Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

REPORTAJ

Slobozia: «Pistele lui Soare»

Slobozia: «Pistele lui Soare»

După «apa lui Ionașcu», «groapa lui Stoica» și «stația de tratare a lui Mocioniu», toate investiții ratate, a venit rândul «pistelor de biciclete ale lui Soare». Investiția, în valoare de peste 4 milioane de lei, a fost majorată recentă cu 640 mii de lei prin hotărârea Consiliului Local Slobozia. Administrația locală dă asigurări că noua investiție nu va avea soarta celor precedente. «În maxim un an pistele de biciclete din Slobozia vor fi funcționale!» declară public primarul Sloboziei, Dragoș Soare.

Deja vu administrativ Consiliul Local Slobozia a aprobat la sfârșitul primei decade a lui septembrie 2022, majorarea cu 23% a contractului «din momentul intrării în vigoare a OUG 64/2022». Deși reprezintă o obligație le­gislativă, decizia repetă scenariul inves­tițiilor perdante din precedentele legislaturi. Conform proiectului de hotărâre, valoarea majorării este de 23% din «va­loarea restului de executat al contractului, la momentul intrării în vigoare a OUG 64/2022», respectiv 640401,75 lei. Conform Referatului care însoțește acest proiect de hotărâre, suma reprezintă o «rezervă de implementare» la care, susțin autoritățile locale, se vor adăuga alte ma­jorări contractuale, a căror valoare ar putea atinge 50% din contractul inițial. În aceste condiții, valoarea inițială de 4051758,08 lei, ar putea fi majorată cu 1,2-1,5 milioane de lei, în funcție de ma­jorările de preț la materialele de construcții. Într-o situație similară se află și celelalte 10 proiecte derulate la Slobozia cu fonduri europene. La acest moment nu există încă o analiză a impactului acestor majorări de contracte asupra bugetului local, însă ea ar putea fi estimată luând în calcul procentul de 50% avansat oficial. Astfel, la o valoare estimată de 150 mili­oane de lei, va­loarea tuturor investi­țiilor administrative derulate la acest mo­ment la Slobozia, majorările ar putea în­semna aproximativ 75 milioane de lei.

Pe gheața investițiilor edilitare Reamintim că administrația Ionașcu a intrat în istorie din cauza investiției în rețeaua de apă a orașului, botezată de concetățeni «apa lui Ionașcu». Valoarea acestei investiții a fost de 100 mi­lioane de lei. A urmat investiția în reabi­litarea Pieței Revoluției și realizarea parcării subterane, intrată în mentalul colectiv drept «groapa lui Stoica». Pentru realizarea acestei investiții administrația Stoica a contractat un împrumut de 25,4 milioane de lei de la Trezoreria Statului, pe care îl vom plăti abia în anul 2036. Pentru finalizarea «gropii lui Stoica» și transformarea parcării subterane într-un spațiu funcțional actuala administrație locală estimează că ar mai fi nevoie de alte 20 milioane de lei. În cazul stației de tratare a apei, investiție inițiată de Mocioniu, situația e la fel de dramatică. Această investiție a fost bugetată de două ori, iar cheltuielile realizate până în prezent sunt estimate la 20 milioane de lei. La acest moment, derularea contractului este blocată de un proces în instanță. Evident, șirul investițiilor perdante inițiate de administrațiile precedente nu se orește aici. De-a lungul ulti­milor 15 ani, administrația locală a inițiat alte zeci de proiecte (e drept, la costuri mai mici) care nu au generat nici creș­terea confortului urban și nici dezvoltarea economică a orașului. «Pistele lui Soare» întrunesc toate condițiile pentru a deveni un nou eșec investițional ad­ministrativ. Iar până la proba contrarie...

Piste de biciclete într-un an Moștenită de la administrația Mocioniu, investiția în pistele de biciclete de pe Unirii, Matei Basarab și Chimiei au fost adoptate de noua administrație după modificări contractuale radicale. Oficial, investiția reprezintă o modalitate de reducere a emisiilor de carbon și sti­mulează «mobilitatea urbană multimodală durabilă». În realitate, investiția (asemeni celorlalte 10 aflate în diferite stadii de derulare) a reprezentat singura modalitate de accesare a fondurilor europene. Lucrările au început pe 11 mai 2022 și au continuat într-un ritm susținut pe toată perioada verii, ajungând acum în zona centrală a orașului. Slobozenii privesc cu circumspecție acest nou șantier, 3 din 4 intervievați susținând că Slobozia are alte priorități. Primarul Dragoș Soare este conștient de disconfortul creat, însă susține că la jumătatea anului 2023 situația va fi diferită. «Și eu tră­iesc aici... Evident că sunt deranjat. Toată lumea îmi reproșează că e praf, că nu se mai poate circula... Și e clar că pentru tot ce se întâmplă în oraș doar primarul e de vină. Dar peste un an, când vom avea pistele de biciclete și dinamica orașului va fi radical schimbată, sper că voi fi iertat!» susține Dragoș Soare încercând să minimizeze impactul acestei prime investiții edilitare.

27 Septembrie 2022, 13:50 (9069 vizualizări - 25 comentarii)

Citiți și:
«Orășelul Copiilor», prima investiție funcțională a administrației Soare
Slobozia: Parcare auto cu 139 de locuri pe strada Răzoare
Slobozia a devenit oraș european
Primăria Slobozia a început amenajarea pistelor pentru biciclete

Comentariile cititorilor:


Didina:
(30 Septembrie 2022, 15:37)
Să înțeleg că iar au comis-o juristele? 
De ce nu se face oare o selecție corectă, transparentă?
Sunt unele care nici măcar nu știu să meargă pe stradă, dar să le mai pui să se exprime și corect gramatical!
Mirela:
(30 Septembrie 2022, 10:43)
Excelent punctat Dana N.
@Dana N:
(30 Septembrie 2022, 07:50)
Angajații Primăriei Municipiului Slobozia reprezintă interfața dintre cea mai importantă instituție a administrației publice locale și cetățenii municipiului, sens pentru care ar trebui să fie repere din punct de vedere al pregătirii profesionale și al modului în care se exprimă corect din punct de vedere gramatical.
Am primit recent o adresă redactată de acești funcționari, o adresă care reprezintă o desconsiderare a membrilor asociației noastre, prin greșelile impardonabile comise de un reprezentant al instituției sus-menționate (au fost identificate un număr de 10 greșeli într-un text ce conține doar 12 rânduri), fapt ce denotă existența unor funcționari, plătiți generos din banii locuitorilor municipiului Slobozia, care nu merită apartenența la o instituție atât de importantă și reprezentativă.
Faptul că respectiva adresă poartă antetul Direcției Juridice și Administrație Publică Locală, denotă că aceasta a fost supervizată și de unul din responsabilii/coordonatorii acestei direcții, aspect care confirmă, din nou, incompetența și lipsa de pregătire a unora dintre „specialiștii” acestei structuri.
Interesant este faptul că, din nou, respectiva adresă este semnată de o altă persoană decât primarul în funcție. Oare întâmplător?

NA: rog redacția să nu blocheze acest mesaj, pentru că situația este reală, nu este nimic măsluit și vom reveni de câte ori este cazul, în publicația dumneavoastră sau în altele, până când vom primi explicații oficiale.
Mary :
(29 Septembrie 2022, 00:20)
La următoarele alegeri, fiecare pretendent la fotoliul de primar, ar trebui să prezinte un parcurs al proiectelor ce îl reprezintă. Astfel am avea și noi alegătorii habar despre intențiile și orgoliile viitorului primar ales. Sincer, am început sa mă tem de isprăvile lor pe banii noștri.
vox:
(28 Septembrie 2022, 19:38)
Despre ce biciclete vorbiti , când toată lumea se gândește la trotinete ?
@Dana N:
(28 Septembrie 2022, 15:16)
În trecut, redacția Independent a avut curajul să publice perlele juristelor agramate. De ce nu o face și acum? 
Să vedem și noi, cititorii fideli ai publicației, la ce nivel de profesionalizare au ajuns celebrele juriste?
Hai Independent, curaj, că se poate!!!
Marius:
(28 Septembrie 2022, 12:14)
As vrea sa vad un mai mare al primăriei cum trece el pe lângă un om care vine din fata lui cu bagaje în mâini. O să sară în pista de biciclete și poate așa fiind lovit de un biciclist poate ii va veni mintea la cap. Pe zona Cosminului este imposibil sa mergi pe poteca și să vrei să depășești un om aflat în fața ta. Este imposibil. Sper că cineva din primărie la recepționarea lucrării să își de-a seama că s a greșit ...
@Dana N:
(28 Septembrie 2022, 10:08)
Perfect adevărat! Ferească Dumnezeu să intri în conflict cu minunea de la Asociații de proprietari, că nu mai scapi de țipete, invective și amenințări.
Limbaj colorat, suburban, ce trădează un intelect pe măsură.
Ar cam trebui făcută puțină curățenie prin primărie.
OM:
(28 Septembrie 2022, 08:55)
Bă, să dea dracu, după punerea în funcțiune a pistelor să mai văd vreun angajat al primariei sau consilier local mergând prin oraș altfel decât cu bicicleta... Ce dracu, să crească ei mobilitatea locală imobilizată prin birouri, iar Soare să ne lumineze peisajul zâmbind! 
 Prostii, bani aruncați în pușculițele obediente!
piscinel:
(28 Septembrie 2022, 07:57)
Raul a fost facut. Tavalugul modernizarii fortate merge inainte nestingherit. Da, pistele sunt inguste, trotuarele sunt si mai inguste, dar...bordurile se ridica semete. Macar ca responsabilii sa aiba intelepciunea ca sa toarne intre borduri un asfalt la nivelul bordurilor, sau, cativa milimetri peste ele, astfel incat apa sa nu se adune intre borduri si sa inotam prin balti dupa orice ploaie. Mai exista si riscul deteriorarii acestora cand se intervine mecanizat la deszapezit. Ati vazut cum se strange apa de ploaie pe trotuarul de langa Consiliul Judetean? sau de langa Piata Lovilutiei? Cota trotuarului este mult mai joasa fata de borduri si de spatiul verde, astfel ca apa nu are unde sa se scurga, iar trotuarul devine o cada, o piscina. Dar primarii/primaria nu baga in seama astfel de amanunte. Importanta este valoarea (in bani) a proiectului si ce ramane (prin buzunare).
Cineva scria in comentarii ca macar nu se va mai parca la BRD si Aktas...de smecheri oameni de afaceri si de cocalari opriti pe avari (cu un singur i) nu ati auzit? sa vedem atunci blocaje in trafic!
Deja in oras erau mai multe masini raportate la numarul de parcari (a se vedea sirurile parcate in zona prefecturii/primariei). Unde vor parca de acum inainte tot ce era pe "marile" bulevarde? Ia zi domle Mocionel - nashul proiectelor!
Mary :
(27 Septembrie 2022, 19:26)
Baliverne. Am atras atenția cu mult înainte de criza energetică, atunci când administrația propunea șosea de centură și alte minuni la pachet în care intră și pistele mult visate, că o investiție făcută cu cap, ar fi iluminatul public cu LED. Și cum banii trebuie cheltuiți, vedem tot felul de năzdrăvănii și bănci în locul terenenurilor de sport. În plus, covorul asfaltic nou turnat va fi un dezastru în primăvară după o iarnă geroasă. Și vă asigur că știu ce gândesc.
liver:
(27 Septembrie 2022, 17:31)
singurul lucru bun este ca au disparut parcarile de la brd si de la patiseria de peste drum.     in rest , bani aruncati pe apa ialomitei, bani care se regasesc in pretul la alimente si la facturi
Dana N:
(27 Septembrie 2022, 15:44)
Exemplificând! Încercând să intimideze o asociație de proprietari, care anterior a devoalat acțiunile ilegale ale arhitectului-șef și ale juristei penale din Primăria Slobozia, provocând chiar schimbarea acestora din funcțiile deținute, funcționari ai Direcției Juridice au solicitat, printr-o adresă plină de greșeli gramaticale, exprimări nefericite și semnată în lipsa primarului în funcție, o serie de documente contabile.
Ulterior, în urma argumentelor legale și bine motivate ale respectivei asociații, juriștii primăriei, printr-o altă adresă semnată în lipsa primarului și redactată în aceeași notă, de agramatism pregnant, au continuat seria presiunilor la adresa administratorului asociației, lansând chiar amenințarea cu anularea mandatului.
Un abuz fără precedent, incalificabil, lansat de așa ziși specialiști în științe juridice, angajați în Primăria Slobozia pe salarii extrem de mari, plătite de contribuabilul slobozean pe care ar trebui să-l respecte.
Oare în această situația, domnul primar va reacționa?
Gogu:
(27 Septembrie 2022, 15:12)
Proiectul a fost inițiat de Mocioniu, știți când trebuiau demolate blocurile, că în planșă spuneau 30 de metri, dar din bloc în bloc erau doar 26. Proiectul a fost modificat așa, o cârpeală. Știu că Soare a încercat să amâne proiectul, dar fiind pe exercițiul bugetar, nu s-a putut decât modifica. S-a încercat de către noua administrație transformarea proiectului doar în asfaltarea bulevardelor și atât. Răspunsul a fost clar: ori se păstrează proiectul așa cum s-a făcut, ori se pierd banii.
#pasajladrajna:
(27 Septembrie 2022, 15:01)
Macar daca scapam de cablurile atarnate pe stalpi. Se putea gasi o solutie eleganta pentru ingroparea lor, un canal tehnic.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Luni 27 Mar 2023
210 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
« 1 3 4 5 6 7 8 9 416 417
Slobozia: S-a încheiat restaurarea Bisericii de Lemn «Sf. Nicolae»

Slobozia: S-a încheiat restaurarea Bisericii de Lemn «Sf. Nicolae»

Depus pentru finanțare în anul 2017, proiectul privind restaurarea și conservarea Bisericii de Lemn «Sf. Nicolae» Slobozia s-a încheiat vineri, 24 martie a.c., o dată cu recepția obiectivului. Lăcașul de ...[citește_toată_știrea]

24 Martie 2023, 15:00
(447 vizualizări - 0 comentarii)


IJJ Ialomița: 173 de ani de la înființarea Jandarmeriei Române

IJJ Ialomița: 173 de ani de la înființarea Jandarmeriei Române

Anul acesta, pe data de 3 aprilie, se împlinesc 173 de ani de la înființarea Jandarmeriei Române. Pentru a marca acest moment aniversar, Jandarmeria Ialomița organizează o serie de manifestări dedicate ...[citește_toată_știrea]

24 Martie 2023, 14:00
(297 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Lista seminariilor web pentru luna aprilie, publicată pe portalul ANAF

ANAF a publicat pe portalul propriu, la rubrica «Asistență contribuabili/Servicii oferite contribuabililor», lista seminariilor web care se vor desfășura în luna aprilie 2023. Preponderent, temele din luna ...[citește_toată_știrea]

24 Martie 2023, 11:40
(279 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: Comerț ilegal cu animale, la Slobozia

Miercuri, 22 martie a.c., pe raza municipiului Slobozia a fost identificat un bărbat, domiciliat în județul Brăila, care transporta ilegal animale (5 porcine, 2 cabaline). În urma extinderii verificărilor ...[citește_toată_știrea]

24 Martie 2023, 11:30
(278 vizualizări - 0 comentarii)


Caravana SMURD «Fii pregătit!» ajunge în comunitățile rurale din Ialomița

În perioada 27-31 martie a.c, Caravana SMURD «Fii pregătit!» și Centrul Mobil de Instruire a Populației pentru Răspuns la Situații de Urgență vor fi prezente în județul Ialomița, pe raza localităților ...[citește_toată_știrea]

24 Martie 2023, 10:40
(273 vizualizări - 0 comentarii)


5
Slobozia: Acțiuni prevenitve desfășurate de polițiști

Slobozia: Acțiuni prevenitve desfășurate de polițiști

Miercuri, 22 martie a.c., polițiștii din cadrul Compartimentul de Analiză și Prevenire a Criminalității, cu sprijinul polițiștilor Serviciului Poliției Transporturi Ialomița au desfășurat activități informativ ...[citește_toată_știrea]

23 Martie 2023, 14:40
(443 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Campanie de recrutare în liceele din județ

IPJ Ialomița: Campanie de recrutare în liceele din județ

În perioada 22-24 martie a.c., Inspectoratul de Poliție al Județului Ialomița organizează o serie de activități de promovare a profesiei în rândul elevilor aflați la final de ciclu liceal. Astfel, peste ...[citește_toată_știrea]

23 Martie 2023, 14:30
(431 vizualizări - 0 comentarii)


7
Rași: Autobuz ce transporta muncitori, răsturnat în șanț

Rași: Autobuz ce transporta muncitori, răsturnat în șanț

Miercuri, 22 martie a.c., în zona localității Rași, un autobuz ce transporta muncitori, pe ruta Călărași-Buzău, s-a răsturnat într-un șanț de pe marginea drumului. În mijlocul de transport se aflau 41 de ...[citește_toată_știrea]

22 Martie 2023, 07:30
(884 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Secțiunea Mica Publicitate
a fost actualizată!
Cele mai noi anunțuri din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri on-line!

21 Martie 2023, 19:10


IȘJ Ialomița: Peste 2000 de elevi au participat la simularea Evaluării Naționale

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului Școlar Județean Ialomița, la nivelul județului nostru, simularea Evaluării Naționale s-a desfășurat în 78 de unități școlare, înregistrând 2265 de elevi înscriși ...[citește_toată_știrea]

21 Martie 2023, 16:30
(706 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Luni, 27 martie 2023, termen limită pentru depunerea unor declarații fiscale

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește contribuabililor că, luni, 27 martie 2023, este termenul de depunere a următoarelor declarații fiscale: Formularul 100 ...[citește_toată_știrea]

21 Martie 2023, 10:30
(562 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Adeverințe pentru solicitanții schemei de ajutor de stat în sectorul creșterii animalelor

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) a demarat eliberarea de adeverințe pentru solicitanții schemei de ajutor de stat în sectorul creșterii animalelor, reglementată de HG nr.1179/2 ...[citește_toată_știrea]

20 Martie 2023, 17:10
(649 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Număr unic la dispoziția tuturor clienților

RAJA Constanța: Număr unic la dispoziția tuturor clienților

Interacțiunea cu utilizatorul serviciilor de alimentare cu apă și/sau de canalizare este extrem de importantă pentru RAJA Constanța. De aceea, serviciul de Call Center pus la dispoziția ...[citește_toată_știrea]

20 Martie 2023, 15:15
(708 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Spațiul Privat Virtual, obligatoriu

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii persoane juridice, asocierile și alte entități fără personalitate juridică, precum și persoanele fizice care desfășoară o ...[citește_toată_știrea]

20 Martie 2023, 11:40
(740 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la o casă din Dridu

Incendiu la o casă din Dridu

Sâmbătă, 18 martie a.c., în jurul orelor 22,30, pompieri dini Urziceni au fost solicitați să intervină la stingerea unui incendiu izbucnit la locuința unui cetățean din localitatea Dridu. Pentru misiune ...[citește_toată_știrea]

20 Martie 2023, 10:20
(670 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Dridu incendiu


Vlădeni: Cadavrul unui bărbat, scos din apele râului Ialomița

Sâmbătă, 18 martie a.c., pompierii și paramedicii SMURD au intervenit pentru scoaterea unui cadavru din apele râului Ialomița, în zona localității Vlădeni. Din primele informații, trupul neînsuflețit aparține ...[citește_toată_știrea]

18 Martie 2023, 13:30
(1359 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: 2,348 milioane de lei, sume stabilite suplimentar în urma inspecțiilor fiscale efectuate în luna februarie 2023

Inspectorii fiscali din cadrul Administrației Județene a Finanțelor Publice Ialomița au efectuat, în luna februarie a.c., 43 inspecții fiscale, 9 controale inopinate precum și 13 verificări documentare ...[citește_toată_știrea]

17 Martie 2023, 10:50
(1232 vizualizări - 3 comentarii)


RAJA Constanța: Atenție, se oprește apa în Cartierul Buliga din Fetești!

Echipele RAJA Constanța intervin pentru remedierea unei avarii survenite pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 110 mm, de pe strada Turnu Severin din Fetești. În vederea executării acestor lucrări ...[citește_toată_știrea]

17 Martie 2023, 10:30
(1173 vizualizări - 0 comentarii)


Instituția Prefectului Ialomița: Fonduri PNRR pentru înființarea perdelelor forestiere

Instituția Prefectului Ialomița: Fonduri PNRR pentru înființarea perdelelor forestiere

Joi, 16 martie 2023, prefectul județului, Constantin Marin a participat alături de deputatul Ștefan Mușoiu, vicepreședintele Consiliului Județean Ialomița, Cătălin Grigore, secretarul de stat în cadrul ...[citește_toată_știrea]

16 Martie 2023, 15:00
(1297 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Luni, 20 martie 2023, termen-limită pentru depunerea unor declarații fiscale

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește contribuabililor că luni, 20 martie 2023, este termenul-limită de depunere al următoarelor declarații fiscale: Formularul 010 ...[citește_toată_știrea]

16 Martie 2023, 10:50
(1059 vizualizări - 0 comentarii)


Protopopiatul Slobozia: «Donează sânge! Salvează o viață!»

Miercuri, 15 martie 2023, Protopopiatul Slobozia în parteneriat cu Centrul Județean de Transfuzie Ialomița au organizat o campanie de donare de sânge la sediul Căminului Cultural din localitatea Ograda ...[citește_toată_știrea]

15 Martie 2023, 15:25
(1191 vizualizări - 1 comentariu)


AJFP Ialomița: 31 martie 2023, termenul-limită pentru înregistrarea contractelor de închiriere

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii persoane fizice care au aflate în derulare, la data de 1 ianuarie 2023, contracte de închiriere, că au obligația înregistrarii ...[citește_toată_știrea]

15 Martie 2023, 13:50
(1276 vizualizări - 1 comentariu)


ISU Ialomița: Atenție la igienizarea terenurilor!

ISU Ialomița: Atenție la igienizarea terenurilor!

În ultimele 7 zile, pompierii ialomițeni au intervenit pentru limitarea și lichidarea unui număr de 15 incendii de vegetație uscată și stuf, produse în mai multe localități de pe raza județului Ialomița ...[citește_toată_știrea]

15 Martie 2023, 11:05
(1271 vizualizări - 0 comentarii)


APIA primește Cereri de plată aferente anului 2023 pentru schema de ajutor de stat «Sprijin pentru prima împădurire și crearea de suprafețe împădurite»

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează beneficiarii Schemei de ajutor de stat «Sprijin pentru prima împădurire și crearea de suprafețe împădurite» aferentă Măsurii 8, Submăsura ...[citește_toată_știrea]

15 Martie 2023, 10:20
(1284 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: În februarie 2023 s-a rambursat TVA în valoare de 2,65 milioane de lei

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița, prin structurile sale fiscal-teritoriale, a rambursat în luna februarie 2023, conform selecției naționale, TVA în valoare de 2,65 milioane de lei, ...[citește_toată_știrea]

14 Martie 2023, 15:10
(1377 vizualizări - 0 comentarii)


Ograda: Camion răsturnat în șanț

Ograda: Camion răsturnat în șanț

Marți, 14 martie a.c., pompierii din Țăndărei au intervenit la un accident rutier în care a fost implicat un camion, în comuna Ograda. În urma evenimentului rutier a rezultat o victimă încarcerată, dar ...[citește_toată_știrea]

14 Martie 2023, 11:10
(1342 vizualizări - 0 comentarii)


Borănești: Locuință cuprinsă de flăcări

Pompierii din Urziceni au intervenit, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD pentru lichidarea unui incendiu produs la o casă în comuna Borănești. Au ars articole textile, ...[citește_toată_știrea]

14 Martie 2023, 11:00
(1361 vizualizări - 0 comentarii)


Accidente la Valea Ciorii, Ion Roată, Coșereni și Movilița

Accidente la Valea Ciorii, Ion Roată, Coșereni și Movilița

Vineri, 10 martie a.c., Stația de Pompieri Țăndărei a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor, la un accident rutier ...[citește_toată_știrea]

13 Martie 2023, 12:20
(1418 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Încasări de 88,83 milioane de lei la bugetul general consolidat, în februarie 2023

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița a contabilizat, în luna februarie a anului 2023, venituri nete la bugetul general consolidat al statului în sumă totală de 88,83 milioane de lei. Astfel ...[citește_toată_știrea]

10 Martie 2023, 12:40
(1697 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiune pentru prevenirea consumului de alcool la volan

IPJ Ialomița: Acțiune pentru prevenirea consumului de alcool la volan

Joi, 9 martie a.c., polițiștii ialomițeni au desfășurat mai multe acțiuni pentru prevenirea și combaterea accidentelor rutiere cauzate de șoferii care conduc sub influența băuturilor alcoolice ori a substanțelor ...[citește_toată_știrea]

10 Martie 2023, 11:40
(1849 vizualizări - 0 comentarii)


« 1 3 4 5 6 7 8 9 416 417
Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...