Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Europarlamentarul Dan Motreanu a deschis Parlamentul European pentru aleșii locali din Ialomița

Primarii ialomițeni PNL, la Bruxelles cu jalbele-n proțap

Europarlamentarul Dan Motreanu a deschis Parlamentul European pentru aleșii locali din Ialomița

bonus: «România se află în cel mai bun moment al său!»

În perioada 11-13 mai 2022, două delegații de aleși locali din Ialomița și Brăila au parti­cipat la o întâlnire de lucru la Bruxelles, organizată de europarlamentarul PNL Dan Motreanu. Întâlnirea, anunțată inițial drept una formală, a devenit pentru invitați un prilej de a explica și a cere măsuri administrative absolut necesare pentru absorbția de fonduri europene. «Suntem printre țările Uniunii Europene care au recunoscut că nu au capacitatea administrativă de a absorbi aceste fonduri europene. Inițial, în această situație au fost 17 țări... Acum au rămas 6. Din păcate, ne numărăm și noi printre ele!» a declarat în cadrul întâlnirii cu primarii europarlamentarul Dan Motreanu. La întâlnire a participat și europarlamentarul Rareș Bogdan, liderul grupului de europarlamentari PNL din PPE. Acesta a susținut că România trebuie să identifice cu orice preț soluții de majorare a gradului de absorbție al fondurilor europene.

Bruxelles, Mecca administrației locale românești Anual, fiecare europarlamentar român are dreptul legal de a invita la Bruxelles 100 de persoane pentru ședințe de lucru sau întâlniri informative care promovează activitatea României în UE. În perioada 11-13 mai 2022, a venit rândul a două delegații de aleși locali din Ialomița și Brăila, invitați în Parlamentul European de către europarlamentarul român Dan Motreanu. Printre cei invitați s-au numărat primarul Sloboziei, Dragoș Soare, edilii localităților Făcăeni, Sălcioara, Bucu, Ciulnița, Andrășești, Bordușani, Coșereni, etc. Vizita de numai o zi în Parlamentul European a culminat cu o întâlnire la care au participat europarlamentarul Dan Motreanu, liderul grupului de europarlamentari PNL din PPE, Rareș Bogdan și europarlamentarul Gheorghe Vlad Nistor. Cei trei au prezentat invitaților situația de facto a negocierilor politice privind sumele alocate de UE României în actualul exercițiu financiar și perspectivele de dezvoltare economică în actualul context geo-politic generat de declanșarea războiului din Ucraina. Întâlnirea a durat mai bine de două ore și a depășit granițele formale impuse de regulamentele Instituției.

Cu jalba-n proțap prin Parlamentul Europei Plini de frustrări administrative și extrem de motivați, edilii locali din cele două județe au cerut la unison europarlamentarilor români prezenți să modifice legislația privind accesarea fondurilor europene. Deși aparent antagonice, opi­niile primarilor ialomițeni vizează pro­bleme de fond care în curând vor deveni insurmontabile. «Există funcționari pu­blici care sabotează proiectele europene aflate în derulare... Am un proiect în va­loare de 6 milioane de euro care riscă să fie blocat din această cauză!» a susținut public, la Bruxelles, primarul Sloboziei, Dragoș Soare. «Salarizarea pesonalului din administrația publică implicat în accesarea de fonduri europene este deficitară. La Andrășești au plecat doi funcționari publici numai în ultima săptămână. Pentru bani mai mulți și responsabilități mai puține...» a susținut primarul comunei Andrășești, Vasile Adrian. «Am un proiect derulat în cadrul Programului Operațional Regional. Și trebuie avizat de Minister... Doamna de acolo, cea care ne controlează, a spus că nu este o prioritate pentru ea. Noi am luat banii, iar acum au început să vină facturi cu pena­lități pentru că nu ne-au făcut decontul. Iar contractul a expirat... Și toate astea se întâmplă deoarece pentru doamna respectivă proiectul nostru nu e o prioritate...» a declarat primarul comunei Făcăeni, Nuți Roșu.

Dan Motreanu crede că România poate mai mult Problemele reclamate de către primarii ialomițeni nu reprezintă o surpriză pentru europarlamentarii români. Dan Motreanu a susținut în fața celor prezenți că problemele cu care se confruntă administrația din România se regăsesc la nivelul a cel puțin 6 state europene: «Suntem printre țările Uniunii Europene care au recunoscut că nu au capacitatea administrativă de a absorbi aceste fonduri europene. Inițial, în această situație au fost 17 țări... Acum au rămas 6. Din păcate, ne numărăm și noi printre ele! Problema noastră nu este că avem prea mulți funcționari publici. Cu 1,2 milioane de funcționari publici în România suntem sub media Uniunii Europene... Problema e că avem prea puțină forță de muncă angrenată în sectorul privat! În aceste condiții, prioritatea noastră o reprezintă identificarea de oportunități care să permită crearea de locuri de muncă și susținerea sectorului privat în România. Aceasta este provocarea la care răspundem. Și vă asigur că facem toate eforturile de care suntem capabili, ca parlamentari și ca țară, pentru a negocia în favoarea României. Fără acest efort nu am fi fost azi aici, chiar dacă aparent rezultatele sunt modeste...».

Soluția lui Rareș Bogdan
Rezultatele modeste ale României au fost descrise celor prezenți de către europarlamentarul Rareș Bogdan. Potrivit declarațiilor făcute de acesta, gradul de absorbție al fondurilor europene în România depășește cu greutate procentul de 50% din sumele aflate la dispoziție, procent care se află la mare distanță de cel al unor țări precum Polonia, Italia sau Irlanda, care se apropie de procentul de 100% grad de absorbție: «Avem cele mai greoaie proceduri din Europa, proceduri pe care nu le-a impus Europa, ci noi înșine... Dacă vă veți întâlni cu un polonez care a accesat fonduri europene, veți constata că grosimea dosarului pentru un proiect în valoare de 40 milioane de euro nu este nici jumătate din înălțimea unui telefon mobil. Atât!». În opinia lui Rareș Bogdan, rolul europarlamentarilor români este de a obține alocări bugetare mai mari în fiecare ciclu financiar și pentru toate programele existente, urmând ca mecanismele naționale de absorbție a acestor fonduri să fi exemplificate la nivel guvernamental în România. «Soluția nu am inventat-o eu! Ea există... Atunci când și-au dat seama că nu pot accesa bani europeni, polonezii au apelat la specialiști din alte țări. Grecii i-au angajat pur și simplu, iar unii dintre acești specialiști au rămas pentru totdeauna acolo. E o soluție din multe posibile, evident... Dar depinde exclusiv de noi, acolo, acasă, să le identificăm!» a susținut Rareș Bogdan.

Dan Motreanu, un europarlamentar de cursă lungă
«România se află în cel mai bun moment al său!»
Europarlamentar la primul mandat, Dan Motreanu a ajuns în Parlamentul European în 2019, după o cursă de anduranță prin politică și administrație. A fost deputat în perioada 2004-2016 (3 mandate). A obținut primul mandat pe listele Alianței DA PNL-PD, în circumscripția București, iar pe următoarele două le-a câștigat în Călărași. Din 2019 este membru al Parlamentului European, vicepreședinte al Comisiei pentru mediu, sănătate publică și siguranță alimentară (ENVI), membru al Comisiei pentru piața internă și protecția consumatorilor (IMCO), membru al Comisiei de anchetă privind protecția animalelor în timpul transportului și membru supleant al Comisiei pentru agricultură și dezvoltare rurală (AGRI).
Viața la 10000 de euro lunar Pentru un om care câștigă 10000 de euro lunar, europarlamentarul Dan Motreanu nu pare un om fericit. Constrângerile din marea familie a Popularilor Europeni sunt draconice, politica negocierilor tripartite consumă timp și resurse, viața poleită de la Bruxelles nu poate ascunde pro­blemele din țară. E europarlamentar al unei țări mici, a cărei poziție în Europa trebuie rescrisă și negociată permanent: «Nu înțelegem pentru că nu vrem... Dar știm că e adevărat! România e o netă beneficiară a fondurilor europene, indiferent de problemele cu care se confruntă în privința absorbției banilor. Raportul între ceea ce contribuim la bugetul Uniunii Europene și ceea ce primim este infinit pozitiv pentru noi... Este un lucru pe care trebuie să îl știe fiecare român și e foarte important că bugetul pe care îl avem de la UE ne permite să dezvoltăm foarte multe proiecte acasă și să recuperăm deficite și decalaje pe care le avem față de alte țări din UE, pornind de la infrastructura din toate domeniile și până la tehnologie... Dincolo de problemele cu care se confruntă, România se află în cel mai bun moment al său!» explică Dan Motreanu poziția și viziunea sa după 4 ani în Parla­mentul European, dintre care 2 au fost sabotați constant de pandemie.
O perspectivă de 80 miliarde de euro Apelul la echilibru pe care îl promovează Dan Motreanu este, înainte de toate, o consecință a activității de europarlamentar. Experiența de europarlamentar și cele 3 mandate de parlamentar i-au permis să înțeleagă deplin un adevăr altfel banal. «Doar prin nego­cieri permanente putem reuși. În următorii 10 ani avem de absorbit aproximativ 80 mi­liarde de euro. Banii ăștia s-ar putea regăsi în viața fiecărui român, în buzunarul său sau în serviciile pe care le putem oferi prin acești bani... În plus, avem acest sistem de garanție NATO care, repet, ne permite să susținem că suntem în cel mai bun moment pe care România l-a avut vreodată! Pericolul de la Est a existat dintotdeauna, dar e prima dată când avem o umbrelă eficientă...» susține, de asemenea, Dan Motreanu. În opinia sa, singura șansă pentru ca România să depășească statutul de țară neguvernabilă administrativ o repre­zintă investițiile în Educație. În opinia sa, la acest moment, decalajele dintre România și țările Europei se adâncesc din cauza sistemelor de Educație diferite și a constrânge­rilor care apar. «Tinerii României au o inteligență nativă și, dacă investim în Educație, România poate crește ca țară în perioada imediat următoare... Iar aici vorbim de ani, nu de mandate sau decenii!» a adăugat europarlamentarul Dan Motreanu.

Ce a făcut Europa pentru Ialomița?
Unul dintre cele mai interesante momente ale acestei întâlniri politice de la Bruxelles l-a reprezentat cel care a vizat prezentarea investițiilor realizate cu ajutorul fondurilor europene în Ialomița. Valoarea totală a exemplelor de investiții finalizate și funcționale de la nivelul județului se ridică la 60 mi­lioane de lei. Din păcate, aceste investiții considerate finalizate fie aduc beneficii infime județului, fie nu aduc niciun beneficiu...
În universul nostru nu e la fel ca-n al lor Conform site-ului prezentat delegației de aleși din Ialomița (https://what-europe-does-for-me.eu), la nivelul Parlamentului European există informații centralizate privitoare la investițiile realizate în județ. Lista nu epuizează investițiile existente și finalizate, însă confirmă diferențele dintre statistici și realitate. «În beneficiul infrastructurii educaționale a județului, fonduri europene de peste 22  milioane de lei au fost alocate pentru extinderea și moder­nizarea Liceului Teoretic „Carol I“ Fetești. Liceul are acum un nou corp de școală cu 10 săli de clasă, sală de festi­vități, sală de sport, cantină, internat pentru elevi și un bloc de garsoniere pentru profesorii navetiști. Fondul European Regional a susținut și o întreagă serie de proiecte pentru valorificarea potențialului stațiunii Amara. Aproape 13 milioane de lei au fost alocați pentru reabilitarea Parcului Dendrologic din stațiune, iar refacerea și modernizarea infrastructurii de drumuri a beneficiat de 11,3 milioane de lei. Parcul fotovoltaic cu putere instalată de 100 kW, rea­lizat cu fonduri europene în valoare de 1,8 milioane de lei și funcțional din 2016, contribuie la acoperirea consumului instituțiilor publice și a iluminatului stradal din localitate. Revenirea stațiunii la vechea ei glorie continuă cu un proiect de 11,6 mi­lioane de lei din Fondul Regional pentru reabilitarea Grădinii de Vară» se arată în prezentarea făcută Ialomiței.

21 Mai 2022, 09:20 (6796 vizualizări - 3 comentarii)

Citiți și:
«Fermierii români sunt dezavantajați de concurența cerealelor provenite din Ucraina!»

Comentariile cititorilor:


Votant:
(23 Mai 2022, 15:37)
S-au dus primarii la Bruxelles, cât sā se tragā în pozā. La Ciulnița a fost ziua comunei. Bere și circ. Distracție pe cinste, difuzatā în direct. Cântāreți de mâna, era sā-i flatez sā scriu a doua. Nici vorbā. Participanți, cei care sunt abonați la pomeni de Paște, Crāciun și alte sārbātori, la pachete și ajutor social. Artificii. Chelului, tichie de mārgāritar.Investiții, da. La Ciulnița. În rest câte un WC. Primarul s-a umflat pe scenā pe post de DJ. Mult prost gust5.
Gigel:
(21 Mai 2022, 23:12)
La Bucu mai facem ceva cu ocazia asta? Au trecut 5-10 ani de la ultimele lucrari pentru populatie. In rest…ne-au cam depasit toate comunele. S-a lasat pe o ureche Dnul Primar…a fost mereu laudat, ca a obosit saracul… E ocupat mai nou si cu porcii si mieii, pe langa agricultura. Sa se intoarca in privat atunci, sau lumea e atat de limitata in cat sa il voteze pentru 100 de metri de noi trotuare. Ziceam si noi..e sat/comuna langa Slobozia, nu e in fundul Judetului. Merita ca in BUCU sa fie mai mukte investitii publice care sa atraga investitii private. Doamne ajuta!
Bebe:
(21 Mai 2022, 10:00)
Mai europarlamentari buni, spuneri-mi ce fumati de vedeti toate realizarile astea minunate din Ialomita....

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
26 Mar 2023
91 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
« 1 3 4 5 6 7 8 9 416 417
Slobozia: S-a încheiat restaurarea Bisericii de Lemn «Sf. Nicolae»

Slobozia: S-a încheiat restaurarea Bisericii de Lemn «Sf. Nicolae»

Depus pentru finanțare în anul 2017, proiectul privind restaurarea și conservarea Bisericii de Lemn «Sf. Nicolae» Slobozia s-a încheiat vineri, 24 martie a.c., o dată cu recepția obiectivului. Lăcașul de ...[citește_toată_știrea]

24 Martie 2023, 15:00
(416 vizualizări - 0 comentarii)


IJJ Ialomița: 173 de ani de la înființarea Jandarmeriei Române

IJJ Ialomița: 173 de ani de la înființarea Jandarmeriei Române

Anul acesta, pe data de 3 aprilie, se împlinesc 173 de ani de la înființarea Jandarmeriei Române. Pentru a marca acest moment aniversar, Jandarmeria Ialomița organizează o serie de manifestări dedicate ...[citește_toată_știrea]

24 Martie 2023, 14:00
(262 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Lista seminariilor web pentru luna aprilie, publicată pe portalul ANAF

ANAF a publicat pe portalul propriu, la rubrica «Asistență contribuabili/Servicii oferite contribuabililor», lista seminariilor web care se vor desfășura în luna aprilie 2023. Preponderent, temele din luna ...[citește_toată_știrea]

24 Martie 2023, 11:40
(245 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: Comerț ilegal cu animale, la Slobozia

Miercuri, 22 martie a.c., pe raza municipiului Slobozia a fost identificat un bărbat, domiciliat în județul Brăila, care transporta ilegal animale (5 porcine, 2 cabaline). În urma extinderii verificărilor ...[citește_toată_știrea]

24 Martie 2023, 11:30
(254 vizualizări - 0 comentarii)


Caravana SMURD «Fii pregătit!» ajunge în comunitățile rurale din Ialomița

În perioada 27-31 martie a.c, Caravana SMURD «Fii pregătit!» și Centrul Mobil de Instruire a Populației pentru Răspuns la Situații de Urgență vor fi prezente în județul Ialomița, pe raza localităților ...[citește_toată_știrea]

24 Martie 2023, 10:40
(250 vizualizări - 0 comentarii)


5
Slobozia: Acțiuni prevenitve desfășurate de polițiști

Slobozia: Acțiuni prevenitve desfășurate de polițiști

Miercuri, 22 martie a.c., polițiștii din cadrul Compartimentul de Analiză și Prevenire a Criminalității, cu sprijinul polițiștilor Serviciului Poliției Transporturi Ialomița au desfășurat activități informativ ...[citește_toată_știrea]

23 Martie 2023, 14:40
(412 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Campanie de recrutare în liceele din județ

IPJ Ialomița: Campanie de recrutare în liceele din județ

În perioada 22-24 martie a.c., Inspectoratul de Poliție al Județului Ialomița organizează o serie de activități de promovare a profesiei în rândul elevilor aflați la final de ciclu liceal. Astfel, peste ...[citește_toată_știrea]

23 Martie 2023, 14:30
(389 vizualizări - 0 comentarii)


7
Rași: Autobuz ce transporta muncitori, răsturnat în șanț

Rași: Autobuz ce transporta muncitori, răsturnat în șanț

Miercuri, 22 martie a.c., în zona localității Rași, un autobuz ce transporta muncitori, pe ruta Călărași-Buzău, s-a răsturnat într-un șanț de pe marginea drumului. În mijlocul de transport se aflau 41 de ...[citește_toată_știrea]

22 Martie 2023, 07:30
(853 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Secțiunea Mica Publicitate
a fost actualizată!
Cele mai noi anunțuri din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri on-line!

21 Martie 2023, 19:10


IȘJ Ialomița: Peste 2000 de elevi au participat la simularea Evaluării Naționale

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului Școlar Județean Ialomița, la nivelul județului nostru, simularea Evaluării Naționale s-a desfășurat în 78 de unități școlare, înregistrând 2265 de elevi înscriși ...[citește_toată_știrea]

21 Martie 2023, 16:30
(663 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Luni, 27 martie 2023, termen limită pentru depunerea unor declarații fiscale

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește contribuabililor că, luni, 27 martie 2023, este termenul de depunere a următoarelor declarații fiscale: Formularul 100 ...[citește_toată_știrea]

21 Martie 2023, 10:30
(529 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Adeverințe pentru solicitanții schemei de ajutor de stat în sectorul creșterii animalelor

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) a demarat eliberarea de adeverințe pentru solicitanții schemei de ajutor de stat în sectorul creșterii animalelor, reglementată de HG nr.1179/2 ...[citește_toată_știrea]

20 Martie 2023, 17:10
(618 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Număr unic la dispoziția tuturor clienților

RAJA Constanța: Număr unic la dispoziția tuturor clienților

Interacțiunea cu utilizatorul serviciilor de alimentare cu apă și/sau de canalizare este extrem de importantă pentru RAJA Constanța. De aceea, serviciul de Call Center pus la dispoziția ...[citește_toată_știrea]

20 Martie 2023, 15:15
(668 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Spațiul Privat Virtual, obligatoriu

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii persoane juridice, asocierile și alte entități fără personalitate juridică, precum și persoanele fizice care desfășoară o ...[citește_toată_știrea]

20 Martie 2023, 11:40
(701 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la o casă din Dridu

Incendiu la o casă din Dridu

Sâmbătă, 18 martie a.c., în jurul orelor 22,30, pompieri dini Urziceni au fost solicitați să intervină la stingerea unui incendiu izbucnit la locuința unui cetățean din localitatea Dridu. Pentru misiune ...[citește_toată_știrea]

20 Martie 2023, 10:20
(643 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Dridu incendiu


Vlădeni: Cadavrul unui bărbat, scos din apele râului Ialomița

Sâmbătă, 18 martie a.c., pompierii și paramedicii SMURD au intervenit pentru scoaterea unui cadavru din apele râului Ialomița, în zona localității Vlădeni. Din primele informații, trupul neînsuflețit aparține ...[citește_toată_știrea]

18 Martie 2023, 13:30
(1318 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: 2,348 milioane de lei, sume stabilite suplimentar în urma inspecțiilor fiscale efectuate în luna februarie 2023

Inspectorii fiscali din cadrul Administrației Județene a Finanțelor Publice Ialomița au efectuat, în luna februarie a.c., 43 inspecții fiscale, 9 controale inopinate precum și 13 verificări documentare ...[citește_toată_știrea]

17 Martie 2023, 10:50
(1197 vizualizări - 3 comentarii)


RAJA Constanța: Atenție, se oprește apa în Cartierul Buliga din Fetești!

Echipele RAJA Constanța intervin pentru remedierea unei avarii survenite pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 110 mm, de pe strada Turnu Severin din Fetești. În vederea executării acestor lucrări ...[citește_toată_știrea]

17 Martie 2023, 10:30
(1131 vizualizări - 0 comentarii)


Instituția Prefectului Ialomița: Fonduri PNRR pentru înființarea perdelelor forestiere

Instituția Prefectului Ialomița: Fonduri PNRR pentru înființarea perdelelor forestiere

Joi, 16 martie 2023, prefectul județului, Constantin Marin a participat alături de deputatul Ștefan Mușoiu, vicepreședintele Consiliului Județean Ialomița, Cătălin Grigore, secretarul de stat în cadrul ...[citește_toată_știrea]

16 Martie 2023, 15:00
(1258 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Luni, 20 martie 2023, termen-limită pentru depunerea unor declarații fiscale

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește contribuabililor că luni, 20 martie 2023, este termenul-limită de depunere al următoarelor declarații fiscale: Formularul 010 ...[citește_toată_știrea]

16 Martie 2023, 10:50
(1023 vizualizări - 0 comentarii)


Protopopiatul Slobozia: «Donează sânge! Salvează o viață!»

Miercuri, 15 martie 2023, Protopopiatul Slobozia în parteneriat cu Centrul Județean de Transfuzie Ialomița au organizat o campanie de donare de sânge la sediul Căminului Cultural din localitatea Ograda ...[citește_toată_știrea]

15 Martie 2023, 15:25
(1159 vizualizări - 1 comentariu)


AJFP Ialomița: 31 martie 2023, termenul-limită pentru înregistrarea contractelor de închiriere

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii persoane fizice care au aflate în derulare, la data de 1 ianuarie 2023, contracte de închiriere, că au obligația înregistrarii ...[citește_toată_știrea]

15 Martie 2023, 13:50
(1232 vizualizări - 1 comentariu)


ISU Ialomița: Atenție la igienizarea terenurilor!

ISU Ialomița: Atenție la igienizarea terenurilor!

În ultimele 7 zile, pompierii ialomițeni au intervenit pentru limitarea și lichidarea unui număr de 15 incendii de vegetație uscată și stuf, produse în mai multe localități de pe raza județului Ialomița ...[citește_toată_știrea]

15 Martie 2023, 11:05
(1239 vizualizări - 0 comentarii)


APIA primește Cereri de plată aferente anului 2023 pentru schema de ajutor de stat «Sprijin pentru prima împădurire și crearea de suprafețe împădurite»

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează beneficiarii Schemei de ajutor de stat «Sprijin pentru prima împădurire și crearea de suprafețe împădurite» aferentă Măsurii 8, Submăsura ...[citește_toată_știrea]

15 Martie 2023, 10:20
(1242 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: În februarie 2023 s-a rambursat TVA în valoare de 2,65 milioane de lei

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița, prin structurile sale fiscal-teritoriale, a rambursat în luna februarie 2023, conform selecției naționale, TVA în valoare de 2,65 milioane de lei, ...[citește_toată_știrea]

14 Martie 2023, 15:10
(1333 vizualizări - 0 comentarii)


Ograda: Camion răsturnat în șanț

Ograda: Camion răsturnat în șanț

Marți, 14 martie a.c., pompierii din Țăndărei au intervenit la un accident rutier în care a fost implicat un camion, în comuna Ograda. În urma evenimentului rutier a rezultat o victimă încarcerată, dar ...[citește_toată_știrea]

14 Martie 2023, 11:10
(1318 vizualizări - 0 comentarii)


Borănești: Locuință cuprinsă de flăcări

Pompierii din Urziceni au intervenit, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD pentru lichidarea unui incendiu produs la o casă în comuna Borănești. Au ars articole textile, ...[citește_toată_știrea]

14 Martie 2023, 11:00
(1314 vizualizări - 0 comentarii)


Accidente la Valea Ciorii, Ion Roată, Coșereni și Movilița

Accidente la Valea Ciorii, Ion Roată, Coșereni și Movilița

Vineri, 10 martie a.c., Stația de Pompieri Țăndărei a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor, la un accident rutier ...[citește_toată_știrea]

13 Martie 2023, 12:20
(1394 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Încasări de 88,83 milioane de lei la bugetul general consolidat, în februarie 2023

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița a contabilizat, în luna februarie a anului 2023, venituri nete la bugetul general consolidat al statului în sumă totală de 88,83 milioane de lei. Astfel ...[citește_toată_știrea]

10 Martie 2023, 12:40
(1666 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiune pentru prevenirea consumului de alcool la volan

IPJ Ialomița: Acțiune pentru prevenirea consumului de alcool la volan

Joi, 9 martie a.c., polițiștii ialomițeni au desfășurat mai multe acțiuni pentru prevenirea și combaterea accidentelor rutiere cauzate de șoferii care conduc sub influența băuturilor alcoolice ori a substanțelor ...[citește_toată_știrea]

10 Martie 2023, 11:40
(1814 vizualizări - 0 comentarii)


« 1 3 4 5 6 7 8 9 416 417
Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...