Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

«Războiul cimitirelor» s-a mutat la Curtea de Apel

Drept la «dreptul la replică» al Episcopiei Sloboziei și Călărașilor

«Războiul cimitirelor» s-a mutat la Curtea de Apel

Drept la replică «Urmare a articolului „Război în instanță între bisericile din Ialomița și primării pentru revendicarea ci­mitirelor“, publicat de redacția Ziarului Independent (de adevăr) pe site-ul oficial în data de 20 fe­bruarie 2023, Sectorul Mass-Media al Episcopiei Sloboziei și Călărașilor face cunoscut următoarele:
În data de 13 februarie 2023 un redactor al Ziarului Independent (de adevăr) a solicitat, în scris, un răspuns din partea Episcopiei Sloboziei și Călărașilor privind re­vendicarea dreptului de proprietate a cimitirelor prin instanță. Sectorul Mass-Media al Episcopiei Sloboziei și Călărașilor a transmis redacției prin adresa nr. 710/2023, în aceeași zi, un răspuns clar și concis cu privire la informațiile solicitate. Deși Episcopia Sloboziei și Călărașilor a arătat deschidere și transparență instituțională și mediatică, arătând că Parohiile au aceste cimitire în proprietate de peste un secol, având documentele doveditoare, dar între anii 1999-2000, acestea au fost jefuite de autoritățile locale și trecute în proprietatea publică, articolul publicat nu a prezentat realitatea obiectivă pe care noi am transmis-o și a denaturant conținutul acesteia, informând în mod eronat opinia publică. Pentru a clarifica subiectul legat de acțiunea în instanță a revendicării dreptului de proprietate a cimitirelor de către parohii, dezbătut în mass-media locală, vom publica pe site-ul oficial al Episcopiei Sloboziei și Călărașilor-link: https://sf-esc.ro-răspunsul la întrebările solicitate anterior și care nu au fost luate în considerare la redac­tarea articolului de presă. Recoman­dăm redacției ca în documentarea articolelor de presă, în viitor, să țină cont de deon­tologia profesiei și nu de viziunea personală asupra subiectelor publicate..». (Biroul de Presă al Episcopiei Sloboziei și Călărașilor, [email protected])

40 de procese la Curtea de Apel Textul care deschide acest articol reprezintă «dreptul la replică» solicitat de către Episcopia Sloboziei și Călărașilor la un articol apărut în ziarul nostru în 15 februarie 2023, sub titlul «Război în instanță între bisericile din Ialomița și primării pentru revendicarea cimitirelor». Articolul informa că 24 de parohii din județul Ialomița au dat în judecată admi­nistrațiile locale solicitând preluarea cimitirelor. Între timp, numărul administrațiilor acționate în instanță a ajuns la 40, iar «jefuirea» pe care o reclamă «dreptul la replică» remis publi­cității de către Episcopia Sloboziei și Călărașilor este contrazisă de declarațiile edililor locali. Iată două dintre acestea: «Noi nu putem ceda cimitirele, că nu sunt ale noastre... Am informat Consiliul Local și așteptăm decizia instanței. Până acum am ajutat de fiecare dată Parohia cu sume de bani, în limitele legii. Ce va fi, vom mai vedea!» explică Marian Trâmbițașu, primarul comunei Grindu. «Am sprijinit și vom sprijini întotdeauna parohia noastră. Banii pe care i-am dat sunt, de fapt, pentru oamenii din sat. Că lor le folosește ce se face la bi­serică! Personal, cred că e o greșeală să ceară preluarea cimitirelor. Nu le pot întreține... Dar ce va hotărî instanța, aia vom face. Nu e motiv de supărare nici într-un caz, nici în altul!» susține Vasile Bobocel, primarul comunei Bordușani.

«Realitatea obiectivă» în cifre Numărul primarilor intervievați este mult mai mare. Trăitori «sub vremi», mulți dintre ei ne-au cerut să nu le publi­căm declarațiile. Dar ne-au confirmat că an de an au alocat fonduri publice pentru între­ținerea cimitirelor și a bisericii. Sume mici, dar în fiecare an. La care se adaugă sumele alocate de către Consiliul Județean Ialomița. Pentru a contrabalansa acuzațiile publice lansate în «dreptul la replică», ofe­rim câteva cifre edificatoare din ultimul mandat. În anul 2021, Consiliul Județean Ialomița a aprobat o alocare bugetară de 1,5 milioane de lei pentru 16 parohii din Ialomița. În primăvara anului 2022, admi­nistrația județeană aloca din bugetul anual 1 milion de lei pentru parohiile județului, iar suma este completată în luna octombrie 2022 cu alte 400 mii de lei. În 2023, istoria se repetă, bugetul Consiliului Județean prevăzând o alocare bugetară de 1 milion de lei la capitolul «religie». Și exemplele pot continua, înapoi în timp, pentru fiecare mandat administrativ de la întronizarea preasfințitului Vincențiu, episcopul Sloboziei și Călărașilor. De altfel, situația pe care o prezentăm este cunoscută din anul 2014, când aceste alocări bugetare anuale, atât la nivelul adminis­trației județene, cât și la nivelul adminis­trațiilor locale, contribuie la instalarea Episcopiei Sloboziei și Călărașilor pe un meritoriu loc 3 în topul celor mai bogate eparhii ale țării, după Arhiepiscopia Bucureștilor și Mitropolia Moldovei.

Retorica ecumenică «independentă de adevăr»
Asemeni edililor locali din Ialomița, și noi trăitori «sub vremi», înțelegem rostul «dreptului la replică» al preotului Silviu Dascălu, purtătorul de cuvânt al Episcopiei Sloboziei și Călărașilor. Ce nu pricepem însă nici picați cu ceară este lipsa proprietății asupra termenilor. Conform DEX, definiția cuvântului «jaf» este «furt săvârșit prin violență», iar sinonimele acestuia sunt: despuiere, devastare, furt, jecmăneală, jefuială, jăpcăneală, prădare, etc. Cât despre «independența de adevăr» pe care acesta o reclamă, credem că ea trebuie probată cu dovezi palpabile și date certe, nu cu o retorică ecumenică îndoielnică. Pentru că e posibil ca instanța de judecată să dea dreptate Episcopiei confirmând că «la emiterea Hotărârilor de Consiliu Local, (....) nu au fost res­pectate dispozițiile legale privind procedura prevăzută de Hotărârea nr. 548/1999, privind aprobarea Normelor tehnice pentru întocmirea inventarului bunurilor care alcătuiesc domeniul public al comunelor, orașelor, municipiilor și județelor și Legea nr. 213/1998 privind bunurile proprietate pu­blică». Dar la fel de posibil este ca, o dată trecute în administrarea parohiilor județului, «locurile de lumină și cu verdeață» din cimitirele co­munelor și orașelor Ialomiței să nu mai fie gratuite, iar urmașii să fie obligați să plătească taxe anuale pentru ca morții să se poată odihni în «țărâna din care ne-am născut și în care ne vom întoarce». Așa că părinte, decât să aruncăm cu vorbe calpe, mai bine să așteptăm și să vedem cui va da timpul dreptate! Ce ziceți?

14 Martie 2023, 13:50 (20259 vizualizări - 28 comentarii)

Citiți și:
Război în instanță între bisericile din Ialomița și primării pentru revendicarea cimitirelor
Răspopitul Casian Pandelică își vrea sutana înapoi

Comentariile cititorilor:


@Sf Petru:
(25 Martie 2023, 15:05)
Multumesc pt argumentele tale :"jigodie", "analfabet functional" etc. Cu astfel de vocabular, zici tu, cedeaza un"destept", n-asa?. Pai, mai impresionat, "desteptule". Sa fii sanatos!
Același Sf. :
(24 Martie 2023, 15:58)
Ce sa i faci... asa i cu analfabeții funcționali, știu sa citească dar nu înțeleg nimic(asta în cel mai bun caz) mai electrotehnistule! P. S. Astea fiind spuse... cel mai deștept cedează! Îmi pierd timpul cu tine! P. S. 2 Sunt doar un amarat de lucrător comercial... intelectualule
Sf Petru:
(24 Martie 2023, 15:52)
Amice... ești o mare j!g@die... nu am spus niciun moment ca societatea nu câștigă bani,ba din contra... isi asigura singura bugetul.. pe de alta parte are și rol de asistenta sociala prin preturile f mici pe care le practica... neschimbate de vreo 10 ani! Vorbeam de faptul ca nu primește bani din taxe și impozite de la primarie... și ți am demonstrat asta, dar tu duci discuțiile în alta parte, omiti, minți,induci în eroare, ca la biserica babele.Lipitoriile sug atât de mult sânge... ca mai pot sa și doneze.. bineînțeles. Semidoctule, dai citate din Tutea.. eu ți am spus religia ca biserica sunt 2 lucruri diferite
Sf Pavel:
(24 Martie 2023, 12:22)
Sf Petru,sigur esti popă,dar na trebuie să spui ca esti la electrotehnică,ca să pară că preoții sunt apărați de oameni din afara lor. Așa că,spor la scris comentarii,că trebuie sa îți justifici și tu existența la postul ocupat.
@Sf Petru:
(23 Martie 2023, 16:30)
Deci recunosti ca administrarea cimitirelor nu ar castiga bani si completeaza cu alte sume(ce ar  veni din alte activitati). Intrebarea e de ce ar tine asa de mult la o afacere in pierdere? Raspunsul e clar: pt ca nu e in pierdere, iar banii vin- dar de la slobozeni, cum iti spuneam. Cunostintele tale despre religie, biserica si popi sunt admirabile dar nu depasesc  categoria de cliseu si prejudecata. Spuneam si mai jos:"lipitorile"de popi doneaza sange de 3-4 ori pe an spitalelor in toata tara, ajuta familiile nevoiase mai ales in preajma sarbatorilor religioase, sunt angrenati in tot felul de actiuni in folosul comunitatilor. Ca sa cunosti ce fac si ce fel de oameni sunt trebuie sa mergi pe la biserica nu sa te lasi coplesit de propria ignoranta. Si nu, nu sunt "pe-acolo", profilul meu e electrotehnica. Apropo de religie, Petre Tutea spunea:"A citi Biblia nu e doar un act de credinta ci si unul de cultura".Sanatate multa!
Sf Petru:
(22 Martie 2023, 22:21)
Vino cu dovada ca au buget de la primarie.. pana atunci ești doar rauvoitor! Cât despre popi... dacă le tot ți partea... ești pe acolo. Nu sunt decât niște lipitori,una e religia, alta e biserica. Societatea are spatii comerciale pe care le administrează, obțin venituri din chirii și concesiuni.. bazar, piața, obor....restul e cancan... care vad ca îți place mult
@Sf Petru:
(22 Martie 2023, 12:25)
Se pare ca tu nu pricepi; cum se autofinanteaza? Asteapta sa le dai tu cei doi lei sau poate  merg toti angajatii  in timpul liber la prasit porumb si fac rost de bani care, adaugati la cei 2 lei de mormant, asigura salariile plus profit. Si esti convins de asta ca si de faptul ca sunt popa, n-asa?
Sf. Petru:
(21 Martie 2023, 20:28)
Se pare ca nu înțelegi nimic.... sau poate nu vrei. Este singura societate a primăriei care nu are buget de la primarie... mai informează-te și numai scrie prostii. Am văzut ca ai găsit repede tarifele, cauta și ce buget are de la primarie și pune aici sa l vedem. Cât despre popa.... e clar... daca te onorează...
laic:
(21 Martie 2023, 17:17)
Statul asta este laic sau fanatic religios? Au obtinut toate facilitatile fiscale pe care le-au impus, au luat imobile pe banda rulanta, terenuri intravilane, arabile, paduri; siau facut banci, au sistem propriu de camataricte imprumut. Au limuzine de lux. Incaseaza bani cu nemiluita de la stat si nu platesc impozite nici pe venituri nici pe proprietati. Da, ne scot ochii cu cateva acte de caritate (daca ai ajuns bre padre sa ne scoti ochii ca donezi sange...e maxima ipocrizia) Pai asta parca e in fisa postului la voi, sa-ti ajuti/salvezi aproapele; nu e chestie de lauda, o fac periodic oamenii obisnuiti si nu mai trambiteaza.
Cu atitudinea asta a voastra de stapani de sclavi vom ajunge ca in India: saraci lipiti pamantului (la propriu-multi dorm sub cerul liber) dar templele sclipesc de aur!
Se preda religia in scoli - obligatoriu, dar nu este vorba despre toate religiile ci numai de ortodoxie ca asa vor barbosii, populimea sa nu deschida ochii pe alte abordari ale creatiei ci numai pe interpretarea lor; asta aduce cotizatii la sutana. Mai nou vor impune religia ortodoxa ca examen la bac. Unde ar trebui sa se tina examenul? la episcopie? ne impuneti sa umblam in sutane vandute exclusiv de voi? ajungem ca in orientul mijlociu, ne transformati in fanatici religiosi? Lasati omului liberul arbitru, nu mai interveniti intre el si Dumnezeu! Mai sfinte sunt mainile unui "ateu de carton" care isi ajuta semenii sau animalele neajutorate decat unii (nu toti!) ipocriti in robe aurite care jecmanesc oamenii simpli (cat si politicienii). Luati aminte: pentru catedrala megalomanica a neamului (vostru) ati jecmanit bugetul tarii si al bucurestiului, pe cand Sagrada Familia s-a finantat exclusiv din donatii private si nici acum nu e finalizata dupa peste 100 de ani! Jos labele dupa oamenii saraci cu duhul, lasati-i sa gandeasca liber, singuri, ca il gasesc mai repede pe Dumnezeu.
@@sf.Petru:
(20 Martie 2023, 18:04)
Ai zbarcit-o cu popa! Sincer, ma onoreaza dar nu sunt preot. Ne putem intalni unde vrei ca sa te convingi. Recunosc insa ca ai haz cu "se autofinanteaza" Da, din taxe si impozite platite de slobozeni, nu de extraterestri.
@sf Petru:
(20 Martie 2023, 12:38)
Exact! Nu se plătește pentru a avea un loc de veci. Tarifele sunt pentru săpat groapa și celelalte și sunt decente. Neschimbate de mai mult de 4 ani....si m trecut prin atâtea scumpiri. Exemplu:tarif întreținere cimitir.. 2 lei pe luna. Duci discuția șmecherește... încă odată,aparține consiliului local dar nu primește bani de la bugetul local... se autofinanteaza. P. S. Esti clar popă!
@Mary:
(19 Martie 2023, 15:22)
Aversiunea ta fata de preoti se aseamana cu antipatia elevului fata de proful de matematica. Acesta  il ironizeaza pe elevul lenes amintind(de ex.) de "puntea magarului"-teorema lui Pitagora pe care n-o poate trece.Proful e antipatic dar teorema lui Pitagora ramane valabila indiferent de cine o preda. La fel faci cu preotii care nu sunt decat oameni si ei(cu bune si rele).Dar invatatura lui Isus nu-si piede cu nimic din valoare. Pt asta merg oamenii la biserica(unde intri si iesi fara sa-ti bage nimeni mana in buzunar), sa asculte cuvantul Mantuitorului, nu sa-l caracterizeze pe popa. Pt greselile si pacatele lui el va plati, dar pe tine nu te va ierta nimeni la vremea judecatii tale ca vezi doar paiul din ochiul lui si nu barna din ochiul tau. Nu judeca, ca sa nu fi judecat. Cu ce masura masori, cu aceea ti se va masura. Numai bine.
Mary :
(18 Martie 2023, 11:07)
Popii au mjercurialul lor, le face cineva concurență? Nu! Fac ce vor. Sunt, stat în stat. Pentru ce fac, din punct de vedere religios, primesc un salariu. Restul este ciubuc. Neimpozabil. Aia care sar calu' sunt, sau cer să fie transferați. Cunoaștem.
@Mariana:
(17 Martie 2023, 23:01)
Te flatezi singura crezand ca te baga popii in seama. Sunt un simplu enorias, popii, mai ales in perioada asta, au lucruri mult mai importante de facut decat sa polemizeze cu atei de carton.O singura data am vazut o interventie a unui preot la un articol in 'Independent' in ultimii 10 ani. Si o facea asumat, cu nume si prenume. Dar intr-un fel ai dreptate: popii s-au activat -dupa cum remarca si articolul: 'Protopopiatul Slobozia: "Doneaza sange! Salveaza o viata!" Fa-le concurenta,@Mariana: aduna toti ateii de carton care va stiti si arati ca si voi salvati vieti de ialomiteni, nu doar popii. Ia-l si pe @Mary care-i catranit pe preoti ca-s hrapareti desi, nicio lege din tara noastra nu obliga pe cineva sa dea bani la biserica. Si nici nu-i obligat sa apeleze la ritualurile vreunui cult religios pt ocazii gen botez, cununie, inmormantare etc. Multa sanatate!
Mariana:
(16 Martie 2023, 23:29)
S-au activat popii ăia cu limbile catifelate din episcopie și au început să scrie comentarii aici.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
Luni 27 Mai 2024
146 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Secțiunea Mica Publicitate
a fost actualizată!
Cele mai noi anunțuri din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri on-line!

25 Mai 2024, 16:20


APIA: Subvenții de peste 322 milioane de lei pentru crescătorii din sectorul suin și avicol

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură informează că joi, 23 mai 2024, Centrele Județene au efectuat plata aferentă ajutorului de stat acordat pentru susținerea activitații crescătorilor ...[citește_toată_știrea]

24 Mai 2024, 10:10
(121 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Acțiuni ale polițiștilor în «Săptămâna Prevenirii Criminalității»

Slobozia: Acțiuni ale polițiștilor în «Săptămâna Prevenirii Criminalității»

Miercuri, 22 mai 2024, polițiștii din cadrul IPJ Ialomița au organizat o serie de activități preventive în rândul cetățenilor în municipiul Slobozia, care au fost informați cu privire ...[citește_toată_știrea]

23 Mai 2024, 15:00
(204 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: Posibil drogat la volan

Miercuri, 22 mai 2024, polițiștii din Urziceni, în timp ce desfășurau activități pe linia prevenirii și combaterii faptelor de natură penală sau contravențională la regimul rutier, au oprit pentru ...[citește_toată_știrea]

23 Mai 2024, 14:40
(165 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: La volan cu permisul suspendat

Un bărbat de 55 de ani, domiciliat în județul Constanța, s-a ales cu un dosar penal după ce a fost oprit în trafic de polițiști. În urma unui control de rutină, efectuat miercuri, ...[citește_toată_știrea]

23 Mai 2024, 14:30
(221 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: 79,5 milioane de lei, subvenții pentru fermierii ialomițeni din sectorul vegetal

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură informează că miercuri, 22 mai 2024, a efectuat plata aferentă ajutorului de stat acordat producătorilor agricoli din sectorul vegetal, aprobat de ...[citește_toată_știrea]

23 Mai 2024, 11:00
(175 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia, gazda Olimpiadei Naționale de Tehnologia Informației

În perioada 23-26 mai 2024, la Slobozia, se va organiza etapa națională a Olimpiadei Naționale de Tehnologia Informației. Competiția școlară va aduce în reședința județului Ialomița 322 de ...[citește_toată_știrea]

23 Mai 2024, 10:00
(279 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Atenție, se oprește apa în Cartierul Buliga din Fetești!

Joi, 23 mai 2024, echipele furnizorului de energie electrică vor executa lucrări de modernizare, reparații și întreținere a instalațiilor în zona localității Fetești/Cartier Buliga. Fără ...[citește_toată_știrea]

22 Mai 2024, 15:15
(234 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Termen pentru depunerea unor declarații fiscale

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii persoanele fizice care în anul de impunere au realizat, individual sau într-o formă de asociere, venituri/pierderi ...[citește_toată_știrea]

22 Mai 2024, 14:05
(190 vizualizări - 0 comentarii)


Forumul APPR salută măsurile întreprinse de autorități, dar protestul își urmează cursul!

Forumul APPR salută măsurile întreprinse de autorități, dar protestul își urmează cursul!

Ca urmare a solicitărilor Forumului Agricultorilor și Procesatorilor Profesioniști din România (Forumul APPR) din data de 10 mai 2024, au apărut primele reacții ale autorităților în vederea ...[citește_toată_știrea]

21 Mai 2024, 16:50
(275 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: «Săptămâna Prevenirii Criminalității»

În fiecare an, Poliția Română dedică o săptămână marcării importanței segmentului de prevenire a criminalității pentru siguranța cetățenilor. Anul acesta, manifestarea națională « ...[citește_toată_știrea]

20 Mai 2024, 16:10
(609 vizualizări - 0 comentarii)


Accidente la Slobozia, Reviga, Movilița și Coșereni

Accidente la Slobozia, Reviga, Movilița și Coșereni

Sâmbătă, 18 mai a.c., în jurul orei 4,00, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Ialomița a fost alertat despre producerea unui accident rutier în care au fost implicate ...[citește_toată_știrea]

20 Mai 2024, 10:20
(1059 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Lipsă apă în zonele Vlașca și Fetești-Oraș din Fetești!

Vineri, 17 mai 2024, echipele RAJA Constanța execută lucrări la nivelul sistemului de alimentare cu apă la intersecția străzilor Mihail Sadoveanu cu Renașterii din Fetești. Pentru remedierea acesteia ...[citește_toată_știrea]

17 Mai 2024, 13:45
(718 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Rezultatele Bursei Generale a Locurilor de Muncă

Vineri, 17 mai 2024, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița a organizat Bursa Generală a Locurilor de Muncă. AJOFM Ialomița a contactat 606 agenți economici din județ, 29 dintre aceștia ...[citește_toată_știrea]

17 Mai 2024, 13:00
(859 vizualizări - 0 comentarii)


Bordușani: Reținuți pentru comiterea a trei infracțiuni

Joi, 16 mai 2024, polițiștii din Fetești au fost solicitați să intervină în cazul unui conflict spontan iscat în comuna Bordușani. Polițiștii s-au deplasat de îndată la fața locului ...[citește_toată_știrea]

17 Mai 2024, 12:40
(775 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Polițiștii au derulat campania «Școală în siguranță»

În perioada 14-17 mai 2024, polițiștii Biroului Siguranța Școlară și Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității au derulat proiectul, inițiat în plan național, de Direcția ...[citește_toată_știrea]

17 Mai 2024, 12:00
(693 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: La volan având dreptul de a conduce suspendat

Un bărbat de 55 de ani, domiciliat în județul Bacău, s-a ales cu un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de «conducerea unui vehicul fără permis de conducere». Joi, 16 mai 202 ...[citește_toată_știrea]

17 Mai 2024, 11:40
(1546 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Minor de 17 ani, la volanul unei mașini furate

Vineri, 17 mai 2024, în cadrul unei acțiuni de prevenire a infracțiunilor rutiere, polițiștii din Jilavele au descoperit în trafic un minor de 17 ani, domiciliat în comuna Bărbulești ...[citește_toată_știrea]

17 Mai 2024, 11:20
(1498 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Luni, 20 mai 2024, termen-limită pentru depunerea unor declarații fiscale

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește contribuabililor că luni, 20 mai 2024, este termenul-limită de depunere al următoarelor declarații, în scopul notificării organului ...[citește_toată_știrea]

17 Mai 2024, 10:30
(689 vizualizări - 0 comentarii)


Case în flăcări la Făcăeni și Gheorghe Lazăr

Case în flăcări la Făcăeni și Gheorghe Lazăr

În cursul zilei de marți, 14 mai a.c., în jurul orelor 18,00, trei echipaje de pompieri din Fetești, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, au intervenit pentru ...[citește_toată_știrea]

15 Mai 2024, 10:10
(853 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: 128,64 milioane de lei, încasări la bugetul de stat în luna aprilie 2024

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița a contabilizat, în luna aprilie 2024, venituri nete la bugetul general consolidat al statului în sumă totală de 128,64 milioane de lei ...[citește_toată_știrea]

15 Mai 2024, 09:55
(817 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Soluții digitale pentru clienți

RAJA Constanța: Soluții digitale pentru clienți

Pachetul Cont Client este accesibil non-stop și este sigur și ușor de utilizat prin platforma on-line Contul meu RAJA (accesibil de pe orice desktop) sau prin aplicația de mobil ...[citește_toată_știrea]

15 Mai 2024, 09:40
(822 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Luna mai-luna promovării economiei sociale

Luna mai este luna promovării economiei sociale și este dedicată unor acțiuni de conștientizare a importanței dezvoltării acestui sector pentru întreaga societate. Dezvoltarea locală, cetățenia ...[citește_toată_știrea]

15 Mai 2024, 09:25
(833 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: «Bursa Generală a Locurilor de Muncă»

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița va organiza vineri, 17 mai 2024, «Bursa Generală a Locurilor de Muncă», eveniment ce va avea loc la sediul Agenției Locale din ...[citește_toată_știrea]

14 Mai 2024, 11:30
(746 vizualizări - 0 comentarii)


ANAF a publicat listele cu contribuabilii rău-platnici și bun-platnici

Administrația Județeană a Finanțelor Publice informează că au fost publicate, pe pagina proprie de internet a Agenției Naționale de Administrare Fiscală, listele de contribuabili persoane juridice care ...[citește_toată_știrea]

14 Mai 2024, 10:10
(236 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Olimpiada Națională de Arte Vizuale, Arhitectură și Istoria Artei

Consiliul Județean Ialomița, în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean Ialomița, Muzeul Național al Agriculturii din România, Liceul de Arte «Ionel Perlae» Slobozia și Uniunea ...[citește_toată_știrea]

14 Mai 2024, 09:55
(544 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Atenție, se oprește apa la Dridu!

Vineri, 17 mai 2024, în intervalul orar 09,00-21,00, RAJA Constanța va sista furnizarea apei în comuna Dridu, pentru realizarea operațiunilor de mentenanță a instalațiilor destinate î ...[citește_toată_știrea]

14 Mai 2024, 09:50
(775 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Cereri de plată pentru schema de ajutor de stat «Sprijin pentru prima împădurire și crearea de suprafețe împădurite»

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează că în perioada 13 mai-5 iulie 2024 (inclusiv), beneficiarii Schemei de ajutor de stat «Sprijin pentru prima împădurire ...[citește_toată_știrea]

13 Mai 2024, 16:45
(887 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Salonul Național de Artă Plastică «Atitudini Contemporane»

Centrul Cultural «Ionel Perlea» Ialomița, «TRUICART Events Brand» și Dan Tudor Truică-curator independent vă invită la vernisajul Salonului Național de Artă Plastică «Atitudini ...[citește_toată_știrea]

13 Mai 2024, 14:35
(739 vizualizări - 0 comentarii)


Dridu: Incendiu la un garaj din cauza unui scurtcircuit electric

Detașamentul de Pompieri Urziceni a intervenit, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu, produs la un garaj, în comuna ...[citește_toată_știrea]

13 Mai 2024, 12:55
(881 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Dridu incendiu


Ultimele comentarii
casă Bucu în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 22 mai 2024 curiosul în Slobozia: Angajatorii ialomițeni au refuzat să participe la Bursa Locurilor de Muncă închiriere garsonieră Slobozia în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 22 mai 2024 Puturosu în Slobozia: Angajatorii ialomițeni au refuzat să participe la Bursa Locurilor de Muncă AlexDan în Pepiniera de studenți de la Liceul de Arte vilă-complex de închiriat Slobozia în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 22 mai 2024 Baby minune în Slobozia: Angajatorii ialomițeni au refuzat să participe la Bursa Locurilor de Muncă Yut în Slobozia: Angajatorii ialomițeni au refuzat să participe la Bursa Locurilor de Muncă Gică Pro în Slobozia: Angajatorii ialomițeni au refuzat să participe la Bursa Locurilor de Muncă garsonieră de închiriat Sloboz în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 22 mai 2024 teren intravilan Ion Ghica în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 22 mai 2024 vasile în Camera de Conturi Ialomița reclamă slaba pregătire a funcționarilor Primăriei Grindu George în 10 realizări administrative în Slobozia mandatului lui Dragoș Soare nemultumitu' în 10 realizări administrative în Slobozia mandatului lui Dragoș Soare nemultumitu' în «Crosul Libertății» a reunit 500 de sportivi Gicuta, platitor de impozit în 10 realizări administrative în Slobozia mandatului lui Dragoș Soare Contribuabil în 10 realizări administrative în Slobozia mandatului lui Dragoș Soare Viorel în 10 realizări administrative în Slobozia mandatului lui Dragoș Soare nicoleta în «Sunt profund recunoscătoare echipei medicale care mi-a salvat soțul!» Ica Ciubotaru în Artizanul de bolizi auto de la Grivița

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...