Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Balonul presostatic al Sloboziei, «subânchiriat» de Asociația Club Sportiv Satori Art

Afaceri private cu bani publici la Școala nr. 6

Balonul presostatic al Sloboziei, «subînchiriat» de Asociația Club Sportiv Satori Art

Liceul Tehnologic «Înălțarea Domnului» din Slobozia gestio­nează de 2 ani balonul presostatic de pe terenul de fotbal din curtea Școlii nr. 6. În perioada septembrie 2020-martie 2021, conducerea școlii a închiriat balonul Asociației Club Sportiv Satori Art pentru desfășurarea de activități sportive. Asociația însă a «subînchiriat» balonul la ta­rife de 3 ori mai mari decât cele de închiriere. Directorul Liceului Tehnologic «Înăl­țarea Domnului», Mariana Hogaș, susține că nu a știut nimic până la finalizarea contractului de închiriere.

Ideile administrației Mocioniu La sfârșitul anului 2017, administrația Mocioniu a decis că un balon presostatic ar putea fi o alternativă rapidă și ieftină la sala de sport pe care elevii Școlii 6 din Slobozia o așteptau de 20 de ani. Investiția a costat 463000 de lei și a fost inaugurată în anul 2018. În vara anului 2018, la inaugurarea obiectivului, Adrian Mocioniu declara: «Ceea ce facem, facem în primul rând pentru voi, dragi copii! Pentru că trebuie să vă oferim un viitor sigur. De asemenea, este foarte important ca voi să vă aflați cât mai mult pe terenurile de sport...». Din păcate, aceste declarații au rămas fără acoperire. După primele luni de funcționare, conducerea școlii a înțeles că nu poate acoperi cheltuielile de întreținere ale acestui obiectiv. Iar elevii și-au înghițit dezamăgirea, că doar nu e prima dată când adulții le cheltuie viitorul pe promisiuni.

Unde nu poate statul, poate privatul În perioada scursă de la inaugurarea balonului, veniturile încasate din închirierea acestuia au fost de 48540 de lei. Adică puțin și insuficient pentru a asigura utilizarea balonului presostatic și pentru elevii școlii. În iarna anului 2020-2021, rămasă fără alternative, conducerea școlii a decis să închirieze balonul presostatic Asociației Club Sportiv Satori Art la prețul modic de 2800 de lei pentru un număr de 56 de ore pe săptămână. Adică fix 50 de lei per oră! Numai că Asociația, condusă după principiile economiei de piață, a «subînchiriat» balonul presostatic la prețuri de 3 ori mai mari pentru a-și acoperi cheltuielile. Afacerea a mers ca pe roate toată iarna și s-a «dezumflat» acum în buza primăverii, când sportul poate fi practicat în aer liber. Mariana Hogaș, directorul Liceului, susține că a fost de bună credință: «Nu am știut și nu știu de existența acestei situații... Nu ne-a informat nimeni cu privire la acest aspect! În ceea ce privește clauzele contractuale, ne-am achitat întru totul și am considerat că și chiriașul va da dovadă de aceeași seriozitate, profesionalism și bun-simț...».

Prinde orbul, scoate-i ochii
Situația pe care o semnalăm la Liceul Tehnologic «Înălțarea Domnului» nu este singulară. La nivelul orașului Slobozia, fiecare dintre unitățile de învățământ desfășoară activități care aduc venituri anuale. Din păcate însă, Consiliile de Administrație ale acestor școli nu sunt interesate de monitorizarea acestor venituri și de utilizarea lor în interesul elevilor. În cazul particular al Liceului Tehnologic «Înălțarea Domnului» aceste venituri s-au ridicat, în perioada 2016-2020, la peste 175000 de lei.

18 Aprilie 2021, 10:10 (4573 vizualizări - 26 comentarii)

Citiți și:
Schimbul de mâine de la «Înălțarea Domnului»
Clase pregătitoare «STEP BY STEP» la Liceul Tehnologic «Înălțarea Domnului»
Hairstyliste în Portugalia

Comentariile cititorilor:


Cititor:
(22 Aprilie 2021, 19:16)
Frumoasa miscare nea Cristi, deci bietii copii de la css au platit sala si pentru csm si pentru satori si pentru domnii aia de varsta a treia care veneau in amurg sa dea o bila, bravo asta insemna sa fi om de afaceri.
Un parinte:
(22 Aprilie 2021, 18:58)
Spun si eu o parere, nu cred ca este corect ca un elev sa platesca taxa unui privat sa intre intr-o sala de sport a unei scoli, oare nimeni din primarie nu a citit acest articol, juristii pentru ce va platim, domnule primar dumneavoastra nu aveti nimic de spus fata de aceasta situatie penibila?
@parinte:
(21 Aprilie 2021, 20:02)
Cei de la CSM nu au plătit nimic... Știu mai bine... Iar dacă încurcați cluburile este problema dumneavoastră... Nu vorbesc de CSS( BUGETAT DE MINISTERUL EDUCAȚIEI) ci de cei de la CSM( bugetat de primărie) doua entități diferite cu bugete diferite... Și deja nu mai are rost sa las comentarii aici ca eu doar mulțumesc pentru mana de ajutor data de cei de la satori ca am avut unde sa fac antrenament cu copiii.
@antrenor csm:
(21 Aprilie 2021, 15:16)
Tocmai asta este problema, copiii de la cluburile primariei nu au fost sustinuti deloc si nici nu au fost scutiti de taxa.Toata lumea a achitat taxa, inclusiv cei de la cluburile de stat.Din pacate cei care nu si-au permis nu au avut acces.Sa inteleg ca din punctul de vedere al unui antrenor, dam sansa la performanta doar bogatanilor.....restul stau acasa, chiar daca au potential.
Parinte:
(21 Aprilie 2021, 14:23)
Domu antrenor csm mintiti cu nerusinare, toti copii au platit indiferent de club. Iar daca spuneti ca cluburile apartinand municipalitatii nu trebuia sa plateasca am sa merg sa fac plangere penala sa mi se restitituie suma de 3000 lei pe care i-am platit.
Antrenor Csm:
(21 Aprilie 2021, 10:48)
Mi se pare foarte normal... Acel balon are anumite cheltuieli de suportat... Iar primăria nu poate susține copiii de la cluburi private ci doar copiii de la clubul primăriei... Dar dacă asa gândiți dumneavoastră îmi pare rău pentru aceasta generație ce urmează.
@antrenor csm:
(20 Aprilie 2021, 23:07)
Haideti ca am ras cu lacrimi la povestea dvs.....ca......sportivii de la CSM nu au platit.......ha...ha...ha...sprijinul acordat tenisului ialomitean....ha...ha...ha, dar ati uitat sa mentionati ca sprijinul a fost acordat doar celor cu bani.... restul copiilor nu au avut acces, in situatia in care balonul apartine Primariei.......in concluzie, TOTI copilasii ar fi trebuit sa aiba acees la balon......imi cer scuze, dar daca un antrenor gandeste asa.....chiar nu mai am cuvinte.....  
Antrenor csm:
(20 Aprilie 2021, 19:12)
Domnilor sunteți într-o eroare regretabila, fiindcă copiii legitimați la CSM (club susținut de primărie, nu de ministerul educatiei) nu au plătit niciun leu pentru perioada de iarna fiindcă balonul este al primăriei cum se tot văita una lume, cei de la Satori au dat o mână de ajutor subinchiriind cum susțineți voi balonul celorlalte cluburi cu 50 de lei per ora, obținând avize de la DSP și de la Primărie pentru a favoriza numărul minim de ore de antrenament ca acești copii legitimați la o federație profesionista FRT,să poată să păstreze sau să îmbunătățească forma obținută cu multă muncă. Drept urmare copiii din cadrul clubului CSM au avut un început de an extraordinar. Seniorul câștigând 3 turnee din 4, iar al 4 lea jucând semifinală, o tânără speranță a reușit sa își mențină forma fizică și astfel a participat la 3 turnee internaționale unde a reprezentat orașul acesta și a urcat în clasamentul internațional de juniori 200 de locuri. Și alți copii ca cei de la CSS care au reușit să își păstreze forma și să înceapă un an mai bun, cei de la tenis con au fost și ei mulțumiți . Banii plătiți de celelte cluburi, fiindcă CSM nu a plătit, s-au dus în facturile de gas și energie electrica domnilor... Asta dacă vă interesează adevărul sau doar aveți ceva personal cu un club mic care a dat o mână de ajutor copiilor din comunitatea aceasta. Mai interesant este că acest articol apare cu o sincronizare incredibilă , când postul de director este pus la bătaie prin concurs si după ce unii "părinți tepuiti" s-au văzut cu sacii în căruță și au depășit un moment greu pentru un sportiv... DIN PARTEA MEA TOT RESPECTUL ȘI MULȚUMIM PENTRU SPRIJINUL ACORDAT TENISULUI IALOMIȚEAN.
@aparatorii Satori:
(20 Aprilie 2021, 15:44)
Doamne, ne-am tampit de tot....Fratilor ce-i asa greu de inteles.Scrie clar ca Satori a inchiriat balonul cu 2800 lei pentru 56 de ore/saptamana.Adica 50 lei / ora.Ceea ce nu scrie aici este ca la randul lui, dl Ursu a subinchiriat balonul tot cu 50 lei/ora, dar pentru 150 de ore.Asa ca puteti calcula profitul dlui de la Satori, pt cei care il vaitati si spuneti ca totul a fost nonprofit.Asa ca, tenis au facut doar copiii ai caror parinti si-au permis sa plateasca 500-600 lei/lunar.Din pacate copiii fara posibilitati si poate foarte capabili nu au reusit din cauza unor persoane ca dl de la Satori si dnei directoare, desi in mod normal ar trebui sa aiba acces la balon toti copiii, nu doar cei cu bani.Aici vorbim de un balon al Primariei...nu privat..asa ca acesti copii nu trebuia sa plateasca nimic.
Cititor:
(20 Aprilie 2021, 14:12)
Eu propun ca domnul lupu sa fie declarat cetatean de onoare al orasului pentru ce a facut pentru tenisul Slobozean. Si sa ii fie facuta o statuie in fata la Conasu.
Gigel:
(20 Aprilie 2021, 08:40)
Din ce inteleg, clubul Satori s-a implicat si a inchiriat (pe banii clubului) balonul, urmand sa isi recupereze cheltuiala ulterior. In aceasta ecuatie, nu poti sa iesi niciodata Tanti pe Mandi, intotdeauna va fi un plus/minus. Daca Satori n-ar fi inchiriat balonul, nu ar fi jucat nimeni tenis acolo in aceasta iarna. Cluburile municipale au dorit si ele acces, bineinteles (desi ele singure nu ar fi putut inchiria balonul). Iar Satori a subinchiriat la un pret mai mare, pentru a-si recupera din cheltuieli. Efortul facut de a-l inchiria doar cu 50 lei/ora era pentru copiii de la Satori. Este simplu si logic, si eu as fi facut la fel. Nu s-a imbogatit nimeni din treaba asta; din contra, Cristi Ursu putea sa-si vada linistit de propriile treburi care ii merg bine, dar a facut un efort (pe care nu l-ar fi facut nimeni) si a sprijinit copiii.
Slobozean:
(20 Aprilie 2021, 07:43)
Locuiesc în zona scolii. Directoarea merita aprecieri. Scoala arata impecabil. Oferta este atractiva. Oameni dedicati în aceasta scoala.
Tudor Florin:
(19 Aprilie 2021, 20:00)
@ Neutru si altora care nu au copii la tenis dar isi dau si ei cu parerea..ca e gratis...Statul, cel pe care il tot aparati, dar el nu va apara si nu-i pasa niciodata de voi...nu a vrut sa isi asume inchirierea cu aviz de la DSP ...le-a fost frica....ca daca se intampla ceva.....sa nu poata fi tras la raspundere....
D-asta nu a inchiriat niciun club de stat   direct de la Liceul Tehnologic. Ati inteles acum de ce ?
Pentru ca ISU IALOMITA, spre deosebire de alt ISU din tara nu a fost de acord cu practicarea sportului in spatii inchise...Ca asa a vrut el.....desi in toate orasele sportivii s-au antrenat...Asa ca sa stiti si sa nu va mai dati cu parerea degeaba si sa sustineti prostiile astea cu ”facutul banilor”...
Invatator:
(19 Aprilie 2021, 14:49)
Va balacariti si bagati bietii copii in fata cand de fapt miza este doamna director care cum bine a spus cineva a papat ceva si supararea este ca a papat singura nu a dat si la statu paralel care a lasat-o sa pape toata iarna iar acum la final a ars-o.Ca daca nu era asa o ardea de la inceput dar a lasato sa termine de papat.
@parinti cu bani:
(19 Aprilie 2021, 13:42)
balonul a fost construit pentru toți copii nu doar pentru cei care și permit sa plătească taxa...înțeleg că o fi fost nevoie de bani...dar afacerea asta cu subânchiriere este profitabilă directorului și chiriașilor...așa se fac afaceri la noi...dl Ursu să și construiască el balon...privat...cum mai exista la noi în oraș...dar...așa e in tenis

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Miercuri 19 Mai 2021
320 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
« 1 3 4 5 6 7 8 9 339 340

Secțiunile Publicitate online și Mica Publicitate au fost actualizate!

Secțiunile Publicitate online
și Mica Publicitate au fost actualizate!
Cele mai noi anunțuri din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

18 Mai 2021, 19:15


Andrășești: Minor salvat după ce a căzut într-un turn de apă dezafectat

Andrășești: Minor salvat după ce a căzut într-un turn de apă dezafectat

Marți, 18 mai a.c., în jurul orei 14,40, pompierii din Slobozia au fost solicitați să intervină în comuna Andrășești, unde un minor cu vârsta de aproximativ 12 ani a căzut într-un turn de apă cu o adâncime ...[citește_toată_știrea]

18 Mai 2021, 17:30
(107 vizualizări - 0 comentarii)


anunț angajare

anunț angajare


Compania
EXPUR SA


căutăm doi
noi colegi


pentru Departamentul Contabilitate
din cadrul companiei noastre
din Slobozia
operator introducere și validare date
perioadă determinată-6 luni
Sarcini Generale:
-Înregistrare documente
de gestiune materie primă
-Înregistrare facturi
materie primă semințe
-Înregistrare plăți în lei pentru furnizori
-Recepție documente transmise
de celelalte departamente
-Arhivare documente
Cerințe:
-cel puțin studii medii
-experiență pe un post similar
(cunoștințe de contabilitate constituie
un avantaj)-minim 6 luni
-bune cunoștințe de operare calculator
-abilitatea de a lucra în condiții de stres
-abilități de organizare, planificare
și comunicare
Dacă răspundeți cerințelor de mai sus
și doriți să acceptați provocările
acestui postvă rugăm să trimiteți
o scrisoare de intenție
și un curriculum vitae
până la data de 10.06.2021
pe adresa de e-mail [email protected]

18 Mai 2021, 17:05


Urziceni: Camioane răsturnate pe marginea drumului

Pompierii ialomițeni au intervenit în ziua de luni, 17 mai a.c., în cazul a două accidente rutiere în are au fost implicate mașini de mare tonaj, care s-au răsturnat pe marginea șoselei. Ambele accidente ...[citește_toată_știrea]

18 Mai 2021, 16:55
(73 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Urziceni accident


AJOFM Ialomița: Rata șomajului la finalul lunii martie-4,93%

Potrivit unei informări oficiale, la finalul lunii martie a acestui an, rata șomajului înregistrată la nivelul județului Ialomița a fost 4,93%, cu 0,66 puncte procentuale mai mare decât în aceeași perioadă ...[citește_toată_știrea]

18 Mai 2021, 16:45
(63 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Persoanele aflate în carantină sau izolare, verificate de polițiști

În ziua de luni, 17 mai a.c., polițiștii ialomițeni au fost efectuat ample verificări ale persoanelor aflate în carantină și izolare pe raza județului. Astfel, au fost verificate 120 de persoane. Totodată ...[citește_toată_știrea]

18 Mai 2021, 16:35
(63 vizualizări - 0 comentarii)


Grindu: Locuință cuprinsă de flăcări

Pompierii din Urziceni au intervenit în ziua de luni, 17 mai a.c., pentru stingerea unui incendiu produs la o locuință din localitatea Grindu. La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta la tabloul electric ...[citește_toată_știrea]

18 Mai 2021, 16:15
(64 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Grindu incendiu


Dridu: La volan sub influența băuturilor alcoolice

Un bărbat, de 45 de ani, din Dridu, s-a ales cu un dosar penal după ce a fost prins conducând sub influența băuturilor alcoolice. Acesta a fost oprit în trafic în ziua de luni, 17 mai a.c, pe raza localității ...[citește_toată_știrea]

18 Mai 2021, 16:10
(43 vizualizări - 0 comentarii)


8

Grupul de Comunicare Strategică: 5 noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Marți, 18 mai a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 10704, cu 5 cazuri mai mult față de ziua de luni, ...[citește_toată_știrea]

18 Mai 2021, 13:40
(62 vizualizări - 0 comentarii)


DN2A: Accident în afara localității Sărățeni

În dimineața zilei de sâmbătă, 15 mai 2021, în jurul orei 9,00, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la faptul că pe DN2A, în afara localității Sărățeni, s-a produs un accident de circulație în ...[citește_toată_știrea]

17 Mai 2021, 15:05
(140 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Infracțiuni rutiere

Pe parcursul zilei de duminică, 16 mai a.c., polițiștii de la Rutieră au depistat în flagrant cinci persoane în timp ce conduceau autovehicule pe drumurile publice din județul Ialomița fără a deține permise ...[citește_toată_știrea]

17 Mai 2021, 14:50
(88 vizualizări - 0 comentarii)


ISU Ialomița: Cod Galben de vânt puternic

Administrația Națională de Meteorologie a transmis o atenționare tip Cod Galben de intensificări susținute ale vântului, valabilă marți, 18 mai 2021, în intervalul orar 6,00-23,00. Conform meteorologilor ...[citește_toată_știrea]

17 Mai 2021, 14:35
(168 vizualizări - 0 comentarii)


12

Grupul de Comunicare Strategică: 5 noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Luni, 17 mai a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 10699, cu 5 cazuri mai mult față de ziua de duminică ...[citește_toată_știrea]

17 Mai 2021, 13:35
(92 vizualizări - 0 comentarii)


Accidente la Slobozia și Moldoveni

Accidente la Slobozia și Moldoveni

Duminică, 16 mai a.c., în jurul orelor 10,30, salvatorii din cadrul Gărzii de Intervenție Slobozia au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță ...[citește_toată_știrea]

17 Mai 2021, 10:35
(189 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Incendiu la o casă din cauza unei lumânări

Sâmbătă, 15 mai a.c., în jurul orelor 13,40, salvatorii din cadrul Stației de Pompieri Fetești au fost alertați prin 112 să intervină în municipiul Fetești pentru localizarea și lichidarea unui incendiu ...[citește_toată_știrea]

17 Mai 2021, 10:25
(85 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Fetești incendiu


AJFP Ialomița: 25 mai 2021, termenul final de depunere a Formularului 230

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii că data de 25 mai 2021 este termenul până la care persoanele fizice pot depune, sub sancțiunea decăderii, Formularul 230 ...[citește_toată_știrea]

17 Mai 2021, 09:20
(157 vizualizări - 2 comentarii)


APIA primește cereri de intenție pentru accesarea Programul Național Apicol (PNA)

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează că, până la data de 31 mai 2021, primește Cereri de intenție pentru accesarea Programului Național Apicol (PNA) depuse de către formele ...[citește_toată_știrea]

17 Mai 2021, 09:15
(98 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 3 noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Duminică, 16 mai a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 10694, cu 3 cazuri mai mult față de ziua de sâmbătă ...[citește_toată_știrea]

16 Mai 2021, 13:40
(147 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 5 noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Sâmbătă, 15 mai a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 10691, cu 5 cazuri mai mult față de ziua de vineri ...[citește_toată_știrea]

15 Mai 2021, 14:10
(187 vizualizări - 0 comentarii)


Grindu: Reținut 24 de ore pentru «furt calificat»

Un tânăr de 30 de ani, din Grindu, a fost reținut pentru 24 de ore, în ziua de joi, 13 mai a.c., de către polițiști. Acesta are calitatea de suspect într-un dosar de «furt calificat». În urma cercetărilor ...[citește_toată_știrea]

14 Mai 2021, 16:45
(250 vizualizări - 0 comentarii)


Alexeni: Ied salvat dintr-o fântână

Alexeni: Ied salvat dintr-o fântână

În ziua de joi, 13 mai a.c., un echipaj de salvatori din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni a intervenit pentru salvarea unui ied căzut într-o fântână dezafectată, adâncă de aproximativ 15 metri ...[citește_toată_știrea]

14 Mai 2021, 16:40
(150 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Avarie pe strada Dispensarului din Căzănești

Pentru remedierea unui branșament avariat de pe strada Dispensarului, din orașul Căzănești/Ialomița, RAJA Constanța a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile vineri, 14 mai 2021, în intervalul ...[citește_toată_știrea]

14 Mai 2021, 16:25
(152 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 3 noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Vineri, 14 mai a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 10686, cu 3 cazuri mai mult față de ziua de joi, ...[citește_toată_știrea]

14 Mai 2021, 13:50
(136 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la o casă din Fetești

În dimineața zilei de vineri, 14 mai a.c., în jurul orei 5,45, salvatorii din cadrul Stației de Pompieri Fetești au fost alertați prin 112 să intervină la Fetești pentru localizarea și lichidarea unui incendiu ...[citește_toată_știrea]

14 Mai 2021, 10:50
(116 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Fetești incendiu


Acțiune a polițiștilor la Fetești

Acțiune a polițiștilor la Fetești

În cursul zilei de joi, 13 mai 2021, în cadrul unei acțiuni de amploare desfășurată pe raza municipiului Fetești, aproape 100 de forțe de ordine au acționat pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale ...[citește_toată_știrea]

14 Mai 2021, 09:45
(219 vizualizări - 0 comentarii)


Iazu: Două autoturisme, implicate într-un accident rutier

Iazu: Două autoturisme, implicate într-un accident rutier

Miercuri, 12 mai a.c., pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Slobozia au intervenit cu o autospecială de intervenție la un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme. La locul evenimentului ...[citește_toată_știrea]

13 Mai 2021, 17:15
(338 vizualizări - 1 comentariu)

Taguri: Iazu accident


Pompierii din Urziceni, 24 de ore de luptă cu flăcările la Glodeanu Siliștea

Pompierii din Urziceni, 24 de ore de luptă cu flăcările la Glodeanu Siliștea

Pompierii din Urziceni au reușit în dimineața zilei de joi, 13 mai a.c., să stingă incendiul care a cuprins un siloz de cereale, de pe raza localității Glodeanu Siliștea/Buzău. Focul a izbucnit în dimineața ...[citește_toată_știrea]

13 Mai 2021, 17:05
(217 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Modalități de transmitere a documentelor pentru eliberarea certificatului de rezidență fiscală

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii interesați că cererile pentru eliberarea certificatului de rezidență fiscală se pot transmite prin mijloace electronice de ...[citește_toată_știrea]

13 Mai 2021, 16:50
(212 vizualizări - 0 comentarii)


Ciocârlia: Șofer rănit într-un accident rutier

Pompierii din Urziceni au intervenit în ziua de joi, 13 mai a.c., în cazul unui accident rutier petrecut pe raza localității Ciocârlia. Din informațiile oferite, se pare că un autoturism s-a ciocnit de ...[citește_toată_știrea]

13 Mai 2021, 14:30
(271 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 3 noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Joi, 13 mai a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 10683, cu 3 cazuri mai mult față de ziua de miercuri ...[citește_toată_știrea]

13 Mai 2021, 13:35
(181 vizualizări - 0 comentarii)


« 1 3 4 5 6 7 8 9 339 340
Ultimele comentarii
Dadp în A început numărătoarea inversă: «Ghișeu Unic» la Primăria Slobozia costea în Cartierul lui Sorel casă Perieţi în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 19 mai 2021 Nicu în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 19 mai 2021 @Foarte important în Candidatul Ionel Gae, doar 26,50 puncte la concursul pentru șefia Casei Județene de Asigurări de Sănătate Ialomița WALY în A început numărătoarea inversă: «Ghișeu Unic» la Primăria Slobozia Ștefănescu în AJFP Ialomița: 25 mai 2021, termenul final de depunere a Formularului 230 Slobozean în A început numărătoarea inversă: «Ghișeu Unic» la Primăria Slobozia Buze în A început numărătoarea inversă: «Ghișeu Unic» la Primăria Slobozia Slobozean în Candidatul Ionel Gae, doar 26,50 puncte la concursul pentru șefia Casei Județene de Asigurări de Sănătate Ialomița adina în Spitalul Județean de Urgență Slobozia: Centru de Intervenție în Situații de Violență Sexuală Adi în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 28 aprilie 2021 Anca în AJFP Ialomița: 25 mai 2021, termenul final de depunere a Formularului 230 MDA în A început numărătoarea inversă: «Ghișeu Unic» la Primăria Slobozia Foarte important în Candidatul Ionel Gae, doar 26,50 puncte la concursul pentru șefia Casei Județene de Asigurări de Sănătate Ialomița Gigel în Primăria Slobozia a repartizat 7 locuințe ANL pentru tineri Adrian în George Dragomir, campion național! Răzvan Stănescu, finalist! Vasile în George Dragomir, campion național! Răzvan Stănescu, finalist! s3l3na în Candidatul Ionel Gae, doar 26,50 puncte la concursul pentru șefia Casei Județene de Asigurări de Sănătate Ialomița Gigel în Cartierul lui Sorel
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...