Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Procurorii EPPO au audiat 70 de persoane într-un dosar privind încasarea ilegală a subvențiilor APIA

Anchetă a Parchetului European la Cocora

Procurorii EPPO au audiat 70 de persoane într-un dosar privind încasarea ilegală a subvențiilor APIA

La începutul lunii ianuarie a.c., 70 de persoane au fost audiate la Postul de Poliție Cocora într-o anchetă a Parchetului European. Cercetările procu­rorilor EPPO îl au în prim plan pe primarul localității Cocora, Sorin Dănuț Lefter și vizează încasarea necuvenită a subvențiilor acordate de Agenția pentru Plăți și Intervenție în Agricultură, în campaniile din anii 2017-2018. Verificările ar fi fost extinse și asupra unor funcționari din cadrul APIA-Centrul Județean Ialomița.

O anchetă în curs Audierile pe care procurorii Parchetului European (EPPO) le-au efectuat la începutul lunii ianuarie 2023 la Postul de Poliție Cocora au la bază o sesizare făcută către APIA-Structura Centrală de către o fostă angajată a DONA SRL, societate comercială cu sediul pe raza localității Cocora și controlată de primarul localității, Sorin Dănuț Lefter. În plângerea înaintată către APIA, femeia a reclamat faptul că reprezentanții societății ar fi încasat necuvenit ajutoarele financiare acordate de Uniunea Europeană, prin intermediul APIA, «Plata Unică pe Suprafață» și, respectiv, «Subvenția la Motorină», aferente campaniilor agricole din anii 2017 și 2018. «În acest an administratorul societății (...) m-a împuternicit, prin procură notarială să depun declarația de suprafață la APIA Căzănești, am declarat suprafețele care mi-au fost dictate și desenate de către domnul primar Sorin Dănuț Lefter, culturile fiind stabilite tot de către acesta. Doresc să precizez că în suprafața pe care am declarat-o se afla și o suprafață de lucernă și o suprafață de porumb care este lucrată de arendatori, pentru care ei plătesc fără factură și bon fiscal lucrările agricole la firmă și nu mai primesc arenda pe suprafața de lucernă și porumb pe care o lucrează. Firma a încasat nejustificat subvenția pe suprafață și subvenția la motorină de la APIA, a încasat contrava­loarea cheltuielilor de la arendatori, fără să emită bonuri fiscale și, mai mult, nu înregistrează producția pe aceste suprafețe, nu înregis­trează profit și implicit nu calculează impozit pe profit!» potrivit reclamantei. Sesizarea a ajuns la APIA-Centrul Județean Ialomița și Direcția Generală de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române. Oficialii IGPR au decis să o transmită mai departe către Parchetul European (EPPO), ocazie cu care instituția a deschis un dosar penal, în luna septembrie a anului trecut. Dosarul are numărul I000379/2022, iar prima etapă procesuală desfășurată în această anchetă au fost audierile de la începutul lunii ia­nuarie 25023. Datele arată că procurorii EPPO au audiat la Cocora 70 de persoane ce au legătură cu această cauză, aflată în cercetări pe rolul instituției. Este vorba despre angajați ai societății DONA SRL, dar și proprietari de terenuri care au arendat suprafețele pe care le deți­neau către această societate. După înche­ierea acestei etape procesuale, EPPO urmează să dispună noi verificări...

Problemele din cadrul APIA Ialomița Ancheta pe care EPPO a deschis-o la Cocora vizează și activitatea APIA-Centrul Județean Ialomița. Se pare că, la momentul de debut al verificărilor care îl vizează pe primarul Sorin Dănuț Lefter, Florea Stoian, actual director executiv al instituției, a încercat să șteargă urmele acestui scandal. Concret, o dată cu redirecționarea sesizării făcută de fosta angajată a DONA SRL, APIA-Centrul Județean Ialomița avea obligația legală de a face la rândul său verificări cu privire la legalitatea încasării subvențiilor pe care societatea le-a primit. Pe lângă documentele depuse, funcționarii APIA erau obligați să efectueze și un control în teren, pentru a analiza situația terenurilor declarate de către DONA SRL. În realitate, acest control nu s-a realizat... Cazul a intrat în atenția Direcției Antifraudă-Control Intern (DACI) a APIA-Structura Centrală, ai cărei reprezentați au consemnat acest aspect într-un raport oficial. Responsabilitatea pentru efectuarea acestui control în teren, procedură legală care ar fi lămurit în detaliu eventualele pro­bleme generate de încasarea ilegală a subvențiilor pe care DONA SRL le-a primit, ar aparține directorului executiv al APIA-Centrul Județean Ialomița. Acesta ar fi trebuit, conform fișei postului, să demareze toate procedurile în vederea efectuării controlului, însă Florea Stoian nu a dat curs acestui demers. Surprinzător este faptul că cei respon­sabili de neîndeplinirea obligațiilor de serviciu nu pot fi trași la răspundere, pentru că faptele sesizate și verificate s-au prescris. Regulamentul de funcționare al DACI arată că se pot aplica măsuri administrative în cazul funcționarilor APIA într-un termen de 1 an și 6 luni de la sesizarea unor posibile abateri... Cel mai probabil, problemele administrative din cadrul APIA-Centrul Județean Ialomița vor fi lămurite tot în cadrul anchetei pe care Parchetul European (EPPO) a deschis-o la Cocora. Am încercat să obținem un punct de vedere din partea edilului localității, însă acesta nu a răspuns la telefon.

7 Februarie 2023, 14:10 (4433 vizualizări - 14 comentarii)

Citiți și:
Primarul comunei Cocora, în vizorul Direcției de Investigare a Criminalității Economice a IGPR
Cocora: Taxa specială de salubrizare încalcă drepturile cetățenilor
Condamnări definitive în dosarul morților de la Cocora

Comentariile cititorilor:


@Lady x:
(9 Februarie 2023, 16:58)
@Lady x, nimeni nu pleacă neplatit, stiu exemple care tot asa ca mexicanul din poza, era tartor si s-avchinuit vreo 2 ani ca râma, se tara si doctorii bagau perfuzii in el in loc de mancare. Mexicanul asta,aia de la APIA au blesteme de nu-i spala nici apa de pe trei globuri pamantesti. Dumnezeu nu bate cu parul!
Lady x:
(9 Februarie 2023, 12:51)
V.G ,incognito dar stilul e acelasi....speli cu ei pe jos dar in ras si mistocareala asa cum merita ! Cum necum,au facut ce au vrut si am un sentiment in organism ca nici bataie multa nu vor lua.....pariem ?
ÎInceputul sfarsitului:
(9 Februarie 2023, 07:55)
Oricare om intreg la minte isi da seama de implicarea in frauda a angajatilor si directorului, nimic nou sub soarele ialomitean, fapt cotidian. Faptul ca funcționarii APIA erau obligați să efectueze și un control în teren, pentru a analiza situația terenurilor declarate de arendas in special, se stie clar, ca nici daca le spui tarlau, acestia te iau in bascalie su nu merg in control si primul lucru care il fac, anunta hotul, ca este reclamat, iar ulterior ascund ,,toată marfa furată’’ Lupul paznic la oi, asta este APIA Ialomița. Ca sau prescris faptele, nu este o noutate, tipic ialomitean, atat timp cat ei sunt cei care ascund ani de zile, furturile. Era la APIA de la Bucuresti un nea caisă batran, pe la control, care in loc sai denunte îi invata cum sa acopere ce se fura. Unul nea ,,P’’ si acum daca cineva care vrea cu adrvarat sa caute si sa gaseasca, bani furati merge in teren si gaseste, acum in 2023. Dl directot , o parte dintre subalterni poate ca sunt colectori, protectori ai furturilor, ca le revin si lor ce se scurge printre degete, nu este imposibil, ca de cine isi risca pielea aiurea. Asadar sigur mai sunt alte exemple, care deocamdata sunt in regie, ori sunt in drum spre magazinul, EPPO. Speram ca sa se extinda hora si sa inceapa dansul mirilor dupa care, dl director sa bage o brasoveanca cu zgomot de bratari. Spor EPPO! P.S. Dle director ai cosmaruri noaptea, dormi linistit ca bebelusul fara crampe, ori esti agitat ca un consumator de iarba intrat in sevraj?
Cetatean:
(8 Februarie 2023, 23:14)
Dacă au venit procurori EPPO taman de la Bruxel sa ancefeze, va dați seama ce milițieni și procurori avem. Grijania mașini de corupți, întreb și eu pentru un prieten, nu era un procuror, de la gasca din Urziceni, care se rahatea bastoane ca a ajuns acum patru ani mare procuror șef de trib prin DNA la București, sau el nu  auzit niciodată de insul primar din de la cocora. Doamne ferește, aud zilnic de hoți și hoțiile din Ialomița, mai oameni, voi numai de furat știți? Pana nu vine unul sa va rastigneasca ca pe Isis Cristos nu va iese din capete furtul, falsul și corupția, sunteți cu furatul în să de, din născare. Multi bani se fac din subvenții le apia. Bună gluma cu cercetarea aceasta de EPPP
V G:
(8 Februarie 2023, 21:02)
Ușurel cu pianul pe scări și luați-o cu începutul și contraziceți-mă, politie este în Cocora, de cine aparține secția din Cocora, cărei secții de politie se subordonează, cărei unități de parchet, ăștia au dormit și au luat salariile când asta, machoman fura.Sfinti directori și subordonații lui de la apia, au lua salariile pentru ca au dormit, ori pentru ca au protejat furaciosu cu mustață de bulibasa. Tot luați nu numai fitosul asta cu fițe, toți ruptii cu nanaua pana spun pana la căti ani a supt de la tacsu. Asta este spilu ca pe vremea lui Ceaușescu îl lua și ii mai dădea drumul peste 10 ANI, plus omoru porcului când a rupt lanțul. Toți trebuie sa răspundă, în gașca adunați și duși la preson. Mare mafia in Ialomita rupți trebuie nu povesti. Poate ne apară Zele de banditi când o. ocupa moskva. 
Tase:
(8 Februarie 2023, 20:41)
Seamănă leit cu traficantul de droguri Joaquin „El Chapo” Guzman, satană reîncarnat la Cocora. Doua picături, da parca asta-i mai ars de soare, mai așa că spoi tigi, spoi cazane. Ce dreacu ne mințiți cu asta, de la APIA, se fura în draci de ani de zile, nu de acum și se face sub umbrela atarnatorilor la firaciuni. Ce directorul ala de ia luat mămică lui funcția de director pe viață e străin de firaciuni. Nici vorbă srltrange pentru el dar și pentru partid, a altfel nu stătea el în funcție 20 ani. EPPO  probabil îl incrimineaza dar de judecat tot, în România, îl judeca. Ce dracu  cajudecătorii de la Urziceni și Slobozia ii da  anu cu suspendare și liber sa fura din nou.  Nu fura spoitori asta un leu dacă nu era protejat. Cât a cotizat la fostul prefect la directorul APIA, cât la partid și cât are el dosit, trăiește lejer un an cu suspendare. Și fraieri muci la poartă lui. Nu el este vinovat, ci aia care l-au lăsat sa ciordeasca atâția amar de bani. Ce politia nu știut, bai fugi tare, procuratura din județ nu știut, băi ce te împiedici, directorul de la. APIA, nu știut, ba dă-l în pălăria noastră. Asa a făcut cucu mare, pe spinarea prostimii înghesuite. Mai sunt și alții dar încă nu ia luat. APIA e vaca de muls și acum mai pe la 55-60km de București, la pe stânga de E85. Florine, Sorine, Lenuțo, Paulică, Mutule nu știți nimic sau nu va e frica. 
Adi:
(8 Februarie 2023, 20:22)
Poate vin controalele și la Primărie la Ciochina,suntem ce mai inapoiata localitate de pe drumul județean, am ajuns de rasul curcilor datorită ,, echipei " domnului primar care știe sa dea doar de băut după slujbă! Ce să le spun copiilor mei? Că așa mergeam prin noroi și eu acum 25 de ani? Ei mă intreba ce am făcut în 25 de ani și nu știu ce sa le răspund.Poate îl intreabî cineva cum nea furat din islaz și a făcut fermă, de autorizatii în nu mai întreb. Exact ca l Cocora, el dictează, băieții semnează! Nu e corect! Poate va interesează ca subiect, o să aveți ce scrie!
Danut M:
(8 Februarie 2023, 15:34)
Un hotoman pesedist. Se comporta reprezentativ pentru partidul în care se afla.
Niculina:
(8 Februarie 2023, 14:51)
Sa fie intr-un ceas bun pentru EPO, doar 70 de lichele, stati cuminti bai, ca trebui o garnitura de tren interregio sai adune, daca nu cumva mai trebui atasate vro 15 vagoane, extra. La beci cu ei.
Silica:
(8 Februarie 2023, 14:37)
Nu numai la COCORA mai sunt in westul judetului o groaza ca asta, parerea mea e ca 1 leu nu pleaca din fondurile europene, administrate de APIA, fara o probabila complicitate a bugetarilor angajati acolo. Daca probzbil se fura, se fura cu stiinta si acordul dat de, cine stie sa raspunda. Miliarde la nivel de judet!
Gae:
(7 Februarie 2023, 22:13)
Ai dreptate Vasile.Si-a alergat fratele cu arma în urma cu 20 ani.Acum sunt asociați in afaceri.Multe persoane cu pământ le-a nenorocit.
Vasile:
(7 Februarie 2023, 21:12)
Poate in sfarsit terminam cu mafia din Cocora, (...) a bagat atata spaima in oameni, de intrau in curte cand il vedeau. Cum sa mergi beat cu masina, fara sa mai ai permis si sa mai faci si pe al dracului? Are ceva victime la activ. Pacatele trebuiesc platite mai (...). E in stare sa isi bage copiii la puscarie ca sa scape el. Vorbeste lumea ca odata a tras cu arma si dupa fratele sau care era mare ofiter de politie! O fi adevarat? Va dati seama ce sute de mii de euro a incasat si ne rade in fata?
MMC:
(7 Februarie 2023, 20:17)
La multi ani cu executare!
Primaru':
(7 Februarie 2023, 11:02)
S-a dus (...) fratelo de la Ipj, se duce si asta de la cocora. 2 gunoaie!

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Vineri 24 Mar 2023
177 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
« 1 3 4 5 6 7 8 9 415 416
Slobozia: Acțiuni prevenitve desfășurate de polițiști

Slobozia: Acțiuni prevenitve desfășurate de polițiști

Miercuri, 22 martie a.c., polițiștii din cadrul Compartimentul de Analiză și Prevenire a Criminalității, cu sprijinul polițiștilor Serviciului Poliției Transporturi Ialomița au desfășurat activități informativ ...[citește_toată_știrea]

23 Martie 2023, 14:40
(142 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Campanie de recrutare în liceele din județ

IPJ Ialomița: Campanie de recrutare în liceele din județ

În perioada 22-24 martie a.c., Inspectoratul de Poliție al Județului Ialomița organizează o serie de activități de promovare a profesiei în rândul elevilor aflați la final de ciclu liceal. Astfel, peste ...[citește_toată_știrea]

23 Martie 2023, 14:30
(153 vizualizări - 0 comentarii)


Rași: Autobuz ce transporta muncitori, răsturnat în șanț

Rași: Autobuz ce transporta muncitori, răsturnat în șanț

Miercuri, 22 martie a.c., în zona localității Rași, un autobuz ce transporta muncitori, pe ruta Călărași-Buzău, s-a răsturnat într-un șanț de pe marginea drumului. În mijlocul de transport se aflau 41 de ...[citește_toată_știrea]

22 Martie 2023, 07:30
(596 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Secțiunea Mica Publicitate
a fost actualizată!
Cele mai noi anunțuri din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri on-line!

21 Martie 2023, 19:10


IȘJ Ialomița: Peste 2000 de elevi au participat la simularea Evaluării Naționale

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului Școlar Județean Ialomița, la nivelul județului nostru, simularea Evaluării Naționale s-a desfășurat în 78 de unități școlare, înregistrând 2265 de elevi înscriși ...[citește_toată_știrea]

21 Martie 2023, 16:30
(349 vizualizări - 0 comentarii)


5

AJFP Ialomița: Luni, 27 martie 2023, termen limită pentru depunerea unor declarații fiscale

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește contribuabililor că, luni, 27 martie 2023, este termenul de depunere a următoarelor declarații fiscale: Formularul 100 ...[citește_toată_știrea]

21 Martie 2023, 10:30
(304 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Adeverințe pentru solicitanții schemei de ajutor de stat în sectorul creșterii animalelor

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) a demarat eliberarea de adeverințe pentru solicitanții schemei de ajutor de stat în sectorul creșterii animalelor, reglementată de HG nr.1179/2 ...[citește_toată_știrea]

20 Martie 2023, 17:10
(373 vizualizări - 0 comentarii)


7
RAJA Constanța: Număr unic la dispoziția tuturor clienților

RAJA Constanța: Număr unic la dispoziția tuturor clienților

Interacțiunea cu utilizatorul serviciilor de alimentare cu apă și/sau de canalizare este extrem de importantă pentru RAJA Constanța. De aceea, serviciul de Call Center pus la dispoziția ...[citește_toată_știrea]

20 Martie 2023, 15:15
(412 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Spațiul Privat Virtual, obligatoriu

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii persoane juridice, asocierile și alte entități fără personalitate juridică, precum și persoanele fizice care desfășoară o ...[citește_toată_știrea]

20 Martie 2023, 11:40
(456 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la o casă din Dridu

Incendiu la o casă din Dridu

Sâmbătă, 18 martie a.c., în jurul orelor 22,30, pompieri dini Urziceni au fost solicitați să intervină la stingerea unui incendiu izbucnit la locuința unui cetățean din localitatea Dridu. Pentru misiune ...[citește_toată_știrea]

20 Martie 2023, 10:20
(395 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Dridu incendiu


Vlădeni: Cadavrul unui bărbat, scos din apele râului Ialomița

Sâmbătă, 18 martie a.c., pompierii și paramedicii SMURD au intervenit pentru scoaterea unui cadavru din apele râului Ialomița, în zona localității Vlădeni. Din primele informații, trupul neînsuflețit aparține ...[citește_toată_știrea]

18 Martie 2023, 13:30
(1025 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: 2,348 milioane de lei, sume stabilite suplimentar în urma inspecțiilor fiscale efectuate în luna februarie 2023

Inspectorii fiscali din cadrul Administrației Județene a Finanțelor Publice Ialomița au efectuat, în luna februarie a.c., 43 inspecții fiscale, 9 controale inopinate precum și 13 verificări documentare ...[citește_toată_știrea]

17 Martie 2023, 10:50
(884 vizualizări - 3 comentarii)


RAJA Constanța: Atenție, se oprește apa în Cartierul Buliga din Fetești!

Echipele RAJA Constanța intervin pentru remedierea unei avarii survenite pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 110 mm, de pe strada Turnu Severin din Fetești. În vederea executării acestor lucrări ...[citește_toată_știrea]

17 Martie 2023, 10:30
(853 vizualizări - 0 comentarii)


Instituția Prefectului Ialomița: Fonduri PNRR pentru înființarea perdelelor forestiere

Instituția Prefectului Ialomița: Fonduri PNRR pentru înființarea perdelelor forestiere

Joi, 16 martie 2023, prefectul județului, Constantin Marin a participat alături de deputatul Ștefan Mușoiu, vicepreședintele Consiliului Județean Ialomița, Cătălin Grigore, secretarul de stat în cadrul ...[citește_toată_știrea]

16 Martie 2023, 15:00
(991 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Luni, 20 martie 2023, termen-limită pentru depunerea unor declarații fiscale

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește contribuabililor că luni, 20 martie 2023, este termenul-limită de depunere al următoarelor declarații fiscale: Formularul 010 ...[citește_toată_știrea]

16 Martie 2023, 10:50
(770 vizualizări - 0 comentarii)


Protopopiatul Slobozia: «Donează sânge! Salvează o viață!»

Miercuri, 15 martie 2023, Protopopiatul Slobozia în parteneriat cu Centrul Județean de Transfuzie Ialomița au organizat o campanie de donare de sânge la sediul Căminului Cultural din localitatea Ograda ...[citește_toată_știrea]

15 Martie 2023, 15:25
(891 vizualizări - 1 comentariu)


AJFP Ialomița: 31 martie 2023, termenul-limită pentru înregistrarea contractelor de închiriere

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii persoane fizice care au aflate în derulare, la data de 1 ianuarie 2023, contracte de închiriere, că au obligația înregistrarii ...[citește_toată_știrea]

15 Martie 2023, 13:50
(969 vizualizări - 1 comentariu)


ISU Ialomița: Atenție la igienizarea terenurilor!

ISU Ialomița: Atenție la igienizarea terenurilor!

În ultimele 7 zile, pompierii ialomițeni au intervenit pentru limitarea și lichidarea unui număr de 15 incendii de vegetație uscată și stuf, produse în mai multe localități de pe raza județului Ialomița ...[citește_toată_știrea]

15 Martie 2023, 11:05
(967 vizualizări - 0 comentarii)


APIA primește Cereri de plată aferente anului 2023 pentru schema de ajutor de stat «Sprijin pentru prima împădurire și crearea de suprafețe împădurite»

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează beneficiarii Schemei de ajutor de stat «Sprijin pentru prima împădurire și crearea de suprafețe împădurite» aferentă Măsurii 8, Submăsura ...[citește_toată_știrea]

15 Martie 2023, 10:20
(1008 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: În februarie 2023 s-a rambursat TVA în valoare de 2,65 milioane de lei

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița, prin structurile sale fiscal-teritoriale, a rambursat în luna februarie 2023, conform selecției naționale, TVA în valoare de 2,65 milioane de lei, ...[citește_toată_știrea]

14 Martie 2023, 15:10
(1065 vizualizări - 0 comentarii)


Ograda: Camion răsturnat în șanț

Ograda: Camion răsturnat în șanț

Marți, 14 martie a.c., pompierii din Țăndărei au intervenit la un accident rutier în care a fost implicat un camion, în comuna Ograda. În urma evenimentului rutier a rezultat o victimă încarcerată, dar ...[citește_toată_știrea]

14 Martie 2023, 11:10
(1110 vizualizări - 0 comentarii)


Borănești: Locuință cuprinsă de flăcări

Pompierii din Urziceni au intervenit, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD pentru lichidarea unui incendiu produs la o casă în comuna Borănești. Au ars articole textile, ...[citește_toată_știrea]

14 Martie 2023, 11:00
(1004 vizualizări - 0 comentarii)


Accidente la Valea Ciorii, Ion Roată, Coșereni și Movilița

Accidente la Valea Ciorii, Ion Roată, Coșereni și Movilița

Vineri, 10 martie a.c., Stația de Pompieri Țăndărei a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor, la un accident rutier ...[citește_toată_știrea]

13 Martie 2023, 12:20
(1153 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Încasări de 88,83 milioane de lei la bugetul general consolidat, în februarie 2023

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița a contabilizat, în luna februarie a anului 2023, venituri nete la bugetul general consolidat al statului în sumă totală de 88,83 milioane de lei. Astfel ...[citește_toată_știrea]

10 Martie 2023, 12:40
(1410 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiune pentru prevenirea consumului de alcool la volan

IPJ Ialomița: Acțiune pentru prevenirea consumului de alcool la volan

Joi, 9 martie a.c., polițiștii ialomițeni au desfășurat mai multe acțiuni pentru prevenirea și combaterea accidentelor rutiere cauzate de șoferii care conduc sub influența băuturilor alcoolice ori a substanțelor ...[citește_toată_știrea]

10 Martie 2023, 11:40
(1557 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiuni preventive în zona gărilor

IPJ Ialomița: Acțiuni preventive în zona gărilor

Joi, 9 martie a.c., polițiștii ialomițeni au organizat activități de prevenire a infracțiunilor în zona gărilor din Slobozia, Urziceni, Fetești și Țăndărei. Scopul activităților a constat în informarea ...[citește_toată_știrea]

10 Martie 2023, 11:30
(1969 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Atenție, se oprește apa în mai multe zone din Fetești!

În perioada 9 martie 2023, orele 23,00-10 februarie 2023, ora 06,00, RAJA Constanța va întrerupe furnizarea apei potabile pentru realizarea unor lucrări de racordare a noilor conducte la sistemul centralizat ...[citește_toată_știrea]

8 Martie 2023, 18:50
(1599 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: A căzut cu mașina de pe un pod rutier

Urziceni: A căzut cu mașina de pe un pod rutier

Un grav accident s-a produs marți, 7 martie a.c., la ieșirea din Urziceni către Buzău. O mașină înmatriculată în Ialomița, în care se aflau două persoane, a căzut de pe podul rutier din zonă, într-un canal ...[citește_toată_știrea]

7 Martie 2023, 12:40
(2221 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Minor cercetat penal pentru furtul unei mașini

Fetești: Minor cercetat penal pentru furtul unei mașini

Luni, 6 martie a.c., polițiștii din Fetești au fost sesizați de un bărbat, în vârstă de 72 de ani, cu privire la faptul că a lăsat autoturismul parcat pe o stradă din Fetești pentru a merge la cumpărături ...[citește_toată_știrea]

7 Martie 2023, 11:00
(1955 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Vineri, 10 martie 2023, termen pentru depunerea unor declarații fiscale

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește persoanelor impozabile, înregistrate în scopuri de TVA care nu au depășit plafonul de scutire și care doresc să fie scoase din evidența ...[citește_toată_știrea]

7 Martie 2023, 10:30
(2208 vizualizări - 0 comentarii)


« 1 3 4 5 6 7 8 9 415 416
Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...