Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

A început războiul politic pentru asfaltarea cartierelor Slobozia Nouă și Bora

A început războiul politic pentru asfaltarea cartierelor Slobozia Nouă și Bora

bonus: «Aventuri administrative» cu Alexandru Potor/Ultimatumul administrației Mocioniu

Luni, 15 mai 2023, consilie­rii PSD și PRO România din Slobozia au blocat decizia administrației Soare de a contracta un împrumut bancar de 34 milioane de lei. Decizia este justificată de nevoia administrației locale de a realoca fondurile rezervate pentru cofinanțarea proiectelor europene în derulare pentru asfaltarea străzilor din cartierele Slobozia Nouă și Bora. Consi­derate cartierele-«cenușărese» ale Sloboziei, Slobozia Nouă și Bora așteaptă asfaltarea străzilor de mai bine de 10 ani. Primarul Dragoș Soare susține public că aprobarea contractării împrumutului ar re­zolva problema asfaltării acestor cartiere până la sfârșitul anului 2024.

14 de ani de promisiuni electorale În anul 2009, administrația Ionașcu lansa un proiect de asfaltare a 75 de străzi din Slobozia. Investiția, una multianuală, ar fi trebuit să se întindă pe o perioadă de 4 ani și să se finalizeze cu asfaltarea a 31,6 kilometri de străzi din municipiul Slobozia până la sfârșitul anului 2012. Acest deziderat administrativ a stat la baza primului împrumut de 50 milioane de lei contractat de Primăria Slobozia de la BCR în 2011. Din tot acest proiect, istoria locală a asfaltării reține doar «primul strat de asfalt de pe Brăilei» pe o lungime de 1,5 kilometri, lucrare în valoare de 2,1 milioane de lei, care nu a mai primit nici până acum al doilea strat de asfalt. Din 2009, la fiecare nou ciclu electoral, toți primarii Sloboziei au promis asfaltarea cartierelor Slobozia Nouă și Bora. Singurele realizări palpabile rămân cele două străzi asfaltate în Cartierul «Gării Noi», două în Bora și una în Slobozia. Și lucrările anuale de «peticire» a străzilor care au transformat Slobozia într-un oraș al «gropilor».

Primarul în funcție reia promisiunile electorale Administrația Soare nu face nici ea excepție. În campania electorală din 2020, primarul Dragoș Soare a promis asfaltarea cartierelor Slobozia Nouă și Bora. Timp de 2 ani, investiția a fost blocată pentru a permite racordarea acestor cartiere la rețeaua de apă și canalizare. Lucrările sunt încă în derulare. În februarie 2022, consilierii PSD aprobă un proiect de hotărâre care ar fi permis asfaltarea a 13 străzi în Cartierul Slobozia Nouă. În august 2022, un nou proiect de hotărâre reduce la 4 numărul acestor străzi. Administrația locală justifică situația susținând că celelalte 9 străzi fie nu au utilități, fie sunt blocate de extinderea ilegală a unor proprietăți, fie... nu există decât pe hârtie! Proiectul este retras de pe ordinea de zi a ședinței din august 2022 înainte de a fi votat. În cadrul ședinței, consilierul PSD Alexandru Potor, administrator public al județului Ialomița, nu ratează ocazia de a susține că decizia de a asfalta doar 4 străzi reprezintă «o eroare administrativă». În primăvara anului 2023, administrația Soare susține că numărul străzilor care pot fi asfaltate la Slobozia Nouă a crescut la 10 și că, de asemenea, și unele dintre străzile din Cartierul Bora ar putea fi asfaltate.

PSD și PRO România refuză împrumutul În cadrul unei ședințe extraordinare desfășurate pe 15 mai 2023, adminis­trația Soare propune Consiliului Local Slobozia un proiect de hotărâre care ar fi permis contractarea unui împrumut de 34 milioane de lei pentru cofinanțarea celor 11 proiecte de investiții din fonduri europene aflate în derulare la nivelul orașului. În preambulul ședinței, primarul Dragoș Soare explică public că cele 34 de milioane care urmează să fie împrumutați vor debloca fondurile publice re­zervate în acest moment pentru cofinan­țarea proiectelor europene. În acest fel, a susținut primarul în funcție al Sloboziei, «banii vor putea fi utilizați pentru asfal­tarea străzilor din cartierele Slobozia Nouă și Bora». Consilierii PSD și PRO România boicotează ședința, refuzând să participe fizic la întâlnirea convocată premeditat la Căminul Cultural din Slobozia Nouă. Proiectul de hotărâre este respins cu 11 voturi «contra», o «abținere» și 7 voturi «pentru». Într-o intervenție telefonică, consilierul PSD Alexandru Potor declară din nou că de­ciziile admi­nistrației Soare reprezintă «grave erori administrative» în condițiile în care această investiție s-ar fi putut realiza prin Programul Național de Redresare și Reziliență.

«Aventuri administrative» cu Alexandru Potor
Într-o postare lansată târziu, în noapte, pe rețelele de socializare (dar înregistrată devreme, la lumina Soarelui, pardon de expresie!), consilierul local Alexandru Potor reia în 8 minute lungi cât zilele de post acuzațiile aduse primarului Dragoș Soare. Pentru că nu vrem să rămână anonimă, marcăm această grijă înduioșătoare pentru soarta comunității preluând un scurt pasaj care ne-a atras atenția: «(...) Oare sunt de vină consilierii PSD că își exprimă opoziția vizavi de aceste aventuri administrative ale primarului Soare? Noi nu ne dorim nici scandal, nici circ... Ne dorim să existe un consens la nivel administrativ între Consiliul Local și Primărie. Acesta este motivul pentru care sistematic am votat pozitiv propunerile lui Dragoș Soare. Pentru că ni s-a părut corect, civilizat, omenește, să-și arate măsura capacității admi­nistrative. A venit cu un proiect, proiect de administrație, l-a expus în fața cetățenilor, a pri­mit votul, asta este democrația. Asta înseamnă! L-am susținut, am adoptat hotărârile de Consiliu Local în vasta lor majoritate, așa cum au fost propuse. Dar s-a ajuns la un nivel în care mani­pularea, lipsa de viziune strategică, neînțelegerea administrației din partea domnului Dragoș Soare a atins un nivel care nu poate fi acceptat!».

Ultimatumul administrației Mocioniu
Declarațiile consilierului local Alexandru Potor ne-au amintit (nu ne întrebați de ce, mintea omului funcționează anapoda!) de o adresă a administrației Mocioniu din mai 2019. Remisă cu antet oficial în mai 2019, adresa dădea locuitorilor din Cartierul Slobozia Nouă un ultimatum, amintindu-le de obligația ca «până cel mai târziu la data de 1 iunie 2019, să realizați lucrările de racordare la sistemele de canalizare existente în zona dumneavoastră. În acest sens vă solicităm să vă adresați SC Urban SA (...) în vederea inițierii demersurilor pentru racordarea la sistemul de canalizare». La momentul respectiv însă, singurul mod în care locuitorii cartierului s-ar fi putut racorda ar fi fost «wireless» pentru că la acel moment rețeaua de canalizare de la Slobozia Nouă fie era nefuncțională, fie nu exista! La 4 ani distanță de la acel moment, declarațiile domnului Potor, făcute publice la 24 de ore de la ședința extraordinară din 15 mai 2023, confirmă că exponenții administrației PSD nu și-au pierdut capacitatea de a ne face să râdem. Fie și amar! Iar atâta timp cât ne rămâne râsul, suntem salvați. Cu sau fără canalizare, cu sau fără asfalt...

23 Mai 2023, 22:05 (8431 vizualizări - 7 comentarii)

Citiți și:
Administrația Soare asfaltează Cartierul Bora din Slobozia
Asfalt la Slobozia Nouă în primăvara anului 2024
Bulevardul Chimiei din Slobozia nu are fundație
Străzile din Slobozia Nouă devin impracticabile

Comentariile cititorilor:


Slobozean:
(25 Mai 2023, 02:23)
Ca sa vedeți în ce tara trăim....locuitor din slobozia.noua consilier local tipa de 3 ani ca Soare nu vrea sa I asfalteze strada iar acum a votat împotriva pt ca asa i a dictat partidul...asa e domn Gabi?rusinicaaaa.asa merge tara de 34 de ani.....
Interesatul:
(24 Mai 2023, 18:46)
Domnilor, nu v-ați saturat de PSD? Nu avem locuri de munca in ‘Slobozia…din cauza celor care au avut primăria in ultimii ani. Au cerut șpagă și investitorii s-au dus in alte județe. De ce in alte județe, companii care voiau o mâna de lucru aici? Fiindca li s-au creat facilitați. Unul e mort, restul pot fi întrebați….š
Cristian:
(24 Mai 2023, 12:19)
Mda, asfaltati strazile din Slobozia Noua si Bora, caci in Slobozia sunt "parfum"...Ti-ai dr... de gloabe, Slobozia este plina de gropi si de tampenii de limitatoare de viteza ! Va doare in papuci ca ne distrugeti masinile si nervii, insa aveti pretentii sa va platim impozite...Ohhh, ce v-as mai zice......
Și alt vasile:
(24 Mai 2023, 12:08)
Trebuie să vină cineva competent peste toti
Alt IOSIF:
(24 Mai 2023, 12:06)
Dacă s-ar pune câte o bombă la consiliul local și județean, nu s-ar supăra nimeni. Poate intr-o zi frumoasă de primăvară se vor remedia toate problemele astea idioate la care ne-au tras toți aleșii noștri dragi și iubiti, f^%u-va-n rasa-n c&r de nesimtiti!
Vasile:
(24 Mai 2023, 02:22)
Mulți spun ca nu accesează dl. Soare fonduri europene. Pai dacă nu ii aprobați cofinanțare, ce sa facă? Nu ii mai blocați proiectele. Chiar ne credeți niște prosti? O sa veniți iar cu miloaga la porțile oamenilor sa le cereți votul? Oameni buni, treziți-vă la realitate și nu mai votați vorbe-n vânt.
Iosif :
(23 Mai 2023, 22:35)
O sa decontati la alegeri toate aceste piedici domnilor de la PSD. E clar ca nu aveți nici o șansă la primăria Slobozia asa că nu va mai căutați scuze puerile pentru sabotajul pe care îl faceți. Ați avut șansa voastră timp de 20 de ani sa faceți ceva pentru locuitorii acestui oraș, însă ati băgat orașul în "groapa lui Stoica ". Soare a primit o șansă și o valorifică, e la distanță mare fata de primarii pe care ia-ți girat, cred ca nu exista dubii nici măcar pt voi!

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
Marți 18 Iun 2024
147 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră

AJFP Ialomița: TVA rambursată de peste 6,59 milioane de lei, în luna mai 2024

Administrația Județeană Finanțelor Publice Ialomița, prin structurile sale fiscal-teritoriale, a rambursat în luna mai 2024, conform selecției naționale, TVA în valoare de peste 6,59 milioane ...[citește_toată_știrea]

17 Iunie 2024, 15:55
(477 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Se primesc Cereri de finanțare pentru schema de ajutor de stat «Silvo-mediu și climă»

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează potențialii beneficiari că începând de luni, 17 iunie 2024, se depun cererile de finanțare pentru accesarea schemei de ...[citește_toată_știrea]

17 Iunie 2024, 10:40
(70 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: 5,28%, rata șomajului la sfârșitul lunii martie 2024

La sfârșitul lunii martie 2024, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița erau înregistrați 4197 șomeri (din care 1945 femei), rata șomajului fiind de ...[citește_toată_știrea]

17 Iunie 2024, 10:35
(475 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la o casă din Munteni-Buzău

Incendiu la o casă din Munteni-Buzău

În după-amiaza zilei de duminică, 16 iunie a.c., în jurul orei 14,05, Detașamentul de Pompieri Slobozia și Detașamentul de pompieri Urziceni au intervenit pentru localizarea și lichidarea ...[citește_toată_știrea]

17 Iunie 2024, 10:30
(705 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Plăți de peste 97 milioane de lei pentru Campania 2023

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) a efectuat, în perioada 12-14 iunie 2024, plăți pentru anul de cerere 2023 în sumă totală 97,132 milioane de lei (19,531 milioane ...[citește_toată_știrea]

17 Iunie 2024, 10:25
(480 vizualizări - 0 comentarii)


Mesaje false în numele ANAF

O nouă campanie de mesaje false, transmise în numele ANAF, este în desfășurare în această perioadă. Contribuabililor persoane juridice le este solicitată «lista entităților externe ...[citește_toată_știrea]

17 Iunie 2024, 09:10
(488 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Atenție, se oprește apa în orașul Fetești luni, 17 iunie 2024!

În vederea executării unei lucrări programate de pe strada Plevnei din municipiul Fetești, din județul Ialomița, echipele RAJA Constanța vor sista luni, 17 iunie 2024, furnizarea apei potabile ...[citește_toată_știrea]

14 Iunie 2024, 16:40
(187 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: 141,50 milioane lei de lei, încasări la bugetul de stat în luna mai 2024

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița a contabilizat, în luna mai 2024, venituri nete la bugetul general consolidat al statului în sumă totală de 141,50 milioane lei de lei ...[citește_toată_știrea]

14 Iunie 2024, 10:40
(162 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Sprijin financiar pentru absolvenți

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița vine în întâmpinarea absolvenților promoției 2024 cu o serie de măsuri active menite să faciliteze accesul pe piața muncii ...[citește_toată_știrea]

14 Iunie 2024, 10:00
(525 vizualizări - 0 comentarii)


Smirna: Locuință cuprinsă de flăcări

Smirna: Locuință cuprinsă de flăcări

Joi, 13 iunie 2024, pompierii din Slobozia au intervenit pentru localizarea și lichidarea unui incendiu produs la locuința unui cetățean din Smirna. La locul solicitării au fost alocate de urgență două ...[citește_toată_știrea]

14 Iunie 2024, 09:40
(528 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Smirna incendiu


 Sărățeni: Două autoturisme, implicate într-un accident rutier

Sărățeni: Două autoturisme, implicate într-un accident rutier

Joi, 13 iunie 2024, pompierii din Slobozia au fost solicitați să intervină în cazul unui accident rutier produs pe DN2A, în localitatea Sărățeni. În evenimentul rutier au fost implicate ...[citește_toată_știrea]

14 Iunie 2024, 09:30
(217 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Reținut pentru 24 de ore

Miercuri,12 iunie 2024, polițiștii din Fetești, în urma documentării activității infracționale și administrării probatoriului, au dispus reținerea pentru 24 de ore un bărbat de 34 de ani, din ...[citește_toată_știrea]

13 Iunie 2024, 16:40
(141 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: S-a încheiat campania de depunere a Cererilor de Plată 2024

Agenția de Plăți si Intervenție pentru Agricultură aduce la cunoștința opiniei publice că miercuri, 12 iunie 2024, s-a încheiat campania de primire a Cererilor de plată aferente anului 2024. Astfel ...[citește_toată_știrea]

13 Iunie 2024, 13:00
(225 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Marți, 25 iunie 2024, termen-limită pentru depunerea Formularului 177

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii plătitori de impozit pe profit că prin Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 115/2023, începând cu data de ...[citește_toată_știrea]

13 Iunie 2024, 10:30
(191 vizualizări - 0 comentarii)


ISU Ialomița: Încep concursurile profesionale ale Serviciilor Voluntare și Private pentru Situații de Urgență

Inspectoratul pentru Situații de Urgență «Barbu Catargiu» al județului Ialomița organizează vineri, 14 iunie 2024, etapa județeană a concursurilor profesionale ale Serviciilor Voluntare și ...[citește_toată_știrea]

13 Iunie 2024, 09:30
(199 vizualizări - 0 comentarii)


Ordin de protecție emis de polițiști pe numele unui feteștean

Polițiștii din Fetești au fost sesizați luni, 10 iunie 2024, cu privire la faptul că o femeie în vârstă de 50 de ani, din Fetești, ar fi fost agresată fizic de concubinul său, un bărbat de ...[citește_toată_știrea]

12 Iunie 2024, 15:30
(1198 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Infracțiuni rutiere

Luni, 10 iunie 2024, polițiștii din Fetești au oprit în trafic un bărbat în vârstă de 34 de ani, din Fetești, în vederea verificării documentelor personale și ale autoturismului ...[citește_toată_știrea]

12 Iunie 2024, 15:05
(584 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Se oprește apa în comuna Moldoveni!

Joi, 13 iunie 2024, în intervalul orar 08,00-16,00, RAJA Constanța va sista furnizarea apei pentru realizarea operațiunilor periodice de întreținere a rezervorului destinat înmagazinării ...[citește_toată_știrea]

12 Iunie 2024, 08:40
(575 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Secțiunea Mica Publicitate
a fost actualizată!
Cele mai noi anunțuri din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri on-line!

11 Iunie 2024, 18:15


APIA: Plăți de peste 26 milioane de lei pentru Campania 2023

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) a efectuat marți, 11 iunie 2024, plăți pentru anul de cerere 2023 în sumă totală de 26,29 milioane de lei din Fondul European de Garantare ...[citește_toată_știrea]

11 Iunie 2024, 15:10
(1161 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: APIA subvenție


Instituția Prefectului Județul Ialomița: «Ziua Eroilor»

Joi, 13 iunie 2024, Instituția Prefectului Județul Ialomița, în colaborare cu Consiliul Județean Ialomița, organizează o serie de evenimente legate de sărbătorirea «Zilei Eroilor». ...[citește_toată_știrea]

11 Iunie 2024, 09:45
(626 vizualizări - 0 comentarii)


Dosare penale pentru «violență în familie» și ordine de protecție emise, la Urziceni și Săveni

Polițiștii din Urziceni au fost sesizați sâmbătă, 8 iunie a.c., cu privire la faptul că o femeie în vârstă de 47 de ani din Urziceni ar fi fost agresată fizic de cumnatul său, un bărbat ...[citește_toată_știrea]

10 Iunie 2024, 15:45
(359 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Infracțiuni rutiere

Polițiștii din Slobozia, în timp ce desfășurau activități pe linia prevenirii și combaterii faptelor de natură penală sau contravențională la regimul rutier, au oprit pentru verificări un șofer ...[citește_toată_știrea]

10 Iunie 2024, 15:40
(562 vizualizări - 0 comentarii)


Muzeul Național al Agriculturii din România/Slobozia: «Expoziția Absolvenților 2024»

Consiliul Județean Ialomița, Muzeul Național al Agriculturii, Uniunea Artiștilor Plastici-Filiala Slobozia/Ialomița și Liceul de Arte «Ionel Perlea» Slobozia vă invită la «Expoziția ...[citește_toată_știrea]

10 Iunie 2024, 14:40
(228 vizualizări - 0 comentarii)


Accident la Coșereni

Accident la Coșereni

Duminică, 9 iunie a.c., în jurul orei 9,00, Detașamentul de Pompieri Urziceni a intervenit la un accident rutier produs în comuna Coșereni, în care a fost implicat un autoturism. Două ...[citește_toată_știrea]

10 Iunie 2024, 10:15
(787 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la o casă din Săveni

Incendiu la o casă din Săveni

Vineri, 7 iunie a.c., în jurul orelor 17,00, două echipaje operative din cadrul Stației de Pompieri Țăndărei au intervenit pentru lichidarea unui incendiu produs la o locuință în localitatea ...[citește_toată_știrea]

10 Iunie 2024, 10:10
(695 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Săveni incendiu


RAJA Constanța: Lipsă apă în Cartierul Buliga din Fetești!

Echipele RAJA intervin duminică, 9 iunie 2024, pentru remedierea unei avarii survenite pe conducta de alimentare cu apă de pe strada Turnu Severin din Cartierul Buliga/Fetești. În vederea executării ...[citește_toată_știrea]

9 Iunie 2024, 18:30
(329 vizualizări - 0 comentarii)


Căutată de polițiștii din Spania, arestată la Țăndărei

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Ialomița au acționat în cursul zilei de joi, 6 iunie 2024, în orașul Țăndărei, în vederea depistării unei persoane urmărite ...[citește_toată_știrea]

7 Iunie 2024, 16:20
(672 vizualizări - 0 comentarii)


Factură electronică de la RAJA Constanța

Factură electronică de la RAJA Constanța

RAJA Constanța încurajează clienții să aleagă soluțiile digitale pentru că sunt simple și ușor accesibile. Factura electronică este o opțiune rapidă, sigură, eficientă, dar cel mai important, prietenoasă ...[citește_toată_știrea]

7 Iunie 2024, 14:05
(405 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Programul «Tezaur» continuă

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii persoane fizice că începând de luni, 10 iunie 2024, și până vineri, 5 iulie 2024, românii pot investi ...[citește_toată_știrea]

7 Iunie 2024, 13:20
(164 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Cetățean în La vot, la 103 ani! BejanS în Slobozia: Un copil și-ar fi dat foc, accidental, într-o clasă a Școlii Gimnaziale «Sfântul Andrei» auto SH în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 12 iunie 2024 Alegatorul în Ialomița și-a ales viitorul politic: PSD și-a adjudecat 54 din cele 66 de localități ale județului! Marius în Ialomița și-a ales viitorul politic: PSD și-a adjudecat 54 din cele 66 de localități ale județului! Som în AJOFM Ialomița oferă indemnizații absolvenților de liceu Părinte în Slobozia: Un copil și-ar fi dat foc, accidental, într-o clasă a Școlii Gimnaziale «Sfântul Andrei» ion în Ialomița și-a ales viitorul politic: PSD și-a adjudecat 54 din cele 66 de localități ale județului! Corcodel de la Dumitresti în S-a întâmplat la Slobozia: Angajați la Stat cu documente falsificate! Gogu în Slobozia: Un copil și-ar fi dat foc, accidental, într-o clasă a Școlii Gimnaziale «Sfântul Andrei» Ion în Slobozia: Un copil și-ar fi dat foc, accidental, într-o clasă a Școlii Gimnaziale «Sfântul Andrei» Liviu în Anul podului de la Buești Turcu ;( în Slobozia: Un copil și-ar fi dat foc, accidental, într-o clasă a Școlii Gimnaziale «Sfântul Andrei» @Corcodel de la Dumitresti în Slobozia: Un copil și-ar fi dat foc, accidental, într-o clasă a Școlii Gimnaziale «Sfântul Andrei» elev în Slobozia: Un copil și-ar fi dat foc, accidental, într-o clasă a Școlii Gimnaziale «Sfântul Andrei» #pasajladrajna în Slobozia: Elevi amenințați cu un cuțit de un bărbat recalcitrant Elev în Slobozia: Un copil și-ar fi dat foc, accidental, într-o clasă a Școlii Gimnaziale «Sfântul Andrei» Jack în Slobozia: Un copil și-ar fi dat foc, accidental, într-o clasă a Școlii Gimnaziale «Sfântul Andrei» Corcodel de la Dumitresti în Slobozia: Un copil și-ar fi dat foc, accidental, într-o clasă a Școlii Gimnaziale «Sfântul Andrei» Cetatean în Consiliul Local Slobozia a aprobat criteriile de repartizare a locuințelor ANL

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...