Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Bazarul Municipal Slobozia, la control!

Legalitate (și) în spațiile publice

Bazarul Municipal Slobozia, la control!

Primăria Slobozia a de­clanșat un control privind legalitatea construirii spa­țiilor comerciale din Bazarul Municipal. Dragoș Soare, primarul Sloboziei, susține că zona are nevoie de sistematizare: «Dorim să facem ordine în zonă... Adică un sens unic, trotuare, străzi reabilitate, curățenie! Am cerut Servi­ciului Urbanism un raport privind situația de acolo...». Reamintim că în 2015 concesionarii spațiilor din Bazarul Municipal au construit ilegal în baza unor autorizații de construire eli­berate de Primăria Slobozia pentru «construcții provizorii».

Administrația Soare vrea sistematizare
Primarul Sloboziei, Dragoș Soare, vrea să instaureze starea de legalitate în spațiile publice din Slobozia. Una dintre ini­țiativele sale vizează sistematizarea căilor de acces în Bazarul Municipal Slobozia. Conform declarațiilor sale, zona ar urma să fie sistematizată, iar clădirile existente să obțină autorizații de construire legale. «Dorim să facem ordine în zonă! Adică un sens unic, trotuare, străzi reabi­litate, curățenie... Am cerut Servi­ciului Urbanism un raport privind situația de acolo... Tre­buie să plecăm de undeva! Iar această zonă a fost în ultimii ani permanent în atenția opiniei pu­blice... Vrem să dăm un exemplu că se poate! Și începem cu o zonă de care suntem toți interesați...» a declarat public Dragoș Soare. Termenul limită pentru finaliza­rea controlului Serviciului Urba­nism din cadrul Primăriei Slobozia este 29 martie 2021. Până la data respectivă, susține Dragoș Soare, toate spațiile din Bazarul Muni­cipal vor fi inventariate, iar concesionarii terenurilor vor fi sprijiniți pentru a intra în legalitate. «Toți avem interesul ca această zonă să redevină atractivă. Sunt convins că oamenii vor înțelege și vor aprecia demersul nostru!» a adăugat Dragoș Soare.

Soare visează, orașul e treaz
Până la proba contrarie, intențiile primarului Dragoș Soare rămân doar vise administrative. Situația clădirilor din Bazarul Municipal este una incertă, iar starea de legalitate e greu de instaurat. Reamintim că cel care a generat haosul din zona respectivă este ex-primarul Alexandru Stoica. În anul 2015 acesta a permis celor 13 concesionari din zonă să realizeze construcții definitive în baza unor autorizații de construire pentru «construcții provizorii» eliberate de către Primăria Slobozia. Această facilitate a generat inițial haos, iar ulterior încălcarea flagrantă Planului Urbanistic Zonal și a Legii 50 privind autorizarea executării lucrărilor de construcții. Pentru a masca ilegalitatea, administrația Stoica a reziliat contractele existente și a încheiat contracte de concesiune noi, pe o perioadă de 49 de ani. De la momentul res­pectiv, nimeni din cadrul ad­mi­nistrației nu a avut interesul de a legaliza situația construcțiilor din zonă. În cazul puțin probabil în care administrația Soare va reuși, este de așteptat ca unii dintre concesionari să fie obligați să își dărâme o parte din zidurile construcțiilor existente.

La Bazar, ca la bazar O altă situație «explozivă» din zonă o reprezintă concesiunile pentru garajele din imediata vecinătate a Bazarului Municipal. Conform informațiilor publice, zona este la rându-i vizată de procesul de reabilitare urbană a acestor spații. Administrația Soare nu poate adopta însă nicio decizie în acest sens până în 2023, când expiră contractele de concesiune pentru terenurile pe care sunt amplasate aceste garaje. Decizia a fost adoptată în 2018, în plenul Consiliului Local Slobozia, în pofida faptului că existau informații privind transformarea acestor garaje în «depozite, ateliere auto și spații comerciale». Reamintim că în zonă există 126 de garaje și 2 ateliere auto...

23 Martie 2021, 15:15 (6021 vizualizări - 17 comentarii)

Citiți și:
«Cruciada demolărilor» continuă la Slobozia
Slobozia implementează 23 proiecte de investiții cu fonduri europene și guvernamentale
Asfalt la Slobozia Nouă în primăvara anului 2024
Proprietarii de garaje din Bazarul Municipal eliberează voluntar terenurile
Vânzarea produselor expuse în hală se va face în exterior

Comentariile cititorilor:


@Murătură:
(25 Martie 2021, 08:28)
Da, ar trebuie sa se verifice tot, insa...de ce se pune accent numai pe cei care sunt la acest moment in functie? Adica fostii primari, au facut, sau au determinat pe subalterni sa faca actele astea dubioase (ce primarul nu semneaza autorizatia de constructie?) iar pe ei nu-i ia nimeni la intrebari ca nu mai sunt in functie! Platesc doar palmasii, iar noi, aratam cu pumnul strans doar catre ei. Cu autorizatiile date de Scoica pentru benzinaria de peste drum de kaufland cum a fost? Dar de autorizatia data lui nik pericol cu autogara sau hotelul construit cu un etaj mai inalt decat in acte?
Batista pe tzambal! Adica primarul face toate ilegalitatile si nu raspunde, sau este "achitat", iar parnaie face portarul primariei. Halal tara!
Murătură:
(24 Martie 2021, 19:14)
Dosarele de urbanism au fost realizate și cu concursul nemijlocit al actualului șef al urbanismului. Poate că primarul ar cam trebui să verifice în câte ilegalități este implicat!
SLOBOZIA CURATA:
(24 Martie 2021, 11:57)
Au aparut pe OLX cateva spatii din bazar la vanzare. Deci cei de acolo stiu ca vine vremea scadentei falsurilor din actele/aprobarile pentru acele constructii!!! Succes initiativei Primariei!
Hell ena:
(24 Martie 2021, 11:47)
Una e sa-ti construiesti o baraca sau sa amplasezi un container, deci ceva provizoriu, iar alta este sa "betonezi", eventual sa mai iesi si cu 2,3 trepte ale scarii de acces in ulitza. Reclama e sufletul comertului, asa ca mai scoatem si standul cu boarfe de vanzare (haine, fireste) in drum, in fata magazinului. Referitor la actele "beton"...cred ca sunt multe de spus: autorizatiile au fost date de ex primatu zis si "hai sict*r" ca asa a vrut muschii lui pesedisti, iar docomentele facute de arhitecti cu "pile" la primarie, unii chiar consiglieri si colegi de partid cu primatu`...stii ce zic? Asa ca, mai las-o drq cu (i)legalitatea distinso, ca macane.
Gigel:
(24 Martie 2021, 11:19)
@Elena - acei arhitecti i-au pus sa se extinda 1 metru in drum? Asa o fi fost autorizatia de construire? Pe domeniul public? Apoi primaria le-a dat in concesiune terenurile acelea, ocupate ilegal, pentru a legaliza ilegalitatea. Ce zici, pute sau doar miroase urat? Constructiile trebuiau sa fie din zidarie, sau pe schelet metalic? Sa stii ca a convinge oamenii ca minciuna este adevar NU este o calitate, ci un defect!
Elena:
(24 Martie 2021, 09:25)
Referitor la magazinele construite in Bazar va aduc la cunostinta celor care doar comentati,ca acestea au fost construite in baza autorizatiei de construire obtinute de la Primaria Slobozia ,comform PUZ si a unor proiecte efectuate de arhitecti.

Crd:
(24 Martie 2021, 05:52)
SOS STR FILATURII !!E DEZASTRU!
Andreea:
(24 Martie 2021, 05:39)
Speram cu aceasta ocazie ca domnul primar "Dragos Soare" sa citeasca comentariile si in speta sa elimine toate garajele din oras. Noi cetatenii acestui oras sustinem demolarea tuturor garajelor din orasul nostru si redarea terenului comunitatii !! Numai asa putem evolua si creea noi locuri de parcare cu un aspect curat, urban.
Petre:
(23 Martie 2021, 23:20)
Daramati cosmeliile unde nimeni, niciodata, nu-si tinea masina, doar muraturi, butoaie cu varza, etc. Erau folosite ca si magazii. Acesti locatari au fost tolerati de primarie zeci de ani, spatiu concesionat pentru o taxa pe care primaria o incasa iar acum, aceeasi primarie se misca foarte greu. Darami si lasi spatiu verde, parc, banci, alei, flori, de ce dracu dureaza alti ani de zile sa darame? Birocratia asta imbecila cu caiete de sarcini, licitatii amanate, studii de fezabilitate, o tampenie care amana dezvoltarea orasului, trecerea la civilizatie daca vrem sa supravietuim, daca nu vrem, mergem inainte cu cotetele comuniste amplasate in toate cartierele.
Jilava:
(23 Martie 2021, 21:41)
In București au dispărut de mult timp garajele ...In Slobozia sunt mai multe barăci tip garaj decât blocuri...
Țuțu. :
(23 Martie 2021, 18:22)
Domnul Primar veniți în cartierul Gării Noi, gunoi mormane, câinii în campanie ați promis ca faceți acum.....
@ Gigel:
(23 Martie 2021, 17:19)
''Am cerut Serviciului Urbanism un raport privind situația de acolo'' declară primarul.
În traducere liberă, a cerut hoțului să-i facă o prezentare despre hoțiile pe care le-a făcut.
Hai să fim serioși, o să se crăcăneze de râs Ambruș & company!
Vali:
(23 Martie 2021, 15:54)
Bine ca va apucati de bazar,un cartierul Garii Noi totul e la linie.Avem asteptari mari,dar de la cine?
Mary:
(23 Martie 2021, 12:24)
Domnule primar, fac apel la dumneavoastră și vă semnalez că starea carosabilului din Slobozia este foarte deteriorată. Sunt gropi pește gropi, unele gata de surpare cum este groapa formată pe b-dul Unirii pe calea de rulare către gară, unde practic mașina se prăbușește de ai impresia că nu se mai termină. De menționat că unele surpări formate de la lucrările de reabilitarea rețelei de apă "potabilă" nu pot fi ocolite. Faceți ceva!
Gigel:
(23 Martie 2021, 11:01)
Din pacate, serviciul Urbanism a reusit sa isi impuna punctul de vedere. Se va legaliza ilegalitatea, constructiile largite ilegal vor ramane la fel, iar noi vom circula pe sens unic (pentru ca o banda a fost ocupata prin marirea ilegala a constructiilor). Inutil sa spun ca o astfel de masura va diminua drastic numarul de clienti. Acolo sunt comercianti care au afaceri mici spre medii, cu profituri la limita (si acelea facute prin evaziune). Vom vedea ce va iesi, oricum nu e de bine.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Luni 25 Sep 2023
151 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
« 1 3 4 5 6 7 8 9 430 431
0

Președintele USR, Cătălin Drulă: «Îl vom împiedica pe Ciolacu! Creșterea taxelor nu va intra în vigoare la 1 octombrie!»

Președintele USR, Cătălin Drulă, anunță că USR va face toate demersurile astfel încât creșterea taxelor să nu intre în vigoare de la 1 octombrie 2023. Atacul la Curtea Constituțională rămâne singura soluție ...[citește_toată_știrea]

25 Septembrie 2023, 14:25
(81 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Rambursări de TVA de 64,93 milioane de lei, în perioada ianuarie-august 2023

Administrația Județeană Finanțelor Publice Ialomița, prin structurile sale fiscal-teritoriale, a rambursat în perioada ianuarie-august 2023, conform selecției naționale, TVA în valoare de 64,93 milioane ...[citește_toată_știrea]

25 Septembrie 2023, 13:40
(114 vizualizări - 0 comentarii)


2

RAJA Constanța: Atenție, se furnizează apă cu program în localitatea Fierbinți-Târg!

Sistemul centralizat de alimentare cu apă din localitatea Fierbinți-Târg a înregistrat în ultima perioadă o creștere considerabilă a consumului, dar și o scădere a nivelurilor hidrostatice și hidrodinamice ...[citește_toată_știrea]

25 Septembrie 2023, 12:55
(112 vizualizări - 0 comentarii)


Garaj în flăcări la Urziceni, incendiu la o casă din Gârbovi

În perioada de referință, trei echipaje de pompieri din Urziceni, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, au intervenit pentru lichidarea unui incendiu, produs la un garaj ...[citește_toată_știrea]

25 Septembrie 2023, 11:15
(149 vizualizări - 0 comentarii)


Accidente la Jilavele și Fetești

Sâmbătă, 23 septembrie a.c., pompierii din Urziceni au intervenit la un accident rutier în comuna Jilavele, fiind implicat un autoturism. În urma evenimentului rutier au rezultat două victime, conștiente ...[citește_toată_știrea]

25 Septembrie 2023, 11:05
(116 vizualizări - 0 comentarii)


5

Țăndărei: Bărbat rănit într-un accident rutier

Sâmbătă, 23 septembrie a.c., pompierii din Țăndărei au intervenit la un accident rutier produs între un autoturism și un camion. În urma evenimentului, un bărbat de aproximativ 35 de ani a fost rănit, rămânând ...[citește_toată_știrea]

23 Septembrie 2023, 10:00
(404 vizualizări - 0 comentarii)


Episcopia Sloboziei și Călărașilor sărbătorește 30 de ani de la înființare

Episcopia Sloboziei și Călărașilor sărbătorește 30 de ani de la înființare

În anul 2023, Episcopia Sloboziei și Călărașilor sărbătorește 30 de ani de la înființare, Episcopia Sloboziei și Călărașilor fiind prima Eparhie înființată după Revoluția din 1989. În acest context aniversar ...[citește_toată_știrea]

22 Septembrie 2023, 17:25
(385 vizualizări - 0 comentarii)


7

DSVSA Ialomița: Controale privind prezența substanțelor interzise în produsele de origine non-animală

Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor demarează controale ample la nivel național care vizează utilizarea sau comercializarea ilegală de substanțe psihoactive, psihotrope ...[citește_toată_știrea]

22 Septembrie 2023, 13:40
(396 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Dosar penal pentru că și-ar fi lovit soția

Un bărbat de 42 de ani, din Slobozia, s-a ales cu un dosar penal după ce a fost reclamat la Poliție de către soția sa, o femeie de 40 de ani, pe care ar fi agresat-o. În urma unui conflict spontan, acesta ...[citește_toată_știrea]

22 Septembrie 2023, 13:20
(501 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Amenzi de peste 59 mii de lei pentru încălcarea Codului Rutier

Joi, 21 septembrie a.c., polițiștii rutieri din cadrul IPJ Ialomița au continuat activitățile de combatere a indisciplinei în trafic, ca urmare a neregulilor constatate fiind aplicate 271 de sancțiuni contravenționale ...[citește_toată_știrea]

22 Septembrie 2023, 13:00
(418 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: La volan fără permis de conducere

Un tânăr de 33 de ani, din Fetești, a fost depistat joi, 21 septembrie a.c., conducând pe drumurile publice fără a avea permis. Mai mult, în urma testării cu aparatul din dotare au reieșit indicii cu privire ...[citește_toată_știrea]

22 Septembrie 2023, 12:50
(408 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Precizări privind sistemul de monitorizare a suprafețelor agricole

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură aduce clarificări importante cu privire la Controlul prin monitorizare «checks by monitoring» aplicat începând cu Campania 2023. Astfel ...[citește_toată_știrea]

22 Septembrie 2023, 10:50
(393 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Încasări la buget de 845,7 milioane de lei, în perioada ianuarie-august 2023

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița a contabilizat, de la începutul anului și până la 31 august 2023, venituri nete la bugetul general consolidat al statului în sumă totală de 845,7 milioane ...[citește_toată_știrea]

21 Septembrie 2023, 17:25
(481 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Factura electronică protejează mediul înconjurător

RAJA Constanța: Factura electronică protejează mediul înconjurător

RAJA Constanța încurajează clienții să aleagă soluțiile digitale pentru că sunt simple și ușor accesibile. Factura electronică este o opțiune rapidă, sigură, eficientă, dar cel mai important, prietenoasă ...[citește_toată_știrea]

21 Septembrie 2023, 17:10
(571 vizualizări - 0 comentarii)


Senatorul USR Sebastian Cernic: «Patriotismul economic al lui Ciolacu este o minciună, în condițiile în care prețul produselor tradiționale va crește!»

«Prim-ministrul Marcel Ciolacu minte atunci când vorbește în public de „patriotism economic“, în condițiile în care a decis să crească prețul produselor tradiționale românești prin renunțarea la TVA-ul ...[citește_toată_știrea]

21 Septembrie 2023, 17:05
(535 vizualizări - 0 comentarii)


anunț angajare

ADMET SRL
Șos. Brăilei, nr. 17 bis, Slobozia
angajează
lucrător bucătărie
-spălător vase mari

la Hotel Select
relații la telefon 0745/092.361

21 Septembrie 2023, 11:05


APIA: Plăți de peste 30,325 milioane de lei pentru renta viageră agricolă 2022

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură informează că a efectuat plata sumei de 30,325 milioane de lei cuvenită sub formă de rentă viageră agricolă aferentă anului 2022. Astfel, suma de 11,4 ...[citește_toată_știrea]

20 Septembrie 2023, 17:20
(480 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: 25 septembrie 2023, termen de depunere a unor declarații fiscale

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește contribuabililor că luni, 25 septembrie 2023, este termenul de depunere a următoarelor declarații, pentru perioada de raportare încheiată ...[citește_toată_știrea]

20 Septembrie 2023, 11:30
(641 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Secțiunea Mica Publicitate
a fost actualizată!
Cele mai noi anunțuri din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri on-line!

19 Septembrie 2023, 18:30


RAJA Constanța: Apă oprită la Dridu pentru lucrări la stația de pompare

Miercuri, 20 septembrie 2023, echipele RAJA Constanța vor executa lucrări de cuplare a conductei de alimentare cu apă de la nivelul Stației de Pompare din localitatea Dridu/Ialomița, la sistemul centralizat ...[citește_toată_știrea]

19 Septembrie 2023, 14:10
(790 vizualizări - 0 comentarii)


Bărbat din Sfântu Gheorghe, reținut de polițiști după ce a agresat o minoră de 15 ani

Polițiștii Secției nr. 6 Ion Roată au reținut duminică, 17 septembrie a.c., un bărbat de 53 de ani, din comuna Sfântu Gheorghe, bănuit de săvârșirea infracțiunii de «lovire sau alte violențe». În urma cercetărilor ...[citește_toată_știrea]

18 Septembrie 2023, 14:10
(923 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: 11 permise de conducere reținute, 18 certificate de înmatriculare retrase

În zilele de sâmbătă și dumincă, 16/17 septembrie a.c., polițiștii ialomițeni au intervenit la 212 evenimente, majoritatea sesizate prin 112. Au fost aplicate 404 de sancțiuni contravenționale, iar în urma ...[citește_toată_știrea]

18 Septembrie 2023, 13:55
(863 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Soluții de digitalizare

RAJA Constanța: Soluții de digitalizare

Pachetul «Cont Client RAJA» este accesibil non-stop și este sigur și ușor de utilizat prin platforma on-line «Contul meu RAJA» (accesibil de pe orice desktop) sau prin aplicația de mobil ...[citește_toată_știrea]

18 Septembrie 2023, 12:20
(852 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Tamponare între un autocar și un autoturism

Două echipaje de la Detașamentul de Pompieri Slobozia au intervenit la un accident rutier produs în Slobozia, în care au fost implicate un autoturism și un autocar. În urma evenimentului rutier a rezultat ...[citește_toată_știrea]

18 Septembrie 2023, 11:20
(864 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia accident


AJFP Ialomița: În lunile septembrie și octombrie 2023, Programul «Tezaur» continuă cu dobânzi de până la 7,10%

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii/persoane fizice că, începând de luni, 18 septembrie 2023, și până pe 13 octombrie 2023, românii pot investi în Titlurile de ...[citește_toată_știrea]

18 Septembrie 2023, 10:50
(702 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Cereri de acordare a unui sprijin de urgență pentru sectorul cerealelor și cel al semințelor oleaginoase

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură informează că până la data de 26 octombrie 2023 inclusiv, primește cereri de acordare a sprijinului de urgență pentru sectorul cerealelor și al semințelor ...[citește_toată_știrea]

18 Septembrie 2023, 10:25
(788 vizualizări - 0 comentarii)


Muzeul Județean Ialomița: «Arheolog pentru o zi»/Zilele Europene ale Patrimoniului

Muzeul Județean Ialomița: «Arheolog pentru o zi»/Zilele Europene ale Patrimoniului

O lecție de istorie locală a fost predată în aer liber, cu prilejul Zilelor Europene ale Patrimoniului, la Baza de Cercetare și Expunere Muzeală «Orașul de Floci» din comuna Giurgeni, sub egida «Arheolog ...[citește_toată_știrea]

18 Septembrie 2023, 10:10
(691 vizualizări - 0 comentarii)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

15 Septembrie 2023, 19:25


Garnizoana Slobozia: Campanie de recrutare a soldaților gradați profesioniști

Vineri, 15 septembrie a.c., în cazarma Batalionului 113 Artilerie «Bărăganu» s-a desfășurat programul-pilot de recrutare și selecție a candidaților pentru posturile vacante de soldat gradat profesionist ...[citește_toată_știrea]

15 Septembrie 2023, 15:00
(1176 vizualizări - 1 comentariu)


AJFP Ialomița: Miercuri, 20 septembrie 2023, termen-limită pentru depunerea unor declarații fiscale

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește contribuabililor că miercuri, 20 septembrie 2023, este termenul-limită de depunere al următoarelor declarații fiscale: Formularul 010 ...[citește_toată_știrea]

15 Septembrie 2023, 10:30
(1091 vizualizări - 0 comentarii)


« 1 3 4 5 6 7 8 9 430 431
Ultimele comentarii
Mihai în Distrigaz Sud «șantajează» proprietarii de apartamente Ingineru' în Distrigaz Sud «șantajează» proprietarii de apartamente Cetatean în Distrigaz Sud «șantajează» proprietarii de apartamente Tată de violator în Slobozia: Au început audierile în dosarul tinerei care ar fi fost violată la Școala Politică AUR Badea Mariana în Beneficiarii Urban SA Slobozia cer explicații privind calcularea facturilor Gigel în Slobozia NU are nevoie de instalația de osmoză inversă pentru potabilizarea apei wzx în Distrigaz Sud «șantajează» proprietarii de apartamente miti în Distrigaz Sud «șantajează» proprietarii de apartamente vasile în Distrigaz Sud «șantajează» proprietarii de apartamente Las Fierbinti în Distrigaz Sud «șantajează» proprietarii de apartamente teren Slobozia Nouă în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 20 septembrie 2023 Vasile în Ialomița: Șoferii care circulă drogați sau băuți sunt condamnați la pedepse cu suspendare! apartament 3 camere Slobozia în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 20 septembrie 2023 Vivi în Administrația Fondului pentru Mediu finanțează reabilitarea energetică a Primăriei Țăndărei Sacagiul pagubit în Slobozia NU are nevoie de instalația de osmoză inversă pentru potabilizarea apei Pentru Ion de două ori în Slobozia NU are nevoie de instalația de osmoză inversă pentru potabilizarea apei Georgiana în Ialomița: Șoferii care circulă drogați sau băuți sunt condamnați la pedepse cu suspendare! Mary în Slobozia NU are nevoie de instalația de osmoză inversă pentru potabilizarea apei CONCLUZIONATUL în Slobozia: Au început audierile în dosarul tinerei care ar fi fost violată la Școala Politică AUR Dna în Administrația Fondului pentru Mediu finanțează reabilitarea energetică a Primăriei Țăndărei
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...