Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Urban SA Slobozia a achiziționat autoturisme noi pentru conducerea firmei

Urban SA Slobozia a achiziționat autoturisme noi pentru conducerea firmei

bonus: Adrian Stoicescu primește a doua șansă... la Urban SA Slobozia

Regimul de austeritate financiară impus de Valentin Cilibeanu, fostul director al Urban SA, s-a încheiat. La începutul anului 2021, firma a achiziționat două autoturisme Dacia Logan și un autovehicul de teren Dacia Duster pentru conducerea firmei. Noul director, Adrian Stoicescu, susține că achizițiile sunt anterioare numirii sale în funcție. «Aceste achiziții au fost stabilite în bugetul de venituri și cheltuieli al firmei încă de la sfârșitul anului trecut. Eu am cumpărat doar un telefon de serviciu...» a declarat Stoicescu pentru ziarul nostru.

3 autoturisme noi Abia scăpată de datoriile istorice, dar încă cu sabia deasupra capului, Urban SA face primele cheltuieli «de plăcere» pentru anul în curs. În luna ianuarie 2021, firma a achiziționat două autotu­risme Dacia Logan, iar în aprilie a.c. noul director Adrian Stoicescu va conduce un autovehicul Dacia Duster. Surse interne susțin faptul că noile achiziții sunt destinate conducerii extinse a firmei. Rea­mintim că fostul director al Urban SA, Valentin Cilibeanu, este acum directorul tehnic al Urban SA, după ce în 25 februarie 2021 a fost înlocuit de Adrian Stoicescu. Con­tactat pentru un punct de vedere oficial, Adrian Stoicescu a declarat că noile achi­ziții au fost decise înainte de instalarea sa. «Aceste achiziții au fost stabilite în bugetul de venituri și cheltuieli al firmei încă de la sfârșitul anului trecut... Eu am cumpărat doar un telefon de serviciu. Și un laptop HP... Acestea sunt singurele cheltuieli făcute de mine!» a declarat noul director al Urban SA Slobozia.

Urban SA va accesa fonduri europene Adrian Stoicescu susține că venirea sa la conducerea Urban SA trebuie privită într-un context mai larg, cel al intențiilor administrației județene de a transforma Urban SA într-un operator regio­nal de apă și apă uzată. «Dorim să implicăm Urban SA în accesarea de proiecte europene... Am o experiență solidă în acest domeniu, apreciez eu. Am accesat fonduri europene în perioada 2007-2014, am implementat cu succes astfel de proiecte... Și intenționez să fac același lucru și aici! De asemenea, am experiență în domeniul construcțiilor pentru că vin din mediul privat unde am activat timp de 10 ani. Sunt convins că alături de autoritățile locale și județene putem transforma firma Urban SA într-un operator regio­nal pe această piață!» a mai declarat Adrian Stoicescu, printre altele. Reamintim că Adrian Stoicescu a fost susținut pentru a ocupa postul de director al Urban SA de către Alexandru Potor, administratorul public al județului Ialomița.

Adrian Stoicescu primește a doua șansă... la Urban SA
Aparent decente, declarațiile lui Adrian Stoicescu sunt contrazise de către trecutul domniei sale. Potrivit unor informații colportate în mediul on-line, Adrian Stoicescu a deținut firma Construcții Management SRL. În anul 2012, acesta a obținut de la banca Transilvania un împrumut în valoare de 60000 de euro. Împrumutul a fost girat de finul și partenerul său de afaceri, Ionuț Samoilă, cu locuința personală a acestuia din urmă. În pofida asigurărilor verbale, Adrian Stoicescu nu reușește să achite ratele creditului și nici nu poate justifica cheltuirea celor 60000 de euro. La 2 ani distanță, Ionuț Samoilă îl cheamă în instanță pe nașul său acuzându-l de «înșelăciune», «delapidare» și «fals în acte». Procesul este clasat «din lipsă de probe». După 5 ani, în octombrie 2017, Ionuț Samoilă pierde casa girată și ajunge pe drumuri. Referitor la acest episod al activității sale profesionale, Adrian Stoicescu a declarat pentru ziarul nostru: «Viața economic are suișuri și coborâșuri. Domnul Samoilă a fost partenerul meu de afaceri. Au fost și vremuri bune, când firma avea 25 de angajați și producea, dar și vremuri rele când am rămas doar eu si contabila... După știința mea, la mo­mentul când am părăsit firma, toate obligațiile fiscale erau achitate. Domnul Samoilă este în continuare acolo...» a de­clarat Adrian Stoicescu.

8 Aprilie 2021, 12:10 (4018 vizualizări - 10 comentarii)

Citiți și:
Afabilul Stoicescu, directorul secret al Urban SA

Comentariile cititorilor:


Ilie:
(10 Aprilie 2021, 12:49)
Bun băiat noul dir.de la Urban, dl.primar.Un teper si un hot.Asta trebuia la Urban.Ca mergea prea bine.
Gigel:
(9 Aprilie 2021, 17:31)
@Albu - problema pe strada Lacului este: canalizarea trebuie inlocuita. Tuburile de azbest s-au surpat sub propria greutate, constructorul initial le-a pus prost (si pe vremea lui Ceausescu s-au facut lucrari proaste cu duiumul, tuburile au fost amplasate pe un teren nestabilizat). Acolo nu se poate face reparatie, ci trebuie inlocuite pur si simplu. Ceea ce presupune oprirea circulatiei pe o perioada de cel putin 3 luni, devierea canalizarii prin pompe supraterane (ceea ce s-a mai facut, nu ar fi o problema), stabilizarea terenului (aceasta dureaza) si inlocuirea in etape a tuburilor. Nu in ultimul rand, inseamna si repararea strazii Lacului (de fiecare data, strada s-a asfaltat pentru a lasa soferii sa simta efectul mersului pe strachini).
@cetatean:
(9 Aprilie 2021, 16:16)
Degeaba cunoaste Albu reteaua daca nu stie ce sa faca cu ea. Exemplu canalizarea de pe strada Lacului la care Albu a condus lucrarile si a reparat-o de 10 ori in 5 ani in acelasi loc. Un om care cunoaste meserie face lucrarea o data si bine nu de 10 ori si prost.
cetatean:
(9 Aprilie 2021, 14:36)
Cine mai este si pocitania aceasta vrea sa stea si el 4 ani pe banii contribuabiilor ,la Urban ajunge Albu ca singur director ,cunoaste reteaua ,problemele de la Urban .
@Vladimir:
(9 Aprilie 2021, 13:11)
"Lasati urbanul sa-si faca treaba".. Care treaba? Sa otraveasca populatia cu apa menajera data la robinet pe post de "apa potabila". Sa fii sanatos,@Vladimir, si sa bei o suta de ani apa"potabila"a  urbanului!
PUTIN:
(9 Aprilie 2021, 11:45)
Domnule "Vladimir" PUTIN respect va rog. Inteleg ca sunteti vreun "organ" important de la urban, sau poate consilier local ce faceti parte din consiliul urban, ori vreun fost primar care a pompat bani multi in tenebroasele retele de apa. Pretul asta "mic" cu care ne inchideti gura este insa pentru o APA INDUSTRIALA TRATATA! si nu pentru o apa potabila pe care spuneti ca ne-o vindeti. Nu mai comparati mere cu pere; apa imbuteliata provine de pe o piata privata si deci suntem la mana speculantului privat. Este foarte posibil ca un intreprinzator (PATRON care da de mancare tarii si tine economia, deci erou) sa umple bidoanele tocmai de la robinetul URBAN, sa-i sigileze capacul la bidon si sa ne-o vanda ca "apa pura de la munte" pe multi bani. Da, insa asta este altceva, nu inseamna ca trebuie sa fiti la fel de nemernici ca ei si sa va aliniati pretul. Pentru "eroii" astia poate s-or sesiza anumite institutii de forta, deci nu faceti ce fac ei, sunteti o companie de interes public local, subordonata primariei, deci municipiului - cetatenilor. In 2013 Cili wili s-a dus in consiliu cu jalba-n protap ca sa ceara scumpirea apei, pe motiv de pierderi, deci de management dezastruos, invocand pretul mare practicat de RAJA. Pe principiul enuntat de dvs., cum ca altii au pret mai mare pe mc. (metru cub). Iar ex-primatul scoica s-a executat intocmai si ne-a marit pretul la apa industriala, ascunzand faptul ca este nepotabila; au masluit politic buletinele de analiza a apei, numind cu influenta politica sefi la dsp care sa puna batista pe tzambal. Asa ca...nu tine, nu mai plecam dupa fenta! Pacat ca nici acum nu este interes sa se potabilizeze apa, facem sali polivalente.
Vladimir:
(9 Aprilie 2021, 09:25)
Nu vă mai luați de Urban și de cei care muncesc la această întreprindere.Aveti apă la cel mai scăzut preț pe MC,in condițiile in care in magazine găsiți la 6-7lei bidon de 10l.Cu dotările astea, bune sau proaste.Cat era Cilibeanu director, toată lumea îl peria,inclusiv Urbanistul,care scrie.De ce nu își dă numele? Lăsați Urbanul să își facă treabă și să ne asigure apa la robinet.
Gigel:
(9 Aprilie 2021, 08:25)
Acest directoras numit politic (pentru simplul merit ca ar fi "prieten" cu Alexandru Potor) ar trebui sa ne anunte in primul rand cand va fi gata statia de tratare a apei. Este singurul (UNICUL) lucru pe care ar trebui sa il intereseze. Adica sa mearga zilnic pe la statie, sa vada progresul daca exista, si sa ne informeze. Sa discute permanent cu constructorul, sa puna presiune, sa se implice. Sa ne informeze zilnic depasirile la anumiti parametri ai apei. Si sa verifice de ce la statia de epurare miroase uneori de iti muta nasul, si sa rezolve problema. Sa mearga pe strazi si sa verifice daca angajatii isi fac treaba. De pe comodul scaun care se vede in fotografie (si mai nou, de la volanul autoturismului Duster platit din bani publici), nu se face nimic! Si precedentul director, care a stat doar pe scaun, tot nimic a facut!
Incompetenta:
(8 Aprilie 2021, 22:37)
Ce sa facă Cilibeanca cu Dusterul ca oricum ea e toată ziua la cumpărături la piață nu la munca, iar piața e aproape de Urban merge si pe jos.
Urbanistul:
(8 Aprilie 2021, 16:43)
Nu putea nevasta Cilibeanului sa mearga decat in DUSTER, in conditiile in care achizitionase acum doi ani un LOGAN MCV nou. Pentru masinile conducerii se gasesc bani, pentru dotarea muncitorilor nu. Macar de s-ar deplasa sa vada puturile de apa de la Brancoveni(stalpi rupti si cazuti, balarii), pentru aceste lucruri nu se gasesc bani.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Vineri 16 Apr 2021
381 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
« 1 3 4 5 6 7 8 9 336 337

Grupul de Comunicare Strategică: 33 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Joi, 15 aprilie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 10241, cu 33 de cazuri mai mult față de ziua de miercuri ...[citește_toată_știrea]

15 Aprilie 2021, 13:40
(87 vizualizări - 0 comentarii)


Infractori din Roșiori, arestați

Polițiștii din cadrul Poliția Municipiului Urziceni și ai Secției 4 Poliție Rurală Coșereni, cu sprijinul Serviciului de Investigații Criminale au acționat pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute ...[citește_toată_știrea]

15 Aprilie 2021, 11:50
(80 vizualizări - 0 comentarii)


Screening TB-depistarea activă a tuberculozei, caravană în 14 comune ialomițene

Screening TB-depistarea activă a tuberculozei, caravană în 14 comune ialomițene

Coșereni, Adâncata, Balaciu, Albești, Ciulnița, Bucu, Sudiți, Movila, Bordușani, Giurgeni, Gura Ialomiței, Mihail Kogălniceanu, Traian și Miloșești sunt comunele din județul Ialomița care vor beneficia ...[citește_toată_știrea]

15 Aprilie 2021, 09:35
(79 vizualizări - 0 comentarii)


Ion Roată: Șofer fără permis la volanul unei mașini «sustrase»

Marți, 13 aprilie a.c., în jurul orelor 14,30, polițiștii din Ion Roată, în timp ce efectuau activități de monitorizare a traficului rutier pe raza comunei Ion Roată, au depistat în flagrant un bărbat, ...[citește_toată_știrea]

14 Aprilie 2021, 15:05
(158 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beat la volan

Marți seara, 13 aprilie a.c., în jurul orelor 21,30, polițiștii din Grivița au oprit, pentru control, pe raza localității Iazu, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 40 de ani. Întrucât șoferul ...[citește_toată_știrea]

14 Aprilie 2021, 14:50
(128 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Amenzi de peste 26 mii de lei pentru nerespectarea măsurilor de protecție sanitară

Peste 1100 de persoane, 49 de societăți comerciale și aproape 150 de autovehicule au fost verificate în ultimele 24 de ore. Activitățile de prevenire a răspândirii COVID-19 desfășurate de polițiști continuă ...[citește_toată_știrea]

14 Aprilie 2021, 14:40
(135 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 46 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Miercuri, 14 aprilie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 10208, cu 46 de cazuri mai mult față de ziua ...[citește_toată_știrea]

14 Aprilie 2021, 13:40
(170 vizualizări - 0 comentarii)


Maia: Proiectil neexplodat, găsit în curte

Marți, 13 aprilie a.c., în jurul orelor 13,55, un cetățean din comuna Maia, în timp ce lucra în grădină, a văzut un obiect ce părea a fi un proiectil. Conștientizând pericolul reprezentat de muniția rămasă ...[citește_toată_știrea]

14 Aprilie 2021, 11:25
(128 vizualizări - 0 comentarii)


8

APIA: Plăți pentru beneficiarii Măsurii 14-Bunăstarea animalelor

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează că a demarat  plata cererilor depuse în anul 2020 pentru Măsura 14-Plăți privind bunăstarea animalelor-pachet a) Plăți în favoarea ...[citește_toată_știrea]

14 Aprilie 2021, 09:10
(122 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

13 Aprilie 2021, 18:10


Grupul de Comunicare Strategică: 39 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Marți, 13 aprilie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 10162, cu 39 de cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

13 Aprilie 2021, 13:25
(215 vizualizări - 0 comentarii)


Bărbat din Slobozia, dispărut de la domiciliu

Bărbat din Slobozia, dispărut de la domiciliu

Luni, 12 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Slobozia au fost sesizați cu privire la faptul că Ștefan Marinel, de 58 de ani, din Slobozia, ar fi plecat de la domiciliu și nu a mai ...[citește_toată_știrea]

13 Aprilie 2021, 11:10
(312 vizualizări - 0 comentarii)


12
anunț angajare

anunț angajare

Compania
EXPUR SA

recrutează
Fochist
-Centrală
termică


Cunoștințe necesare postului
-Școală profesională pentru meseria
de fochist sau liceu de specialitate
-Calificare fochist în Clasa A, Grupa a II-a
Cerințe
-Deservirea centralei termice conform
procedurii de lucru
-Monitorizarea echipamentelor din centrala termică
-Verificarea parametrilor de funcționare
a echipamentelor din centrala termică și
anunță ori de câte ori constată
o anomalie în funcționarea
echipamentelor centralei
Dacă răspundeți cerințelor de mai sus
și doriți să acceptați provocările
acestui post vă rugăm să trimiteți
o scrisoare de intenție
și un curriculum vitae
până la data de 30.04.2021
pe adresa de e-mail [email protected]

13 Aprilie 2021, 11:05


Pește confiscat la Făcăeni și Bordușani

Pește confiscat la Făcăeni și Bordușani

Aproape 80 de kilograme de pește din speciile scrumbie și cegă au fost confiscate de polițiștii ialomițeni în cursul zilei de luni, 12 aprilie a.c., în localitățile Făcăeni și Bordușani. Astfel, a fost ...[citește_toată_știrea]

13 Aprilie 2021, 10:55
(249 vizualizări - 0 comentarii)


anunț angajare

SC ACIM SA București
angajează
Pentru lucrări în zona Slobozia-Țăndărei,
jud. Ialomița

-Automacaragiu
-Deservent utilaje (buldoexcavatorist)
-Instalatori apă-canal

Relații la telefoanele
021/25.57.456
021/25.55.978
0745/631.081

13 Aprilie 2021, 10:50


IPJ Ialomița: Acțiuni preventive pentru respectarea măsurilor de protecție sanitară

Pe parcursul zilei de luni, 12 aprilie 2021, polițiștii ialomițeni au acționat pentru verificarea modului în care se respectă măsurile impuse în contextul pandemiei de COVID-19. La nivelul județului au ...[citește_toată_știrea]

13 Aprilie 2021, 10:45
(108 vizualizări - 0 comentarii)


anunț angajare

RWA RAIFFEISEN
AGRO ROMANIA SRL

angajează în Căzănești
-Laborant (cu sau fără experiență)
-Silozar
-Operator depozit

Oferim salariu atractiv,
asigurare medicală privată
și acess la tele-medicină
Cei interesați sunt rugați
să sune la numărul de telefon

0737/027.243

13 Aprilie 2021, 08:20


AJOFM Ialomița: 5,18%, rata șomajului în februarie 2021

La sfârșitul lunii februarie 2021, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița erau înregistrați 4857 de șomeri (din care 2139 femei), rata șomajului fiind de 5,18%, cu 0,6 ...[citește_toată_știrea]

12 Aprilie 2021, 16:50
(116 vizualizări - 0 comentarii)


14 zile de carantină pentru localitățile Bucu și Gheorghe Doja

14 zile de carantină pentru localitățile Bucu și Gheorghe Doja

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Ialomița a dispus luni, 12 aprilie a.c., intrarea în carantină, pentru 14 zile, a localităților Bucu și Gheorghe Doja, din cauza incidenței crescute a cazurilor ...[citește_toată_știrea]

12 Aprilie 2021, 16:30
(346 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 41 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Luni, 12 aprilie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 10123, cu 41 de cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

12 Aprilie 2021, 13:40
(227 vizualizări - 0 comentarii)


Tânăr din Jilavele, la volan fără permis

În noaptea de sâmbătă spre duminică, 10/11 aprilie a.c., în jurul orei 1,30, polițiștii din Rădulești și Dridu, în timp ce desfășurau activități de patrulare pe raza comunei Jilavele, au oprit, pentru control ...[citește_toată_știrea]

12 Aprilie 2021, 12:45
(131 vizualizări - 0 comentarii)


Adolescenți de 16 ani din Bărbulești și Căzănești, surprinși la volan în trafic

Sâmbătă, 10 aprilie a.c., polițiștii din Jilavele au depistat, în flagrant, un minor în vârstă de 16 ani, din comuna Bărbulești, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității de domiciliu. Cu ocazia ...[citește_toată_știrea]

12 Aprilie 2021, 12:40
(171 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Petrecere privată, întreruptă de polițiști

Pe fondul numărului de cazuri de COVID-19 înregistrate, pentru prevenirea și combaterea infectării cu noul Coronavirus, sub autoritatea Instituției Prefectului-Județul Ialomița, în cursul zilei de duminică ...[citește_toată_știrea]

12 Aprilie 2021, 12:35
(280 vizualizări - 0 comentarii)


Produse contrafăcute, confiscate de polițiștii ialomițeni

În perioada 10-11 aprilie a.c., pe raza orașului Țăndărei și comunei Făcăeni au fost desfășurate activități de verificare a operatorilor economici, pentru depistarea activităților ilegale din domeniul comercializării ...[citește_toată_știrea]

12 Aprilie 2021, 12:30
(187 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Avarie pe strada Calea București din Fierbinți-Târg

Luni, 12 aprilie 2021, s-a înregistrat o avarie pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 90 mm, de pe strada Calea București din orașul Fierbinți-Târg, județul Ialomița. Pentru remedierea acesteia ...[citește_toată_știrea]

12 Aprilie 2021, 12:10
(81 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Se plătește subvenția la motorină aferentă trim. III și IV, anul 2020

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA), prin Centrele Județene, aduce la cunoștință că a început să efectueze plățile aferente ajutorului de stat la motorina utilizată în agricultură ...[citește_toată_știrea]

12 Aprilie 2021, 11:50
(192 vizualizări - 0 comentarii)


Incendii la Urziceni

La Urziceni, salvatorii din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni au fost solicitați duminică, 11 aprilie a.c., în jurul orelor 13,25, să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu de ...[citește_toată_știrea]

12 Aprilie 2021, 10:45
(139 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Urziceni incendiu


Grupul de Comunicare Strategică: 37 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Duminică, 11 aprilie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 10082, cu 37 de cazuri mai mult față de ziua ...[citește_toată_știrea]

11 Aprilie 2021, 13:40
(263 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 39 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Sâmbătă, 10 aprilie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 10045, cu 39 de cazuri mai mult față de ziua ...[citește_toată_știrea]

10 Aprilie 2021, 13:35
(257 vizualizări - 0 comentarii)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

9 Aprilie 2021, 14:10


« 1 3 4 5 6 7 8 9 336 337
Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...