Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Depozit de pepeni construit ilegal la Slobozia Nouă

Reclamații din 2020

Depozit de pepeni construit ilegal la Slobozia Nouă

Un grup de proprietari de pe strada Vlad Țepeș din Slobozia Nouă reclamă de aproape un an de zile autorităților existența unui depozit ilegal de pepeni în imediata vecinătate a caselor de locuit. Autoritățile au recunoscut oficial în luna mai 2021 faptul că depozitul nu are «autorizație de construire», însă nu au întreprins nicio măsură împotriva firmei care deține depozitul. Cristinel Dinu, proprietarul depozitului, recunoaște situația și susține că acum caută o soluție pentru a intra în legalitate.

Orașul nimănui În toamna anului trecut, locuitorii străzii Vlad Țepeș din Slobozia Nouă au reclamat Primăriei Slobozia faptul că în imediata vecinătate a caselor de locuit funcționează un depozit de pepeni a cărui activitate nocturnă afectează condițiile de trai și de mediu din zonă. Inițial, admi­nistrația locală ignoră această sesizare. În mai 2021, semnatarii sesizării inițiale revin cu o nouă reclamație în care cer autorităților să intervină. Fără efect. În luna iulie 2021, proprietarii de case de pe strada Vlad Țepeș fac o a treia reclamație. «Vă readucem la cunoștință faptul că zi și noapte pe strada Vlad Țepeș este un trafic greu infernal care degajă nori de praf și care produce vibrații ce zguduie locuințele (...) Mai mult decât atât, pe amplasamentul respectiv pot fi ușor observate construcții și instalații care, în absența unor autorizații legale, pot genera riscul producerii unor accidente. Astfel, în incintă este instalată o butelie de combustibil de dimensiuni mari, (...) există re­zervoare și diverse alte recipiente cu substanțe chimice folosite în agricultură! (...)» susțin petenții, printre altele. Situația rămâne însă neschimbată.

Autoritățile confirmă ilegalitatea Situația descrisă e cu atât mai greu de acceptat cu cât autoritățile locale au confirmat oficial faptul că depozitul de pepeni de la Slobozia Nouă este construit ilegal. În răspunsul la petiția trimisă autorităților în luna mai 2021, Serviciul Urbanism din cadrul Primăriei Slobozia face următoarele precizări: «Vă comunicăm faptul că Primăria Slobozia nu a emis autorizație de construire pentru nicinul dintre imobilele menționate în adresa dumneavoastră. Pentru a obține copii după avizul ISC Ialomița, autorizația emisă de către Administrația Națională Apele Române, avizul ISU Ialomița, avizul APM Ialomița vă rugăm să vă adresați instituțiilor emitente pentru fiecare aviz enumerat, deoarece la sediul instituției noastre nu au fost depuse astfel de documente». Ulterior emiterii răspunsului, niciunul dintre funcționarii Primăriei Slobozia nu a făcut demersuri pentru sancționarea firmei Dinu Invest SRL, firma care deține depozitul de pepeni. Singura măsură adoptată de către autoritățile locale constă în amplasarea unor indicatoare care limitează accesul camioanelor mai mari de 3,5 tone pe străzile din zonă. Firma continuă însă să utilizeze camioane de tonaj mare pentru transportul pepenilor, zi și noapte, în schimbul unei taxe de 171 lei/camion. Și coșmarul continuă!

Cristinel Dinu se jură că nu fură Proprietarul afacerii, Cristinel Dinu, recunoaște senin că depozitul de pepeni pe care îl deține este construit ilegal. Contactat telefonic, acesta a explicat că pro­blemele au apărut din cauza proiectantului și că «sunt pe cale de a fi rezolvate». «Am obținut niște autorizații și proiectantul a spus că mă pot apuca de construit... Ulterior, a apărut o diferență între suprafața de teren achiziționată și cea din acte, vreo 300 mp. Și Ministerul Agriculturii a cerut niște precizări. Povestea asta durează de vreun an, de-acum... De-aia s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Nu suntem oameni de rea-credință, vrem să rezolvăm pro­blema și să intrăm în legalitate!» a precizat Cristinel Dinu. De asemenea, a avut explicații și pentru scandalurile nocturne provocate de angajați și pentru camioanele de mare tonaj care traversează zona. «Atunci când lucrezi cu oamenii, e greu... Facem tot ce ține de noi. Plătim taxă pentru fiecare camion, am vorbit cu șoferii să meargă mai încet... Locuitorii din zonă ar trebui să înțeleagă situația și să respecte, la rândul lor, legea. Am întâmpinat tot felul de probleme din cauza lor. Blochează strada cu autoturismele, vin și pozează în fiecare zi la poarta depozitului. E greu să își desfășori activitatea în condițiile astea!» mai susține Cristinel Dinu.

Hoțul strigă hoții
Afacerea lui Cristinel Dinu este ultra-mediatizată în spațiul public. Publicațiile naționale și televiziunile cu profil agricol îl prezintă an de an pe Cristinel Dinu ca pe un antreprenor de succes care a cheltuit peste 200 mii de euro pentru a realiza o afacere profitabilă. De la Agro TV la Antena 3 și de la pu­blicațiile financiare naționale la ziarele locale, reporterii elogiază activitatea unui business promițător în condiții economice vitrege. Nimeni nu explică însă că antreprenorul Cristinel Dinu face parte din lotul de 9 polițiști de la Poliția Rutieră Ialomița, cercetați în 2012 pentru «luare de mită», «abuz contra intereselor publice» și «efectuarea de opera­țiuni financiare ca acte de comerț, incompatibile cu funcția, în scopul obținerii pentru sine sau pentru altul de bani, bunuri ori alte foloase necuvenite». Potrivit probelor instrumentate, aceștia opreau în trafic șoferii care încălcau legea, iar pentru a nu le aplica amenzi le pretindeau sume de bani între 100 și 400 de lei. Ancheta cuprinde un probatoriu impresionant, alcătuit în special din imagini video în care cei 9 acuzați au fost filmați în timp ce primeau bani. La momentul respectiv, surse din cadrul IPJ Ialomița confirmau faptul că fiecare dintre cei 9 polițiști obțineau în acest fel până la 1000 de euro zilnic.

16 August 2021, 08:10 (10299 vizualizări - 39 comentarii)

Citiți și:
Au început lucrările la canalizarea «wireless» de la Slobozia Nouă
Undă verde pentru rețeaua de canalizare din Cartierul Slobozia Nouă
Închiderea gropii de gunoi de la Slobozia Nouă costă municipalitatea 10 milioane de lei

Comentariile cititorilor:


@Psd:
(17 August 2021, 22:13)
Pai probabil ca asa repeta militianul corupt in fiecare seara ,,-sunt o mizerie de om careva luat șpagă !", doar ca el este si dovedit. 
Apoi, vine partea in care demostrezi ce fel de ipochimen esti, atat timp cat se vorbeste ,,un militian corupt construieste ILEGAL'', orice om cu o urma de decenta are pretentia la corectitudine si normalitate, adica sa se intre in legalitate, dar tu nu, tu esti pe modelul ,,si ce daca a construit ilegal, altii sunt mai corecti?''. Asta este mentalitate tot de manjit, pentru ca doar un manjit cauta scuze pentru ilegalitati, doar un spagar vede normala nerespectarea normelor societatii. 
Chiar daca ai pretentia ca nu esti militianul  prins ca lua spaga, te inseli, ai fix aceeasi mentalitate. 
@rusine:
(17 August 2021, 22:02)
Chiar ca sa-ti fie rusine, militianul spagar se pare ca-si pastreaza obiceiurile, adica tot nu catadicseste sa respecte legea, construind ilegal. Daca doar ar fi muncit, asa cum minti tu ca o gazeta comunista, nu s-ar fi legat nimeni de el, problema este ca a construit ilegal, pentru ca atat il duce mintea pe el, ce respect fata de lege, astea-s notiuni abstracte pentru cei de teapa lui si a ta. 
Psd:
(17 August 2021, 19:07)
Pentru toți bugetarii care au luat șpagă și din șpagă și au făcut vile frumoase in Slobozia Noua ..nu sunt Cristi Dinu :)) și știu ca v ați construit casele pe șpăgi ..tot orașul știe ..știți și voi :)) uitați va seara in oglinda și spuneti ..-sunt o mizerie de om careva luat șpagă !:)) de 100 de ori ..poate vi se mai spala din păcate !! Frustraților !!:))
Andu:
(17 August 2021, 17:54)
Cum se face că toate soțiile foștilor polițiști sunt acum in poliție trecând și pe la pompieri ( unele ) ? Fără școală fara examen ? Ce repede se aprobă transferurile astea și cum se echivalează pompierul cu polițistul ?
rusine:
(17 August 2021, 16:04)
Stimata redactie. de la cultura de pepeni pana la mita politistului este cale lunga. Asta-i un articol despre ce face Dinu Invest sau despre ce a facut Dinu Cristinel? Dinu Cristinel este angajat la Dinu Invest si nu face altceva decat sa munceasca...nu ca politist. Daca ne luam de ce a facut, vorbiti de dl. premier Catu si de altii care sunt inca in functii.
RUSINE 
cunoscător:
(17 August 2021, 14:54)
Pe toți cei care se rățoiesc pe aici ca Primăria nu face nimic și ar trebui luate măsuri pentru demolarea construcției îi rog să verifice pe portalul Judecătoriei Slobozia la dosarul nr.3107/312/2021 si se vor lămuri cu siguranță !
ba conteaza!:
(17 August 2021, 08:51)
Poate ar trebui facuta o reclamatie si pe la prefectura. Prefectul este reprezentantul guvernului in teritoriu si poate sesiza la randul lui aceste ilegalitati catre politie si inspectoratul in constructii, politia comunitara, primarie. Astfel, macar de frica poate vor veni la fata locului ca sa vada cum stau lucrurile.
Iar alde "nu conteaza" si "psd" probabil ca sunt angajati/asociati ai pepenarului sau chiar spagarul dat afara de la rutiera, insusi. Nu suntem invidiosi pe faptul ca un hot a cerut si primit spaga de la alti soferi certati cu legea si s-a imbogatit in felul asta. Nu avem cum sa fim invidiosi: poate ca unul/mai multi soferi care au fost iertati contra spaga de pepenar, au facut accidente grave din cauza faptului ca nu au ramas fara permis la vremea lor. Nu suntem invidiosi pentru ca noi nu am alege acelasi drum al ilegalitatilor si al spagilor, nu am calca peste cadavre ca sa ne imbogatim din frauda. Respecta nesimt...le locuitorii din zona; fa un bine si demoleaza-ti constructiile ilegale, fa-ti-le in camp departe de casele de locuit. Politia doarme bine? Inteleg din comentarii ca sotia pepenarului este angajata a politiei> Chiar nu conteaza faptul ca sotia unui penal, cu ilegalitati dovedite este cadru mai??? Se aude nenea bode?
Bostana si Tandala:
(17 August 2021, 08:49)
@PSD si Nu conteaza, bag de seama ca sunteti doi frustrati ( sau poate doar unul ), nu inteleg ce va freaca pe voi grija cum au facut oamenii aia casele,  nu are treaba cu subiectul si doi la mana, pentru informatia voastra, toata lumea plateste taxe da? dar asta nu ne da dreptul sa incalcam Legea da? 
Mana a treia:
(17 August 2021, 08:12)
Intre timp, Inspectoratul de Stat in Constructii doarme. Fuga de raspundere a ajuns sport national la noi, iar cei de la ISC (care au competente si pe Legea nr. 50/91 si pe  Legea nr.10/95), directia Urbanism a satului Slobozia precum si inutilii de la Militia Locala dorm in paucii satului si pe banii contribuabililor. Excelent, avem fix ceea ce meritam. 
Contra atac:
(17 August 2021, 06:40)
Si comentariile astea cu vilute facute din salarii de bugetari puteti fi siguri ca sint facute de dl.impricinat. stapineste arta razboiului. Si are si scoala vietii. Stie din proprie experienta cum se fac lucrurile.
Lacrimi de crocodil:
(17 August 2021, 06:32)
Nu va mai vaicariti atita. Puneti mina si dati primaria in judecata altminteri nu rezolvati nimic. Sau macar faceti plingere si la inspectoratul de stat pt constructii. Sa nu credeti ca articolul asta ajuta la ceva. Nimeni nu misca nimic daca nu i se baga sula in inima:)
Psd:
(16 August 2021, 20:57)
Postacii sare sunt legaliști cumva și au făcut vilutele din salariul încasat de la buget ?:)) fir ar voi sa fiți de corecți ..
In atentia domnului primar:
(16 August 2021, 17:40)
Articolul de fata prezinta o realitate care nu face niciun fel de onoare structurii de urbanism a Sloboziei, tot ce s-a scris este adevarat insa e revoltator ca starea de pasivitate si poate chiar coruptia responsabililor cu urbanismul a facut ca toate aceste ilegalitati sa se perpetueze. Aveti ocazia domnule primar sa il puneti la munca pe noul sef de la urbanism, sens in care venim in ajutorul dvs. cu urmatoarele: -aveti domeniu public ocupat de firma in cauza prin aceea ca latimea str. V Tepes nu a fost niciodata marcata si astfel s-a arat si cultivat portiune din strada (banii incaseaza privatul iar primaria injuraturile); -aveti depozite necontrolate de deseuri de constructii(cel putin 10 basculante mari) chiar pe terenul in cauza. Se vede cu ochiul liber; -aveti ocupare a drumului de exploatare din prelungirea strazii Cimitirului (tot tanarul antreprenor). Asta asa, la prima vedere. In rest, mai usor cu laudele la adresa tanarului antreprenor ca toata activitatea in profita doar lui insa infrastructura pe care o foloseste ilegal o platim toti.
Locuitor:
(16 August 2021, 17:34)
Conform legii autorizării construcțiilor nu se poate intra în legalitate, ZONA NU PERMITE construcții cu asemenea destinație. Există doar DESFIINTARE! Funcționarii împreună cu primarul ar trebui să citească LG 350. Problema cea mai mare este faptul că toți cunosc situația dar.... Sfidează Dl Primar cel harnic și cinstit, aveți legătura!
S.O.S.:
(16 August 2021, 15:58)
Sfidare , lipsa bun simt si respect pentru cetatenii cinstiti din Slobozia.
Poate ar fi cazul sa ne facem singuri dreptate. Din partea Primariei sau Politiei locale nu mai vedem noi rezolvare. Rusine !!!!!!!!!!!!!!!

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Vineri 01 Iul 2022
138 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
« 1 3 4 5 6 7 8 9 392 393
Casă în flăcări la Valea Ciorii, incendiu la culturile de grâu la Sărățeni

Casă în flăcări la Valea Ciorii, incendiu la culturile de grâu la Sărățeni

Joi, 30 iunie a.c., trei echipaje de pompieri din Țăndărei au intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD pentru lichidarea unui incendiu produs la o locuință în localitatea ...[citește_toată_știrea]

1 Iulie 2022, 11:15
(18 vizualizări - 0 comentarii)


Bărbat din Slobozia, reținut pentru «furturi»

Polițiștii ialomițeni au identificat un bărbat, de 43 de ani, bănuit de comiterea a două infracțiuni de «furt». Cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în arestul IPJ Ialomița. În urma ...[citește_toată_știrea]

1 Iulie 2022, 10:20
(79 vizualizări - 0 comentarii)


2
A fost eliberat primul «număr verde» în județul Ialomița!

A fost eliberat primul «număr verde» în județul Ialomița!

Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Ialomița a emis primul număr de culoare verde pentru proprietarul unui autoturism electric din municipiul Slobozia. ...[citește_toată_știrea]

30 Iunie 2022, 12:30
(204 vizualizări - 1 comentariu)


3

Angajări din sursă externă în cadrul Poliției ialomițene

Inspectoratul de Poliție al Județului Ialomița organizează concursuri pentru ocuparea a 43 posturi de posturi, 3 de ofițeri și 40 de agenți din sursă externă. Înscrierile se fac on-line până la data de ...[citește_toată_știrea]

30 Iunie 2022, 12:00
(143 vizualizări - 0 comentarii)


4

Bordușani: Locuință cuprinsă de flăcări

Miercuri, 29 iunie a.c., trei echipaje de pompieri din cadrul Stației Fetești au intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD pentru lichidarea unui incendiu produs la ...[citește_toată_știrea]

30 Iunie 2022, 11:40
(101 vizualizări - 0 comentarii)


5
Misleanu: Incendiu provocat de copiii lăsați nesupravegheați

Misleanu: Incendiu provocat de copiii lăsați nesupravegheați

Miercuri, 29 iunie a.c., pompierii ialomițeni au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la culturi și miriști de grâu, precum și vegetație uscată, din mai multe gospodării, în urma căruia au ...[citește_toată_știrea]

30 Iunie 2022, 11:20
(93 vizualizări - 0 comentarii)


«Ziua Internațională a Dunării», sărbătorită de Consiliul Județean la Fetești

«Ziua Internațională a Dunării», sărbătorită de Consiliul Județean la Fetești

Ziua internațională a Dunării este celebrată, anual, la data de 29 iunie. Sărbătoarea amintește de semnarea, în anul 1994, la Sofia, a convenției privind cooperarea pentru protecția și utilizarea durabilă ...[citește_toată_știrea]

29 Iunie 2022, 16:35
(337 vizualizări - 0 comentarii)


7

Spațiul Privat Virtual, modalitatea de comunicare securizată cu ANAF

ANAF reamintește tuturor contribuabililor că au la dispoziție serviciul Spațiul Privat Virtual pentru o comunicare securizată cu instituția. În contextul intensificării atacurilor infractorilor cibernetici ...[citește_toată_știrea]

29 Iunie 2022, 16:30
(225 vizualizări - 0 comentarii)


Groaznic accident produs la Sinești: Patru morți și cinci răniți!

Groaznic accident produs la Sinești: Patru morți și cinci răniți!

Un groaznic accident s-a produs miercuri, 29 iunie a.c., în localitatea Sinești. În urma impactului a trei autovehicule, trei persoane au decedat pe loc, o a patra a intrat în stop-cardiorespirator după ...[citește_toată_știrea]

29 Iunie 2022, 12:40
(310 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Incendiu în Cartierul Bora

Slobozia: Incendiu în Cartierul Bora

Marți, 28 iunie a.c., pompierii din Slobozia au intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD pentru lichidarea unui incendiu, produs la o locuință în cartierul slobozean ...[citește_toată_știrea]

29 Iunie 2022, 10:30
(229 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Secțiunea Mica Publicitate
a fost actualizată!
Cele mai noi anunțuri din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri on-line!

28 Iunie 2022, 18:40


AJFP Ialomița: Joi, 30 iunie 2022, termen limită pentru depunerea Formularului 394

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește contribuabililor că joi, 30 iunie 2022, este termenul limită de depunere a «Declarației informative privind livrările/prestările și achizițiile ...[citește_toată_știrea]

28 Iunie 2022, 14:10
(235 vizualizări - 0 comentarii)


12

Inspectoratul de Jandarmi Județean Ialomița recrutează candidați

Inspectoratul de Jandarmi Județean Ialomița recrutează candidați pentru participarea la concursul de admitere organizat, în anul 2022, la Academia de Poliție «Alexandru Ioan Cuza». Locurile sunt comune ...[citește_toată_știrea]

28 Iunie 2022, 12:00
(299 vizualizări - 0 comentarii)


ISU Ialomița: Posturi vacante de ofițeri, subofițeri și soldați profesioniști

În perioada următoare, Inspectoratul pentru Situații de Urgență «Barbu Catargiu» al județului Ialomița scoate la concurs 42 de posturi vacante de ofițeri, subofițeri și soldați profesioniști. Documentele ...[citește_toată_știrea]

28 Iunie 2022, 11:00
(311 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: 1,397 milioane de lei, ajutor de stat pentru sectorul creșterii animalelor

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) efectuează, prin Centrele Județene, plata ajutorului de stat în sectorul creșterii animalelor, solicitat prin cererile de plată aferente serviciilor ...[citește_toată_știrea]

27 Iunie 2022, 16:40
(350 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: 3,85%, rata șomajului în luna mai 2022

La sfârșitul lunii mai 2022, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița erau înregistrați 3586 șomeri (din care 1649 femei), rata șomajului fiind de 3,85%, cu 0,57% sub valoarea ...[citește_toată_știrea]

27 Iunie 2022, 15:30
(312 vizualizări - 0 comentarii)


Angajări din sursă externă la Jandarmeria Ialomița

Angajări din sursă externă la Jandarmeria Ialomița

Inspectoratul de Jandarmi Județean Ialomița organizează concurs pentru ocuparea unui număr de 20 posturi de execuție vacante de subofițer pază principal, cu personal recrutat prin rechemare în activitate ...[citește_toată_știrea]

27 Iunie 2022, 15:05
(339 vizualizări - 0 comentarii)


IȘJ Ialomița: Rezultate inițiale la examenul de Bacalaureat 2022

Rezultatele (înainte de depunerea/soluționarea contestațiilor) la examenul de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2022, au fost afișate luni, 27 iunie a.c., pe site-ul dedicat al Ministerului Educației bacalaureat ...[citește_toată_știrea]

27 Iunie 2022, 13:25
(354 vizualizări - 0 comentarii)


IȘJ Ialomița: Concurs pentru directori și directori adjuncți la școli

În baza prevederilor Metodologiei privind organizarea și desfășurarea concursului pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar de stat, Inspectoratul ...[citește_toată_știrea]

27 Iunie 2022, 11:05
(448 vizualizări - 0 comentarii)


19
Incendii la Rovine și Bordușelu

Incendii la Rovine și Bordușelu

Duminică, 26 iunie 2022, un echipaj de pompieri din Urziceni a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă pentru lichidarea unui incendiu produs la o anexă gospodărească în satul Rovine. ...[citește_toată_știrea]

27 Iunie 2022, 10:55
(395 vizualizări - 0 comentarii)


Maia: Un autoturism a lovit o căruță

Vineri, 24 iunie a.c., în jurul orele 22,00, pe raza comunei Maia s-a produs un accident rutier. Un autoturism a lovit o căruță, fiind înregistrate două victime. După intervenția pompierilor din Urziceni ...[citește_toată_știrea]

27 Iunie 2022, 10:50
(366 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Maia accident


AJFP Ialomița: Încasări de 454,23 milioane de lei la bugetul general consolidat în primele 5 luni din 2022

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița a realizat, în primele 5 ale anului 2022, venituri nete la bugetul general consolidat al statului în sumă totală de 454,23 milioane de lei, cu 45,1 ...[citește_toată_știrea]

27 Iunie 2022, 09:20
(367 vizualizări - 0 comentarii)


Mașină lovită de tren, la Alexeni

Mașină lovită de tren, la Alexeni

În seara zilei de duminică, 26 iunie a.c., pompierii ialomițeni au fost solicitați să intervină în urma producerii unui accident feroviar în localitatea Alexeni, în care au fost implicate un tren de persoane ...[citește_toată_știrea]

26 Iunie 2022, 20:40
(520 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Copil de 13 ani, înecat în apele Brațului Borcea

Fetești: Copil de 13 ani, înecat în apele Brațului Borcea

Sâmbătă, 25 iunie a.c., pompierii din Fetești au fost solicitați să intervină în cazul unui băiat, în vârstă de 13 ani, dispărut în apele Brațului Borcea. După câteva ore de căutări, trupul copilului a ...[citește_toată_știrea]

25 Iunie 2022, 15:05
(576 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Percheziții într-un dosar privind fapte de «abuz în serviciu» și «delapidare»

IPJ Ialomița: Percheziții într-un dosar privind fapte de «abuz în serviciu» și «delapidare»

Vineri, 24 iunie a.c., polițiștii ialomițeni au efectuat 4 percheziții domiciliare într-un dosar privind fapte de «abuz în serviciu» și «delapidare». În urma perchezițiilor, polițiștii au descoperit 7 televizoare ...[citește_toată_știrea]

24 Iunie 2022, 15:00
(1021 vizualizări - 1 comentariu)


ISU Ialomița: Încep recrutările pentru admiterea la Academia de Poliție «Alexandru Ioan Cuza»

Inspectoratul pentru Situații de Urgență «Barbu Catargiu» al Județului Ialomița recrutează candidați pentru participarea la concursul de admitere organizat în anul 2022 la Academia de Poliție «Alexandru ...[citește_toată_știrea]

24 Iunie 2022, 10:15
(658 vizualizări - 0 comentarii)


Razie la Fetești

Razie la Fetești

În cursul zilei de miercuri, 22 iunie 2022, pe raza municipiului Fetești polițiștii au desfășurat o serie de acțiuni pentru menținerea climatului de ordine și siguranță publică, combaterea infracțiunilor ...[citește_toată_știrea]

23 Iunie 2022, 16:00
(818 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Fetești razie


IȘJ Ialomița: Două note de 10 la Evaluarea Națională 2022

Inspectoratul Școlar Județean Ialomița a adat publicității primele rezultate ale Examenului de Evaluare Națională la nivelul județului. Înainte de depunerea contestațiilor, conform datelor oficiale, din ...[citește_toată_știrea]

23 Iunie 2022, 14:00
(1054 vizualizări - 0 comentarii)


ISU Ialomița: Concurs pentru posturi de șoferi

Inspectoratul pentru Situații de Urgență «Barbu Catargiu» al județului Ialomița scoate la concurs în vederea ocupării, prin încadrare directă, în conformitate cu prevederile Legii nr. 80/1995, privind ...[citește_toată_știrea]

23 Iunie 2022, 10:30
(1098 vizualizări - 0 comentarii)


Ciocârlia: Și-a găsit sfărșitul într-un incendiu

Ciocârlia: Și-a găsit sfărșitul într-un incendiu

Miercuri seara, 22 iunie 2022, în comuna Ciocârlia, echipajele de pompieri au acționat pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o locuință și o anexă. La locul solicitării s-au deplasat ...[citește_toată_știrea]

23 Iunie 2022, 10:20
(706 vizualizări - 0 comentarii)


« 1 3 4 5 6 7 8 9 392 393
Ultimele comentarii
Gatu în Consilierul personal al primarului Soare, președinte la Handbalul slobozean Mire în Profesori acuzați de propagandă pro-rusă la Liceul de Arte «Ionel Perlea» Slobozia Un fraier în A fost eliberat primul «număr verde» în județul Ialomița! Fotbalist în Consilierul personal al primarului Soare, președinte la Handbalul slobozean Lore în Consilierul personal al primarului Soare, președinte la Handbalul slobozean Suporter în Consilierul personal al primarului Soare, președinte la Handbalul slobozean BIBI în Consilierul personal al primarului Soare, președinte la Handbalul slobozean Stela în Autorizarea taxiurilor din Țăndărei, obiectul unui dosar penal trimis în judecată Andrei în Consilierul personal al primarului Soare, președinte la Handbalul slobozean Tudorica în Consilierul personal al primarului Soare, președinte la Handbalul slobozean Gigel în Consilierul personal al primarului Soare, președinte la Handbalul slobozean R. Tereaca în Consilierul personal al primarului Soare, președinte la Handbalul slobozean BENONE în Urziceni: Autorizație de construire eliberată ilegal, cu 20 de ani în urmă, motiv de dispută între instituțiile publice Costel în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 29 iunie 2022 Costel în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 29 iunie 2022 Costel în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 29 iunie 2022 Andy în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 29 iunie 2022 Mary în Primăria Slobozia a declanșat operațiunea «Gazonul» Suporter în Consilierul personal al primarului Soare, președinte la Handbalul slobozean Gigi în Urziceni: Autorizație de construire eliberată ilegal, cu 20 de ani în urmă, motiv de dispută între instituțiile publice
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...