Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

«Vom avea un buget de austeritate!»

Dragoș Soare, primarul Sloboziei

«Vom avea un buget de austeritate!»

Administrația Soare se pregătește pentru un buget de austeritate. Primarul Sloboziei declară că va reduce toate cheltuielile administrative inutile. «Nu putem avea investiții spectaculoase atâtat timp cât nu există mecanisme de generare a unor venituri suplimentare. Anul acesta ne vom concentra asupra investițiilor urgente și vom reduce cheltuielile de funcționare a instituției!» declară Dragoș Soare. Prioritățile acestui an sunt infrastructura rutieră, sistemul de alimentare cu apă, rețeaua electrică a orașului și Educația.

Buget comparativ cu anii precedenți În pragul lunii aprilie 2021, bugetul anului 2021 pentru Slobozia nu a fost încă finalizat. Administrația Soare susține însă că acesta va fi comparabil cu cel al anilor precendenți. Reamintim că în anul 2020, Slobozia s-a bazat pe un buget de aproximativ 85 milioane de lei, la care s-au adăugat finanțările pentru investițiile derulate cu fonduri naționale sau europene. Dragoș Soare, primarul orașului Slobo­zia, susține că bugetul anului 2021 va fi unul de austeritate, orientat exclusiv către prioritățile investiționale ale orașului. «Nu putem avea investiții spectaculoase atâtat timp cât nu există mecanisme de generare a unor venituri suplimentare. Anul acesta ne vom concentra asupra investițiilor urgente și vom reduce cheltuielile de funcționare a instituției. Estimăm că economiile vor reprezenta 10% din bugetul orașului. Iar banii vor fi orientați către investiții!» a declarat Dragoș Soare.

Slobozia are priorități investiționale Investițiile prioritare ale acestui an, susțin autoritățile locale, sunt infrastructura rutieră, sistemul de alimentare cu apă, rețeaua electrică a orașului și Educația. «Vrem ca până în toamna acestui an pe drumurile publice din Slobozia să nu mai existe gropi... Aceasta este promisiunea mea la acest moment! De asemenea, vom investi în sistemul de alimentare cu apă existent și în rețeaua electrică a orașului. Știam că există pro­bleme, dar nu credeam că sunt atât de grave. Ei, bine, sunt! Iar anul acesta le vom rezolva...». O prioritate investițio­nală a orașului o reprezintă rea­bilitarea școlilor și a campusurilor școlare. În urma consultărilor cu directorii școli­lor din oraș, administrația Soare a decis să sprijine eforturile unităților școlare de a accesa fonduri europene pentru reabili­tarea clădirilor existente. «Am avut consultări cu directorii instituțiilor școlare, care doresc să acceseze fonduri euro­pene... Ei au propus să accesăm fonduri europene pentru reabilitarea școlilor! Există linii de finanțare, există programe care pot fi accesate... În luna mai se des­chid sesiunile de finanțare. Vom sprijini aceste eforturi pentru a degreva bugetul local!» a mai declarat Dragoș Soare.

Proiectele europene rămân în picioare
O altă prioritate admi­nistrativă a anului 2021 o reprezintă continuarea unora dintre proiectele investiționale finanțate din fonduri europene la nivelul Sloboziei. La acest moment, Dragoș Soare refuză să precizeze care dintre aceste proiecte pot fi continuate, însă a dat asigurări că «se lucrează». Reamintim că toate cele 11 proiecte de investiții din fonduri europene ale Sloboziei înre­gistrează întârzieri semnificative și că, în unele cazuri, riscul pierderii finanțărilor este inevitabil. Printre cele mai importante investiții se numără reabilitarea Ansamblului PECO (2,3 milioane de euro), achiziția de autobuze electrice (4,1 milioane de euro), moder­nizarea transportului public (7,9 milioane de euro), stațiile automate de închiriere a bicicletelor (1,7 milioane de euro), reabilitarea căilor de rulare ale transportului public (6,1 mi­lioane de euro), creșterea mobilității pietonale în zona Casei Armatei (1,7 milioane de euro), sistemul inteligent de trafic (2,9 milioane de euro), terminalul inter-modal de transport (1 milion de euro), precum și regenerarea spațiului urban din Orășelul Copiilor (0,9 milioane de euro).

5 Aprilie 2021, 07:55 (2626 vizualizări - 23 comentarii)

Citiți și:
Copiii Sloboziei cer «un loc de bătut mingea» în Cartierul 500
Pază și Servicii Comunitare SRL a făcut profit pe banii contribuabililor
Guvernul Cîțu a aprobat 87,6 milioane de lei pentru Sala Polivalentă din Slobozia

Comentariile cititorilor:


@Gigel:
(9 Aprilie 2021, 11:16)
Continuare:
Altfel ar sta lucrurile daca s-ar trezi cu un sfert din oras in fata primariei ca sa le dam termen 3 luni sa potabilizeze apa de exemplu!
Rog frumos redactia sa mareasca putin spatiul pentru comentarii. Multumesc anticipat!
@Gigel:
(9 Aprilie 2021, 11:12)
Cred ca adevarul este pe undeva pe la mijloc; este posibil ca boc cel mic sa fi avut o oarecare influenta deoarece a fost prim-ministru...desi...mai mult yesmen-ul lui base marinaru. Insa ceilalti primari care au dezvoltat frumos orasele lor, Oradea, Sibiu, Timisoara, Iasi, astia nu au fost nr 2 in stat astfel incat sa pompeze bani cu nemiluita in ograda lor. In centrul si vestul tarii este alta mentalitate, in primul rand datorita interactiunii cu occidentul. Oameni umblati pe afara, care au vazut ca la straini se poate si au devenit si ei putin mai vocali, mai radicali in ceea ce priveste drepturile lor de cetatean. Se duc la primarie si in loc sa stea in pozitia ghiocelului cu caciula in mana, ii spun lui boc: avem nevoie de internet gratuit in pietele publice / reabiliteaza zona x / vrem transport local decent / vrem locuri de munca, deci atrage investitori, etc. Executarea! Si ala intelege ca lumea s-a desteptat (nu ca la noi) si are pretentii firesti; si face tot posibilul ca sa dezvolte orasul cu precadere pe fonduri europene. Iar lucrarile sunt de o calitate "nemteasca". Haideti sa "comparam" o piata publica din Oradea reabilitata numai in granit/marmura, unde totul este asezat si nivelat la milimetru - cu pavelele din Piata Revolutiei Slobozia (o mizerie si o rusine, reabilitata prost, cu pavele ieftine si strambe pe f multi bani imprumutati). La Oradea "gunoierii" au masini electrice ca sa nu polueze atmosfera, iar la slobozia (cu "s" mic) au maturoaie de nuiele, starnind nori de praf ca in ultimul catun! De ce? pentru ca stam in pozitia ghiocelului in fata "conducatorilor" si nu stim sa fim verticali, demni si sa ne cerem drepturile.
Boc face referendum ca sa vada ce investitii isi doresc clujenii, noua ne impun politicienii investitii scumpe inutile si paguboase! Daca vom continua sa dormim in papuci niciun primar nu va face nimic pentru noi. Altfel ar sta lucrurile daca s-ar trezi cu un sfert din oras in fata primariei ca sa le dam termen 3 luni sa
Gigel:
(9 Aprilie 2021, 08:34)
@Jon - ca sa poti urma exemplul Clujului, trebuie sa te cheme Boc si sa ajungi prim ministru. Dupa aceea aloci o gramada de bani de la Guvern catre Cluj, te intorci primar si faci tot ceea ce iti doresti. Clujul (la fel ca si Bucurestiul) a fost facut pe banii nostri, ai tuturor, nu mai visati la cai verzi pe pereti! Or fi facut si cateva proiectele de fonduri europene, dar majoritatea sunt bani de la bugetul de stat!
Jon:
(7 Aprilie 2021, 13:25)
Aveti dreptate @Jon,toata lumea se cumpara cu bani,problema este pe viitor.Daca nu se schimba mentalitatile nimic nu o se schimbe.Trebuie urmat exemplul Clujului,atunci vom vedea rezultatele.
@Țuțu:
(7 Aprilie 2021, 08:08)
Cred ca mai ai de asteptat stimabile inca vreo 3 ani si ceva pana vei vedea asfalt o alta promisiune elect orala. Domnul primar este ocupat cu lucruri importante nu cu nimicuri. Ii continua proiectele costisitoare si inutile ale lui mocio. Face sali polivalente, nu strazi si trotuare. Intreb si eu carcotas fiind: daca vin cu noroi din cartier, (ca nu am trotuar si strada) imi da voie sa intru asa murdar in sala polivalenta, sau trebe sa-mi las cizmele la intrare? Ca m-as sterge de noroi pe iarba, in spatiul verde, dar ce sa vezi? nici d`ala nu mai avem in oras: doar pavele puse stramb si prost.
2. Domnule liberal - alegator al domnului primar. Va rog sa retineti un lucru: in politica nu sunt oameni providentiali; cum politica se face pe centura moralitatii, este normal sa fie populata cu specimene corespunzatoare. Ce-l recomanda pe deflorabil ca sa fie rasplatit cu functii de conducare? probabil sponsorizarea, nu competenta si profesionalismul.
Altfel ar fi stat lucrurile daca am fi ales un primar independent, neafiliat politic. Acela nu ar fi avut datorii la nimeni, doar datoria fata de alegatori!
Țuțu. :
(6 Aprilie 2021, 23:25)
Domn Primar veniți pe Str.Penes Curcanu,ați promis în campanie ca se asfaltează, totul de mântuială.
@ Jon:
(6 Aprilie 2021, 20:28)
Sunt liberal , l-am votat pe d-nul Soare si am fost entuziast cind a ciștigat acest mandat ! Îi doresc realizări importante si  multe mandate ! Sunt dezămagit însă de susținerea politică pe care o acordă unor demnitari , viceprimar d-nul Gigi Manea , subprefect d-nul Babageanu , subprefect d-na Tonița Manea ( soția d-lui Gigi Manea ) , d-nul Chioveanu presedinte ANSVSA , d-nul Mihăița Gaină - presedinte Agentia nucleară ...  Cred că se irosesc șanse importante de a promova tineri capabili , cu potențial ... Păcat ! 
@Jon:
(6 Aprilie 2021, 14:14)
Adevarat, nici noi alegatorii nu suntem corecti; ne plecam capul in pozitia ghiocelului si intindem mana la mita electorala, insemnand un pui de crevedia, 1 sticla de ulei si o punga de faina, ori stergea datoriei de pe caiet de la magazinul satesc ce apartine unui politician. Nu realizam ca astfel de cadouri otravite le vom plati cu varf si indesat! Primarul astfel ales, pe baza mitei electorale, isi va recupera de 1000 de ori banii "investiti", facand tot felul de proiecte inutile dar costisitoare, gen "parcarea subterana". Nemaifiind bani de investitii normale (ex repararea strazilor si a trotuarelor) tot noi suferim cheltuind din buzunar cu repararea masinilor sau a pingelelor. Sau, platind apa industriala la pret de potabila, iar in paralel...cumparand apa ca niste sclavi pe plantatie! Daca te referi la primarul nou-ales, inca e prematur sa-l critice cineva, poate doar sub aspectul ca nu trebuia sa continuie unele proiecte inutile demarate de catastrofele de dinaintea lui. Daca insa te referi la ceilalti, noi, cei care nu i-am ales niciodata avem dreptul sa le criticam prestatia paguboasa. Cine a votat mereu rosu, de 30 de ani incoa` sa-i aplaude in continuare, ba chiar sa-i ia acasa!
Maria:
(6 Aprilie 2021, 14:13)
Mă bucur că a uitat de promisiunea făcută de a face un Muzeu  al Satului in fata Muzeului Agriculturii ,pe spatiul verde. Sgur, era intr-o euforie postelectorala, dar ...
Jon:
(6 Aprilie 2021, 11:44)
Toata lumea il critica pe primar? De ce?Dar oare noi  cetateni aceestui oras suntem corecti?Pana acum am avut PSD de 30 ani .Muncesc din 2012 in Germania,dar democratie ca asta e greu de gasit.
micki :
(6 Aprilie 2021, 09:58)
dom primar vezi bre pe cine sustii in functii la deconcentrate, corupti si compromisi, ca lumea vede si judeca. pacat ca am avut incredere.
privitor:
(6 Aprilie 2021, 09:26)
ce este asa greu de inteles ca o aruncare de privire din afara, indiferent ca este pe pozitia de candidat care arunca cu promisiuni sau angajamente, de cetatea platitor de taxe ( sau de amenzi...hi, hi, hi.... ), de multe ori umbrit de frustrari,  nu are nicio legatura cu realitatea dura din interiorul sistemului administrativ ?
melanjul de interese , de la cele mai marunte, personale, la cele mai mari, de grup sau de partid, pana la hatisul legislativ greoi si alambicat, dublat de o lipsa de pregatire si de corectitudine a tuturor, de la primar la ultimul debutant, creaza  pentru cetatean aceasta premiza de munca de sisif in a-si gasi rezolvarile la problemele curente : infrastructura, avize si autorizatii, acces modern  informatic/on line  in abordarea si rezolvarea  tuturor aspectelor de interes comun, dar si decenta si respectul  din partea angajatilor.
asa ca inarmati-va cu rabdare si puterea de a mai inghiti multe, foarte multe alte galuste, fanfaronade, parade sau gogosi de genul celor cunoscute in ultimii 30 de ani.
omul sfinteste locul ?
poate, daca am fi aveut marele noroc sa  il avem  pe acesta.
cum nu,....nu
AURsteru`:
(6 Aprilie 2021, 08:44)
Cand incepi zeci de proiecte nu termini niciunul! S-a facut vreo prioritizare a celor mai importante? A intrebat printr-un soi de referendum populatia cam ce considera util/urgent/important?
"creșterea mobilității pietonale în zona Casei Armatei (1,7 milioane de euro)"
Serios? Muream si nu realizam ca reprezinta o prioritate, o investitie care eventual va aduce si bani la buget!
Aia cu potabilizarea apei, mai este in calcul? nu calcul renal, ci real; se mai gandeste actuala administratie sa repare prostiile grave facute de cei trei primati anteriori? APA si GROAPA?
Strazi cu gropi si denivelari inseamna masini defecte si marfuri deteriorate si intarziate. Ce te va atrage sa ramai in slobozia? "creșterea mobilității pietonale în zona Casei Armatei"? Pariu ca mare parte dintre aceste proiecte vor deveni neeligibile pentru a fi finantate din bani europeni, iar apoi primaria va imprumuta bani fara numar pentru a le finaliza? Iar marii constructori vor fi selectati dintre firmele de partid(e) in mod egal: deflorabil-pene leu si bruzli-pe se deu.
P.S. vrei bani mai multi la buget d-le primar nou? actiune in instanta cu recuperarea prejudiciului facut de catre fostii primati: mustaciosu-scoica-mocio. Cum a returnat scoica banii de garantie de buna lucrare constructorului gropii, in conditiile in care ne-ai aratat ca structura parcarii subterane este neconforma, fiind subdimensionata? Totusi vad ca "tine" deasupra ei masinile noii conduceri a prefecturii; aia lui jiji muschi era prea grea?
@Un pesedist:
(5 Aprilie 2021, 18:42)
4 ani de zile o sa fie vaide oras plin de saracie, in loc sa vina cu planuri constructive vine doar cu cele distructive, vrea sa lase oamenii de la paza fara servici, multi dintre ei cu familii datorii. Cica sa mai ramai in orasu asta. Dar pe primar nu-l intereseaza atata timp cat are salariu lunar cat are un paznic anual...
@Marian:
(5 Aprilie 2021, 17:45)
Da, Marian, ai dreptate. Una ne-a promis primarul atunci când era candidat și cam alta ne zice că face acum.
A vorbit despre eficiență, despre profesionalism, despre reducerea drastică a imensului aparat birocratic din primărie, despre eliminarea pilelor și pițipoancelor.
Și acum ne ia cu povești, că stai să vezi că nu-i ce crezi, că de fapt e bine cum era.
Dragule primărel, dacă mergi pe varianta aceasta nu prea te văd bine la următoarele alegeri.
Nici pe tine, nici partideaua pe care o conduci momentan

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Sâmbătă 10 Apr 2021
378 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
« 1 3 4 5 6 7 8 9 335 336

Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

9 Aprilie 2021, 14:10


Grupul de Comunicare Strategică: 42 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Vineri, 9 aprilie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 10006, cu 42 de cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

9 Aprilie 2021, 13:20
(96 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Amenzi de peste 60 mii de lei pentru nerespectarea măsurilor de protecție sanitară

În cursul zilei de joi, 8 aprilie a.c., aproape 100 de forțe de ordine au acționat pe raza județului Ialomița pentru verificarea respectării măsurilor și interdicțiilor impuse în vederea limitării răspândirii ...[citește_toată_știrea]

9 Aprilie 2021, 11:40
(82 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Poiectil de artilerie neexplodat, descoperit de muncitorii care săpau o groapă

Slobozia: Poiectil de artilerie neexplodat, descoperit de muncitorii care săpau o groapă

Vineri, 9 aprilie a.c., în jurul orei 9,50, o echipă care executa lucrări pe raza municipiului Slobozia a descoperit un proiectil exploziv de artilerie, de calibru 75 milimetri. Conștientizând pericolul ...[citește_toată_știrea]

9 Aprilie 2021, 10:55
(122 vizualizări - 0 comentarii)


Un pacient al Spitalului Slobozia s-a aruncat în gol de la etajul 3!

Printr-un comunicat de presă, Spitalul Județean de Urgență informează că «în cursul zilei de miercuri, 8 aprilie 2021, in jurul orelor 16,45, un pacient, internat în Secția Medicină Internă, s-a aruncat ...[citește_toată_știrea]

8 Aprilie 2021, 23:10
(387 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Țeapă de 1 milion de euro, dată de o contabilă firmei la care lucra

O femeie de 36 de ani a fost pusă sub control judiciar într-o anchetă a polițiștilor Serviciului de Investigații a Criminalității Economice al IPJ Ialomița. Aceasta este acuzată de faptul că, în perioada ...[citește_toată_știrea]

8 Aprilie 2021, 18:05
(832 vizualizări - 3 comentarii)


anunț angajare

anunț angajare

Compania
EXPUR SA

recrutează
Fochist
-Centrală
termică


Cunoștințe necesare postului
-Școală profesională pentru meseria
de fochist sau liceu de specialitate
-Calificare fochist în Clasa A, Grupa a II-a
Cerințe
-Deservirea centralei termice conform
procedurii de lucru
-Monitorizarea echipamentelor din centrala termică
-Verificarea parametrilor de funcționare
a echipamentelor din centrala termică și
anunță ori de câte ori constată
o anomalie în funcționarea
echipamentelor centralei
Dacă răspundeți cerințelor de mai sus
și doriți să acceptați provocările
acestui post vă rugăm să trimiteți
o scrisoare de intenție
și un curriculum vitae
până la data de 30.04.2021
pe adresa de e-mail [email protected]

8 Aprilie 2021, 17:40


CNAIR: Încep reparațiile la podul de la Fetești, peste Brațul Borcea

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere anunță semnarea contractului de lucrări pentru reabilitarea podului peste Brațul Borcea de la Fetești. Valoarea contractului este de 67,7 milioane ...[citește_toată_știrea]

8 Aprilie 2021, 17:25
(100 vizualizări - 0 comentarii)


8

Fetești: Femeie rănită într-un accident rutier

O șoferiță de 30 de ani a fost rănită într-un accident rutier petrecut joi, 8 aprilie a.c., în apropiere de municipiul Fetești. Tânăra a fost preluată de un echipaj SMURD și transportată la Spitalul Municipal ...[citește_toată_știrea]

8 Aprilie 2021, 17:10
(107 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Fetești accident


anunț angajare

SC ACIM SA București
angajează
Pentru lucrări în zona Slobozia-Țăndărei,
jud. Ialomița

-Automacaragiu
-Deservent utilaje (buldoexcavatorist)
-Instalatori apă-canal

Relații la telefoanele
021/25.57.456
021/25.55.978
0745/631.081

8 Aprilie 2021, 16:55


AJFP Ialomița: S-au modificat declarațiile pentru notificarea intrării/ieșirii din sistemul TVA

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii ineresați că au fost actualizate declarațiile 097 și 700 ca urmare a modificării plafonului pentru care se aplică sistemul ...[citește_toată_știrea]

8 Aprilie 2021, 16:40
(101 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Întrerupere apă la Căzănești

Ca urmare a unei avarii pe conducta principală de alimentare cu apă de pe strada Vasile Popescu din orașul Căzănești, RAJA Constanța a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile joi, 8 aprilie ...[citește_toată_știrea]

8 Aprilie 2021, 16:25
(105 vizualizări - 0 comentarii)


12

anunț angajare

RWA RAIFFEISEN
AGRO ROMANIA SRL

angajează în Căzănești
-Laborant (cu sau fără experiență)
-Silozar
-Operator depozit

Oferim salariu atractiv,
asigurare medicală privată
și acess la tele-medicină
Cei interesați sunt rugați
să sune la numărul de telefon

0737/027.243

8 Aprilie 2021, 15:20


Slobozia: «5 decenii de pictură»

Sâmbătă, 10 aprilie a.c., Galeriile de Artă «Arcadia» din cadrul Centrului Cultural «Ionel Perlea» din Slobozia vor găzdui expoziția personală de pictură a artistului Virgiliu Parghel. Intitulat «5 decenii ...[citește_toată_știrea]

8 Aprilie 2021, 14:20
(72 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 40 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Joi, 8 aprilie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 9964, cu 40 de cazuri mai mult față de ziua de miercuri ...[citește_toată_știrea]

8 Aprilie 2021, 13:40
(156 vizualizări - 0 comentarii)


Căzănești: Eveniment privat întrerupt de polițiști

În cursul zilei de marți, 6 aprilie a.c., aproape 100 de forțe de ordine au acționat pe raza județului Ialomița pentru verificarea respectării măsurilor și interdicțiilor impuse în vederea limitării răspândirii ...[citește_toată_știrea]

7 Aprilie 2021, 14:45
(246 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 60 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Miercuri, 6 aprilie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 9924, cu 60 de cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

7 Aprilie 2021, 13:25
(205 vizualizări - 0 comentarii)


Accidente la Iazu și Fierbinți-Târg

Accidente la Iazu și Fierbinți-Târg

Marți, 6 aprilie a.c., în jurul orelor 16,15, salvatorii de la Detașamentul de Pompieri Slobozia-Garda de Intervenție Slobozia au fost solicitați să intervină la un accident rutier în care a fost implicat ...[citește_toată_știrea]

7 Aprilie 2021, 09:45
(155 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Luni, 12 aprilie 2021, termen limită de depunere a unor declarații fiscale

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește persoanelor impozabile, înregistrate în scopuri de TVA conform art. 316 din Legea 227/2015, care nu au depășit plafonul de scutire și care ...[citește_toată_știrea]

7 Aprilie 2021, 08:40
(215 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

6 Aprilie 2021, 19:10


Tânăr din Alexeni, reținut după ce a spart geamurile la 11 autovehicule în Urziceni

Un tânăr, de 23 de ani, din Alexeni, a fost reținut de polițiști în cursul zilei de luni, 5 aprilie a.c., pe raza municipiului Urziceni. Conform oamenilor legii, în cursul nopții de sâmbătă spre duminică ...[citește_toată_știrea]

6 Aprilie 2021, 18:05
(242 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiuni preventive pentru respectarea măsurilor de protecție sanitară

Peste 100 de polițiști ialomițeni au participat luni, 5 aprilie a.c., la o acțiune preventivă ce a avut ca scop respectarea măsurilor de protecție sanitară. Cu ocazia acestei misiuni, oamenii legii au aplicat ...[citește_toată_știrea]

6 Aprilie 2021, 15:55
(144 vizualizări - 0 comentarii)


Horia: 48 de ore de luptă cu flăcările

Horia: 48 de ore de luptă cu flăcările

Au trecut 48 de ore de când pompierii din Ialomița și Călărași încearcă să stingă un incendiu care a cuprins o șiră de baloți de aproximativ 50 de metri lungime și 4 metri înălțime. Pompierii au reușit ...[citește_toată_știrea]

6 Aprilie 2021, 15:40
(183 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Horia incendiu


Cotorca: Autocamion implicat în accident

În dimineața zilei de marți, 6 aprilie a.c., un accident rutier s-a petrecut în zona localității Cotorca. Din informațiile autorităților, în evenimentul rutier a fost implicat un autocamion. Șoferul autovehiculului ...[citește_toată_știrea]

6 Aprilie 2021, 15:25
(157 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Cotorca accident


Grupul de Comunicare Strategică: 39 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Marți, 6 aprilie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 9864, cu 39 de cazuri mai mult față de ziua de luni ...[citește_toată_știrea]

6 Aprilie 2021, 13:25
(252 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Atenție, se oprește apa la Fetești!

RAJA Constanța informează toți consumatorii din orașul Fetești cu privire la faptul că în noaptea de marți spre miercuri, 6/7 aprilie 2021, în intervalul orar 24,00-04,00, se va opri apa în tot orașul. ...[citește_toată_știrea]

6 Aprilie 2021, 10:50
(168 vizualizări - 0 comentarii)


Focar COVID-19: Carantină zonală la Gârbovi

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Ialomița a dispus carantinarea zonală a comunei Gârbovi. Decizia va intra în vigoare de la miezul nopții de luni spre marți, 5/6 aprilie 2021, și va fi valabilă ...[citește_toată_știrea]

5 Aprilie 2021, 17:05
(413 vizualizări - 0 comentarii)


Peste 600 de persoane aflate în carantină/izolare, verificate de polițiștii ialomițeni în ultimele 24 de ore

Duminică, 4 aprilie a.c., forțele de ordine au fost la datorie, acționând pentru verificarea respectării măsurilor impuse în contextul Stării de Alertă, precum și  pentru prevenirea și limitarea infectării ...[citește_toată_știrea]

5 Aprilie 2021, 15:45
(203 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 69 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Luni, 5 aprilie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 9825, cu 69 de cazuri mai mult față de ziua de duminică ...[citește_toată_știrea]

5 Aprilie 2021, 13:40
(278 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Platformă on-line pentru adeverințele aferente sectorului zootehnic

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează că, începând cu data de 5 aprilie 2021, pune la dispoziție o platformă on-line prin care pot fi transmise către Centrele județene ...[citește_toată_știrea]

5 Aprilie 2021, 11:20
(178 vizualizări - 0 comentarii)


« 1 3 4 5 6 7 8 9 335 336
Ultimele comentarii
Nostradamus în Guvernul Cîțu a aprobat 87,6 milioane de lei pentru Sala Polivalentă din Slobozia Ilie în Urban SA Slobozia a achiziționat autoturisme noi pentru conducerea firmei aloo în Anunțul de AUR al Ialomiței gigi în Guvernul Cîțu a aprobat 87,6 milioane de lei pentru Sala Polivalentă din Slobozia Rycy în Izoleta cumpărată de Consiliul Județean Ialomița, nefolosită în pandemie Ionuț Coman în Anunțul de AUR al Ialomiței @sugetar în Pază și Servicii Comunitare SRL a făcut profit pe banii contribuabililor @O gacica în Pază și Servicii Comunitare SRL a făcut profit pe banii contribuabililor Gigel în Urban SA Slobozia a achiziționat autoturisme noi pentru conducerea firmei @cetatean în Urban SA Slobozia a achiziționat autoturisme noi pentru conducerea firmei cetatean în Urban SA Slobozia a achiziționat autoturisme noi pentru conducerea firmei cetatean în Anunțul de AUR al Ialomiței @Vladimir în Urban SA Slobozia a achiziționat autoturisme noi pentru conducerea firmei Vali în Guvernul Cîțu a aprobat 87,6 milioane de lei pentru Sala Polivalentă din Slobozia PUTIN în Urban SA Slobozia a achiziționat autoturisme noi pentru conducerea firmei sugetar în Izoleta cumpărată de Consiliul Județean Ialomița, nefolosită în pandemie @Gigel în «Vom avea un buget de austeritate!» @Gigel în «Vom avea un buget de austeritate!» Vladimir în Urban SA Slobozia a achiziționat autoturisme noi pentru conducerea firmei @WALY în Guvernul Cîțu a aprobat 87,6 milioane de lei pentru Sala Polivalentă din Slobozia
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...