Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

REPORTAJ

Orașul lui Soare Răsare

Orașul lui Soare Răsare

În urmă cu 3 ani, Dragoș Soare era doar un outsider pe care nimeni nu-l credita cu vreo șansă la fotoliul de primar al Sloboziei. În urmă cu 2 ani, la început de mandat, același Dragoș Soare susținea că va respecta promisiunile de campanie. Nu l-a crezut nimeni, că doar de-aia s-au inventat campaniile electorale. În ianuarie 2023, Slobozia e exasperată de apetența primarului Dragoș Soare pentru șantiere în Slobozia. Și mandatul e abia la jumătate...

Cine-mi este Soare? Când a intrat prima dată Soare în Primărie orașul a râs. Eram după 30 de ani de promisiuni electorale și 6 ani trăiți cu «groapa lui Stoica»... Nu ne mai impresiona nimic. «Am intrat în Primărie, informal, de o săptămână, și am înțeles ce ne așteaptă. Va fi un drum greu... Dar cu cât va fi mai greu, cu atât vom fi mai bătăioși!» a declarat Dragoș Soare atunci. «Vorbe, ca și ăia dinaintea ta...» i-a strigat orașul în spate. În primul an, Soare a părut ca face figurație. A vânat șefii de departamente care îl sabotau, a făcut «ghișeul unic» pentru care l-au înjurat funcționarii de pe toate alea 4 etaje câte are Primăria, a anunțat că va potabiliza apa de două ori pe lună, s-a plâns că plătește credite de 5 milioane de lei pe an în contul investițiilor bugetofage... Dar orașul n-a avut nici înțelegere, nici milă: «Ce, mă!? L-am pus eu să se facă primar?! I-a plăcut, acuma să stea capră...». Și Soare a stat, cam până prin mai 2021, când i s-au întărit genunchii administrativi. Atunci a luat prima lui decizie de primar cu... vorba ceea. A reziliat contractul cu SIA Dynamic Solution SRL, blocând o investiție pentru care Slobozia a plătit de două ori și nu a primit niciodată nimic. «Este inacceptabil ca o firmă să-și bată joc de un oraș întreg pe bani publici. Vom relua procedura pentru lucrările restante!» a declarat atunci. Dar nimănui nu i-a mai păsat, deja ne învățasem cu apa!

Ne iese râsul prin piele O vreme iar a fost liniște și pace la Slobozia. Soare a declanșat operațiunea «Gazonul», s-a rățoit la proprietarii de garaje amenințându-i că le ridică, a reorganizat departamentele prin Primărie... Mă rog, treburi plicticoase, de edil de capitală de județ. Apoi, a dat prima lovitură. Întâi a reamenajat două locuri de joacă. «Mare lucru!» a zis orașul. În 3 luni le vandalizează... Apoi a deschis șantierul din Orășelul Copiilor: «Ce-am avut și ce-am pierdut... Oricum nu ne mai puteam duce copiii acolo!». Au urmat parcările din zona MB! Apoi garajele moștenite din proprietar în proprietar, de la Revoluție încoace... «Asta-i bătaie de joc? Și ce dacă n-am acte? Cine e Soare să mă deranjeze pe mine?» a urlat orașul cât l-au ținut plămânii rețelelor de socializare. Dar Soare nu s-a lăsat până n-a adus Slobozia pe locul 3 în topul orașelor din România cu cele mai multe locuri de parcare raportat la numărul de mașini. Iar acum nu-l mai oprește nimeni... A deschis șantiere în Ansamblu PECO, a înroșit cu dungi de zgură pentru biciclete Bulevardul Unirii și Bulevardul Chimiei până-n poarta Prefecturii, a deschis un șantier la marginea orașului, pentru autobaza de autobuze electrice. «De aia nu-mi pasă... Dar să lase trotuarele în pace și să nu mai facă parcări! Ați văzut-o pe-aia de pe Ștefan cel Mare?! Nu mai pot trece mașinile de grija parcărilor lui...».

Ce e mai rău, de-abia urmează În ianuarie 2023, din Slobozia europeană promisă de toți primarii înaintea lui Soare s-a ales praful. Șantier pe Matei Basarab la ieșire din Slobozia, șantier în buricul târgului, la statuia lui Mihai Viteazul, șantier la gară, șantier la moară... Și Soare nu se mai oprește. Promite șantiere în licee, în parcuri, în cartier la Bora, la Slobozia Nouă nu mai zicem... Pe la mijloc de ianuarie ]n 2023, orașul n-a mai răbdat și ne-a pus să-l întrebăm ce are de gând cu noi. A răspuns, că n-are obiceiul să fugă: «Credeți că eu nu-mi dau seama?! Că doar trăiesc în orașul ăsta! Ce, doar presa are ochi? N-am și eu mașină, nu-mi rup și eu planetarele?! Dar ce să fac, dacă până acum n-a venit nimeni să facă... Avem 10 milioane de euro pentru investiții anul ăsta. Trebuie să îi cheltuim! Iar anul ăsta multe dintre șantiere se închid... O să vedeți, o să ne fie bine mai curând decât ne închipuim!». Nu l-am crezut, că Primăria e plină de zvonuri. Vrea inel de centură în jurul orașului, vrea pod peste Ialomița, vrea internate cu piscină pentru elevii de liceu, vrea pasarelă cu lift la pod, vrea «hub agricol», ce va mai fi fiind și ăla... E periculos Soare ăsta! Și prin oraș se aude că mai vrea un mandat ca să mai deschidă niște șantiere. Să nu ziceți că nu v-am spus la vreme!

28 Ianuarie 2023, 14:40 (20293 vizualizări - 18 comentarii)

Citiți și:
Consilierii PSD și PRO România blochează din nou împrumutul de 34 milioane de lei
A început războiul politic pentru asfaltarea cartierelor Slobozia Nouă și Bora
Investiție de 20 milioane de euro într-un consorțiu pentru învățământul dual
«Orășelul Copiilor», prima investiție funcțională a administrației Soare
Slobozia are peste 100 de obiective de investiții în 2023

Comentariile cititorilor:


Nutii spaima Constitutii:
(3 Februarie 2023, 00:49)
Cu siguranta sunt si lucruri bune ... ca si ailalti au facut si lucruri bune. Spre ex. Stoica a asfaltat drumul de la Gara la Puscarie. 10 ani mi am rupt masina pe rosturile de dilatare ale vechiului drum. Si poate sunt si altele. Dar nu este suficient !!!! Si nici ce vad eu in oras acum nu este suficient. La Casa de cultura e ca la Mariupol. Este de prost gust sa nu poti sa pui macar niste piatra ca oricum o sa foloseasca pentru viitoarea fundatie a drumului. Da ... la intersectia aia unde dom' Primar zice ca drumul e fara fundatie desi eu n-am vazut nici o gaura pe acolo in ultimii 8 ani. Si sa nu dai tu cu nimic pe sosea dupa mini inghetul asta iar e de prost gust. Cred ca chestia a fost premeditata ca nu au scos nici calmatoarele de trafic de la zebre. Daca venea zapada mare le luau utilajele cu totul dar ... deh ... nu auvut noroc sa cumpere altele noi. Ar mai fi cum ar mai fi daca dom' Primar reuseste sa ramana cinstit si sa nu dea tunuri ca predecesorii sai. Pana acum n-am auzit nimic ... de rau. :)) 
Al I Cuza:
(2 Februarie 2023, 22:42)
Domnul primar nu are o problema in a aproba cele mai inutile cheltuieli, doar pentru educatie nu sunt bani.. La liceul Cuza, unde directorul este prietenul primarului se cheltuiesc bani fara numar sau utilitate:
- zeci de camere de supraveghere
- sistem de access mai ceva ca la metrou
- laborator modern audio-video devenit de altfel biroul directorului
Care e logica aici?
cotizanți!:
(31 Ianuarie 2023, 12:53)
Domnule Primar, înțeleg sau poate ca nu,dar simplu la o întrebare? nu doriți sa rezolvați cazul cu terminarea lucrărilor din fata hotelului Select? sau îmi dați și mie unul din autoturismele dv,sau ale Consiliu Județean sa nu mai rup eu mașină personala? mai mult nu am pretenții. mulțumesc anticipat!
Mary :
(31 Ianuarie 2023, 12:43)
Se spune că decât să repari o casă în totalitate, mai bine construiești alta. Concret, Piața Mihai Viteazu a fost construită și asfaltată ca afară. Dece a trebuit să fie stricată?! Trotuare pe care puteau fi trasate spațiul pentru biciclete, ori trotinete, dece a trebuit să fie stricate?! Probabil urmează parcurile cu înlăturarea pomilor. Apropo, câți pomi a sădit actuala administrație?! Salut proiectul cu sala polivalentă, sau parcul pentru energie verde. Nu vreau să enumăr greșelile care s-au făcut în trecut, fără să nu le vedem pe cele actuale. Și ca să vă răcoriți, în plină iarnă, nu vă propun să curățăm trotuarele de zăpadă, că vă încălziți și trebuie să beți apă ... plată. Mai toți primarii spun că nu le ajung un mandat pentru a termina tot ce și-au propus, deoarece în primii doi ani analizează ce au făcut, sau nu, predecesorii. Ca la noi.
Contribuabil:
(30 Ianuarie 2023, 15:33)
Este adevarat ca s-au facut parcari si asta este bine dar nimeni nu a mai trecut pri anumite zone sa vada daca mai sint marcate corespunzator sau daca mai exista marcajele initiale. Ma refer la parcarea interioara de la Sc nr 2 dib b.dul Cosminului in spatele Hotelului Central unde nu s-au mai executat marcaje de la infiintare si unde sintem sunte blocati tot timpul de masinile parcate în fata locurilor de parcare.Am sesizat aspectul de nenumarate ori dar degeaba.sa vedem la primavara cand o sa fie vremea buna daca se va deranja cineva sa indrepte lucrurile ca banii îi platim pe locuri de parcare amenajate necorespunzator.
CURIOS:
(30 Ianuarie 2023, 12:56)
E ca-sa vezi,80% din proiecte apartin fostului primar.Bine ca se incearca modernizarea oraselului nostru cu bani europeni,ideea e cum sunt realizate aceste proiecte costisitoare(SUPARA EVALUATE) si cand vor fi finalizate.Exemplu:oraselul copiilor care a ingitit un milion de euro si daca faci greseala de a petrece timp in cadrul parcului pleci cu senzatia ca ai stat intr-un loc aflat in paragina ,asa arata acum,sa vezi la primavara....
WALY:
(30 Ianuarie 2023, 11:07)
Majoritatea ,,comentatorilor,, sunt din gasca liberala. Deci nu va asteptati la ceva viabil si concret din partea acestora. Numai vorbe goale, propaganda desantata si publicitate, [CA LA CATENA].   
Nu mai o sa avem primari si functionari isteti cu aceasta gascA !
@ fost votant :
(29 Ianuarie 2023, 14:03)
crezi ca poti sa ne spui  cateva lucrari mari, de investitii, de pe vremea lui pinter  ?
contribuabil:
(29 Ianuarie 2023, 13:36)
deci sa continuam - primarul mai vrea pod peste ialomita spre ciulnita ?
sunt lucruri pe care si le-au dorit si fostii. ramane ca  odata cu acestea o sa vedem capacitatea  lui de a le initia si de a a le pune in opera si de a le oferi, functionale,  locuitorilor.
dar pentru astea i-ar mai fi necesare cel putin vreo doua mandate. eu i le doresc.
sa vedem daca, prin ceea ce va reusi efectiv sa faca, va dovedi ca si le doreste si el cu suficienta tarie.
si totusi sa nu ne lasam dusi de val. mai toti directorii ( cu vreo doua excepttii ) sunt aceiasi de la stoica incoace.
contribuabil:
(29 Ianuarie 2023, 13:00)
ca articolul de fata este pur publicitar, de campanie electorala (cu toate ca abia a trecut de jumatatea mandatului) (...) nu se poate contesta, dar diferentele intre primarul de acum si ultimii doi primari sunt vizibile nu atat prin actiunile din santierele municipiului (care de fapt sunt proiecte initiate in mandatele anterioare - si cel cu pistele de biciclete care are un hop dificil, greu de acoperit, odata ce anuleaza cateva sute de locuri de parcare, si cel cu autobaza, si cel cu indepartarea garajelor care toate au avut contracte de concesiune ce se finalizau esalonat prin 2017-2022), cat prin hotararea dovedita  de face ceva concret. cat de efciient va fi el ? vom vedea cand se vor materializa alte proiecte vitale pentru slobozia - potabilizarea apei (nu cea clamata aproape indecent de urban, ci cea reala, pe care o vor constata insisi locuitorii), urbanizarea municipiului plin de noroi sau de praf (depinde daca ploua sau nu) inclusiv prin vitalizarea deadepeului, o entitate amortita, greoaie, lipsita total de initiativa, atingerea unui final concret si folositor pentru parcarea subterana (ca doar nu va ramane ca sit arheologic pentru posteritate), finalizarea lucrarii de pe chimiei, aflata acum in mare nevoie de studii, expertixe, proiecte, dar si altele similare. cel putin ultimele doua, dar si altele pe care el insusi le va initia si le va urmari de acum inainte (sa nu uitam ca un proiect are o perioada foarte lunga de punere in opera, cu faze interminabile pana la transformarea sa in lucrari de santier si mai apoi in obiective finalizate si receptionate) pentru a le materializa, ne vor arata reala sa capacitate de a trece peste, uneori, insurmontabilele piedici ale mecanismului birocratic-administrativ. si inca ce mai vrea el? centura de nord sau de sud sau inel? pasarela peste varianta
fost votant:
(29 Ianuarie 2023, 11:56)
Panta pe care o au unele troruare "reabilitate" este foarte periculoasa. Nu sunt rau intentionat dar lucrurile nu se misca in directia corecta. Au micsorat trotuarele, pietonii trebuie sa mearga in sir indian, nu au fost in stare sa asfalteze rahaturile pe care le-au sapat in dreptul trecerilor de pietoni, in fata la casa de cultura este prapad. De la Pinter orasul nu a mai avut un primar capabil.
Ela:
(29 Ianuarie 2023, 11:42)
A distrus spațiul verde, gardul viu , a smuls tot; a tăiat copaci, n a plantat alții în loc, înainte aveai trotuarele umbrite, aveai unde sa parchezi o mașină la umbra, acum mergi ca in desert; copii, oameni în vârstă merg prin soarele care dogorește, că doar suntem în Bărăgan, se știe ce temperaturi avem, n are toată lumea mașini...cu ce l deranja gardul viu care umplea orașul de verdeață? Pe B-dul Cosminului, pe lângă trotuar era un spatiu cu pământ în care puteau fi plantați copaci, flori....l a umplut cu beton. Și gazonul ăla care în unele locuri e numai smocuri trebuie udat tot timpul; avem așa multi bani pt apa? Sau sunt niste interese, de unde e cumpărat gazonul ăla? Orașul nu e al lui, e al nostru; i am zis noi că vrem un oraș chel fara verdeață? I am zis noi că vrem sa leșinam vara pe afara? I am zis noi că vrem șantiere? Primul care vine și promite că va umple orașul de verdeață și l înfrumusețează pe ăla îl votam data viitoare!!!!!
Misu:
(28 Ianuarie 2023, 22:10)
Numai cine e rau intentionat sau nu are capacitatea de a deschide ochii ar putea sa spuna ca lucrurile nu se misca…timid la inceput, dar din ce in ce mai pronuntat si cu viteza in directoa buna. Sanatate, ganduri bune si luminate decidentilor, executantilor si cetatenilor acestui oras. Cu ganduri bune…se pot face lucruri pentru un viitor mai luminos! Sanatate si celor care citesc acest comentariu!
CETATEAN:
(28 Ianuarie 2023, 22:09)
Sincere felicitari domnului primar, dar sa nu uite de cele mai mari 2 probleme ale orasului: 1. Poluarea de la Clean Tech din Ciulnita si 2. Potabilizarea apei! Fara rezolvarea acestor 2 probleme toata munca lui este in zadar!
Visatoru:
(28 Ianuarie 2023, 18:04)
Chiar daca articolul se prezintă că un material publicitar la adresa primarului Soare, esență este adevărată!sa nu uitam că în ultimii 30 de ani ne au fost livrate numai promisiuni și minciuni!și de fiecare data ne cereau insistent sa le oferim și al doilea mandat să poată pune in aplicare ce au gandit in primul mandat!la ce se întâmplă acum în oraș inclin sa cred că Soare vrea sa strice această tradiție și să solicite un nou mandat de primar pe meritate!

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Luni 05 Iun 2023
227 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
« 1 2 4 5 6 7 8 9 421 422
0

AJFP Ialomița: Încasări de 97,36 milioane de lei la bugetul general consolidat, în aprilie 2023

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița a contabilizat, în luna aprilie a anului 2023, venituri nete la bugetul general consolidat al statului în sumă totală de 97,36 milioane de lei. Astfel ...[citește_toată_știrea]

15 Mai 2023, 16:10
(1703 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Pachetul «Cont Client»

RAJA Constanța: Pachetul «Cont Client»

Pachetul «Cont Client» RAJA Constanța este accesibil non-stop și este sigur și ușor de utilizat prin platforma on-line «Contul meu RAJA» (accesibil de pe orice desktop ...[citește_toată_știrea]

15 Mai 2023, 13:20
(1613 vizualizări - 0 comentarii)


Accidente la Dridu și Coșereni

Accidente la Dridu și Coșereni

Detașamentul de Pompieri Urziceni a intervenit pentru gestionarea unei situații de urgență generată de producerea unui accident rutier pe raza localității Dridu, în care au fost implicate două autoturisme ...[citește_toată_știrea]

15 Mai 2023, 11:25
(1665 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Programul «Tezaur» continuă

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii-persoane fizice că începând de luni, 15 mai a.c., românii pot investi în Titlurile de Stat «Tezaur», cu maturități de 1 și ...[citește_toată_știrea]

12 Mai 2023, 13:30
(2200 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Bursa Generală a Locurilor de Muncă-122 de persoane selectate

Vineri, 12 mai a.c., la sediul Agenției Locale din Slobozia din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița s-a organizat Bursa Generală a Locurilor de Muncă. Angajatorii selectați ...[citește_toată_știrea]

12 Mai 2023, 11:40
(1988 vizualizări - 0 comentarii)


5

Moaștele Sfântului Efrem cel Nou, la hramul Catedralei Urziceni

În perioada 18-21 mai 2023, la Urziceni va poposi racla cu o părticică din moaștele Sfântului Efrem cel Nou. Originar din Grecia, descoperit recent (1950), sfântul este grabnic ajutător și tămăduitor, găsindu ...[citește_toată_știrea]

11 Mai 2023, 16:25
(2173 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Declarația 112 se depune până pe 25 mai 2023

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii că termenul de depunere a Declarației Unice-Formularul 112 este până joi, 25 mai 2023, inclusiv a anului următor celui de ...[citește_toată_știrea]

11 Mai 2023, 16:05
(1819 vizualizări - 0 comentarii)


7

Slobozia: Și-a pierdut viața după ce a căzut de la etajul 2 al unui bloc

Tragedie la Slobozia în seara zilei de miercuri, 10 mai 2023. Un bărbat de 59 de ani și-a pierdut viața în urma unui accident casnic. Bărbatul a încercat să strângă rufele pe care le avea întinse la geam ...[citește_toată_știrea]

11 Mai 2023, 08:30
(3493 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Atenție, se oprește apa la Dridu!

Echipele furnizorului de energie electrică vor executa joi, 11 mai 2023, lucrări de întreținere și reparații la nivelul instalațiilor din localitatea Dridu. Fără curent, Stația de Pompare Dridu nu va putea ...[citește_toată_știrea]

10 Mai 2023, 15:50
(1682 vizualizări - 0 comentarii)


APIA Ialomița: Sprijin financiar pentru susținerea activității crescătorilor din sectorul bovin

Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR), prin Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA), efectuează plata ajutorului de stat pentru susținerea activității crescătorilor din ...[citește_toată_știrea]

10 Mai 2023, 14:50
(2405 vizualizări - 0 comentarii)


ISU Ialomița recrutează «Salvatori din pasiune»

ISU Ialomița recrutează «Salvatori din pasiune»

Campania «Salvator din pasiune» continuă în Ialomița cu o nouă etapă de recrutare a voluntarilor. Proiectul se va derula în perioada 10.05-09.06 2023, iar condițiile minime pe care trebuie să le îndeplinească ...[citește_toată_știrea]

10 Mai 2023, 12:05
(2457 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Au fost aprobate Normele pentru restituirea Taxei auto

Contribuabilii care au achitat Taxa specială pentru autoturisme și autovehicule, Taxa pe poluare pentru autovehicule sau, după caz, timbrul de mediu pentru autovehicule și care nu au beneficiat de restituire ...[citește_toată_știrea]

10 Mai 2023, 10:40
(2030 vizualizări - 0 comentarii)


Call Center RAJA Constanța-0241/924

Call Center RAJA Constanța-0241/924

Serviciul de Call Center al RAJA Constanța vine în întâmpinarea tuturor nevoilor particulare ale clienților. Serviciul funcționează sub forma unui robot telefonic ce răspunde la numărul unic 0241/924 ...[citește_toată_știrea]

10 Mai 2023, 09:05
(1862 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: 5046 de agenți economici din județ, pe lista contribuabililor bun-platnici

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează că ANAF a publicat lista contribuabilor persoane juridice care au declarat și au achitat la scadență obligațiile fiscale de plată și care ...[citește_toată_știrea]

9 Mai 2023, 15:10
(2315 vizualizări - 0 comentarii)


World Vision România: 667 copii și 415 părinți din Ialomița au participat la «Start în Educație»

World Vision România: 667 copii și 415 părinți din Ialomița au participat la «Start în Educație»

667 copii, cu vârste între 3-6 ani, și 415 părinți, din 11 de comunități defavorizate din județul Ialomița, sunt beneficiari ai programului «Start în Educație», cel mai amplu proiect de educație timpurie ...[citește_toată_știrea]

8 Mai 2023, 14:25
(1926 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Bursa Generală a Locurilor de Muncă-12 mai 2023

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița va organiza vineri, 12 mai 2023, «Bursa Generală a Locurilor de Muncă», eveniment ce va avea loc la Slobozia, la sediul Agenției Locale, începând ...[citește_toată_știrea]

8 Mai 2023, 13:35
(2374 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Miercuri, 10 mai 2023, termen-limită pentru depunerea notificării privind aplicarea/încetarea regimului special pentru agricultori

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii-persoanele impozabile înregistrate în scopuri de TVA care optează pentru aplicarea regimului special pentru agricultori, că ...[citește_toată_știrea]

8 Mai 2023, 11:15
(1986 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: 2,78 miliarde de euro, autorizate la plată în cadrul Campaniei 2022

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) continuă autorizarea la plată a cererilor depuse în Campania 2022, în conformitate cu termenele prevăzute în legislația europeană. Astfel, APIA ...[citește_toată_știrea]

8 Mai 2023, 11:05
(2254 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Incendiu pe casa scării unui bloc

Sâmbătă, 6 mai a.c., în jurul orelor 15,30, Detașamentul de Pompieri Slobozia a intervenit pentru lichidarea unui incendiu produs pe casa scării unui bloc din Slobozia. Pentru gestionarea situației de urgență ...[citește_toată_știrea]

8 Mai 2023, 10:35
(2083 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia incendiu


Accidente la Țăndărei, Slobozia, Borănești și Urziceni

Accidente la Țăndărei, Slobozia, Borănești și Urziceni

Vineri, 5 mai 2023, în jurul orelor 19,40, Stația de Pompieri Țăndărei, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD, a intervenit la un accident rutier produs pe raza orașului Țăndărei ...[citește_toată_știrea]

8 Mai 2023, 10:20
(2042 vizualizări - 0 comentarii)


Polițiștii ialomițeni, alături de elevii din Coșereni

Polițiștii ialomițeni, alături de elevii din Coșereni

Polițiștii ialomițeni au desfășurat joi, 4 mai a.c., o acțiune preventivă la Școala Gimnazială Coșereni. Oamenii legii le-au explicat elevilor principalele recomandări privind siguranța în școală, pe stradă ...[citește_toată_știrea]

5 Mai 2023, 14:00
(2366 vizualizări - 0 comentarii)


Movila: Transporta lemne fără documente legale

Movila: Transporta lemne fără documente legale

Joi, 4 mai a.c., pe raza localității Movila, polițiștii ialomițeni au depistat un bărbat de 29 de ani, din județul Vrancea, în timp ce transporta cu autoutilitara lemn de foc. Din verificările efectuate ...[citește_toată_știrea]

5 Mai 2023, 13:40
(1948 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: La volan fără permise de conducere

Joi, 4 mai a.c., polițiștii ialomițeni au depistat în trafic trei tineri, cu vârste cuprinse între 21 și 33 de ani, în timp ce conduceau autoturisme fără a respecta normele privind circulația pe drumurile ...[citește_toată_știrea]

5 Mai 2023, 13:30
(1694 vizualizări - 0 comentarii)


Jandarmii ialomițeni, 561 de misiuni de ordine publică în aprilie 2023

Efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean Ialomița au desfășurat, în cursul lunii aprilie a.c., 561 misiuni de ordine publică, dintre care 60 au reprezentat misiuni de asigurare a ordinii publice ...[citește_toată_știrea]

5 Mai 2023, 12:30
(2108 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: 10 mai 2023, termen-limită pentru depunerea unor formulare fiscale

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește persoanelor impozabile, înregistrate în scopuri de TVA conform art. 316 din Legea 227/2015, care nu au depășit plafonul de scutire și care ...[citește_toată_știrea]

5 Mai 2023, 11:10
(3122 vizualizări - 0 comentarii)


Făcăeni: Le-au furat bunuri din locuințe

În cursul lunii aprilie a.c., mai multe persoane au sesizat polițiștii din cadrul Secției nr. 3 de Poliție Rurală Stelnica cu privire la faptul că, din locuințele pe care le dețin pe raza comunei Făcăeni ...[citește_toată_știrea]

4 Mai 2023, 16:20
(1791 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: 30 mai 2023, termen-limită pentru depunerea situațiilor financiare aferente anului 2022

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii persoane juridice că termenul pentru depunerea situațiilor financiare anuale, aferente anului 2022, de către societățile comerciale ...[citește_toată_știrea]

4 Mai 2023, 13:20
(1842 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Mai, luna promovării economiei sociale

Luna mai este luna promovării economiei sociale și este dedicată unor acțiuni de conștientizare a importanței dezvoltării acestui sector pentru întreaga societate. Dezvoltarea locală, cetățenia activă, ...[citește_toată_știrea]

4 Mai 2023, 12:15
(2000 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Amenzi de peste 73 mii de lei aplicate de polițiști

Marți, 2 mai a.c., peste 70 de polițiști din cadrul IPJ Ialomița au acționat, pe raza întregului județ, pentru descurajarea săvârșirii unor fapte antisociale și pentru menținerea unui climat de ordine și ...[citește_toată_știrea]

3 Mai 2023, 16:50
(2026 vizualizări - 0 comentarii)


Acțiune a polițiștilor la Școala Gimnazială Sinești

Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Sinești au desfășurat în cadrul Școlii Gimnaziale din localitate activități informativ-preventive privind siguranța rutieră și modalități de prevenire a faptelor ...[citește_toată_știrea]

3 Mai 2023, 16:35
(2450 vizualizări - 0 comentarii)


« 1 2 4 5 6 7 8 9 421 422
Ultimele comentarii
Nimeni Altu' în «Înainte, marș!» spre Parlamentul European Elena în DADP Slobozia: Salubrizare, iluminat public și întreținerea străzilor Dubalaru Vasile în Plajele publice din Amara nu primesc turiști nici vara aceasta Linistea si Ordinea Publica ! în «Guvernul PSD-PNL împinge România spre un dezastru fără precedent!» Mihai în «Guvernul PSD-PNL împinge România spre un dezastru fără precedent!» Marius în Reabilitarea Muzeului Național al Agriculturii costă 42,2 milioane de lei Octavian în Reabilitarea Muzeului Național al Agriculturii costă 42,2 milioane de lei Alin în Plajele publice din Amara nu primesc turiști nici vara aceasta For AI în Consilierii PSD și PRO România blochează din nou împrumutul de 34 milioane de lei Sofer în Pasajul Drajna, deschis circulației marți, 30 mai 2023! A_I în Consilierii PSD și PRO România blochează din nou împrumutul de 34 milioane de lei Iosif în Reabilitarea Muzeului Național al Agriculturii costă 42,2 milioane de lei Mary în Unitatea de Primiri Urgențe Slobozia se mută în containere RADU în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 31 mai 2023 Covrig 19 în DADP a declarat război plopilor Sloboziei Mariana în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 31 mai 2023 MihaiOaneaLuciu în DADP a declarat război plopilor Sloboziei Mary în Reabilitarea Muzeului Național al Agriculturii costă 42,2 milioane de lei Andrei în Consilierii PSD și PRO România blochează din nou împrumutul de 34 milioane de lei Anonim în Învățământ «step by step» la Școala Gimnazială «Alexandru Odobescu» Urziceni
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...