Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Prefectul Tănăsescu a fost învestit cu ușile închise

Ceremonie secretă la Prefectură

Prefectul Tănăsescu a fost învestit cu ușile închise

Joi, 4 martie 2021, la orele 13,30, s-a desfășurat ceremonia de învestire a noului prefect al județului Ialomița, Mihai-Andrei Tănăsescu. Ceremonia s-a desfășurat cu ușile închise, sub pretextul că «nu există destul loc în sală». În numele prefectului, noul subprefect al județului, Gheorghe Babagianu, a promis că acesta va organiza o conferință de presă vineri, 5 martie 2021...

Prefectul dacă nu-i fudul... Prefectul județului Ialomița, Mihai-Andrei Tănăsescu a decis ca evenimentul de învestire să aibă caracter privat. Astfel, la ceremonia desfășurată joi, 4 martie a.c., presa nu a avut acces. Pretextul invocat de noul prefect a fost că «în sala de ceremonii a Prefecturii nu există suficient loc». Informațiile au fost furnizate de Gheorghe Babagianu, noul subprefect. «Au fost invitate doar 12 persoane... Este un protocol impus de măsurile de siguranță!» a declarat Babagianu în numele prefectului. Declarațiile subprefectului Babagianu sunt neadevărate. La ceremonia de învestire a noului prefect au participat de două ori mai multe persoane decât cele precizate de acesta, printre invitați numărându-se colegii lui Tănăsescu din cadrul Alianței USR-PLUS, șefi de instituții și oameni din cadrul administrației județene.

Jurăminte în blugi Deși niciun reprezentant al presei nu a fost prezent la ședință, martorii oculari susțin că noul prefect nu și-a dezmințit renumele. El a rostit jurământul de învestire încadrat de președintele Consiliului Județean, Marian Pavel, și deputatul PSD Ștefan Mușoiu. Primul lucru remarcat de către toți cei prezenți a fost că Mihai-Andrei Tănăsescu a decis să poarte blugi la o ceremonie oficială. Decizia reflectă atât lipsa sa de experiență administrativă și politică și a fost taxată de către cei prezenți drept atitudine indolentă. Din respect pentru ideea de autoritate îi vom lua apărarea noului prefect, precizând că are doar 34 de ani (va împlini 35 de ani pe 30 martie) și este pentru prima dată când reprezintă interesele județului într-o funcție oficială. Alături de el au fost învestiți ca subprefecți fostul prefect Tonița Manea și fostul șef de cabinet al prefectului, Gheorghe Babagianu. Aceștia au fost «recomandați» pentru a ocupa aceste funcții de către PNL Ialomița.

4 Martie 2021, 17:20 (2851 vizualizări - 19 comentarii)

Comentariile cititorilor:


Din interior miroase:
(7 Martie 2021, 15:26)
Ne dorim ca useristul, Mihai Tanasescu sa dea afara toata spuma de la serviciul tehnic al comisiei pentru restituirea proprietatilor, fosta fond funciar. De acolo tot trebuie ras si pusi sub acuzare, mare parte dintre ei. Acolo urgent curatenie generala. Prea multe credeti-ma. Speram ca le va venii randul odata si odata. Acolo este puroiul si cangrena din judet. Dar si fostul si fosta sefi ai prefecturii. Le dorim multi ani de ìnchisoare.
Nino nino:
(7 Martie 2021, 10:18)
Si uite asa are Frosa lui Haplea, drumul deschis spre puscarie. Tanti cu nune de pictor, fati bocceluta ca vine sa te ia.
Cetățean :
(7 Martie 2021, 07:17)
În Vestul Sălbatic crescătorii de bovine purtau blugi. După ce s-au ajuns,din mulsul vacilor, au ajuns pe Wall Street,mari BISSnissMan, au început să poarte COSTUM! Există precedent!
Cetățean :
(7 Martie 2021, 07:08)
Buuuunăăăă treabă! Prima decizie: privatizarea prefecturii!!! Ha!Ha! CARACTER PRIVAT!!! -------------------------------------- "Prefectul județului Ialomița, Mihai-Andrei Tănăsescu a decis ca evenimentul de învestire să aibă caracter privat" -------------------------------------- Prefectura e firmă privată și prefectu' patron?! Că nu înțiiileeeg... Sau e investitura monarhiei absolute pă raionul Sloboziei?!?! ---------------------------------------
Mirela N:
(6 Martie 2021, 13:31)
Felicitări USR-PLUS, nu o să vă mai creadă nimeni când vorbiți despre competență, profesionalism și integritate! Ați dat un exemplu memorabil, ialomițenii vă vor sancționa dur!
Turmentat:
(6 Martie 2021, 12:22)
Da de ce va mirați ca unii ajung pe funcții. Prost sa fii, dar politica sa faci și te renaști ca un om tare deștept. Tara e varza cu d alde ăștia.pusi kn funcții sau angajați ca deputați și s prosti oameni buni. Sunt slaaaabi ...la cerebel. Trăim cu adevărat un circ.
Vali:
(5 Martie 2021, 22:57)
Nu pot să cred că s-a materializat asa inepție.Barna esti dus cu capu,sa da-ti voturile inapoi liceenilor,nevertebrate ordinare ce sunteti.Ce cauti tu acolo ma neavenitule,tu esti un Dinu Păturică modern duceate-ai o mie de ani cu toti parvenirii care te cară în spate.Cum draci sa dea înainte județul asta condamnat?
Comandant:
(5 Martie 2021, 21:32)
Imaginati-va stresul ofiterilor de rang superior care trebuie sa stea drepti si sa dea raportul! Onoarea ofiterilor nu se justifica prin ierarhie ! Credeti ca o demisie de onoare ar avea efect? Intreb si eu!
Speranta:
(5 Martie 2021, 16:13)
Domnul (...) este camatar de profesie, un golan de ultima speta. Cum sa se poata asa ceva, nu imi vine sa cred. Soarele de pe strada noastra a apus de tot.
@Cetatean:
(5 Martie 2021, 10:56)
Mihaiță! Tu esti? Eu îți povesteam ca-i o facultate politică inutilă precum cea de pe vremea răposatului destinată cadrelor de partid iar pentru funcția de prefect era mai buna o facultate de drept pentru că, printre atribuțiile prefectului se numără si verificarea legalității actelor administrative ale autoritățiloradministrației publice locale și atacarea actelor administrative pe care le consideră ilegale sau atribuții de îndrumare, la cererea autorităților administrației publice locale, privind aplicarea normelor legale din sfera de competență. Dar tu te faci că nu întelegi...
capvid:
(5 Martie 2021, 09:11)
Prefectura de la cap se-npute, ca si pestele (nicio aluzie). Cum sa inviti la investire colegi de partid? Asta o faci la partid! sau intr-un mediu privat. Inseamna dispret pentru toata administratia judetului; sali care sa poata gazdui "evenimentul" ar fi fost destule in oras (sala CJ, Ionel Perlea, casa de cultura, etc.). Asa au procedat si pesedistii anteriori, cand celebrul costica, amana sedintele cu institutiile, ca sa tina din biroul prefecturii sedinta cu membrii de partid. Chipurile, oameni noi, dar cu naravuri invatate de la "maestrii" anteriori.
Si totusi, DE CE NUMIRI POLITICE IN FUNCTII PUBLICE??
Nu asta le reprosau cei din penele si usere pesedistilor? Nu se bateau ei cu caramida in chiept ca depolitizeaza institutiile statului? Minciuni si gargara! La varful partidelor ajung toti mediocrii, buni de gura si de combinatii. Apoi, tot ei trag sforile ca sa ocupe cele mai inalte functii in administratie, isi pun in functii toti lipitorii de afise si dau comenzi politice subalternilor. 
In perioada interbelica prefectii erau selectati din randul magistratilor; macar aveau ceva scoli si pregatire corespunzatoare!
cetatean:
(5 Martie 2021, 09:06)
Ce conducere la judet un conducator de fabrica de decojit copaci  unde a lucrat ,o fosta ospatarita ,si un mare deligvent ,daia o sa fim in continuare pe ultimile locuri .
CETATEAN:
(5 Martie 2021, 08:22)
Tanasescu Mihai Andrei a absolvit Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative,frecventa la zi. Despre aceste studii vorbeam. Sunt de ajuns pt functia de prefect sau e nevoie de ceva studii despre furat bani publici?
NELU:
(5 Martie 2021, 08:04)
bine ca nu a venit in salopete
GOGU:
(5 Martie 2021, 08:01)
...si tenisii aia gri plini de praf...
ASTA E' TARA PE CARE AM VRUT-O

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Sâmbătă 10 Apr 2021
274 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
« 1 3 4 5 6 7 8 9 335 336

Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

9 Aprilie 2021, 14:10


Grupul de Comunicare Strategică: 42 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Vineri, 9 aprilie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 10006, cu 42 de cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

9 Aprilie 2021, 13:20
(95 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Amenzi de peste 60 mii de lei pentru nerespectarea măsurilor de protecție sanitară

În cursul zilei de joi, 8 aprilie a.c., aproape 100 de forțe de ordine au acționat pe raza județului Ialomița pentru verificarea respectării măsurilor și interdicțiilor impuse în vederea limitării răspândirii ...[citește_toată_știrea]

9 Aprilie 2021, 11:40
(81 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Poiectil de artilerie neexplodat, descoperit de muncitorii care săpau o groapă

Slobozia: Poiectil de artilerie neexplodat, descoperit de muncitorii care săpau o groapă

Vineri, 9 aprilie a.c., în jurul orei 9,50, o echipă care executa lucrări pe raza municipiului Slobozia a descoperit un proiectil exploziv de artilerie, de calibru 75 milimetri. Conștientizând pericolul ...[citește_toată_știrea]

9 Aprilie 2021, 10:55
(122 vizualizări - 0 comentarii)


Un pacient al Spitalului Slobozia s-a aruncat în gol de la etajul 3!

Printr-un comunicat de presă, Spitalul Județean de Urgență informează că «în cursul zilei de miercuri, 8 aprilie 2021, in jurul orelor 16,45, un pacient, internat în Secția Medicină Internă, s-a aruncat ...[citește_toată_știrea]

8 Aprilie 2021, 23:10
(387 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Țeapă de 1 milion de euro, dată de o contabilă firmei la care lucra

O femeie de 36 de ani a fost pusă sub control judiciar într-o anchetă a polițiștilor Serviciului de Investigații a Criminalității Economice al IPJ Ialomița. Aceasta este acuzată de faptul că, în perioada ...[citește_toată_știrea]

8 Aprilie 2021, 18:05
(831 vizualizări - 3 comentarii)


anunț angajare

anunț angajare

Compania
EXPUR SA

recrutează
Fochist
-Centrală
termică


Cunoștințe necesare postului
-Școală profesională pentru meseria
de fochist sau liceu de specialitate
-Calificare fochist în Clasa A, Grupa a II-a
Cerințe
-Deservirea centralei termice conform
procedurii de lucru
-Monitorizarea echipamentelor din centrala termică
-Verificarea parametrilor de funcționare
a echipamentelor din centrala termică și
anunță ori de câte ori constată
o anomalie în funcționarea
echipamentelor centralei
Dacă răspundeți cerințelor de mai sus
și doriți să acceptați provocările
acestui post vă rugăm să trimiteți
o scrisoare de intenție
și un curriculum vitae
până la data de 30.04.2021
pe adresa de e-mail [email protected]

8 Aprilie 2021, 17:40


CNAIR: Încep reparațiile la podul de la Fetești, peste Brațul Borcea

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere anunță semnarea contractului de lucrări pentru reabilitarea podului peste Brațul Borcea de la Fetești. Valoarea contractului este de 67,7 milioane ...[citește_toată_știrea]

8 Aprilie 2021, 17:25
(100 vizualizări - 0 comentarii)


8

Fetești: Femeie rănită într-un accident rutier

O șoferiță de 30 de ani a fost rănită într-un accident rutier petrecut joi, 8 aprilie a.c., în apropiere de municipiul Fetești. Tânăra a fost preluată de un echipaj SMURD și transportată la Spitalul Municipal ...[citește_toată_știrea]

8 Aprilie 2021, 17:10
(107 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Fetești accident


anunț angajare

SC ACIM SA București
angajează
Pentru lucrări în zona Slobozia-Țăndărei,
jud. Ialomița

-Automacaragiu
-Deservent utilaje (buldoexcavatorist)
-Instalatori apă-canal

Relații la telefoanele
021/25.57.456
021/25.55.978
0745/631.081

8 Aprilie 2021, 16:55


AJFP Ialomița: S-au modificat declarațiile pentru notificarea intrării/ieșirii din sistemul TVA

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii ineresați că au fost actualizate declarațiile 097 și 700 ca urmare a modificării plafonului pentru care se aplică sistemul ...[citește_toată_știrea]

8 Aprilie 2021, 16:40
(101 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Întrerupere apă la Căzănești

Ca urmare a unei avarii pe conducta principală de alimentare cu apă de pe strada Vasile Popescu din orașul Căzănești, RAJA Constanța a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile joi, 8 aprilie ...[citește_toată_știrea]

8 Aprilie 2021, 16:25
(105 vizualizări - 0 comentarii)


12

anunț angajare

RWA RAIFFEISEN
AGRO ROMANIA SRL

angajează în Căzănești
-Laborant (cu sau fără experiență)
-Silozar
-Operator depozit

Oferim salariu atractiv,
asigurare medicală privată
și acess la tele-medicină
Cei interesați sunt rugați
să sune la numărul de telefon

0737/027.243

8 Aprilie 2021, 15:20


Slobozia: «5 decenii de pictură»

Sâmbătă, 10 aprilie a.c., Galeriile de Artă «Arcadia» din cadrul Centrului Cultural «Ionel Perlea» din Slobozia vor găzdui expoziția personală de pictură a artistului Virgiliu Parghel. Intitulat «5 decenii ...[citește_toată_știrea]

8 Aprilie 2021, 14:20
(69 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 40 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Joi, 8 aprilie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 9964, cu 40 de cazuri mai mult față de ziua de miercuri ...[citește_toată_știrea]

8 Aprilie 2021, 13:40
(156 vizualizări - 0 comentarii)


Căzănești: Eveniment privat întrerupt de polițiști

În cursul zilei de marți, 6 aprilie a.c., aproape 100 de forțe de ordine au acționat pe raza județului Ialomița pentru verificarea respectării măsurilor și interdicțiilor impuse în vederea limitării răspândirii ...[citește_toată_știrea]

7 Aprilie 2021, 14:45
(246 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 60 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Miercuri, 6 aprilie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 9924, cu 60 de cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

7 Aprilie 2021, 13:25
(205 vizualizări - 0 comentarii)


Accidente la Iazu și Fierbinți-Târg

Accidente la Iazu și Fierbinți-Târg

Marți, 6 aprilie a.c., în jurul orelor 16,15, salvatorii de la Detașamentul de Pompieri Slobozia-Garda de Intervenție Slobozia au fost solicitați să intervină la un accident rutier în care a fost implicat ...[citește_toată_știrea]

7 Aprilie 2021, 09:45
(155 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Luni, 12 aprilie 2021, termen limită de depunere a unor declarații fiscale

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește persoanelor impozabile, înregistrate în scopuri de TVA conform art. 316 din Legea 227/2015, care nu au depășit plafonul de scutire și care ...[citește_toată_știrea]

7 Aprilie 2021, 08:40
(215 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

6 Aprilie 2021, 19:10


Tânăr din Alexeni, reținut după ce a spart geamurile la 11 autovehicule în Urziceni

Un tânăr, de 23 de ani, din Alexeni, a fost reținut de polițiști în cursul zilei de luni, 5 aprilie a.c., pe raza municipiului Urziceni. Conform oamenilor legii, în cursul nopții de sâmbătă spre duminică ...[citește_toată_știrea]

6 Aprilie 2021, 18:05
(240 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiuni preventive pentru respectarea măsurilor de protecție sanitară

Peste 100 de polițiști ialomițeni au participat luni, 5 aprilie a.c., la o acțiune preventivă ce a avut ca scop respectarea măsurilor de protecție sanitară. Cu ocazia acestei misiuni, oamenii legii au aplicat ...[citește_toată_știrea]

6 Aprilie 2021, 15:55
(144 vizualizări - 0 comentarii)


Horia: 48 de ore de luptă cu flăcările

Horia: 48 de ore de luptă cu flăcările

Au trecut 48 de ore de când pompierii din Ialomița și Călărași încearcă să stingă un incendiu care a cuprins o șiră de baloți de aproximativ 50 de metri lungime și 4 metri înălțime. Pompierii au reușit ...[citește_toată_știrea]

6 Aprilie 2021, 15:40
(183 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Horia incendiu


Cotorca: Autocamion implicat în accident

În dimineața zilei de marți, 6 aprilie a.c., un accident rutier s-a petrecut în zona localității Cotorca. Din informațiile autorităților, în evenimentul rutier a fost implicat un autocamion. Șoferul autovehiculului ...[citește_toată_știrea]

6 Aprilie 2021, 15:25
(157 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Cotorca accident


Grupul de Comunicare Strategică: 39 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Marți, 6 aprilie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 9864, cu 39 de cazuri mai mult față de ziua de luni ...[citește_toată_știrea]

6 Aprilie 2021, 13:25
(252 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Atenție, se oprește apa la Fetești!

RAJA Constanța informează toți consumatorii din orașul Fetești cu privire la faptul că în noaptea de marți spre miercuri, 6/7 aprilie 2021, în intervalul orar 24,00-04,00, se va opri apa în tot orașul. ...[citește_toată_știrea]

6 Aprilie 2021, 10:50
(168 vizualizări - 0 comentarii)


Focar COVID-19: Carantină zonală la Gârbovi

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Ialomița a dispus carantinarea zonală a comunei Gârbovi. Decizia va intra în vigoare de la miezul nopții de luni spre marți, 5/6 aprilie 2021, și va fi valabilă ...[citește_toată_știrea]

5 Aprilie 2021, 17:05
(413 vizualizări - 0 comentarii)


Peste 600 de persoane aflate în carantină/izolare, verificate de polițiștii ialomițeni în ultimele 24 de ore

Duminică, 4 aprilie a.c., forțele de ordine au fost la datorie, acționând pentru verificarea respectării măsurilor impuse în contextul Stării de Alertă, precum și  pentru prevenirea și limitarea infectării ...[citește_toată_știrea]

5 Aprilie 2021, 15:45
(203 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 69 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Luni, 5 aprilie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 9825, cu 69 de cazuri mai mult față de ziua de duminică ...[citește_toată_știrea]

5 Aprilie 2021, 13:40
(278 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Platformă on-line pentru adeverințele aferente sectorului zootehnic

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează că, începând cu data de 5 aprilie 2021, pune la dispoziție o platformă on-line prin care pot fi transmise către Centrele județene ...[citește_toată_știrea]

5 Aprilie 2021, 11:20
(177 vizualizări - 0 comentarii)


« 1 3 4 5 6 7 8 9 335 336
Ultimele comentarii
Nostradamus în Guvernul Cîțu a aprobat 87,6 milioane de lei pentru Sala Polivalentă din Slobozia Ilie în Urban SA Slobozia a achiziționat autoturisme noi pentru conducerea firmei aloo în Anunțul de AUR al Ialomiței gigi în Guvernul Cîțu a aprobat 87,6 milioane de lei pentru Sala Polivalentă din Slobozia Rycy în Izoleta cumpărată de Consiliul Județean Ialomița, nefolosită în pandemie Ionuț Coman în Anunțul de AUR al Ialomiței @sugetar în Pază și Servicii Comunitare SRL a făcut profit pe banii contribuabililor @O gacica în Pază și Servicii Comunitare SRL a făcut profit pe banii contribuabililor Gigel în Urban SA Slobozia a achiziționat autoturisme noi pentru conducerea firmei @cetatean în Urban SA Slobozia a achiziționat autoturisme noi pentru conducerea firmei cetatean în Urban SA Slobozia a achiziționat autoturisme noi pentru conducerea firmei cetatean în Anunțul de AUR al Ialomiței @Vladimir în Urban SA Slobozia a achiziționat autoturisme noi pentru conducerea firmei Vali în Guvernul Cîțu a aprobat 87,6 milioane de lei pentru Sala Polivalentă din Slobozia PUTIN în Urban SA Slobozia a achiziționat autoturisme noi pentru conducerea firmei sugetar în Izoleta cumpărată de Consiliul Județean Ialomița, nefolosită în pandemie @Gigel în «Vom avea un buget de austeritate!» @Gigel în «Vom avea un buget de austeritate!» Vladimir în Urban SA Slobozia a achiziționat autoturisme noi pentru conducerea firmei @WALY în Guvernul Cîțu a aprobat 87,6 milioane de lei pentru Sala Polivalentă din Slobozia
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...