Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Instanțele din Ialomița rămân fără judecători

Instanțele din Ialomița rămân fără judecători

Lipsa unei politici coerente a Consiliului Superior al Magistraturii privind aprobarea transferurilor, dar și pensionările din Justiție afectează buna desfășurare a activității Judecătoriilor. De la 1 iunie 2023, la Judecătoria Fetești și Judecătoria Slobozia vor mai rămâne doar trei, respectiv, patru magistrați! Toate acestea în condițiile în care schema de personal a celor două instanțe prevede 20 de posturi. Reprezentanții Tribunalului Ialomița, instituție care are rol de coordonare a instanțelor mici, susțin faptul că este cea mai gravă criză de personal de specialitate pe care o întâmpină în ultimii 10 ani. Situația s-ar putea remedia abia în primăvara anului viitor, când Administrația Prezidențială va semna decretele de numire în funcție a viitorilor absolvenți ai Institutului Național de Magistratură.

Instanțele mici rămân fără judecători Accederea în sistemul de justiție al magistraților se face, în principal, în urma absolvirii Institutului Național al Magistraturii. În funcție de notele obținute de candidați, aceștia sunt re­partizați către Judecătorii. Regula­mentul spune că, după un an, orice candidat poate solicita Consiliului Superior la Magistraturii transferul către o altă instanță. Judecătoriile din Ialomița sunt, de cele mai multe ori, «instanțe de tranzit», foarte puțini dintre magistrații aflați la început de carieră preferând să rămână definitiv în funcțiile care le-au fost repartizate. Iar din această cauză, instituțiile duc lipsă permanent de personal de specialitate. Posturile se ocupă definitiv doar în urma altor concursuri de accedere în profesia de magistrat, pe care Consiliul Superior al Magistraturii le organi­zează, cu o periodicitate mai redusă față de cel de absolvire al Institutului Național de Magistratură. La aceste examene participă, de regulă, persoane care au experiență juridică precum foștii polițiști sau consilierii juridici. Nu toți însă reușesc să obțină note de trecere, astfel că ocuparea posturilor libere prin această etapă de încadrare în funcția de magistrat este mai dificilă. Iar problema posturilor vacante rămâne nerezolvată. Situația trenează de ani buni, fără ca reprezentanții Consiliului Superior al Magistraturii să-și schimbe politica de încadrare în funcțiile de magistrați. În Ialomița, cel mai puternic afectate de această situație sunt, în momentul de față, Judecătoria Slobozia și Judecătoria Fetești. La Fetești, de exemplu, deși în schema personal sunt prevăzute șapte posturi de judecător, de la 1 iunie 2023, instanța va funcționa doar cu trei magistrați! Ceilalți patru au reușit să se transfere către instanțe de același rang din Capitală sau Constanța. «Sunt preferate orașele mari pentru că acolo există condiții de trai mai bune, mai multe posibilități. De aceea mulți migrează către aceste zone... Cel puțin așa motivează colegii care aleg să plece!» susțin reprezentanții Tribunalului Ialomița, instanță care coordonează activitatea celor trei judecătorii din județ. Într-o situație similară se află și Judecătoria Slobozia. Deși are prevăzute 10 posturi de judecători, tot de la 1 iunie 2023, va rămâne cu doar patru posturi ocupate! Restul judecătorilor s-au transferat către alte instanțe.

Întârzieri în soluționarea cauzelor Principalele urmări ale lipsei de judecători din instanțe se abat asupra justițiabililor. Toate acestea pentru că soluționarea proceselor va depăși termenele stabilite de lege în acest sens. Iar cauzele intrate pe rolul celor două judecătorii din Ialomița nu sunt deloc puține. Potrivit situațiilor statistice realizate de Tribunalul Ialomița la începutul acestui an, privind activitatea desfășurată de Judecătoria Slobozia și Judecătoria Fetești, arată faptul că numărul dosarelor aflate pe rolul celor două instanțe este imens. Mai exact, în 2022, judecătorii din Slobozia au fost nevoiți să soluționeze 10969 de cauze, în timp ce la Fetești au fost înregistrate 6650 de cauze. Iar acestora li s-au alăturat alte peste 3000 de dosare care au intrat pe rol de la începutul acestui an și până la sfârșitul lunii aprilie. Creșterea numărului de dosare are impact și asupra încărcăturii cauzelor per judecător. Conform acestui indicator, fiecare judecător rămas la Slobozia are de soluționat 2738 de dosare, iar la Fetești, 1605. «Este un număr foarte mare de dosare pe care un singur om trebuie să le soluțio­neze! Să sperăm că se vor lua măsuri în ceea ce privește completarea schemelor de personal pentru că astfel situația va fi delicată în ceea ce privește bunul mers al proceselor...» mai spun reprezentanții Tribunalului Ialomița.

Lista magistraților pensionari
Pe lângă transferurile magistraților, activitatea Justiției ialomițene a fost puternic afectată și de pensionările din sistem. Potrivit Decretelor publicate de Administrația Prezi­dențială, 10 magistrați din Ialomița, procurori și judecători, au părăsit sistemul în urma deciziilor de a ieși la pensie, în perioada 2020-2023. Aceștia sunt:
1. Ion Toma-președinte al Tribunalului Ialomița (pensionat în decembrie 2020)
2. Simona Mihaela Mușat-judecător al Tribunalului Ialomița (pensionată în ianuarie 2021)
3. Viorica Mușat-președinte al Tribunalului Ialomița (pensionată în februarie 2021)
4. Leonard Toma Jigă-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomița (pensionat în mai 2021)
5. Alexandru Mihailiuc-procuror-șef al DIICOT Ialomița (pensionat în iulie 2022)
6. Marian Dima-procuror-șef al Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomița (pensionat în iulie 2022)
7. Viorica Pismiș-judecător de supraveghere al Penitenciarului Slobozia (pensionată în noiembrie 2022)
8. Alis-Gabriela Marcu-judecător al Tribunalului Ialomița (pensionată în decembrie 2022)
9. Cristina Coman-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomița (pensionată în decembrie 2022)
10. Daniela Răceanu-judecător al Tribunalului Ialomița (pensionată în mai 2023)

29 Mai 2023, 10:50 (7080 vizualizări - 9 comentarii)

Citiți și:
Judecătorii ialomițeni, acuzați de abuz
Instanța cu un singur magistrat

Comentariile cititorilor:


Donose:
(30 Mai 2023, 11:48)
Cel mai corect ar fii, desființarea acestor instante din Ialomița și inși, insele dați afară fără posibilitatea de a mai avea de a face cu justitia. Nu au nici o treaba cu justiția,, ei fac la comanda,, pe pile și prietenii justiția pe genunchi. Tot este corupt, cancer generalizat începând cu anii 2000 justiția în Ialomița este o păcăleală, un vis urat. Toți trebuie sa plece, numai rude și clanuri în aceasta, nu știu cum. Sai mai spun sunt judecătoare, judecători care fac și împart dreptatea fix la comanda, ca să nu spun ca primesc foloase necuvenite, adică mita, șpagă, pesches, ciubuc. Naiba știe, dar sai pui legea, actul eliberat de autoritățile statului român în fata, judecătorului în care scrie clar adevarul și el sa, încurajeze falsul și hoția. De noaptea mintii! Fugiți fraților de tribunalul Ialomița și judecătorii subordonate, fugiți cât puteți. 
Interesatul:
(29 Mai 2023, 22:03)
Ne cunoaște toată țara…suntem se pomina, din cauza judecătorilor din Ialomita. Nici un avocat serios nu-și dorește sa asculte aberațiile lor…se simt ca in Nasul’ . Nu poți sa -ți ei un avocat bun, ca te refuza …dacă ești din Slobozia . Sa se ducă…poate vin altii cu ceva conștiința.
Victimă 2:
(29 Mai 2023, 21:01)
Fara pensii speciale! Sa ia pensie de 1125 lei/luna ca si ada nu fac mimic. Ajunge cu speciali sa nu ia pensie nici cat ia soacramea de la fostul CAP, ea a muncit, a baut apa clocita la capatul tarlalei de porumb. Aștia stau in c.r pe scaun si apara coruptia tâlhari si hoți, nu produc nimic, isi bat joc de cetateni dupa cum se trezesc dimineata si de cata spaga fac/proces. Nici apa cu sare nu merita. Sa plece dar nu cu pensie de nesimtiti, asa cat sa manance buruieni, carne de craciun si paste, cate 2 gârlejuri de gaina pe zi! Habar nu aveti ce insemna sa fii furat de hoti cu ajutorul acestor, speciali. Of doame sa nui iei, pana nui chinui pana la al seaptelea neam, pana la epuizare.
Victima:
(29 Mai 2023, 19:17)
De 14 ani sunt NEFUNCTIONALE.Timp de 14 ani au refuzat sa-si îndeplinească atribuțiile de serviciu intocmind in fals HOTĂRÂRILE. Am avut peste 30 de dosare cu plângeri penale atașate cu probe directe de TÂLHARII cu ștampila statului CORUPȚIE, CRIMĂ ORGANIZATĂ și au refuzat să respecte lg.211/2004 sa-mi asigure protecția mie si familiei. Au încălcat art.20pc 8ncpp făcând presiuni asupra mea inventând cereri de ajutor judiciar încercând să se obțină OMORUL Și SCĂPAREA grupurilor de crimă organizată numite instituții publice care au ocupat ROMÂNIA. Am reclamat încălcarea art.397ncp, Au încălcat art.425pc.1 b,426pc.3, 5cod proc.civ respectiv să motiveze și să semneze HOTĂRÂRILE. Pentru ce au primit salariu?Pentru aceste fapte primesc pensiile speciale. Sunt scutul de protecție al Infractorilor. A se vedea D 2088/98/2011
Mary :
(29 Mai 2023, 15:38)
Suntem martori la lucruri aberante ca urmare a politicii psd timp de 30 de ani, când au inițiat pensii speciale și amendamente la legea pensiilor, ce i-a privit direct pe cei aflați la putere la vremea respectivă fără să se ia în calcul nimic. Totul li se cuvine pentru că așa spune legea și Constituția pe care ei o apără. Se invocă permanent regimul restrictiv pe care îl au, de parcă au fost siliți să între în acest sistem pentru o carieră. Astăzi când simt că sistemul se îndreaptă spre normalitate, subiecții, pentru a beneficia de pensii speciale și o vârstă scăzută de pensionare, dau bir cu fugiți cu tema că le sunt tăiate veniturile. După părerea majorității românilor, venituri necuvenite.
Iulian:
(29 Mai 2023, 15:11)
Nici ouăle uitate de sub closca 3 ani și stirul de la vier nu l-aș da la ăștia. Abia rămâne Ialomița fără hoții care te fura ccu dovezile în fata. Multă bătaie de joc, nu judecători, 1 an și 4 luni sa scrie o motivare, și aia în bășcălie, ăștia sunt judecatoarele din județul corupt 100%.
Citizen:
(29 Mai 2023, 14:53)
Ce dracului instante de judecata sunt în ialomita, ce oana acum 3 ani era altfel, tot o bascalie de dura un proces simplu 3-4 ani so asteptai o motivare 9 luni de parca astepai termenl de fătare. Ce justiitie cand un amarat de primar dadea indicatii judecatorului, cine trebuie sa castige procesul. Cand primarul îi scria in intâmpinare si judecatoarea dadea decat copy paste si gata procesul. Justitie pe dracu, excrocherie in vazul lumii, nici o treaba cu justitia. Duca-se la pensie da nu mult ca bate la ochi.
Ileana:
(29 Mai 2023, 14:40)
Si așa e tablă justitia ialomiteana, judecatori procurori care dau solutii dupa buzunar, pile si ce zice politicul, prefect electrician si primar gagicar. Oricum fraca menta si asteapta termenul de duca si pensiile nesimtite. O țeavă de dosar 4 ani o solutie 6 luni de termene si o motivare 1,3 luni! Judecatori, hmmmm, le vine rândul intr-un final, cu tot cu fițele de inamovibili.
Silviu:
(29 Mai 2023, 13:14)
sa le inchida pe toate din Ialomita si sa fie mai putine instante la nivel regional.
mai putine instante = mai putine pensii speciale

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
Vineri 14 Iun 2024
73 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră

RAJA Constanța: Atenție, se oprește apa în orașul Fetești luni, 17 iunie 2024!

În vederea executării unei lucrări programate de pe strada Plevnei din municipiul Fetești, din județul Ialomița, echipele RAJA Constanța vor sista luni, 17 iunie 2024, furnizarea apei potabile ...[citește_toată_știrea]

14 Iunie 2024, 16:40
(54 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: 141,50 milioane lei de lei, încasări la bugetul de stat în luna mai 2024

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița a contabilizat, în luna mai 2024, venituri nete la bugetul general consolidat al statului în sumă totală de 141,50 milioane lei de lei ...[citește_toată_știrea]

14 Iunie 2024, 10:40
(118 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Sprijin financiar pentru absolvenți

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița vine în întâmpinarea absolvenților promoției 2024 cu o serie de măsuri active menite să faciliteze accesul pe piața muncii ...[citește_toată_știrea]

14 Iunie 2024, 10:00
(483 vizualizări - 0 comentarii)


Smirna: Locuință cuprinsă de flăcări

Smirna: Locuință cuprinsă de flăcări

Joi, 13 iunie 2024, pompierii din Slobozia au intervenit pentru localizarea și lichidarea unui incendiu produs la locuința unui cetățean din Smirna. La locul solicitării au fost alocate de urgență două ...[citește_toată_știrea]

14 Iunie 2024, 09:40
(494 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Smirna incendiu


 Sărățeni: Două autoturisme, implicate într-un accident rutier

Sărățeni: Două autoturisme, implicate într-un accident rutier

Joi, 13 iunie 2024, pompierii din Slobozia au fost solicitați să intervină în cazul unui accident rutier produs pe DN2A, în localitatea Sărățeni. În evenimentul rutier au fost implicate ...[citește_toată_știrea]

14 Iunie 2024, 09:30
(155 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Reținut pentru 24 de ore

Miercuri,12 iunie 2024, polițiștii din Fetești, în urma documentării activității infracționale și administrării probatoriului, au dispus reținerea pentru 24 de ore un bărbat de 34 de ani, din ...[citește_toată_știrea]

13 Iunie 2024, 16:40
(127 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: S-a încheiat campania de depunere a Cererilor de Plată 2024

Agenția de Plăți si Intervenție pentru Agricultură aduce la cunoștința opiniei publice că miercuri, 12 iunie 2024, s-a încheiat campania de primire a Cererilor de plată aferente anului 2024. Astfel ...[citește_toată_știrea]

13 Iunie 2024, 13:00
(104 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Marți, 25 iunie 2024, termen-limită pentru depunerea Formularului 177

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii plătitori de impozit pe profit că prin Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 115/2023, începând cu data de ...[citește_toată_știrea]

13 Iunie 2024, 10:30
(121 vizualizări - 0 comentarii)


ISU Ialomița: Încep concursurile profesionale ale Serviciilor Voluntare și Private pentru Situații de Urgență

Inspectoratul pentru Situații de Urgență «Barbu Catargiu» al județului Ialomița organizează vineri, 14 iunie 2024, etapa județeană a concursurilor profesionale ale Serviciilor Voluntare și ...[citește_toată_știrea]

13 Iunie 2024, 09:30
(121 vizualizări - 0 comentarii)


Ordin de protecție emis de polițiști pe numele unui feteștean

Polițiștii din Fetești au fost sesizați luni, 10 iunie 2024, cu privire la faptul că o femeie în vârstă de 50 de ani, din Fetești, ar fi fost agresată fizic de concubinul său, un bărbat de ...[citește_toată_știrea]

12 Iunie 2024, 15:30
(1011 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Infracțiuni rutiere

Luni, 10 iunie 2024, polițiștii din Fetești au oprit în trafic un bărbat în vârstă de 34 de ani, din Fetești, în vederea verificării documentelor personale și ale autoturismului ...[citește_toată_știrea]

12 Iunie 2024, 15:05
(565 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Se oprește apa în comuna Moldoveni!

Joi, 13 iunie 2024, în intervalul orar 08,00-16,00, RAJA Constanța va sista furnizarea apei pentru realizarea operațiunilor periodice de întreținere a rezervorului destinat înmagazinării ...[citește_toată_știrea]

12 Iunie 2024, 08:40
(502 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Secțiunea Mica Publicitate
a fost actualizată!
Cele mai noi anunțuri din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri on-line!

11 Iunie 2024, 18:15


APIA: Plăți de peste 26 milioane de lei pentru Campania 2023

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) a efectuat marți, 11 iunie 2024, plăți pentru anul de cerere 2023 în sumă totală de 26,29 milioane de lei din Fondul European de Garantare ...[citește_toată_știrea]

11 Iunie 2024, 15:10
(1000 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: APIA subvenție


Instituția Prefectului Județul Ialomița: «Ziua Eroilor»

Joi, 13 iunie 2024, Instituția Prefectului Județul Ialomița, în colaborare cu Consiliul Județean Ialomița, organizează o serie de evenimente legate de sărbătorirea «Zilei Eroilor». ...[citește_toată_știrea]

11 Iunie 2024, 09:45
(593 vizualizări - 0 comentarii)


Dosare penale pentru «violență în familie» și ordine de protecție emise, la Urziceni și Săveni

Polițiștii din Urziceni au fost sesizați sâmbătă, 8 iunie a.c., cu privire la faptul că o femeie în vârstă de 47 de ani din Urziceni ar fi fost agresată fizic de cumnatul său, un bărbat ...[citește_toată_știrea]

10 Iunie 2024, 15:45
(222 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Infracțiuni rutiere

Polițiștii din Slobozia, în timp ce desfășurau activități pe linia prevenirii și combaterii faptelor de natură penală sau contravențională la regimul rutier, au oprit pentru verificări un șofer ...[citește_toată_știrea]

10 Iunie 2024, 15:40
(548 vizualizări - 0 comentarii)


Muzeul Național al Agriculturii din România/Slobozia: «Expoziția Absolvenților 2024»

Consiliul Județean Ialomița, Muzeul Național al Agriculturii, Uniunea Artiștilor Plastici-Filiala Slobozia/Ialomița și Liceul de Arte «Ionel Perlea» Slobozia vă invită la «Expoziția ...[citește_toată_știrea]

10 Iunie 2024, 14:40
(142 vizualizări - 0 comentarii)


Accident la Coșereni

Accident la Coșereni

Duminică, 9 iunie a.c., în jurul orei 9,00, Detașamentul de Pompieri Urziceni a intervenit la un accident rutier produs în comuna Coșereni, în care a fost implicat un autoturism. Două ...[citește_toată_știrea]

10 Iunie 2024, 10:15
(693 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la o casă din Săveni

Incendiu la o casă din Săveni

Vineri, 7 iunie a.c., în jurul orelor 17,00, două echipaje operative din cadrul Stației de Pompieri Țăndărei au intervenit pentru lichidarea unui incendiu produs la o locuință în localitatea ...[citește_toată_știrea]

10 Iunie 2024, 10:10
(569 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Săveni incendiu


RAJA Constanța: Lipsă apă în Cartierul Buliga din Fetești!

Echipele RAJA intervin duminică, 9 iunie 2024, pentru remedierea unei avarii survenite pe conducta de alimentare cu apă de pe strada Turnu Severin din Cartierul Buliga/Fetești. În vederea executării ...[citește_toată_știrea]

9 Iunie 2024, 18:30
(229 vizualizări - 0 comentarii)


Căutată de polițiștii din Spania, arestată la Țăndărei

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Ialomița au acționat în cursul zilei de joi, 6 iunie 2024, în orașul Țăndărei, în vederea depistării unei persoane urmărite ...[citește_toată_știrea]

7 Iunie 2024, 16:20
(592 vizualizări - 0 comentarii)


Factură electronică de la RAJA Constanța

Factură electronică de la RAJA Constanța

RAJA Constanța încurajează clienții să aleagă soluțiile digitale pentru că sunt simple și ușor accesibile. Factura electronică este o opțiune rapidă, sigură, eficientă, dar cel mai important, prietenoasă ...[citește_toată_știrea]

7 Iunie 2024, 14:05
(317 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Programul «Tezaur» continuă

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii persoane fizice că începând de luni, 10 iunie 2024, și până vineri, 5 iulie 2024, românii pot investi ...[citește_toată_știrea]

7 Iunie 2024, 13:20
(158 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Luni, 10 iunie 2024, termen-limită pentru depunerea unor declarații fiscale

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește contribuabililor înregistrați în scop de TVA care utilizează ca perioadă fiscală trimestrul și care au efectuat o achiziție ...[citește_toată_știrea]

7 Iunie 2024, 10:30
(299 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: S-a prelungit termenul pentru depunerea Cererilor de Plată în Campania 2024

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură informează că termenul de depunere a Cererilor de Plată, în cadrul Campaniei 2024, a fost prelungit până la data de 12 iunie 2024 inclusiv ...[citește_toată_știrea]

7 Iunie 2024, 10:00
(362 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiuni preventive în localitățile Slobozia, Ograda și Andrășești

Miercuri, 5 iunie 2024, polițiștii ialomițeni au desfășurat ample acțiuni preventive în localitățile Slobozia, Ograda și Andrășești. În acest sens, s-a acționat pentru prevenirea și combaterea ...[citește_toată_știrea]

6 Iunie 2024, 14:00
(355 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: Campanie de vaccinare împotriva rabiei

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița atenționează proprietarii de animale de pe raza județului cu privire la importanța imunizării împotriva rabiei a carnasierelor ...[citește_toată_știrea]

6 Iunie 2024, 10:30
(208 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: În primele 4 luni din 2024 s-a rambursat TVA de peste 27,59 milioane de lei

Administrația Județeană Finanțelor Publice Ialomița, prin structurile sale fiscal-teritoriale, a rambursat în perioada ianuarie-aprilie 2024, conform selecției naționale, TVA în valoare de ...[citește_toată_știrea]

6 Iunie 2024, 08:05
(377 vizualizări - 0 comentarii)


Grupare infracțională specializată în «furturi» din societăți comerciale, destructurată de polițiștii ialomițeni

Marți, 4 iulie 2024, polițiștii IPJ Ialomița-Serviciul de Investigații Criminale, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomița, au destructurat o grupare ...[citește_toată_știrea]

5 Iunie 2024, 15:15
(771 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
elev al scolii sf andrei în Slobozia: Un copil și-ar fi dat foc, accidental, într-o clasă a Școlii Gimnaziale «Sfântul Andrei» elev în Slobozia: Un copil și-ar fi dat foc, accidental, într-o clasă a Școlii Gimnaziale «Sfântul Andrei» abc în Anul podului de la Buești Dorian P. în Slobozia: Elevi amenințați cu un cuțit de un bărbat recalcitrant Poenar în Anul podului de la Buești Manolica în Anul podului de la Buești Geo în Curtea de Conturi a României contestă titlul de «doctor» al juristului Vasile Zamfir teren intravilan Ion Ghica în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 12 iunie 2024 teren intravilan Slobozia Nouă în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 12 iunie 2024 Mary în Administrațiile din Ialomița aderă la Strategia de Dezvoltare a serviciilor de salubrizare Mary în Administrațiile din Ialomița aderă la Strategia de Dezvoltare a serviciilor de salubrizare MIOARA în Surprize la Alegerile din 9 iunie 2024 în Ialomița! Pacient în Bani europeni pentru depistarea bolilor oncologice garsonieră Slobozia în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 12 iunie 2024 2ana în Surprize la Alegerile din 9 iunie 2024 în Ialomița! Cetățeanul x în Administrațiile din Ialomița aderă la Strategia de Dezvoltare a serviciilor de salubrizare Vio în Administrațiile din Ialomița aderă la Strategia de Dezvoltare a serviciilor de salubrizare Bobita în Administrațiile din Ialomița aderă la Strategia de Dezvoltare a serviciilor de salubrizare Mary în Administrațiile din Ialomița aderă la Strategia de Dezvoltare a serviciilor de salubrizare Gogu în Surprize la Alegerile din 9 iunie 2024 în Ialomița!

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...