Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Aparatul administrativ din Slobozia va fi restructurat în luna iulie

E gata noua organigramă!

Aparatul administrativ din Slobozia va fi restructurat în luna iulie

Administrația Soare a finalizat noua organigramă a Primăriei Slobozia. Conform datelor oficiale, vor fi restructurate 30 de posturi. «Scopul nostru nu este să dăm oamenii afară... Dorim o administrație suplă și performantă!» declară public primarul Sloboziei, Dragoș Soare. Noua organigramă va fi votată în cadrul ședinței Consiliului Local Slobozia de la sfârșitul lunii iulie 2021.

Mult zgomot pentru nimic În campania electorală, primarul Dragoș Soare anunța că restructurarea a 100 de posturi la nivelul administrației locale ar permite asfaltarea unui kilometru de drumuri anual. La 10 luni distanță de la aceste declarații, punerea în practică a acestui deziderat se dovedește imposibilă. Primele intenții de restructurare a aparatului administrativ al Primăriei au fost anunțate în luna februarie 2021. La momentul respectiv, primarul Dragoș Soare susținea că poate schimba percepția publică asupra admi­nistrației pe care o conduce prin restructurarea aparatului administrativ din subordine. La 5 luni distanță de la aceste declarații, în pofida evidenței, Dragoș Soare nu renunță la poziția sa: «Slobozenii au nevoie de o administrație suplă și performantă! Și facem pașii necesari pentru a le oferi această admi­nistrație... Nu este ușor, pentru că există proceduri legale care nu pot fi ocolite. Noi le urmărim întocmai pentru a evita orice posibile abuzuri. Am fost la Agenția Națională a Funcționarilor Publici cu noua organigramă și am primit aviz favorabil pentru ceea ce intenționăm să facem. Este un proces mai lent, dar este irever­sibil. Vă asigur!» susține Dragoș Soare.

«Ori semnezi, ori pleci acasă!» În așteptarea restructurărilor promise, unii dintre funcționarii instituției lansează acuzații grave. Susțin că ar fi fost obligați să demisioneze sau să accepte detașarea în cadrul unor departamente care au deficit de personal. Primarul Dragoș Soare res­pinge public aceste acuzații: «Nu există așa ceva: „ori semnezi, ori pleci acasă!“. Exclus! Noi ne dorim să protejăm toți angajații Primăriei. Unii dintre acești oameni au ajuns la concluzia că nu pot lucra în noile condiții și și-au găsit de lucru în altă parte... Alții urmează să dea concurs pe post, acolo unde sunt 2 sau 3 sau mai mulți care au atribuții similare, dar nu au un volum de lucru adecvat... Alte posturi trebuie relocate, iar aprobarea noii organigrame va permite acest lucru. Tot ceea ce dorim noi este profesionali­zarea instituției!» a explicat Dragoș Soare. Paradoxal, deși vor fi restructurate posturi, Primăria Slobozia continuă să aibă nevoie de forță de muncă cu înaltă calificare. La acest mo­ment, administrația locală caută un arhitect dispus să preia postul de arhitect-șef al orașului, ingineri specializați în domeniul construcțiilor și specialiști în implementarea de proiecte europene.

Lungește-ne, Doamne, boala! Lista cu posturile care vor fi restructurate nu a fost finalizată. Dragoș Soare susține însă că noua organigramă va fi prezentată în plenul Consiliului Local Slobozia la sfârșitul acestei luni. Conform reglementărilor legale în vigoare, după aprobarea acesteia, funcționarii ai cărori posturi vor fi restructurate au la dispoziție două luni pentru a părăsi instituția sau pentru a se înscrie la concursurile organizate de către Primărie pentru posturile nou apărute. Estimările oficiale vorbesc despre un maxim de 30 de posturi care urmează să fie restructurate. Mulți dintre funcționarii vizați de restructurare și-au găsit deja alternative de angajare la alte instituții publice din oraș. Dragoș Soare respinge, de asemenea, zvonurile potrivit cărora ar putea exista mai multe valuri de restructurări la nivelul instituției: «Repet. Slobozenii au nevoie de o administrație suplă și performantă! Cei care înțeleg acest lucru și oferă concetățenilor respect și soluții pentru problemele lor nu au de ce să se teamă... Mulți dintre colegii mei au înțeles acest mod de a munci. Iar cei care nu înțeleg că sunt în slujba cetățeanului, sunt liberi să plece și să facă ce își doresc!» a adăugat Dragoș Soare.

19 Iulie 2021, 07:55 (4232 vizualizări - 22 comentarii)

Citiți și:
Se lucrează la «Orășelul Copiilor»!
Am văzut-o și pe-asta: Ambruș a fost detașat la Poliția Locală Slobozia!
În căutarea «locului de bătut mingea» din Cartierul 500
Administrația Soare face curat în ograda Primăriei Slobozia

Comentariile cititorilor:


Alt Cetatean:
(25 Iulie 2021, 11:38)
@Cetatean al municipiului slobo: cica au fost părinți la el în audienta și răspunsu a fost simplu ca pe el nu îl interesează ca el nu are bani (de parca ar fi din buzunarul lui și nu din banii contribuabililor), singurul scop al lui este de a desfinta aceasta instituție paza și servicii comunitare (un bun al primăriei). Asta este politica liberala fratilor
Gogu de la borduri:
(24 Iulie 2021, 22:58)
ESTE BAIAT BUN, VORBITI  PE LIMBA LUI-1 VREM AER CURAT FARA TANTARI. 2-Vrem primar ca tine fara intermediari., Vrem apa curata si neevaluata,. Daca tu SOARE POTI FACE ASTA , TE ASIGUR CAVEI FI PE VECI PRIMARUL NOSTRU.
Cetățean al municipiului Slobo:
(24 Iulie 2021, 16:13)
Domnule Primar cu Paza de la școli ce faceți ? ,mai sunt 40 de zile și începe școala, să fie chemați din șomaj vechea pază că cunosc părinții, copii și sunt probleme la școli !!! Măcar la școli să asigurați siguranța copiilor că se întâmplă multe în ziua de azi nu cu camere de supraveghere !!! Paza umană este cea mai bună și eficientă cum a fost până acum și cea veche care a fost în ținuta de comunitar că prezintă încredere în fața persoanelor, părinților și nu în ultimul rând copiilor pe care îi cunosc pe acești Agenți de securitate de atâția ani !!! Vă mulțumesc frumos pentru înțelegere și sper să se rezolve situația !!!
Anastasia:
(20 Iulie 2021, 13:27)
Sa nu se faca restructurari a la,,Urban" si apoi sa angajam,,my family".
praf in ochi:
(20 Iulie 2021, 12:49)
Ar fi OK daca ar da afara pilele angajate de fostul primar, insa sa nu mai angajeze in locul lor alte pile ale lui; insa cred doar ca face loc politrucilor galbeni. De cand s-a instalat in functie "face economii" dand angajati afara; dar o fi dat si ceva externalizari de servicii pentru firme de casa peneliste?
Desi a fost sesizat cu privire la faptul ca anumiti prieteni care cotizeaza la politicieni au construit ilegal prin cartier si deranjeaza linistea publica prin activitatea lor tot asa de ilegala, el tace si nu ia masuri. Aici nu mai sunt vinovati angajatii puturosi/incompetenti, ci chiar soarele orasului. Se inscrie perfect pe traiectoria celorlalti politruci! Il mai stiti pe Zdreantza? cel cu sobolanul la bot, pe flausatul iesit zilele trecute pentru buna purtare? E, tot asa se lauda si el ca reformeaza administratia, ca sa nu mai stea putorile de bugetari la cafele/tutun toata ziulica; iar in paralel isi platea pilele de la partid cu posturi caldute. Ne-am saturat de acesti luceferi/sori/iluminati ai institutiilor publice! Vrem fapte, nu gargara pentru prostirea electoratului. Orasul tot nu are apa potabila, este infect, investitii minime - ioc, investitori - deloc, parcare nefinalizata, etc, oras in pragul falimentului. Doar seful lui politic vede bunastare si crestere economica. In loc sa rasara - asa cum ne-am fi dorit - cred ca va incepe si continua doar cu apusul!
Crd:
(20 Iulie 2021, 07:18)
De Strada Filaturii s a auzit pe la Primarie???!!E jale.rupi masina!!.Dealtfel,o sosea folositoare si cu traditie in Slobozia...
Rod Bogat:
(19 Iulie 2021, 22:54)
Până când faceți restructurări, încercați altă soluție împotriva țânțarilor. Cooperativa "munca în zadar". Așa se numește acțiunea seară de seară, iar țânțarii sunt gâdilați pe banii noștri. Bag seamă că pe voi nu vă ciupesc țânțarii și nu vă miroase urât în toiul nopții a rahat, ori a hoit. În rest toate bune, apa este o mizerie pe care unii o beau neavând bani pentru apa de la magazin. Și cum spuneți? Suntem în Uniunea Europeană?!
Votant:
(19 Iulie 2021, 20:23)
Sper sa nu fie o administratie supla ca domnul primar.Si ce s-a scris ca functionarii au fost obligati sa demisioneze sau sa se mute pe alte posturi este perfect adevarat.Dar adevarat este ca primarele care este nu a fost el ci a trimis oamenii “competenti”pe care i-a angajat domnia sa. Halal primar. PS:Sunt convins ca nu va fi publicat acest comentariu.Orice comentariu care il acuza pe marele primar este radiat din start.Slobozenii stiu de ce.
Un idealist:
(19 Iulie 2021, 20:15)
Așa este Didina, așa este Zamfir! Aveți perfectă dreptate!
Dis:
(19 Iulie 2021, 19:41)
Deja au început sa vina ,,ai noștri,,
mitu v...:
(19 Iulie 2021, 19:30)
FOARTE BUNA INTENTIA !!!!   ASTEPTAM FINALIZAREA CAT MAI REPEDE !!!
WALY:
(19 Iulie 2021, 18:30)
De ce nu organizati un test de competemnta de o saptamana, sa scrie titi ce au facut concret, documentat in acea saptamana, sa vedeti ca nu au ce scrie pe nici o pagina. Dar cred ca nu va pricepete, primare, ca nu s=a p[redat la PNL, administratie.
Didina, coana Didina:
(19 Iulie 2021, 18:08)
Pt Nicolae D.-Nu mai sunt profesioniști în institutiile statului conduse de politic de analfabeți funcțional fără studii ori făcute la apelul gumarilor. Primăriile toate sau aproape toate din ialomita sunt acaparate de lipitori, neveste, cumnate, in general rude cu primari, secretaru, contabila, nașa, fina, amanta și nu in ultimul rând, slugile lipitori de afișe, transportatorii și guriștii, care au ajutat in campaniile electorale, actuali primari, slăbuț mobilată intelectual, rar ori aproape deloc competentă. Asta e ialomita in mare proporție și așa va rămâne. Așa arată ialomita, prostul votant fără cap pe umeri, umilit de pârliți și șmecheri săritori de la un partid la altul, care infulecă roadele.Șansele de revenire, niciodată! Nea Soare acum ca ai invins-o pe, Coana Mita lu’Tinel și ești șef de tarla cu acte in regula, ne zici și noua, dacă ți-ai angajat neamuri ori gagico pe la măcelărie?
Cetatean:
(19 Iulie 2021, 18:07)
100 de posturi/ un km de drum???? Se merita pt 1 km de drum 100 de familii sa ramana fara aceste venituri? Va bateti cu pumnul in piept ca dati oamenii afara? Este o fapta de mandrie? Sa ca fie rusine! De cand ati venit huliti salariatii “ orisemnazi ori pleci”…. Acest lucru este adevarat/ nu incecati sa pacaliti oamenii. Asta faceti in slujba “ cetateanului” Aveti impresia ca sunem prosti!? A trecut un an, sunteti pe val. Peste 3 ani veti fi la “ MAL”. Aduceti profesionisti? Iar ne credeti prosti pt. Ca pleaca si nostri vin ai VOSTRI…
Zamfir:
(19 Iulie 2021, 17:05)
Pt Nicolae D.-Nu mai sunt profesioniști în institutiile statului conduse de politic.Vor plăti cu posturile cei incomozi,care au un cuvânt de spus,care nu-si pleacă privirea in fata edilului iar cei angajați de fostul primar prin examene trucate(Lipitori si distribuitori de corespondenta)in ultimii doi ani de mandat vor migra pe alte posturi mai bune.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
01 Aug 2021
310 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
« 1 3 4 5 6 7 8 9 350 351

Grupul de Comunicare Strategică: Niciun caz nou de COVID-19 în județul Ialomița!

Sâmbătă, 31 iulie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a rămas la 10802, nefiind înregistrat vreun caz nou față de ...[citește_toată_știrea]

31 Iulie 2021, 13:25
(61 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Programul «Tezaur» continuă și în luna august

Ministerul Finanțelor emite, începând cu 2 august 2021, 3 noi emisiuni de titluri de stat în cadrul Programului «Tezaur», cu maturități de 1, 3 și 5 ani și dobânzi de 3,15%, 3,50% și 3,85%. Titlurile de ...[citește_toată_știrea]

30 Iulie 2021, 13:50
(156 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: Niciun caz nou de COVID-19 în județul Ialomița!

Vineri, 30 iulie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a rămas la 10802, nefiind înregistrat vreun caz nou față de ...[citește_toată_știrea]

30 Iulie 2021, 13:35
(106 vizualizări - 0 comentarii)


3

APIA: Plata ajutorului de stat pentru motorina utilizată în agricultură trimestrul I/2021

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA), prin Centrele Județene, informează că a început să efectueze plățile aferente ajutorului de stat pentru motorina utilizată în agricultură, perioada ...[citește_toată_știrea]

30 Iulie 2021, 09:35
(106 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Amenzi de peste 81000 de lei

În ultimele 24 de ore, polițiștii au intervenit la 75 evenimente, din care 66 sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112, au constatat 14 infracțiuni și au aplicat 225 de sancțiuni contravenționale ...[citește_toată_știrea]

29 Iulie 2021, 15:45
(253 vizualizări - 1 comentariu)


5

Prevenirea ilegalităților din domeniul pisciculturii, în atenția polițiștilor ialomițeni

Miercuri, 28 iulie a.c., polițiștii ialomițeni, alături de specialiștii Agenției Naționale pentru Pescuit și Acvacultură, au realizat o amplă acțiune cu scopul de a preveni ilegalitățile comise în domeniul ...[citește_toată_știrea]

29 Iulie 2021, 15:40
(192 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: Niciun caz nou de COVID-19 în județul Ialomița!

Joi, 29 iulie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a rămas la 10802, nefiind înregistrat vreun caz nou față de ziua ...[citește_toată_știrea]

29 Iulie 2021, 13:40
(120 vizualizări - 0 comentarii)


Două trenuri s-au ciocnit în Depoul Gării Fetești. Cauza: unul dintre mecanicii de locomotivă ar fi fost băut!

Două trenuri s-au ciocnit în Depoul Gării Fetești. Cauza: unul dintre mecanicii de locomotivă ar fi fost băut!

În seara zilei de miercuri, 28 iulie a.c., două trenuri de marfă s-au ciocnit în zona Depoului Gării Fetești. Unul dintre trenuri transporta fier vechi, moment în care a fost lovit de o altă garnitură, ...[citește_toată_știrea]

29 Iulie 2021, 10:35
(441 vizualizări - 2 comentarii)


8
Protopopiatul Urziceni: Campanie de donare de sânge

Protopopiatul Urziceni: Campanie de donare de sânge

Pentru a veni în sprijinul semenilor noștri aflați în suferință, miercuri, 28 iulie 2021, în intervalul orar 8,00-12,30, Protopopiatul Urziceni din cadrul Episcopiei Sloboziei și Călărașilor a continuat ...[citește_toată_știrea]

28 Iulie 2021, 14:40
(209 vizualizări - 1 comentariu)


Grupul de Comunicare Strategică: Niciun caz nou de COVID-19 în județul Ialomița!

Miercuri, 28 iulie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a rămas la 10802, nefiind înregistrat vreun caz nou față ...[citește_toată_știrea]

28 Iulie 2021, 14:15
(142 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Plata ajutorului de stat în sectorul creșterii animalelor

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA), prin Centrele Județene, informează că efectuează plata ajutorului de stat în sectorul creșterii animalelor, solicitat prin cererile de plată aferente ...[citește_toată_știrea]

28 Iulie 2021, 09:35
(167 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Secțiunea Mica Publicitate
a fost actualizată!
Cele mai noi anunțuri din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

27 Iulie 2021, 18:15


12

Slobozia: Mandate de executare a pedepsei, puse în aplicare de polițiști

În cadrul unei acțiuni desfășurată de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, oamenii legii au reușit identificarea a doi bărbați, de 28 și 43 de ani, domiciliați în Slobozia, ce se sustrăgeau ...[citește_toată_știrea]

27 Iulie 2021, 16:10
(278 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: Niciun caz nou de COVID-19 în județul Ialomița!

Marți, 27 iulie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a rămas la 10802, nefiind înregistrat vreun caz nou față de ...[citește_toată_știrea]

27 Iulie 2021, 13:35
(161 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Plăți Renta Viageră Agricolă campania 2020

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează că a efectuat plățile sumelor cuvenite sub formă de rentă viageră agricolă aferentă anului 2020. Astfel, marți, 27 iulie 2021, APIA a ...[citește_toată_știrea]

27 Iulie 2021, 10:10
(294 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: Niciun caz nou de COVID-19 în județul Ialomița!

Luni, 26 iulie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a rămas la 10802, nefiind înregistrat vreun caz nou față de ziua ...[citește_toată_știrea]

26 Iulie 2021, 13:25
(193 vizualizări - 0 comentarii)


APIA primește cereri de plată pentru Programul Național Apicol

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează beneficiarii că Cererile de plată pentru accesarea Programului Național Apicol (PNA) se pot depune până la data de 2 august 2021, inclusiv ...[citește_toată_știrea]

26 Iulie 2021, 12:55
(202 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la o casă din Manasia

Incendiu la o casă din Manasia

În dimineața zilei de luni, 26 iulie a.c., pompierii Detașamentului Urziceni au fost solicitati, prin 112, să intervină la un incendiu izbucnit la acoperișul unei case din comuna Manasia. 3 echipaje de ...[citește_toată_știrea]

26 Iulie 2021, 12:20
(213 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Manasia incendiu


Movila: Șase persoane rănite într-un accident rutier

Movila: Șase persoane rănite într-un accident rutier

În seara zilei de duminică, 25 iulie a.c., în zona localității Movila, s-a produs un accident de circulație soldat cu vătămarea corporală a șase persoane. Din verificările efectuate de polițiști a reieșit ...[citește_toată_știrea]

25 Iulie 2021, 20:15
(621 vizualizări - 3 comentarii)

Taguri: Movila accident


Orboești: A intrat cu mașina într-un copac

Orboești: A intrat cu mașina într-un copac

Duminică, 25 iulie a.c., în localitatea Orboești s-a produs un accident de circulație soldat cu rănirea a două persoane. Din verificările efectuate de polițiști a reieșit că în evenimentul rutier a fost ...[citește_toată_știrea]

25 Iulie 2021, 18:40
(414 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: Niciun caz nou de COVID-19 în județul Ialomița!

Duminică, 25 iulie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a rămas la 10802, nefiind înregistrat vreun caz nou față ...[citește_toată_știrea]

25 Iulie 2021, 14:10
(196 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1 nou caz de COVID-19 în Ialomița

Sâmbătă, 24 iulie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 10802, fiind înregistrat 1 nou caz de îmbolnăvire ...[citește_toată_știrea]

24 Iulie 2021, 13:40
(279 vizualizări - 1 comentariu)


Accidente la Tovărășia și Urziceni

Accidente la Tovărășia și Urziceni

Pompierii ialomițeni au intervenit vineri, 23 iulie a.c., în cazul a două accidente rutiere petrecute pe raza localităților Tovărășia și Urziceni. În urma evenimentelor au rezultat cinci persoane rănite ...[citește_toată_știrea]

23 Iulie 2021, 16:30
(533 vizualizări - 3 comentarii)


DSVSA Ialomița: 7 focare de Pestă Porcină Africană, identificate pe raza județului

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează proprietarii/deținătorii de porcine, atât din exploatațiile comerciale cât și din gospodăriile populației că, la data de ...[citește_toată_știrea]

23 Iulie 2021, 14:10
(418 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 3 noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Vineri, 23 iulie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 10801, fiind înregistrate 3 noi cazuri de îmbolnăvire ...[citește_toată_știrea]

23 Iulie 2021, 14:00
(260 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: 25 decembrie 2021, data limită de plată a impozitului specific aferent semestrului I

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabili că, potrivit normelor în vigoare, declararea și plata impozitului specific unor activități, aferent semestrului I 2021, se ...[citește_toată_știrea]

23 Iulie 2021, 13:30
(251 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: 26 iulie 2021, termen limită pentru depunerea a 9 declarații fiscale

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii interesați că 26 iulie 2021 este termenul de depunere a următoarelor declarații: Formularele 100, 112, 208, 224, 300, 301, 307, 311, 390 ...[citește_toată_știrea]

23 Iulie 2021, 13:20
(286 vizualizări - 0 comentarii)


Razie de amploare la Urziceni

Joi, 22 iulie a.c., polițiștii ialomițeni au efectuat o razie de amploare pe raza municipiului Urziceni. Astfel, forțele de ordine au controlat în trafic 295 de autovehicule și legitimat peste 390 de persoane ...[citește_toată_știrea]

23 Iulie 2021, 12:30
(341 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Conducea în stare de ebrietate

Un bărbat de 35 de ani, din Țăndărei, s-a ales cu un dosar penal după ce a fost surprins în trafic în stare de ebrietate. Acesta a fost oprit pentru un control de rutină în seara zilei de joi, 22 iulie ...[citește_toată_știrea]

23 Iulie 2021, 12:20
(286 vizualizări - 0 comentarii)


Balaciu: Doi răniți în urma unui accident rutier

Balaciu: Doi răniți în urma unui accident rutier

Vineri, 23 iulie 2021, salvatorii de la Detașamentul de pompieri Urziceni au fost solicitați să intervină cu o autospecială de stingere cu apă și spumă la un accident rutier, în care au fost implicate un ...[citește_toată_știrea]

23 Iulie 2021, 11:45
(366 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Balaciu accident


« 1 3 4 5 6 7 8 9 350 351
Ultimele comentarii
Cetățean plătitor de taxe în Polițiștii Serviciului Rutier Ialomița, în acțiune pe străzile Sloboziei Gogu de la borduri în Două trenuri s-au ciocnit în Depoul Gării Fetești. Cauza: unul dintre mecanicii de locomotivă ar fi fost băut! Gogu de la borduri în Ucis lângă o stână din Mărculești George.s în Centrele Comunitare de Vaccinare anti-COVID-19 din Ialomița și-au redus programul de funcționare Gogu de la borduri în Portocaliu 313 Gogu de la borduri în Portocaliu 313 Pan de Mie în În căutarea «locului de bătut mingea» din Cartierul 500 Mar în 40% din prezentările la UPU Slobozia sunt non-urgențe Gogu de la borduri în IPJ Ialomița: Amenzi de peste 81000 de lei Gogu de la borduri în Administrația Soare a reziliat contractul cu SIA Dynamic Solution SRL Cetatean în Centrele Comunitare de Vaccinare anti-COVID-19 din Ialomița și-au redus programul de funcționare Corcodel de la Dumitresti în Centrele Comunitare de Vaccinare anti-COVID-19 din Ialomița și-au redus programul de funcționare Rica în În căutarea «locului de bătut mingea» din Cartierul 500 La vremuri noi, copiiilor, PSD în Claudiu Soare, un președinte de filială politică rurală Marcel în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 28 iulie 2021 George.s în Centrele Comunitare de Vaccinare anti-COVID-19 din Ialomița și-au redus programul de funcționare @drula de la .. în Finanțări bugetare generoase pentru biserici, sport și sănătate Gigel în Administrația Soare a reziliat contractul cu SIA Dynamic Solution SRL Oreo în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 28 iulie 2021 Agapie Gina Mihaela în Claudiu Soare, un președinte de filială politică rurală
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...