ca "pe cadavrul" apei nepotabile s-au catzarat si se catzara in continuare toti primarii pusi politic. De ce nu se face o analiza corecta si transparenta a apei exact la sursa, din toate putzurile; apoi sa se spuna clar daca poate fi potabilizata si cu ce costuri. Poate este mai ieftin sa se caute alta sursa care sa fie potabila (dar nu tot de langa combinatul chimic). Primarii tot cheltuie bani publici mintindu-ne ca aduc apa in parametrii normali, insa de 13 ani nu au facut decat sa ne minta si sa plateasca firme de casa pentru tot felul de "trepte de epurare". 
Sper ca d-nul soare nu a baut aceasta apa dupa ceilalti primari.
@Gica:
(27 Februarie 2021, 11:20)
Daca taceai filozof ramaneai. Conducerea unui operator regional de apa si canalizare, este o palarie prea mare pentru Cilibeanu, in primul rand implica pregatirea si implentarea unor proiecte pe bani europeni ce se desfasoara pe cel putin 10 ani in viitor, iar el are mai putin pana la pensie asa ca in mod normal trebuie sa lase locul unuia mai tanar care sa imlenteze aceste proiecte in viitor.Jos palaria pentru faptul ca a reusit sa plateasca debitele restante catre Amonil, dar asta nu inseamna ca esti un manager bun. Un bun manager ar fi inlocuit portiunea de 100-200 metri de canalizare de pe strada Lacului, nu ar fi carpit-o de 20 de ori in 5 ani, orice om fara studii dupa ce repara o masina de 10 ori si tot nu merge cumpara alta, si exemplele pot continua dar nu este loc aici.
Gica:
(26 Februarie 2021, 19:34)
Cilibeanu a fost obligat sa faca un pas in spate.El e un om inteligent si modest cu studiile facute la timp,,,nu vorbeste mult, a lăsat faptele sa vorbească pentre el.Trebuia sa va mindriti cu el dl primar nu sa fiti de acord cu schimbarea.Oameni ca el cu gândul la munca,,,mai putini.Ne ati dezamagit
Gica:
(26 Februarie 2021, 19:26)
Cilibeanu a fost obligat sa faca un pas in spate.El este un om inteligent cu experienta si studii facute la timp.Ar trebui sa va mindriti cu el dl primar, ca nu aveti multi cu rezultatele lui.Nu sa spuneti ca faceti regională si ,,, Si ce se opunea el?sau cum?Bineinteles ca nu.,
Urbanistice,:
(26 Februarie 2021, 14:25)
Apa nu are presiune vara la Cosambesti pentru ca toata lumea udă solaru si grădina ,rețeaua nu este construită pentru asa ceva.
Cetatean::
(26 Februarie 2021, 08:25)
Societatea Urban este vinovata de tot ce s-a intamplat pana acum cu apa orasului si a comunelor unde deja a preluat serviciul de furnizare....ex Cosambesti si Gimbasani unde vara nu ajunge apa din cauze de ei stiute! Bine ca furnizeaza iarna apa cu presiune!!!!
Urban impreuna cu serviciul Investitii din Primarie stiu foarte bine ce investitii "BUNE" au facut! si nu raspunde nimeni ????
Ai inceput cu stangul dl .Soare!!!!
ograda:
(26 Februarie 2021, 00:08)
Astia sunt de rasul lumii! Nu au habar de nimic si vin cu solutii falimentare! Infintara unui operator regional la acest moment este o idee total gresita! Nu Ionascu este de vina ca nu s-a infiintat oeratorul regional( acest operator se putea infiinta si fara Slobozia), este manevra lui Ciuperca cu Nicusor Constantinescu,fostul presedinte de la Constanta. Cilibeanu este omul care a salvat Urbana-ul,Soare este un idiot daca il da afara! ALTA ESTE SOLUTIA!!!
Pe Pavel sa nu contati, el se pricepe doar la pepeni! 
Marcela:
(25 Februarie 2021, 21:34)
Care cenusa? Urban e pe profit de cativa ani buni..
Popa :
(25 Februarie 2021, 20:28)
Urban sa condusa de directorul Cilibeanu nu este in cenusa.Este o societate de top cu datoriile si taxele platite la zi.Si cu servicii f bune la preturi accesilile.
sacagii:
(25 Februarie 2021, 17:10)
dar nu e clar de unde sursa de apa potabila !
ca cea distribuita acum e otrava nu e potabila si orice tratament i-ar fi facut TRIHALOMETANII (otrava) vor ramane in apa !!!
in concluzie nenea Soare ai trecut si tu la abureli si minciuni !
Eugenia:
(25 Februarie 2021, 14:39)
Să înțeleg că nu vom mai cumpăra apă pt gatit din magazin??? Să trăim noi o așa bucurie?! Doamne,ajută ne să facem față noilor schimbări pe care cu toții ni le dorim.Eu sper că acolo se va ajunge,la a ne bucura cu toții de o apă potabilă la robinetele din casă,curte,ce are fiecare.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Sâmbătă 10 Apr 2021
251 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
« 1 3 4 5 6 7 8 9 335 336

Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

9 Aprilie 2021, 14:10


Grupul de Comunicare Strategică: 42 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Vineri, 9 aprilie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 10006, cu 42 de cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

9 Aprilie 2021, 13:20
(97 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Amenzi de peste 60 mii de lei pentru nerespectarea măsurilor de protecție sanitară

În cursul zilei de joi, 8 aprilie a.c., aproape 100 de forțe de ordine au acționat pe raza județului Ialomița pentru verificarea respectării măsurilor și interdicțiilor impuse în vederea limitării răspândirii ...[citește_toată_știrea]

9 Aprilie 2021, 11:40
(82 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Poiectil de artilerie neexplodat, descoperit de muncitorii care săpau o groapă

Slobozia: Poiectil de artilerie neexplodat, descoperit de muncitorii care săpau o groapă

Vineri, 9 aprilie a.c., în jurul orei 9,50, o echipă care executa lucrări pe raza municipiului Slobozia a descoperit un proiectil exploziv de artilerie, de calibru 75 milimetri. Conștientizând pericolul ...[citește_toată_știrea]

9 Aprilie 2021, 10:55
(123 vizualizări - 0 comentarii)


Un pacient al Spitalului Slobozia s-a aruncat în gol de la etajul 3!

Printr-un comunicat de presă, Spitalul Județean de Urgență informează că «în cursul zilei de miercuri, 8 aprilie 2021, in jurul orelor 16,45, un pacient, internat în Secția Medicină Internă, s-a aruncat ...[citește_toată_știrea]

8 Aprilie 2021, 23:10
(388 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Țeapă de 1 milion de euro, dată de o contabilă firmei la care lucra

O femeie de 36 de ani a fost pusă sub control judiciar într-o anchetă a polițiștilor Serviciului de Investigații a Criminalității Economice al IPJ Ialomița. Aceasta este acuzată de faptul că, în perioada ...[citește_toată_știrea]

8 Aprilie 2021, 18:05
(833 vizualizări - 3 comentarii)


anunț angajare

anunț angajare

Compania
EXPUR SA

recrutează
Fochist
-Centrală
termică


Cunoștințe necesare postului
-Școală profesională pentru meseria
de fochist sau liceu de specialitate
-Calificare fochist în Clasa A, Grupa a II-a
Cerințe
-Deservirea centralei termice conform
procedurii de lucru
-Monitorizarea echipamentelor din centrala termică
-Verificarea parametrilor de funcționare
a echipamentelor din centrala termică și
anunță ori de câte ori constată
o anomalie în funcționarea
echipamentelor centralei
Dacă răspundeți cerințelor de mai sus
și doriți să acceptați provocările
acestui post vă rugăm să trimiteți
o scrisoare de intenție
și un curriculum vitae
până la data de 30.04.2021
pe adresa de e-mail [email protected]

8 Aprilie 2021, 17:40


CNAIR: Încep reparațiile la podul de la Fetești, peste Brațul Borcea

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere anunță semnarea contractului de lucrări pentru reabilitarea podului peste Brațul Borcea de la Fetești. Valoarea contractului este de 67,7 milioane ...[citește_toată_știrea]

8 Aprilie 2021, 17:25
(100 vizualizări - 0 comentarii)


8

Fetești: Femeie rănită într-un accident rutier

O șoferiță de 30 de ani a fost rănită într-un accident rutier petrecut joi, 8 aprilie a.c., în apropiere de municipiul Fetești. Tânăra a fost preluată de un echipaj SMURD și transportată la Spitalul Municipal ...[citește_toată_știrea]

8 Aprilie 2021, 17:10
(107 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Fetești accident


anunț angajare

SC ACIM SA București
angajează
Pentru lucrări în zona Slobozia-Țăndărei,
jud. Ialomița

-Automacaragiu
-Deservent utilaje (buldoexcavatorist)
-Instalatori apă-canal

Relații la telefoanele
021/25.57.456
021/25.55.978
0745/631.081

8 Aprilie 2021, 16:55


AJFP Ialomița: S-au modificat declarațiile pentru notificarea intrării/ieșirii din sistemul TVA

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii ineresați că au fost actualizate declarațiile 097 și 700 ca urmare a modificării plafonului pentru care se aplică sistemul ...[citește_toată_știrea]

8 Aprilie 2021, 16:40
(101 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Întrerupere apă la Căzănești

Ca urmare a unei avarii pe conducta principală de alimentare cu apă de pe strada Vasile Popescu din orașul Căzănești, RAJA Constanța a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile joi, 8 aprilie ...[citește_toată_știrea]

8 Aprilie 2021, 16:25
(105 vizualizări - 0 comentarii)


12

anunț angajare

RWA RAIFFEISEN
AGRO ROMANIA SRL

angajează în Căzănești
-Laborant (cu sau fără experiență)
-Silozar
-Operator depozit

Oferim salariu atractiv,
asigurare medicală privată
și acess la tele-medicină
Cei interesați sunt rugați
să sune la numărul de telefon

0737/027.243

8 Aprilie 2021, 15:20


Slobozia: «5 decenii de pictură»

Sâmbătă, 10 aprilie a.c., Galeriile de Artă «Arcadia» din cadrul Centrului Cultural «Ionel Perlea» din Slobozia vor găzdui expoziția personală de pictură a artistului Virgiliu Parghel. Intitulat «5 decenii ...[citește_toată_știrea]

8 Aprilie 2021, 14:20
(75 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 40 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Joi, 8 aprilie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 9964, cu 40 de cazuri mai mult față de ziua de miercuri ...[citește_toată_știrea]

8 Aprilie 2021, 13:40
(156 vizualizări - 0 comentarii)


Căzănești: Eveniment privat întrerupt de polițiști

În cursul zilei de marți, 6 aprilie a.c., aproape 100 de forțe de ordine au acționat pe raza județului Ialomița pentru verificarea respectării măsurilor și interdicțiilor impuse în vederea limitării răspândirii ...[citește_toată_știrea]

7 Aprilie 2021, 14:45
(247 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 60 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Miercuri, 6 aprilie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 9924, cu 60 de cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

7 Aprilie 2021, 13:25
(206 vizualizări - 0 comentarii)


Accidente la Iazu și Fierbinți-Târg

Accidente la Iazu și Fierbinți-Târg

Marți, 6 aprilie a.c., în jurul orelor 16,15, salvatorii de la Detașamentul de Pompieri Slobozia-Garda de Intervenție Slobozia au fost solicitați să intervină la un accident rutier în care a fost implicat ...[citește_toată_știrea]

7 Aprilie 2021, 09:45
(155 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Luni, 12 aprilie 2021, termen limită de depunere a unor declarații fiscale

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește persoanelor impozabile, înregistrate în scopuri de TVA conform art. 316 din Legea 227/2015, care nu au depășit plafonul de scutire și care ...[citește_toată_știrea]

7 Aprilie 2021, 08:40
(215 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

6 Aprilie 2021, 19:10


Tânăr din Alexeni, reținut după ce a spart geamurile la 11 autovehicule în Urziceni

Un tânăr, de 23 de ani, din Alexeni, a fost reținut de polițiști în cursul zilei de luni, 5 aprilie a.c., pe raza municipiului Urziceni. Conform oamenilor legii, în cursul nopții de sâmbătă spre duminică ...[citește_toată_știrea]

6 Aprilie 2021, 18:05
(242 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiuni preventive pentru respectarea măsurilor de protecție sanitară

Peste 100 de polițiști ialomițeni au participat luni, 5 aprilie a.c., la o acțiune preventivă ce a avut ca scop respectarea măsurilor de protecție sanitară. Cu ocazia acestei misiuni, oamenii legii au aplicat ...[citește_toată_știrea]

6 Aprilie 2021, 15:55
(144 vizualizări - 0 comentarii)


Horia: 48 de ore de luptă cu flăcările

Horia: 48 de ore de luptă cu flăcările

Au trecut 48 de ore de când pompierii din Ialomița și Călărași încearcă să stingă un incendiu care a cuprins o șiră de baloți de aproximativ 50 de metri lungime și 4 metri înălțime. Pompierii au reușit ...[citește_toată_știrea]

6 Aprilie 2021, 15:40
(183 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Horia incendiu


Cotorca: Autocamion implicat în accident

În dimineața zilei de marți, 6 aprilie a.c., un accident rutier s-a petrecut în zona localității Cotorca. Din informațiile autorităților, în evenimentul rutier a fost implicat un autocamion. Șoferul autovehiculului ...[citește_toată_știrea]

6 Aprilie 2021, 15:25
(157 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Cotorca accident


Grupul de Comunicare Strategică: 39 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Marți, 6 aprilie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 9864, cu 39 de cazuri mai mult față de ziua de luni ...[citește_toată_știrea]

6 Aprilie 2021, 13:25
(252 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Atenție, se oprește apa la Fetești!

RAJA Constanța informează toți consumatorii din orașul Fetești cu privire la faptul că în noaptea de marți spre miercuri, 6/7 aprilie 2021, în intervalul orar 24,00-04,00, se va opri apa în tot orașul. ...[citește_toată_știrea]

6 Aprilie 2021, 10:50
(168 vizualizări - 0 comentarii)


Focar COVID-19: Carantină zonală la Gârbovi

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Ialomița a dispus carantinarea zonală a comunei Gârbovi. Decizia va intra în vigoare de la miezul nopții de luni spre marți, 5/6 aprilie 2021, și va fi valabilă ...[citește_toată_știrea]

5 Aprilie 2021, 17:05
(413 vizualizări - 0 comentarii)


Peste 600 de persoane aflate în carantină/izolare, verificate de polițiștii ialomițeni în ultimele 24 de ore

Duminică, 4 aprilie a.c., forțele de ordine au fost la datorie, acționând pentru verificarea respectării măsurilor impuse în contextul Stării de Alertă, precum și  pentru prevenirea și limitarea infectării ...[citește_toată_știrea]

5 Aprilie 2021, 15:45
(203 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 69 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Luni, 5 aprilie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 9825, cu 69 de cazuri mai mult față de ziua de duminică ...[citește_toată_știrea]

5 Aprilie 2021, 13:40
(278 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Platformă on-line pentru adeverințele aferente sectorului zootehnic

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează că, începând cu data de 5 aprilie 2021, pune la dispoziție o platformă on-line prin care pot fi transmise către Centrele județene ...[citește_toată_știrea]

5 Aprilie 2021, 11:20
(178 vizualizări - 0 comentarii)


« 1 3 4 5 6 7 8 9 335 336
Ultimele comentarii
Nostradamus în Guvernul Cîțu a aprobat 87,6 milioane de lei pentru Sala Polivalentă din Slobozia Ilie în Urban SA Slobozia a achiziționat autoturisme noi pentru conducerea firmei aloo în Anunțul de AUR al Ialomiței gigi în Guvernul Cîțu a aprobat 87,6 milioane de lei pentru Sala Polivalentă din Slobozia Rycy în Izoleta cumpărată de Consiliul Județean Ialomița, nefolosită în pandemie Ionuț Coman în Anunțul de AUR al Ialomiței @sugetar în Pază și Servicii Comunitare SRL a făcut profit pe banii contribuabililor @O gacica în Pază și Servicii Comunitare SRL a făcut profit pe banii contribuabililor Gigel în Urban SA Slobozia a achiziționat autoturisme noi pentru conducerea firmei @cetatean în Urban SA Slobozia a achiziționat autoturisme noi pentru conducerea firmei cetatean în Urban SA Slobozia a achiziționat autoturisme noi pentru conducerea firmei cetatean în Anunțul de AUR al Ialomiței @Vladimir în Urban SA Slobozia a achiziționat autoturisme noi pentru conducerea firmei Vali în Guvernul Cîțu a aprobat 87,6 milioane de lei pentru Sala Polivalentă din Slobozia PUTIN în Urban SA Slobozia a achiziționat autoturisme noi pentru conducerea firmei sugetar în Izoleta cumpărată de Consiliul Județean Ialomița, nefolosită în pandemie @Gigel în «Vom avea un buget de austeritate!» @Gigel în «Vom avea un buget de austeritate!» Vladimir în Urban SA Slobozia a achiziționat autoturisme noi pentru conducerea firmei @WALY în Guvernul Cîțu a aprobat 87,6 milioane de lei pentru Sala Polivalentă din Slobozia
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...