Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Urban SA contestă în instanță datoriile istorice

Schimbare de optică

Urban SA contestă în instanță datoriile istorice

Urban SA Slobozia a contestat în instanță debitul de 5,5 milioane de lei către fostul Amonil SA, reprezentând indexarea datoriei istorice de 16,5 milioane de lei. Următorul termen de judecată este în luna februarie 2022, însă conducerea societății este optimistă. «Am solicitat și ni s-a acceptat recalcularea tuturor penalităților din anul 2006 și până în prezent... Această procedură ar putea reduce semnificativ valoarea debitului de 5,5 milioane de lei. Suntem optimiști și nu renunțăm la luptă!» declară directorul Urban SA Slobozia, Adrian Stoicescu.

Urban rescrie «istoria» datoriilor Pe 20 martie 2020, Urban SA anunța plata datoriei 16,5 milioane de lei către Amonil SA. La 3 ani distanță, firma Expert Insolvență SRL Filiala București, desemnată drept lichidator judiciar provizoriu pentru Amonil SA, solicita indexarea acestor datorii cu 5,5 milioane de lei. În iunie 2020, disputa dintre Urban SA și Expert Insolvență SRL se mută în instanță. Procesul se află pe rolul Judecătoriei Slobozia și va avea următorul termen în luna februarie 2021. Conducerea Urban SA este însă optimistă și speră că debitul va fi recalculat. «Am solicitat și ni s-a acceptat recalcularea tuturor penalităților din anul 2005 și până în prezent... Această procedură ar putea reduce semnificativ va­loarea debitului de 5,5 milioane de lei. Noi am cerut rejudecarea dosa­rului Amonil pe fond. Asta în­seamnă că am cerut rejudecarea dosarelor existente și am deschis dosare noi... Marele câștig în mo­mentul ăsta e că ni s-a acceptat rejudecarea procedurii de executare silită și că am obținut suspendarea executării silite pentru cele 5,5 milioane de lei. Practic, avem posibilitatea să cerem rejudecarea tuturor dosa­relor existente, de la „momentul 0“ al primei plăți. (...) Suntem optimiști și nu renunțăm la luptă!» a declarat Adrian Stoicescu, directorul Urban SA.

Cum a ajuns Slobozia aici? În urmă cu 18 ani, Urban SA a fost acționat în instanță de către Amonil SA pentru plata unor datorii considerate «istorice». De-a lungul anilor, atât condu­cerea Urban SA, cât și administrația locală, au încercat în repetate rânduri să evite plata acestor datorii. În 2005, Amonil SA a reușit să blocheze conturile Urban SA, condamnând socie­tatea la faliment. În anul 2011, Amonil SA pune sechestru pe activele Urban SA. 2 ani mai târziu, Amonil SA încearcă preluarea agresivă a Urban SA, ex­primându-și «intenția de a participa la majorarea capitalului social». În același an, Amonil SA respinge solicitarea Urban SA de reeșalonare a datoriilor. În 2015, Urban SA, sub povara unor debite în creștere, riscă di­zolvarea. Paradoxal, în anul ur­mător, 2016, Înalta Curte de Casație și Justiție a pronunțat o decizie definitivă prin care «Amonil SA era obligată să predea municipiului Slobozia utilaje achiziționate în valoare de 14,4 milioane de lei, dar și obiectivele investiției, respectiv captarea de apă amplasată pe fluviul Dunărea, la Chiciu». La momentul respectiv, administrația locală a sperat că decizia va ge­nera o reducere a datoriei istorice de 16,5 milioane de lei. Situația e cu atât mai scandaloasă cu cât Urban SA a acceptat plata acestei datorii istorice pentru «apă și agent termic care nu au fost livrate niciodată», după cum o confirmă rapoartele oficiale interne ale societății.

Scump, dar să vedem ce face
Utilaj de 900000 de lei pentru decolmatarea rețelei de apă a orașului
La sfârșitul anului trecut, Urban SA a achiziționat un utilaj de decolmatare a rețelei de canalizare a orașului. Valoarea achiziției este de 900000 de lei, iar procesul de decolmatare a rețelei ar putea dura până la un an.
32 kilometri de rețea Urban SA a achiziționat la sfârșitul anului 2021 un utilaj modern de decolmatare a rețelei de canalizare a orașului. Decizia a fost luată ca urmare a inundațiilor care au afectat în ultimii ani zone întregi din Slobozia. Conducerea societății susține că utilajul ar putea rezolva în mai puțin de un an problemele existente în rețeaua de canalizare a orașului. «Am început deja decolmatarea punctelor nodale ale rețelei. Avem 32 kilometri de rețea, iar în unele zone nu s-a făcut asta niciodată!» susține Adrian Stoicescu, directorul societății. Reamintim că rețeaua de canalizare din Slobozia se confruntă cu problema inundațiilor de mai bine de 10 ani, timp în care niciuna dintre administrațiile locale nu a reușit să identifice soluții viabile. O altă soluție de stopare a inundațiilor pluviale o reprezintă extinderea rețelelor existente în zona Cărămidari, Cuza-Vodă, strada Lacului, strada Decebal și zona blocurilor L1, L2 și L7. Valoarea estimată a acestor investiții este de 25 milioane de lei.

25 Ianuarie 2022, 14:20 (1596 vizualizări - 10 comentarii)

Citiți și:
Urban SA Slobozia își recuperează sediul
Urban SA câștigă procesul împotriva AMONIL SA
Asociațiile de Proprietari se desființează pentru a nu plăti datoriile la Urban SA

Comentariile cititorilor:


@ Administrator:
(1 Februarie 2022, 11:55)
Surse bine informate ne-au transmis că exeutorul Bogdănel s-a sensibilizat și a început să mai facă ceva plăți în contul Urban SA.
Dar, în același timp, s-au sesizat și alții, mai cu dare de mână prin zona de cercetare penală. Nu prea înțeleg ei prea bine cum stă situația, dar îmbucurător este că au început să pună întrebări și se observă cum li se luminează fața. Încep să priceapă cam cum e cu abuzul în serviciu și alte infracțiuni conexe.
Mulțumim partidului (Independentului) pentru devoalarea speței!!!
Administrator:
(28 Ianuarie 2022, 09:45)
Extrem de periculos este faptul că acest executor judecătoresc, care se pare că nu stăpânește legislația ce operează în domeniul asociațiilor de proprietari, le comunică rău-platnicilor că nu trebuie să mai plătească majorările de întârziere impuse de Urban în contul asociațiilor de proprietari.
Dar în acest timp, creditorul Urban, în lipsa oricăror viramente făcute de executorul judecătoresc, calculează și facturează în continuare majorările de întârziere.
Din punct de vedere legal, asociațiile nu pot efectua modificări asupra listelor de plată, atâta timp cât facturile de la Urban nu evidențiază reducerea sumelor datorate.
Și iată-ne într-un cerc vicios, în care celebrul compartiment specializat al Primăriei Slobozia, nu are nicio reacție.
Alina N:
(28 Ianuarie 2022, 09:08)
Clar, ăsta e abuz în serviciu, chiar în formă continuată. Trebuie făcută plângere penală împotriva individului.
@@ dinamita:
(27 Ianuarie 2022, 14:04)
Asta-i caz de DNA
@ dinamita:
(27 Ianuarie 2022, 12:07)
Exemplificăm: într-un proces-verbal redactat de respectivul executor judecătoresc, sunt trecute un număr de 13 titluri executorii, dar, în mod real, debitorului nu i se pot imputa decât 5 titluri executorii și anume facturile emise de SC URBAN Sa Slobozia pentru scara unde se află apartamentul debitorului. Celelalte 8 facturi sunt emise pentru alte scări de bloc, deci legal nu i se pot pune în cârcă debitorului respectiv
De asemenea, descoperim că titlurile executorii reale care trebuiau repartizate debitorului în cauză, însumează suma de aprox. 5 000 lei, dar executorul poznaș pune în cârca respectivului datornic suma de aprox. 20 000 lei, ceea ce, în opinia unor juriști cu ceva experiență, reprezintă un abuz din partea executorului.
Oare este legal cum procedează BEJ-ul în cauză, ținând cont deja că, numai la o singură asociație, au fost descoperite peste 10 de astfel de situații?
Oare cine ar trebui să se sesizeze?
Că autoritățile locale nu prea au cu cine și cu ce!!!
@ dinamita:
(27 Ianuarie 2022, 09:25)
Ba da, Urban a "încercat" să recupereze datoriile istorice de la populație, dar surpriză. În loc să colaboreze cu unul dintre executorii judecătorești din Slobozia, buni cunoscători ai problematicii locale, au găsit un ilustru necunoscut din București.
Ei bine, începând cu luna iulie 2021, au început să curgă somațiile și popririle către unele dintre asociațiile de proprietari din Slobozia.
Drept urmare, o parte din asociații au direcționat toate sumele strânse către conturile acestui executor.
Iar aici apare surpriza cea mai mare: de 6 luni de zile, executorul judecătoresc, Bogdănel pe numele de alint, nu a virat nicio lețcaie către Urban. Și nici nu ține o evidență a sumelor încasate în paralel cu asociațiile, pentru a putea defalca ce este sumă recuperată și care este suma de executare.
Ce face Urban? Facturează în continuare, cu majorările de întârziere aferente, asociațiile de proprietari.
Scandalul care se va declanșa într-un final va fi distrugător atât pentru Urban, dar și pentru Primăria Slobozia care, din nou, pare că doarme. Cel puțin așa spun persoane bine informate.
Flori:
(26 Ianuarie 2022, 10:58)
Cine ne despagubeste pe noi cetatenii care platim de atatia ani asa zisa apa potabila ?
Cine este tras la raspundere pentru bataia asta de joc ? Nimeni. Si nici nu vom avea apa potabila prea curand la robinete. Dezinteres total .
Urbanistul:
(26 Ianuarie 2022, 10:55)
Aparitii publice pentru imaginea personala a directorului Urban. Vrajeala ieftina cu "am cumparat un utilaj sa vedem ce stie sa faca" ca si cum acest utilaj a fost inventat de domnia sa. A fost inventat de cel putin 50 de ani si este vina colaboratorilor dumneavoastra ca nu l-au cumparat acum 10 ani. Si ne mai intrebam de ce a ajuns reteaua de canalizare in starea dezastruasa in care nu poate prelua apa de ploaie. Ce ne puteti spune despre tratarea apei nepotabile pe care o vindeti ca apa potabila? La aceasta intrebare ar trebui sa raspunda si domnul primar al Sloboziei, ca mai are putin si i se termina mandatul. Oare ce o sa ne mai povesteasca in campania pentru alegerile din 2024.
dinamita:
(26 Ianuarie 2022, 09:44)
de ce nu incearca URBAN sa recupereze si datoriile populatiei catre URBAN ca si acelea sint tot istorice
Mary :
(26 Ianuarie 2022, 09:37)
Și locuitorii orașului Slobozia ar trebui să se constituie în parte vătămată și să ceară despăgubiri vis-a-vis de așa zisă apă potabilă pe care o plătesc toți beneficiarii la un preț mai mare, apa fiind nepotabilă de ani de zile. Arunci să vedem cine vă mai apără în instanță!

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Sâmbătă 21 Mai 2022
80 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
« 1 3 4 5 6 7 8 9 388 389

Ialomița: 3 noi cazuri de COVID-19

Sâmbătă, 21 mai 2022, la nivelul județului Ialomița, potrivit raportărilor, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 27173, fiind înregistrat 3 cazuri noi față de ziua de vineri, 20 mai a ...[citește_toată_știrea]

21 Mai 2022, 13:40
(29 vizualizări - 0 comentarii)


1

IPJ Ialomița: Începe «Săptămâna Prevenirii Criminalității»

În perioada 22-27 mai a.c., Poliția Română, prin Institutul de Cercetare și Prevenire a Criminalității, organizează cea de a XVI-a ediție a evenimentului «Săptămâna Prevenirii Criminalității». Obiectivul ...[citește_toată_știrea]

20 Mai 2022, 14:40
(169 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Expoziție de pictură la Centrul Cultural «Ionel Perlea»

Centrul Cultural «Ionel Perlea» va fi gazda unei expoziții de pictură care cuprinde lucrările artiștilor Stela Maria Lucici și Cristian Sima. Evenimentul se va desfășura luni, 23 mai 2022, începând cu orele ...[citește_toată_știrea]

20 Mai 2022, 13:30
(172 vizualizări - 0 comentarii)


3

Ialomița: 1 nou caz de COVID-19

Vineri, 20 mai 2022, la nivelul județului Ialomița, potrivit raportărilor, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 27170, fiind înregistrat 1 caz nou față de ziua de joi, 19 mai a.c., când ...[citește_toată_știrea]

20 Mai 2022, 13:15
(124 vizualizări - 0 comentarii)


4

AJOFM Ialomița: Doar 42 de persoane selectate în vederea angajării, la Bursa Generală a Locurilor de Muncă

Vineri, 20 mai a.c., la Slobozia, în incinta Centrului Cultural «Ionel Perlea» a fost organizată Bursa Generală a Locurilor de Muncă. La nivelul județului, până la data desfașurării Bursei, au fost contactați ...[citește_toată_știrea]

20 Mai 2022, 13:00
(140 vizualizări - 0 comentarii)


5

IPJ Ialomița: La volan cu permisul suspendat

Joi, 19 mai a.c., în cadrul unei acțiuni de amploare desfășurată de polițiști, oamenii legii au identificat, în flagrant, pe Bulevardul Chimiei din Slobozia, o femeie care conducea având permisul de conducere ...[citește_toată_știrea]

20 Mai 2022, 12:45
(178 vizualizări - 0 comentarii)


6

DSVSA Ialomița: Fără focare de Pestă Porcină Africană pe raza județului

Inspectorii Direcției Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează cu privire la faptul că, la acest moment, pe raza județului Ialomița nu există focare de Pestă Porcină Africană ...[citește_toată_știrea]

20 Mai 2022, 11:00
(124 vizualizări - 0 comentarii)


7

IPJ Ialomița: Controale ale polițiștilor de Investigare a Criminalității Economice

Miercuri, 18 mai a.c. polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au desfășurat o acțiune pe raza municipiilor Slobozia, Fetești, Urziceni și a comunei Sinești, pe linia ...[citește_toată_știrea]

19 Mai 2022, 15:30
(342 vizualizări - 1 comentariu)


8

IPJ Ialomița: Acțiuni preventive în mediul rural

Miercuri, 18 mai a.c., polițiștii ialomițeni au organizat pe raza comunelor Ciulnița, Gheorghe Lazăr, Perieți și Andrășești o acțiune cu efective mărite de prevenire și combatere a nerespectării normelor ...[citește_toată_știrea]

19 Mai 2022, 15:15
(285 vizualizări - 0 comentarii)


9

Ialomița: Niciun caz nou de COVID-19!

Joi, 19 mai 2022, la nivelul județului Ialomița, potrivit raportărilor, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a rămas la 27169, nefiind înregistrate cazuri noi față de ziua de miercuri, 18 mai a ...[citește_toată_știrea]

19 Mai 2022, 13:15
(223 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Precizări privind noile măsuri fiscale aprobate de Guvernul României

Prin actul normativ sunt aduse o serie de modificări și completări Legii nr. 207/2015 privind Codul de procedură fiscală necesare pentru reglementarea obligației de raportare de către furnizorii de servicii ...[citește_toată_știrea]

19 Mai 2022, 12:00
(240 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Vineri, 20 mai 2022, se oprește apa în Cartierul Buliga din Fetești!

Vineri, 20 mai 2022, echipele RAJA Constanța execută lucrări periodice de întreținere a rezervorului destinat înmagazinării apei potabile din Cartierul Buliga/Fetești. Astfel, în intervalul orar 08,00- ...[citește_toată_știrea]

19 Mai 2022, 12:00
(315 vizualizări - 0 comentarii)


12
IJJ Ialomița: Jandarmii ialomițeni, la datorie

IJJ Ialomița: Jandarmii ialomițeni, la datorie

Aproximativ 140 de jandarmi ialomițeni vor asigura măsuri de ordine și siguranță publică pe timpul desfășurării manifestărilor sportive, religioase și cultural-artistice care vor avea loc în perioada 1 ...[citește_toată_știrea]

19 Mai 2022, 11:45
(330 vizualizări - 0 comentarii)


Efectivele de pisică sălbatică, râs și lup, evaluate de APM Ialomița

În baza atribuțiilor ce îi revin conform legislației în vigoare, autoritatea publică centrală pentru protecția mediului realizează studiile de evaluare a stării resurselor biologice pentru stabilirea cotelor ...[citește_toată_știrea]

18 Mai 2022, 14:55
(370 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: 4 noi cazuri de COVID-19

Miercuri, 18 mai 2022, la nivelul județului Ialomița, potrivit raportărilor, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 27169, fiind înregistrate 4 cazuri noi față de ziua de marți, 17 mai ...[citește_toată_știrea]

18 Mai 2022, 13:20
(307 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Secțiunea Mica Publicitate
a fost actualizată!
Cele mai noi anunțuri din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri on-line!

17 Mai 2022, 18:20


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

17 Mai 2022, 18:15


Borănești: Reținut pentru «viol»

Luni, 16 mai a.c., polițiștii ialomițeni au reținut, pe bază de ordonanță, un bărbat de 49 de ani, domiciliat în localitatea Borănești. Acesta este acuzat că, în noaptea de 13/14 aprilie a.c., ar fi violat ...[citește_toată_știrea]

17 Mai 2022, 15:20
(496 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Ghidul fiscal al contribuabililor care realizează venituri din închirieri a fost actualizat

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) a actualizat Ghidul fiscal al contribuabililor persoanelor fizice care realizează venituri din închirierea și subînchirierea bunurilor mobile și imobile ...[citește_toată_știrea]

17 Mai 2022, 15:00
(409 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Campania de depunere a Cererilor de plată aferente anului 2022, la final

Agenția de Plăți si Intervenție pentru Agricultură (APIA) aduce la cunoștința opiniei publice încheierea Campaniei de depunere fără penalități a Cererilor Unice de Plată. Astfel, în perioada 1 martie-1 ...[citește_toată_știrea]

17 Mai 2022, 13:40
(426 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: 4 noi cazuri de COVID-19

Marți, 17 mai 2022, la nivelul județului Ialomița, potrivit raportărilor, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 27165, fiind înregistrate 4 cazuri noi față de ziua de luni, 16 mai a.c ...[citește_toată_știrea]

17 Mai 2022, 13:15
(412 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Bursa Generală a Locurilor de Muncă, organizată la Slobozia

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița va organiza vineri, 20 mai 2022, «Bursa Generală a Locurilor de Muncă», eveniment ce va avea loc la Slobozia, în incinta Centrului Cultural «Ionel ...[citește_toată_știrea]

17 Mai 2022, 11:00
(465 vizualizări - 0 comentarii)


Moaștele Sfântului Ioan Botezătorul, la Urziceni

În anul în care se împlinesc 20 de ani de la sfințirea bisericii cunoscută drept Catedrala Urziceni, racla cu un fragment din moaștele Sfântului Ioan Botezătorul va sosi în oraș. Evenimentul se desfășoară ...[citește_toată_știrea]

16 Mai 2022, 23:05
(574 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: «Bullying în școala mea-aleg să mă implic»

IPJ Ialomița: «Bullying în școala mea-aleg să mă implic»

Polițiștii ialomițeni au continuat activitățile preventive la sfârșitul săptămânii preventive. Aceștia s-au întâlnit cu elevii de liceu și cadrele didactice în cadrul proiectului «Bullying în școala mea ...[citește_toată_știrea]

16 Mai 2022, 14:20
(506 vizualizări - 0 comentarii)


Mașină mistuită de flăcări la Manasia, incendiu la un stâlp electric la Fetești, casă cuprinsă de foc la Borănești

Mașină mistuită de flăcări la Manasia, incendiu la un stâlp electric la Fetești, casă cuprinsă de foc la Borănești

Duminică, 15 mai a.c., un echipaj de pompieri din Urziceni a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă pentru lichidarea unui incendiu produs la un autoturism abandonat de câteva zile pe ...[citește_toată_știrea]

16 Mai 2022, 13:50
(468 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Niciun caz nou de COVID-19!

Luni, 16 mai 2022, la nivelul județului Ialomița, potrivit raportărilor, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a rămas la 27161, nefiind înregistrate cazuri noi față de ziua de duminică, 15 mai a ...[citește_toată_știrea]

16 Mai 2022, 13:30
(500 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Termen limită pentru depunerea unor declarații fiscale

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește contribuabililor că vineri 20 mai 2022, este termenul de depunere al următoarelor declarații, în scopul notificării organului ...[citește_toată_știrea]

16 Mai 2022, 12:20
(603 vizualizări - 0 comentarii)


Recensământul Populației și Locuințelor 2021: Aproape 100000 de chestionare completate la nivelul județului Ialomița

În intervalul 14.03-14.05.2022 al perioadei de autorecenzare și autorecenzare asistată pentru Recensământul Populației și Locuințelor 2021 au fost completate 97283 chestionare la nivelul județului Ialomița ...[citește_toată_știrea]

16 Mai 2022, 12:05
(495 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Niciun caz nou de COVID-19!

Duminică, 15 mai 2022, la nivelul județului Ialomița, potrivit raportărilor, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a rămas la 27161, nefiind înregistrate cazuri noi față de ziua de sâmbătă, 14 mai ...[citește_toată_știrea]

15 Mai 2022, 13:50
(663 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: 5 cazuri noi de COVID-19

Sâmbătă, 14 mai 2022, la nivelul județului Ialomița, potrivit raportărilor, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 27161, fiind înregistrate 5 cazuri noi față de ziua de vineri, 13 mai ...[citește_toată_știrea]

14 Mai 2022, 13:20
(749 vizualizări - 0 comentarii)


« 1 3 4 5 6 7 8 9 388 389
Ultimele comentarii
Periodic în Ștefan Mușoiu susține pachetul «Sprijin pentru România», finanțat și din bani europeni Bebe în Europarlamentarul Dan Motreanu a deschis Parlamentul European pentru aleșii locali din Ialomița Gogu de la borduri în Cabinetele din mediul rural ialomițean așteaptă medicii specialiști Stefan M în Soluția Spitalului Județean de Urgență Slobozia pentru a se renunța la disponibilizări Corcodel de la Dumitresti în Fratele Larisei a fost declarat «incompatibil» pe perioada viceprimariatului la Amara Corcodel de la Dumitresti în Ștefan Mușoiu susține pachetul «Sprijin pentru România», finanțat și din bani europeni Demagog în Fratele Larisei a fost declarat «incompatibil» pe perioada viceprimariatului la Amara Corcodel de la Dumitresti în «Recunoștiința» consilierului de noapte al președintelui Corcodel de la Dumitresti în Plângere penală pe numele actualei conduceri a Direcției de Sănătate Publică Ialomița Psd în Profesori acuzați de propagandă pro-rusă la Liceul de Arte «Ionel Perlea» Slobozia Nelu în IPJ Ialomița: Controale ale polițiștilor de Investigare a Criminalității Economice Costel în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 18 mai 2022 Costel în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 18 mai 2022 Cetatean în Profesori acuzați de propagandă pro-rusă la Liceul de Arte «Ionel Perlea» Slobozia cetatean în Conacul Bolomey este reabilitat în proporție de 40% Amarean în CNAIR, considerată vinovată de producerea unui accident pe A2, la Fetești Robert tereaca în 4 titluri pentru Slobozia Profu' în 4 titluri pentru Slobozia @Spitalul terorii în Soluția Spitalului Județean de Urgență Slobozia pentru a se renunța la disponibilizări curat murdar în Tribunalul Ialomița a ridicat «excepția de neconstituționalitate» a Legii Pensiilor Speciale
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...