Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Europarlamentarul Dan Motreanu a deschis Parlamentul European pentru aleșii locali din Ialomița

Primarii ialomițeni PNL, la Bruxelles cu jalbele-n proțap

Europarlamentarul Dan Motreanu a deschis Parlamentul European pentru aleșii locali din Ialomița

bonus: «România se află în cel mai bun moment al său!»

În perioada 11-13 mai 2022, două delegații de aleși locali din Ialomița și Brăila au parti­cipat la o întâlnire de lucru la Bruxelles, organizată de europarlamentarul PNL Dan Motreanu. Întâlnirea, anunțată inițial drept una formală, a devenit pentru invitați un prilej de a explica și a cere măsuri administrative absolut necesare pentru absorbția de fonduri europene. «Suntem printre țările Uniunii Europene care au recunoscut că nu au capacitatea administrativă de a absorbi aceste fonduri europene. Inițial, în această situație au fost 17 țări... Acum au rămas 6. Din păcate, ne numărăm și noi printre ele!» a declarat în cadrul întâlnirii cu primarii europarlamentarul Dan Motreanu. La întâlnire a participat și europarlamentarul Rareș Bogdan, liderul grupului de europarlamentari PNL din PPE. Acesta a susținut că România trebuie să identifice cu orice preț soluții de majorare a gradului de absorbție al fondurilor europene.

Bruxelles, Mecca administrației locale românești Anual, fiecare europarlamentar român are dreptul legal de a invita la Bruxelles 100 de persoane pentru ședințe de lucru sau întâlniri informative care promovează activitatea României în UE. În perioada 11-13 mai 2022, a venit rândul a două delegații de aleși locali din Ialomița și Brăila, invitați în Parlamentul European de către europarlamentarul român Dan Motreanu. Printre cei invitați s-au numărat primarul Sloboziei, Dragoș Soare, edilii localităților Făcăeni, Sălcioara, Bucu, Ciulnița, Andrășești, Bordușani, Coșereni, etc. Vizita de numai o zi în Parlamentul European a culminat cu o întâlnire la care au participat europarlamentarul Dan Motreanu, liderul grupului de europarlamentari PNL din PPE, Rareș Bogdan și europarlamentarul Gheorghe Vlad Nistor. Cei trei au prezentat invitaților situația de facto a negocierilor politice privind sumele alocate de UE României în actualul exercițiu financiar și perspectivele de dezvoltare economică în actualul context geo-politic generat de declanșarea războiului din Ucraina. Întâlnirea a durat mai bine de două ore și a depășit granițele formale impuse de regulamentele Instituției.

Cu jalba-n proțap prin Parlamentul Europei Plini de frustrări administrative și extrem de motivați, edilii locali din cele două județe au cerut la unison europarlamentarilor români prezenți să modifice legislația privind accesarea fondurilor europene. Deși aparent antagonice, opi­niile primarilor ialomițeni vizează pro­bleme de fond care în curând vor deveni insurmontabile. «Există funcționari pu­blici care sabotează proiectele europene aflate în derulare... Am un proiect în va­loare de 6 milioane de euro care riscă să fie blocat din această cauză!» a susținut public, la Bruxelles, primarul Sloboziei, Dragoș Soare. «Salarizarea pesonalului din administrația publică implicat în accesarea de fonduri europene este deficitară. La Andrășești au plecat doi funcționari publici numai în ultima săptămână. Pentru bani mai mulți și responsabilități mai puține...» a susținut primarul comunei Andrășești, Vasile Adrian. «Am un proiect derulat în cadrul Programului Operațional Regional. Și trebuie avizat de Minister... Doamna de acolo, cea care ne controlează, a spus că nu este o prioritate pentru ea. Noi am luat banii, iar acum au început să vină facturi cu pena­lități pentru că nu ne-au făcut decontul. Iar contractul a expirat... Și toate astea se întâmplă deoarece pentru doamna respectivă proiectul nostru nu e o prioritate...» a declarat primarul comunei Făcăeni, Nuți Roșu.

Dan Motreanu crede că România poate mai mult Problemele reclamate de către primarii ialomițeni nu reprezintă o surpriză pentru europarlamentarii români. Dan Motreanu a susținut în fața celor prezenți că problemele cu care se confruntă administrația din România se regăsesc la nivelul a cel puțin 6 state europene: «Suntem printre țările Uniunii Europene care au recunoscut că nu au capacitatea administrativă de a absorbi aceste fonduri europene. Inițial, în această situație au fost 17 țări... Acum au rămas 6. Din păcate, ne numărăm și noi printre ele! Problema noastră nu este că avem prea mulți funcționari publici. Cu 1,2 milioane de funcționari publici în România suntem sub media Uniunii Europene... Problema e că avem prea puțină forță de muncă angrenată în sectorul privat! În aceste condiții, prioritatea noastră o reprezintă identificarea de oportunități care să permită crearea de locuri de muncă și susținerea sectorului privat în România. Aceasta este provocarea la care răspundem. Și vă asigur că facem toate eforturile de care suntem capabili, ca parlamentari și ca țară, pentru a negocia în favoarea României. Fără acest efort nu am fi fost azi aici, chiar dacă aparent rezultatele sunt modeste...».

Soluția lui Rareș Bogdan
Rezultatele modeste ale României au fost descrise celor prezenți de către europarlamentarul Rareș Bogdan. Potrivit declarațiilor făcute de acesta, gradul de absorbție al fondurilor europene în România depășește cu greutate procentul de 50% din sumele aflate la dispoziție, procent care se află la mare distanță de cel al unor țări precum Polonia, Italia sau Irlanda, care se apropie de procentul de 100% grad de absorbție: «Avem cele mai greoaie proceduri din Europa, proceduri pe care nu le-a impus Europa, ci noi înșine... Dacă vă veți întâlni cu un polonez care a accesat fonduri europene, veți constata că grosimea dosarului pentru un proiect în valoare de 40 milioane de euro nu este nici jumătate din înălțimea unui telefon mobil. Atât!». În opinia lui Rareș Bogdan, rolul europarlamentarilor români este de a obține alocări bugetare mai mari în fiecare ciclu financiar și pentru toate programele existente, urmând ca mecanismele naționale de absorbție a acestor fonduri să fi exemplificate la nivel guvernamental în România. «Soluția nu am inventat-o eu! Ea există... Atunci când și-au dat seama că nu pot accesa bani europeni, polonezii au apelat la specialiști din alte țări. Grecii i-au angajat pur și simplu, iar unii dintre acești specialiști au rămas pentru totdeauna acolo. E o soluție din multe posibile, evident... Dar depinde exclusiv de noi, acolo, acasă, să le identificăm!» a susținut Rareș Bogdan.

Dan Motreanu, un europarlamentar de cursă lungă
«România se află în cel mai bun moment al său!»
Europarlamentar la primul mandat, Dan Motreanu a ajuns în Parlamentul European în 2019, după o cursă de anduranță prin politică și administrație. A fost deputat în perioada 2004-2016 (3 mandate). A obținut primul mandat pe listele Alianței DA PNL-PD, în circumscripția București, iar pe următoarele două le-a câștigat în Călărași. Din 2019 este membru al Parlamentului European, vicepreședinte al Comisiei pentru mediu, sănătate publică și siguranță alimentară (ENVI), membru al Comisiei pentru piața internă și protecția consumatorilor (IMCO), membru al Comisiei de anchetă privind protecția animalelor în timpul transportului și membru supleant al Comisiei pentru agricultură și dezvoltare rurală (AGRI).
Viața la 10000 de euro lunar Pentru un om care câștigă 10000 de euro lunar, europarlamentarul Dan Motreanu nu pare un om fericit. Constrângerile din marea familie a Popularilor Europeni sunt draconice, politica negocierilor tripartite consumă timp și resurse, viața poleită de la Bruxelles nu poate ascunde pro­blemele din țară. E europarlamentar al unei țări mici, a cărei poziție în Europa trebuie rescrisă și negociată permanent: «Nu înțelegem pentru că nu vrem... Dar știm că e adevărat! România e o netă beneficiară a fondurilor europene, indiferent de problemele cu care se confruntă în privința absorbției banilor. Raportul între ceea ce contribuim la bugetul Uniunii Europene și ceea ce primim este infinit pozitiv pentru noi... Este un lucru pe care trebuie să îl știe fiecare român și e foarte important că bugetul pe care îl avem de la UE ne permite să dezvoltăm foarte multe proiecte acasă și să recuperăm deficite și decalaje pe care le avem față de alte țări din UE, pornind de la infrastructura din toate domeniile și până la tehnologie... Dincolo de problemele cu care se confruntă, România se află în cel mai bun moment al său!» explică Dan Motreanu poziția și viziunea sa după 4 ani în Parla­mentul European, dintre care 2 au fost sabotați constant de pandemie.
O perspectivă de 80 miliarde de euro Apelul la echilibru pe care îl promovează Dan Motreanu este, înainte de toate, o consecință a activității de europarlamentar. Experiența de europarlamentar și cele 3 mandate de parlamentar i-au permis să înțeleagă deplin un adevăr altfel banal. «Doar prin nego­cieri permanente putem reuși. În următorii 10 ani avem de absorbit aproximativ 80 mi­liarde de euro. Banii ăștia s-ar putea regăsi în viața fiecărui român, în buzunarul său sau în serviciile pe care le putem oferi prin acești bani... În plus, avem acest sistem de garanție NATO care, repet, ne permite să susținem că suntem în cel mai bun moment pe care România l-a avut vreodată! Pericolul de la Est a existat dintotdeauna, dar e prima dată când avem o umbrelă eficientă...» susține, de asemenea, Dan Motreanu. În opinia sa, singura șansă pentru ca România să depășească statutul de țară neguvernabilă administrativ o repre­zintă investițiile în Educație. În opinia sa, la acest moment, decalajele dintre România și țările Europei se adâncesc din cauza sistemelor de Educație diferite și a constrânge­rilor care apar. «Tinerii României au o inteligență nativă și, dacă investim în Educație, România poate crește ca țară în perioada imediat următoare... Iar aici vorbim de ani, nu de mandate sau decenii!» a adăugat europarlamentarul Dan Motreanu.

Ce a făcut Europa pentru Ialomița?
Unul dintre cele mai interesante momente ale acestei întâlniri politice de la Bruxelles l-a reprezentat cel care a vizat prezentarea investițiilor realizate cu ajutorul fondurilor europene în Ialomița. Valoarea totală a exemplelor de investiții finalizate și funcționale de la nivelul județului se ridică la 60 mi­lioane de lei. Din păcate, aceste investiții considerate finalizate fie aduc beneficii infime județului, fie nu aduc niciun beneficiu...
În universul nostru nu e la fel ca-n al lor Conform site-ului prezentat delegației de aleși din Ialomița (https://what-europe-does-for-me.eu), la nivelul Parlamentului European există informații centralizate privitoare la investițiile realizate în județ. Lista nu epuizează investițiile existente și finalizate, însă confirmă diferențele dintre statistici și realitate. «În beneficiul infrastructurii educaționale a județului, fonduri europene de peste 22  milioane de lei au fost alocate pentru extinderea și moder­nizarea Liceului Teoretic „Carol I“ Fetești. Liceul are acum un nou corp de școală cu 10 săli de clasă, sală de festi­vități, sală de sport, cantină, internat pentru elevi și un bloc de garsoniere pentru profesorii navetiști. Fondul European Regional a susținut și o întreagă serie de proiecte pentru valorificarea potențialului stațiunii Amara. Aproape 13 milioane de lei au fost alocați pentru reabilitarea Parcului Dendrologic din stațiune, iar refacerea și modernizarea infrastructurii de drumuri a beneficiat de 11,3 milioane de lei. Parcul fotovoltaic cu putere instalată de 100 kW, rea­lizat cu fonduri europene în valoare de 1,8 milioane de lei și funcțional din 2016, contribuie la acoperirea consumului instituțiilor publice și a iluminatului stradal din localitate. Revenirea stațiunii la vechea ei glorie continuă cu un proiect de 11,6 mi­lioane de lei din Fondul Regional pentru reabilitarea Grădinii de Vară» se arată în prezentarea făcută Ialomiței.

21 Mai 2022, 09:20 (1651 vizualizări - 3 comentarii)

Comentariile cititorilor:


Votant:
(23 Mai 2022, 15:37)
S-au dus primarii la Bruxelles, cât sā se tragā în pozā. La Ciulnița a fost ziua comunei. Bere și circ. Distracție pe cinste, difuzatā în direct. Cântāreți de mâna, era sā-i flatez sā scriu a doua. Nici vorbā. Participanți, cei care sunt abonați la pomeni de Paște, Crāciun și alte sārbātori, la pachete și ajutor social. Artificii. Chelului, tichie de mārgāritar.Investiții, da. La Ciulnița. În rest câte un WC. Primarul s-a umflat pe scenā pe post de DJ. Mult prost gust5.
Gigel:
(21 Mai 2022, 23:12)
La Bucu mai facem ceva cu ocazia asta? Au trecut 5-10 ani de la ultimele lucrari pentru populatie. In rest…ne-au cam depasit toate comunele. S-a lasat pe o ureche Dnul Primar…a fost mereu laudat, ca a obosit saracul… E ocupat mai nou si cu porcii si mieii, pe langa agricultura. Sa se intoarca in privat atunci, sau lumea e atat de limitata in cat sa il voteze pentru 100 de metri de noi trotuare. Ziceam si noi..e sat/comuna langa Slobozia, nu e in fundul Judetului. Merita ca in BUCU sa fie mai mukte investitii publice care sa atraga investitii private. Doamne ajuta!
Bebe:
(21 Mai 2022, 10:00)
Mai europarlamentari buni, spuneri-mi ce fumati de vedeti toate realizarile astea minunate din Ialomita....

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Miercuri 29 Iun 2022
64 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
« 1 3 4 5 6 7 8 9 392 393

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Secțiunea Mica Publicitate
a fost actualizată!
Cele mai noi anunțuri din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri on-line!

28 Iunie 2022, 18:40


AJFP Ialomița: Joi, 30 iunie 2022, termen limită pentru depunerea Formularului 394

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește contribuabililor că joi, 30 iunie 2022, este termenul limită de depunere a «Declarației informative privind livrările/prestările și achizițiile ...[citește_toată_știrea]

28 Iunie 2022, 14:10
(130 vizualizări - 0 comentarii)


2

Inspectoratul de Jandarmi Județean Ialomița recrutează candidați

Inspectoratul de Jandarmi Județean Ialomița recrutează candidați pentru participarea la concursul de admitere organizat, în anul 2022, la Academia de Poliție «Alexandru Ioan Cuza». Locurile sunt comune ...[citește_toată_știrea]

28 Iunie 2022, 12:00
(163 vizualizări - 0 comentarii)


3

ISU Ialomița: Posturi vacante de ofițeri, subofițeri și soldați profesioniști

În perioada următoare, Inspectoratul pentru Situații de Urgență «Barbu Catargiu» al județului Ialomița scoate la concurs 42 de posturi vacante de ofițeri, subofițeri și soldați profesioniști. Documentele ...[citește_toată_știrea]

28 Iunie 2022, 11:00
(159 vizualizări - 0 comentarii)


4

APIA: 1,397 milioane de lei, ajutor de stat pentru sectorul creșterii animalelor

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) efectuează, prin Centrele Județene, plata ajutorului de stat în sectorul creșterii animalelor, solicitat prin cererile de plată aferente serviciilor ...[citește_toată_știrea]

27 Iunie 2022, 16:40
(225 vizualizări - 0 comentarii)


5

AJOFM Ialomița: 3,85%, rata șomajului în luna mai 2022

La sfârșitul lunii mai 2022, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița erau înregistrați 3586 șomeri (din care 1649 femei), rata șomajului fiind de 3,85%, cu 0,57% sub valoarea ...[citește_toată_știrea]

27 Iunie 2022, 15:30
(197 vizualizări - 0 comentarii)


Angajări din sursă externă la Jandarmeria Ialomița

Angajări din sursă externă la Jandarmeria Ialomița

Inspectoratul de Jandarmi Județean Ialomița organizează concurs pentru ocuparea unui număr de 20 posturi de execuție vacante de subofițer pază principal, cu personal recrutat prin rechemare în activitate ...[citește_toată_știrea]

27 Iunie 2022, 15:05
(229 vizualizări - 0 comentarii)


7

IȘJ Ialomița: Rezultate inițiale la examenul de Bacalaureat 2022

Rezultatele (înainte de depunerea/soluționarea contestațiilor) la examenul de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2022, au fost afișate luni, 27 iunie a.c., pe site-ul dedicat al Ministerului Educației bacalaureat ...[citește_toată_știrea]

27 Iunie 2022, 13:25
(221 vizualizări - 0 comentarii)


IȘJ Ialomița: Concurs pentru directori și directori adjuncți la școli

În baza prevederilor Metodologiei privind organizarea și desfășurarea concursului pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar de stat, Inspectoratul ...[citește_toată_știrea]

27 Iunie 2022, 11:05
(323 vizualizări - 0 comentarii)


Incendii la Rovine și Bordușelu

Incendii la Rovine și Bordușelu

Duminică, 26 iunie 2022, un echipaj de pompieri din Urziceni a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă pentru lichidarea unui incendiu produs la o anexă gospodărească în satul Rovine. ...[citește_toată_știrea]

27 Iunie 2022, 10:55
(280 vizualizări - 0 comentarii)


Maia: Un autoturism a lovit o căruță

Vineri, 24 iunie a.c., în jurul orele 22,00, pe raza comunei Maia s-a produs un accident rutier. Un autoturism a lovit o căruță, fiind înregistrate două victime. După intervenția pompierilor din Urziceni ...[citește_toată_știrea]

27 Iunie 2022, 10:50
(259 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Maia accident


AJFP Ialomița: Încasări de 454,23 milioane de lei la bugetul general consolidat în primele 5 luni din 2022

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița a realizat, în primele 5 ale anului 2022, venituri nete la bugetul general consolidat al statului în sumă totală de 454,23 milioane de lei, cu 45,1 ...[citește_toată_știrea]

27 Iunie 2022, 09:20
(253 vizualizări - 0 comentarii)


12
Mașină lovită de tren, la Alexeni

Mașină lovită de tren, la Alexeni

În seara zilei de duminică, 26 iunie a.c., pompierii ialomițeni au fost solicitați să intervină în urma producerii unui accident feroviar în localitatea Alexeni, în care au fost implicate un tren de persoane ...[citește_toată_știrea]

26 Iunie 2022, 20:40
(407 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Copil de 13 ani, înecat în apele Brațului Borcea

Fetești: Copil de 13 ani, înecat în apele Brațului Borcea

Sâmbătă, 25 iunie a.c., pompierii din Fetești au fost solicitați să intervină în cazul unui băiat, în vârstă de 13 ani, dispărut în apele Brațului Borcea. După câteva ore de căutări, trupul copilului a ...[citește_toată_știrea]

25 Iunie 2022, 15:05
(450 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Percheziții într-un dosar privind fapte de «abuz în serviciu» și «delapidare»

IPJ Ialomița: Percheziții într-un dosar privind fapte de «abuz în serviciu» și «delapidare»

Vineri, 24 iunie a.c., polițiștii ialomițeni au efectuat 4 percheziții domiciliare într-un dosar privind fapte de «abuz în serviciu» și «delapidare». În urma perchezițiilor, polițiștii au descoperit 7 televizoare ...[citește_toată_știrea]

24 Iunie 2022, 15:00
(868 vizualizări - 1 comentariu)


ISU Ialomița: Încep recrutările pentru admiterea la Academia de Poliție «Alexandru Ioan Cuza»

Inspectoratul pentru Situații de Urgență «Barbu Catargiu» al Județului Ialomița recrutează candidați pentru participarea la concursul de admitere organizat în anul 2022 la Academia de Poliție «Alexandru ...[citește_toată_știrea]

24 Iunie 2022, 10:15
(517 vizualizări - 0 comentarii)


Razie la Fetești

Razie la Fetești

În cursul zilei de miercuri, 22 iunie 2022, pe raza municipiului Fetești polițiștii au desfășurat o serie de acțiuni pentru menținerea climatului de ordine și siguranță publică, combaterea infracțiunilor ...[citește_toată_știrea]

23 Iunie 2022, 16:00
(655 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Fetești razie


IȘJ Ialomița: Două note de 10 la Evaluarea Națională 2022

Inspectoratul Școlar Județean Ialomița a adat publicității primele rezultate ale Examenului de Evaluare Națională la nivelul județului. Înainte de depunerea contestațiilor, conform datelor oficiale, din ...[citește_toată_știrea]

23 Iunie 2022, 14:00
(888 vizualizări - 0 comentarii)


ISU Ialomița: Concurs pentru posturi de șoferi

Inspectoratul pentru Situații de Urgență «Barbu Catargiu» al județului Ialomița scoate la concurs în vederea ocupării, prin încadrare directă, în conformitate cu prevederile Legii nr. 80/1995, privind ...[citește_toată_știrea]

23 Iunie 2022, 10:30
(902 vizualizări - 0 comentarii)


19
Ciocârlia: Și-a găsit sfărșitul într-un incendiu

Ciocârlia: Și-a găsit sfărșitul într-un incendiu

Miercuri seara, 22 iunie 2022, în comuna Ciocârlia, echipajele de pompieri au acționat pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o locuință și o anexă. La locul solicitării s-au deplasat ...[citește_toată_știrea]

23 Iunie 2022, 10:20
(586 vizualizări - 0 comentarii)


ISJ Ialomița: 93,42%, prezență la Examenul de Bacalaureat 2022

Miercuri, 22 iunie 2022, s-a încheiat sesiunea iunie-iulie a Examenului de Bacalaureat. Această sesiune s-a desfășurat în 10 centre de la nivelul județului Ialomița. Conform informațiilor oficiale, din ...[citește_toată_știrea]

22 Iunie 2022, 14:00
(996 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: «FreeLand Festival», 8-10 iulie 2022

Slobozia: «FreeLand Festival», 8-10 iulie 2022

Primăria municipiului Slobozia, alături de Consiliul Local și Direcția Educație, Cultură și Tineret lansează «FreeLand Festival», cel mai mare eveniment muzical din județul Ialomița dedicat tuturor locuitorilor ...[citește_toată_știrea]

22 Iunie 2022, 10:40
(1125 vizualizări - 1 comentariu)


RAJA Constanța: Atenție, se oprește apa în Cartierul Coloniști din orașul Fetești. Lucrare programată, 22-23 iunie 2022!

În vederea executării lucrărilor de racordare la noua rețea de alimentare cu apă de la intersecția străzilor Ștefan cel Mare cu Petru Movilă din Cartierul Coloniști (Fetești-Gară) din Fetești, RAJA Constanța ...[citește_toată_știrea]

22 Iunie 2022, 10:20
(728 vizualizări - 0 comentarii)


IȘJ Ialomița: 1371 de candidați prezenți la proba a doua la Bacalaureat 2022

Probele scrise din cadrul sesiunii iunie-iulie 2022 a Examenului Național de Bacalaureat au continuat marți, 21 iunie a.c., cu examenul la proba obligatorie a profilului, fiind organizate la nivelul județului ...[citește_toată_știrea]

21 Iunie 2022, 17:50
(812 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Venituri de 97,49 milioane de lei, colectate în luna mai 2022

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița a realizat, în luna mai a anului 2022, venituri nete la bugetul general consolidat al statului în sumă totală de 97,49 milioane lei, cu 13,66 milioane ...[citește_toată_știrea]

21 Iunie 2022, 12:00
(802 vizualizări - 0 comentarii)


Popas Chirana: Și-a pierdut viața într-un accident rutier

Popas Chirana: Și-a pierdut viața într-un accident rutier

Luni, 20 iunie a.c., pompierii ialomițeni au fost solicitați să intervină pentru gestionarea unei situații de urgență generată de producerea unui accident rutier pe DN2A, în care au fost implicate două ...[citește_toată_știrea]

20 Iunie 2022, 20:30
(1628 vizualizări - 0 comentarii)


IȘJ Ialomița: Proba scrisă la Limba și Literatura Română-Bacalaureat 2022

Probele scrise din cadrul sesiunii iunie-iulie 2022 a Examenului Național de Bacalaureat au început luni, 20 iunie 2022, cu examenul la Limba și Literatura Română, fiind organizate la nivelul județului ...[citește_toată_știrea]

20 Iunie 2022, 17:10
(899 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: Opt persoane, prinse în flagrant la furat de fier vechi

Opt persoane, cu vârste cuprinse între 14 și 44 de ani, toate din Urziceni, au fost surprinse în flagrant de polițiști duminică, 19 iunie a.c., în timp ce sustrăgeau deșeuri feroase din incinta unei societăți ...[citește_toată_știrea]

20 Iunie 2022, 14:05
(809 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Polițiștii din Slobozia au oprit în trafic, pe DN21, un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 48 de ani. În urma verificărilor efectuate în bazele de date s-a constatat faptul că bărbatul are dreptul ...[citește_toată_știrea]

20 Iunie 2022, 13:55
(907 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Bunuri susceptibile a fi contrafăcute, confiscate de polițiști

Efective din cadrul Poliției Municipiului Fetești au constatat că o unitate economică de pe raza localității oferă spre vânzare articole de îmbrăcăminte și încălțăminte purtând însemnele și inscripțiile ...[citește_toată_știrea]

20 Iunie 2022, 13:40
(889 vizualizări - 0 comentarii)


« 1 3 4 5 6 7 8 9 392 393
Ultimele comentarii
Dorin în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 29 iunie 2022 Sandel în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 29 iunie 2022 Zozole în Cazul unui polițist amenințat cu moartea, ignorat de procurorii Parchetului Slobozia Gogu în Consiliul Județean Ialomița majorează valoarea proiectelor edilitare din județ Silviu în Slobozia: 100000 de euro pentru Festivalul «FreeLand» Fost politist în Cazul unui polițist amenințat cu moartea, ignorat de procurorii Parchetului Slobozia Zozole în Cazul unui polițist amenințat cu moartea, ignorat de procurorii Parchetului Slobozia Gabriela în Voluntarii orașului Urziceni dojan(a) în Cooperativa Agricolă «Bostănăria», soluția de supraviețuire a pepenarilor ialomițeni George.s în Biserica răspopiților Pandelică atrage în continuare pelerini din toată țara Vlad în Cazul unui polițist amenințat cu moartea, ignorat de procurorii Parchetului Slobozia waly în Complexul de locuințe sociale de la Bora va costa 18,6 milioane de lei Fost politist în Cazul unui polițist amenințat cu moartea, ignorat de procurorii Parchetului Slobozia George.s în Biserica răspopiților Pandelică atrage în continuare pelerini din toată țara Opinie în Voluntarii orașului Urziceni apartament 2 camere în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 22 iunie 2022 Vasi în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 22 iunie 2022 Cofetaru' în Organele judiciare din Ialomița au renunțat la urmărirea penală în peste 400 dosare de braconaj piscicol Urzicenean în Voluntarii orașului Urziceni Rodica în Cooperativa Agricolă «Bostănăria», soluția de supraviețuire a pepenarilor ialomițeni
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...