Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

REPORTAJ

Slobozia: «Pistele lui Soare»

Slobozia: «Pistele lui Soare»

După «apa lui Ionașcu», «groapa lui Stoica» și «stația de tratare a lui Mocioniu», toate investiții ratate, a venit rândul «pistelor de biciclete ale lui Soare». Investiția, în valoare de peste 4 milioane de lei, a fost majorată recentă cu 640 mii de lei prin hotărârea Consiliului Local Slobozia. Administrația locală dă asigurări că noua investiție nu va avea soarta celor precedente. «În maxim un an pistele de biciclete din Slobozia vor fi funcționale!» declară public primarul Sloboziei, Dragoș Soare.

Deja vu administrativ Consiliul Local Slobozia a aprobat la sfârșitul primei decade a lui septembrie 2022, majorarea cu 23% a contractului «din momentul intrării în vigoare a OUG 64/2022». Deși reprezintă o obligație le­gislativă, decizia repetă scenariul inves­tițiilor perdante din precedentele legislaturi. Conform proiectului de hotărâre, valoarea majorării este de 23% din «va­loarea restului de executat al contractului, la momentul intrării în vigoare a OUG 64/2022», respectiv 640401,75 lei. Conform Referatului care însoțește acest proiect de hotărâre, suma reprezintă o «rezervă de implementare» la care, susțin autoritățile locale, se vor adăuga alte ma­jorări contractuale, a căror valoare ar putea atinge 50% din contractul inițial. În aceste condiții, valoarea inițială de 4051758,08 lei, ar putea fi majorată cu 1,2-1,5 milioane de lei, în funcție de ma­jorările de preț la materialele de construcții. Într-o situație similară se află și celelalte 10 proiecte derulate la Slobozia cu fonduri europene. La acest moment nu există încă o analiză a impactului acestor majorări de contracte asupra bugetului local, însă ea ar putea fi estimată luând în calcul procentul de 50% avansat oficial. Astfel, la o valoare estimată de 150 mili­oane de lei, va­loarea tuturor investi­țiilor administrative derulate la acest mo­ment la Slobozia, majorările ar putea în­semna aproximativ 75 milioane de lei.

Pe gheața investițiilor edilitare Reamintim că administrația Ionașcu a intrat în istorie din cauza investiției în rețeaua de apă a orașului, botezată de concetățeni «apa lui Ionașcu». Valoarea acestei investiții a fost de 100 mi­lioane de lei. A urmat investiția în reabi­litarea Pieței Revoluției și realizarea parcării subterane, intrată în mentalul colectiv drept «groapa lui Stoica». Pentru realizarea acestei investiții administrația Stoica a contractat un împrumut de 25,4 milioane de lei de la Trezoreria Statului, pe care îl vom plăti abia în anul 2036. Pentru finalizarea «gropii lui Stoica» și transformarea parcării subterane într-un spațiu funcțional actuala administrație locală estimează că ar mai fi nevoie de alte 20 milioane de lei. În cazul stației de tratare a apei, investiție inițiată de Mocioniu, situația e la fel de dramatică. Această investiție a fost bugetată de două ori, iar cheltuielile realizate până în prezent sunt estimate la 20 milioane de lei. La acest moment, derularea contractului este blocată de un proces în instanță. Evident, șirul investițiilor perdante inițiate de administrațiile precedente nu se orește aici. De-a lungul ulti­milor 15 ani, administrația locală a inițiat alte zeci de proiecte (e drept, la costuri mai mici) care nu au generat nici creș­terea confortului urban și nici dezvoltarea economică a orașului. «Pistele lui Soare» întrunesc toate condițiile pentru a deveni un nou eșec investițional ad­ministrativ. Iar până la proba contrarie...

Piste de biciclete într-un an Moștenită de la administrația Mocioniu, investiția în pistele de biciclete de pe Unirii, Matei Basarab și Chimiei au fost adoptate de noua administrație după modificări contractuale radicale. Oficial, investiția reprezintă o modalitate de reducere a emisiilor de carbon și sti­mulează «mobilitatea urbană multimodală durabilă». În realitate, investiția (asemeni celorlalte 10 aflate în diferite stadii de derulare) a reprezentat singura modalitate de accesare a fondurilor europene. Lucrările au început pe 11 mai 2022 și au continuat într-un ritm susținut pe toată perioada verii, ajungând acum în zona centrală a orașului. Slobozenii privesc cu circumspecție acest nou șantier, 3 din 4 intervievați susținând că Slobozia are alte priorități. Primarul Dragoș Soare este conștient de disconfortul creat, însă susține că la jumătatea anului 2023 situația va fi diferită. «Și eu tră­iesc aici... Evident că sunt deranjat. Toată lumea îmi reproșează că e praf, că nu se mai poate circula... Și e clar că pentru tot ce se întâmplă în oraș doar primarul e de vină. Dar peste un an, când vom avea pistele de biciclete și dinamica orașului va fi radical schimbată, sper că voi fi iertat!» susține Dragoș Soare încercând să minimizeze impactul acestei prime investiții edilitare.

27 Septembrie 2022, 13:50 (7761 vizualizări - 25 comentarii)

Citiți și:
Taboo Events și antifonarea cortului de nunți
Salariile de bugetari de la Primăria Slobozia
Slobozia se pregătește de Sărbătorile Crăciunului
Primăria Slobozia a început amenajarea pistelor pentru biciclete

Comentariile cititorilor:


Didina:
(30 Septembrie 2022, 15:37)
Să înțeleg că iar au comis-o juristele? 
De ce nu se face oare o selecție corectă, transparentă?
Sunt unele care nici măcar nu știu să meargă pe stradă, dar să le mai pui să se exprime și corect gramatical!
Mirela:
(30 Septembrie 2022, 10:43)
Excelent punctat Dana N.
@Dana N:
(30 Septembrie 2022, 07:50)
Angajații Primăriei Municipiului Slobozia reprezintă interfața dintre cea mai importantă instituție a administrației publice locale și cetățenii municipiului, sens pentru care ar trebui să fie repere din punct de vedere al pregătirii profesionale și al modului în care se exprimă corect din punct de vedere gramatical.
Am primit recent o adresă redactată de acești funcționari, o adresă care reprezintă o desconsiderare a membrilor asociației noastre, prin greșelile impardonabile comise de un reprezentant al instituției sus-menționate (au fost identificate un număr de 10 greșeli într-un text ce conține doar 12 rânduri), fapt ce denotă existența unor funcționari, plătiți generos din banii locuitorilor municipiului Slobozia, care nu merită apartenența la o instituție atât de importantă și reprezentativă.
Faptul că respectiva adresă poartă antetul Direcției Juridice și Administrație Publică Locală, denotă că aceasta a fost supervizată și de unul din responsabilii/coordonatorii acestei direcții, aspect care confirmă, din nou, incompetența și lipsa de pregătire a unora dintre „specialiștii” acestei structuri.
Interesant este faptul că, din nou, respectiva adresă este semnată de o altă persoană decât primarul în funcție. Oare întâmplător?

NA: rog redacția să nu blocheze acest mesaj, pentru că situația este reală, nu este nimic măsluit și vom reveni de câte ori este cazul, în publicația dumneavoastră sau în altele, până când vom primi explicații oficiale.
Mary :
(29 Septembrie 2022, 00:20)
La următoarele alegeri, fiecare pretendent la fotoliul de primar, ar trebui să prezinte un parcurs al proiectelor ce îl reprezintă. Astfel am avea și noi alegătorii habar despre intențiile și orgoliile viitorului primar ales. Sincer, am început sa mă tem de isprăvile lor pe banii noștri.
vox:
(28 Septembrie 2022, 19:38)
Despre ce biciclete vorbiti , când toată lumea se gândește la trotinete ?
@Dana N:
(28 Septembrie 2022, 15:16)
În trecut, redacția Independent a avut curajul să publice perlele juristelor agramate. De ce nu o face și acum? 
Să vedem și noi, cititorii fideli ai publicației, la ce nivel de profesionalizare au ajuns celebrele juriste?
Hai Independent, curaj, că se poate!!!
Marius:
(28 Septembrie 2022, 12:14)
As vrea sa vad un mai mare al primăriei cum trece el pe lângă un om care vine din fata lui cu bagaje în mâini. O să sară în pista de biciclete și poate așa fiind lovit de un biciclist poate ii va veni mintea la cap. Pe zona Cosminului este imposibil sa mergi pe poteca și să vrei să depășești un om aflat în fața ta. Este imposibil. Sper că cineva din primărie la recepționarea lucrării să își de-a seama că s a greșit ...
@Dana N:
(28 Septembrie 2022, 10:08)
Perfect adevărat! Ferească Dumnezeu să intri în conflict cu minunea de la Asociații de proprietari, că nu mai scapi de țipete, invective și amenințări.
Limbaj colorat, suburban, ce trădează un intelect pe măsură.
Ar cam trebui făcută puțină curățenie prin primărie.
OM:
(28 Septembrie 2022, 08:55)
Bă, să dea dracu, după punerea în funcțiune a pistelor să mai văd vreun angajat al primariei sau consilier local mergând prin oraș altfel decât cu bicicleta... Ce dracu, să crească ei mobilitatea locală imobilizată prin birouri, iar Soare să ne lumineze peisajul zâmbind! 
 Prostii, bani aruncați în pușculițele obediente!
piscinel:
(28 Septembrie 2022, 07:57)
Raul a fost facut. Tavalugul modernizarii fortate merge inainte nestingherit. Da, pistele sunt inguste, trotuarele sunt si mai inguste, dar...bordurile se ridica semete. Macar ca responsabilii sa aiba intelepciunea ca sa toarne intre borduri un asfalt la nivelul bordurilor, sau, cativa milimetri peste ele, astfel incat apa sa nu se adune intre borduri si sa inotam prin balti dupa orice ploaie. Mai exista si riscul deteriorarii acestora cand se intervine mecanizat la deszapezit. Ati vazut cum se strange apa de ploaie pe trotuarul de langa Consiliul Judetean? sau de langa Piata Lovilutiei? Cota trotuarului este mult mai joasa fata de borduri si de spatiul verde, astfel ca apa nu are unde sa se scurga, iar trotuarul devine o cada, o piscina. Dar primarii/primaria nu baga in seama astfel de amanunte. Importanta este valoarea (in bani) a proiectului si ce ramane (prin buzunare).
Cineva scria in comentarii ca macar nu se va mai parca la BRD si Aktas...de smecheri oameni de afaceri si de cocalari opriti pe avari (cu un singur i) nu ati auzit? sa vedem atunci blocaje in trafic!
Deja in oras erau mai multe masini raportate la numarul de parcari (a se vedea sirurile parcate in zona prefecturii/primariei). Unde vor parca de acum inainte tot ce era pe "marile" bulevarde? Ia zi domle Mocionel - nashul proiectelor!
Mary :
(27 Septembrie 2022, 19:26)
Baliverne. Am atras atenția cu mult înainte de criza energetică, atunci când administrația propunea șosea de centură și alte minuni la pachet în care intră și pistele mult visate, că o investiție făcută cu cap, ar fi iluminatul public cu LED. Și cum banii trebuie cheltuiți, vedem tot felul de năzdrăvănii și bănci în locul terenenurilor de sport. În plus, covorul asfaltic nou turnat va fi un dezastru în primăvară după o iarnă geroasă. Și vă asigur că știu ce gândesc.
liver:
(27 Septembrie 2022, 17:31)
singurul lucru bun este ca au disparut parcarile de la brd si de la patiseria de peste drum.     in rest , bani aruncati pe apa ialomitei, bani care se regasesc in pretul la alimente si la facturi
Dana N:
(27 Septembrie 2022, 15:44)
Exemplificând! Încercând să intimideze o asociație de proprietari, care anterior a devoalat acțiunile ilegale ale arhitectului-șef și ale juristei penale din Primăria Slobozia, provocând chiar schimbarea acestora din funcțiile deținute, funcționari ai Direcției Juridice au solicitat, printr-o adresă plină de greșeli gramaticale, exprimări nefericite și semnată în lipsa primarului în funcție, o serie de documente contabile.
Ulterior, în urma argumentelor legale și bine motivate ale respectivei asociații, juriștii primăriei, printr-o altă adresă semnată în lipsa primarului și redactată în aceeași notă, de agramatism pregnant, au continuat seria presiunilor la adresa administratorului asociației, lansând chiar amenințarea cu anularea mandatului.
Un abuz fără precedent, incalificabil, lansat de așa ziși specialiști în științe juridice, angajați în Primăria Slobozia pe salarii extrem de mari, plătite de contribuabilul slobozean pe care ar trebui să-l respecte.
Oare în această situația, domnul primar va reacționa?
Gogu:
(27 Septembrie 2022, 15:12)
Proiectul a fost inițiat de Mocioniu, știți când trebuiau demolate blocurile, că în planșă spuneau 30 de metri, dar din bloc în bloc erau doar 26. Proiectul a fost modificat așa, o cârpeală. Știu că Soare a încercat să amâne proiectul, dar fiind pe exercițiul bugetar, nu s-a putut decât modifica. S-a încercat de către noua administrație transformarea proiectului doar în asfaltarea bulevardelor și atât. Răspunsul a fost clar: ori se păstrează proiectul așa cum s-a făcut, ori se pierd banii.
#pasajladrajna:
(27 Septembrie 2022, 15:01)
Macar daca scapam de cablurile atarnate pe stalpi. Se putea gasi o solutie eleganta pentru ingroparea lor, un canal tehnic.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Miercuri 07 Dec 2022
102 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
« 1 3 4 5 6 7 8 9 409 410

Doi scandalagii din Bărbulești, reținuți de polițiști

Polițiștii de Investigații Criminale din Urziceni au reținut în cursul zilei de marți, 6 decembrie a.c., două persoane în vârstă de 17 și 33 de ani, ambele din Bărbulești, cercetate sub aspectul săvârșirii ...[citește_toată_știrea]

7 Decembrie 2022, 16:20
(86 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: Soțul și-a agresat verbal soția și s-a ales cu un dosar penal!

Polițiștii din Urziceni au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie de 44 de ani, din localitate, ar fi fost agresată verbal de soțul său, un bărbat de 56 de ani. În urma verificărilor s-a stabilit ...[citește_toată_știrea]

7 Decembrie 2022, 16:10
(79 vizualizări - 0 comentarii)


2

Tânăr din Borănești, la volan cu permisul suspendat

Polițiștii ialomițeni au depistat în trafic, pe DN2, în afara municipiului Urziceni, un tânăr de 28 de ani, din comuna Borănești, care circula cu mașina pe drumurile publice deși avea dreptul de a conduce ...[citește_toată_știrea]

7 Decembrie 2022, 16:05
(75 vizualizări - 0 comentarii)


3

RAJA Constanța: Lucrare programată în orașul Căzănești, 8-9 decembrie 2022!

În vederea executării lucrărilor de conectare a instalațiilor hidraulice aferente Stației de Pompare din orașul Căzănești, RAJA Constanța va întrerupe furnizarea apei din noaptea de joi, 8 decembrie 20 ...[citește_toată_știrea]

7 Decembrie 2022, 15:20
(73 vizualizări - 0 comentarii)


4

APIA: Peste 61,988 milioane de euro, autorizate la plata finală în cadrul Campaniei 2022

Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, prin Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) a demarat autorizarea plăților finale, ca diferență între cuantumul calculat și cuantumul acordat ...[citește_toată_știrea]

7 Decembrie 2022, 12:25
(111 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: APIA subvenție


5

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Secțiunea Mica Publicitate
a fost actualizată!
Cele mai noi anunțuri din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri on-line!

6 Decembrie 2022, 18:20


6

AJFP Ialomița: Înregistrare contracte de chirii la organul fiscal teritorial

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii persoane fizice care obțin venituri din cedarea folosinței bunurilor din patrimoniul personal, altele decât veniturile din ...[citește_toată_știrea]

6 Decembrie 2022, 17:20
(182 vizualizări - 0 comentarii)


7

Slobozia: Două persoane rănite în urma unui accident rutier

Miercuri, 30 noiembrie a.c., în jurul orelor 22,20, pompierii din Slobozia au intervenit la un accident rutier în care a fost implicat un autoturism. În urma nefericitului eveniment au rezultat două victime ...[citește_toată_știrea]

5 Decembrie 2022, 14:00
(404 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia accident


8
Urziceni: Dealer de droguri la 16 ani

Urziceni: Dealer de droguri la 16 ani

Un adolescent de 16 ani a fost identificat de jandarmi miercuri, 30 noiembrie a.c., în timp ce încerca să vândă canabis în Parcul «Teoharie» din oraș. Acesta a declarat, în prezența tatălui său, că a fost ...[citește_toată_știrea]

5 Decembrie 2022, 13:30
(356 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: Încep controalele în piețe, carmangerii, magazine alimentare sau restaurante

Pentru Sărbători de Iarnă în siguranță, în perioada 5-24 decembrie 2022, vor fi dispuse măsuri privind intensificarea controalelor sanitare-veterinare în vederea verificării modului în care sunt respectate ...[citește_toată_știrea]

5 Decembrie 2022, 13:15
(318 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: 15 decembrie 2022, data limită pentru depunerea cererilor pentru acordarea ajutorului de stat în sectorul creșterii animalelor

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează că până la data de 15 decembrie 2022 se depun la centrele județene APIA pe raza cărora se află sediul social al solicitantului, cererile ...[citește_toată_știrea]

5 Decembrie 2022, 08:30
(237 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Locuințe în flăcări, incendiu stins după 5 ore

Pompierii din Țăndărei au intervenit vineri, 2 decembrie a.c., pentru a stinge flăcările care au cuprins două locuințe amplasate în aceeași curte, pe raza orașului Țăndărei. La sosirea forțelor de intervenție ...[citește_toată_știrea]

3 Decembrie 2022, 09:30
(524 vizualizări - 1 comentariu)


12
Ialomița: Polițiștii, pompierii și jandarmii, la datorie în minivacanța de 1 Decembrie

Ialomița: Polițiștii, pompierii și jandarmii, la datorie în minivacanța de 1 Decembrie

Peste 300 de pompieri și jandarmi ialomițeni vor asigura vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică, pe toată perioada minivacanței de 1 Decembrie. Răspunsul la urgențele medicale va fi asigurat ...[citește_toată_știrea]

29 Noiembrie 2022, 13:40
(1058 vizualizări - 0 comentarii)


Ședințe operative, desfășurate de către Instituția Prefectului Județului Ialomița

Ședințe operative, desfășurate de către Instituția Prefectului Județului Ialomița

Marți, 29 noiembrie 2022, prefectul județului Ialomița a prezidat o serie de trei ședințe, respectiv Ședința Colegiului Prefectural, Comitetul pentru Situații de Urgență și Ședința Centrului Local de Combatere ...[citește_toată_știrea]

29 Noiembrie 2022, 13:30
(913 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Programul «Tezaur» continuă și în luna decembrie 2022

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii că începând de luni, 5 decembrie 2022, românii pot investi în Titlurile de Stat «Tezaur», cu maturități de 1 și 2 ani și dobânzi ...[citește_toată_știrea]

29 Noiembrie 2022, 10:45
(948 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Începe sesiunea depunerii cererilor pentru subvenția la motorină

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează că în cursul lunii decembrie 2022 se depun Cererile de acord pentru finanțare aferente schemei de ajutor de stat pentru reducerea accizei ...[citește_toată_știrea]

29 Noiembrie 2022, 10:30
(1014 vizualizări - 0 comentarii)


«Crăciunul din Slobozia», ediția 2022

«Crăciunul din Slobozia», ediția 2022

Primăria și Consiliul Local Slobozia, alături de Direcția Educație, Cultură și Tineret și Direcția de Administrare a Domeniului Public lansează«Crăciunul din Slobozia», cel mai mare eveniment la sfârșit ...[citește_toată_știrea]

28 Noiembrie 2022, 14:35
(1385 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Avarie pe strada General Alexandru Averescu din Fetești

Echipele RAJA Constanța intervin pentru remedierea unei avarii survenite la nivelul unui hidrant de pe strada General Alexandru Averescu din Fetești. În vederea executării acestor lucrări, se sistează furnizarea ...[citește_toată_știrea]

28 Noiembrie 2022, 09:50
(919 vizualizări - 0 comentarii)


Programul casieriilor RAJA în perioada sărbătorilor de Sfântul Andrei și Ziua Națională a României

RAJA Constanța aduce la cunoștința tuturor abonaților că, în intervalul 30 noiembrie-4 decembrie 2022, casieriile RAJA Constanța și compartimentele care desfășoară activități de lucru cu publicul vor fi ...[citește_toată_știrea]

28 Noiembrie 2022, 09:45
(1007 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Acțiuni preventive desfășurate de polițiști

Miercuri și joi, 23/24 noiembrie a.c., polițiștii din Fetești au desfășurat activități preventive la nivelul unităților școlare din municipiu. Acțiunile au vizat prevenirea furturilor din locuințe și a ...[citește_toată_știrea]

25 Noiembrie 2022, 13:50
(1243 vizualizări - 0 comentarii)


Giurgeni: Soți omorâți pe trecerea de pietoni

Un bărbat de 59 de ani și soția sa, în vârstă de 54 de ani, au murit în seara zilei de joi, 24 noiembrie a.c., în urma unui accident produs pe raza localității Giurgeni. Soții se angajaseră să traverseze ...[citește_toată_știrea]

24 Noiembrie 2022, 18:10
(1988 vizualizări - 1 comentariu)


Slobozia: A intrat cu mașina în gardul cimitirului

Miercuri, 23 noiembrie a.c., un tânăr de 37 de ani s-a ales cu un dosar penal după ce s-a urcat la volanul unei mașini având dreptul de a conduce suspendat. Pe șoseaua Ciulniței, din Slobozia, acesta a ...[citește_toată_știrea]

24 Noiembrie 2022, 14:20
(1556 vizualizări - 1 comentariu)

Taguri: Slobozia accident


Ordine de protecție emise de polițiști la Slobozia și Movila

În ultimele 24 de ore, polițiștii ialomițeni au acționat pe linia combaterii și prevenirii faptelor de violență domestică. Astfel, oamenii legii au emis două ordine de protecție, pe numele a doi bărbați ...[citește_toată_știrea]

24 Noiembrie 2022, 14:10
(1248 vizualizări - 0 comentarii)


Grivița: Reținut pentru «tentativă la furt calificat»

Polițiștii din localitatea Grivița au reținut miercuri, 23 noiembrie a.c., un tânăr de 19 ani, din localitate, pentru săvârșirea a două infracțiuni de «tentativă la furt calificat». Acesta a pătruns în ...[citește_toată_știrea]

24 Noiembrie 2022, 14:00
(1286 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Vineri, 25 noiembrie 2022, termenul limită pentru depunerea unor declarații fiscale

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește contribuabililor că 25 noiembrie 2022 este termenul limită de depunere a următoarelor declarații, pentru perioada de raportare încheiată ...[citește_toată_știrea]

24 Noiembrie 2022, 10:30
(1279 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Portofel pierdut pe stradă, găsit de un jandarm aflat în timpul liber

Slobozia: Portofel pierdut pe stradă, găsit de un jandarm aflat în timpul liber

Fiind în timpul liber și aflându-se la cumpărături în municipiul Slobozia, plt. adj. șef Zaharia Constantin a găsit pe stradă, miercuri, 23 noiembrie a.c., portofelul piedut de o femeie de 40 de ani. Jandarmul ...[citește_toată_știrea]

23 Noiembrie 2022, 16:00
(1901 vizualizări - 9 comentarii)


Muzeul Județean Ialomița: Expoziție cu tematică militară

Muzeul Național de Istorie a României, în parteneriat cu Complexul Național Muzeal «ASTRA» din Sibiu, Inspectoratul General al Jandarmeriei Române și Consiliul Județean Ialomița anunță deschiderea expoziției ...[citește_toată_știrea]

23 Noiembrie 2022, 13:45
(1753 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Rambursări TVA de peste 16,63 milioane de lei, în octombrie 2022

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița, prin structurile sale fiscal-teritoriale, a rambursat în luna octombrie 2022, conform selecției naționale, TVA în valoare de 16,63 milioane de lei ...[citește_toată_știrea]

23 Noiembrie 2022, 10:15
(1630 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la o casă din Reviga

Trei echipaje de intervenție din cadrul Detașamentului de Pompieri Slobozia au acționat pentru localizarea și stingerea unui incendiu produs la locuința unui cetățean din localitatea Reviga. În sprijinul ...[citește_toată_știrea]

21 Noiembrie 2022, 14:20
(1681 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Reviga incendiu


Accidente la Platonești, Munteni-Buzău și Coșereni

Accidente la Platonești, Munteni-Buzău și Coșereni

Sâmbătă, 19 noiembrie a.c., în jurul orelor 20,15, pompierii din Țăndărei au intervenit la un accident rutier produs pe raza localității Platonești, în care a fost implicat un autoturism, care s-a răsturnat ...[citește_toată_știrea]

21 Noiembrie 2022, 14:10
(1606 vizualizări - 0 comentarii)


« 1 3 4 5 6 7 8 9 409 410
Ultimele comentarii
ofer spaţiu comercial de închiriat în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 7 decembrie 2022 Ion Ion în Moraru&comp. au conectat Intergroup Engineering SRL la fondurile publice gestionate de Secretariatul General al Guvernului RADU în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 7 decembrie 2022 Costel în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 7 decembrie 2022 Alex în Țățica Rodica apără AUR cu prețul contului de Facebook Adrian în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 7 decembrie 2022 art în Consilierul Potinche în misiune de luptă la cafea, în Georgia WALY în Casa de Cultură a Sindicatelor Slobozia și Hotelul «Lebăda» Amara revin în patrimoniul UGSR Nicky Tinta în Coșarul de Ialomița Cetatean de pe str.Filaturii în A început cursa pentru adjudecarea Centurilor Ocolitoare ale Sloboziei Marian în Slobozia se pregătește de Sărbătorile Crăciunului Cetățean în Slobozia se pregătește de Sărbătorile Crăciunului Irina în Slobozia se pregătește de Sărbătorile Crăciunului Gogu în Slobozia se pregătește de Sărbătorile Crăciunului Mary în Slobozia va avea două centre de colectare a deșeurilor prin aport voluntar BOAJE ADRIAN în Casa de Cultură a Sindicatelor Slobozia și Hotelul «Lebăda» Amara revin în patrimoniul UGSR Mary în Slobozia se pregătește de Sărbătorile Crăciunului Gogu' de la borduri în Țăndărei: Locuințe în flăcări, incendiu stins după 5 ore Marian în Slobozia se pregătește de Sărbătorile Crăciunului Valentin Nichita în Consilierul Potinche în misiune de luptă la cafea, în Georgia
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...