Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

15 ani de administrație împotriva interesului public

Primarul Sloboziei, Dragoș Soare face bilanțul

15 ani de administrație împotriva interesului public

bonus: Noua organigramă, din nou amânată

Primarul Sloboziei, Dragoș Soare, a organizat vineri, 30 iulie a.c., o conferință de presă în care a făcut bilanțul ultimilor 15 ani de administrație. Conform declarațiilor sale, Slobozia are nevoie de aproximativ 1,5 milioane de euro pentru a asigura cofinanțarea celor 11 proiecte europene aflate în derulare, iar locuitorii orașului nu vor beneficia de apă potabilă până în 2022. Însă cea mai surprinzătoare declarație rămâne cea legată de modul în care administrațiile precedente și-au îndeplinit misiunea administrativă încredințată de comunitate. «Administrațiile Ionașcu, Stoica și Mocioniu au vândut orașul pe 3 arginți!» a declarat Dragoș Soare înainte de a oferi detalii.

Un bilanț sumbru Principalele subiecte abordate în cadrul conferinței de către primarul Dragoș Soare au vizat viitorul parcării subterane, investițiile în stația de tratare a apei și cele 11 proiecte europene aflate în derulare la acest moment. Con­form informațiilor furnizate, Primăria Slobozia are nevoie de aproximativ 1,5 milioane de euro pentru a repara ero­rile identificate în cadrul celor 11 proiecte europene aflate în diferite stadii de implementare la nivelul municipiului Slobozia. «Sunt cheltuieli ascunse care nu au fost niciodată luate în calcul... Lucrăm de 6 luni încontinuu pentru identificarea erorilor! Iar procesul este departe de a se fi încheiat...» a precizat Dragoș Soare. De asemenea, edilul a declarat că nu renunță la fina­lizarea parcării subterane, pentru care ar fi nevoie de încă «6-7 milioane de lei». Vestea cea mai proastă rămâne însă cea privitoare la apa potabilă. Rezilierea contractului cu SIA Dynamic Solution SRL amână finalizarea acestei investiții pentru anul 2022. «Din păcate, nu avem o soluție mai rapidă. Dar vă asi­gur că facem toate eforturile pentru a finaliza această investiție!» a precizat primarul Sloboziei.

Acuzații fără precedent Bilanțul administrativ a fost completat de o serie de declarații dure împotriva administrațiilor precedente. Dragoș Soare a susținut public că edilii care au au condus Slobozia în ultimii 15 ani au lezat grav interesul public și au adus prejudicii financiare uriașe comunității: «Administrațiile Ionașcu, Stoica și Mocioniu au vândut orașul pe 3 arginți! Acest sistem administrativ a fost construit pentru a păstra Puterea, nu pentru a genera investiții de utilitate publică. Pe de o parte, au cheltuit banii publici fără nicio responsabilitate și fără a res­pecta legea, iar pe de altă parte au ac­ceptat țepe financiare incre­dibile pe care le descoperim în fiecare zi!». Dragoș Soare a mai declarat că reforma admi­nistrativă pe care o susține de la începutul mandatului nu vizează funcționarii publici care își fac datoria față de concetățeni: «Eu n-am venit aici ca să conserv electoral poziția. Eu am venit ca să fac treabă! Nu mă interesează să primesc cu orice preț al doilea mandat... Ce îi asigur însă pe toți e că atât timp cât voi fi aici voi munci cu seriozitate și respect față de cetățeni și de fondurile publice!».

Noua organigramă, din nou amânată
Primarul Sloboziei a făcut noi precizări legate de noua organigramă a aparatului propriu. Acesta a susținut că redu­cerile de perso­nal prognozate vor permite economii de 1,5 milioane de lei anual, bani care vor fi orientați către sec­țiunea de dezvoltare a instituției. «Este un proces delicat și de durată... Conform legii, după aprobarea organigramei în plenul Consiliului Local va mai trece un interval de două luni până când schimbările vor fi puse în aplicare. Lista cuprinde 25 de poziții, iar eco­nomia pe care o estimăm este de 1,5 milioane de lei anual!» a mai precizat Dragoș Soare. Reamintim că primarul Sloboziei amână aprobarea organigramei de mai multe luni, iar numărul de posturi care urmează să fie restructurate se reduce de la o declarație la alta. Surse administrative acreditează ideea potrivit căreia aprobarea noii organigrame este condițio­nată de către consilierii PSD din cadrul Consiliului local. Noul termen avansat de către primarul Dragoș Soare este luna august 2021.

3 August 2021, 18:10 (3637 vizualizări - 20 comentarii)

Citiți și:
Slobozia: «Orășelul Copiilor» va fi gata în 2022
«Groapa lui Stoica», sacul fără fund al Sloboziei
Administrația Soare restabilește legalitatea pe scările de bloc din Slobozia
Bilanțul primelor 4 luni de mandat al primarului Dragoș Soare

Comentariile cititorilor:


@Gicu:
(9 August 2021, 09:50)
"La alea la buletine" umbla cand o deveni dictator. Pentru asta, mai ai de asteptat putin, cred.
Altfel, sa stii ca o ruda de-a mea si-a schimbat buletinul in 5 zile lucratoare, asta in urma cu vreo luna, pana sa intre in tara diaspora, care, daca nu a putut veni anul trecut din cauza pandemiei, a venit acum si in mod normal oamenii au nevoie sa-si rezolve cu documentele. Iar daca in primavara ai avut de asteptat iar foarte mult, a fost din cauza lipsei de plastic pentru cartile de identitate - buletine cum le spui dumneata.
Consider ca oricine poate lucra cu oricine! Trebuie doar ca primarul sa se asigure ca se respecta legislatia si nu sa aduca alti lipitori de afise.
Gicu:
(6 August 2021, 12:33)
Pe la alea la buletine cănd umblii? Că aștepti o grămadă penttru un Buletin.
@of,of, mai, mai:
(5 August 2021, 12:28)
Ca sa scoti orasul de sub "bocancul politicului" nu iti ajung cei 10-20 de comentatori care posteaza pe aici, mai ai nevoie si de votul sutelor sau chiar miilor care traiesc din alocatiile date de politic. Apropo de asistati, nivelul alocatiilor i-a facut indiferenti la cate corcoduse se risipesc strivite pe trotuare in loc sa fie transformate in tuica ,precum in vremea cand alocatiile nu existau..
of, of, mai, mai!:
(5 August 2021, 09:06)
Aveti mare dreptate "Nuti spaima Constitutii". S-a implementat cu succes modelul basescu: "Nu pot face treaba pentru ca-mi este ostil consiliul local". Aiurea, prosteala pe fata. Ia transmite in direct toate sedintele consiliului local, sedintele comisiilor cons local (alea unde se avizeaza proiectele de hotarari) si apoi spune raspicat: Stimati cetateni, eu soare, am vrut sa fac apa potabila azi, dar consilierii rosii, pe numele lor (de la a la z) s-au opus! Daca nu sunteti multumiti de ei schimbatii prin mecanisme democratice. Automat ca cu o astfel de mutare si partidul care a trimis in cons local pe acei ticalosi va pierde electoral. Dar, cum peneleul a inregimentat pesedei...e cam greu acum sa spui cu nume si prenume ca nu sunt buni. Deci, stimabile, esti doar un politician pe modelul "Rar iesti Bogdan" (ala care a taiat pensiile speciale in 30 zile), nu un bun administrator, asa cum ar fi avut nevoie slobozia! Poate ne trezim din cosmar peste 3 ani si apare vreun independent, ca sa scoatem orasul de sub bocancul politicului.
Nuti spaima Constitutii:
(5 August 2021, 01:40)
Biata de mine ..... am polarizat opinia publica ... :))) Mii de scuze domnilor... Sunt acuzata ca postarea mea e pierdere de timp si recunosc ca asa e .... dar e pt. mine. Cand pierd timpul seara nu o fac decat pe banii mei. Dom'' Primar la conferinte pierde timpul pe banii tuturor. Iar postarea mea a fost mai mult un indemn sau o incurajare pt Domnia Sa (e drept ironica dar asa e natura mea de alegator). Si din sport unde toti romanii se pricep se stie : nu incurajezi echipa adversa. Nu vreau sa se inteleaga acum ca nu trebuie sa tina si conferinte dar unii dintre noi am prefera sa auzim cum a rezolvat DEFINITIV cutare sau cutare problema .... nu sa ne spuna despre greaua mostenire cum bine zicea Gigel mai jos. Pt. ca asta cu greau mostenire, cu 15.000 de specialisti, etc. suna nasol in memoria noastra colectiva. Este adevarat oarecum si ca are un Consiliu Local cam "ădvers" (10 PSD + 3 Pro Romania din 21) insa ....asta e votul democratic ...CSFNCSF. Din pacate marea noastra majoritate de cetateni cu drept de vot nu reusim sa ne dezbaram (si nici nu suntem ajutati) de prostul obicei de a vota ca si consilieri locali oamenii propusi de partide. D'aia ajung "consiglieri" oameni ca (...), (...), (...)... ca sa dau exemple de la toate partidele. Dar daca se intampla sa ai Consiliul Local advers atunci vin''o la conferinta si spune asa : "priviti oameni buni proiectul de HCL pe care l-am facut eu si care rezolva ASA problema ASTA. din pacate nu a fost aprobat pentru ca urmatorii consilieri au votat impotriva : ala, ala ala ". Cu nume si prenume. Oare pt. noi ca votanti nu ar fi bine sa stim lucrurile astea ???
@Nuti spaima..:
(4 August 2021, 18:49)
Mister..judetul Ialomita n-a fost rosu doar la primarie, boala s-a infiltrat bine in toate structurile si institutiile locale. Iar birourile d'aia au sertare, ca sa putrezeasca in liniste si la umbra tot felul de plangeri deranjante pt ciuma &colaboratorii..
Mar:
(4 August 2021, 18:45)
Bre, dle Primar, unde sunt plângerile penale și sesizările către Curtea de Conturi sau alte instituții? Dacă nu ai, de ce vorbești? Sau dacă ai probe, dar nu faci plângeri, te numești complice. Hai, ca trece un an și n-ai făcut nimic, ci doar dai vina pe ăilalți. Înainte erați toți foarte vocali, prin consiliile locale, județene, dar când ajungeți da faceți voi, se alege praful.
Sorin 2:
(4 August 2021, 16:29)
A trecut un an și nimic nu s-a schimbat ... ! Rezolvarea e simplă - plângeri penale pentru prejudicii aduse municipiului de fiecare din foștii primari (...), (...), (...), asta dacă nu exista înțelegeri tacite cu PDS , altfel conferința de presă e doar imagine ! 
Sorin:
(4 August 2021, 14:16)
Daca ati venit sa faceti treaba domn primar luati cartierul garii noi la pas,da atent sa nu va muste cainii,sa vedeti lucrări de tot rasul.Pe strada Penes Curcanu rupi masina iar trotuarele nu au continuitate 10 metri.
@@Nuti spaima Constitutii:
(4 August 2021, 12:39)
Mister...documentele ciumei rosii nu sunt ascunse in lenjeria murdara a consilierilor locali; ele exista in arhiva primariei, eventual pe la economic, contabilitate, chiar si la ograda de conturi...daca nu si pe la alte institutii (mai cu iepoleti). Asa ca...lasa-ne cu fenta numita consiliul local. Trebuie doar sa caute prin arhiva si sa le scoata la lumina. Probabil asta nu se vrea, la fel cum nu a vrut stoica sa faca auditul cu apa lui ionascu; doar l-a santajat ca sa plece. Tot asa a facut mocionel cu stoica. Deh, partidul. Iar acum, soare doar da mesaje belicoase la adresa fostilor primari, dar de trimis plangeri acolo unde conteaza, nu o face, din pacate!
@Nuti spaima Constitutii:
(4 August 2021, 08:54)
Ce povestesti matale in postare e pierdere de timp, Soare trebuie sa lucreze cu un consilu local majoritar PSD care n-are niciun chef sa aprobe demascarea marsaviilor ciumei rosii si sa faca programul PNL-ului. Asta e motivul pt care lucrurile avanseaza ca melcul .  PSD conteaza pe cei care se dezumfla repede pt ca Soare, nu-i asa, "nu face nimic"..
imagine:
(4 August 2021, 08:44)
Cred ca dl primar doreste sa joace doar la capitolul imagine, sa ne arata ca se lupta, insa doar ne arata si atat. Sa te infoiezi la cativa palmasi spunandu-ne ca-i dai afara si faci economii, asta nu e administratie. SI al mai mare de la judet se lauda prin fosta lui primarie ca ii ajung 2 angajati ca sa "tina comuna". Vax!  Daca tot ne repeti ceea ce stim, ca fostii primari au dat tzepe (si hai sa vezi ca stim: scoica a returnat constructorului parcarii subterane garantia de buna executie, cu toata ca nu a executat-o! deci, tzeapa, stim), de ce nu-i faci lui scoica plangere penala /civila si-i ceri in instanta recuperarea sumelor cu care a tzepuit bugetul??? Astea venituri la buget, nu pumnul in masa si vorbit ca la usa cortului cu angajatii primariei (nu ai d-ta de pe mosie). Iti este teama ca se rupe lantul de iubire intre pene lei si pese dei? nu te dai la pesti mai mari ca sa nu te sinucizi politic, aduni frimituri de pe urma concedierii discretionare a unor palmasi. Halal reforma! Ai cerut recuperarea banilor pe curentul folosit de ionas*u ilegal de la dadp? atunci cand s-a bransat ilegal la curentul platit din bani publici. NU! I-ai imputat lui scoica costurile cu panoul de catzarat (facut fara autorizatie) din parcul unde era "patinoarul" lui neacsu? NU! Ai numarat cate putzuri de apa erau in proiect, cate s-au platit in acte si cate s-au construit? sunt toate la 120 m adancime? Scutura-l legal putin pe mustaciosul fost senator si dupa aia o sa intelegem ca chiar faci ceva, nu gargara. Te dai smeu la angajati si ulterior iti angajezi PCR (pile, cunostinte, relatii), membri de partid. Lasa figuratia si fa ceva concret ca in campanie te tavaleai pe jos de grija noastra, ca nu avem apa, trotuare, drumuri, etc. Ai cam inceput cu stangul, taierile astea ne fac viatza mai grea, de exemplu ai rarit cursele autobuzelor. Asta nu e o decizie buna pt noi. Lasa drq economiile marunte, IA INAPOI BANII DATI PE TZEPE! Sesizeaza oficial organele de ordine, mai ales ca la
Nuti:
(4 August 2021, 00:04)
O sa fie bine pana la urma, nu mai aruncati cu pietre in el. Propun sa aduca de pe camp 5000 de stiuleti de porumb, sa fiarba pentru TINERETUL SPARGATOR DE SEMINTE din Slobozia. Toate mamicile vin in Piata Revolutiei si scuipa semintele de-i acopera pe cei mici in gunoaie. Nu le e rusine…de rasul lumii am ajuns in centruk Municipiului
Gigel:
(3 August 2021, 23:20)
În anul 1996, fosta CDR a patentat noțiunea de "moștenire dezastruoasă", și de atunci toate partidele care s-au perindat au început s-o folosească. Domnule Primar, știm cu toții că ultimii 3 primari au fost niște dezastre, de aceea v-am votat. Nu este nevoie să irosiți prețiosul timp al mandatului să ne oferiți și dvs circ; tot am avut parte de circ în ultimii 12 ani. În spatele acestor declarații este doar interesul politic, și nu ne interesează. Noi vrem apă potabilă, vrem să astupați gropile, să adunați câinii vagabonzi, să amenajați parcurile, să vă ocupați din timp de țânțari și să faceți ceva cu mirosul de la Ciulnița - asta doar să enumer câteva priorități. Dezamăgirea mea maximă este că vreți să băgați în continuare o sumă colosală în finalizarea "parcării" subterane, pe principiul "dacă slobozenii sunt proști de împung, să fie proști până la capăt". Nu ar fi mai bine, stimate domn, să întrebați slobozenii ce își doresc, înainte de a arunca alți bani de-ai noștri pe apa sâmbetei? Să faceți măcar un amărât de sondaj, dacă nu un referendum. Că doar nu sunt banii dvs!
Gigi:
(3 August 2021, 23:04)
E bine ca pentru apa potabila nu aveti bani . Mai mare rusinea. Nu cred ca parcarea este prioritara. Dezamagire , dezamagire .

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Sâmbătă 25 Sep 2021
145 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
« 1 3 4 5 6 7 8 9 357 358

AJOFM Ialomița: Modificări legislative privind definirea tinerilor «NEETs»

Conform noilor modificări legislative, publicate în Monitorul Oficial, vârsta la care tinerii pot fi încadrați în categoria «NEETs» (n.red.: tinerii nu sunt încadrați profesional și nu urmează niciun program ...[citește_toată_știrea]

24 Septembrie 2021, 14:55
(133 vizualizări - 1 comentariu)


Grupul de Comunicare Strategică: 84 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Vineri, 24 septembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 11697, fiind înregistrate 84 de noi cazuri ...[citește_toată_știrea]

24 Septembrie 2021, 14:30
(128 vizualizări - 0 comentarii)


2

«Alege siguranța locuinței», campanie preventivă desfășurată de polițiștii ialomițeni

În perioada 23-27 septembrie a.c., polițiștii ialomițeni desfășoară o amplă campanie de prevenire a furturilor din locuințe. Denumită «Alege siguranța locuinței», campania își propune să informeze populația ...[citește_toată_știrea]

23 Septembrie 2021, 15:15
(158 vizualizări - 0 comentarii)


3

Grupul de Comunicare Strategică: 70 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Joi, 23 septembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 11613, fiind înregistrate 70 de noi cazuri față ...[citește_toată_știrea]

23 Septembrie 2021, 14:15
(215 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 83 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Miercuri, 22 septembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 11543 fiind înregistrate 83 de noi cazuri ...[citește_toată_știrea]

22 Septembrie 2021, 13:50
(300 vizualizări - 0 comentarii)


5

Inspectoratul Școlar Județean Ialomița: Activitate școlară suspendată din cauza COVID-19 la 43 de clase!

Printr-un comunicat de presă, Inspectoratul Școlar Județean Ialomița informează că miercuri, 22 septembrie a.c., din cauza valului 4 al pandemiei de COVID-19, la nivelul județului sunt 43 de clase de elevi ...[citește_toată_știrea]

22 Septembrie 2021, 12:50
(332 vizualizări - 0 comentarii)


Carnagiu pe DN2: Patru morți în urma unui accident produs între Movilița și Sinești!

Miercuri dimineața, 22 septembrie a.c., în jurul orei 6,45, pompierii ialomițeni au fost solicitați să intervină la un accident produs pe DN2, între localitățile Movilița și Sinești. O autoutilitară s-a ...[citește_toată_știrea]

22 Septembrie 2021, 09:00
(835 vizualizări - 3 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Secțiunea Mica Publicitate
a fost actualizată!
Cele mai noi anunțuri din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

21 Septembrie 2021, 20:20


8

Grupul de Comunicare Strategică: 62 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Marți, 21 septembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 11460 fiind înregistrate 62 de noi cazuri față ...[citește_toată_știrea]

21 Septembrie 2021, 14:16
(354 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Duminică, 19 septembrie a.c., în jurul orei 10,00, polițiștii rutieri din Țăndărei, în timp ce efectuau un filtru rutier pe raza localității Săveni, au oprit, pentru control, un autoturism condus de un ...[citește_toată_știrea]

20 Septembrie 2021, 13:50
(284 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 40 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Luni, 20 septembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 11398, fiind înregistrate 40 de noi cazuri față ...[citește_toată_știrea]

20 Septembrie 2021, 13:40
(287 vizualizări - 0 comentarii)


Polițiștii ialomițeni atrag atenția asupra înșelăciunilor

Pentru a preîntâmpina comiterea unor fapte de înșelăciune prin metoda distragerii atenției, polițiștii ialomițeni atrag atenția cu privire la modul de operare folosit de infractori și recomandă cetățenilor ...[citește_toată_știrea]

20 Septembrie 2021, 13:25
(322 vizualizări - 0 comentarii)


12

Grupul de Comunicare Strategică: 45 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Duminică, 19 septembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 11358, fiind înregistrate 45 de noi cazuri ...[citește_toată_știrea]

19 Septembrie 2021, 13:50
(383 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 38 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Sâmbătă, 18 septembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 11313, fiind înregistrate 38 de noi cazuri ...[citește_toată_știrea]

18 Septembrie 2021, 14:05
(453 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 75 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Vineri, 17 septembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 11275, fiind înregistrate 75 de noi cazuri ...[citește_toată_știrea]

17 Septembrie 2021, 13:30
(794 vizualizări - 0 comentarii)


Tânără din Fetești, amendată că nu a respectat măsura izolării la domiciliu

Joi, 16 septembrie a.c., au continuat acțiunile desfășurate de polițiștii ialomițeni în contextul situației epidemiologice provocate de virusul SARS-CoV-2. O tânără de 22 de ani, din Fetești, a fost depistată ...[citește_toată_știrea]

17 Septembrie 2021, 11:15
(405 vizualizări - 1 comentariu)


Beat și fără permis, la volan pe străzile din Urziceni

În noaptea de joi spre vineri, 16/17 septembrie a.c., în jurul orei 1,00, polițiștii din Urziceni au oprit pentru control, pe strada Transilvaniei, un autoturism  condus de un bărbat în vârstă de ...[citește_toată_știrea]

17 Septembrie 2021, 10:55
(391 vizualizări - 1 comentariu)


Ialomița, ianuarie-august 2021: 27 de accidente grave, 18 persoane decedate, 19 răniți

În perioada 16-22 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, polițiștii rutieri vor acționa în cadrul Proiectului Național «ROADPOL-Safety Days», pentru reducerea numărului accidentelor rutiere și ...[citește_toată_știrea]

17 Septembrie 2021, 10:40
(318 vizualizări - 1 comentariu)


AJFP Ialomița: Încasări la bugetul consolidat de 751,28 milioane de lei în primele 8 luni din 2021

Printr-un comunicat de presă, Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița precizează că la bugetul consolidat, în perioada ianuarie-august 2021, s-au încasat venituri în sumă totală de 751,28 ...[citește_toată_știrea]

17 Septembrie 2021, 09:55
(354 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Opt bărbați, reținuți pentru fapte de «furt»

În ziua de miercuri, 15 septembrie a.c., polițiștii ialomițeni au pus în executare 21 mandate de percheziție domiciliară, ce au vizat documentarea activității infracționale a unor persoane bănuite de săvârșirea ...[citește_toată_știrea]

16 Septembrie 2021, 15:10
(458 vizualizări - 1 comentariu)


AJFP Ialomița: Joi, 30 septembrie 2021, termen limită pentru depunerea Formularul 394

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește contribuabililor că joi, 30 septembrie 2021, este termenul limită de depunere a «Declarației informative privind livrările/prestările și ...[citește_toată_știrea]

16 Septembrie 2021, 14:55
(336 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 22 noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Joi, 16 septembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 11200, fiind înregistrate 22 noi cazuri față de ...[citește_toată_știrea]

16 Septembrie 2021, 13:50
(293 vizualizări - 0 comentarii)


Episcopia Sloboziei și Călărașilor: 18/19 septembrie 2021, Sfințirea Mare a Bisericii Mânăstirii Hagieni

Episcopia Sloboziei și Călărașilor: 18/19 septembrie 2021, Sfințirea Mare a Bisericii Mânăstirii Hagieni

În zilele de sâmbătă și duminică, 18 și 19 septembrie 2021, se va săvârși slujba de târnosire (sfințire) a Bisericii Mânăstirii Hagieni cu hramul «Sfântul Ierarh Nicolae» . La eveniment vor fi prezenți ...[citește_toată_știrea]

16 Septembrie 2021, 10:20
(424 vizualizări - 1 comentariu)


AJFP Ialomița: 53,013 milioane de lei, obligații suplimentare de plată stabilite ca urmare a controalelor

Activitatea de Inspecție Fiscală din cadrul AJFP Ialomita a efectuat, în luna august 2021, controale la contribuabili persoane fizice și juridice. Astfel, au fost finalizate 20 de inspecții fiscale, 12 ...[citește_toată_știrea]

15 Septembrie 2021, 13:45
(427 vizualizări - 4 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 40 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Miercuri, 15 septembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 11178, fiind înregistrate 40 de noi cazuri ...[citește_toată_știrea]

15 Septembrie 2021, 13:40
(520 vizualizări - 0 comentarii)


Percheziții la Borănești, Coșereni, Gârbovi, Amara și Ciulnița. Hoții, în vizor!

În dimineața zilei de miercuri, 15 septembrie 2021, polițiștii ialomițeni au descins la locuințele a 21 de persoane bănuite de comiterea mai multor furturi din societăți comerciale. 10 persoane au fost ...[citește_toată_știrea]

15 Septembrie 2021, 10:55
(1148 vizualizări - 1 comentariu)


IPJ Ialomița: Controale la societățile comerciale din zona unităților școlare

Magazinele din curtea școlilor și din zonele adiacente acestora au fost verificate de polițiștii ialomițeni, în vederea prevenirii și combaterii comercializării ilegale de mărfuri alimentare, băuturi alcoolice ...[citește_toată_știrea]

15 Septembrie 2021, 10:45
(291 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Expoziția «De la brazdă la cuptor» la Muzeul Național al Agriculturii

La Muzeul Național al Agriculturii din Slobozia se va deschide vineri, 17 septembrie 2021, orele 10,00, expoziția «De la brazdă la cuptor», care prezintă principalele etape ale drumului pâinii, începând ...[citește_toată_știrea]

15 Septembrie 2021, 10:35
(330 vizualizări - 0 comentarii)


ISU Ialomița: Incendii de vegetație uscată și miriști de porumb

ISU Ialomița: Incendii de vegetație uscată și miriști de porumb

Marți, 14 septembrie a.c., în jurul orelor 15,00, pompierii din Țăndărei au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu de vegetație uscată, produs pe un teren viran pe raza comunei Mihail ...[citește_toată_știrea]

15 Septembrie 2021, 09:35
(321 vizualizări - 0 comentarii)


APIA a demarat plata ajutorului de stat în sectorul bovin

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează că începând de miercuri, 15 septembrie 2021, demarează autorizarea la plată a ajutorului de stat pentru susținerea activității crescătorilor ...[citește_toată_știrea]

15 Septembrie 2021, 09:10
(396 vizualizări - 0 comentarii)


« 1 3 4 5 6 7 8 9 357 358
Ultimele comentarii
Porunca a V-a în Bătrână din Stejaru, condamnată să trăiască în mizerie Jumuga în Familia Bodeanu, acuzată de exploatarea abuzivă a terenurilor agricole Contra vântului! în Spitalul Județean Slobozia va reînființa garda a doua a Secției Chirurgie Corcodel de la Dumitresti în Scânteia va avea un sediu nou pentru Primărie. Primăriță nouă, nu! @Valentin în Spitalul Județean Slobozia va reînființa garda a doua a Secției Chirurgie Corcodel de la Dumitresti în «Groapa lui Stoica», sacul fără fund al Sloboziei Gogu de la borduri în Carnagiu pe DN2: Patru morți în urma unui accident produs între Movilița și Sinești! Gogu de la borduri în AJOFM Ialomița: Modificări legislative privind definirea tinerilor «NEETs» obiectiv în «La vie en rose» cu deputata Barcari Valentin în Spitalul Județean Slobozia va reînființa garda a doua a Secției Chirurgie ..... în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 22 septembrie 2021 Director în Directori noi în toate școlile din Ialomița Mariana în Directori noi în toate școlile din Ialomița Asistenta în Spitalul Județean Slobozia va reînființa garda a doua a Secției Chirurgie Marius în Directori noi în toate școlile din Ialomița Tandarean în Directori noi în toate școlile din Ialomița Mary în «Groapa lui Stoica», sacul fără fund al Sloboziei Mița în «Groapa lui Stoica», sacul fără fund al Sloboziei #pasajladrajna în «Groapa lui Stoica», sacul fără fund al Sloboziei Anonim în Elev al Liceului Pedagogic din Slobozia, găsit spânzurat în propria gospodărie
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...