Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Amendă de 10 mii de lei în cazul toxiinfecțiilor alimentare depistate la grădinițele din Slobozia și Țăndărei

Amendă de 10 mii de lei în cazul toxiinfecțiilor alimentare depistate la grădinițele din Slobozia și Țăndărei

bonus: Firma sancționată, principalul furnizor de lapte al grădinițelor din Slobozia

În prima jumătate a lunii noiembrie, 12 preșcolari din cadrul Grădiniției cu Program Prelungit «Voinicelul» din Slobozia și Grădiniței cu Program Prelungit din Țăndărei au ajuns la spital cu probleme digestive, după ce ar fi servit masa în cadrul unităților de învățământ. Cazurile au fost descoperite după ce reprezentanții instituțiilor de învățământ și cei ai Inspecto­ratului Școlar Județean Ialomița au sesizat autoritățile. Ancheta comună a Direcției de Sănătate Publică Ialomița și Direcției Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița a scos la iveală faptul că micuții au suferit toxiinfecții alimentare din cauza prezenței bacteriei E.coli. În urma investigațiilor, s-a stabilit faptul că alimentul comun care ar fi generat problemele de sănătate ale copiilor ar fi laptele. În urma verificărilor, Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița a aplicat o sancțiune de 10 mii de lei.

65 de copii cu probleme digestive Din rapoartele oficiale ale Direcției de Sănătate Publică Ialomița reiese faptul că, atât în cazul Grădiniției cu Program Prelungit «Voinicelul» din Slobozia, cât și în cel al Grădiniței cu Program Prelungit din Țăndărei, pro­blemele de sănătate ale copiilor au apărut în data de 10 noiembrie a.c., spre seară. Inițial, 12 preșcolari din cadrul ambelor instituții de învățământ au avut nevoie de îngrijiri medicale și au fost tranportați la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Slobozia. «Copiii s-au pre­zentat la Spitalul Județean de Urgență Slobozia cu simptomatologie de vărsături, diaeree, dureri abodominale (...)» se arată în documentele oficiale. Anche­tele epidemiologice desfășurate de către Direcția de Sănătate Publică îm­preună cu Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița a scos la iveală faptul că nu­mărul copiilor afectați a fost mult mai mare decât cel raportat inițial. Astfel, pe lângă cei 6 copii care au ajuns la spital, Grădinița cu Program Prelungit «Voinicelul» Slobozia a raportat alte 15 cazuri, în timp ce Grădinița cu Program Prelungit Țăndărei alte 38 de cazuri. Din fericire, toate aceste cazuri nu au ridicat probleme deosebite și au fost tratate la domiciliu.

Laptele, posibila cauză a infectărilor În urma analizelor efectuate, cele două instituții au ajuns la concluzia că ceea ce a provocat toxiinfecția alimentară a celor 65 de copii din cadrul celor două instituții sunt «germeni din fami­lia Eterobacteriaceae», adică o posibilă infecție cu bacteria E.coli. Pentru a descoperi cauza acestei infecții ambele instituții au ridicat probe din alimente pe care le-au consumat preșcolarii în ziua de 10 noiembrie 2021. Meniul preșcolarilor din cadrul Grădiniței cu Program Prelungit «Voinicelul» din Slobozia a fost alcătuit din: lapte cu fidea, supă de pui dreasă cu ou, paste cu sos de carne tocată de vită și porc. De asemenea, în meniul copiilor de la Grădinița cu Program Prelungit Țăndărei, în ziua de 10 noiembrie a.c., au fost incluse preparate precum: lapte cu cacao, ciorbă de legume á la grec, spaghete milaneze cu sos de roșii și piept de pui, croissant cu gremă de vanilie. În urma analizelor efectuate, concluziile celor două instituții nu mai coincid. Astfel, Direcția de Sănătate Publică Ialomița susține că a descope­rit prezența germenilor din familia Eterobacteriaceae, peste limita admisă, în ciorba de legume servită la Grădinița cu Program Prelungit, și în pastele cu sos de carne tocată de vită și porc, mâncate de preșcolarii Grădiniției cu Program Prelungit «Voinicelul» Slobozia. În schimb, reprezentanții Direcției Sanitară Veteri­nară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița au analizat alimentul comun pe care ambele grădinițe l-au avut inclus în meniul copiilor în ziua de 10 noiembrie a.c.: laptele. Așa cum am precizat, atât grădinița din Slobozia, cât și cea din Țăndărei, au servit copiilor preparate pe bază de lapte, respectiv lapte cu fidea și lapte cu cacao. Datele au arătat că și în cazul acestui aliment a fost descoperită prezența germenilor din familia Eterobacteriaceae. Verifi­cările au scos la iveală faptul că unitatea care a pro­cesat laptele ar fi res­ponsabilă de această problemă, motiv pentru care societatea a fost amendată cu 10 mii de lei. «Au fost efectuate analize amănunțite și s-au descoperit acești germeni. Dacă laptele ar fi fost ambalat cores­punzător, în condiții de igienă sigure, aceste probleme nu ar fi apărut... Noi am mers la respectiva unitate și am aplicat o sancțiune de 10 mii de lei, dis­punând, de asemenea, remedierea pro­blemelor pe care le-am identificat!» a declarat Mihai Puia, directorul executiv al Direcției Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița.

Firma sancționată, principalul furnizor de lapte al grădinițelor din Slobozia
Societatea sancționată de către Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița în scandalul toxiinfecțiilor alimentare depistate la Grădinița cu Program Prelungit «Voinicelul» din Slobozia și Grădinița cu Program Prelungit din Țăndărei are sediul în municipiul Slobozia. Firma are contracte încheiate cu toate cele 6 grădinițe de pe raza municipiului Slobozia. În ziua de 10 noiembrie a.c., lap­tele procesat în cadrul unității a ajuns în toate unitățile de învățământ. Motivul pentru care cazurile de toxiinfecție au fost depistate doar la cele două grădinițe este generat de faptul că restul unităților de învățământ au primit produsul din loturi diferite. «Noi am dispus retragerea tuturor loturilor distribuite în aceeași zi. Am descoperit că nu toate instituțiile au primit lapte din același lot... Au fost loturi diferite! Poate că de aceea pro­­blemele au apărut doar în cazul acestor instituții de învățământ...» susține Mihai Puia, directorul executiv al Direcției Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița.

3 Decembrie 2021, 07:50 (4197 vizualizări - 19 comentarii)

Comentariile cititorilor:


Slobozean:
(8 Decembrie 2021, 16:09)
Pai cate situatii nu au fost la Gradinita Voinicelul... a cumparat prea multe alimente, apoi expirau si a scos Directorul la vanzare... fara factura, fara nimica. Oare in acte cum o fi fost alimentele trecute? Banuiesc ca expirate si aruncate, si asa se mai fac niste banuti de buzunar...
Parinte:
(8 Decembrie 2021, 15:31)
Directorul Gradinitei Voinicelul de ce nu este amendat? La cate prostii face, macar o amenda ar merita.
Elise:
(7 Decembrie 2021, 17:15)
De ce doamna Director nu vrea sa stea de vorba cu noi, cu parintii copiilor? De ce nici macar nu ne zice rezultatul? Are prea multe pile , se pare.
Părinte :
(7 Decembrie 2021, 17:12)
Daca s-ar uita la stire si superiorii conducerii gradinitei Voinicelul, ar fi perfect!
Părinte :
(7 Decembrie 2021, 17:09)
Daca s-ar uita si superiorii institutiei si nu doar conducerea gradinitei Vonicelul, ar fi perfect!
Părinte :
(7 Decembrie 2021, 13:20)
Dacă o schimba pe directoarea de la Voinicelul foarte bine. În sfârșit se face dreptate!
Cetatean 2:
(6 Decembrie 2021, 16:39)
DSP si DSV ar trebui sa faca mai des controale!
Parinte:
(6 Decembrie 2021, 16:38)
Parintii nu ar fi trebuit sa fie anuntati de conducerea gradinitei? Doar ar fi trebuit! Cand am mai facut recalatie la adresa Directorului Institutiei, mi-a zis sa am grija ca copilul intra in Institutia condusa de ea, si nu se stie. Si ca ea va fi sustinuta politic si nu o sa fie schimbata prea curand...
Membru:
(6 Decembrie 2021, 16:33)
Conducera Gradinitei de ce nu a fost amendata? Oare ca face parte din consiliu si ca are oameni? Nu de alta, dar asa se desfasoara discutiile cu dansa "nu-mi puteti face nimica, eu am oamenii mei!". Nimeni nu poate sa zica nimica, deoarece este amenitanta. Angajatii ca vor zbura, parintii ca nu o sa le mai primeasca copiii. Si ce sa mai zicem ca dansa avand pile, sau sustinand asta, in loc sa fie amendata si ea, a trimis autoritatile in institutie. Oare de ce? Pentru ca, sutine ea, ca amenda este mult mai mare pentru director!
Sisi:
(6 Decembrie 2021, 16:26)
Eu ma intreb cum de doar la Gradinita "Voinicelul" s-a intamplat asa ceva, fiind atatea gradinite in oras... Oare de ce? Oare nu era mai ieftin la furnizorul respectiv sau se puteau face smecherii cu el? Ca doar asa mai poate baga si conducerea niste bani in buzunar, sau macar niste produse cumparate din banii instituiei.
alt parinte:
(6 Decembrie 2021, 12:01)
Referitor la cazurile din Gradinita Voinicelul, musamalizarea este in floare acolo! Directoarea a avut tupeul sa dea vina pe copii in prima faza, cum ca ei ar fi venit de acasa bolnavi si au transmis si colegilor boala. Cand a venit DSP-ul si DSV-ul, nu a mai spus nimic si a cerut adeverinta medicala pentru copii parintilor pentru a-i primi la gradinita. Dar nu spune si faptul ca si una dintre bucatarese, pila ei pe care a angajat-o fara ca macar sa aiba calificare, a fost amendata de catre DSP. Orasul este mic si oamenii vorbesc, iar noi ca parinti aflam ce se intampla acolo abia dupa ce ni se imbolnavesc copilasii. Ar trebui schimbata intreaga conducere pentru incompetenta crasa de care da dovada!
Părinte :
(5 Decembrie 2021, 17:15)
Grădinița din Țăndărei a ajuns, din punctul meu de vedere, o entitate fără stăpân atâta timp cât nu există permament o persoană să răspundă de bunul mers a activității! Directorul este de la școală nr.2 care nu știu cât poate să supravegheze o bună a grădiniței iar administratorul este ,în aceiași speță, tot de la școală nr.2. Dacă firma care furnizează alimentele, dacă informația mea este corectă, este aceiași care are o carmangerie în oraș care are produse de o calitate îndoielnică nu trebuie să ne surprindă acest eveniment. Organele abilitate ar trebui să-și facă un obicei de ai vizita mai des pe cei incriminați în acest caz, nu de alta , dar este în joc siguranța copiilor noștri, pe care, statul este obligat să o asigure !
Nenea dsp:
(5 Decembrie 2021, 14:21)
Dacă a amendat gradinitele, înseamnă că personalul este purtător de vreun stafilococ,e_coli,etc,sau nu au preparat produsele în mod igienic, adica nu au respectat normele igienico_sanitare în mediul destinat copiilor. Laptele este un produs alimentar foarte sensibil din toate punctele de vedere. Atenție, la conținutul de grăsime și lactoza din produs.
Părinte :
(3 Decembrie 2021, 17:27)
Nu e normal sa aflam din presa atâta timp cât gradinita din Tandarei are director , conducere, personal.
Un părinte :
(3 Decembrie 2021, 16:50)
"Eu" , ai înțeles și tu ... precum cucu-n gură! Păi Grădinița a fost amendată  , minunatule ??? A fost amendată firma distribuitoare ! Intrebarea mea e următoarea:  de ce conducerea Grădiniței " Voinicelul " nu a adus la cunoștința părinților rezultatele analizelor epidemiologice ?  Se pare că musamalizarea este ridicată la rang de virtute ! În ceea ce mă privește,  nu vă transmit decât atât  : mai faceți-o și-a doua oară,  și-o să  vă vindeți casele ca să plătiți daunele morale ! Celor care nu știți  , vă  spun eu : după ce au infectat copiii , nesimțitele cereau părinților adeverință medicală de la medicul de famile la reîntoarcerea acestora în colectivitate ! Asta , după suferința copiilor  , a banilor cheltuiți pe medicamente etc. Fără alte comentarii ...

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Luni 17 Ian 2022
73 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
« 1 3 4 5 6 7 8 9 372 373

Grupul de Comunicare Strategică: 24 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Duminică, 16 ianuarie 2022, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 20074, fiind înregistrate 24 de noi cazuri ...[citește_toată_știrea]

16 Ianuarie 2022, 13:40
(64 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 36 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Sâmbătă, 15 ianuarie 2022, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 20050, fiind înregistrate 36 de noi cazuri față ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2022, 13:40
(127 vizualizări - 0 comentarii)


Bilanț la Inspectoratul de Jandarmi Județean Ialomița

Bilanț la Inspectoratul de Jandarmi Județean Ialomița

Joi, 13 ianuarie 2022, începând cu orele 13,30, la sediul unității, în sistem videoconferință s-a organizat și desfășurat ședința de evaluare a activității Inspectoratului de Jandarmi Județean Ialomița ...[citește_toată_știrea]

14 Ianuarie 2022, 13:40
(188 vizualizări - 0 comentarii)


3

Grupul de Comunicare Strategică: 61 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Vineri, 14 ianuarie 2022, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 20014, fiind înregistrate 61 de noi cazuri față ...[citește_toată_știrea]

14 Ianuarie 2022, 13:25
(157 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Infracțiuni rutiere

Joi, 13 ianuarie a.c., în jurul orelor 20,00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier, în timp ce efectuau activități de supraveghere a traficului rutier pe DN 2A-E60, în interiorul localității Bucu au ...[citește_toată_știrea]

14 Ianuarie 2022, 12:50
(146 vizualizări - 0 comentarii)


5

Acțiuni preventive ale polițiștilor ialomițeni

Joi, 13 ianuarie a.c., polițiștii ialomițeni au acționat pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și siguranței publice, precum și pentru verificarea respectării măsurilor de protecție ...[citește_toată_știrea]

14 Ianuarie 2022, 12:40
(106 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: Controale la legume și fructe în supermarketuri

În ultima perioadă, analizele de laborator au identificat tot mai multe loturi de fructe și legume contaminate cu reziduuri de pesticide,  toate aceste produse având originea în câteva țări din afara ...[citește_toată_știrea]

14 Ianuarie 2022, 10:40
(184 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Programarea on-line, serviciu electronic la dispoziția contribuabililor

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește contribuabililor faptul că Ministerul Finanțelor și Agenția Națională de Administrare Fiscală au dezvoltat și implementat serviciul electronic ...[citește_toată_știrea]

14 Ianuarie 2022, 09:10
(186 vizualizări - 0 comentarii)


8

Bărbat din Adâncat, arestat pentru «conducere sub influența alcoolului»

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Nr. 5 Jilavele au acționat pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag de la executarea unor pedepse privative de ...[citește_toată_știrea]

13 Ianuarie 2022, 14:20
(207 vizualizări - 0 comentarii)


Acțiuni preventive ale polițiștilor în școlile din Slobozia

Peste 600 de elevi din 5 unități de învățământ de pe raza municipiului Slobozia au primit în cursul zilei de miercuri, 12 ianuarie a.c., vizita la ore a polițiștilor, care au desfășurat activități de prevenire ...[citește_toată_știrea]

13 Ianuarie 2022, 14:15
(155 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Amenzi pentru nerespectarea măsurilor de protecție sanitară

La acțiunile de miercuri, 12 ianuarie a.c., aproximativ 90 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița au desfășurat activități de verificare pentru respectarea măsurilor de ...[citește_toată_știrea]

13 Ianuarie 2022, 13:50
(182 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 48 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Joi, 13 ianuarie 2022, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 19953, fiind înregistrate 48 de noi cazuri față ...[citește_toată_știrea]

13 Ianuarie 2022, 13:35
(147 vizualizări - 0 comentarii)


12

RAJA Constanța: Se oprește apa la Fetești!

RAJA Constanța va executa vineri, 14 ianuarie 2022, devierea unui tronson din conducta de alimentare cu apă potabilă, cu diametrul de 250 mm, de pe strada Călărași din Fetești. În vederea realizării acestor ...[citește_toată_știrea]

13 Ianuarie 2022, 11:25
(174 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Infracțiuni rutiere

În după amiaza zilei marți, 11 ianuarie a.c., în jurul orelor 16,30, polițiștii din Urziceni au oprit, pentru control, un autoturism care se deplasa pe raza municipiului Urziceni. La volanul acestuia a ...[citește_toată_știrea]

12 Ianuarie 2022, 15:15
(210 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Amenzi pentru nerespectarea măsurilor sanitare

Peste  80 de polițiști, împreună cu jandarmi, polițiști locali și pompieri au acționat, în ultimele 24 de ore, pentru verificarea respectării măsurilor de prevenire și limitare a infectării cu virusul ...[citește_toată_știrea]

12 Ianuarie 2022, 15:05
(155 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 41 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Miercuri, 12 ianuarie 2022, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 19905, fiind înregistrate 41 de noi cazuri ...[citește_toată_știrea]

12 Ianuarie 2022, 13:40
(240 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: 1,489 milioane de lei, obligații suplimentare de plată stabilite de Activitatea de Inspecție Fiscală

Inspectorii cu atribuțiuni de control din cadrul AJFP Ialomița-Activitatea de Inspecție Fiscală au efectuat, în luna decembrie 2021, mai multe controale la contribuabili persoane fizice și juridice. Astfel ...[citește_toată_știrea]

12 Ianuarie 2022, 12:40
(183 vizualizări - 0 comentarii)


APIA primește cereri de plată pentru ajutorul de stat în sectorul creșterii animalelor

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează că, până la data 31 ianuarie 2022 inclusiv, se depun cererile de plată pentru ajutorul de stat în sectorul creșterii animalelor, aferent ...[citește_toată_știrea]

12 Ianuarie 2022, 10:45
(202 vizualizări - 0 comentarii)


Orezu: 30 tone de furaje, mistuite de flăcări

Orezu: 30 tone de furaje, mistuite de flăcări

Marți, 11 ianuarie a.c., în jurul orelor 13,55, pompierii Slobozia au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs în gospodăria unui cetățean din satul Orezu. Trei echipaje de salvatori ...[citește_toată_știrea]

12 Ianuarie 2022, 10:20
(205 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: ANAF a publicat «Broșura privind Declarația unică»

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii persoanele fizice care în anul de impunere au realizat, individual sau într-o formă de asociere, venituri/pierderi din România ...[citește_toată_știrea]

12 Ianuarie 2022, 08:25
(268 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: 6 persoane, amendate pentru nerespectarea carantinei/izolării

Luni, 10 ianuarie a.c., polițiștii ialomițeni au identificat 6 persoane care au încălcat măsura carantinării la adresa de domiciliu declarată Direcției de Sănătate Publică, precum și 22 de persoane care ...[citește_toată_știrea]

11 Ianuarie 2022, 15:20
(282 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 54 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Marți, 11 ianuarie 2022, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 19864, fiind înregistrate 54 de noi cazuri față ...[citește_toată_știrea]

11 Ianuarie 2022, 14:05
(256 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: 1 martie 2022, termen limită pentru înregistrarea în SPV

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește contribuabililor că, începând cu data de 01.03.2022, înregistrarea contribuabililor în Spațiul Privat Virtual (SPV) va fi obligatorie. ...[citește_toată_știrea]

11 Ianuarie 2022, 11:05
(284 vizualizări - 0 comentarii)


Incendii la case din Rovine și Țăndărei

Luni, 10 ianuarie a.c., în jurul orelor 15,40, pompierii Gărzii de Intervenție Slobozia au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o casă a unui cetățean din satul Rovine. ...[citește_toată_știrea]

11 Ianuarie 2022, 10:10
(258 vizualizări - 0 comentarii)


Condeești: Pompierii au salvat un porc căzut în beci

Pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni au fost solicitați să intervină la Condeești, la gospodăria unui localnic. La fața locului, pompierii au descoperit un porc căzut într-un beci. ...[citește_toată_știrea]

11 Ianuarie 2022, 10:05
(172 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 17 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Luni, 10 ianuarie 2022, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 19810, fiind înregistrate 17 de noi cazuri față ...[citește_toată_știrea]

10 Ianuarie 2022, 13:15
(274 vizualizări - 0 comentarii)


Valea Ciorii: Dispărut de la domiciliu

Valea Ciorii: Dispărut de la domiciliu

Polițiștii ialomițeni desfășoară activități specifice pentru depistarea unui bărbat, în vârstă de 59 de ani, care a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit. Sesizarea a fost făcută de vecinul bărbatului ...[citește_toată_știrea]

10 Ianuarie 2022, 12:45
(283 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Razie organizată de polițiști și jandarmi

În zilele de sâmbătă și duminică, 8/9 ianuarie a.c., aproximativ 60 de polițiști din structurile de Ordine Publică și Poliție Rutieră, cu sprijinul jandarmilor ialomițeni au desfășurat o acțiune de menținere ...[citește_toată_știrea]

10 Ianuarie 2022, 12:15
(267 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia razie


Țăndărei: Au fugit din spital și s-au ales cu dosare penale

Sâmbătă, 8 ianuarie a.c., Poliția Orașului Țăndărei a fost sesizată de personalul Spitalului Orășenesc Țăndărei cu privire la faptul că o persoană depistată pozitiv cu virusul SARS-CoV-2 a părăsit incinta ...[citește_toată_știrea]

10 Ianuarie 2022, 12:00
(266 vizualizări - 0 comentarii)


Elevi ai școlilor militare, în practică la Jandarmeria Ialomița

Elevi ai școlilor militare, în practică la Jandarmeria Ialomița

În perioada 7 ianuarie-25 martie 2022, trei elevi din cadrul Școlilor Militare de Subofițeri Jandarmi «Grigore Al. Ghica» Drăgășani și «Petru Rareș» Fălticeni se află la Inspectoratul de Jandarmi Județean ...[citește_toată_știrea]

10 Ianuarie 2022, 09:20
(277 vizualizări - 0 comentarii)


« 1 3 4 5 6 7 8 9 372 373
Ultimele comentarii
LICA în Ialomițeanul Cristian Corlău, numit secretar de stat în cadrul Ministerului Agriculturii Gogu de la borduri în Raed Arafat a verificat activitatea serviciilor de urgență din Ialomița Mary în «Complexul Bora» ar putea deveni stația de sortare a deșeurilor din Ialomița Mary în «Complexul Bora» ar putea deveni stația de sortare a deșeurilor din Ialomița PUTIN în Ialomițeanul Cristian Corlău, numit secretar de stat în cadrul Ministerului Agriculturii Corcodel de la Dumitresti în Dosare DNA: Primarii Ștefan Ionescu-Valea Ciorii și Tudor Grigore-Axintele își așteaptă sentințele PUTIN în Raed Arafat a verificat activitatea serviciilor de urgență din Ialomița Locuitor Bora în «Complexul Bora» ar putea deveni stația de sortare a deșeurilor din Ialomița Stefan în Ialomițeanul Cristian Corlău, numit secretar de stat în cadrul Ministerului Agriculturii IONEL în «Complexul Bora» ar putea deveni stația de sortare a deșeurilor din Ialomița FromBucharestwithlove în Ialomițeanul Cristian Corlău, numit secretar de stat în cadrul Ministerului Agriculturii VASILE în «Complexul Bora» ar putea deveni stația de sortare a deșeurilor din Ialomița apartament 3 camere în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 15 decembrie 2021 @George în Ialomițeanul Cristian Corlău, numit secretar de stat în cadrul Ministerului Agriculturii George în Ialomițeanul Cristian Corlău, numit secretar de stat în cadrul Ministerului Agriculturii mioara în Ialomițeanul Cristian Corlău, numit secretar de stat în cadrul Ministerului Agriculturii MMC în Ialomițeanul Cristian Corlău, numit secretar de stat în cadrul Ministerului Agriculturii Gigel în Undă verde pentru rețeaua de canalizare din Cartierul Slobozia Nouă apartament 3 camere în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 15 decembrie 2021 Gicay în Undă verde pentru rețeaua de canalizare din Cartierul Slobozia Nouă
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...