Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Primăria Slobozia are nevoie de servicii juridice specializate

Primăria Slobozia are nevoie de servicii juridice specializate

Consiliul Local Slobozia a aprobat  marți, 31 august 2021, în cadrul ședinței lunare ordinare, un proiect de hotărâre prin care Primăria Slobozia poate externaliza «serviciile de consultanță, asistență și reprezentare».

O decizie fără precedent Conform declarațiilor primarului Sloboziei, Dragoș Soare aceste servicii sunt necesare «pentru a reprezenta cu maximum de șanse interesele patrimoniale ale instituției». Consiliul Local Slobozia va fi informat cu privire la valoarea acestor servicii și motivul pentru care sunt solicitate. «Am considerat ca serviciile să fie solicitate atunci când avem litigii care depășesc o anumită valoare... De altfel, aceste valori financiare și nivelul de implicare le vom stabili împreună. Mi se pare normal să fiți informați cu privire la acest demers în contextul în care ne așteptăm să întâmpinăm în perioada imediat următoare o serie de probleme legate de rezilierea unor contracte...» a declarat Dragoș Soare. Consiliul Local Slobozia a aprobat cu unanimitate de voturi acest proiect.

Tot pățitu-i priceput Reamintim că, în ultimii ani, administrația locală a pierdut mai multe procese în urma cărora are de restituit sume de ordinul milioanelor de lei. Ultimul proces pierdut este cel cu Constrif SA. În acest caz, Primăria Slobozia este obligată să plătească 1,3 milioane de lei pentru lucrările nefinalizate de la campusul școlar al Liceului de Arte. Un alt litigiu care urmează să fie tranșat în instanță este cel care vizează investiția de la stația de tratare a apei din Slobozia. În acest caz, contractul cu firma SIA Dynamic Solution SRL a fost reziliat din cauza întârzierilor de peste 1 an înregistrate la executarea lucrărilor. Valoarea contractului pentru executarea lucrărilor la stația de tratare a apei din Slobozia se ridică la 7,84 milioane de lei.

1 Septembrie 2021, 14:20 (3512 vizualizări - 16 comentarii)

Citiți și:
Administrație în folosul cetățenilor
Unanimitate la vot pentru noua Organigramă a Primăriei Slobozia
Soluții noi pentru probleme administrative vechi

Comentariile cititorilor:


@Corina:
(6 Septembrie 2021, 13:54)
Continuare - 
La institutia numita ograda de conturi mare mahar este socrul lui Puie Monta, I.S. de profesie...popa; cum sa avem asteptari sa se faca o verificare serioasa de catre aceasta institutie tocmai pentru a se descoperi costurile supraevaluate pentru mizeria de parcare subterana? Iar soarele administratiei locale si soarele politic al pene leilor face joc de glezne in fata ciumei rosii.  Mai ales ca catzu si orbanel i-au adus in partid o gramada de pesedei, reactivand usl-ul. Acum are nevoie de ei dupa ce usr-ul si-a luat jucariile si a plecat. Altfel nu se explica de ce nu le-a facut plangere penala fostilor primari pentru nenorocirile facute, pentru indatorarea si falimentarea orasului din cauza apei nepotabile si a "gropii" supraevaluate. Si el, precum orice gradat (mic) din armata, se ratzoieste la subalterni, nu la sefi. (a se citi mai marii exponenti ai ciumei rosii). Trist daca doar atat poate; in campanie se dadea zmeu, dar se pare ca a fost doar pentru a accede la putere.
P.S. firmele astea de avocatura sunt impuse pe filiera ciumei galbene? Logic!
@Corina:
(6 Septembrie 2021, 13:39)
Stimabila Corina, ati omis un aspect deloc de neglijat! Daca primarul este deja bandit si are in spate ditai partidul care-l impinge la manevre financiare ilegale, ce poate sa faca secretarul? Luam cazurile de la slobozia cu "investitiile" paguboase: apa nepotabila si parcarea subterana. Poate secretarul sa blocheze un proiect de hcl doar pentru ca el nu-l considera oportun pentru localitate? Dar primarul impreuna cu partidul care l-a urcat pe tron si cu consiliul local trambiteaza ca e bun pentru cetateni! Il aproba in consiliu si mai ia si viza de legalitate de la mai marele judetului. Manevrele cred ca se fac pe la economic. A se vedea in cazul sloboziei cum a returnat stoica garantia de buna executie a lucrarilor la parcarea subterana, in conditiile in care aceasta nu era finalizata si chiar executata prost (de ex structura de rezistenta). Tot secretarul a intermediat si mizeria asta, sau manevra a fost dictata politic de sus? Se zvoneste ca tocmai cumnatul lui Puie Monta (in partidul caruia stoica era un soldatel cuminte) a fost in spatele constructorului parcarii. Joac-o p'asta! Nu tin cu niciun secretar, am vrut doar sa aduc in discutie si un alt aspect. In rest, pe la anumite comune, vai de capul tau daca ai nevoie de serviciile unei primarii. Secretari aroganti, beti, greu de gasit/abordat, etc; iar cu primarii, mai complicat decat cu secretarii.
P.S. ne-am fi asteptat ca manevrele ilegale sa fie taxate de institutiile abilitate...insa si pe la varful acestora partidul impune membri de partid obedienti care pun batista pe tzambal.
Daniel:
(6 Septembrie 2021, 09:20)
Excelente observații, Corina!
Corina:
(3 Septembrie 2021, 20:27)
@Marius de regula, in aproape toate cauzele secretarul UAT (primarie) este vioara intai in manevrele murdare ale unei primarii, primarii vin stau o perioada de cel putin 4 ani si pleaca, secretarul ramane fiind angajat permanent si greu de dat afara. Ei smecheresc primarii noi alesi, unii dintre ei , bata de prostie, ei secretarii îi educa in arta golaniilor, ca sa nu mai discutam pe marginea coruptiei. Daca vine un primar mai slabut dotat intelectual si fara carte, secretarul, secretara, UAT il initiaza imediat in toate potlogariile posibile si de multe ori au relatii la politie si procurorul arondat teritoriului, de aici incepe totul de in cativa ani un haidamc de primar de clasa sub medie, devine bandit de bandit. Daravela mare cu juristii din primarii si nu numai, exact ca un contabil, care te fura din ochi ranjindu-ti in fata. Si sa mai stii un singur fapt, tot se face cu sprijin de la unul, doi politisti si procurori. Te gandesti ca sunt juristi din primarii cu multe dosare penale, dar si nup. Tot se spala si tot este un lant intreg. Nu mai e militia de altadata care daca-l lua, mai venea acasa decat dupa cel putin 2 ani de concediu la inchisoare. In cazul nostru, (...) este mic, are dantura moale, pentru carnea tare a juristilor. @Mar, casele mari de avocatura cand sunt angajate in litigii, de regula intreaba primarul daca vrea ori nu sa castige ori sa tranteasca litigiul depinde de interesul personal a primarului, secretarului ori sie cine stie ce ruda sau amic este la mijloc. Sunt si juristi care sug din doua ori mai multe parti, si multe altele. Daca vrei adevarul ia un jurist ori un secretar UAT si bate-l pana spune tot, o sa ramai marcat de ce chiftele iti insiuruaste.
@ Mar:
(3 Septembrie 2021, 19:47)
Ba da, este perfect adevărat. Dar doar două bucăți de juriști adevărați, nu 10 juriste agramate și slab pregătite profesional!
Înțeleg că unele erau pentru "promovare", dar angajează-le tată la Protocol sau la Administrativ, nu la Juridic!
Mar:
(3 Septembrie 2021, 18:17)
Pai nu erau criticate externalizare de servici juridice? Nu pierduse consiliul județean procese în care era reprezentat de case de avocatură din București? Si atunci, dacă tot se pierd procese cu case de avocatura mari, nu e mai bine să iei doua bucăți de juriști adevărați, sa ii plătești bine, sa le acorzi timp de studii și perfecționare continuă, pentru pregătirea dosarelor și bani pentru expertize, decât sa îți iei paraindărătul de la casa de avocatura?
@ Marius:
(3 Septembrie 2021, 14:00)
Surse bine informate susțin că și Primul Jurist al Primăriei Slobozia este evaluat de actualul edil local, care se întreabă, corect dealtfel, cum de-a fost implicată instituția în scandaluri fără număr și de răsunet fără ca Secretarul autorității să nu se sesizeze.
E vorba de vreo apartenență pe la niscaiva grupuri de interese sau pur și simplu vorbim despre carențe în pregătirea juridică?
"Ievaluarea" va da un răspuns la zbaterile noastre.
Marius:
(3 Septembrie 2021, 07:56)
Extrem de interesant! Avem juriste foarte bine plătite din banii contribuabililor, dar angajăm consultanță externă pe bani mulți. Pentru ce trebuie să mai plătim atunci juristele primăriei?
Este oare un semn de normalitate?
Jeni:
(3 Septembrie 2021, 07:22)
Vis a vis de juriștii din primarii, actualmente e acaparat de clanurile unor familii, frați și cum ate, slugi mărunte aservite unor primari. O mafie care în opinia mea ar trebui arestata în secunda doi. Luați primăriile la rand sa vedeți clanuri și mafia de familie, aproape ca nu exista UAT care sa nu fie plina de rubedenii  și fetite, mai tinere sau mai batrane angajate în posturi ocupate prin concursuri trucate. Familii vai mama lor care toată viata lor sau ocupat cu spălatul cursurilor murdare, și caratul afișelor electorale, niște perverși pipatori perverși, niște neica nimeni care sau ajuns din cauza prostiei, alegătorilor. Cat de prost și încuiat la cap sa fii ca că sa nu vezi realitatea e te inconjoara. Aste e Ialomița și mândriți-va cu ea! 
@ George.s:
(2 Septembrie 2021, 19:16)
Da, așa ar fi corect, să fie desființat fatidicul serviciu de juriste agramate sau cel puțin restructurat din temelii.
Concursuri pe bune și angajați juriști cu adevărat cunoscători ai legislației și pipițe care să stea agățate la brațul vreunui edil local.
Toma:
(2 Septembrie 2021, 16:52)
Stimată Redacție, pun și eu o întrebare? Cumva juristele din cadrul celebrului serviciu specializat al Primăriei Slobozia au fost transferate la Urban SA?
Pentru că stimabilul domn Director al Urban a început să semneze documente care nu respectă nicio normă legală și probabil că nu o face de capul lui, ci este consiliat juridic!!!
Vom reveni cu amănunte!
Ghimpe junior:
(2 Septembrie 2021, 16:35)
@Ghimpe, stimabilul pensionar de la stat de care pomenesti, tot pe la stat este aciuit ca altceva nu stie sa faca. Toata viata pana la moarte ar suge banii statului, ca doar îi tare in clanta, vrajeala si galgara mult care prinde la fraieri. Iti dai seama, militianul cat a facut el in scaldatoare cand era mic. Parca a fost si suprefect o vreme, hoitul?
@George.s:
(2 Septembrie 2021, 09:49)
O observatie foarte logica.
George.s:
(2 Septembrie 2021, 04:20)
În cazul ăsta n-ar trebui lichidat biroul juridic al primăriei? Fiindcă, iată, e inutil și încarcă bugetul la capitolul cheltuieli.
Ghimpe senior:
(1 Septembrie 2021, 22:30)
N-are nicio treaba (...) in ecuatia materialului prezentat. Este vorba DOAR despre COMPETENTA aparatului juridic din cadrul primariei slobozia. daca BUNICUL il tine pa ginersu jurist doar cu numele, primaria slobozia are doar de pierdut. la soare, toata lumea!!!!!

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
28 Nov 2021
150 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
« 1 3 4 5 6 7 8 9 366 367

Grupul de Comunicare Strategică: 5 noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Sâmbătă, 27 noiembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 19309, fiind înregistrate 5 noi cazuri față ...[citește_toată_știrea]

27 Noiembrie 2021, 14:10
(129 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Reținut pentru «șantaj»

Un tânăr de 25 de ani, din București, a fost reținut pentru 24 de ore pentru că și-ar fi șantajat fosta iubită. După ce s-a despărțit de tânăra domiciliată în Slobozia, acesta i-a pretins suma de 1000 de ...[citește_toată_știrea]

26 Noiembrie 2021, 19:45
(253 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 18 noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Vineri, 26 noiembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 19304, fiind înregistrate 18 noi cazuri față ...[citește_toată_știrea]

26 Noiembrie 2021, 14:30
(235 vizualizări - 0 comentarii)


3
Protopopiatul Slobozia: Activități dedicate sărbătorii Sfântului Andrei

Protopopiatul Slobozia: Activități dedicate sărbătorii Sfântului Andrei

Protopopiatul Slobozia, în parteneriat cu Grădinița «Piticot», a organizat vineri, 26 noiembrie a.c., o activitate tematică, denumită «Sfântul Apostol Andrei-patronul spiritual al românilor». Scopul acestui ...[citește_toată_știrea]

26 Noiembrie 2021, 13:15
(191 vizualizări - 0 comentarii)


4

ANAF: Noi reglementări privind organizarea activității de administrare a marilor contribuabili

Începând cu data de 1 ianuarie 2022, intră în vigoare prevederile Ordinului Președintelui Agenției Naționale de Administrare Fiscală nr. 1721/2021, privind organizarea activității de administrare a marilor ...[citește_toată_știrea]

26 Noiembrie 2021, 11:30
(220 vizualizări - 0 comentarii)


5

Țăndărei: Focuri de armă trase pentru prinderea unui hoț de mașini

În seara zilei de miercuri, 24 noiembrie 2021, polițiștii din Țăndărei au fost sesizați, prin apel 112, de un bărbat din orașul Țăndărei, cu privire la faptul că i-a fost sustras autoturismul din curtea ...[citește_toată_știrea]

25 Noiembrie 2021, 15:50
(301 vizualizări - 1 comentariu)


Fetești: Parfumuri contrafăcute, confiscate de polițiști

Miercuri, 24 noiembrie a.c., polițiștii din Fetești, în timp ce efectuau un filtru rutier pe strada Călărași din localitate, au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 35 de ...[citește_toată_știrea]

25 Noiembrie 2021, 15:40
(166 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 22 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Joi, 25 noiembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 19286, fiind înregistrate 22 de noi cazuri față ...[citește_toată_știrea]

25 Noiembrie 2021, 13:40
(173 vizualizări - 0 comentarii)


8

AJFP Ialomița: Formularele de înregistrare fiscală se pot depune electronic

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii interesați că în Monitorul Oficial al României a fost publicată o reglementare pentru aprobarea formularelor de înregistrare ...[citește_toată_știrea]

25 Noiembrie 2021, 12:10
(116 vizualizări - 0 comentarii)


9

Grupul de Comunicare Strategică: 46 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Miercuri, 24 noiembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 19264, fiind înregistrate 46 de noi cazuri ...[citește_toată_știrea]

24 Noiembrie 2021, 17:48
(169 vizualizări - 0 comentarii)


APIA Ialomița: Schema de ajutor de minimis în sectorul apicol

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură Ialomița (APIA Ialomița) informează apicultorii că, până pe data de 26 noiembrie 2021 inclusiv, se pot depune cereri de acordare a ajutorului de minimis ...[citește_toată_știrea]

24 Noiembrie 2021, 10:25
(223 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Secțiunea Mica Publicitate
a fost actualizată!
Cele mai noi anunțuri din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri on-line!

23 Noiembrie 2021, 17:40


12

AJFP Ialomița: Contribuabilii pot beneficia de eșalonarea la plată a obligațiilor fiscale

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii interesați că, prin depunerea unei cereri, pot beneficia de eșalonarea la plată în formă simplificată a obligațiilor fiscale ...[citește_toată_știrea]

23 Noiembrie 2021, 16:20
(205 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Fără permis, la volan

Luni, 22 noiembrie a.c., polițiștii rutieri din cadrul Poliției Orașului Țăndărei au oprit în trafic, pentru verificări, un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 53 de ani, din orașul Țăndărei. ...[citește_toată_știrea]

23 Noiembrie 2021, 14:45
(169 vizualizări - 0 comentarii)


Bărcănești: Lemne confiscate

Luni, 22 noiembrie a.c., în jurul orelor 12,30, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Bărcănești au depistat pe raza localității Bărcănești un transport ilegal de lemne. Aceștia au oprit în trafic un ...[citește_toată_știrea]

23 Noiembrie 2021, 14:35
(212 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Amenzi pentru nerespectarea măsurilor de protecție sanitară

În ultimele 24 de ore, polițiștii ialomițeni, împreună cu reprezentanți ai celorlalte autorități cu atribuții în domeniu, au continuat acțiunile pentru limitarea răspândirii virusului COVID-19. Forțele ...[citește_toată_știrea]

23 Noiembrie 2021, 14:20
(127 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 34 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Marți, 23 noiembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 19218, fiind înregistrate 34 de noi cazuri față ...[citește_toată_știrea]

23 Noiembrie 2021, 13:55
(111 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Duminică, 21 noiembrie a.c., în jurul orelor 17,00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 5 Jilavele, în timp ce efectuau un filtru rutier pe DN1D, în comuna Bărbulești, au observat în trafic ...[citește_toată_știrea]

22 Noiembrie 2021, 15:20
(262 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Amenzi de peste 95000 de lei, 32 permise de conducere reținute

Polițiștii ialomițeni au desfășurat 24 de acțiuni punctuale în mediul rural și urban, organizate atât independent, cât și împreună cu Inspectoratul Județean de Jandarmi Ialomița, intervenind totdată la ...[citește_toată_știrea]

22 Noiembrie 2021, 15:15
(271 vizualizări - 0 comentarii)


Controale ale ITM Ialomița

În perioada 1-12 noiembrie 2021, Inspectoratul Teritorial de Muncă Ialomița, prin departamentul Relații de Muncă, și-a desfășurat activitatea în conformitate cu Programul Cadru de Acțiuni aprobat de Inspecția ...[citește_toată_știrea]

22 Noiembrie 2021, 14:10
(253 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 25 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Luni, 22 noiembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 19184, fiind înregistrate 25 de noi cazuri față ...[citește_toată_știrea]

22 Noiembrie 2021, 13:50
(218 vizualizări - 0 comentarii)


Accidente la Albești, Făcăeni și Amara

Sâmbătă, 20 noiembrie a.c., în jurul orei 11,15, 3 echipaje de pompieri din Slobozia au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o descarcerare și o ambulanță SMURD, la un accident rutier ...[citește_toată_știrea]

22 Noiembrie 2021, 12:20
(290 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Miercuri, 2 decembrie 2021-termen limită pentru depunerea Formularului 394

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește contribuabililor că joi, 2 decembrie 2021, este termenul limită de depunere a «Declarației informative privind livrările/prestările și achizițiile ...[citește_toată_știrea]

22 Noiembrie 2021, 10:50
(218 vizualizări - 0 comentarii)


Coșereni: 7 mașini avariate din cauza unei întoarceri efectuată neregulamentar

Coșereni: 7 mașini avariate din cauza unei întoarceri efectuată neregulamentar

În dimineața zilei de luni, 22 noiembrie a.c., în afara localității Coșereni, s-a produs un accident de circulație soldat cu rănirea a patru persoane. Din verificările efectuate la fața locului a reieșit ...[citește_toată_știrea]

22 Noiembrie 2021, 09:00
(313 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 27 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Duminică, 21 noiembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 19159, fiind înregistrate 27 de noi cazuri ...[citește_toată_știrea]

21 Noiembrie 2021, 13:40
(262 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 38 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Sâmbătă, 20 noiembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 19132, fiind înregistrate 38 de noi cazuri ...[citește_toată_știrea]

20 Noiembrie 2021, 14:05
(316 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: 10 persoane, evacuate din cauza unui incendiu

Slobozia: 10 persoane, evacuate din cauza unui incendiu

Joi, 18 noiembrie a.c., pompierii din Slobozia au acționat pentru stingerea unui incendiu produs la tabloul electric al unui bloc de locuit, situat pe strada Aleea Nordului. Pompierii s-au deplasat la fața ...[citește_toată_știrea]

19 Noiembrie 2021, 15:20
(460 vizualizări - 1 comentariu)


Protopopiatul Slobozia: Campanie pentru sprijinul persoanelor defavorizate

Protopopiatul Slobozia: Campanie pentru sprijinul persoanelor defavorizate

În colaborare cu Școala Gimnazială «Sfântul Andrei», reprezentanții Protopopiatului Slobozia au desfășurat miercuri, 17 noiembrie a.c., campania umanitară «Prieteni și solidaritate». În cadrul acțiunii ...[citește_toată_știrea]

19 Noiembrie 2021, 14:20
(376 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiuni preventive ale polițiștilor

În ultimele 24 de ore, polițiștii ialomițeni au desfășurat ample acțiuni cu scop preventiv. Cu această ocazie, au fost legitimate 464 de persoane și controlate în trafic 200 de autovehicule, polițiștii ...[citește_toată_știrea]

19 Noiembrie 2021, 13:45
(260 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 23 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Vineri, 19 noiembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 19094, fiind înregistrate 23 de noi cazuri față ...[citește_toată_știrea]

19 Noiembrie 2021, 13:40
(348 vizualizări - 0 comentarii)


« 1 3 4 5 6 7 8 9 366 367
Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...