Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

UNA PE SĂPTĂMÎNĂ

Declarații oficiale și scenarii neoficiale despre COVID-19

Declarații oficiale și scenarii neoficiale despre COVID-19

Nivelul de infectare în Ialomița se apropie de pragul de 10 cazuri la 1000 de locuitori. Numărul de îmbolnăviri a atins pragul de 15000. Realitatea e cruntă. Se moare din cauza infectării cu COVID-19. Murim, dar refuzăm să ne vaccinăm. E mai ușor să credem că vaccinul ne controlează gândurile și ne modifică ADN-ul. Ba nu! Åștia care ne conduc vor să ne termine! Ne obligă să o facem, dar ei nu se vaccinează. Haideți să aflăm...

Declarații oficiale despre scenariile COVID-19
Un scenariu comun este cel care susține că vaccinul ne controlează gândurile. În cazul Ialomiței, principalul beneficiar ar fi Marian Pavel, că el conduce județul. S-a vaccinat în martie și așteaptă doza a treia: «Personal, prefer scenariul cu cipul im­plantat de Bill Gates... Și aștept cu interes ziua când le vom produce în România, că doar avem cei mai buni IT-iști din lume. Poate facem o fabrică și în Ialomița, să creștem economia locală!». Al doilea în topul scenariilor ar fi cel potrivit căruia vaccinul alterează ADN-ul. Scenariul ăsta s-ar potrivi mănușă primarului Sloboziei, că ne vrea liberali pe toți la alegerile viitoare. Dar asta ar însemna să avem ADN liberal, nu?! Și el s-a vaccinat, a anunțat-o public. Și respinge insinuarea noastră: «E o prostie! Și e trist că oamenii aleg să creadă în scenarii... Nu o să încetez niciodată să susțin că trebuie să ne vaccinăm dacă vrem să supraviețuim!». Primarul Sloboziei e prea serios pentru sondajul nostru de opinie. Oare un parlamentar n-ar fi mai bun? Unul de la AUR, că partidul ăsta susține prin vocea lui Șoșoacă că vaccinul ne face infertili. Titus Păunescu s-a vaccinat și el. Și ne răspunde lejer: «AUR nu promovează antivaccinarea! Promovează libera voință. Fiecare e liber să decidă ce vrea în legătură cu corpul lui. Citiți, vă rog, mesajele noastre, nu interpretările lor!».

De la maimuță la numărul Fiarei
Dacă aleșii se vaccinează, atunci cine nu o face!? Poate cei care cred că în vaccin există grafit care iradiază... Pardon, grafen. Un cercetător ar fi bun să răspundă la întrebarea asta. Dar Ialomița nu are unul. Atunci poate șefa de la UPU, Anca Telehuz. E medic specialist, trebuie să știe ceva: «Nu pot să cred că mă întrebați așa ceva... În fiecare zi la UPU mor oameni... În majoritatea cazurilor nevaccinați! Prefer grafenul, cipurile, ADN-ul modificat. Orice, numai să avem o șansă în plus de a fi salvați!». Un alt scenariu care trebuie ve­rificat e cel care susține că vaccinul te transformă în maimuță. Mărturisim că e preferatul nostru. Dar cine să îl confirme? Un reprezentant al Guvernului? Cel mai bun ar fi domnul Babagianu, subprefectul județului Ialomița. Crede că vaccinarea ar trebui să fie obligatorie: «Și eu și familia mea ne-am vaccinat... Cu Mo­derna! Scenariile astea sunt niște prostii. Vacci­narea ar trebui să fie obligatorie. Cu orice preț! Noi și bulgarii suntem deștepți, restul nu... Ce țară ar fi atât de nebună încât să-și vaccineze medicii, ar­mata și conducătorii dacă vaccinul ar face rău? E o prostie fără margini!». Ce a mai rămas? Ah, da, 666! Semnul Fiarei! La întrebarea asta ar trebui să răspundă Preasfințitul Vincențiu. Dar el nu poate fi deranjat de la cele sfinte. Și nici nu știe nimeni dacă s-a vaccinat, dacă face a treia doză... Știm doar că Episcopia a plătit și ea tribut COVID-ului. Și că cine a avut zile de la Fiară, a scăpat! Cum vă spuneam, Dumnezeu nu putea fi deranjat!

26 Octombrie 2021, 14:20 (2318 vizualizări - 13 comentarii)

Citiți și:
Grupul de Comunicare Strategică: 18 noi cazuri de COVID-19 în Ialomița
Grupul de Comunicare Strategică: 22 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița
Grupul de Comunicare Strategică: 46 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița
Oamenii din «linia întâi»

Comentariile cititorilor:


@DECALOGUL VACCINATULUI:
(2 Noiembrie 2021, 14:02)
Intreb si eu ca tot pr*stul vaccinat (urmeaza doza 3): Voi nevaccinatii aveti floricica pe umar? Adica vaccinul ala romanesc pe care ni-l facea obligatoriu la scoala in clasele primare! Mucles! Au comentat parintii nostri, cum o fac acum luandu-se dupa eminentele voastre cenusii?
Sigur, este alegerea voastra sa ramaneti nevaccinati, dar, nu mai umpleti spitalele atunci cand sunteti "raciti grav". Stati linistiti in casele voastre si tratat-va cu retetele de pe facebuci, ca alea au si prospect si componenta adunaturii de savanti si tot "Decalogul.."
Mergeti la popi sa va vindece, la moaste, la shoshoace si la boance. Mai lasati-ne si noua spitalele accesibile pentru vreo operatie la picior, deget, unghie. Da, e alegerea voastra, dar nu ne ingraditi dreptul sa ne tratam de altceva, ca ne omorati cu zile. S-au inchis spitale din cauza ca le umpleti la refuz cand "raciti".
Chiar toti occidentalii aia de se incoloneaza si se vaccineaza in proportie de 90%, chiar toti sunt idioti si numai noi romanii ... sunteti destepti? Aia macar sunt in stare sa-si aleaga conducatorii, nu ca noi...o turma de mioare...vai steaua noastra!
cetatean:
(28 Octombrie 2021, 08:25)
Felicitari " Decalogul nevaccinatului"......adevarat grait! Explicit pe intelesul tuturor. Sa citeasca si Dl Arafat......
Cetățean de la bloc:
(27 Octombrie 2021, 17:25)
Ura si mitocania fac casă bună la Slobozia.nu vom recupera niciodată diferenta fata de vest.la noi sunt mult prea mulți deștepți per metru pătrat ca sa ne vaccinam. UITE asa de simplu ne mor toți seniorii. Autorul articolului trebuie felicitat.dar,pacat,nu multi il inteleg. E greu tare cu limba Română. Trebuie să înțelegem în primul rând ca suntem RETARDATI!!!SA recunoastem asta si sa cautam leac.dupa care sa ne vedem locul in societate, si sa ne încredem,daca nu în autoritățile noastre,atunci în cele din țările civilizate ale UE.e simplu ,avem internet,televiziune.
Vaccinat...și-atât!:
(27 Octombrie 2021, 14:44)
Un articol cu scop propagandistic dar scris de cineva isteț și cu umor mai degrabă amar. Comentariile sunt interesante, dar după părerea mea un plus merită cel semnat „Gigel”. Pe „Adrian” să-l lăsăm în lumea lui fiindcă se dă isteț, „puțin nebun”, „iubăreț” și „dornic de viață”. Nu am înțeles de ce îi dorește moartea tatălui său!? La noi în țară precum și în alte țări, Pandemia cauzată de Covid, va fi învinsă firesc doar de NATURĂ. Până atunci vor murii mulți oameni indiferent de eforturile politice și social-sanitare care se iau! Eu m-am vaccinat cu primele două doze, urmând să fac a treia doză în luna noiembrie. Cu toate acestea, nu sunt sigur că acest virus mă va ocoli și va fi bine pentru toată lumea!. Nimic nu mai este cum a fost înainte! Este bine să fim optimiști dar nu în stilul lui Adrian! În rest, Dumnezeu cu mila! 
Cetățean :
(27 Octombrie 2021, 12:18)
Întrebare! De ce vaccinare prin constrângere? .......................... Mă întreb, peste câțiva ani, ce efecte adverse vor ieși la iveală cauza fiind vaccinul.... Pentru că nu este un vaccin obișnuit! Se pare că există influențe și influențe în funcție de RH și grupă... atât a virusului cât și al vaccinului. De ce trebuie să-mi asum efectele adverse?! Doar semnez pentru asta la vaccinare....
Dumy:
(27 Octombrie 2021, 08:31)
Si ce daca petrecem noaptea in restaurant? Intru inainte de ora 21 si ies dupa ora 5, asa ca nu incalc legea, chiar daca sunt nevaccinat. Oricum legea e doar pe hartie, patronul a aranjat sa tina restaurantul deschis noaptea doar pentru prieteni si chiar daca, prin absurd, ne-ar bate politia la usa, nu raspundem si pleaca. Ce sa va fac daca sunteti fraieri si nu va bucurati de viata?
Gigel:
(26 Octombrie 2021, 22:05)
Acest articol ironizeaza pe cei 1-2% care cred in extraterestri. Ironizarea nu le va schimba opinia, ci din contra. In toate tarile au ramas macar 5% nevaccinati. Cred ca sunt 3 categorii de oameni care se vaccineaza, in functie de motiv: 1) din frica de virus; 2) dupa o experienta dificila cu boala; 3) din constrangere - ceea ce se intampla acum. Majoritatea sunt in categoria 3), si la fel este in toate tarile. Povestea ca francezii sau ungurii sunt mai "civilizati" este pentru adormit copiii mici. Au fost constransi, cu mult timp inaintea noastra. La fel cum China are o rata de vaccinare uriasa, si numai de civilizatie nu vorbim la un popor cu grave deficiente sanitare. Dar au fost constransi - 1.2 miliarde de vaccinati!
Viorica:
(26 Octombrie 2021, 20:02)
E dureros să pierzi pe cineva drag din cauza acestui virus. Și e dureros să vezi că oamenilor nu le mai pasă de cei din jur. Lipsa de educație, "șmecheria", încălcarea legilor și normelor de conviețuire și acel "lasă că merge și așa" ne este fatal ca popor. Exemple? Oameni fără mască sau cu masca pe bărbie pe stradă sau în magazine, fără să țină cont de distanțare. Și ironic, la 100 de metri de UPU și de cei care se zbat pentru viață, la restaurantul Julius, noaptea se dau petreceri private, cu draperiile trase și cu ușa încuiată...
DECALOGUL VACCINATULUI:
(26 Octombrie 2021, 17:15)
Sa va fie rusine tradatorilor!!!
DECALOGUL NEVACCINATULUI:
(26 Octombrie 2021, 17:13)
MĂ VACCINEZ ATUNCI CÂND:
1. Contractul privind achiziția vaccinurilor este public,
2. Componența Comitetului Național al Situațiilor de Urgență (CNSU) este publică,
3. Procesele verbale de ședință ale CNSU sunt publice,
4. Compoziția chimică (completă) a vaccinului este  publică,
5. Am cunoștință de existența unei comisii (academice) de recepție calitativă (fizică, chimică, biologică și genetică) a loturilor de vaccinuri achiziționate,
6. Va fi posibilă dezbaterea pro și contra vaccinării, cu argumente științifice,
7. Vaccinul nu este impus cu forța prin certificate verzi de vaccinare,
8. Se va realiza testarea în masă,
9. Farmaciile vor fi aprovizionate cu medicamente antivirale (favipiravir, ivermectină, arbidol, etc.) și chituri de tratare preventivă (gratuite) a coronavirusului,
10. Guvernul își va asuma în scris (public) eficiența și efectele adverse ale vaccinului. Nu sintagma „CÂND TE-AI VACCINAT ȚI-AI ASUMAT EFECTELE ADVERSE ALE VACCINULUI”.
Psd:
(26 Octombrie 2021, 16:46)
Da..cum se vede ..de covrig poți muri și vaccinat și nevaccinat
Parinte:
(26 Octombrie 2021, 16:46)
#Adrian Si faptul ca ai inchis telefonul parintelui bolnav te-a facut sa te simti bine???
Adrian:
(26 Octombrie 2021, 14:54)
Pe mine nu m-ati intrebat ! Eu nu v-as fi vorbit de moarte sau de vaccinare. Eu v-as fi vorbit despre parerea de rau a celor ce nu mai sunt ! V-as fi vorbit despre tatal meu caruia i-am spus sa nu ma sune ca s-a imbolnavit daca nu se vaccineaza si, cand m-a sunat sa-mi spuna ca este bolnav, i-am inchis telefonul ! V-as fi spus ca eu, sotia, copiii suntem vaccinati ! Si nu mi-a "crescut" nimic in plus ! Poate sunt doar putin mai nebun ! Si iubaret ! Si dornic de viata !
Nu, nu ma poate obliga nimeni sa ma vaccinez ! Dar daca o fac, sunt sigur ca CEL PUTIN un an sau doi traiesc ! Cei nevaccinati nu sunt siguri de asta !
Spor in toate ! Si... dormiti cum va asternet !!

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Sâmbătă 27 Nov 2021
148 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
« 1 3 4 5 6 7 8 9 366 367

Slobozia: Reținut pentru «șantaj»

Un tânăr de 25 de ani, din București, a fost reținut pentru 24 de ore pentru că și-ar fi șantajat fosta iubită. După ce s-a despărțit de tânăra domiciliată în Slobozia, acesta i-a pretins suma de 1000 de ...[citește_toată_știrea]

26 Noiembrie 2021, 19:45
(143 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 18 noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Vineri, 26 noiembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 19304, fiind înregistrate 18 noi cazuri față ...[citește_toată_știrea]

26 Noiembrie 2021, 14:30
(187 vizualizări - 0 comentarii)


Protopopiatul Slobozia: Activități dedicate sărbătorii Sfântului Andrei

Protopopiatul Slobozia: Activități dedicate sărbătorii Sfântului Andrei

Protopopiatul Slobozia, în parteneriat cu Grădinița «Piticot», a organizat vineri, 26 noiembrie a.c., o activitate tematică, denumită «Sfântul Apostol Andrei-patronul spiritual al românilor». Scopul acestui ...[citește_toată_știrea]

26 Noiembrie 2021, 13:15
(162 vizualizări - 0 comentarii)


3

ANAF: Noi reglementări privind organizarea activității de administrare a marilor contribuabili

Începând cu data de 1 ianuarie 2022, intră în vigoare prevederile Ordinului Președintelui Agenției Naționale de Administrare Fiscală nr. 1721/2021, privind organizarea activității de administrare a marilor ...[citește_toată_știrea]

26 Noiembrie 2021, 11:30
(159 vizualizări - 0 comentarii)


4

Țăndărei: Focuri de armă trase pentru prinderea unui hoț de mașini

În seara zilei de miercuri, 24 noiembrie 2021, polițiștii din Țăndărei au fost sesizați, prin apel 112, de un bărbat din orașul Țăndărei, cu privire la faptul că i-a fost sustras autoturismul din curtea ...[citește_toată_știrea]

25 Noiembrie 2021, 15:50
(243 vizualizări - 1 comentariu)


5

Fetești: Parfumuri contrafăcute, confiscate de polițiști

Miercuri, 24 noiembrie a.c., polițiștii din Fetești, în timp ce efectuau un filtru rutier pe strada Călărași din localitate, au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 35 de ...[citește_toată_știrea]

25 Noiembrie 2021, 15:40
(127 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 22 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Joi, 25 noiembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 19286, fiind înregistrate 22 de noi cazuri față ...[citește_toată_știrea]

25 Noiembrie 2021, 13:40
(128 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Formularele de înregistrare fiscală se pot depune electronic

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii interesați că în Monitorul Oficial al României a fost publicată o reglementare pentru aprobarea formularelor de înregistrare ...[citește_toată_știrea]

25 Noiembrie 2021, 12:10
(71 vizualizări - 0 comentarii)


8

Grupul de Comunicare Strategică: 46 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Miercuri, 24 noiembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 19264, fiind înregistrate 46 de noi cazuri ...[citește_toată_știrea]

24 Noiembrie 2021, 17:48
(145 vizualizări - 0 comentarii)


9

APIA Ialomița: Schema de ajutor de minimis în sectorul apicol

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură Ialomița (APIA Ialomița) informează apicultorii că, până pe data de 26 noiembrie 2021 inclusiv, se pot depune cereri de acordare a ajutorului de minimis ...[citește_toată_știrea]

24 Noiembrie 2021, 10:25
(201 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Secțiunea Mica Publicitate
a fost actualizată!
Cele mai noi anunțuri din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri on-line!

23 Noiembrie 2021, 17:40


AJFP Ialomița: Contribuabilii pot beneficia de eșalonarea la plată a obligațiilor fiscale

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii interesați că, prin depunerea unei cereri, pot beneficia de eșalonarea la plată în formă simplificată a obligațiilor fiscale ...[citește_toată_știrea]

23 Noiembrie 2021, 16:20
(181 vizualizări - 0 comentarii)


12

Țăndărei: Fără permis, la volan

Luni, 22 noiembrie a.c., polițiștii rutieri din cadrul Poliției Orașului Țăndărei au oprit în trafic, pentru verificări, un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 53 de ani, din orașul Țăndărei. ...[citește_toată_știrea]

23 Noiembrie 2021, 14:45
(144 vizualizări - 0 comentarii)


Bărcănești: Lemne confiscate

Luni, 22 noiembrie a.c., în jurul orelor 12,30, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Bărcănești au depistat pe raza localității Bărcănești un transport ilegal de lemne. Aceștia au oprit în trafic un ...[citește_toată_știrea]

23 Noiembrie 2021, 14:35
(194 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Amenzi pentru nerespectarea măsurilor de protecție sanitară

În ultimele 24 de ore, polițiștii ialomițeni, împreună cu reprezentanți ai celorlalte autorități cu atribuții în domeniu, au continuat acțiunile pentru limitarea răspândirii virusului COVID-19. Forțele ...[citește_toată_știrea]

23 Noiembrie 2021, 14:20
(117 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 34 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Marți, 23 noiembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 19218, fiind înregistrate 34 de noi cazuri față ...[citește_toată_știrea]

23 Noiembrie 2021, 13:55
(88 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Duminică, 21 noiembrie a.c., în jurul orelor 17,00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 5 Jilavele, în timp ce efectuau un filtru rutier pe DN1D, în comuna Bărbulești, au observat în trafic ...[citește_toată_știrea]

22 Noiembrie 2021, 15:20
(233 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Amenzi de peste 95000 de lei, 32 permise de conducere reținute

Polițiștii ialomițeni au desfășurat 24 de acțiuni punctuale în mediul rural și urban, organizate atât independent, cât și împreună cu Inspectoratul Județean de Jandarmi Ialomița, intervenind totdată la ...[citește_toată_știrea]

22 Noiembrie 2021, 15:15
(221 vizualizări - 0 comentarii)


Controale ale ITM Ialomița

În perioada 1-12 noiembrie 2021, Inspectoratul Teritorial de Muncă Ialomița, prin departamentul Relații de Muncă, și-a desfășurat activitatea în conformitate cu Programul Cadru de Acțiuni aprobat de Inspecția ...[citește_toată_știrea]

22 Noiembrie 2021, 14:10
(214 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 25 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Luni, 22 noiembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 19184, fiind înregistrate 25 de noi cazuri față ...[citește_toată_știrea]

22 Noiembrie 2021, 13:50
(170 vizualizări - 0 comentarii)


Accidente la Albești, Făcăeni și Amara

Sâmbătă, 20 noiembrie a.c., în jurul orei 11,15, 3 echipaje de pompieri din Slobozia au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o descarcerare și o ambulanță SMURD, la un accident rutier ...[citește_toată_știrea]

22 Noiembrie 2021, 12:20
(267 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Miercuri, 2 decembrie 2021-termen limită pentru depunerea Formularului 394

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește contribuabililor că joi, 2 decembrie 2021, este termenul limită de depunere a «Declarației informative privind livrările/prestările și achizițiile ...[citește_toată_știrea]

22 Noiembrie 2021, 10:50
(175 vizualizări - 0 comentarii)


Coșereni: 7 mașini avariate din cauza unei întoarceri efectuată neregulamentar

Coșereni: 7 mașini avariate din cauza unei întoarceri efectuată neregulamentar

În dimineața zilei de luni, 22 noiembrie a.c., în afara localității Coșereni, s-a produs un accident de circulație soldat cu rănirea a patru persoane. Din verificările efectuate la fața locului a reieșit ...[citește_toată_știrea]

22 Noiembrie 2021, 09:00
(273 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 27 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Duminică, 21 noiembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 19159, fiind înregistrate 27 de noi cazuri ...[citește_toată_știrea]

21 Noiembrie 2021, 13:40
(226 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 38 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Sâmbătă, 20 noiembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 19132, fiind înregistrate 38 de noi cazuri ...[citește_toată_știrea]

20 Noiembrie 2021, 14:05
(289 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: 10 persoane, evacuate din cauza unui incendiu

Slobozia: 10 persoane, evacuate din cauza unui incendiu

Joi, 18 noiembrie a.c., pompierii din Slobozia au acționat pentru stingerea unui incendiu produs la tabloul electric al unui bloc de locuit, situat pe strada Aleea Nordului. Pompierii s-au deplasat la fața ...[citește_toată_știrea]

19 Noiembrie 2021, 15:20
(433 vizualizări - 1 comentariu)


Protopopiatul Slobozia: Campanie pentru sprijinul persoanelor defavorizate

Protopopiatul Slobozia: Campanie pentru sprijinul persoanelor defavorizate

În colaborare cu Școala Gimnazială «Sfântul Andrei», reprezentanții Protopopiatului Slobozia au desfășurat miercuri, 17 noiembrie a.c., campania umanitară «Prieteni și solidaritate». În cadrul acțiunii ...[citește_toată_știrea]

19 Noiembrie 2021, 14:20
(352 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiuni preventive ale polițiștilor

În ultimele 24 de ore, polițiștii ialomițeni au desfășurat ample acțiuni cu scop preventiv. Cu această ocazie, au fost legitimate 464 de persoane și controlate în trafic 200 de autovehicule, polițiștii ...[citește_toată_știrea]

19 Noiembrie 2021, 13:45
(240 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 23 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Vineri, 19 noiembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 19094, fiind înregistrate 23 de noi cazuri față ...[citește_toată_știrea]

19 Noiembrie 2021, 13:40
(327 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Lipsă apă în Cartierul Coloniști din Fetești!

Pentru remedierea unei avarii survenite pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 250 mm, de pe strada Țăndărei din Fetești, echipele RAJA sunt nevoite să întrerupă furnizarea apei potabile către ...[citește_toată_știrea]

19 Noiembrie 2021, 13:30
(203 vizualizări - 0 comentarii)


« 1 3 4 5 6 7 8 9 366 367
Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...