Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

UNA PE SĂPTĂMÎNĂ

«Poștașul» Ionuț de la ANIF vrea divizie AFM în instituție

«Poștașul» Ionuț de la ANIF vrea divizie AFM în instituție

În urmă cu 3 ani, prin 2020, l-am lăsat pe Ionuț Popescu, ex-directorul de la ANIF Ialomița, plângându-și soarta de pesedist insignifiant, obligat să dea un pas în spate pentru a lăsa altuia locul călduț pe care-l ocupa fără să facă nimic. Dar uite că l-am subestimat, iar acum Ionuț, supranumit în instituție «Poștașul» pentru că asta e principala sa ocupație, să distribuie corespondența, se răzbună îmbogățindu-se în trei ani cât alți pesediști în trei mandate. Bravo, Ionuț!

Istorie la timpul prezent Ionuț Popescu ocupă de 3 ani poziția de șef serviciu TIAC (Tehnic Investiții Achiziții Con­tracte). Aparent, poziția este una irelevantă, căci, așa cum vă spuneam, obligațiile sale se reduc la împărțirea corespondenței, activitate care i-a adus supranumele de «Poștașul». Ionuț nu s-a supărat însă și, în timpul liber din orele de program, a reușit în mai puțin de un an să obțină numai pe una dintre cele două firme de consultanță pentru achiziția de fotovoltaice (Green House Services SRL), o cifră de afa­ceri de 700000 de lei și un profit de 600000 de lei. Hai că v-am atras atenția, nu-i așa?! Și asta nu e tot, căci Jean Marin, șeful ANIF Ialomița din acest moment, continuă să închidă ochii atunci când portarul instituției primește dosarele pentru fotovoltaice ale clienților «Poș­tașului». Da, da! Alea pe care le duce la București și încasează comisioane pentru ele, că numărul de cereri a ajuns să co­pleșească posibilitățile combinatorii locale ale bietului Ionuț. În plus, el are alte griji, că trebuie să își schimbe iar mașina...

Divizie AFM la ANIF Dară ne luarăm cu vorba și uitarăm de ce ne-am adus aminte de Ionuț Popescu. Da, nu greșiți! Evident că suntem geloși că în­casează bani fără să facă nimic. Dar dacă am trăit 3 ani așa, pu­tem și de-acum încolo. Problema e că Ionuț, copleșit de numărul cererilor de finanțare, s-a in­te­resat discret la partid dacă n-ar putea deschide Administrația Fondului de Mediu o divizie locală la el în birou ca să nu mai bată toată ziua drumul până la București cu dosarele clienților. La care partid? Ei, bine, spre rușinea noastră nu știm la care. Pentru că, în 2020, Ionuț a fost dat jos de pe scaun pentru că era exponent al PSD. Între timp însă, Găină Nuclearu’ l-a transferat o dată cu el la PNL, unde figurează și acum în acte. Da, știm e complicat... După cum la fel de complicat e să înțelegem de ce Dorobăț de la AJFP ser­vește cauza PNL din poziția de pesedist, iar Carmen Popescu, soția «Poștașului», servește invers. Ce mai întrebați? Cine e Găină Nuclearu’? Promitem să vă povestim data viitoare, că nu mai avem spațiu tipografic pentru el acum. Hai, s-auzim de bine! Și nu uitați că «Poșta­șul» sună întotdeauna de două ori. De regulă la 6 dimineața...

28 Martie 2023, 15:20 (11249 vizualizări - 16 comentarii)

Citiți și:
ANIF Ialomița are un nou șef
Sorin Fuerea, noul director al ANIF Ialomița
Ionuț Popescu amenință OUAI Sudiți cu DESFIINȚAREA
«Țeapă» pe proces-verbal de custodie la ANIF Ialomița

Comentariile cititorilor:


Carmen:
(5 Aprilie 2023, 23:37)
Giovani, te oftici degeaba.  Nu oi fi tu funcționar public, dar afacerile le faci în timpul programului de la ANIF. 
Penelist:
(5 Aprilie 2023, 13:47)
Mai dipule, ai uitat cât ai bătut satele în campanie cu Galinaceea Nucleara? Minți cu nerusinare! Stăteam și înghițeam în sec cum 2 pesedisti au venit și ne-au luat spuma. Astea nu se uita. Acum ca te-ar fi luat Nuclearu la roșii iar în echipa e treaba lui, dar nu mai minți!
Popescu Ionuț:
(4 Aprilie 2023, 22:35)
În loc de drept la replică și pentru a corecta unele inexactități, îmi permit să las acest comentariu: - nu sunt membru PNL, deci nu figurez în actele acelui partid. - nu sunt funcționar public și de aceea legea îmi permite să dețin părți sociale în cadrul societăților comerciale, iar pentru dividendele încasate am plătit impozit la bugetul de stat, - prezentați informațiile false propagate de o persoană pe care am concediat-o pentru neprezentarea la locul de muncă, în perioada în care am ocupat funcția de director. Acesta este deja acuzat de fals si uz de fals, având o plângere penală în cercetare în acest moment. Tot aceasta persoană a și instigat personalul firmei de pază să încalce prevederile legii 333/2003 Mulțumesc! @Slobozean…..te invit după ora 16.30, să îmi cunoști capul pe care îl folosesc. @parlitu….nu mai propaga minciuni, nu mă interesează acea funcție, am alte priorități în viață.
@ Ttiana:
(4 Aprilie 2023, 13:29)
întâlnirile cu clienții au loc chiar în sediul ANIF-ului, în timpul programului. Giovani e băiat descurcăreț. Nu vă mai luați de el
Tatiana:
(2 Aprilie 2023, 10:26)
Mă da băiatu asta de-ți măsoară lumina din curte pe bani grei nu e și functionar public, are el voie sa desfășoare activități economice incompatibile cu funcția?? Iar în timpul când o face, nu e plătit de stat să fie la serviciu? Undeva falsează mancai-aș talentul lui de pnl-ist mic.
Parlitu:
(29 Martie 2023, 22:46)
Nu VA mai agitati CA Johnny E bazat Rau si nu o sa pateasca nimic! Ba mai mult daca ajunge Barbu ministru la agricultura IL pune iar sef la ANIF! Plus ca da pe bin.a pe la.... Si inregistreaza Orice
Gaina:
(29 Martie 2023, 22:41)
Dar despre Punguta cu 2 bani livrata la MARELE BOSS de seful malului drept CA parandarat de la Terasa Bordusani Nu aflam si noi mai multe detalii!?
@Asa nu:
(29 Martie 2023, 16:18)
Pai da si nume, ca stii bine despre ce vorbesti. Esti din interior si esti nemultumit de acest aspect. Iti pare rau ca acei functionari prospera , ok ?! Fa-o pana la capat , daca tot vrei sa fii vocal !
Așa nu:
(28 Martie 2023, 22:14)
Despre afaceristii din fisc nu vorbeste nimeni ca nu are voe sa faca afaceri???
Da, da, acei afaceristi ,,acoperiti" de sefime care se face ca nu vede ce se intampla in jurul lor dar multa lume stie cum isi face afacerile cu oameni care ii controleaza dupa acea cu stirea la sefi.
Maidemult exista in unitate un agent de la integritate, acuma daca mai e chiar nu stie ce e acolo?
Toti trebue raspunzatori in fata la lege, de ce nu se ia masuri?
Dilema Veche:
(28 Martie 2023, 18:23)
cine a redactat articolul, se stie foarte bine. Hoinarul S a punctat corect. oare a scris si in nota informativa la fel cum i-a copt-o si domnului profesor Silvian (fie-i tarana usoara) ?
si ne mai intrebam acest -----(aici sa va jucati spanzuratoarea) merita si pensii speciale dupa retragere ?
.:
(28 Martie 2023, 17:47)
Inteleg ca un sef de la o entitate de stat, cu sustinere PSD, simpatizat de salariati,  trebuie inlocuit cu cineva de la PNL Nimic nou sub soare in balcaniada romanesca.
P.S.
Postez pentru ca, desi nu sunt de multe ori nu sunt de acor cu politica domnului Popa, imi place ca ziarist. Are "pix", are talent, chiar si atunci cand face politca partiza. Daca e bun, e bun!\
Pacat ca asa ziarist a ramas la Slobozia.
Maita:
(28 Martie 2023, 15:38)
E cel mai bun director de la avut anifu de la negura incoace. Descurcăreț și ager. Cu el a mers bine treaba. Restu au fost pleava: deflorabilu, cezarel, marițaru care la ars pe lacke, somn ușor jenel.
Hoinarul S:
(28 Martie 2023, 15:13)
Cred ca dl.Radu de la Finante a dat ideea pentru acest articol.
@Slobozean:
(28 Martie 2023, 12:33)
Corect incorect! Lucreaza cu cap, dar nu al lui, ci al(e) celor care-l tin la sanul politic si-l baga la 'naintare, sau sageata cum se mai zice prin popor). O fi sageata aia dupe sigla de la pene LEI? ...ma rog, tot ascutiti si intzeapa sunt si ghimpii de la cei 3 trendahiri din glastra de la pesedea. Intzeapa rau banii publici.
Om de afaceri poti fi la tine la firma, sau acasa, depinde unde ai sediul. Dar sa fii si fonctionar public, sa incasezi pa persoana fizica, vorba inaintasului lui, marean almanahe, niste mega salarii de sef si cu tot felul de bonusuri de apropii suta de meleoane pe luna...inseamna ca esti un om deosebit...de nesimtzit, cam la fel ca politrucii aia transpartinici de-l su(g)stin. Denigrarea ar fi atunci cand respectivul postas ar fi un om de afaceri corect, intr-un mediu concurential real, fara imixtiuni politice! Dar, ce sa vezi? postasul ocupa si o functie publica (pentru care oricum nu face nimic din ceea ce ar trebui sa faca). Pe acest post ar fi putut sa fie un inginer cu multa experienta (mai stiti cazul inginerului de la Apele Române, cand un "animal politic" la dat afara pe cel cu experienta ca sa puna o fufa in functie? tot cam asa si pe aici. Conteaza sa ai carnet de partid la partidul care unge in functie postasi d'astia politici, sa fii pupincoorist si sa stii doar tabla impartirii ca sa imparti profitul la aia de te sus(g)tin politic. Iar Di rect orul inchide ochii pentru ca si el e pus tot de la partid, iar corb la pesedisto-limberal nu-si scoate ochii! Partidul l-ar da afara pe ala de nu produce si imparte! De ce credeti ca nu l-a mazilit "Deflorabilul" atunci cand era mare sef peste canalii ?(adica aia de fak canale). Pentru ca gainusul a cotcodacit si l-a luat in partid la ciuma galbena ca sa manance si gura lor ceva. Daca nu avea sustinere politica zbura demult! Deci, slobozene...esti amarean!
Curcă:
(28 Martie 2023, 11:16)
@Slobozean, in opinia ta sunt afurisiti rau astia de la ziarul “Independent” cum ai ei curajul sa calomnieze unul care face si desface. Parerea mea e ca inainte de toate au facut o documentare prealabila, au verificat sursele si au scris. Asa ca esti mic ghertoi, lingau de clanțe! Popescu “postasul” poate sa aiba o reactie cu un punct de vedere si mai ate posibilitatea de a face o plangere pentru calomnie. Da nu cred ca va face, nu, pentru ca se pare ca astia de la independent au ceva material de au scris ei despre postar. Cineva ar trebui sa deschida o ancheta vis a vis de cele publicate, de fapt in urma articolului. Prea milte gainarii pe bani multi, cat este de legal, poate politia, parchetul vor verifica, iar insanta sa se pronunte. Dar ca este la mijloc psd, e greu de crezut ca postarul nu da bani afara la partid si nu numai.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Miercuri 07 Iun 2023
107 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
« 1 3 4 5 6 7 8 9 421 422
0
Fetești: Peste 60 kg de pește, confiscate

Fetești: Peste 60 kg de pește, confiscate

Vineri, 2 iunie a.c., polițiștii de Ordine Publică din Fetești depistat în flagrant, pe malul stâng al Brațului Borcea, doi  bărbați, cu vârste de 29 și 34 de ani, în timp ce transportau cu autoturismul ...[citește_toată_știrea]

7 Iunie 2023, 15:55
(34 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: 9 permise de conducere reținute, 5 certificate de înmatriculare retrase, amenzi de peste 52 mii de lei

Marți, 6 mai a.c., peste 70 de polițiști din cadrul IPJ Ialomița au acționat, pe raza întregului județ, pentru descurajarea săvârșirii unor fapte antisociale și pentru menținerea unui climat de ordine și ...[citește_toată_știrea]

7 Iunie 2023, 15:40
(35 vizualizări - 0 comentarii)


Instituția Prefectului Ialomița: «Saber Guardian 2023»

Instituția Prefectului Ialomița: «Saber Guardian 2023»

În perioada 27 mai-7 iunie 2023, Instituția Prefectului Județul Ialomița a desfășurat o serie de acțiuni în sprijinul desfășurării în bune condiții a exercițiului militar multinațional «Saber Guardian ...[citește_toată_știrea]

7 Iunie 2023, 12:50
(48 vizualizări - 0 comentarii)


ISU Ialomița: Concursurile Profesionale ale Serviciilor Voluntare și Private pentru Situații de Urgență

Inspectoratul pentru Situații de Urgență «Barbu Catargiu» al județului Ialomița, sub coordonarea Inspectoratului General pentru Situații de Urgență,  organizează miercuri, 7 iunie 2023, începând cu ...[citește_toată_știrea]

7 Iunie 2023, 08:55
(127 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Prevederi noi privind evaziunea fiscală

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii că Legea nr. 241/2005, pentru prevenirea și combaterea evaziunii fiscale, a fost completată și s-au introduse prevederi noi ...[citește_toată_știrea]

7 Iunie 2023, 08:15
(117 vizualizări - 0 comentarii)


5

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Secțiunea Mica Publicitate
a fost actualizată!
Cele mai noi anunțuri din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri on-line!

6 Iunie 2023, 19:10


Proiectile neexplodate de artilerie, la Fetești

Sâmbătă și duminică, respectiv 3/4 iunie a.c., echipa pirotehnică din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență «Barbu Catargiu» al județului Ialomița a intervenit pentru asanarea a două proiectile ...[citește_toată_știrea]

6 Iunie 2023, 13:25
(151 vizualizări - 0 comentarii)


7

Accidente la Coșereni, Slobozia, Urziceni, Fetești, Movilița și Borănești

Un echipaj de pompieri din Urziceni a intervenit la un accident rutier produs pe DN2, pe raza localității Coșereni, în care au fost implicate două autoturisme. În sprijinul acestora a acționat și un echipaj ...[citește_toată_știrea]

6 Iunie 2023, 13:20
(229 vizualizări - 0 comentarii)


Pachetul «Cont Client»/RAJA Constanța

Pachetul «Cont Client»/RAJA Constanța

Pachetul «Cont Client»/RAJA Constanța este accesibil 24/24 și este sigur și ușor de utilizat prin platforma on-line «Contul meu RAJA» (accesibil de pe orice desktop) sau prin aplicația ...[citește_toată_știrea]

6 Iunie 2023, 13:05
(150 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Șarpe de un metru, la motorul unei mașini

Luni, 5 iunie a.c., jandarmii au intervenit pentru capturarea unui șarpe de aproximativ 1 metru, care se afla la motorul unei mașini în zona Gării din municipiul Fetești. Șarpele a fost eliberat în mediul ...[citește_toată_știrea]

6 Iunie 2023, 12:50
(167 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Fetești șarpe


APIA: Final de Campanie depunere Cereri de plată 2023

Agenția de Plăți si Intervenție pentru Agricultură (APIA) aduce la cunoștința opiniei publice încheierea Campaniei de depunere fără penalități a Cererilor de plată. Astfel, în perioada 1 martie-31 mai ...[citește_toată_știrea]

6 Iunie 2023, 11:20
(144 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Salonul Național de Artă Plastică «Atitudini Contemporane», ediția a XVI-a

Consiliul Județean Ialomița, Centrul Cultural «Ionel Perlea» Ialomița, «TRUICART Events Brand» și Dan Tudor Truică-curator independent au plăcerea să vă invite la vernisajul Salonului Național de Artă ...[citește_toată_știrea]

6 Iunie 2023, 08:10
(160 vizualizări - 0 comentarii)


«Saber Guardian 23» în Garnizoana Slobozia

Militarii Diviziei 2 Infanterie «Getica» împreună cu partenerii americani aparținând Brigăzii 226 MEB din Garda Națională a Statului Alabama, găzduiți de Batalionul 113 Artilerie «Bărăganul» Slobozia, vor ...[citește_toată_știrea]

2 Iunie 2023, 15:00
(683 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Atenție, se oprește apa la Fetești!

În vederea executării lucrărilor de conectare a noilor rețele de alimentare cu apă potabilă la sistemul centralizat din Fetești, se va întrerupe furnizarea apei de miercuri, 31 mai 2023, orele 23, ...[citește_toată_știrea]

30 Mai 2023, 17:05
(1069 vizualizări - 0 comentarii)


Gheorghe Doja: A murit după ce a căzut într-o hazna

O femeie de 51 de ani din localitatea Gheorghe Doja a murit marți, 30 mai a.c., după ce a căzut într-o hazna. La fața locului au fost chemați paramedicii SMURD, dar și un elicopter SMURD, însă femeia nu ...[citește_toată_știrea]

30 Mai 2023, 16:00
(1198 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: «Expoziția Absolvenților» la Muzeul Național al Agriculturii din România

Miercuri, 7 iunie 2023, la Muzeul Național al Agriculturii va fi vernisată «Expoziția Absolvenților», de la Liceul de Arte «Ionel Perlea» Slobozia, Atelierul de Arte Decorative-Tapiserie și Atelierul de ...[citește_toată_știrea]

30 Mai 2023, 09:50
(1035 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: 23 permise de conducere reținute, 8 certificate de înmatriculare retrase, amenzi de peste 139 mii de lei

Sâmbătă și duminică, 27-28 mai a.c., peste 90 de polițiști din cadrul PJ Ialomița au acționat, pe raza întregului județ, pentru descurajarea săvârșirii unor fapte antisociale și pentru menținerea unui climat ...[citește_toată_știrea]

29 Mai 2023, 15:50
(1200 vizualizări - 0 comentarii)


Ordin de protecție provizoriu, emis de polițiști la Fetești

Vineri, 26 mai a.c., polițiștii din Fetești au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie de 44 de ani, din Fetești, ar fi fost agresată de concubinul său, un bărbat de 39 de ani. În urma verificărilor ...[citește_toată_știrea]

29 Mai 2023, 15:35
(1123 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți și cu permise suspendate, la volan

Polițiștii ialomițeni au depistat, în trafic, trei bărbați, cu vârstele cuprinse între 25 și 58 de ani, în timp ce conduceau autoturisme având dreptul de a conduce suspendat. În urma verificărilor efectuate ...[citește_toată_știrea]

29 Mai 2023, 15:20
(997 vizualizări - 0 comentarii)


Incendii la Sudiți și Drăgoești

Incendii la Sudiți și Drăgoești

În seara zilei de sâmbătă, 27 mai a.c., în jurul orelor 20,30, pompierii din Țăndărei au intervenit, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, pentru lichidarea unui incendiu ...[citește_toată_știrea]

29 Mai 2023, 13:50
(982 vizualizări - 0 comentarii)


ISU Ialomița: Cinci accidente, șase persoane rănite

Două echipaje de pompieri din Slobozia au intervenit la un accident rutier produs pe DN2A, între localitățile Slobozia și Bucu, în care au fost implicate două autoturisme. În urma evenimentului rutier a ...[citește_toată_știrea]

29 Mai 2023, 13:35
(919 vizualizări - 0 comentarii)


Proiectil neexplodat de artilerie, la Bărcănești

Vineri, 26 mai 2023, echipa pirotehnică din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență «Barbu Catargiu» Ialomița a intervenit pentru asanarea unui proiectil exploziv de artilerie calibru 100 mm, ...[citește_toată_știrea]

29 Mai 2023, 13:25
(1091 vizualizări - 0 comentarii)


DECES

Cu durere în suflet și nemăsurată tristețe anunțăm dispariția prematură a celui care a fost Dumitru Petre.
Slujba de înmormântare va fi oficiată în orașul Pantelimon, sicriul cu trupul ...[citește_toată_știrea]

29 Mai 2023, 11:30
(1300 vizualizări - 0 comentarii)


Programul casieriilor RAJA Constanța de 1 Iunie și de Rusalii

RAJA Constanța aduce la cunoștință abonaților din întreaga arie de operare că joi, 1 iunie 2023, și luni, 5 iunie 2023, casieriile și compartimentele care desfășoară activități de lucru cu publicul vor ...[citește_toată_știrea]

29 Mai 2023, 11:15
(1110 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Avarie pe str. Ciocârliei din Țăndărei

Duminică, 28 mai 2023, echipele RAJA Constanța intervin pentru remedierea avariei survenite pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 200 mm, de pe str. Ciocârliei din Țăndărei. Ca urmare, în intervalul ...[citește_toată_știrea]

28 Mai 2023, 10:20
(1261 vizualizări - 0 comentarii)


Amenzi de peste 76 mii de lei, aplicate de polițiștii ialomițeni

Joi, 25 mai a.c., polițiștii ialomițeni au acționat, pe raza întregului județ, pentru descurajarea săvârșirii unor fapte antisociale și pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică. De asemenea ...[citește_toată_știrea]

26 Mai 2023, 14:30
(1199 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Marți, 30 mai 2023, termen limită pentru depunerea Formularului 394

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește contribuabililor că marți, 30 mai 2023, este termenul-limită de depunere a «Declarației informative privind livrările/prestările și achizițiile ...[citește_toată_știrea]

26 Mai 2023, 12:40
(1023 vizualizări - 0 comentarii)


Polițiștii ialomițeni, alături de copii în Săptămâna «Prevenirii Criminalității»

În perioada 22–25 mai a.c., polițiștii au desfășurat activități informativ-preventive, în cadrul Săptămânii «Prevenirii Criminalității», zile dedicate siguranței copiilor, siguranței on-line precum și prevenirii ...[citește_toată_știrea]

25 Mai 2023, 16:15
(1442 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Sprijin financiar de 16,666 milioane de pentru crescătorii de animale

Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR), prin Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA), efectuează plata ajutorului de stat în sectorul creșterii animalelor, solicitat prin ...[citește_toată_știrea]

25 Mai 2023, 11:15
(2082 vizualizări - 0 comentarii)


ISU Ialomița: Concursuri privind pregătirea elevilor în domeniul situațiilor de urgență

În perioada 25-26 mai 2023, la Slobozia, în cadrul Liceului Tehnologic «Alexandru Ioan Cuza» și Stadionului «1 Mai», se desfășoară fazele județene ale celor două concursuri organizate de Inspectoratul pentru ...[citește_toată_știrea]

25 Mai 2023, 09:10
(1126 vizualizări - 0 comentarii)


« 1 3 4 5 6 7 8 9 421 422
Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...