Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

REPORTAJ

Orașul lui Soare Răsare

Orașul lui Soare Răsare

În urmă cu 3 ani, Dragoș Soare era doar un outsider pe care nimeni nu-l credita cu vreo șansă la fotoliul de primar al Sloboziei. În urmă cu 2 ani, la început de mandat, același Dragoș Soare susținea că va respecta promisiunile de campanie. Nu l-a crezut nimeni, că doar de-aia s-au inventat campaniile electorale. În ianuarie 2023, Slobozia e exasperată de apetența primarului Dragoș Soare pentru șantiere în Slobozia. Și mandatul e abia la jumătate...

Cine-mi este Soare? Când a intrat prima dată Soare în Primărie orașul a râs. Eram după 30 de ani de promisiuni electorale și 6 ani trăiți cu «groapa lui Stoica»... Nu ne mai impresiona nimic. «Am intrat în Primărie, informal, de o săptămână, și am înțeles ce ne așteaptă. Va fi un drum greu... Dar cu cât va fi mai greu, cu atât vom fi mai bătăioși!» a declarat Dragoș Soare atunci. «Vorbe, ca și ăia dinaintea ta...» i-a strigat orașul în spate. În primul an, Soare a părut ca face figurație. A vânat șefii de departamente care îl sabotau, a făcut «ghișeul unic» pentru care l-au înjurat funcționarii de pe toate alea 4 etaje câte are Primăria, a anunțat că va potabiliza apa de două ori pe lună, s-a plâns că plătește credite de 5 milioane de lei pe an în contul investițiilor bugetofage... Dar orașul n-a avut nici înțelegere, nici milă: «Ce, mă!? L-am pus eu să se facă primar?! I-a plăcut, acuma să stea capră...». Și Soare a stat, cam până prin mai 2021, când i s-au întărit genunchii administrativi. Atunci a luat prima lui decizie de primar cu... vorba ceea. A reziliat contractul cu SIA Dynamic Solution SRL, blocând o investiție pentru care Slobozia a plătit de două ori și nu a primit niciodată nimic. «Este inacceptabil ca o firmă să-și bată joc de un oraș întreg pe bani publici. Vom relua procedura pentru lucrările restante!» a declarat atunci. Dar nimănui nu i-a mai păsat, deja ne învățasem cu apa!

Ne iese râsul prin piele O vreme iar a fost liniște și pace la Slobozia. Soare a declanșat operațiunea «Gazonul», s-a rățoit la proprietarii de garaje amenințându-i că le ridică, a reorganizat departamentele prin Primărie... Mă rog, treburi plicticoase, de edil de capitală de județ. Apoi, a dat prima lovitură. Întâi a reamenajat două locuri de joacă. «Mare lucru!» a zis orașul. În 3 luni le vandalizează... Apoi a deschis șantierul din Orășelul Copiilor: «Ce-am avut și ce-am pierdut... Oricum nu ne mai puteam duce copiii acolo!». Au urmat parcările din zona MB! Apoi garajele moștenite din proprietar în proprietar, de la Revoluție încoace... «Asta-i bătaie de joc? Și ce dacă n-am acte? Cine e Soare să mă deranjeze pe mine?» a urlat orașul cât l-au ținut plămânii rețelelor de socializare. Dar Soare nu s-a lăsat până n-a adus Slobozia pe locul 3 în topul orașelor din România cu cele mai multe locuri de parcare raportat la numărul de mașini. Iar acum nu-l mai oprește nimeni... A deschis șantiere în Ansamblu PECO, a înroșit cu dungi de zgură pentru biciclete Bulevardul Unirii și Bulevardul Chimiei până-n poarta Prefecturii, a deschis un șantier la marginea orașului, pentru autobaza de autobuze electrice. «De aia nu-mi pasă... Dar să lase trotuarele în pace și să nu mai facă parcări! Ați văzut-o pe-aia de pe Ștefan cel Mare?! Nu mai pot trece mașinile de grija parcărilor lui...».

Ce e mai rău, de-abia urmează În ianuarie 2023, din Slobozia europeană promisă de toți primarii înaintea lui Soare s-a ales praful. Șantier pe Matei Basarab la ieșire din Slobozia, șantier în buricul târgului, la statuia lui Mihai Viteazul, șantier la gară, șantier la moară... Și Soare nu se mai oprește. Promite șantiere în licee, în parcuri, în cartier la Bora, la Slobozia Nouă nu mai zicem... Pe la mijloc de ianuarie ]n 2023, orașul n-a mai răbdat și ne-a pus să-l întrebăm ce are de gând cu noi. A răspuns, că n-are obiceiul să fugă: «Credeți că eu nu-mi dau seama?! Că doar trăiesc în orașul ăsta! Ce, doar presa are ochi? N-am și eu mașină, nu-mi rup și eu planetarele?! Dar ce să fac, dacă până acum n-a venit nimeni să facă... Avem 10 milioane de euro pentru investiții anul ăsta. Trebuie să îi cheltuim! Iar anul ăsta multe dintre șantiere se închid... O să vedeți, o să ne fie bine mai curând decât ne închipuim!». Nu l-am crezut, că Primăria e plină de zvonuri. Vrea inel de centură în jurul orașului, vrea pod peste Ialomița, vrea internate cu piscină pentru elevii de liceu, vrea pasarelă cu lift la pod, vrea «hub agricol», ce va mai fi fiind și ăla... E periculos Soare ăsta! Și prin oraș se aude că mai vrea un mandat ca să mai deschidă niște șantiere. Să nu ziceți că nu v-am spus la vreme!

28 Ianuarie 2023, 14:40 (20514 vizualizări - 18 comentarii)

Citiți și:
Grad de îndatorare de 18% după contractarea împrumutului de 34 milioane de lei la Slobozia
Consilierii PSD și PRO România blochează din nou împrumutul de 34 milioane de lei
A început războiul politic pentru asfaltarea cartierelor Slobozia Nouă și Bora
«Orășelul Copiilor», prima investiție funcțională a administrației Soare
Slobozia are peste 100 de obiective de investiții în 2023

Comentariile cititorilor:


Nutii spaima Constitutii:
(3 Februarie 2023, 00:49)
Cu siguranta sunt si lucruri bune ... ca si ailalti au facut si lucruri bune. Spre ex. Stoica a asfaltat drumul de la Gara la Puscarie. 10 ani mi am rupt masina pe rosturile de dilatare ale vechiului drum. Si poate sunt si altele. Dar nu este suficient !!!! Si nici ce vad eu in oras acum nu este suficient. La Casa de cultura e ca la Mariupol. Este de prost gust sa nu poti sa pui macar niste piatra ca oricum o sa foloseasca pentru viitoarea fundatie a drumului. Da ... la intersectia aia unde dom' Primar zice ca drumul e fara fundatie desi eu n-am vazut nici o gaura pe acolo in ultimii 8 ani. Si sa nu dai tu cu nimic pe sosea dupa mini inghetul asta iar e de prost gust. Cred ca chestia a fost premeditata ca nu au scos nici calmatoarele de trafic de la zebre. Daca venea zapada mare le luau utilajele cu totul dar ... deh ... nu auvut noroc sa cumpere altele noi. Ar mai fi cum ar mai fi daca dom' Primar reuseste sa ramana cinstit si sa nu dea tunuri ca predecesorii sai. Pana acum n-am auzit nimic ... de rau. :)) 
Al I Cuza:
(2 Februarie 2023, 22:42)
Domnul primar nu are o problema in a aproba cele mai inutile cheltuieli, doar pentru educatie nu sunt bani.. La liceul Cuza, unde directorul este prietenul primarului se cheltuiesc bani fara numar sau utilitate:
- zeci de camere de supraveghere
- sistem de access mai ceva ca la metrou
- laborator modern audio-video devenit de altfel biroul directorului
Care e logica aici?
cotizanți!:
(31 Ianuarie 2023, 12:53)
Domnule Primar, înțeleg sau poate ca nu,dar simplu la o întrebare? nu doriți sa rezolvați cazul cu terminarea lucrărilor din fata hotelului Select? sau îmi dați și mie unul din autoturismele dv,sau ale Consiliu Județean sa nu mai rup eu mașină personala? mai mult nu am pretenții. mulțumesc anticipat!
Mary :
(31 Ianuarie 2023, 12:43)
Se spune că decât să repari o casă în totalitate, mai bine construiești alta. Concret, Piața Mihai Viteazu a fost construită și asfaltată ca afară. Dece a trebuit să fie stricată?! Trotuare pe care puteau fi trasate spațiul pentru biciclete, ori trotinete, dece a trebuit să fie stricate?! Probabil urmează parcurile cu înlăturarea pomilor. Apropo, câți pomi a sădit actuala administrație?! Salut proiectul cu sala polivalentă, sau parcul pentru energie verde. Nu vreau să enumăr greșelile care s-au făcut în trecut, fără să nu le vedem pe cele actuale. Și ca să vă răcoriți, în plină iarnă, nu vă propun să curățăm trotuarele de zăpadă, că vă încălziți și trebuie să beți apă ... plată. Mai toți primarii spun că nu le ajung un mandat pentru a termina tot ce și-au propus, deoarece în primii doi ani analizează ce au făcut, sau nu, predecesorii. Ca la noi.
Contribuabil:
(30 Ianuarie 2023, 15:33)
Este adevarat ca s-au facut parcari si asta este bine dar nimeni nu a mai trecut pri anumite zone sa vada daca mai sint marcate corespunzator sau daca mai exista marcajele initiale. Ma refer la parcarea interioara de la Sc nr 2 dib b.dul Cosminului in spatele Hotelului Central unde nu s-au mai executat marcaje de la infiintare si unde sintem sunte blocati tot timpul de masinile parcate în fata locurilor de parcare.Am sesizat aspectul de nenumarate ori dar degeaba.sa vedem la primavara cand o sa fie vremea buna daca se va deranja cineva sa indrepte lucrurile ca banii îi platim pe locuri de parcare amenajate necorespunzator.
CURIOS:
(30 Ianuarie 2023, 12:56)
E ca-sa vezi,80% din proiecte apartin fostului primar.Bine ca se incearca modernizarea oraselului nostru cu bani europeni,ideea e cum sunt realizate aceste proiecte costisitoare(SUPARA EVALUATE) si cand vor fi finalizate.Exemplu:oraselul copiilor care a ingitit un milion de euro si daca faci greseala de a petrece timp in cadrul parcului pleci cu senzatia ca ai stat intr-un loc aflat in paragina ,asa arata acum,sa vezi la primavara....
WALY:
(30 Ianuarie 2023, 11:07)
Majoritatea ,,comentatorilor,, sunt din gasca liberala. Deci nu va asteptati la ceva viabil si concret din partea acestora. Numai vorbe goale, propaganda desantata si publicitate, [CA LA CATENA].   
Nu mai o sa avem primari si functionari isteti cu aceasta gascA !
@ fost votant :
(29 Ianuarie 2023, 14:03)
crezi ca poti sa ne spui  cateva lucrari mari, de investitii, de pe vremea lui pinter  ?
contribuabil:
(29 Ianuarie 2023, 13:36)
deci sa continuam - primarul mai vrea pod peste ialomita spre ciulnita ?
sunt lucruri pe care si le-au dorit si fostii. ramane ca  odata cu acestea o sa vedem capacitatea  lui de a le initia si de a a le pune in opera si de a le oferi, functionale,  locuitorilor.
dar pentru astea i-ar mai fi necesare cel putin vreo doua mandate. eu i le doresc.
sa vedem daca, prin ceea ce va reusi efectiv sa faca, va dovedi ca si le doreste si el cu suficienta tarie.
si totusi sa nu ne lasam dusi de val. mai toti directorii ( cu vreo doua excepttii ) sunt aceiasi de la stoica incoace.
contribuabil:
(29 Ianuarie 2023, 13:00)
ca articolul de fata este pur publicitar, de campanie electorala (cu toate ca abia a trecut de jumatatea mandatului) (...) nu se poate contesta, dar diferentele intre primarul de acum si ultimii doi primari sunt vizibile nu atat prin actiunile din santierele municipiului (care de fapt sunt proiecte initiate in mandatele anterioare - si cel cu pistele de biciclete care are un hop dificil, greu de acoperit, odata ce anuleaza cateva sute de locuri de parcare, si cel cu autobaza, si cel cu indepartarea garajelor care toate au avut contracte de concesiune ce se finalizau esalonat prin 2017-2022), cat prin hotararea dovedita  de face ceva concret. cat de efciient va fi el ? vom vedea cand se vor materializa alte proiecte vitale pentru slobozia - potabilizarea apei (nu cea clamata aproape indecent de urban, ci cea reala, pe care o vor constata insisi locuitorii), urbanizarea municipiului plin de noroi sau de praf (depinde daca ploua sau nu) inclusiv prin vitalizarea deadepeului, o entitate amortita, greoaie, lipsita total de initiativa, atingerea unui final concret si folositor pentru parcarea subterana (ca doar nu va ramane ca sit arheologic pentru posteritate), finalizarea lucrarii de pe chimiei, aflata acum in mare nevoie de studii, expertixe, proiecte, dar si altele similare. cel putin ultimele doua, dar si altele pe care el insusi le va initia si le va urmari de acum inainte (sa nu uitam ca un proiect are o perioada foarte lunga de punere in opera, cu faze interminabile pana la transformarea sa in lucrari de santier si mai apoi in obiective finalizate si receptionate) pentru a le materializa, ne vor arata reala sa capacitate de a trece peste, uneori, insurmontabilele piedici ale mecanismului birocratic-administrativ. si inca ce mai vrea el? centura de nord sau de sud sau inel? pasarela peste varianta
fost votant:
(29 Ianuarie 2023, 11:56)
Panta pe care o au unele troruare "reabilitate" este foarte periculoasa. Nu sunt rau intentionat dar lucrurile nu se misca in directia corecta. Au micsorat trotuarele, pietonii trebuie sa mearga in sir indian, nu au fost in stare sa asfalteze rahaturile pe care le-au sapat in dreptul trecerilor de pietoni, in fata la casa de cultura este prapad. De la Pinter orasul nu a mai avut un primar capabil.
Ela:
(29 Ianuarie 2023, 11:42)
A distrus spațiul verde, gardul viu , a smuls tot; a tăiat copaci, n a plantat alții în loc, înainte aveai trotuarele umbrite, aveai unde sa parchezi o mașină la umbra, acum mergi ca in desert; copii, oameni în vârstă merg prin soarele care dogorește, că doar suntem în Bărăgan, se știe ce temperaturi avem, n are toată lumea mașini...cu ce l deranja gardul viu care umplea orașul de verdeață? Pe B-dul Cosminului, pe lângă trotuar era un spatiu cu pământ în care puteau fi plantați copaci, flori....l a umplut cu beton. Și gazonul ăla care în unele locuri e numai smocuri trebuie udat tot timpul; avem așa multi bani pt apa? Sau sunt niste interese, de unde e cumpărat gazonul ăla? Orașul nu e al lui, e al nostru; i am zis noi că vrem un oraș chel fara verdeață? I am zis noi că vrem sa leșinam vara pe afara? I am zis noi că vrem șantiere? Primul care vine și promite că va umple orașul de verdeață și l înfrumusețează pe ăla îl votam data viitoare!!!!!
Misu:
(28 Ianuarie 2023, 22:10)
Numai cine e rau intentionat sau nu are capacitatea de a deschide ochii ar putea sa spuna ca lucrurile nu se misca…timid la inceput, dar din ce in ce mai pronuntat si cu viteza in directoa buna. Sanatate, ganduri bune si luminate decidentilor, executantilor si cetatenilor acestui oras. Cu ganduri bune…se pot face lucruri pentru un viitor mai luminos! Sanatate si celor care citesc acest comentariu!
CETATEAN:
(28 Ianuarie 2023, 22:09)
Sincere felicitari domnului primar, dar sa nu uite de cele mai mari 2 probleme ale orasului: 1. Poluarea de la Clean Tech din Ciulnita si 2. Potabilizarea apei! Fara rezolvarea acestor 2 probleme toata munca lui este in zadar!
Visatoru:
(28 Ianuarie 2023, 18:04)
Chiar daca articolul se prezintă că un material publicitar la adresa primarului Soare, esență este adevărată!sa nu uitam că în ultimii 30 de ani ne au fost livrate numai promisiuni și minciuni!și de fiecare data ne cereau insistent sa le oferim și al doilea mandat să poată pune in aplicare ce au gandit in primul mandat!la ce se întâmplă acum în oraș inclin sa cred că Soare vrea sa strice această tradiție și să solicite un nou mandat de primar pe meritate!

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
11 Iun 2023
212 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Au plecat la Revelion și bunicul le-a dat dispărute

În prima zi a anului 2010, în jurul orelor 10,15, Poliția Orașului Țăndărei a fost sesizată asupra unor dispariții. Un bătrîn, de 73 ani, le-a spus polițiștilor că nepoatele sale, în vîrstă de 14, respectiv ...[citește_toată_știrea]

5 Ianuarie 2010, 12:37
(10907 vizualizări - 2 comentarii)


Nouă accidente în cinci zile: 3 morți, 15 răniți

Nouă accidente în cinci zile: 3 morți, 15 răniți

În pofida activităților cu caracter preventiv desfășurate de polițiști, pe arterele județului, în perioada 30 decembrie 2009-3 ianuarie 2010, s-au produs nouă accidente rutiere, evenimente în urma cărora ...[citește_toată_știrea]

5 Ianuarie 2010, 12:27
(9779 vizualizări - 0 comentarii)


Suspecții mai multor furturi, identificați

În noaptea de 29/30 decembrie 2009, o echipă de polițiști din Fetești l-a depistat pe raza municipiului pe un tînăr, de 21 ani, din comuna Bordușani. Asupra acestuia, cu ocazia controlului efectuat, au ...[citește_toată_știrea]

5 Ianuarie 2010, 12:01
(9758 vizualizări - 0 comentarii)


Acțiuni preventive în discotecile rurale

În noaptea de 2 spre 3 ianuarie a.c., polițiștii slobozeni, în colaborare cu agenții Posturilor de Poliție Grivița și Miloșești, au acționat pe raza celor două comune. În acțiunile întreprinse, polițiștii ...[citește_toată_știrea]

5 Ianuarie 2010, 11:53
(13120 vizualizări - 0 comentarii)


Intervenții ale pompierilor

Intervenții ale pompierilor

În primele zile ale noului an, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență au avut de furcă. Astfel, în două situații s-a acordat primul ajutor cu echipaje SMURD, s-a intervenit ...[citește_toată_știrea]

5 Ianuarie 2010, 11:41
(13402 vizualizări - 0 comentarii)


5

La volan fără permis

Polițiștii au întocmit un dosar penal pe numele unui tînăr în vîrstă de 23 ani, din Slobozia, acesta fiind depistat la volanul unui autoturism în prima zi de Crăciun deși nu poseda permis de conducere. ...[citește_toată_știrea]

28 Decembrie 2009, 12:58
(10893 vizualizări - 0 comentarii)


Prinși în flagrant la furat din autoturisme

În noaptea de 24 spre 25 decembrie a.c., în jurul orei 23,40, doi bărbați au fost surprinși în flagrant de polițiști în timp ce încercau să sustragă doi acumulatori ai unui autocamion. Autovehiculul era ...[citește_toată_știrea]

28 Decembrie 2009, 12:58
(10757 vizualizări - 0 comentarii)


7
Sărbători Fericite!

Sărbători Fericite!

Redacția Independent vă dorește un Crăciun liniștit, alături de cei dragi. ...[citește_toată_știrea]

24 Decembrie 2009, 19:00
(10850 vizualizări - 0 comentarii)


Eleve, victime ale traficului de minori

Procurorii din cadrul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism-Biroul Teritorial Ialomița, împreună cu polițiștii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității ...[citește_toată_știrea]

24 Decembrie 2009, 16:01
(9743 vizualizări - 0 comentarii)


Șoferi băuți implicați în accident

Doi conducători auto, aflați sub influența băuturilor alcoolice, au fost implicați într-un accident rutier. De reținut că unul dintre aceștia nu poseda permis de conducere. Așadar, miercuri, 23 decembrie ...[citește_toată_știrea]

24 Decembrie 2009, 15:12
(12557 vizualizări - 0 comentarii)


S-a predat singur

Miercuri, 24 decembrie a.c., în jurul orei 7.30, la Poliția Municipiului Slobozia s-a prezentat Marian P., de 36 ani, din municipiul Slobozia, urmărit din luna februarie 2009. Bărbatul se sustrăgea executării ...[citește_toată_știrea]

24 Decembrie 2009, 13:00
(12765 vizualizări - 2 comentarii)


Moș Crăciun jandarm

Moș Crăciun jandarm

Cu ocazia Sărbătorilor Crăciunului, jandarmii ialomițeni i-au luat locul lui Moș Crăciun și au împărțit cadouri copiilor cu dizabilități din cadrul Fundației «Trebuie» Fetești. Copiii, într-un cadru emoționant ...[citește_toată_știrea]

24 Decembrie 2009, 12:27
(10849 vizualizări - 0 comentarii)


Atenție la bani!

Marți, 23 decembrie, o femeie din Urziceni a fost victima unei tîlhării. Femeia, în vîrstă de 36 ani, administrator a două magazine din localitate, a fost atacată de doi indivizi ce, prin violență, i-au ...[citește_toată_știrea]

23 Decembrie 2009, 14:06
(10260 vizualizări - 0 comentarii)


Expoziție stradală dedicată Revoluției

Expoziție stradală dedicată Revoluției

Cele mai importante 48 de fotografii exclusive realizate de AGERPRES în timpul Revoluției din Decembrie 1989 pot fi văzute începînd din 21 decembrie 2009, pînă pe 12 ianuarie 2010, în cadrul expoziției ...[citește_toată_știrea]

23 Decembrie 2009, 14:04
(9481 vizualizări - 0 comentarii)


Achizițiile intracomunitare și importurile de legume-fructe, în atenția polițiștilor

Începînd cu data de 15 decembrie 2009, polițiștii Serviciului de Investigare a Fraudelor Ialomița, în colaborare cu comisarii Gărzii Financiare și inspectori ai Oficiului Județean pentru Protecția Consumatorilor ...[citește_toată_știrea]

22 Decembrie 2009, 16:10
(11375 vizualizări - 0 comentarii)


Dosare pentru produse contrafăcute

Polițiștii feteșteni au început urmărirea penală în șapte dosare penale în care sînt cercetați reprezentanții unor agenți economici, societăți comerciale sau persoane fizice, cu puncte de lucru în localitățile ...[citește_toată_știrea]

22 Decembrie 2009, 16:05
(11328 vizualizări - 0 comentarii)


Infractori după gratii

Doi ialomițeni, cu domiciliul în comuna Jilavele, pe numele cărora existau mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, au fost identificați de polițiștii ialomițeni, fiind încarcerați în Penitenciarul ...[citește_toată_știrea]

22 Decembrie 2009, 15:59
(10284 vizualizări - 0 comentarii)


APIA notifică fermierii

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură revine cu apelul către fermierii notificați pentru clarificarea datelor declarate în cererea de plată. Aceștia sînt obligați să se prezinte în cel mai ...[citește_toată_știrea]

22 Decembrie 2009, 15:38
(12549 vizualizări - 0 comentarii)


Unirea Urziceni vs Liverpool

Unirea Urziceni vs Liverpool

Ghinion teribil pentru Unirea Urziceni la tragerea la sorți Europa League. Singura echipă din România calificată în primăvara europeană, Unirea Urziceni, și-a aflat adversarul din «16»-imile Ligii Europa ...[citește_toată_știrea]

18 Decembrie 2009, 13:09
(10781 vizualizări - 0 comentarii)


ANM-Sîmbătă și duminică, în sud-est reîncep ninsorile

Prognoza meteorologică pe următoarele trei zile, potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, prevede că în cursul zilei sîmbătă, 19 decembrie, în cursul nopții și duminică, 20 decembrie, în sud ...[citește_toată_știrea]

18 Decembrie 2009, 12:13
(9920 vizualizări - 0 comentarii)


DRUMURI ÎNCHISE

DRUMURI ÎNCHISE

Inspectoratul de Poliție al Județului Ialomița informează că peste 150 de polițiști, din care 34 din structurile de siguranță rutieră, sînt angrenați în măsuri de deblocare/dirijare a traficului rutier ...[citește_toată_știrea]

18 Decembrie 2009, 10:00
(11829 vizualizări - 0 comentarii)


Jandarmii ialomițeni, în sprijinul oamenilor înzăpeziți

Jandarmii ialomițeni, în sprijinul oamenilor înzăpeziți

Peste 25 de jandarmi din cadrul Detașamentului Urziceni au acționat, în zilele de 16 și 17 decembrie a.c., pentru deszăpezirea participanților la trafic surprinși de viscol. Pe segmentul de șosea Urziceni ...[citește_toată_știrea]

18 Decembrie 2009, 09:52
(9940 vizualizări - 1 comentariu)


Brazi confiscați la Fetești

Brazi confiscați la Fetești

8 brazi pentru care nu existau documente de proveniență potrivit legii au fost confiscați de polițiștii feteșteni. Aceștia au acționat joi, 17 decembrie a.c., pe raza municipiului pentru prevenirea și combaterea ...[citește_toată_știrea]

18 Decembrie 2009, 09:47
(9491 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea SPORT a fost actualizată!

Nu ratați cele mai noi articole despre sportul ialomițean. ...[citește_toată_știrea]

18 Decembrie 2009, 09:40
(12282 vizualizări - 0 comentarii)


În Ialomița se circulă în condiții de iarnă

Inspectoratul de Poliție al Județului Ialomița informează că pe majoritatea arterelor de pe raza județului Ialomița se circulă în condiții de iarnă. Nu există tronsoane de drum închise circulației, traficul ...[citește_toată_știrea]

17 Decembrie 2009, 12:46
(10886 vizualizări - 0 comentarii)


Hoți din mașini, prinși în flagrant

Hoți din mașini, prinși în flagrant

Polițiștii au identificat un grup format din patru suspecți, acuzați că au acționat pe raza municipiului Slobozia și orașului Țăndărei, săvîrșind zece furturi din autoturisme. În cursul zilei de miercuri ...[citește_toată_știrea]

17 Decembrie 2009, 12:44
(11164 vizualizări - 0 comentarii)


Viscolul-41 de localități fără energie electrică, Slobozia fără apă

Potrivit subprefectului Gigi Petre, «viscolul a afectat rețelele electrice din întreg județul Ialomița, parțial sau integral 41 de localități rămînînd fără energie electrică». «Noaptea trecută a fost un ...[citește_toată_știrea]

16 Decembrie 2009, 14:28
(10402 vizualizări - 0 comentarii)


Camioanele de peste 7,5 tone, interzise în trafic de prefectul Teculescu

Camioanele de peste 7,5 tone, interzise în trafic de prefectul Teculescu

Din cauza blocajelor din trafic, prefectul Mădălin Teculescu a emis astăzi, la orele 10,45, o dispoziție prin care interzice circulația autovehiculelor cu o greutate mai mare de 7,5 tone pe raza județului ...[citește_toată_știrea]

16 Decembrie 2009, 12:47
(9756 vizualizări - 0 comentarii)


Permanență 24 din 24 la sediul DSV

Printr-un comunicat de presă, Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează că, în perioada 19 decembrie 2009-3 ianuarie 2010, în scopul prevenirii apariției unor evenimente ...[citește_toată_știrea]

16 Decembrie 2009, 12:37
(11252 vizualizări - 0 comentarii)


Atenționare pentru șoferi

Atenționare pentru șoferi

Polițiștii ialomițeni avertizează conducătorii autovehiculelor de mare tonaj că la intrare în localitățile Slobozia și Urziceni au fost instituite filtre ce restricționează accesul mașinilor neechipate ...[citește_toată_știrea]

15 Decembrie 2009, 14:55
(8954 vizualizări - 1 comentariu)


Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...