Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

ANCHETĂ

Primarul comunei Cocora, în vizorul Direcției de Investigare a Criminalității Economice a IGPR

Primarul comunei Cocora, în vizorul Direcției de Investigare a Criminalității Economice a IGPR

Direcția de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române a inițiat o anchetă ce îl vizează pe Sorin Dănuț Lefter, primarul comunei Cocora. Acesta este suspectat că ar fi încasat necuvenit subvențiile acordate de Agenția de Plăți și Intervenție în Agricultură, în campaniile din anii 2017 și 2018. Potrivit documentelor anexate la dosarul penal, fostul director al APIA Ialomița, Florea Stoian, ar fi încercat să «șteargă» urmele faptelor comise de către edilul localității Cocora. Surse judiciare din DICE susțin că verificările în această anchetă sunt în curs.

Filmul unei sesizări În anul de grație 2018, o angajată a societății SC DONA SRL, controlată de Sorin Dănuț Lefter, primarul localității Cocora, a sesizat Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură-Structura Centrală faptul că reprezentanții societății ar fi încasat necuvenit ajutoarele financiare acordate de Uniunea Europeană, prin intermediul APIA, Plata Unică pe Suprafață și, respectiv, Subvenția la Motorină, aferente campaniilor agricole din anii 2017 și 2018. «În acest an administratorul societății (...) m-a împuternicit, prin procură notarială să depun declarația de suprafață la APIA Căzănești, am declarat suprafețele care mi-au fost dictate și desenate de către domnul primar Sorin Dănuț Lefter, culturile fiind stabilite tot de către acesta. Doresc să precizez că în suprafața pe care am declarat-o se afla și o suprafață de lucernă și o suprafață de porumb care este lucrată de arendatori, pentru care ei plătesc fără factură și bon fiscal lucrările agricole la firmă și nu mai primesc arenda pe suprafața de lucernă și porumb pe care o lucrează. Firma a încasat nejustificat subvenția pe suprafață și subvenția la motorină de la APIA, a încasat contravaloarea cheltuielilor de la arendatori, fără să emită bonuri fiscale și, mai mult, nu înregistrează producția pe aceste suprafețe, nu înregis­trează profit și implicit nu calculează impozit pe profit!» se arată în respectiva sesizare. Reclamația a fost înaintată Direcției Antifraudă, Control Intern din cadrul APIA-Structura Centrală. Petiția a fost redirecționată către Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură Ialomița, reprezentanții acestui serviciu cerând conducerii instituției efectuarea unor verificări suplimentare. La vremea respectivă, APIA Ialomița era condusă de Florea Stoian, actualul director al Direcției pentru Agricultură Județeană Ialomița. Din cores­pondența pe care acesta a purtat-o cu Direcția Antifraudă, Control Intern, din cadrul APIA-Structura Centrală, reiese faptul că acesta ar fi încercat să «șteargă» ilegalitățile semnalate pe care le-ar fi comis primarul comunei Cocora, Sorin Dănuț Lefter. «Considerăm faptul că exploatația SC DONA SRL îndeplinește condițiile de eligibilitate stabilite de legislația în vigoare și nu există indicii de fraudă în campaniile 2017 și 2018» se arată în răspunsul înaintat de către APIA Ialomița superiorilor din cadrul APIA-Structura Centrală, semnat de Florea Stoian.

Anchetă penală în curs La 4 ani distanță de la răspunsul înaintat de APIA Ialomița către colegii de la București, ofițerii Direcției de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române au solicitat APIA-Structura Centrală și Direcției Antifraudă, Control Intern, din cadrul aceleiași instituții, documentele în baza cărora SC DONA SRL și SC ELI TRANSPORT DIANA SRL, ambele firme controlate de edilul Sorin Dănuț Lefter, au beneficiat de subvenții în campaniile agricole din perioada 2017-2021. Solicitarea documentelor are legătură cu un dosar penal instrumentat de ofițerii DICE din cadrul Poliției Române, în care edilul localității Cocora ar avea calitatea de inculpat. Contactat telefonic pentru a oferi un punct de vedere cu privire la cercetările pe care ofițerii DICE ai IGPR le-au deschis pe numele său, primarul Sorin Dănuț Lefter nu a răspuns.

Procurorii au renunțat la acuzații
În luna mai a anului 2017, primarul Sorin Dănuț Lefter a fost identificat pe raza județului Ilfov conducând cu peste 100 km/h în localitate. Oamenii legii l-au lăsat fără permis. În luna septembrie a aceluiași an, a fost surprins de un echipaj de poliție în timp ce se afla la volan, pe drumurile publice din Cocora. Totul a ieșit la iveală după ce edilul a provocat un scandal, amenințându-l pe unul dintre agenții care lucrează la Postul de Poliție Cocora. Omul legii și-a chemat în ajutor colegii de la Slobozia, care au deschis pe numele primarului un dosar penal pentru «conducere fără permis». Inițial dosarul a fost instrumentat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Slobozia și, ulterior, declinat către Parchetul de pe lângă Tribunalul Ialomița. 3 ani mai târziu, în primăvara anului 2020, înainte de instituirea Stării de Urgență, dosarul a fost trimis spre judecare la Judecătoria Slobozia. După câteva luni, în iunie 2020, Parchetul de pe lângă Tribunalul Ialomița a făcut o cerere către instanță prin care solicită renunțarea la urmărirea penală. Judecătorii au aprobat cererea Parchetului Județean, iar astfel Sorin Lefter a scăpat de acuzațiile care i-au fost aduse.

13 Aprilie 2022, 08:10 (10943 vizualizări - 10 comentarii)

Citiți și:
Procurorii EPPO au audiat 70 de persoane într-un dosar privind încasarea ilegală a subvențiilor APIA
Cocora: Taxa specială de salubrizare încalcă drepturile cetățenilor
Condamnări definitive în dosarul morților de la Cocora
Primarul din Cocora are dosar penal!

Comentariile cititorilor:


Vali Manea:
(29 Aprilie 2022, 23:51)
In luna noiembrie 2021, a creat conditii artificiale si a emis dispozitia de avansare în grad, întocmind fise de evaluare pentru mai multi funcționari publici pentru mai multi ani.Aceste fise de evaluare nu au existat la controlul efectuat de ADI Ialomița in luna octombrie 2021.Fișele de evaluare se intocmesc pana la luna martie a anului in curs pentru anul expirat.La foc automat au aparut si in luna noiembrie au produs si efecte.In baza acestei avansări, unii functionari publici pot ocupa prin transfer posturi la alte instituții. Încă nu a reușit in atatia ani sa distingă mediul public de mediul privat. Ceea ce legea nu permite, el sfidează pur si simplu si cu de la el putere falsifica documente astfel incat sa si atingă scopurile.
@fără nume:
(26 Aprilie 2022, 19:06)
La fiecare mandat si a însusit câte ceva din averea comunei.In primul mandat a luat terenul de la moara 0,39 lei pe mp.langa terenul lui, 2,27 lei pe mp. Dacă concesiunea pentru terenul de la moara era de 2235 lei pe an si ea trebuie sa fie egala cu costul terenului împărțit la 25 de ani,asta inseamna ca terenul trebuia să coste cel putin 55000 lei,nu 7388 lei cat a platit pe acel teren. Cum de se poate asa ceva?cine este evaluatorul si cat a primit faca evaluarea?
Fara nume:
(16 Aprilie 2022, 19:57)
Îmi pare rău eu nu am jignit pe nimeni si nu am făcut pe mimeni pupincurist asta da dovada de ura si invidie asa lăsați-o baltă si cu accidentul e treaba lui nu ne privește pe noi.
cetatean turmentat:
(15 Aprilie 2022, 03:46)
Si anul trecut cand l-au oprit 3 masini de politie la Afumati si nu voia sa vorbeasca cu ei ?
Statea cu telefonu la ureche smecherul . Suna sa-l scape
Independent :
(14 Aprilie 2022, 21:36)
Saracu de el.Pana sa fie Primar umbla cu o pereche de papuci si cerea la neamuri bani de benzina. Societatea de la Bucu si la Societate si la primărie.Protectia Muncii acelasi si la primărie si la societate.Programul de contabilitate si la societate si la ferma.Diriginta de santier de la canalizare si la moara si la parc.Societatea care a proiectat parcul i a compartimentat si magazinul din centru. Domnul (...) a pus acoperisul la dispensar. A luat banii dar a uitat sa puna jgheaburile. Se mai învartea unu prin comuna, tot de alor era. A primit peste un miliard de lei vechi. Zicea ca face niste studii. Il chema (...). La canalizare în loc sa faca contractul cu dna (...) cu 5000 lei, din viteza a facut cu 50000 lei. Ce sa faca dna (...)? Ii dădea bani in fiecare an sa scoată doamnele de 8 martie la restaurant. Adica ii returna. Urmeaza ca tot ce scrie aici să ia calea Agentiei Nationale de Integritate. Se cheamă conflict de interese.
@fara nume 2:
(14 Aprilie 2022, 20:01)
nu e invidie si nici ura este consecinta faptelor. cu mult timp in urma cand nu era primar , a produs un accident rutier din care a rezultat infirmitatea grava tot a unui fiu al satului care lucra la firma acestuia, fara a i se intocmi acte de angajare .Oare de ce politistul nu a pus la dosar buletinul cu alcolemia, medicul legist a comfirmat ca victima poate relua activitatea desi era evident ca fractura coloanei vertebrale face imposibila aceasta, iar procurorul nu a finalizat dosarul. Probabil ca pana la APIA si fapte rutiere au fost si altele care nu au legatura cu POSTUL PASTELUI
@Fara nume:
(14 Aprilie 2022, 16:07)
Ce iti mai place sa lingi clantele... dai dovada de pupincurism tipic zonei. Talică ai impresia ca jurnalisti astia de la Independent sunt slab informati, sunt nebuni si dau exagerari in presa? Iti zic eu, nu exagereaza cu nimic si sigur nu au scris si altele din cate stiu. Te gandesti un pic, ca pe adresa redactiei lor, primesc zilnic de la cetateni fel de fel fapte, ca nici ei nu le dau in presa pe toate din diferite motive. Primarul de care se vorbeste, fostul director, daca au furat sau au facut fapte, cu siguranta nu au facut singuri, ci posibil si cu compicitatea unor trepadusi pupincuristi. Acum sigur umbla la butoane, prieteni unde corupe si isi cauta scaparea, de puscarie. Vezi serialul ala Las Fierbinti cum le spunea prefectul sa nu recunoasca nimic.. Adevarat, bre nene fara nume. Iar pe partea ailalta stai dumneta linistit, ca se fura si inajun de Paste si de paste si dupa paste, hotul nu are paste si nici dumnezeu.
Fara nume:
(14 Aprilie 2022, 12:01)
Domnilor numai prostii vorbiți despre Dan asta se numește invidie si ura vreti sa ii luați locul in primarie? Si eu m-am născut in aceasta comuna dar nu credeam ca s-a înrăit asa de tare oamenii din acest sat. Fratilor, e postul Pastelui suntem în prag de sărbătoare si ne mâncăm ca, câinii. Lasati omul in pace.
Cetatean:
(14 Aprilie 2022, 07:58)
Ce spun altii despre Romania! Raportul Departamentului de Stat al SUA pe anul 2021 despre țara noastră consemnează corupția generalizată care sufocă România, triumful bandelor mafiote care nu se sfiesc să atace ziua-n amiaza mare, cârdășia politicienilor cu tâlharii, controlul bandelor din institutiile publice, asupra procurorilor si judecatorilor. Coruptia din justitie ne pune pe butuci! Ca insul care a fost director, acoperea hotiile, este stiut pana sus! Foarte grav ce se intampla in ialomita pe foduri APIA si justitie. Sperante de bine egal cu 0%
Marinela:
(13 Aprilie 2022, 16:29)
Florică asta de a fost director, a mai facut el din astea, nu este asta primul caz, in unele cazuri a sters urmele, dar si cu sprijinul altor subalterni si ce sa vezi, fix in aceiasi perioada.Caracatita mare la APIA Ialomița care duce pana in sediul APIA din Bucuresti , care este de vis a vis de Ministerul Agriculturi. Daca îi ia la tranta un pic, pe astia de la APIA sar pute sa-si puna mainile in cap, de cată furaciune a existat. Pardon si ce se ocupa DICE cand este de competenta DNA? Bani de la APIA parca sunt din fonduri europene, administrati de APIA.... Ho, ho si auzi, parchetul a facut cerere de renuntare, judecatori a aprobat. Putred si candește a coruptie din capul locului. Da ce sa mai zicem, o fi si asta, mason, legat prin juraminte oculte de vreun, procuror, judecator mason, ca e la moda in judetul, Ialomița.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
28 Mai 2023
110 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
« 1 3 4 5 6 7 8 9 420 421
0

Amenzi de peste 76 mii de lei, aplicate de polițiștii ialomițeni

Joi, 25 mai a.c., polițiștii ialomițeni au acționat, pe raza întregului județ, pentru descurajarea săvârșirii unor fapte antisociale și pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică. De asemenea ...[citește_toată_știrea]

26 Mai 2023, 14:30
(240 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Marți, 30 mai 2023, termen limită pentru depunerea Formularului 394

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește contribuabililor că marți, 30 mai 2023, este termenul-limită de depunere a «Declarației informative privind livrările/prestările și achizițiile ...[citește_toată_știrea]

26 Mai 2023, 12:40
(201 vizualizări - 0 comentarii)


Polițiștii ialomițeni, alături de copii în Săptămâna «Prevenirii Criminalității»

În perioada 22–25 mai a.c., polițiștii au desfășurat activități informativ-preventive, în cadrul Săptămânii «Prevenirii Criminalității», zile dedicate siguranței copiilor, siguranței on-line precum și prevenirii ...[citește_toată_știrea]

25 Mai 2023, 16:15
(396 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Sprijin financiar de 16,666 milioane de pentru crescătorii de animale

Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR), prin Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA), efectuează plata ajutorului de stat în sectorul creșterii animalelor, solicitat prin ...[citește_toată_știrea]

25 Mai 2023, 11:15
(414 vizualizări - 0 comentarii)


ISU Ialomița: Concursuri privind pregătirea elevilor în domeniul situațiilor de urgență

În perioada 25-26 mai 2023, la Slobozia, în cadrul Liceului Tehnologic «Alexandru Ioan Cuza» și Stadionului «1 Mai», se desfășoară fazele județene ale celor două concursuri organizate de Inspectoratul pentru ...[citește_toată_știrea]

25 Mai 2023, 09:10
(281 vizualizări - 0 comentarii)


5

RAJA Constanța: Se oprește apa la Fierbinți-Târg și Dridu!

Pentru executarea lucrărilor de remediere a unei avarii survenite la nivelul sursei care asigură alimentarea cu apă din Fierbinți-Târg, echipele RAJA Constanța sunt nevoite să întrerupă furnizarea apei ...[citește_toată_știrea]

24 Mai 2023, 22:20
(313 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Secțiunea Mica Publicitate
a fost actualizată!
Cele mai noi anunțuri din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri on-line!

23 Mai 2023, 18:25


7

AJFP Ialomița: Încasări de 383,50 milioane de lei la bugetul general consolidat, în perioada ianuarie-aprilie 2023

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița a contabilizat, în perioada ianuarie-aprilie 2023, venituri nete la bugetul general consolidat al statului în sumă totală de 383,50 milioane de lei ...[citește_toată_știrea]

23 Mai 2023, 13:20
(479 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Atenție, se oprește apa la Dridu!

Miercuri, 24 mai 2023, în intervalul orar 08,00-16,00, echipele RAJA Constanța sistează furnizarea apei potabile în localitatea Dridu, pentru executarea lucrărilor periodice de întreținere a rezervorului ...[citește_toată_știrea]

23 Mai 2023, 09:05
(649 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Polițiștii au aplicat amenzi de peste 97 mii de lei

Vineri, 19 mai a.c., polițiștii ialomițeni au desfășurat o acțiune preventivă, cu efective mărite, pe raza județului Ialomița, atât în mediul rural cât și urban, pentru verificarea legalității transporturilor ...[citește_toată_știrea]

20 Mai 2023, 12:30
(795 vizualizări - 0 comentarii)


Razie la Țăndărei

Efective mărite din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița au acționat joi, 18 mai a.c., sprijiniți de luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale, jandarmi ialomițeni și efective din ...[citește_toată_știrea]

19 Mai 2023, 15:00
(1170 vizualizări - 2 comentarii)

Taguri: Țăndărei razie


AJFP Ialomița: Joi, 25 mai 2023, termen-limită pentru depunerea unor declarații fiscale

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește contribuabililor că joi, 25 mai 2023, este termenul de depunere a următoarelor declarații, pentru perioada de raportare încheiată: Formularul 100 ...[citește_toată_știrea]

19 Mai 2023, 12:40
(836 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: 5,33%, rata șomajului la sfârșitul lunii martie 2023

La sfârșitul lunii martie 2023, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița erau înregistrați 4155 de șomeri (din care 2126 sunt femei), rata șomajului fiind de 5,33%, cu 1 ...[citește_toată_știrea]

18 Mai 2023, 15:10
(920 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Luni, 22 mai 2023, termen-limită pentru depunerea unor declarații fiscale

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește contribuabililor că luni, 22 mai 2023, este termenul de depunere al următoarelor declarații fiscale: Formularul 010, Formularul 016 ...[citește_toată_știrea]

18 Mai 2023, 13:00
(989 vizualizări - 0 comentarii)


Sinești: Avion aterizat forțat într-un lan de grâu

Sinești: Avion aterizat forțat într-un lan de grâu

Un avion ultra ușor «Citius Sport» a aterizat forțat joi, 18 mai a.c., într-un lan de grâu de pe raza localității Sinești. Se pare că pilotul a fost nevoit să execute această manevră upă ce a rămas fără ...[citește_toată_știrea]

18 Mai 2023, 12:30
(1091 vizualizări - 2 comentarii)


AJFP Ialomița: Rambursări TVA de peste 15,63 milioane de lei, în aprilie 2023

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița, prin structurile sale fiscal-teritoriale, a rambursat în luna aprilie 2023, conform selecției naționale, TVA în valoare de 15,63 milioane de lei, cu ...[citește_toată_știrea]

17 Mai 2023, 15:10
(990 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: 573,95 mii de lei, sume stabilite suplimentar în urma inspecțiilor fiscale efectuate în aprilie 2023

Inspectorii cu atribuțiuni de control din cadrul AJFP Ialomița au efectuat, în luna aprilie 2023, controale la contribuabili persoane fizice și juridice. Astfel, au fost înregistrate 20 de inspecții fiscale ...[citește_toată_știrea]

16 Mai 2023, 12:50
(1166 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Încasări de 97,36 milioane de lei la bugetul general consolidat, în aprilie 2023

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița a contabilizat, în luna aprilie a anului 2023, venituri nete la bugetul general consolidat al statului în sumă totală de 97,36 milioane de lei. Astfel ...[citește_toată_știrea]

15 Mai 2023, 16:10
(1120 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Pachetul «Cont Client»

RAJA Constanța: Pachetul «Cont Client»

Pachetul «Cont Client» RAJA Constanța este accesibil non-stop și este sigur și ușor de utilizat prin platforma on-line «Contul meu RAJA» (accesibil de pe orice desktop ...[citește_toată_știrea]

15 Mai 2023, 13:20
(1311 vizualizări - 0 comentarii)


Accidente la Dridu și Coșereni

Accidente la Dridu și Coșereni

Detașamentul de Pompieri Urziceni a intervenit pentru gestionarea unei situații de urgență generată de producerea unui accident rutier pe raza localității Dridu, în care au fost implicate două autoturisme ...[citește_toată_știrea]

15 Mai 2023, 11:25
(1278 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Programul «Tezaur» continuă

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii-persoane fizice că începând de luni, 15 mai a.c., românii pot investi în Titlurile de Stat «Tezaur», cu maturități de 1 și ...[citește_toată_știrea]

12 Mai 2023, 13:30
(1817 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Bursa Generală a Locurilor de Muncă-122 de persoane selectate

Vineri, 12 mai a.c., la sediul Agenției Locale din Slobozia din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița s-a organizat Bursa Generală a Locurilor de Muncă. Angajatorii selectați ...[citește_toată_știrea]

12 Mai 2023, 11:40
(1778 vizualizări - 0 comentarii)


Moaștele Sfântului Efrem cel Nou, la hramul Catedralei Urziceni

În perioada 18-21 mai 2023, la Urziceni va poposi racla cu o părticică din moaștele Sfântului Efrem cel Nou. Originar din Grecia, descoperit recent (1950), sfântul este grabnic ajutător și tămăduitor, găsindu ...[citește_toată_știrea]

11 Mai 2023, 16:25
(1759 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Declarația 112 se depune până pe 25 mai 2023

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii că termenul de depunere a Declarației Unice-Formularul 112 este până joi, 25 mai 2023, inclusiv a anului următor celui de ...[citește_toată_știrea]

11 Mai 2023, 16:05
(1638 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Și-a pierdut viața după ce a căzut de la etajul 2 al unui bloc

Tragedie la Slobozia în seara zilei de miercuri, 10 mai 2023. Un bărbat de 59 de ani și-a pierdut viața în urma unui accident casnic. Bărbatul a încercat să strângă rufele pe care le avea întinse la geam ...[citește_toată_știrea]

11 Mai 2023, 08:30
(3063 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Atenție, se oprește apa la Dridu!

Echipele furnizorului de energie electrică vor executa joi, 11 mai 2023, lucrări de întreținere și reparații la nivelul instalațiilor din localitatea Dridu. Fără curent, Stația de Pompare Dridu nu va putea ...[citește_toată_știrea]

10 Mai 2023, 15:50
(1537 vizualizări - 0 comentarii)


APIA Ialomița: Sprijin financiar pentru susținerea activității crescătorilor din sectorul bovin

Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR), prin Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA), efectuează plata ajutorului de stat pentru susținerea activității crescătorilor din ...[citește_toată_știrea]

10 Mai 2023, 14:50
(1972 vizualizări - 0 comentarii)


ISU Ialomița recrutează «Salvatori din pasiune»

ISU Ialomița recrutează «Salvatori din pasiune»

Campania «Salvator din pasiune» continuă în Ialomița cu o nouă etapă de recrutare a voluntarilor. Proiectul se va derula în perioada 10.05-09.06 2023, iar condițiile minime pe care trebuie să le îndeplinească ...[citește_toată_știrea]

10 Mai 2023, 12:05
(2285 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Au fost aprobate Normele pentru restituirea Taxei auto

Contribuabilii care au achitat Taxa specială pentru autoturisme și autovehicule, Taxa pe poluare pentru autovehicule sau, după caz, timbrul de mediu pentru autovehicule și care nu au beneficiat de restituire ...[citește_toată_știrea]

10 Mai 2023, 10:40
(1781 vizualizări - 0 comentarii)


Call Center RAJA Constanța-0241/924

Call Center RAJA Constanța-0241/924

Serviciul de Call Center al RAJA Constanța vine în întâmpinarea tuturor nevoilor particulare ale clienților. Serviciul funcționează sub forma unui robot telefonic ce răspunde la numărul unic 0241/924 ...[citește_toată_știrea]

10 Mai 2023, 09:05
(1720 vizualizări - 0 comentarii)


« 1 3 4 5 6 7 8 9 420 421
Ultimele comentarii
Gogu în Campionii de oină de la Școala Sudiți Neica Nimeni în Ialomița participă la marșul din fața Guvernului cu 100 de profesori Aurel în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 24 mai 2023 Sandel în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 24 mai 2023 Eu în Învățământ «step by step» la Școala Gimnazială «Alexandru Odobescu» Urziceni Un profesor în Ialomița participă la marșul din fața Guvernului cu 100 de profesori Marus în Dosar penal pe numele unui angajat înșelat de soție cu un coleg de serviciu Mariooo în E gata, s-au salvat! vrabie în Dosar penal pe numele unui angajat înșelat de soție cu un coleg de serviciu Anonimus în Dosar penal pe numele unui angajat înșelat de soție cu un coleg de serviciu Mihai în Fost angajat al Jandarmeriei ialomițene, reclamat că-și arată părțile intime pe stradă Cetățean în AUR Ialomița se pregătește de Alegeri Dan în Sora primarului Gabriel Stoica, angajată ilegal la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Sălcioara Nimeni în Fost angajat al Jandarmeriei ialomițene, reclamat că-și arată părțile intime pe stradă Ceauşescu.2 în Noul Bloc Operator al Spitalului Slobozia, finalizat în 2023 Ion în Noul Bloc Operator al Spitalului Slobozia, finalizat în 2023 Fermier, în Instituția Prefectului Ialomița: Ședință a Comitetului pentru Situații de Urgență, reunire a Colegiului Prefectural Tudor în Au luat bătaie de la toată lumea Madalina în Sora primarului Gabriel Stoica, angajată ilegal la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Sălcioara Colegul lu Nini în Magistratul «vitezoman» Mihai Laurențiu Vasilescu reclamă că «puternicul» Daniel Horodniceanu l-a lăsat fără funcție
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...