Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Angajații din «linia întâi» nu consideră prioritară vaccinarea anti-COVID-19

În Ialomița

Angajații din «linia întâi» nu consideră prioritară vaccinarea anti-COVID-19

Considerată o armă în lupta cu pandemia de COVID-19, alternativa vaccinării continuă să fie respinsă. Chiar și personalul din cadrul instituțiilor din «linia întâi» ignoră importanța vaccinului creat de companiile farmaceutice împotriva bolii infecțioase COVID-19. De la debutul campaniei de vaccinare și până în prezent, jumătate din medicii, polițiștii, jandarmii, pompierii și profesorii ialomițeni s-au vaccinat cu schema completă, care cuprinde două doze. Restul au refuzat imunizarea invocând diferite motive. În tot acest timp, numărul îmbolnăvirilor crește considerabil și pe raza județului nostru.

Cifrele vaccinării Campania de vaccinare anti-COVID-19 a debutat oficial pe 5 ianuarie 2021, când la Spitalul Județean de Urgență Slobozia au fost aduse primele doze de vaccin. Ulterior, autoritățile au făcut demersuri ca vaccinarea personalului din instituțiile aflate în «linia întâi» în lupta cu pandemia de COVID-19 (spitale, Poliția Română, Jandarmeria Română, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență) să fie prioritară. Cu toate acestea, cel puțin la nivelul județului Ialo­mița, angajații aflați în «linia întâi» nu s-au mobili­zat în ceea ce privește vaccinarea. Iar cifrele confirmă acest aspect. Inspectoratul de Poliție al Județului Ialomița și Inspectoratul de Jandarmi Județean Ialomița au asigurat pe toată perioada Stării de Urgență respectarea Ordonanțelor Militare. De asemenea, și în prezent, în timpul Stării de Alertă, angajații celor două instituții verifică periodic modul în care este respectată legislația privind combaterea răspândirii noului Coronavirus. Cu toate acestea, doar jumătate dintre angajații IPJ Ialomița și IJJ Ialomița s-au vaccinat. Mai exact 158 de cadre, dintr-un total de 316, ale Inspectoratului de Jandarmi Județean Ialomița și 389, dintr-un total de 778, ale Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița. Statistica este similară și în cazul Inspectoratului pentru Situații de Urgență «Barbu Catargiu» al Județului Ialomița. Astfel, din numărul total de cadre, 440, doar 220 au răspuns pozitiv campaniei de vaccinare și s-au imunizat cu ambele doze.

Profesorii și medicii refuză imunizarea Cifrele se mențin scăzute în ceea ce privește vacci­narea și în cazul profesorilor și cadrelor medicale. O statistică oficială a Direcției de Sănătate Publică Ialomița evidențiază faptul că puțin peste 50% dintre profesorii ialomițeni s-au imunizat până în prezent anti-COVID-19. Exprimat în cifre, procentul arată că aproximativ 1200 de angajați din sistemul de educație ialomițean, dintr-un total de peste 2400, s-au prezentat la centrele de vaccinare în vederea admi­nistrării serurilor anti-COVID-19. «Periodic primim informații din partea Inspectoratului Școlar Județean Ialomița cu privire la situația angajaților vaccinați din Învățământ. Statistica înregistrată în rândurile profesorilor este una care se regăsește în mai toate sectoarele de activitate importante, dar și în rândul populației... Ar fi bine ca aceste cifre să crească. Vaccinarea este singura soluție prin care putem opri evoluția pandemiei!» a precizat Dan Noel, directorul executiv al Direcției de Sănătate Publică Ialomița. De asemenea, și în rândul cadrelor medicale statistica privind vaccinarea este similară cu cea care vizează celelalte ca­tegorii profesionale din «linia întâi». Astfel, 52% dintre cadrele medicale din județul Ialomița au răspuns po­zitiv campaniei de vaccinare și s-au imunizat. În Ialomița, în domeniul medical, își desfășoară activitatea aproximativ 3000 de angajați... În ceea ce privește spitalele, cel mai ridicat procent se înregis­trează la Spitalul Județean de Urgență Slobozia. Datele oferite de reprezentanții unității medicale arată că 63% din cei 861 de angajați s-au imunizat împotriva bolii infecțioase COVID-19. «Se poartă permanent discuții cu angajații unității noastre cu privire la necesitatea vaccinării anti-COVID-19. Într-adevăr procentul ar fi putut fi mai mare, dar și aceste cifre sunt bune din punctul nostru de vedere!» a precizat Liviu Patrichi, managerul Spitalului Județean de Urgență Slobozia.

Vaccinarea în mediul rural, o provocare
În Ialomița, de la debutul campaniei de vaccinare și până în prezent, aproximativ 130 mii de persoane s-au vaccinat cu cel puțin o doză de ser anti-COVID-19. Interesul scăzut al populației generale cu privire la vaccinarea anti-COVID-19 este generat de teama față de reacțiile adverse, dar și de motive religioase. «Au fost cazuri în care oamenii au refuzat invocând motive religioase!» susțin oficialii Direcției de Sănătate Publică Ialomița. Dacă în mediul urban ialomițenii au răspuns mai bine în ceea ce privește susținerea campaniei de vaccinare, în mediul rural situația este total opusă. Oamenii care trăiesc în localitățile rurale sunt greu de convins în privința acceptării imunizării. «S-au format echipe mobile, am pus la dispoziție toate resursele pe care le avem pentru a crește numărul persoanelor vaccinate din mediul rural...» susțin oficialii DSP Ialomița.

15 Septembrie 2021, 11:05 (2421 vizualizări - 19 comentarii)

Citiți și:
Grupul de Comunicare Strategică: 84 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița
Grupul de Comunicare Strategică: 70 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița
Grupul de Comunicare Strategică: 83 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Comentariile cititorilor:


Nimeni Altu':
(17 Septembrie 2021, 16:15)
Ce noroc avem noi si bulgarii cu oameni ca Gigel, Shoshoaca, Boanca, Simion etc. Toata Europa va muri, in timp ce noi, dacii liberi ortodocsi, vom fi nemuritori. Traiasca Mioritza!
Gigel:
(17 Septembrie 2021, 10:06)
Anonymous, hai ca le-ai amestecat pe toate. Bagi in aceeasi categorie virusul HIV (pentru care organismul NU produce un raspuns imun) cu virusii gripali (pentru care organismul produce un raspuns imun). Incurci bolile grave (febra tifoida, poliomielita), pentru care singura sansa este vaccinarea, cu gripa. Si negi realitatea, cum ca nu ar exista reactii adverse - nu reactii secundare, ci reactii ADVERSE. Chiar daca ironizezi pe altii, nu vei schimba realitatea. Citeste si tu prospectul la vaccinul de la AstraZeneca, si vei vedea ca scrie negru pe alb (punctul 4.8): "Sindrom de tromboză cu trombocitopenie", iar la punctul 4.4 scrie clar: "Unele cazuri au avut un rezultat letal".
Prospectul il poti descarca de aici, de pe site-ul Agentiei Europene a Medicamentului:
https://www.ema.europa.eu/en/documents/product-information/vaxzevria-previously-covid-19-vaccine-astrazeneca-epar-product-information_ro.pdf
Informeaza-te din surse sigure, nu din povestile pe care le auzi la usa blocului.
anonymus:
(17 Septembrie 2021, 10:03)
Mai pasaj, vaccinul stimuleaza sistemul imunitar ca sa produca mai multi anticorpi, el nu te impiedica sa iei boala, ci te fereste de formele grave ale ei, e o informatie disponibila pentru orice om cu capul limpede si dornic de informare corecta. E treaba ta daca nu vrei sa te vaccinezi, dar e si treaba noastra, astia responsabili, ca sa ne dorim restrictii pentru din astia ca tine care inca traiesc in scorbura.
#pasajladrajna:
(16 Septembrie 2021, 20:20)
@anonimus. Bineee boss, esti connoisseur! Atunci ia explica-ne noua, astia afectati de virusul prostiei, cum cei vaccinati se imbolnavesc din nou. Habar nu ai cum se transmite virusul HIV, in orice caz nu plimbandu-te pe strada. Sa-ti traiasca vaccinul dar s-ar putea sa-ti dea dependenta. 
Corcodel de la Dumitresti:
(16 Septembrie 2021, 17:20)
Ma sunat Supermenos CATU.  A citit articolul scris de Dl Eugen Popa, a reflectat vreo 25 de ore si a zis, de la Catu vorvire: De azi numai bengalosi poarta masca. Sunt evitati de la accident aia care circula pe stanga (baiatul meu este stangaci) si au polita gratuita facuta di primaria VALEA PLANJERII. Valabila di eieri di la 23 h la 24.  Azi expirata, daca vrei sa prinzi oferta, da spaca la militian si ei asigurare pe un an.  La noi la Dumitresti , a venit nepotul lu JUPANUL NEAGU, vrea sa faca curat si ordine in sat. Este baiatul lu Maria, sora mai mica a lu ICHIM. Baiatul ala mai mare. Primarul di la Valea plangeri i-i pune contre, dar maine, vine caravana, incepe reconstructia satului.
anonymus:
(16 Septembrie 2021, 13:24)
Mai nea Caisa de la Drajna, sistemul imunitar te ajuta pina la un punct, din cauza asta au aparut vaccinurile. Poate imi explici si mie cum in toti anii astia nu a aparut aceasta "imunizare naturala" fata de virusul HIV, de exemplu...pentru virul prostiei, din pacate nu exista leac. Cine vrea sa munceasca in sistemul de sanatate, si sa incaseze bani frumosi, trebuie sa se imunizeze, daca esti prost si crezi in balarii conspirationiste, plateste sau du-te la sapa! 
vaccin:
(16 Septembrie 2021, 10:56)
ca sa stiti! toate guvernele din UE si nu numai, vor sa-si ucida cetatenii....noi cu bulgarii ne-am prins de faza!:)))
#pasajladrajna:
(16 Septembrie 2021, 00:29)
@anonimus: pune mâna pe anatomie și vezi care este mecanismul imunizării organismului uman. Dacă nu-l aveai, erai demult mâncat de lipitori. Dacă Arafat obligă instituția să mă vaccinez, am și eu dreptul să închei un contract cu instituția, cu clauze asiguratorii, să plătească daune mie sau familiei în caz că pățesc ceva din cauza vaxinului. Corect?
Corcodel de la Dumitresti:
(15 Septembrie 2021, 20:58)
Ce vaccin coane? Pai i-ti spun io matali de ce nu se vaccineaza astia care zisi matali ca sunt in linia 1(ca pi linia 2 parcheaza personalul si ei merg numai cu acseleratul) Politisti nu se vaccineaza ca au hauzitu ca vaccinul are reactiuni adverse pentru familionul lor: stari de cinste, mana ramane intinsa dar stupore, preda spaga la sef si ei raman cu canciu din calciu. O alta reactie este ca se atrofiaza si organul, nasu si limba si fara onstromentele astea cum mai tin ei tri amante si o soacra cu zambetul pe fata dimineata. Cel mai cumplit reaction advers este faptul ca incep sa vomite tot ce stiu de sefi, de colegi si subalterni, dar o facpi linia telverde ca numai dupa doza 4 incep sa aiba curaj. Doctori nu se vaccineaza pentru ca fiind telectuali si avand acces la microscop, au vazut in ser microcipul, ala mic, mic cat un limbric, ce te face vizibil cand iei spaga cu polonicu. Asistentele( si alea medicale si alea de menegerDSU, DSP,IGPR,SRI, SPP,STS, etc., stiu ca sunt imune, sa imunizat sefu, are anticorpi si pentru ea la cate drenaje de organ i-a facut. Astia de la comunitara, neamul lui Hambrus, sunt cu nasul pi sus, di ei nu se atinge virusul pi veci. Di ce sa se vaccineze?As la prin Trombon a lu Harpon, pi unu in casa, in timp ce incerca sa o vacineze pi nevastasa. Si aia tipa si ofta, nu vreau ca vine Virusu si ne prinde si ma da afara din casa. Virusu, era proprietaru, di la care luasera camaruta cu chirie, si venea pi seara sa citeasca contuarul, avea abonament la nevasta lu Trombon. Eu ma vaccinez cu polidin, din podgoria di vin, beau si o tuica tare si o joc pi mama mare.
Vladimir:
(15 Septembrie 2021, 19:51)
Anonymuse,de ce să facă omul ,test pe banii lui? Pentru ce plătim contribuții,la sănătate? Cine are dreptul,să decidă cine se vaccinează sau nu? Nu mai fiți așa! Ăștia ne dezbina,nu vedeți?Țin să menționez,că nu fac parte dintre cei din linia întâi! Nici nu le iau parte, însă, să se de-a posibilitatea,ca fiecare să aleaga ce face cu viața lui..
metematica vaccinului:
(15 Septembrie 2021, 17:57)
ce primesc pe online. Piate ați primit și voi. Citez: Până la ora asta, s-au administrat aproape 6 miliarde de doze de vaccin in toata lumea (mulți oameni, cu ambele doze). Presupunand (desigur nerealist) ca fabricarea unui vaccin ia 1 minut pe linia de productie, de la emisie până la încapsulare și împachetare și că linia de producție merge non-stop (zi și noapte) să facem niste calcule de bun simt: O zi are 24 × 60 minute, adica 1440 minute. Intr-un an sunt 365 de zile, adica vor fi 525600 de minute ... Daca impartim 6 miliarde la 525600 ne dă cam... 11 mii de ani. Deci pentru ca o singura companie sa produca 6 miliarde de doze de vaccin, la rata de 1 vaccin pe minut, i-ar trebui 11 mii de ani. Sunt 3 companii farmaceutice mari care produc vaccinuri. Sa zicem ca ele produc in mod egal. Deci sa impartim 11 mii la 3 si ne dă 3666 de ani. Deci unei companii i-ar trebui aproximativ 3666 de ani numai sa produca pe linia de productie un vaccin de la emisie pana la incapsulare si împachetare, la rata de 1 vaccin / minut, ca sa acopere numarul de populatie vaccinata, ceea ce inseamna ca ei aveau aceste vaccinuri gata de livrare de foarte mult timp... poate nu chiar 3666 de ani... dar sigur e ceva ce nu înțelegem. DAR SA ZICEM CA EI FABRICA UN VACCIN LA RATA DE 1 / 30 DE SECUNDE sau, mai bine, la rata de 1 / secunda... ceea ce ar insemna cam 190 de ani... (cam 63 de ani pe companie farmaceutica)... calculele acestea sunt pentru 3 linii de productie... ...să presupunem că mai sunt alte zece linii de producție, (deși nu cred ca exista mai mult de 5 linii de productie mari) si tot le-ar trebui cam 6-7 ani sa produca vaccinul la rata de 1 vaccin pe secundă... Adică din 2015, sa fi produs vaccinul in continuu, zi si noapte, la secunda... pana in 2021 inclusiv... cu m-oi fi vaccinat? mă tot întreb. Incheiat citatul
anonymus:
(15 Septembrie 2021, 15:03)
Nea Gigel uita sa mentioneze milioanele de oameni care au murit, multi care ar fi trait daca ar fi fost vaccinati, dar in schimb ne prezinta niste exemple pe care le-a auzit la scara blocului...va dati seama, o mamica si-a pierdut laptele, dureri musculare, dureri de deget, catastrofe, adevarate drame despre care nu se vorbeste :))) Mai Gigel, sau Gheorghe, logica matale e la nivelul genunchiului broastei, acolo unde este si nivelul civilizatiei din tara asta, direct legat de procentul de vaccinare.
@Gigel:
(15 Septembrie 2021, 14:07)
aoleo, Gigel ce logica ai tu...nu ai înțeles nimic cum sta treabă cu vaccinul...și normal că tinerii se apuca de fumat din cauza altor fumători...și nu ne vaccinam că ne cresc coarne, dar fumam...că de, oamenii sunt diferiți...Slava Domnului că nu suntem toți ca tine...
Gigel:
(15 Septembrie 2021, 13:50)
Jumatate din oamenii din <linia intai> s-au vaccinat. Cealalta jumatate au vazut ce au patit cei din prima jumatate si au capatat frica. Este simplu, cand vezi langa tine oameni care nu isi mai simt un deget, sau o tanara mamica ce si-a pierdut laptele, sau oameni care se vaita de durere musculara la 2 saptamani de la vaccin, evident ca prinzi frica. Nu mai vorbim de tromboze care au cauzat moartea, dar "nu s-a putut stabili vreo legatura cu vaccinul" (insa s-au retras loturile respective, desi erau "sigure"). Asa ca fiecare e pentru el, fiecare se vaccineaza sau nu dupa propria situatie si dupa propriul interes. Nu e cazul sa ne impartim in "vaccinati" si "nevaccinati", pur si simplu suntem oameni, iar oamenii sunt diferiti intre ei. Pe aceeasi logica bolnava, oare ar trebui sa impartim lumea in "fumatori" si "nefumatori", sa dam vina pe fumatori pentru faptul ca se apuca tinerii de fumat, ca avem mereu pacienti cu cancer pulmonar si ca nu se termina niciodata "pandemia fumatului"?
anonymus:
(15 Septembrie 2021, 13:35)
Poate ca ar trebui sa elibereze aceasta linie angajatii astia, testarea periodica pe propria cheltuiala ar fi cea mai buna solutie pentru aceste lipitori bine platite.
Si poate ne explica acest "eu" cum se realizeaza aceasta "imunizare pe cale naturala"...pacat ca nu putem sa ne imunizam cu totii fata de prostia acestor specialisti.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Vineri 24 Sep 2021
145 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
« 1 3 4 5 6 7 8 9 357 358

AJOFM Ialomița: Modificări legislative privind definirea tinerilor «NEETs»

Conform noilor modificări legislative, publicate în Monitorul Oficial, vârsta la care tinerii pot fi încadrați în categoria «NEETs» (n.red.: tinerii nu sunt încadrați profesional și nu urmează niciun program ...[citește_toată_știrea]

24 Septembrie 2021, 14:55
(132 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 84 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Vineri, 24 septembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 11697, fiind înregistrate 84 de noi cazuri ...[citește_toată_știrea]

24 Septembrie 2021, 14:30
(125 vizualizări - 0 comentarii)


2

«Alege siguranța locuinței», campanie preventivă desfășurată de polițiștii ialomițeni

În perioada 23-27 septembrie a.c., polițiștii ialomițeni desfășoară o amplă campanie de prevenire a furturilor din locuințe. Denumită «Alege siguranța locuinței», campania își propune să informeze populația ...[citește_toată_știrea]

23 Septembrie 2021, 15:15
(157 vizualizări - 0 comentarii)


3

Grupul de Comunicare Strategică: 70 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Joi, 23 septembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 11613, fiind înregistrate 70 de noi cazuri față ...[citește_toată_știrea]

23 Septembrie 2021, 14:15
(214 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 83 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Miercuri, 22 septembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 11543 fiind înregistrate 83 de noi cazuri ...[citește_toată_știrea]

22 Septembrie 2021, 13:50
(299 vizualizări - 0 comentarii)


5

Inspectoratul Școlar Județean Ialomița: Activitate școlară suspendată din cauza COVID-19 la 43 de clase!

Printr-un comunicat de presă, Inspectoratul Școlar Județean Ialomița informează că miercuri, 22 septembrie a.c., din cauza valului 4 al pandemiei de COVID-19, la nivelul județului sunt 43 de clase de elevi ...[citește_toată_știrea]

22 Septembrie 2021, 12:50
(332 vizualizări - 0 comentarii)


Carnagiu pe DN2: Patru morți în urma unui accident produs între Movilița și Sinești!

Miercuri dimineața, 22 septembrie a.c., în jurul orei 6,45, pompierii ialomițeni au fost solicitați să intervină la un accident produs pe DN2, între localitățile Movilița și Sinești. O autoutilitară s-a ...[citește_toată_știrea]

22 Septembrie 2021, 09:00
(824 vizualizări - 2 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Secțiunea Mica Publicitate
a fost actualizată!
Cele mai noi anunțuri din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

21 Septembrie 2021, 20:20


8

Grupul de Comunicare Strategică: 62 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Marți, 21 septembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 11460 fiind înregistrate 62 de noi cazuri față ...[citește_toată_știrea]

21 Septembrie 2021, 14:16
(353 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Duminică, 19 septembrie a.c., în jurul orei 10,00, polițiștii rutieri din Țăndărei, în timp ce efectuau un filtru rutier pe raza localității Săveni, au oprit, pentru control, un autoturism condus de un ...[citește_toată_știrea]

20 Septembrie 2021, 13:50
(283 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 40 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Luni, 20 septembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 11398, fiind înregistrate 40 de noi cazuri față ...[citește_toată_știrea]

20 Septembrie 2021, 13:40
(286 vizualizări - 0 comentarii)


Polițiștii ialomițeni atrag atenția asupra înșelăciunilor

Pentru a preîntâmpina comiterea unor fapte de înșelăciune prin metoda distragerii atenției, polițiștii ialomițeni atrag atenția cu privire la modul de operare folosit de infractori și recomandă cetățenilor ...[citește_toată_știrea]

20 Septembrie 2021, 13:25
(321 vizualizări - 0 comentarii)


12

Grupul de Comunicare Strategică: 45 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Duminică, 19 septembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 11358, fiind înregistrate 45 de noi cazuri ...[citește_toată_știrea]

19 Septembrie 2021, 13:50
(383 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 38 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Sâmbătă, 18 septembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 11313, fiind înregistrate 38 de noi cazuri ...[citește_toată_știrea]

18 Septembrie 2021, 14:05
(452 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 75 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Vineri, 17 septembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 11275, fiind înregistrate 75 de noi cazuri ...[citește_toată_știrea]

17 Septembrie 2021, 13:30
(794 vizualizări - 0 comentarii)


Tânără din Fetești, amendată că nu a respectat măsura izolării la domiciliu

Joi, 16 septembrie a.c., au continuat acțiunile desfășurate de polițiștii ialomițeni în contextul situației epidemiologice provocate de virusul SARS-CoV-2. O tânără de 22 de ani, din Fetești, a fost depistată ...[citește_toată_știrea]

17 Septembrie 2021, 11:15
(405 vizualizări - 1 comentariu)


Beat și fără permis, la volan pe străzile din Urziceni

În noaptea de joi spre vineri, 16/17 septembrie a.c., în jurul orei 1,00, polițiștii din Urziceni au oprit pentru control, pe strada Transilvaniei, un autoturism  condus de un bărbat în vârstă de ...[citește_toată_știrea]

17 Septembrie 2021, 10:55
(390 vizualizări - 1 comentariu)


Ialomița, ianuarie-august 2021: 27 de accidente grave, 18 persoane decedate, 19 răniți

În perioada 16-22 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, polițiștii rutieri vor acționa în cadrul Proiectului Național «ROADPOL-Safety Days», pentru reducerea numărului accidentelor rutiere și ...[citește_toată_știrea]

17 Septembrie 2021, 10:40
(317 vizualizări - 1 comentariu)


AJFP Ialomița: Încasări la bugetul consolidat de 751,28 milioane de lei în primele 8 luni din 2021

Printr-un comunicat de presă, Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița precizează că la bugetul consolidat, în perioada ianuarie-august 2021, s-au încasat venituri în sumă totală de 751,28 ...[citește_toată_știrea]

17 Septembrie 2021, 09:55
(354 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Opt bărbați, reținuți pentru fapte de «furt»

În ziua de miercuri, 15 septembrie a.c., polițiștii ialomițeni au pus în executare 21 mandate de percheziție domiciliară, ce au vizat documentarea activității infracționale a unor persoane bănuite de săvârșirea ...[citește_toată_știrea]

16 Septembrie 2021, 15:10
(458 vizualizări - 1 comentariu)


AJFP Ialomița: Joi, 30 septembrie 2021, termen limită pentru depunerea Formularul 394

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește contribuabililor că joi, 30 septembrie 2021, este termenul limită de depunere a «Declarației informative privind livrările/prestările și ...[citește_toată_știrea]

16 Septembrie 2021, 14:55
(336 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 22 noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Joi, 16 septembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 11200, fiind înregistrate 22 noi cazuri față de ...[citește_toată_știrea]

16 Septembrie 2021, 13:50
(293 vizualizări - 0 comentarii)


Episcopia Sloboziei și Călărașilor: 18/19 septembrie 2021, Sfințirea Mare a Bisericii Mânăstirii Hagieni

Episcopia Sloboziei și Călărașilor: 18/19 septembrie 2021, Sfințirea Mare a Bisericii Mânăstirii Hagieni

În zilele de sâmbătă și duminică, 18 și 19 septembrie 2021, se va săvârși slujba de târnosire (sfințire) a Bisericii Mânăstirii Hagieni cu hramul «Sfântul Ierarh Nicolae» . La eveniment vor fi prezenți ...[citește_toată_știrea]

16 Septembrie 2021, 10:20
(424 vizualizări - 1 comentariu)


AJFP Ialomița: 53,013 milioane de lei, obligații suplimentare de plată stabilite ca urmare a controalelor

Activitatea de Inspecție Fiscală din cadrul AJFP Ialomita a efectuat, în luna august 2021, controale la contribuabili persoane fizice și juridice. Astfel, au fost finalizate 20 de inspecții fiscale, 12 ...[citește_toată_știrea]

15 Septembrie 2021, 13:45
(427 vizualizări - 4 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 40 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Miercuri, 15 septembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 11178, fiind înregistrate 40 de noi cazuri ...[citește_toată_știrea]

15 Septembrie 2021, 13:40
(520 vizualizări - 0 comentarii)


Percheziții la Borănești, Coșereni, Gârbovi, Amara și Ciulnița. Hoții, în vizor!

În dimineața zilei de miercuri, 15 septembrie 2021, polițiștii ialomițeni au descins la locuințele a 21 de persoane bănuite de comiterea mai multor furturi din societăți comerciale. 10 persoane au fost ...[citește_toată_știrea]

15 Septembrie 2021, 10:55
(1147 vizualizări - 1 comentariu)


IPJ Ialomița: Controale la societățile comerciale din zona unităților școlare

Magazinele din curtea școlilor și din zonele adiacente acestora au fost verificate de polițiștii ialomițeni, în vederea prevenirii și combaterii comercializării ilegale de mărfuri alimentare, băuturi alcoolice ...[citește_toată_știrea]

15 Septembrie 2021, 10:45
(291 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Expoziția «De la brazdă la cuptor» la Muzeul Național al Agriculturii

La Muzeul Național al Agriculturii din Slobozia se va deschide vineri, 17 septembrie 2021, orele 10,00, expoziția «De la brazdă la cuptor», care prezintă principalele etape ale drumului pâinii, începând ...[citește_toată_știrea]

15 Septembrie 2021, 10:35
(329 vizualizări - 0 comentarii)


ISU Ialomița: Incendii de vegetație uscată și miriști de porumb

ISU Ialomița: Incendii de vegetație uscată și miriști de porumb

Marți, 14 septembrie a.c., în jurul orelor 15,00, pompierii din Țăndărei au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu de vegetație uscată, produs pe un teren viran pe raza comunei Mihail ...[citește_toată_știrea]

15 Septembrie 2021, 09:35
(320 vizualizări - 0 comentarii)


APIA a demarat plata ajutorului de stat în sectorul bovin

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează că începând de miercuri, 15 septembrie 2021, demarează autorizarea la plată a ajutorului de stat pentru susținerea activității crescătorilor ...[citește_toată_știrea]

15 Septembrie 2021, 09:10
(396 vizualizări - 0 comentarii)


« 1 3 4 5 6 7 8 9 357 358
Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...