Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Scandalul locurilor de parcare din Slobozia

Scandalul locurilor de parcare din Slobozia

Cetățenii orașului Slobozia reclamă faptul că administrația locală încheie noi contracte pentru locurile de parcare înainte de expirarea celor vechi. Oficialii Primăriei susțin că este «o problemă de soft» care urmează să fie rezolvată. O posibilă soluție ar fi construirea a două par­cări noi, cu o capacitate de 400 de locuri. «Sunt probleme pe care le moștenim de la vechea administrație... Din păcate, nu le putem rezolva peste noapte! Cetățenii sunt îndreptățiți să ne amenințe cu instanța. Încercăm să remediem problemele apărute în ultimele luni!» declară primarul Sloboziei, Dragoș Soare.

Zeci de cetățeni nemulțumiți Slobozia are 3500 de locuri de parcare cu plată. Sistemul a fost introdus în perioada administrației Stoica și înregistrează sincope încă de la implementare. Anul acesta însă, zeci de titulari ai unor contracte care expiră pe parcursul anului 2022 reclamă că Serviciul Evidență Patrimoniu din cadrul Primăriei a atribuit deja aceste locuri de parcare. Suprapunerea contractelor existente cu altele noi generează conflicte. «M-am trezit că pe locul meu parchează altcineva. Când am întrebat ce se întâmplă, omul mi-a arătat că are contract nou. Iar contractul meu expiră în luna iulie 2022... Când am cerut explicații, șeful de la Patrimoniu a ridicat din umeri. Cică e vina mea că nu am verificat contractul: ce să verific, că nu e nimic de verificat?! Singura soluție e să dau în judecată primăria, că eu am plătit locul de parcare!» ne explică unul dintre cei nemulțumiți, sub protecția anonimatului.

Softul sfințește locul Problema este deja cunoscută la nivelul administrației locale. Funcționarii din cadrul Serviciului Evidență Patrimoniu susțin că problema este una legată de soft. Surse administrative confirmă însă faptul că toate contractele din 2019 au fost încheiate eronat. Potrivit acestora, contractul este încheiat începând cu 1 ianuarie 2019, dar intră în vigoare de la semnarea lui de către proprietar. De aici și problemele reclamate de către cetățenii prejudiciați... În plus, conform aceluiași contract, «la expirarea duratei contractului acesta poate fi reînnoit cu încă 3 ani, înainte cu 30 de zile de termenul de expirare, cu condiția actualizării documentelor de atribuire și achitarea chiriei aferente locului de parcare». Încheierea de noi contracte fără notificarea vechilor proprietari este și la rându-i ilegală, fapt care îndrep­tățește intențiile celor prejudiciați de a acționa în instanță administrația locală. Mai mult decât atât, există suspiciuni că funcți­onarii Serviciului atribuie locuri de parcare fără licitație, profitând de carențele softului care deservește procesul de atribuire. Eduard Plăiașu, șeful Serviciului Evidență Patrimoniu din cadrul Primăriei Slobozia, respinge acuzațiile: «Totul este transparent! Nu există locuri de parcare în Slobozia care să nu fie evidențiate de către soft...».

Primarul Soare dă din colț în colț Primarul Dragoș Soare recunoaște pro­blema cu care se confruntă și nu are soluții imediate pentru rezolvarea acesteia: «Este încă una dintre problemele pe care le moștenim de la vechea administrație... Contractele au fost încheiate prost, iar peste această pro­blemă se suprapune neglijența unora dintre funcționarii Serviciului  Evidență Patrimoniu! Cetățenii sunt îndreptățiți să ne amenințe cu instanța. Încercăm să remediem problemele apărute în ultimele luni. Deja am implementat un sistem de tip SMS care notifică beneficiarii contractelor cu 60 de zile înainte de expirarea contractelor. Din păcate, e deja târziu... Problemele rămân!». Softul care deservește atribuirea locurilor de parcare în Slobozia a fost achiziționat în perioada administrației Mocioniu. Mentenanța sistemului a costat anual administrația peste 90000 de lei. La acest moment, valoarea contractului a fost redusă cu 25%, iar municipalitatea a solicitat implementarea unor funcțiuni noi, care să elimine orice posibile erori umane.

Mai devreme sau mai târziu, toți vom plăti parcarea
Cu sau fără problemele existente, Slobozia se confruntă cu o criză a locurilor de parcare. La nivelul orașului sunt înregistrate peste 20000 de autoturisme, iar numărul locurilor de parcare care pot fi atribuite în anul 2022 nu depășește 4000. În aceste condiții, Consiliul Local a aprobat prin PUZ construirea a două noi parcări, pe străzile Răzoare și Vânători. Parcările vor avea o capacitate totală de 400 de locuri și ar putea fi funcționale în anul 2023. Primăria Slobozia intenționează însă să taxeze și proprietarii autoturismelor care parchează de-a lungul arterelor de circulație din oraș. Deocamdată, această intenție nu s-a materializat într-un proiect de hotărâre, însă surse administrative susțin că decizia este inevitabilă. Reamintim că taxa anuală pentru atribuirea unui loc de parcare la Slobozia se ridică la 120 de lei.

2 Februarie 2022, 09:05 (26370 vizualizări - 54 comentarii)

Citiți și:
Proiectele Sloboziei, blocate de procese
Salubrizare cu Mariana Iancu la Slobozia
Slobozia are peste 100 de obiective de investiții în 2023
Inventarul parcărilor rezidențiale din municipiul Slobozia
Slobozia are 321 locuri de parcare noi

Comentariile cititorilor:


eugen:
(3 Aprilie 2022, 17:11)
U NDE O SA PARCAM DUPA  CE INCEPE DISTRUGEREA BULEVARDULUI M BASARAB PT 6 AUTOBUZE ELECTRICE LUATE CU BANI GREI
@MB1:
(14 Februarie 2022, 16:11)
Pai MB1, pana acum de ce nu ai spus nimic la ceilalti primari de muraturile respectivului/?
gheorghe:
(10 Februarie 2022, 10:01)
urit sate pomenesti cu locul scos la licitatie acesta fiind sub contract-nu este posibil-incompetenta
MB1:
(8 Februarie 2022, 19:26)
Eu zic sa actionam cu spirit civic si sa nu-l mai votam pe actualul primar la alegerile din 2024. Ma indoiesc ca nu citeste articolele din ziarele locale si comentariile cetatenilor orasului. Chiar sa te faci ca nu vezi comentariile cetatenilor care spun ca, din cele 23 de garaje de la MB 1,2,4 maxim 8 adapostesc masini restul sunt depozite. Rulotistul de la MB1, are garaj dar niciodata nu la folost pentru a adaposti masina fiindca nu incape nici una. Asa ca masinile si rulota stau peinga bloc iar in garaj sunt muraturi si motorina. Tot el a fost primul care acum 20 de ani fara nici o aprobare si-a amplasat garajul pe domeniul public. Ulterior au fost amplasate celelalte garaje. Desi au fost somati sa le ridice acum un an nici in prezent nu au fost ridicate, iar domnul primar se face ca a uitat. Rusine!
Autobuzul:
(8 Februarie 2022, 18:14)
Ce sa sesizăm????poliția locală patrulează pe acolo de 15 ori pe zi, dimineata dirijează traficul.trebuie ca eu să le arăt un autobuz(rulota)de 7 metri lungime și 3 metri înălțime?despre ce vorbim????sau poate nu se vede....la asta nu m am gandit...
@ MB!:
(8 Februarie 2022, 16:21)
De curiozitate, ați sesizat aceste lucruri autorităților (Primărie, Poliție Locală)?
Pentru că altfel, degeaba ne tot dăm prin comentarii, dacă nu luăm și atitudine.
Dacă ați sesizat și nu au dispus măsuri, atunci este altă poveste. Aveți alte soluții, gen plângeri penale, calea instanței. Dar soluții legale există în cazul expus de dumneavoastră. Doar trebuie să dăm dovadă de curaj și de simț civic!
MB1:
(8 Februarie 2022, 14:51)
Cel care are 4 masini,si garaj,il cheamă (...), si toată Slobozia știe.Si pe el îl doare la bască, ca nu i interzice nimeni sa aiba rulota, dubă,jeep,si ce mai stiu eu...cate.Politia nu i face nimic,ca e afacere de familie...ce mai!!!mașinile lui stau acolo ,neclintite,ilegal,bineînțeles.sunt curios daca citește cineva mesajele,de la primarie,poliție, ca vad ca muncitorii lucrează de zor acolo,în zonă, iar el mută mastodontii...mai la stânga,mai la dreapta,mai în față, mai in spate ,cât sa se miște buldozerasul si excavatorul.Ce mama naibii!!!Aici e orașul nimănui?eu imi las masina pe bulevard si asta ocupa 4 locuri+garaj.
un cetatean it-st:
(7 Februarie 2022, 23:23)
Mentenanța sistemului a costat anual administrația peste 90000 de lei ????  Si spaga cat o fost ? DNA-ul mai respira sau zace mort in sanț ?
@ Cetățean:
(7 Februarie 2022, 18:39)
De curiozitate, nu e milițian? Ca să spunem lucrurilor pe nume.
Cetāţean fārā loc de parcare:
(7 Februarie 2022, 18:11)
La blocul MB1, un șmecher cu garaj, gipan,rolotā și dubitā, toate parcate pe domeniul public, pe la strașina blocului, pe lângā bātātorul de rufe, pe juma de trotuar pentru cā în garaj are murāturi și alte mușabeturi. Acum în spațiile dintre blocurile MB, se lucreazā la realizarea unor locuri de parcare. Echipele de lucru au solicitat eliberarea spațiilor pentru a lucra. Șmecherul despre care vā spuneam mutā rulota dentr-o parte în alta, pe lângā muncitori dar nu o duce de acolo. A fost poliția care a eliberat locul, pe āsta nu-l întreabā nimeni. Aceastā magaoaie, pentru cā nu este o rulotā micā, este ditamai mastodontul supraetajat, nu poate fi parcatā perlendicular ci numai paralel cu bordura, ocupând cam 4-5 locuri pentru autoturisme. Dacā se liciteazā tot aceași chirie ca pentru autoturism se percepe. Pânā în prezent nu are loc de parcare licitat.
Alina:
(7 Februarie 2022, 10:17)
Extrem de corectă observația privind blocarea locurilor de parcare de câte 2,3 4 autovehicule de marfă sau mai multe autoturisme aparținând aceluiași proprietar, care în schimb nu dorește să obțină loc în parcarea rezidențială, pentru că acela costă. Așa schimbă mașinile între ele și blochează câte 2 - 3 locuri.
Aici cred că ar fi loc de schimbări, din perspectiva creării de noi locuri de parcare.
@@ ceaușilă:
(7 Februarie 2022, 09:19)
Cred că una dintre soluții ar fi și aceea de a se marca locuri de parcare lângă blocuri (este tot spațiu public al municipiului) și să le scoată la licitație și pe acestea. Și în acest fel, ar dispărea toate dubele de marfă și autoturismele care nu sunt mișcate cu anii și s-ar mai elibera niște locuri de parcare.
Exemplu: la blocul U, scara A, Matei Basarab, există doi indivizi care țin blocate 5 locuri de parcare cu 2 dube de marfă și 3 auto personale. Deci 2 indivizi blochează 5 locuri de parcare fără să plătească absolut nicio taxă municipalității!
Vi se pare corect?  Este oare legal (vorbim de dube de marfă)?
@ceauşilā:
(6 Februarie 2022, 23:22)
Bāi Ceaușilā, dacā n-ai știut toate mașinile înscrise în circulație în România, plātesc taxe pe mijloace de teansport la autoritāțile locale. Taxa pe locul de parcare este de fapt o chirie pe un mic spațiu din domeniul public. Aceste douā taxe nu se eliminā una pe cealaltā. Firmele au nevoie de spații de parcare īn oraș sau în curțile firmelor. Dacā au nevoie în oraș trebuie sā solicite locuri de parcare ca orice posesor de auto. Dar ce ziceți de unii care se duc seara acasā cu un tir (de 30 to gol, cu încārcāturā cine mai știe), și zguduie toatā strada. Este în regulā, oare cei de la firmā știuUK ce face șoferul? Cei care parcheazā pe lângā blocuri autoturisme, sā-și liciteze locuri de parcare indiferent de proprietar.
Ceausila :
(5 Februarie 2022, 18:54)
Alooo ce i cu mașinile de firma aduc bani la bugetele locale cu mult peste ce aduceți voi frustrați comuniști Sunt mașini pentru agenți de vânzări sau directori de vânzări cu salarii de 10000 RON brut lunar ,..firme din domeniul agriculturii,IT ,băuturi etc.
Corcodel de la Dumitresti:
(5 Februarie 2022, 12:35)
Este mana lu Ginuta a lu Piastol, aia de la protocol si mana lu Hambrus calare pe magarusul de serviciu cu girofare. Ca sa saboteze pe Solei, a dat locuri de parcare la trei, unu vine unu pleca, ia mai cumpara o geaca, si cat stai la asteptare, freaca o doritoare, 300, pentru tine daca ai singe in vine. BROOO, ia o guma, ia o geaca, ca parcare-a te asteapta.  Nu te vaita in ziare, la Bucuresti E TEROARE! La Slobozia ai bonus de parcate, i-ti da trei zile gratuit la prestatoare, dar ea fiind infectata cu covid, in concediu preplatit si cu o secretara care a declarat ca are sulamentita, este un pic cam tampita, ramane sa faci manual parcare in intravilan.Parcheaza la Dumitresti, lasi masina si iei buzul, faci trei ore pana acasa, gasesti nevasta bortoasa, impregnata de un vecin, care are loc platit si contract nedefinit. MORALA:  -Degeaba ai bagat bani in apartamentul de la bloc, ai facut totul pe loc, cu gresie si marmura din italia, spania si kamerun, daca stai cu masina in drum. Ai o viata de cosmar, lasi telefonul in geam, esti calare pe nevasta, te suna unu ca vrea intrare, tu deabia o bagasei la parcare, A murit tot, o iei in bot, nevasta satula de clansone, cauta un handralau care are parcare, sa fie satisfacuta daca tot este '''F....A'',

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Miercuri 08 Feb 2023
190 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
« 1 3 4 5 6 7 8 9 413 414

AJFP Ialomița: În 2022 s-a rambursat TVA de peste 95,83 milioane de lei

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița, prin structurile sale fiscal-teritoriale, a rambursat în anul 2022, conform selecției naționale, TVA în valoare de peste 95,83 milioane de lei, cu ...[citește_toată_știrea]

8 Februarie 2023, 14:10
(98 vizualizări - 0 comentarii)


Incendii la Balaciu și Axintele

Pompierii din Urziceni au intervenit, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, pentru lichidarea unui incendiu produs la o hală în comuna Balaciu. Au ars aproximativ 200 kg ...[citește_toată_știrea]

8 Februarie 2023, 10:40
(88 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Secțiunea Mica Publicitate
a fost actualizată!
Cele mai noi anunțuri din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri on-line!

7 Februarie 2023, 18:40


3

AJFP Ialomița: Vineri, 10 februarie 2023, termenul limită pentru depunerea unor declarații fiscale

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează persoanele impozabile, înregistrate în scopuri de TVA, care nu au depășit plafonul de scutire și care doresc să fie scoase din evidența persoanelor ...[citește_toată_știrea]

7 Februarie 2023, 10:00
(218 vizualizări - 0 comentarii)


Cocora: Locuință cuprinsă de flăcări

Cocora: Locuință cuprinsă de flăcări

Vineri, 3 februarie a.c., în jurul orelor 16,30, pompierii Slobozia au intervenit, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, pentru lichidarea unui incendiu produs la o locuință ...[citește_toată_știrea]

7 Februarie 2023, 09:30
(214 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Cocora incendiu


5

Lăcusteni: Doi minori, victime ale unui accident rutier

Duminică, 5 februarie a.c., pompierii din Țăndărei au intervenit la un accident rutier în care a fost implicat un autoturism, cu trei persoane pasagere, în satul Lăcusteni. În urma evenimentului rutier ...[citește_toată_știrea]

7 Februarie 2023, 08:00
(185 vizualizări - 0 comentarii)


IJJ Ialomița: Acțiuni preventive în școli

IJJ Ialomița: Acțiuni preventive în școli

În baza Planului teritorial comun de acțiune pentru creșterea gradului de siguranță a elevilor și prevenirea delincvenței juvenile, în cadrul proiectului «Școala în siguranță», miercuri, 1 februarie a.c ...[citește_toată_știrea]

3 Februarie 2023, 15:40
(690 vizualizări - 0 comentarii)


7
ISU Ialomița: În 2022, pompierii au intervenit pentru stingerea a peste 700 de incendii

ISU Ialomița: În 2022, pompierii au intervenit pentru stingerea a peste 700 de incendii

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență «Barbu Catargiu» al Județului Ialomița au prezentat bilanțul activității desfășurate, în cursul anului 2022. Potrivit informațiilor oficiale, pompierii ...[citește_toată_știrea]

3 Februarie 2023, 12:20
(708 vizualizări - 3 comentarii)


Ialomița: Reținuți pentru «trafic de droguri»

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism-Biroul Teritorial Ialomița au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a trei inculpați și luarea măsurii ...[citește_toată_știrea]

2 Februarie 2023, 16:00
(832 vizualizări - 0 comentarii)


Instituția Prefectului Ialomița: Evoluția Pestei Porcine, în dezbatere

Instituția Prefectului Ialomița: Evoluția Pestei Porcine, în dezbatere

Joi, 2 februarie 2023, prefectul județului Ialomița, în calitate de președinte al Comitetului Local de Combatere a Bolilor Ialomița, a participat la o ședință organizată de Direcția Sanitară Veterinară ...[citește_toată_știrea]

2 Februarie 2023, 15:20
(726 vizualizări - 0 comentarii)


IJJ Ialomița: În 2022, jandarmii au aplicat sancțiuni de peste 745 mii de lei

IJJ Ialomița: În 2022, jandarmii au aplicat sancțiuni de peste 745 mii de lei

În 2022, pentru asigurarea și menținerea unui climat deordine și siguranță publică, structurile operative ale Jandarmeriei Ialomița au executat 8268 de misiuni specifice, atât independent, cât și în cooperare ...[citește_toată_știrea]

2 Februarie 2023, 15:00
(759 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Cuantumurile Ajutoarelor Naționale Tranzitorii aferente sectoarelor vegetal și zootehnic, pentru anul de cerere 2022

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează că au fost stabilite cuantumurile aferente Ajutoarelor Naționale Tranzitorii (ANT) pentru anul de cerere 2022 și s-a demarat procesul ...[citește_toată_știrea]

2 Februarie 2023, 09:00
(762 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: Adolescentă de 17 ani, luată cu forța de fostul iubit

Marți, 31 ianuarie a.c., polițiștii ialomițeni au reținut, pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, un tânăr în vârstă de 23 de ani, din Coșereni, cercetat pentru comiterea infracțiunilor de «lipsire de libertate ...[citește_toată_știrea]

1 Februarie 2023, 17:10
(945 vizualizări - 0 comentarii)


Tineri din Bărcănești, reținuți pentru «tâlhărie calificată» și «lovire sau alte violențe»

Doi tineri, în vârstă de 20 și 22 de ani, din Bărcănești, au fost identificați și reținuți de polițiștii ialomițeni după ce ar fi tâlhărit două persoane și le-ar fi sustras o sumă de bani. Aceștia au fost ...[citește_toată_știrea]

1 Februarie 2023, 16:55
(806 vizualizări - 0 comentarii)


ITM Ialomița: Campanie națională de control în unitățile de producere a energiei electrice

ITM Ialomița: Campanie națională de control în unitățile de producere a energiei electrice

Inspecția Muncii, prin inspectoratele teritoriale de muncă, va desfășura Campania de control privind verificarea respectării prevederilor legale în domeniul securității și sănătății în muncă în unitățile ...[citește_toată_știrea]

1 Februarie 2023, 16:40
(827 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: «Ziua Internațională a Nonviolenței în Școli»

Polițiștii ialomițeni au marcat luni, 30 ianuarie a.c., «Ziua Internațională a Nonviolenței în Școli», prin întâlniri cu elevi și cadre didactice din cadrul unităților de învățământ din județ. Temele dezbătute ...[citește_toată_știrea]

1 Februarie 2023, 13:25
(871 vizualizări - 0 comentarii)


Gripa aviară, în atenția prefectului de Ialomița

Miercuri, 1 februarie 2023, prefectul județului Ialomița, Constantin Marin a participat la o ședință organizată de Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița, a cărei principală ...[citește_toată_știrea]

1 Februarie 2023, 12:50
(819 vizualizări - 0 comentarii)


Instituția Prefectului Ialomița: Prima ședință a Colegiului Prefectural din acest an

Instituția Prefectului Ialomița: Prima ședință a Colegiului Prefectural din acest an

Marți, 31 ianuarie 2023, prefectul județului Ialomița, Constantin Marin a prezidat ședința Colegiului Prefectural și a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Ialomița. «Pentru că este prima ședință a Colegiului Prefectural din acest an vreau să vă transmit un mesaj cu privire la prioritățile instituționale de care să țineți seama. Vă rog, în primul rând să aveți grijă de cerințele și solicitările cetățenilor. Apoi, îngrijiți-vă și de colegii dumneavoastră, de subordonații cu care faceți echipă. Faceți front comun în rezolvarea tuturor atribuțiilor pe care le aveți. Dincolo de aceste aspecte, vă rog să îi și înțelegeți atunci când au o problemă personală, găsiți împreună soluții pentru rezolvarea problemelor de orice natură ...[citește_toată_știrea]

31 Ianuarie 2023, 13:15
(1180 vizualizări - 0 comentarii)


Poliția Rutieră Ialomița: Călători ținuți în picioare în microbuz. Șoferul, amendat de polițiști!

Poliția Rutieră Ialomița: Călători ținuți în picioare în microbuz. Șoferul, amendat de polițiști!

În cadrul unui filtru pe DN2C, polițiștii Serviciului Rutier au oprit, pentru control, marți, 31 ianuarie a.c., un microbuz ce efectua transport rutier de persoane peste limita numărului de locuri înscris ...[citește_toată_știrea]

31 Ianuarie 2023, 12:30
(1285 vizualizări - 1 comentariu)


Slobozia: Cisternă încărcată cu motorină, răsturnată în șanț

Slobozia: Cisternă încărcată cu motorină, răsturnată în șanț

Detașamentul de pompieri Slobozia a intervenit marți, 31 ianuarie a.c., la un accident rutier produs la ieșire din municipiul Slobozia, în apropiere de Combinatul Chimic, în care au fost implicate o cisternă ...[citește_toată_știrea]

31 Ianuarie 2023, 12:00
(941 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Dealer de droguri, arestat preventiv

Joi, 26 ianuarie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Ialomița, împreună cu procurorii DIICOT-Biroul Teritorial Ialomița au documentat activitatea infracțională a unei persoane ...[citește_toată_știrea]

29 Ianuarie 2023, 16:30
(1298 vizualizări - 0 comentarii)


 Slobozia: Apartament cuprins de flăcări

Slobozia: Apartament cuprins de flăcări

Pompierii din Slobozia au intervenit duminică, 29 ianuarie a.c., pentru stingerea unui incendiu produs la un apartament situat la parterul unui bloc din oraș. La fața locului s-a deplasat și un echipaj ...[citește_toată_știrea]

29 Ianuarie 2023, 11:30
(1325 vizualizări - 0 comentarii)


Amara: Două victime în urma unui accident rutier

Amara: Două victime în urma unui accident rutier

Două echipaje din cadrul Detașamentului de pompieri Slobozia, au intervenit sâmbătă, 28 ianuarie a.c., în cazul un accident rutier, produs pe raza orașului Amara, în care au fost implicate două autoturisme ...[citește_toată_știrea]

28 Ianuarie 2023, 18:40
(1438 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Amara accident


Alexeni: S-a răsturnat cu mașina în șanț

Alexeni: S-a răsturnat cu mașina în șanț

Sâmbătă, 28 ianuarie a.c., în localitatea Alexeni s-a produs un accident rutier. Din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum, șoferul unui automobil a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat ...[citește_toată_știrea]

28 Ianuarie 2023, 11:15
(1412 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Alexeni accident


Ialomița: Se circulă în condiții de iarnă pe toate drumurile din județ

Potrivit unei informări a Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița se circulă în condiții de iarnă pe toate drumurile județene și naționale din județul Ialomița. Totodată, polițiștii informează ...[citește_toată_știrea]

28 Ianuarie 2023, 10:00
(1393 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Descinderi ale polițiștilor la hoții de energie electrică

Vineri, 27 ianuarie a.c., 42 de polițiști din structurile de Ordine Publică, Poliție Rutieră, Investigații Criminale, Investigarea Criminalității Economice, ai Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe ...[citește_toată_știrea]

27 Ianuarie 2023, 14:40
(1762 vizualizări - 3 comentarii)


Ialomița: Traficul rutier, dat peste cap din cauza vremii nefavorabile

Ialomița: Traficul rutier, dat peste cap din cauza vremii nefavorabile

Codul Galben de viscol și ninsori, emis de Administrația Națională de Meteorologie și pentru județul Ialomița, dă peste cap circulația rutieră pe unele drumuri naționale și județene. Astfel, potrivit unei ...[citește_toată_știrea]

27 Ianuarie 2023, 12:10
(1262 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la o casă din Amara

Incendiu la o casă din Amara

Detașamentul de pompieri Slobozia a intervenit joi, 26 ianuarie a.c., pentru localizarea și lichidarea unui incendiu produs la locuința unui cetățean din Amara. Pentru misiune au fost mobilizate 3 autospeciale ...[citește_toată_știrea]

26 Ianuarie 2023, 18:30
(1857 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Amara incendiu


Sfântu Gheorghe: Braconieri prinși în flagrant de polițiști

Sfântu Gheorghe: Braconieri prinși în flagrant de polițiști

Miercuri, 26 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Ion Roată au depistat în flagrant delict, în apropierea unei bălți private din comuna Sfântu Gheorghe, patru bărbați din Slobozia ...[citește_toată_știrea]

26 Ianuarie 2023, 16:00
(1592 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Luni, 30 ianuarie 2023, termen limită pentru depunerea Formularului 394

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește contribuabililor că luni, 30 ianuarie 2023, este termenul limită de depunere pentru Formularul 394-«Declarația informativă privind livrările/prestările și achizițiile efectuate pe teritoriul național» ...[citește_toată_știrea]

26 Ianuarie 2023, 14:40
(1657 vizualizări - 0 comentarii)


« 1 3 4 5 6 7 8 9 413 414
Ultimele comentarii
Nicu Petre în Turnul Eiffel de Slobozia, bun pentru reclame indiene V G în Procurorii EPPO au audiat 70 de persoane într-un dosar privind încasarea ilegală a subvențiilor APIA Directorul nesatul în Sistem de acces pe bază de cartele electronice, la Liceul Tehnologic «Alexandru Ioan Cuza» Slobozia Nu mai laudati obsedatul în Sistem de acces pe bază de cartele electronice, la Liceul Tehnologic «Alexandru Ioan Cuza» Slobozia Profesor în Militari americani la Instituția Prefectului Ialomița Tase în Procurorii EPPO au audiat 70 de persoane într-un dosar privind încasarea ilegală a subvențiilor APIA Adi în Procurorii EPPO au audiat 70 de persoane într-un dosar privind încasarea ilegală a subvențiilor APIA apartament 3 camere în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 8 februarie 2023 Danut M în Procurorii EPPO au audiat 70 de persoane într-un dosar privind încasarea ilegală a subvențiilor APIA Niculina în Procurorii EPPO au audiat 70 de persoane într-un dosar privind încasarea ilegală a subvențiilor APIA Silica în Procurorii EPPO au audiat 70 de persoane într-un dosar privind încasarea ilegală a subvențiilor APIA Gsbi în Militari americani la Instituția Prefectului Ialomița MIRELA în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 8 februarie 2023 Slobozean în Sistem de acces pe bază de cartele electronice, la Liceul Tehnologic «Alexandru Ioan Cuza» Slobozia Gae în Procurorii EPPO au audiat 70 de persoane într-un dosar privind încasarea ilegală a subvențiilor APIA Vasile în Procurorii EPPO au audiat 70 de persoane într-un dosar privind încasarea ilegală a subvențiilor APIA MMC în Procurorii EPPO au audiat 70 de persoane într-un dosar privind încasarea ilegală a subvențiilor APIA Gigi Petre în ISU Ialomița: În 2022, pompierii au intervenit pentru stingerea a peste 700 de incendii Mary în Spitalul Județean de Urgență Slobozia a cheltuit 20,7 milioane de lei pentru investiții Cetățean în Polițiștii locali devin angajați ai Poliției ialomițene
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...