Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

REPORTAJ

Orașul lui Soare Răsare

Orașul lui Soare Răsare

În urmă cu 3 ani, Dragoș Soare era doar un outsider pe care nimeni nu-l credita cu vreo șansă la fotoliul de primar al Sloboziei. În urmă cu 2 ani, la început de mandat, același Dragoș Soare susținea că va respecta promisiunile de campanie. Nu l-a crezut nimeni, că doar de-aia s-au inventat campaniile electorale. În ianuarie 2023, Slobozia e exasperată de apetența primarului Dragoș Soare pentru șantiere în Slobozia. Și mandatul e abia la jumătate...

Cine-mi este Soare? Când a intrat prima dată Soare în Primărie orașul a râs. Eram după 30 de ani de promisiuni electorale și 6 ani trăiți cu «groapa lui Stoica»... Nu ne mai impresiona nimic. «Am intrat în Primărie, informal, de o săptămână, și am înțeles ce ne așteaptă. Va fi un drum greu... Dar cu cât va fi mai greu, cu atât vom fi mai bătăioși!» a declarat Dragoș Soare atunci. «Vorbe, ca și ăia dinaintea ta...» i-a strigat orașul în spate. În primul an, Soare a părut ca face figurație. A vânat șefii de departamente care îl sabotau, a făcut «ghișeul unic» pentru care l-au înjurat funcționarii de pe toate alea 4 etaje câte are Primăria, a anunțat că va potabiliza apa de două ori pe lună, s-a plâns că plătește credite de 5 milioane de lei pe an în contul investițiilor bugetofage... Dar orașul n-a avut nici înțelegere, nici milă: «Ce, mă!? L-am pus eu să se facă primar?! I-a plăcut, acuma să stea capră...». Și Soare a stat, cam până prin mai 2021, când i s-au întărit genunchii administrativi. Atunci a luat prima lui decizie de primar cu... vorba ceea. A reziliat contractul cu SIA Dynamic Solution SRL, blocând o investiție pentru care Slobozia a plătit de două ori și nu a primit niciodată nimic. «Este inacceptabil ca o firmă să-și bată joc de un oraș întreg pe bani publici. Vom relua procedura pentru lucrările restante!» a declarat atunci. Dar nimănui nu i-a mai păsat, deja ne învățasem cu apa!

Ne iese râsul prin piele O vreme iar a fost liniște și pace la Slobozia. Soare a declanșat operațiunea «Gazonul», s-a rățoit la proprietarii de garaje amenințându-i că le ridică, a reorganizat departamentele prin Primărie... Mă rog, treburi plicticoase, de edil de capitală de județ. Apoi, a dat prima lovitură. Întâi a reamenajat două locuri de joacă. «Mare lucru!» a zis orașul. În 3 luni le vandalizează... Apoi a deschis șantierul din Orășelul Copiilor: «Ce-am avut și ce-am pierdut... Oricum nu ne mai puteam duce copiii acolo!». Au urmat parcările din zona MB! Apoi garajele moștenite din proprietar în proprietar, de la Revoluție încoace... «Asta-i bătaie de joc? Și ce dacă n-am acte? Cine e Soare să mă deranjeze pe mine?» a urlat orașul cât l-au ținut plămânii rețelelor de socializare. Dar Soare nu s-a lăsat până n-a adus Slobozia pe locul 3 în topul orașelor din România cu cele mai multe locuri de parcare raportat la numărul de mașini. Iar acum nu-l mai oprește nimeni... A deschis șantiere în Ansamblu PECO, a înroșit cu dungi de zgură pentru biciclete Bulevardul Unirii și Bulevardul Chimiei până-n poarta Prefecturii, a deschis un șantier la marginea orașului, pentru autobaza de autobuze electrice. «De aia nu-mi pasă... Dar să lase trotuarele în pace și să nu mai facă parcări! Ați văzut-o pe-aia de pe Ștefan cel Mare?! Nu mai pot trece mașinile de grija parcărilor lui...».

Ce e mai rău, de-abia urmează În ianuarie 2023, din Slobozia europeană promisă de toți primarii înaintea lui Soare s-a ales praful. Șantier pe Matei Basarab la ieșire din Slobozia, șantier în buricul târgului, la statuia lui Mihai Viteazul, șantier la gară, șantier la moară... Și Soare nu se mai oprește. Promite șantiere în licee, în parcuri, în cartier la Bora, la Slobozia Nouă nu mai zicem... Pe la mijloc de ianuarie ]n 2023, orașul n-a mai răbdat și ne-a pus să-l întrebăm ce are de gând cu noi. A răspuns, că n-are obiceiul să fugă: «Credeți că eu nu-mi dau seama?! Că doar trăiesc în orașul ăsta! Ce, doar presa are ochi? N-am și eu mașină, nu-mi rup și eu planetarele?! Dar ce să fac, dacă până acum n-a venit nimeni să facă... Avem 10 milioane de euro pentru investiții anul ăsta. Trebuie să îi cheltuim! Iar anul ăsta multe dintre șantiere se închid... O să vedeți, o să ne fie bine mai curând decât ne închipuim!». Nu l-am crezut, că Primăria e plină de zvonuri. Vrea inel de centură în jurul orașului, vrea pod peste Ialomița, vrea internate cu piscină pentru elevii de liceu, vrea pasarelă cu lift la pod, vrea «hub agricol», ce va mai fi fiind și ăla... E periculos Soare ăsta! Și prin oraș se aude că mai vrea un mandat ca să mai deschidă niște șantiere. Să nu ziceți că nu v-am spus la vreme!

28 Ianuarie 2023, 14:40 (19829 vizualizări - 18 comentarii)

Citiți și:
A început războiul politic pentru asfaltarea cartierelor Slobozia Nouă și Bora
Investiție de 20 milioane de euro într-un consorțiu pentru învățământul dual
Consilierii PSD resping împrumutul de 34 milioane de lei pentru Slobozia!
«Orășelul Copiilor», prima investiție funcțională a administrației Soare
Slobozia are peste 100 de obiective de investiții în 2023

Comentariile cititorilor:


Nutii spaima Constitutii:
(3 Februarie 2023, 00:49)
Cu siguranta sunt si lucruri bune ... ca si ailalti au facut si lucruri bune. Spre ex. Stoica a asfaltat drumul de la Gara la Puscarie. 10 ani mi am rupt masina pe rosturile de dilatare ale vechiului drum. Si poate sunt si altele. Dar nu este suficient !!!! Si nici ce vad eu in oras acum nu este suficient. La Casa de cultura e ca la Mariupol. Este de prost gust sa nu poti sa pui macar niste piatra ca oricum o sa foloseasca pentru viitoarea fundatie a drumului. Da ... la intersectia aia unde dom' Primar zice ca drumul e fara fundatie desi eu n-am vazut nici o gaura pe acolo in ultimii 8 ani. Si sa nu dai tu cu nimic pe sosea dupa mini inghetul asta iar e de prost gust. Cred ca chestia a fost premeditata ca nu au scos nici calmatoarele de trafic de la zebre. Daca venea zapada mare le luau utilajele cu totul dar ... deh ... nu auvut noroc sa cumpere altele noi. Ar mai fi cum ar mai fi daca dom' Primar reuseste sa ramana cinstit si sa nu dea tunuri ca predecesorii sai. Pana acum n-am auzit nimic ... de rau. :)) 
Al I Cuza:
(2 Februarie 2023, 22:42)
Domnul primar nu are o problema in a aproba cele mai inutile cheltuieli, doar pentru educatie nu sunt bani.. La liceul Cuza, unde directorul este prietenul primarului se cheltuiesc bani fara numar sau utilitate:
- zeci de camere de supraveghere
- sistem de access mai ceva ca la metrou
- laborator modern audio-video devenit de altfel biroul directorului
Care e logica aici?
cotizanți!:
(31 Ianuarie 2023, 12:53)
Domnule Primar, înțeleg sau poate ca nu,dar simplu la o întrebare? nu doriți sa rezolvați cazul cu terminarea lucrărilor din fata hotelului Select? sau îmi dați și mie unul din autoturismele dv,sau ale Consiliu Județean sa nu mai rup eu mașină personala? mai mult nu am pretenții. mulțumesc anticipat!
Mary :
(31 Ianuarie 2023, 12:43)
Se spune că decât să repari o casă în totalitate, mai bine construiești alta. Concret, Piața Mihai Viteazu a fost construită și asfaltată ca afară. Dece a trebuit să fie stricată?! Trotuare pe care puteau fi trasate spațiul pentru biciclete, ori trotinete, dece a trebuit să fie stricate?! Probabil urmează parcurile cu înlăturarea pomilor. Apropo, câți pomi a sădit actuala administrație?! Salut proiectul cu sala polivalentă, sau parcul pentru energie verde. Nu vreau să enumăr greșelile care s-au făcut în trecut, fără să nu le vedem pe cele actuale. Și ca să vă răcoriți, în plină iarnă, nu vă propun să curățăm trotuarele de zăpadă, că vă încălziți și trebuie să beți apă ... plată. Mai toți primarii spun că nu le ajung un mandat pentru a termina tot ce și-au propus, deoarece în primii doi ani analizează ce au făcut, sau nu, predecesorii. Ca la noi.
Contribuabil:
(30 Ianuarie 2023, 15:33)
Este adevarat ca s-au facut parcari si asta este bine dar nimeni nu a mai trecut pri anumite zone sa vada daca mai sint marcate corespunzator sau daca mai exista marcajele initiale. Ma refer la parcarea interioara de la Sc nr 2 dib b.dul Cosminului in spatele Hotelului Central unde nu s-au mai executat marcaje de la infiintare si unde sintem sunte blocati tot timpul de masinile parcate în fata locurilor de parcare.Am sesizat aspectul de nenumarate ori dar degeaba.sa vedem la primavara cand o sa fie vremea buna daca se va deranja cineva sa indrepte lucrurile ca banii îi platim pe locuri de parcare amenajate necorespunzator.
CURIOS:
(30 Ianuarie 2023, 12:56)
E ca-sa vezi,80% din proiecte apartin fostului primar.Bine ca se incearca modernizarea oraselului nostru cu bani europeni,ideea e cum sunt realizate aceste proiecte costisitoare(SUPARA EVALUATE) si cand vor fi finalizate.Exemplu:oraselul copiilor care a ingitit un milion de euro si daca faci greseala de a petrece timp in cadrul parcului pleci cu senzatia ca ai stat intr-un loc aflat in paragina ,asa arata acum,sa vezi la primavara....
WALY:
(30 Ianuarie 2023, 11:07)
Majoritatea ,,comentatorilor,, sunt din gasca liberala. Deci nu va asteptati la ceva viabil si concret din partea acestora. Numai vorbe goale, propaganda desantata si publicitate, [CA LA CATENA].   
Nu mai o sa avem primari si functionari isteti cu aceasta gascA !
@ fost votant :
(29 Ianuarie 2023, 14:03)
crezi ca poti sa ne spui  cateva lucrari mari, de investitii, de pe vremea lui pinter  ?
contribuabil:
(29 Ianuarie 2023, 13:36)
deci sa continuam - primarul mai vrea pod peste ialomita spre ciulnita ?
sunt lucruri pe care si le-au dorit si fostii. ramane ca  odata cu acestea o sa vedem capacitatea  lui de a le initia si de a a le pune in opera si de a le oferi, functionale,  locuitorilor.
dar pentru astea i-ar mai fi necesare cel putin vreo doua mandate. eu i le doresc.
sa vedem daca, prin ceea ce va reusi efectiv sa faca, va dovedi ca si le doreste si el cu suficienta tarie.
si totusi sa nu ne lasam dusi de val. mai toti directorii ( cu vreo doua excepttii ) sunt aceiasi de la stoica incoace.
contribuabil:
(29 Ianuarie 2023, 13:00)
ca articolul de fata este pur publicitar, de campanie electorala (cu toate ca abia a trecut de jumatatea mandatului) (...) nu se poate contesta, dar diferentele intre primarul de acum si ultimii doi primari sunt vizibile nu atat prin actiunile din santierele municipiului (care de fapt sunt proiecte initiate in mandatele anterioare - si cel cu pistele de biciclete care are un hop dificil, greu de acoperit, odata ce anuleaza cateva sute de locuri de parcare, si cel cu autobaza, si cel cu indepartarea garajelor care toate au avut contracte de concesiune ce se finalizau esalonat prin 2017-2022), cat prin hotararea dovedita  de face ceva concret. cat de efciient va fi el ? vom vedea cand se vor materializa alte proiecte vitale pentru slobozia - potabilizarea apei (nu cea clamata aproape indecent de urban, ci cea reala, pe care o vor constata insisi locuitorii), urbanizarea municipiului plin de noroi sau de praf (depinde daca ploua sau nu) inclusiv prin vitalizarea deadepeului, o entitate amortita, greoaie, lipsita total de initiativa, atingerea unui final concret si folositor pentru parcarea subterana (ca doar nu va ramane ca sit arheologic pentru posteritate), finalizarea lucrarii de pe chimiei, aflata acum in mare nevoie de studii, expertixe, proiecte, dar si altele similare. cel putin ultimele doua, dar si altele pe care el insusi le va initia si le va urmari de acum inainte (sa nu uitam ca un proiect are o perioada foarte lunga de punere in opera, cu faze interminabile pana la transformarea sa in lucrari de santier si mai apoi in obiective finalizate si receptionate) pentru a le materializa, ne vor arata reala sa capacitate de a trece peste, uneori, insurmontabilele piedici ale mecanismului birocratic-administrativ. si inca ce mai vrea el? centura de nord sau de sud sau inel? pasarela peste varianta
fost votant:
(29 Ianuarie 2023, 11:56)
Panta pe care o au unele troruare "reabilitate" este foarte periculoasa. Nu sunt rau intentionat dar lucrurile nu se misca in directia corecta. Au micsorat trotuarele, pietonii trebuie sa mearga in sir indian, nu au fost in stare sa asfalteze rahaturile pe care le-au sapat in dreptul trecerilor de pietoni, in fata la casa de cultura este prapad. De la Pinter orasul nu a mai avut un primar capabil.
Ela:
(29 Ianuarie 2023, 11:42)
A distrus spațiul verde, gardul viu , a smuls tot; a tăiat copaci, n a plantat alții în loc, înainte aveai trotuarele umbrite, aveai unde sa parchezi o mașină la umbra, acum mergi ca in desert; copii, oameni în vârstă merg prin soarele care dogorește, că doar suntem în Bărăgan, se știe ce temperaturi avem, n are toată lumea mașini...cu ce l deranja gardul viu care umplea orașul de verdeață? Pe B-dul Cosminului, pe lângă trotuar era un spatiu cu pământ în care puteau fi plantați copaci, flori....l a umplut cu beton. Și gazonul ăla care în unele locuri e numai smocuri trebuie udat tot timpul; avem așa multi bani pt apa? Sau sunt niste interese, de unde e cumpărat gazonul ăla? Orașul nu e al lui, e al nostru; i am zis noi că vrem un oraș chel fara verdeață? I am zis noi că vrem sa leșinam vara pe afara? I am zis noi că vrem șantiere? Primul care vine și promite că va umple orașul de verdeață și l înfrumusețează pe ăla îl votam data viitoare!!!!!
Misu:
(28 Ianuarie 2023, 22:10)
Numai cine e rau intentionat sau nu are capacitatea de a deschide ochii ar putea sa spuna ca lucrurile nu se misca…timid la inceput, dar din ce in ce mai pronuntat si cu viteza in directoa buna. Sanatate, ganduri bune si luminate decidentilor, executantilor si cetatenilor acestui oras. Cu ganduri bune…se pot face lucruri pentru un viitor mai luminos! Sanatate si celor care citesc acest comentariu!
CETATEAN:
(28 Ianuarie 2023, 22:09)
Sincere felicitari domnului primar, dar sa nu uite de cele mai mari 2 probleme ale orasului: 1. Poluarea de la Clean Tech din Ciulnita si 2. Potabilizarea apei! Fara rezolvarea acestor 2 probleme toata munca lui este in zadar!
Visatoru:
(28 Ianuarie 2023, 18:04)
Chiar daca articolul se prezintă că un material publicitar la adresa primarului Soare, esență este adevărată!sa nu uitam că în ultimii 30 de ani ne au fost livrate numai promisiuni și minciuni!și de fiecare data ne cereau insistent sa le oferim și al doilea mandat să poată pune in aplicare ce au gandit in primul mandat!la ce se întâmplă acum în oraș inclin sa cred că Soare vrea sa strice această tradiție și să solicite un nou mandat de primar pe meritate!

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
28 Mai 2023
156 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
1 3 5 6 7 8 9 420 421
0
«Salonul de Primăvară 2023»-ediția a XXII-a, la Muzeul Agriculturii

«Salonul de Primăvară 2023»-ediția a XXII-a, la Muzeul Agriculturii

Uniunea Artiștilor Plastici-filiala Slobozia-Ialomița, în parteneriat cu Muzeul Național al Agriculturii Slobozia, deschide miercuri, 3 mai 2023, orele 14,00, în sala de expoziții temporare, «Salonul de ...[citește_toată_știrea]

28 Aprilie 2023, 11:30
(1772 vizualizări - 0 comentarii)


Amenzi de peste 30 mii de lei aplicate de polițiștii ialomițeni

În ultimele 24 de ore, polițiștii au fost solicitați să intervină la 64 de evenimente, 62 fiind sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112. Au fost reclamate 14 infracțiuni, dintre care 7 contra ...[citește_toată_știrea]

28 Aprilie 2023, 11:20
(1615 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiune a polițiștilor la Școala Gimnazială «Sf. Andrei» Slobozia

IPJ Ialomița: Acțiune a polițiștilor la Școala Gimnazială «Sf. Andrei» Slobozia

Marți, 26 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier, Biroului Siguranță Școlara, Biroului pentru Protecția Animalelor și Serviciul Criminalistic au desfășurat în cadrul Școlii Gimnaziale « ...[citește_toată_știrea]

26 Aprilie 2023, 19:25
(1872 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: 12 permise de conducere reținute, 7 certificate de înmatriculare retrase

Marți, 25 aprilie a.c., peste 70 de polițiști din cadrul IPJ Ialomița au acționat, pe raza întregului județ, pentru descurajarea săvârșirii unor fapte antisociale și pentru menținerea unui climat de ordine ...[citește_toată_știrea]

26 Aprilie 2023, 18:20
(1866 vizualizări - 0 comentarii)


Programul casieriilor RAJA Constanța de 1 Mai-«Ziua Muncii»

Luni, 1 mai 2023, casieriile RAJA Constanța și compartimentele care desfășoară activități de lucru cu publicul vor fi închise. Pentru plata facturilor abonații au la dispoziție următoarele ...[citește_toată_știrea]

26 Aprilie 2023, 12:15
(1977 vizualizări - 0 comentarii)


5

AJFP Ialomița: Duminică, 30 aprilie 2023, termen-limită pentru depunerea Formularului 398

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește contribuabililor, persoane impozabile care sunt înregistrate în România pentru utilizarea regimului special pentru vânzarea la distanță ...[citește_toată_știrea]

26 Aprilie 2023, 10:10
(1929 vizualizări - 0 comentarii)


ANAF: 300 de inspecții fiscale la marii contribuabili în primul trimestru al anului 2022

În primele 3 luni ale anului 2022, au fost efectuate 300 de inspecții fiscale la operatorii economici încadrați în categoria «mari contribuabili». Dintre inspecțiile desfășurate, 68 au fost realizate pe ...[citește_toată_știrea]

26 Aprilie 2023, 09:20
(1694 vizualizări - 0 comentarii)


7

Fetești: Depistat la volanul unui autoturism neînmatriculat

În cursul zilei de luni, 24 aprilie a.c., polițiștii din Fetești au depistat în trafic un bărbat, de 51 de ani, din Fetești, în timp ce conducea un autoturism  neînmatriculat. În urma verificărilor ...[citește_toată_știrea]

25 Aprilie 2023, 16:50
(1012 vizualizări - 1 comentariu)


IPJ Ialomița: 9 permise de conducere reținute

Luni, 24 aprilie a.c., peste 50 de polițiști din cadrul IPJ Ialomița au acționat, pe raza întregului județ, pentru descurajarea săvârșirii unor fapte antisociale și pentru menținerea unui climat de ordine ...[citește_toată_știrea]

25 Aprilie 2023, 16:35
(2161 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Peste 94 mii de apeluri la Call Center ANAF

În primul trimestru al anului 2023, agenții Call Center-ului ANAF au primit 94665 de apeluri telefonice și au efectuat 4113 sesiuni CHAT pentru asistența contribuabililor în domeniul fiscal. În aceeași ...[citește_toată_știrea]

25 Aprilie 2023, 12:40
(2933 vizualizări - 1 comentariu)


Instituția Prefectului Ialomița: 1406 de bilete de tratament repartizate vârstnicilor

Instituția Prefectului Ialomița: 1406 de bilete de tratament repartizate vârstnicilor

Marți, 25 aprilie 2023, prefectul județului Ialomița, Constantin Marin a participat la ședința Comitetului Consultativ de Dialog Civic pentru Problemele Persoanelor Vârstnice Ialomița. Unul dintre punctele ...[citește_toată_știrea]

25 Aprilie 2023, 12:20
(3609 vizualizări - 0 comentarii)


Instituția Prefectului Ialomița: Întrunire a Comisiei de Dialog Social

Instituția Prefectului Ialomița: Întrunire a Comisiei de Dialog Social

Marți, 25 aprilie 2023, prefectul județului Ialomița, Constantin Marin a participat la ședința Comisiei de Dialog Social. Dezbaterile ședinței s-au concentrat pe cele două puncte din cuprinsul ordinii de ...[citește_toată_știrea]

25 Aprilie 2023, 12:00
(1799 vizualizări - 0 comentarii)


Vlădeni: Bărbat reținut după ce a încălcat un ordin de protecție amenințându-și mama

Polițiștii din Fetești au reținut un bărbat, în vârstă de 44 de ani, bănuit de comiterea infracțiunilor de «amenințare» și «încălcare a ordinului de protecție». Acesta a fost reținut pentru 24 de ore și ...[citește_toată_știrea]

24 Aprilie 2023, 17:25
(1792 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Înscrieri în cadrul unităților de învățământ postliceal ale MAI

Inspectoratul de Poliție al Județului Ialomița organizează recrutarea și selecția candidaților pentru admiterea în cadrul unităților de învățământ postliceal din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, ...[citește_toată_știrea]

24 Aprilie 2023, 17:10
(2141 vizualizări - 0 comentarii)


Bărbat din Reviga, beat la volan

În cursul zilei de duminică, 23 aprilie a.c., polițiștii din Slobozia au depistat în trafic un bărbat, de 49 de ani, din Reviga, în timp ce conducea un autoturism  aflându-se sub influența băuturilor ...[citește_toată_știrea]

24 Aprilie 2023, 16:50
(1596 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la o casă din Dridu și magazie mistuită de flăcări la Cosâmbești

O intervenție a pompierilor s-a produs duminică, în jurul orelor 13,30, când Detașamentul de Pompieri Urziceni a intervenit pentru lichidarea unui incendiu produs la locuința unui cetățean din localitatea ...[citește_toată_știrea]

24 Aprilie 2023, 13:05
(1809 vizualizări - 0 comentarii)


Accidente la Săveni, Slobozia și Tovărășia

Două echipaje operative din cadrul Stației de Pompieri Țăndărei au intervenit la un accident rutier, produs pe raza localității Săveni, în care au fost implicate un autoturism și o căruță. În sprijinul ...[citește_toată_știrea]

24 Aprilie 2023, 12:40
(2043 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Măsuri de sprijin de urgență pentru producătorii agricoli din sectorul cereale

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează potențialii beneficiari că în conformitate cu HG nr. 352/2023, până la data de 11 mai 2023 inclusiv, primește Cereri de acordare a sprijinului ...[citește_toată_știrea]

24 Aprilie 2023, 11:20
(1803 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Amenzi de peste 45 mii de lei aplicate de polițiști

În ultimele 24 de ore, polițiștii au aplicat peste 160 de sancțiuni contravenționale, au reținut 8 permise de conducere și au constatat 11 infracțiuni. Peste 90 de polițiști din cadrul IPJ Ialomița au acționat ...[citește_toată_știrea]

21 Aprilie 2023, 12:30
(3086 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: 10 permise reținute, amenzi de peste 55 mii de lei aplicate de polițiști

În ultimele 24 de ore, polițiștii au aplicat peste 144 de sancțiuni contravenționale, au reținut 10 permise de conducere și au constatat 5 infracțiuni. Astfel, peste 90 de polițiști din cadrul IPJ Ialomița ...[citește_toată_știrea]

20 Aprilie 2023, 16:40
(2259 vizualizări - 0 comentarii)


ISU Ialomița: Admitere la Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă «Pavel Zăgănescu» Boldești

Locurile aprobate pentru sesiunea de admitere aprilie-iunie  2023 la Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă «Pavel Zăgănescu» Boldești sunt următoarele: subofițer de pompieri și protecție civilă-275 de locuri ...[citește_toată_știrea]

20 Aprilie 2023, 13:10
(3090 vizualizări - 0 comentarii)


Iazu: Două persoane rănite în urma unui accident rutier

Iazu: Două persoane rănite în urma unui accident rutier

Joi, 20 aprilie a.c., în localitatea Iazu, la intersecția  DN21 cu DJ203F s-a produs un accident de circulație, soldat cu rănirea a două persoane. Din verificările efectuate a reieșit că două autoturisme ...[citește_toată_știrea]

20 Aprilie 2023, 13:00
(2433 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Iazu accident


AJFP Ialomița: Marți, 25 aprilie 2023, termen-limită pentru depunerea unor declarații fiscale

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește contribuabililor că marți, 25 aprilie 2023, este termenul-limită de depunere a următoarelor declarații pentru perioada de raportare încheiată ...[citește_toată_știrea]

20 Aprilie 2023, 10:45
(2425 vizualizări - 0 comentarii)


IJJ Ialomița: Campanie de recrutare pentru școlile militare ale Jandarmeriei Române

În perioada 20 aprilie-05 mai 2023, Jandarmeria Ialomița desfășoară o nouă campanie de recrutare pentru cei care doresc o carieră militară în cadrul Jandarmeriei. Astfel, în cadrul Școlii Militare de Subofițeri ...[citește_toată_știrea]

20 Aprilie 2023, 10:30
(2810 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Cetățeni bulgari arestați preventiv pentru «trafic de migranți»

Fetești: Cetățeni bulgari arestați preventiv pentru «trafic de migranți»

Polițiștii Serviciului Județean de Poliție Transporturi Ialomița au identificat marți, 18 aprilie a.c., pe raza municipiului Fetești, un microbuz condus de un tânăr de 28 de ani, de cetățenie bulgară. ...[citește_toată_știrea]

19 Aprilie 2023, 18:50
(1985 vizualizări - 0 comentarii)


Factura electronică pentru clienții RAJA Constanța

Factura electronică pentru clienții RAJA Constanța

RAJA Constanța încurajează clienții să aleagă soluțiile digitale, factura electronică fiind o opțiune rapidă, sigură și eficientă. Factura electronică ...[citește_toată_știrea]

19 Aprilie 2023, 17:10
(1869 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Polițiștii ialomițeni au depistat în trafic trei bărbați, cu vârste cuprinse între 22 și 45 de ani, în timp ce conduceau autoturisme fără a respecta normele privind circulația pe drumurile publice. În urma ...[citește_toată_știrea]

18 Aprilie 2023, 15:10
(1985 vizualizări - 0 comentarii)


Accidente la Stelnica și Iazu

Accidente la Stelnica și Iazu

Vineri, 14 aprilie 2023, în jurul orei 00,30, trei echipaje de pompieri din Fetești au intervenit, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD, la un accident rutier, produs în comuna ...[citește_toată_știrea]

18 Aprilie 2023, 13:05
(2470 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la o casă din Urziceni

Vineri, 14 aprilie a.c., în jurul orei 4,30, Detașamentul de Pompieri Urziceni a intervenit pentru lichidarea unui incendiu produs la o locuință din  Urziceni. Au ars acoperișul pe o suprafață de aproximativ ...[citește_toată_știrea]

18 Aprilie 2023, 12:50
(2383 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Urziceni incendiu


DN2A/Popas Chirana: S-a răsturnat cu mașina pe șosea

DN2A/Popas Chirana: S-a răsturnat cu mașina pe șosea

Marți, 18 aprilie a.c., două echipaje de pompieri din cadrul Stației Țăndărei au intervenit la un accident rutier produs pe DN2A, în zona Popasului Chirana, în care a fost implicat un autoturism. În urma ...[citește_toată_știrea]

18 Aprilie 2023, 09:30
(3938 vizualizări - 0 comentarii)


1 3 5 6 7 8 9 420 421
Ultimele comentarii
Ana în Noul Bloc Operator al Spitalului Slobozia, finalizat în 2023 mimi în Noul Bloc Operator al Spitalului Slobozia, finalizat în 2023 Mary în Ialomița participă la marșul din fața Guvernului cu 100 de profesori Georgiana în Sora primarului Gabriel Stoica, angajată ilegal la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Sălcioara Gogu în Campionii de oină de la Școala Sudiți Neica Nimeni în Ialomița participă la marșul din fața Guvernului cu 100 de profesori Aurel în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 24 mai 2023 Sandel în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 24 mai 2023 Eu în Învățământ «step by step» la Școala Gimnazială «Alexandru Odobescu» Urziceni Un profesor în Ialomița participă la marșul din fața Guvernului cu 100 de profesori Marus în Dosar penal pe numele unui angajat înșelat de soție cu un coleg de serviciu Mariooo în E gata, s-au salvat! vrabie în Dosar penal pe numele unui angajat înșelat de soție cu un coleg de serviciu Anonimus în Dosar penal pe numele unui angajat înșelat de soție cu un coleg de serviciu Mihai în Fost angajat al Jandarmeriei ialomițene, reclamat că-și arată părțile intime pe stradă Cetățean în AUR Ialomița se pregătește de Alegeri Dan în Sora primarului Gabriel Stoica, angajată ilegal la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Sălcioara Nimeni în Fost angajat al Jandarmeriei ialomițene, reclamat că-și arată părțile intime pe stradă Ceauşescu.2 în Noul Bloc Operator al Spitalului Slobozia, finalizat în 2023 Ion în Noul Bloc Operator al Spitalului Slobozia, finalizat în 2023
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...