Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

UNA PE SĂPTĂMÎNĂ

Declarații oficiale și scenarii neoficiale despre COVID-19

Declarații oficiale și scenarii neoficiale despre COVID-19

Nivelul de infectare în Ialomița se apropie de pragul de 10 cazuri la 1000 de locuitori. Numărul de îmbolnăviri a atins pragul de 15000. Realitatea e cruntă. Se moare din cauza infectării cu COVID-19. Murim, dar refuzăm să ne vaccinăm. E mai ușor să credem că vaccinul ne controlează gândurile și ne modifică ADN-ul. Ba nu! Åștia care ne conduc vor să ne termine! Ne obligă să o facem, dar ei nu se vaccinează. Haideți să aflăm...

Declarații oficiale despre scenariile COVID-19
Un scenariu comun este cel care susține că vaccinul ne controlează gândurile. În cazul Ialomiței, principalul beneficiar ar fi Marian Pavel, că el conduce județul. S-a vaccinat în martie și așteaptă doza a treia: «Personal, prefer scenariul cu cipul im­plantat de Bill Gates... Și aștept cu interes ziua când le vom produce în România, că doar avem cei mai buni IT-iști din lume. Poate facem o fabrică și în Ialomița, să creștem economia locală!». Al doilea în topul scenariilor ar fi cel potrivit căruia vaccinul alterează ADN-ul. Scenariul ăsta s-ar potrivi mănușă primarului Sloboziei, că ne vrea liberali pe toți la alegerile viitoare. Dar asta ar însemna să avem ADN liberal, nu?! Și el s-a vaccinat, a anunțat-o public. Și respinge insinuarea noastră: «E o prostie! Și e trist că oamenii aleg să creadă în scenarii... Nu o să încetez niciodată să susțin că trebuie să ne vaccinăm dacă vrem să supraviețuim!». Primarul Sloboziei e prea serios pentru sondajul nostru de opinie. Oare un parlamentar n-ar fi mai bun? Unul de la AUR, că partidul ăsta susține prin vocea lui Șoșoacă că vaccinul ne face infertili. Titus Păunescu s-a vaccinat și el. Și ne răspunde lejer: «AUR nu promovează antivaccinarea! Promovează libera voință. Fiecare e liber să decidă ce vrea în legătură cu corpul lui. Citiți, vă rog, mesajele noastre, nu interpretările lor!».

De la maimuță la numărul Fiarei
Dacă aleșii se vaccinează, atunci cine nu o face!? Poate cei care cred că în vaccin există grafit care iradiază... Pardon, grafen. Un cercetător ar fi bun să răspundă la întrebarea asta. Dar Ialomița nu are unul. Atunci poate șefa de la UPU, Anca Telehuz. E medic specialist, trebuie să știe ceva: «Nu pot să cred că mă întrebați așa ceva... În fiecare zi la UPU mor oameni... În majoritatea cazurilor nevaccinați! Prefer grafenul, cipurile, ADN-ul modificat. Orice, numai să avem o șansă în plus de a fi salvați!». Un alt scenariu care trebuie ve­rificat e cel care susține că vaccinul te transformă în maimuță. Mărturisim că e preferatul nostru. Dar cine să îl confirme? Un reprezentant al Guvernului? Cel mai bun ar fi domnul Babagianu, subprefectul județului Ialomița. Crede că vaccinarea ar trebui să fie obligatorie: «Și eu și familia mea ne-am vaccinat... Cu Mo­derna! Scenariile astea sunt niște prostii. Vacci­narea ar trebui să fie obligatorie. Cu orice preț! Noi și bulgarii suntem deștepți, restul nu... Ce țară ar fi atât de nebună încât să-și vaccineze medicii, ar­mata și conducătorii dacă vaccinul ar face rău? E o prostie fără margini!». Ce a mai rămas? Ah, da, 666! Semnul Fiarei! La întrebarea asta ar trebui să răspundă Preasfințitul Vincențiu. Dar el nu poate fi deranjat de la cele sfinte. Și nici nu știe nimeni dacă s-a vaccinat, dacă face a treia doză... Știm doar că Episcopia a plătit și ea tribut COVID-ului. Și că cine a avut zile de la Fiară, a scăpat! Cum vă spuneam, Dumnezeu nu putea fi deranjat!

26 Octombrie 2021, 14:20 (6561 vizualizări - 13 comentarii)

Citiți și:
Ialomița: 2 cazuri noi de COVID-19
Ialomița: Niciun caz nou de COVID-19!
Ialomița: Niciun caz nou de COVID-19!

Comentariile cititorilor:


@DECALOGUL VACCINATULUI:
(2 Noiembrie 2021, 14:02)
Intreb si eu ca tot pr*stul vaccinat (urmeaza doza 3): Voi nevaccinatii aveti floricica pe umar? Adica vaccinul ala romanesc pe care ni-l facea obligatoriu la scoala in clasele primare! Mucles! Au comentat parintii nostri, cum o fac acum luandu-se dupa eminentele voastre cenusii?
Sigur, este alegerea voastra sa ramaneti nevaccinati, dar, nu mai umpleti spitalele atunci cand sunteti "raciti grav". Stati linistiti in casele voastre si tratat-va cu retetele de pe facebuci, ca alea au si prospect si componenta adunaturii de savanti si tot "Decalogul.."
Mergeti la popi sa va vindece, la moaste, la shoshoace si la boance. Mai lasati-ne si noua spitalele accesibile pentru vreo operatie la picior, deget, unghie. Da, e alegerea voastra, dar nu ne ingraditi dreptul sa ne tratam de altceva, ca ne omorati cu zile. S-au inchis spitale din cauza ca le umpleti la refuz cand "raciti".
Chiar toti occidentalii aia de se incoloneaza si se vaccineaza in proportie de 90%, chiar toti sunt idioti si numai noi romanii ... sunteti destepti? Aia macar sunt in stare sa-si aleaga conducatorii, nu ca noi...o turma de mioare...vai steaua noastra!
cetatean:
(28 Octombrie 2021, 08:25)
Felicitari " Decalogul nevaccinatului"......adevarat grait! Explicit pe intelesul tuturor. Sa citeasca si Dl Arafat......
Cetățean de la bloc:
(27 Octombrie 2021, 17:25)
Ura si mitocania fac casă bună la Slobozia.nu vom recupera niciodată diferenta fata de vest.la noi sunt mult prea mulți deștepți per metru pătrat ca sa ne vaccinam. UITE asa de simplu ne mor toți seniorii. Autorul articolului trebuie felicitat.dar,pacat,nu multi il inteleg. E greu tare cu limba Română. Trebuie să înțelegem în primul rând ca suntem RETARDATI!!!SA recunoastem asta si sa cautam leac.dupa care sa ne vedem locul in societate, si sa ne încredem,daca nu în autoritățile noastre,atunci în cele din țările civilizate ale UE.e simplu ,avem internet,televiziune.
Vaccinat...și-atât!:
(27 Octombrie 2021, 14:44)
Un articol cu scop propagandistic dar scris de cineva isteț și cu umor mai degrabă amar. Comentariile sunt interesante, dar după părerea mea un plus merită cel semnat „Gigel”. Pe „Adrian” să-l lăsăm în lumea lui fiindcă se dă isteț, „puțin nebun”, „iubăreț” și „dornic de viață”. Nu am înțeles de ce îi dorește moartea tatălui său!? La noi în țară precum și în alte țări, Pandemia cauzată de Covid, va fi învinsă firesc doar de NATURĂ. Până atunci vor murii mulți oameni indiferent de eforturile politice și social-sanitare care se iau! Eu m-am vaccinat cu primele două doze, urmând să fac a treia doză în luna noiembrie. Cu toate acestea, nu sunt sigur că acest virus mă va ocoli și va fi bine pentru toată lumea!. Nimic nu mai este cum a fost înainte! Este bine să fim optimiști dar nu în stilul lui Adrian! În rest, Dumnezeu cu mila! 
Cetățean :
(27 Octombrie 2021, 12:18)
Întrebare! De ce vaccinare prin constrângere? .......................... Mă întreb, peste câțiva ani, ce efecte adverse vor ieși la iveală cauza fiind vaccinul.... Pentru că nu este un vaccin obișnuit! Se pare că există influențe și influențe în funcție de RH și grupă... atât a virusului cât și al vaccinului. De ce trebuie să-mi asum efectele adverse?! Doar semnez pentru asta la vaccinare....
Dumy:
(27 Octombrie 2021, 08:31)
Si ce daca petrecem noaptea in restaurant? Intru inainte de ora 21 si ies dupa ora 5, asa ca nu incalc legea, chiar daca sunt nevaccinat. Oricum legea e doar pe hartie, patronul a aranjat sa tina restaurantul deschis noaptea doar pentru prieteni si chiar daca, prin absurd, ne-ar bate politia la usa, nu raspundem si pleaca. Ce sa va fac daca sunteti fraieri si nu va bucurati de viata?
Gigel:
(26 Octombrie 2021, 22:05)
Acest articol ironizeaza pe cei 1-2% care cred in extraterestri. Ironizarea nu le va schimba opinia, ci din contra. In toate tarile au ramas macar 5% nevaccinati. Cred ca sunt 3 categorii de oameni care se vaccineaza, in functie de motiv: 1) din frica de virus; 2) dupa o experienta dificila cu boala; 3) din constrangere - ceea ce se intampla acum. Majoritatea sunt in categoria 3), si la fel este in toate tarile. Povestea ca francezii sau ungurii sunt mai "civilizati" este pentru adormit copiii mici. Au fost constransi, cu mult timp inaintea noastra. La fel cum China are o rata de vaccinare uriasa, si numai de civilizatie nu vorbim la un popor cu grave deficiente sanitare. Dar au fost constransi - 1.2 miliarde de vaccinati!
Viorica:
(26 Octombrie 2021, 20:02)
E dureros să pierzi pe cineva drag din cauza acestui virus. Și e dureros să vezi că oamenilor nu le mai pasă de cei din jur. Lipsa de educație, "șmecheria", încălcarea legilor și normelor de conviețuire și acel "lasă că merge și așa" ne este fatal ca popor. Exemple? Oameni fără mască sau cu masca pe bărbie pe stradă sau în magazine, fără să țină cont de distanțare. Și ironic, la 100 de metri de UPU și de cei care se zbat pentru viață, la restaurantul Julius, noaptea se dau petreceri private, cu draperiile trase și cu ușa încuiată...
DECALOGUL VACCINATULUI:
(26 Octombrie 2021, 17:15)
Sa va fie rusine tradatorilor!!!
DECALOGUL NEVACCINATULUI:
(26 Octombrie 2021, 17:13)
MĂ VACCINEZ ATUNCI CÂND:
1. Contractul privind achiziția vaccinurilor este public,
2. Componența Comitetului Național al Situațiilor de Urgență (CNSU) este publică,
3. Procesele verbale de ședință ale CNSU sunt publice,
4. Compoziția chimică (completă) a vaccinului este  publică,
5. Am cunoștință de existența unei comisii (academice) de recepție calitativă (fizică, chimică, biologică și genetică) a loturilor de vaccinuri achiziționate,
6. Va fi posibilă dezbaterea pro și contra vaccinării, cu argumente științifice,
7. Vaccinul nu este impus cu forța prin certificate verzi de vaccinare,
8. Se va realiza testarea în masă,
9. Farmaciile vor fi aprovizionate cu medicamente antivirale (favipiravir, ivermectină, arbidol, etc.) și chituri de tratare preventivă (gratuite) a coronavirusului,
10. Guvernul își va asuma în scris (public) eficiența și efectele adverse ale vaccinului. Nu sintagma „CÂND TE-AI VACCINAT ȚI-AI ASUMAT EFECTELE ADVERSE ALE VACCINULUI”.
Psd:
(26 Octombrie 2021, 16:46)
Da..cum se vede ..de covrig poți muri și vaccinat și nevaccinat
Parinte:
(26 Octombrie 2021, 16:46)
#Adrian Si faptul ca ai inchis telefonul parintelui bolnav te-a facut sa te simti bine???
Adrian:
(26 Octombrie 2021, 14:54)
Pe mine nu m-ati intrebat ! Eu nu v-as fi vorbit de moarte sau de vaccinare. Eu v-as fi vorbit despre parerea de rau a celor ce nu mai sunt ! V-as fi vorbit despre tatal meu caruia i-am spus sa nu ma sune ca s-a imbolnavit daca nu se vaccineaza si, cand m-a sunat sa-mi spuna ca este bolnav, i-am inchis telefonul ! V-as fi spus ca eu, sotia, copiii suntem vaccinati ! Si nu mi-a "crescut" nimic in plus ! Poate sunt doar putin mai nebun ! Si iubaret ! Si dornic de viata !
Nu, nu ma poate obliga nimeni sa ma vaccinez ! Dar daca o fac, sunt sigur ca CEL PUTIN un an sau doi traiesc ! Cei nevaccinati nu sunt siguri de asta !
Spor in toate ! Si... dormiti cum va asternet !!

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Joi 26 Mai 2022
81 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
« 1 3 4 5 6 7 8 9 388 389

RAJA Constanța: Atenție, se oprește apa la Moldoveni și Sudiți!

Joi, 26 mai 2022, echipele RAJA Constanța execută lucrări periodice de întreținere a rezervoarelor destinate înmagazinării apei potabile din localitățile Moldoveni și Sudiți. Astfel, în intervalul orar ...[citește_toată_știrea]

25 Mai 2022, 14:40
(170 vizualizări - 0 comentarii)


1

Ialomița: 2 cazuri noi de COVID-19

Miercuri, 25 mai 2022, la nivelul județului Ialomița, potrivit raportărilor, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 27176, fiind înregistrate 2 cazuri noi față de ziua de marți, 24 mai ...[citește_toată_știrea]

25 Mai 2022, 13:35
(143 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: «Săptămâna Prevenirii Criminalității»

IPJ Ialomița: «Săptămâna Prevenirii Criminalității»

A doua zi a evenimentului național «Săptămâna Prevenirii Criminalității» a fost dedicată prevenirii violenței în familie-fenomen complex, având consecințe atât în plan individual și familial, cât și la ...[citește_toată_știrea]

25 Mai 2022, 13:20
(165 vizualizări - 0 comentarii)


3

AJFP Ialomița: Scutiri fiscale pentru angajații din sectorul agricol și industrie alimentară

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii despre faptul că a fost introdusă o nouă scutire de la plata impozitului pentru veniturile din salarii și asimilate salariilor ...[citește_toată_știrea]

25 Mai 2022, 10:50
(169 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: În atenția absolvenților promoției 2022

Având în vedere că anul școlar 2021-2022 este aproape de final, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița amintește absolvenților promoției 2022 că pot beneficia de prevederile Legii nr ...[citește_toată_știrea]

25 Mai 2022, 09:20
(150 vizualizări - 0 comentarii)


5

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Secțiunea Mica Publicitate
a fost actualizată!
Cele mai noi anunțuri din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri on-line!

24 Mai 2022, 18:30


6

Inspectoratul Școlar Județean Ialomița: «Târgul ofertelor educaționale»

lnspectoratul Școlar Județean lalomița își dovedește interesul pentru traseul educațional și profesional al elevilor de clasa a VIII-a prin organizarea unui Târg care să faciliteze accesul acestora la ofertele ...[citește_toată_știrea]

24 Mai 2022, 17:40
(249 vizualizări - 0 comentarii)


7

Instituția Prefectului Ialomița: Liber la pașapoarte pentru copii de 1 iunie

De 1 iunie-«Ziua Internațională a Copilului», Serviciul Public Comunitar de Pașapoarte va avea program normal de lucru. Funcționarii instituției vor onora însă solicitările pentru emiterea de pașapoarte ...[citește_toată_știrea]

24 Mai 2022, 16:40
(300 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Niciun caz nou de COVID-19!

Marți, 24 mai 2022, la nivelul județului Ialomița, potrivit raportărilor, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a rămas la 27174, nefiind înregistrate cazuri noi față de ziua de luni, 23 mai a.c ...[citește_toată_știrea]

24 Mai 2022, 13:15
(234 vizualizări - 0 comentarii)


9

Descindere la Slobozia organizată de Poliția Capitalei

Polițiștii din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București au efectuat marți, 24 mai a.c., 7 percheziții domiciliare, pe raza Capitalei și a județelor Ilfov și Ialomița. În Ialomița, descinderea ...[citește_toată_știrea]

24 Mai 2022, 12:00
(383 vizualizări - 1 comentariu)


Slobozia: Întâlnire cu profesor doctor Marius Stan

Profesor doctor Marius Stan, celebrul savant român născut la Urziceni, ajunge vineri, 27 mai 2022, la Slobozia. Omul de știință va susține o conferință în cadrul Centrului Cultural «Ionel Perlea». Denumit ...[citește_toată_știrea]

24 Mai 2022, 11:15
(320 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Peste 844 mii de lei, sume stabilite suplimentar în luna aprilie 2022

Inspectorii cu atribuțiuni de control din cadrul AJFP Ialomița au efectuat, în luna aprilie a.c., 19 inspecții fiscale și 21 de controale inopinate. În urma acțiunilor de verificare au fost stabilite obligații ...[citește_toată_știrea]

24 Mai 2022, 11:00
(270 vizualizări - 0 comentarii)


12

RAJA Constanța: Atenție, se oprește apa la Dridu!

Echipele RAJA Constanța execută lucrări periodice de întreținere a rezervorului destinat înmagazinării apei potabile din localitatea Dridu. Astfel, marți, 24 mai 2022, în intervalul orar 08,00-17,00, se ...[citește_toată_știrea]

23 Mai 2022, 15:05
(384 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Niciun caz nou de COVID-19!

Luni, 23 mai 2022, la nivelul județului Ialomița, potrivit raportărilor, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a rămas la 27174, nefiind înregistrate cazuri noi față de ziua de duminică, 22 mai a ...[citește_toată_știrea]

23 Mai 2022, 14:10
(308 vizualizări - 0 comentarii)


Recensământul Populației și Locuințelor 2021: Peste 110000 de chestionare completate la nivelul județului Ialomița

În intervalul 14.03-22.05.2022 al perioadei de autorecenzare și autorecenzare asistată pentru Recensământul Populației și Locuințelor 2021 au fost completate 110609 de chestionare la nivelul județului ...[citește_toată_știrea]

23 Mai 2022, 13:55
(335 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Redirecționare a 3,5% din impozitul anual datorat la entități nonprofit/unități de cult (Formularul 230)

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii interesați că pot dispune asupra destinației unei sume reprezentând până la 3,5% din impozitul stabilit pentru susținerea ...[citește_toată_știrea]

23 Mai 2022, 13:20
(390 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la o casă din Sudiți

Incendiu la o casă din Sudiți

Duminică, 22 mai a.c., în jurul orelor 16,40, pompierii din Țăndărei au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu produs la locuința unui cetățean din comuna Sudiți. Trei ...[citește_toată_știrea]

23 Mai 2022, 10:10
(380 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Sudiți incendiu


Ialomița: 1 nou caz de COVID-19

Duminică, 22 mai 2022, la nivelul județului Ialomița, potrivit raportărilor, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 27174, fiind înregistrat 1 caz nou față de ziua de sâmbătă, 21 mai a ...[citește_toată_știrea]

22 Mai 2022, 13:55
(380 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: 3 noi cazuri de COVID-19

Sâmbătă, 21 mai 2022, la nivelul județului Ialomița, potrivit raportărilor, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 27173, fiind înregistrate 3 cazuri noi față de ziua de vineri, 20 mai ...[citește_toată_știrea]

21 Mai 2022, 13:40
(500 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Începe «Săptămâna Prevenirii Criminalității»

În perioada 22-27 mai a.c., Poliția Română, prin Institutul de Cercetare și Prevenire a Criminalității, organizează cea de a XVI-a ediție a evenimentului «Săptămâna Prevenirii Criminalității». Obiectivul ...[citește_toată_știrea]

20 Mai 2022, 14:40
(632 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Expoziție de pictură la Centrul Cultural «Ionel Perlea»

Centrul Cultural «Ionel Perlea» va fi gazda unei expoziții de pictură care cuprinde lucrările artiștilor Stela Maria Lucici și Cristian Sima. Evenimentul se va desfășura luni, 23 mai 2022, începând cu orele ...[citește_toată_știrea]

20 Mai 2022, 13:30
(677 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: 1 nou caz de COVID-19

Vineri, 20 mai 2022, la nivelul județului Ialomița, potrivit raportărilor, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 27170, fiind înregistrat 1 caz nou față de ziua de joi, 19 mai a.c., când ...[citește_toată_știrea]

20 Mai 2022, 13:15
(564 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Doar 42 de persoane selectate în vederea angajării, la Bursa Generală a Locurilor de Muncă

Vineri, 20 mai a.c., la Slobozia, în incinta Centrului Cultural «Ionel Perlea» a fost organizată Bursa Generală a Locurilor de Muncă. La nivelul județului, până la data desfașurării Bursei, au fost contactați ...[citește_toată_știrea]

20 Mai 2022, 13:00
(662 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: La volan cu permisul suspendat

Joi, 19 mai a.c., în cadrul unei acțiuni de amploare desfășurată de polițiști, oamenii legii au identificat, în flagrant, pe Bulevardul Chimiei din Slobozia, o femeie care conducea având permisul de conducere ...[citește_toată_știrea]

20 Mai 2022, 12:45
(704 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: Fără focare de Pestă Porcină Africană pe raza județului

Inspectorii Direcției Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează cu privire la faptul că, la acest moment, pe raza județului Ialomița nu există focare de Pestă Porcină Africană ...[citește_toată_știrea]

20 Mai 2022, 11:00
(575 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Controale ale polițiștilor de Investigare a Criminalității Economice

Miercuri, 18 mai a.c. polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au desfășurat o acțiune pe raza municipiilor Slobozia, Fetești, Urziceni și a comunei Sinești, pe linia ...[citește_toată_știrea]

19 Mai 2022, 15:30
(817 vizualizări - 1 comentariu)


IPJ Ialomița: Acțiuni preventive în mediul rural

Miercuri, 18 mai a.c., polițiștii ialomițeni au organizat pe raza comunelor Ciulnița, Gheorghe Lazăr, Perieți și Andrășești o acțiune cu efective mărite de prevenire și combatere a nerespectării normelor ...[citește_toată_știrea]

19 Mai 2022, 15:15
(796 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Niciun caz nou de COVID-19!

Joi, 19 mai 2022, la nivelul județului Ialomița, potrivit raportărilor, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a rămas la 27169, nefiind înregistrate cazuri noi față de ziua de miercuri, 18 mai a ...[citește_toată_știrea]

19 Mai 2022, 13:15
(633 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Precizări privind noile măsuri fiscale aprobate de Guvernul României

Prin actul normativ sunt aduse o serie de modificări și completări Legii nr. 207/2015 privind Codul de procedură fiscală necesare pentru reglementarea obligației de raportare de către furnizorii de servicii ...[citește_toată_știrea]

19 Mai 2022, 12:00
(689 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Vineri, 20 mai 2022, se oprește apa în Cartierul Buliga din Fetești!

Vineri, 20 mai 2022, echipele RAJA Constanța execută lucrări periodice de întreținere a rezervorului destinat înmagazinării apei potabile din Cartierul Buliga/Fetești. Astfel, în intervalul orar 08,00- ...[citește_toată_știrea]

19 Mai 2022, 12:00
(811 vizualizări - 0 comentarii)


« 1 3 4 5 6 7 8 9 388 389
Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...