Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Bilanțul primelor 4 luni de mandat al primarului Dragoș Soare

Bilanțul primelor 4 luni de mandat al primarului Dragoș Soare

Marți, 9 martie 2021, primarul municipiului Slobozia, Dragoș Soare, a organizat o conferință de presă în cadrul căreia a prezentat bilanțul primelor 4 luni scurse de la instalarea sa. Asftel, au fost prezentate publicului nere­gulile constatate în privința cheltuirii banilor publici, dar și intenția de a reduce o parte din personalul Primăriei Slobozia. «Vor fi reduceri de personal, pentru că în Primăria Slobozia există oameni care doar plimbă hârtii!» a comunicat edilul orașului.

Dezastru financiar la Direcția de Asistență Socială Unul dintre serviciile din cadrul Primăriei Slobozia supus verificărilor de către administrația Dragoș Soare a fost Direcția de Asistență Socială. În urma unui audit intern, realizat la solicitarea edilului orașului, au fost scoase la iveală o serie de nereguli privind cheltuirea fondurilor de funcționare. Astfel, la Cantina Socială a fost estimat un prejudiciu de aproximativ 200 mii de lei, generat de modalitatea ilegală de achiziție a alimentelor pentru beneficiari. Totodată, s-a descoperit și faptul că Direcția de Asistență Socială avea încheiat un contract cu firma Selena Business SRL pentru hrana persoanelor defavorizate din Cartierul Bora. În baza contractului, Primăria Slobozia plătea aproximativ 500 mii de lei pe an pentru același tip de serviciu pe care îl putea oferi Cantina Socială. «Contractul acesta a fost încheiat în anul 2011... Valoarea unui meniu a fost modificată de la 6 lei, inițial, la 12 lei! Contractul a fost atribuit fără licitație publică și viza hrana a 110 beneficiari. Este evident faptul că l-am reziliat... Nimeni nu a știut să dea o explicație pentru existența lui!» a declarat Dragoș Soare, în cadrul conferinței de presă.

Servicii de pază de 3,2 milioane de lei Un alt aspect adus în atenția opiniei publice l-a vizat plata serviciilor de pază, pentru care Primăria Slobozia plătea anual 3,2 milioane de lei. Conform verificărilor, sumele intrau în conturile firmei Pază și Servicii Comunitare, aflată în subordinea administrației locale. «Mulți oameni se întreabă de ce nu există bani pentru investiții... Aici sunt o parte din acești bani! Nu am înțeles de ce era nevoie de astfel de servicii de pază, în condițiile în care toate școlile și grădinițele au servicii de monitorizare video...» a precizat Dragoș Soare. Totodată, nici stâlpii de iluminat ai orașului nu au beneficiat de lucrări de cadastrare, tocmai de aceea orice lucrare la sistemul de iluminat public al orașului este practic imposibilă. «Primăria Slobozia nu poate demonstra fără această cadastrare că are în proprietate stâlpii de iluminat! Am dori să facem lucrări de modernizare a rețelei de iluminat și nu putem din această cauză...» a mai precizat edilul Dragoș Soare.

Soare reorganizează Primăria Slobozia În cadrul conferinței de presă, Dragoș Soare a explicat și faptul că în perioada următoare vor avea loc schimbări în privița angajaților din cadrul Primăriei Slobozia. Astfel, edilul are în intenție să reducă schema de personal a instituției. Din analiza primelor 4 luni de activitate a reieșit faptul că unii dintre angajații Primăriei Slobozia nu își îndeplinesc în mod corespunzător atribuțiile de serviciu sau schemele de personal sunt încărcate. «Sunt persoane care doar plimbă hârtii... De asemenea, sunt persoane pe care nu le-am văzut niciodată la primărie! Totodată sunt și departamente unde numărul angajaților este prea mare. Vă dau exemplul Serviciului Juridic, unde sunt 12 angajați... Sau la Registrul Agricol, unde există 5 persoane, în condițiile în care aspectele ce țin de activitatea acestui serviciu nu sunt atât de ela­borate cum sunt la Dragalina, de exemplu, unde există doar 2 oameni la Registrul Agricol...» a declarat Dragoș Soare, primarul municipiului Slobozia. Reorganizarea aparatului administrativ din cadrul Primă­riei Slobozia se va desfășura în următoarele 2 luni.

12 Martie 2021, 08:10 (4648 vizualizări - 29 comentarii)

Citiți și:
Funcționarii Primăriei Slobozia urmăreau serialele Netflix la birou
Administrația Soare face curat în ograda Primăriei Slobozia
A început numărătoarea inversă: «Ghișeu Unic» la Primăria Slobozia

Comentariile cititorilor:


@Ionel:
(19 Martie 2021, 08:18)
Domnule Ionel,
Daca lucrez in primarie de ce ar trebui sa obtin documente pe mail, sa ma agit sa platesc taxe online, cand as putea sa intru peste colegul de birou si sa-mi elibereze actul instant, inaintea cererilor depuse de oamenii fara pile, deci pe modelul Tariceanu (ala cu intrarea prin spate la buletine)?? Va spun clar ca nu; insa, pandemia, interdictiile ne-au determinat sa ne adaptam noii situatii. Am fost reticent prima data cand mi s-a transmis certificatul fiscal semnat digital (pentru ca ne-am obisnuit cu actul original, cu stampila, cu dosarul cu sina, etc), insa actul respectiv a fost acceptat la notariat fara probleme.
Va spun cu toata sinceritatea, exista solutii, nu chiar asa de complicate cum vi le imaginati dvs. Poate nu am fost suficient de explicit: pe site-ul primariei exista si formulare care se pot descarca, completa si transmite pe mailul lor (cerere certificat fiscal); apoi veti primi pe mailul dvs certificatul semnat digital- nu va trebuie cont pentru asta. Contul vi-l faceti doar daca vreti dvs, pentru a va verifica ce proprietati aveti inregistrate la taxe-impozite si pentru a putea sa va platiti electronic impozitele pe proprietate.
Daca nu am fost suficient de explicit, sper ca vreun functionar din primarie, sau chiar primarul sa corecteze sau sa completeze informatiile.
Ionel:
(18 Martie 2021, 14:52)
@Independent - multumim pentru informatii. Este clar ca lucrezi in Primaria Slobozia deoarece eu unul nu am auzit de aceste lucruri pana acum. Am incercat sa intru pe ghiseul.ro si mi se pare foarte incalcit, plus ca trebuie sa cunosti anumite lucruri (in ce cont trebuie sa platesti, de exemplu). Mie imi este clar ca avem nevoie de o solutie mult mai rapida, cu cateva click-uri sa poti face plata respectiva.
De asemenea, site-ul sloboziail.ro este ramas in Epoca de Piatra, am dificultati mari in a vizualiza continutul pe telefonul mobil. 75% din trafic este pe telefonul mobil, deci 75% din oameni nu il pot folosi, decat daca sunt putin mai priceputi.
Iar faza cu "certificatul fiscal" primit pe email mi se pare o gluma din anii 2000. Adica iti faci cont, te inregistrezi, si apoi faci o cerere TIPARITA pe care o FOTOGRAFIEZI si apoi o trimiti pe EMAIL pentru a primi un document tot pe EMAIL? De ce nu exista un formular direct online de cerere de certificat fiscal? De ce nu exista un sistem automat care sa iti raspunda in decurs de cateva minute, si trebuie sa astepti o zi intreaga? Doar iti faci cont!
@Independent:
(18 Martie 2021, 08:35)
Daca aveti posibilitatea incercati sa platiti electronic o parte dintre taxe/impozite. Exista platforme dedicate in acest sens, de exemplu ghiseul.ro (astfel am platit o taxa in valoare de 9 lei pentru eliberarea unui certificat de nomenclatura stradala).
De asemenea, la nivelul primariei functioneaza - de vreo 10 ani - o aplicatie prin care ai acces la taxele si impozitele pe imobilele si autoturismele personale. Se depune o cerere la primarie in acest sens; ti se furnizeaza un nume de utilizator (CNPul) si un cod (parola). Astfel se poate verifica mereu ce proprietati sunt inscrise la serviciul taxe si impozite si se poate plati tot electronic cu tot cu bonus impozitul pe proprietate.
Cred ca inca mai functioneaza la nivelul primariei consultanta pe mail; intrebi ceea ce ai nevoie si ti se raspunde in decurs de cateva ore, maximum 1 zi, depinde de subiect. Mai mult decat atat ti se pot transmite si documentele solicitate, tot pe mail, semnate digital. De exemplu, certificatul fiscal.
De altfel, majoritatea bancilor ofera acces online la contul personal si aplicatii care iti permit sa efectuezi in siguranta foarte multe plati si diverse (facturi utilitati, rate credite, transferuri, etc.).
Sper sa va fie de ajutor informatia, pentru ca timpul este pretios, iar stresul cauzat de asteptatul la coada trebuie evitat pe cat posibil. Sanatate!
Independent:
(17 Martie 2021, 21:41)
Poate va ajuta covidu'..... alo primaria aveti focar de covid 7-8 cazuri, dintre care 5 cazuri la parter... si cine stie cate sunt in realitate...... da, da parterul acela unde stam noi contribuabilii claie peste gramada. Masuri ... ceva, sau asa sperati sa mai scapati in mod natural de cativa din aparatul propriu si dintre noi contribuabilii. Am stat la o coada ca pe timpul lui ceasca, ca sa platesc o taxa de timbru, iar cand am prins informatia de cazurile multiple pozitive de covid am facut cale intoarsa. Nu stiu ce reforma va doriti, dar realitatea, cel putin de la parter, te ingrozeste.....
@ Alin P:
(16 Martie 2021, 13:01)
Urbanism = corupție, incompetență, lipsă de profesionalism, pile și relații, toți marca PSD!
Alin P:
(15 Martie 2021, 17:53)
Serviciul Urbanism ar trebui efectiv desființat în integralitate și reclădită o altă structură, cu alți oameni. Acolo, toți sunt mânjiți, toți sunt implicați. 
Vrei un serviciu curat și care să deservească cetățeanul. trebuie să razi tot urbanismulNu poți să ceri competență și profesionalism când ai tot felul de persoane care au ajuns doar prin intermediul carnetului de partid - PSD.
Coman:
(15 Martie 2021, 16:58)
Da , frumos ce comentați p-aici, dar sincer nu cred că va modifica ceva. Au trecut 4 luni și auzim aceleași declarații pe care le-a făcut și în campania electorală. Gargară, gargară.
Dacă vroia cu adevărat restructurare se apuca deja de ea, are toate motivele și posibilitățile. Nu e primul primar care restructurează o primărie, așa că să n-o mai dăm paia că nu are cu cine.
Da, sunt de acord în primul rând cu diminuarea drastică a polițiștilor locali, care nu-ți găsesc rostul în peisajul local. De muncă, să nu mai vorbim.
Violeta P:
(15 Martie 2021, 16:10)
Poliția Locală Slobozia - desființare sau reorganizare prin disponibilizarea a 70 - 80 % din angajați. Total ineficienți, agramați și puturoși. Plătiți extraodinar de bine comparativ cu studiile și competențele avute.
@Alegator:
(15 Martie 2021, 15:13)
Scuze ca iti scriu asa, direct, dar tu chiar ai pus botu' la gogosile din campanie? Ti-a promis tie cineva, ca in termen de X luni, va renova fantana arteziana din zona pietei? A mai fost unul, cu sloganul "Sa traiti bine", care ne arata ce rai sunt altii, iar el apoi s-a dovedit ca era la fel ca si cei pe care ii critica. Eu inteleg ca in aceste 4 luni primarul a descoperit niste nereguli pe la diverse servicii (nereguli despre care stiam cu totii, au fost scrise nenumarate articole in presa), si ca va veni cu o propunere de restructurare a personalului primariei. Iar din ce scriu altii pe aici, e clar ca pe seful de la Urbanism il va pastra.
Cum ai asteptat 20 de ani, nu mai poti astepta inca 4? Ce te grabesti asa?
@@Alegator:
(15 Martie 2021, 14:51)
Extrem de pertinente prioritățile propuse și care ar trebui urmate de edilul local. 
Subscriu în totalitate, cu mențiunea că aceste servicii trebuie încadrate cu oameni cu competență dovedită.
@ Alegator:
(15 Martie 2021, 10:07)
Prioritățile de reorganizare/restructurare ar trebui să fie în viziunea primarului următoarele: Serviciul Urbanism, Poliția Locală și Serviciul Juridic.
Fără acești 3 piloni restructurați, încrederea cetățeanului în administrația locală va fi în continuare deplorabilă.
@ urbi:
(15 Martie 2021, 09:32)
Este foarte corect. Dacă ai treabă cu Urbanism-ul din Primăria Slobozia, orice funcționar din respectiva instituție, indiferent cât de mic ar fi în ierarhie, îți va sugera că trebuie să treci mai întâi pe la Alex, marele specialist în urbanism, dacă vrei să ai acorduri și avize aprobate.
Nu-l ungi pe urbanist, nu funcționează angrenajul.
Este de notorietate acest subiect, încât mă miră că un primar, care se dorește/declară cinstit și corect, nu l-a demis încă.
Doar dacă nu are nevoie de el, în continuare!
ALEGATOR:
(14 Martie 2021, 14:58)
DOMNULE primar, chiar așa să nu sunteții informat sau nu vreți să vă implicați?
 Știți unde aveați cortul de campanie ? În piața agtoalimentară din Slobozia. Nu va deranjat fântâna lângă care vă făceați campanie ? Mergeți și vedeți cum arată de 20 de ani. Nu vă deranjează magazia de la Bl b-1 38 din Sadoveanu și jegul de la intrare ? S-a scris de 24 de ani . Vreți să rămână Slobozia la fel ca pe timul celorlalți ? Mergeți cu mașina personală și vedeți jegul. Aveți șef la Urbanism care nu face nimic.

. Locatarii s-au gândit să apeleze pe la alte televiziuni că la asta locală ne delectăm cu reluări de trei lule din anii anteriori. Mergeți pe teren și vă lămuriți. Cei care nu au interss, nu vă informează. Dați-ii afară  !
Urbi:
(13 Martie 2021, 22:47)
Oameni buni vorbiti de domnu sef de la urbanism, care este numai pe combinatii???? Hai sa fim seriosi, cu dezvoltarea urbanistica a orasului.... Trebuie sa treceti cu plicu pe la el, ca sa obtineti ceva.
Cetatean:
(13 Martie 2021, 21:04)
Cine trebuia sa verifice la cantina sociala neregulile? Cine e dl de la Bora care a luat atatea bani de la stat?

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Luni 14 Iun 2021
211 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
« 1 3 4 5 6 7 8 9 343 344

Grupul de Comunicare Strategică: 6 noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Luni, 14 iunie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 10784, cu 6 cazuri mai mult decât duminică, 13 iunie ...[citește_toată_știrea]

14 Iunie 2021, 13:40
(83 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Se oprește apa în localitatea Dridu-Snagov!

Pentru efectuarea unor lucrări de modernizare, reparații și întreținere a instalațiilor, furnizorul de energie electrică va sista, marți, 15 iunie 2021, în intervalul orar 9,00-17,00, alimentarea cu energie ...[citește_toată_știrea]

14 Iunie 2021, 12:20
(80 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Reducerrea evaziunii fiscale, obiectiv strategic al ANAF

Activitatea de Inspecție Fiscală din cadrul AJFP Ialomita a efectuat, în luna mai 2021, în concordanță cu Strategia Agenției Naționale de Administrare Fiscală 2021-2024, care are ca obiectiv strategic reducerea ...[citește_toată_știrea]

14 Iunie 2021, 11:50
(119 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Vineri, 25 iunie 2021-termen limită pentru depunerea a 8 declarații fiscale

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește contribuabililor că vineri, 25 iunie 2021, este termenul limită de depunere a următoarelor declarații: «Declarație privind obligațiile de ...[citește_toată_știrea]

14 Iunie 2021, 10:35
(121 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Final al Campaniei de primire a cererilor unice de plată 2021

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) aduce la cunoștința opiniei publice că la data de 11 iunie 2021 s-a încheiat Campania de primire a cererilor unice de plată aferente anului 202 ...[citește_toată_știrea]

14 Iunie 2021, 10:10
(106 vizualizări - 0 comentarii)


Balaciu: A intrat cu mașina într-un copac

Balaciu: A intrat cu mașina într-un copac

Un accident de circulație s-a produs în dimineața zilei de luni, 14 iunie a.c., pe raza comunei Balaciu. Din primele informații, șoferul unei mașini a pierdut controlul volanului și s-a lovit violent de ...[citește_toată_știrea]

14 Iunie 2021, 07:30
(124 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Balaciu accident


Grupul de Comunicare Strategică: Un singur nou caz COVID-19 în Ialomița

Duminică, 13 iunie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 10778, cu un singur caz mai mult decât sâmbătă ...[citește_toată_știrea]

13 Iunie 2021, 14:25
(99 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 3 noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Sâmbătă, 12 iunie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 10777, cu 3 cazuri mai mult decât vineri, 11 iunie ...[citește_toată_știrea]

12 Iunie 2021, 14:10
(152 vizualizări - 0 comentarii)


8

Slobozia: Mesaje pentru donatorii de sânge, cu ocazia «Zilei Mondiale a Donatorului de Sânge»

Luni, 14 iunie a.c., se sărbătorește «Ziua Mondială a Donatorului de Sânge». Cu această ocazie, reprezentanții Centrului Județean de Transfuzie Sanguină Ialomița marchează evenimentul transmițând public ...[citește_toată_știrea]

11 Iunie 2021, 15:25
(191 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: Autoutilitară răsturnată în urma unui accident

Urziceni: Autoutilitară răsturnată în urma unui accident

În ziua de vineri, 11 iunie a.c., pompierii din Urziceni au intervenit în cazul unui accident rutier produs pe raza municipiului. În eveniment au fost implicate o autoutilitară și un autoturism. În urma ...[citește_toată_știrea]

11 Iunie 2021, 14:10
(207 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Urziceni accident


Urziceni: Regulile de circulație, pe înțelesul elevilor

Urziceni: Regulile de circulație, pe înțelesul elevilor

Joi, 10 iunie a.c., polițiștii din Urziceni au desfășurat lecții de educație rutieră în cadrul Școlii Gimnaziale «I.H. Rădulescu» din Urziceni. Polițiștii au discutat cu peste 100 de elevi despre recunoașterea ...[citește_toată_știrea]

11 Iunie 2021, 13:35
(134 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: Un singur nou caz de COVID-19 în Ialomița

Vineri, 11 iunie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 10774, cu un singur caz mai mult decât joi, 10 iunie ...[citește_toată_știrea]

11 Iunie 2021, 13:20
(136 vizualizări - 0 comentarii)


12

Țăndărei: La volan având un permis contrafăcut

Oprit în trafic pentru un control de rutină în ziua de joi, 10 iunie a.c., un tânăr de 20 de ani din Țăndărei s-a ales cu un dosar penal. Acesta este acuzat de «conducere fără permis», «fals material în ...[citește_toată_știrea]

11 Iunie 2021, 12:45
(170 vizualizări - 1 comentariu)


Țăndărei: Reținut pentru «furt calificat»

Polițiștii ialomițeni au reținut pentru 24 de ore, în ziua de joi, 10 iunie a.c., un minor de 17 ani din localitatea Țăndărei. Acesta este bănuit de comiterea infracțiunii de «furt calificat». Acesta a ...[citește_toată_știrea]

11 Iunie 2021, 12:40
(132 vizualizări - 0 comentarii)


Razie de amploare la Țăndărei

Polițiștii și jandarmii ialomițeni au organizat joi, 10 iunie a.c., o razie de amploare pe raza orașului Țăndărei. Pe parcursul activităților desfășurate au fost legitimate peste 270 de persoane și controlate ...[citește_toată_știrea]

11 Iunie 2021, 12:35
(187 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Țăndărei razie


Ialomița: Adăposturile canine, verificate de polițiști

Ialomița: Adăposturile canine, verificate de polițiști

În perioada 9-10 iunie a.c., polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor au acționat pe raza municipiilor Slobozia și Fetești, precum și orașelor Amara și Țăndărei, pentru verificarea modului ...[citește_toată_știrea]

11 Iunie 2021, 12:20
(208 vizualizări - 0 comentarii)


Controale ale ITM Ialomița în luna mai 2021

Controale ale ITM Ialomița în luna mai 2021

Inspectoratul Teritorial de Muncă Ialomița a efectuat acțiuni de control în luna mai 2021 având ca obiectiv verificarea modului în care angajatorii respectă prevederile legislației în vigoare în domeniul ...[citește_toată_știrea]

11 Iunie 2021, 10:20
(166 vizualizări - 0 comentarii)


Relocarea cabinetelor din Ambulatoriul Spitalului Județean de Urgență Slobozia

Relocarea cabinetelor din Ambulatoriul Spitalului Județean de Urgență Slobozia

«După cum am mai anunțat în luna martie a anului curent, au început lucrările de consolidare, renovare și modernizare ale Ambulatoriului de Specialitate din cadrul Spitalului Județean de Urgență Slobozia ...[citește_toată_știrea]

11 Iunie 2021, 08:10
(170 vizualizări - 0 comentarii)


Instituția Prefectului Ialomița: Lista câștigătorilor Tombolei «Maratonul Vaccinării»

Instituția Prefectului Ialomița: Lista câștigătorilor Tombolei «Maratonul Vaccinării»

În perioada 31 mai-1 iunie 2021, la nivelul județului Ialomița s-a organizat o campanie de vaccinare destinată tinerilor cu vârste cuprinse între 16 și 25 de ani. Denumită «Maratonul vaccinării-Alege să ...[citește_toată_știrea]

10 Iunie 2021, 16:55
(632 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Bărbat de 69 de ani, dispărut de la domiciliu

Slobozia: Bărbat de 69 de ani, dispărut de la domiciliu

În ziua de miercuri, 9 iunie a.c, polițiștii din Slobozia au fost sesizați de rudele unui bărbat de 69 de ani, din localitate, cu privire la dispariția acestuia. Pe numele său Simion Gheorghe ...[citește_toată_știrea]

10 Iunie 2021, 16:50
(237 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți la volan

Miercuri, 9 iunie a.c, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Ialomița au desfășurat ample acțiuni de supraveghere a traficului rutier. Cu această ocazie, doi șoferi, în vârstă de 23 de ani, din comuna ...[citește_toată_știrea]

10 Iunie 2021, 16:35
(141 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Amenzi de peste 82 mii de lei aplicate în 24 de ore

În ultimele 24 de ore, polițiștii ialomițeni au fost la datorie pe străzile din județ, pentru a asigura un climat de ordine și liniște. Acțiunile preventive ale polițiștilor s-au concretizat prin aplicarea ...[citește_toată_știrea]

10 Iunie 2021, 16:20
(171 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Siguranța elevilor, prioritate pentru polițiști

IPJ Ialomița: Siguranța elevilor, prioritate pentru polițiști

Două școli din municipiul Fetești au fost incluse în programul de acțiuni preventive ale polițiștilor. Miercuri, 9 iunie a.c, oamenii legii au mers în unitățile de învățământ și au discutat cu elevii despre ...[citește_toată_știrea]

10 Iunie 2021, 16:05
(146 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 2 noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Joi, 10 iunie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 10773, cu 2 cazuri mai mult decât miercuri, 9 iunie ...[citește_toată_știrea]

10 Iunie 2021, 14:10
(192 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 3 noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Miercuri, 9 iunie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 10771, cu 3 cazuri mai mult decât marți, 8 iunie ...[citește_toată_știrea]

9 Iunie 2021, 14:05
(154 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Surprins la volanul unei mașini fără plăcuțe și conducând fără permis

Marți, 8 iunie a.c., în jurul orei 9,00, polițiștii din Țăndărei  au oprit, pentru control, o autoutilitară care circula fără a avea montate plăcuțele cu numărul de înmatriculare. La volanul acesteia ...[citește_toată_știrea]

9 Iunie 2021, 13:40
(212 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Peste 200 de persoane în carantină/izolare, verificate

În cadrul activităților desfășurate de forțele de ordine, au fost efectuate verificări la 181 persoane aflate în carantină și 22 aflate în izolare la o adresă declarată. De asemenea, în cadrul acțiunilor ...[citește_toată_știrea]

9 Iunie 2021, 13:35
(215 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Venituri colectate la bugetul de stat de 83,84 milioane de lei

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița a colectat, în luna mai 2021, venituri nete la bugetul general consolidat al statului în sumă totală de 83,84 milioane de lei. Astfel, bugetul de stat ...[citește_toată_știrea]

9 Iunie 2021, 10:25
(202 vizualizări - 0 comentarii)


Accident la Fetești

Accident la Fetești

Miercuri, 9 iunie a.c., în jurul orei 8,45, salvatorii de la Stația de Pompieri Fetești au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD la un accident rutier produs în municipiul ...[citește_toată_știrea]

9 Iunie 2021, 09:40
(184 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Fetești accident


anunț angajare

anunț angajare


Compania
EXPUR SA


căutăm doi
noi colegi


pentru Departamentul Contabilitate
din cadrul companiei noastre
din Slobozia
operator introducere și validare date
perioadă determinată-6 luni
Sarcini Generale:
-Înregistrare documente
de gestiune materie primă
-Înregistrare facturi
materie primă semințe
-Înregistrare plăți în lei pentru furnizori
-Recepție documente transmise
de celelalte departamente
-Arhivare documente
Cerințe:
-cel puțin studii medii
-experiență pe un post similar
(cunoștințe de contabilitate constituie
un avantaj)-minim 6 luni
-bune cunoștințe de operare calculator
-abilitatea de a lucra în condiții de stres
-abilități de organizare, planificare
și comunicare
Dacă răspundeți cerințelor de mai sus
și doriți să acceptați provocările
acestui postvă rugăm să trimiteți
o scrisoare de intenție
și un curriculum vitae
până la data de 10.06.2021
pe adresa de e-mail [email protected]

9 Iunie 2021, 08:20


« 1 3 4 5 6 7 8 9 343 344
Ultimele comentarii
Psd în Procurorul vitezoman Vasilescu s-a întors la Parchetul de pe lângă Judecătoria Slobozia @@Administrator Anonim în Firmele administrației locale din Slobozia, susținute economic de contribuabili Raisa în Procurorul vitezoman Vasilescu s-a întors la Parchetul de pe lângă Judecătoria Slobozia @Administrator Anonim în Firmele administrației locale din Slobozia, susținute economic de contribuabili Ina în Funcționarii Primăriei Slobozia urmăreau serialele Netflix la birou Administrator Anonim în Firmele administrației locale din Slobozia, susținute economic de contribuabili Demmitar în Funcționarii Primăriei Slobozia urmăreau serialele Netflix la birou Marian în Firmele administrației locale din Slobozia, susținute economic de contribuabili Cetatean în «Unitate în diversitate» la Țăndărei ZAHARIE în Lecția de înot de la Laguna Blue Zaharie în 157 de persoane, în izolare la Hotelul «Ialomița» din Amara Administrator Anonim în Funcționarii Primăriei Slobozia urmăreau serialele Netflix la birou Cetățean în Funcționarii Primăriei Slobozia urmăreau serialele Netflix la birou Gagi în Funcționarii Primăriei Slobozia urmăreau serialele Netflix la birou domnule Primar Soare în Funcționarii Primăriei Slobozia urmăreau serialele Netflix la birou ofer spațiu comercial de închiriat 600 mp în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 9 iunie 2021 Administrator Anonim în Funcționarii Primăriei Slobozia urmăreau serialele Netflix la birou Cetățean în Funcționarii Primăriei Slobozia urmăreau serialele Netflix la birou Observator în Funcționarii Primăriei Slobozia urmăreau serialele Netflix la birou Vaska în «Unitate în diversitate» la Țăndărei
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...