Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Instanțele din Ialomița rămân fără judecători

Instanțele din Ialomița rămân fără judecători

Lipsa unei politici coerente a Consiliului Superior al Magistraturii privind aprobarea transferurilor, dar și pensionările din Justiție afectează buna desfășurare a activității Judecătoriilor. De la 1 iunie 2023, la Judecătoria Fetești și Judecătoria Slobozia vor mai rămâne doar trei, respectiv, patru magistrați! Toate acestea în condițiile în care schema de personal a celor două instanțe prevede 20 de posturi. Reprezentanții Tribunalului Ialomița, instituție care are rol de coordonare a instanțelor mici, susțin faptul că este cea mai gravă criză de personal de specialitate pe care o întâmpină în ultimii 10 ani. Situația s-ar putea remedia abia în primăvara anului viitor, când Administrația Prezidențială va semna decretele de numire în funcție a viitorilor absolvenți ai Institutului Național de Magistratură.

Instanțele mici rămân fără judecători Accederea în sistemul de justiție al magistraților se face, în principal, în urma absolvirii Institutului Național al Magistraturii. În funcție de notele obținute de candidați, aceștia sunt re­partizați către Judecătorii. Regula­mentul spune că, după un an, orice candidat poate solicita Consiliului Superior la Magistraturii transferul către o altă instanță. Judecătoriile din Ialomița sunt, de cele mai multe ori, «instanțe de tranzit», foarte puțini dintre magistrații aflați la început de carieră preferând să rămână definitiv în funcțiile care le-au fost repartizate. Iar din această cauză, instituțiile duc lipsă permanent de personal de specialitate. Posturile se ocupă definitiv doar în urma altor concursuri de accedere în profesia de magistrat, pe care Consiliul Superior al Magistraturii le organi­zează, cu o periodicitate mai redusă față de cel de absolvire al Institutului Național de Magistratură. La aceste examene participă, de regulă, persoane care au experiență juridică precum foștii polițiști sau consilierii juridici. Nu toți însă reușesc să obțină note de trecere, astfel că ocuparea posturilor libere prin această etapă de încadrare în funcția de magistrat este mai dificilă. Iar problema posturilor vacante rămâne nerezolvată. Situația trenează de ani buni, fără ca reprezentanții Consiliului Superior al Magistraturii să-și schimbe politica de încadrare în funcțiile de magistrați. În Ialomița, cel mai puternic afectate de această situație sunt, în momentul de față, Judecătoria Slobozia și Judecătoria Fetești. La Fetești, de exemplu, deși în schema personal sunt prevăzute șapte posturi de judecător, de la 1 iunie 2023, instanța va funcționa doar cu trei magistrați! Ceilalți patru au reușit să se transfere către instanțe de același rang din Capitală sau Constanța. «Sunt preferate orașele mari pentru că acolo există condiții de trai mai bune, mai multe posibilități. De aceea mulți migrează către aceste zone... Cel puțin așa motivează colegii care aleg să plece!» susțin reprezentanții Tribunalului Ialomița, instanță care coordonează activitatea celor trei judecătorii din județ. Într-o situație similară se află și Judecătoria Slobozia. Deși are prevăzute 10 posturi de judecători, tot de la 1 iunie 2023, va rămâne cu doar patru posturi ocupate! Restul judecătorilor s-au transferat către alte instanțe.

Întârzieri în soluționarea cauzelor Principalele urmări ale lipsei de judecători din instanțe se abat asupra justițiabililor. Toate acestea pentru că soluționarea proceselor va depăși termenele stabilite de lege în acest sens. Iar cauzele intrate pe rolul celor două judecătorii din Ialomița nu sunt deloc puține. Potrivit situațiilor statistice realizate de Tribunalul Ialomița la începutul acestui an, privind activitatea desfășurată de Judecătoria Slobozia și Judecătoria Fetești, arată faptul că numărul dosarelor aflate pe rolul celor două instanțe este imens. Mai exact, în 2022, judecătorii din Slobozia au fost nevoiți să soluționeze 10969 de cauze, în timp ce la Fetești au fost înregistrate 6650 de cauze. Iar acestora li s-au alăturat alte peste 3000 de dosare care au intrat pe rol de la începutul acestui an și până la sfârșitul lunii aprilie. Creșterea numărului de dosare are impact și asupra încărcăturii cauzelor per judecător. Conform acestui indicator, fiecare judecător rămas la Slobozia are de soluționat 2738 de dosare, iar la Fetești, 1605. «Este un număr foarte mare de dosare pe care un singur om trebuie să le soluțio­neze! Să sperăm că se vor lua măsuri în ceea ce privește completarea schemelor de personal pentru că astfel situația va fi delicată în ceea ce privește bunul mers al proceselor...» mai spun reprezentanții Tribunalului Ialomița.

Lista magistraților pensionari
Pe lângă transferurile magistraților, activitatea Justiției ialomițene a fost puternic afectată și de pensionările din sistem. Potrivit Decretelor publicate de Administrația Prezi­dențială, 10 magistrați din Ialomița, procurori și judecători, au părăsit sistemul în urma deciziilor de a ieși la pensie, în perioada 2020-2023. Aceștia sunt:
1. Ion Toma-președinte al Tribunalului Ialomița (pensionat în decembrie 2020)
2. Simona Mihaela Mușat-judecător al Tribunalului Ialomița (pensionată în ianuarie 2021)
3. Viorica Mușat-președinte al Tribunalului Ialomița (pensionată în februarie 2021)
4. Leonard Toma Jigă-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomița (pensionat în mai 2021)
5. Alexandru Mihailiuc-procuror-șef al DIICOT Ialomița (pensionat în iulie 2022)
6. Marian Dima-procuror-șef al Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomița (pensionat în iulie 2022)
7. Viorica Pismiș-judecător de supraveghere al Penitenciarului Slobozia (pensionată în noiembrie 2022)
8. Alis-Gabriela Marcu-judecător al Tribunalului Ialomița (pensionată în decembrie 2022)
9. Cristina Coman-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomița (pensionată în decembrie 2022)
10. Daniela Răceanu-judecător al Tribunalului Ialomița (pensionată în mai 2023)

29 Mai 2023, 07:50 (5727 vizualizări - 9 comentarii)

Citiți și:
Încep procesele împotriva amenzilor date în timpul Stării de Urgență
Probleme de funcționare în cadrul instanțelor din Ialomița

Comentariile cititorilor:


Donose:
(30 Mai 2023, 08:48)
Cel mai corect ar fii, desființarea acestor instante din Ialomița și inși, insele dați afară fără posibilitatea de a mai avea de a face cu justitia. Nu au nici o treaba cu justiția,, ei fac la comanda,, pe pile și prietenii justiția pe genunchi. Tot este corupt, cancer generalizat începând cu anii 2000 justiția în Ialomița este o păcăleală, un vis urat. Toți trebuie sa plece, numai rude și clanuri în aceasta, nu știu cum. Sai mai spun sunt judecătoare, judecători care fac și împart dreptatea fix la comanda, ca să nu spun ca primesc foloase necuvenite, adică mita, șpagă, pesches, ciubuc. Naiba știe, dar sai pui legea, actul eliberat de autoritățile statului român în fata, judecătorului în care scrie clar adevarul și el sa, încurajeze falsul și hoția. De noaptea mintii! Fugiți fraților de tribunalul Ialomița și judecătorii subordonate, fugiți cât puteți. 
Interesatul:
(29 Mai 2023, 19:03)
Ne cunoaște toată țara…suntem se pomina, din cauza judecătorilor din Ialomita. Nici un avocat serios nu-și dorește sa asculte aberațiile lor…se simt ca in Nasul’ . Nu poți sa -ți ei un avocat bun, ca te refuza …dacă ești din Slobozia . Sa se ducă…poate vin altii cu ceva conștiința.
Victimă 2:
(29 Mai 2023, 18:01)
Fara pensii speciale! Sa ia pensie de 1125 lei/luna ca si ada nu fac mimic. Ajunge cu speciali sa nu ia pensie nici cat ia soacramea de la fostul CAP, ea a muncit, a baut apa clocita la capatul tarlalei de porumb. Aștia stau in c.r pe scaun si apara coruptia tâlhari si hoți, nu produc nimic, isi bat joc de cetateni dupa cum se trezesc dimineata si de cata spaga fac/proces. Nici apa cu sare nu merita. Sa plece dar nu cu pensie de nesimtiti, asa cat sa manance buruieni, carne de craciun si paste, cate 2 gârlejuri de gaina pe zi! Habar nu aveti ce insemna sa fii furat de hoti cu ajutorul acestor, speciali. Of doame sa nui iei, pana nui chinui pana la al seaptelea neam, pana la epuizare.
Victima:
(29 Mai 2023, 16:17)
De 14 ani sunt NEFUNCTIONALE.Timp de 14 ani au refuzat sa-si îndeplinească atribuțiile de serviciu intocmind in fals HOTĂRÂRILE. Am avut peste 30 de dosare cu plângeri penale atașate cu probe directe de TÂLHARII cu ștampila statului CORUPȚIE, CRIMĂ ORGANIZATĂ și au refuzat să respecte lg.211/2004 sa-mi asigure protecția mie si familiei. Au încălcat art.20pc 8ncpp făcând presiuni asupra mea inventând cereri de ajutor judiciar încercând să se obțină OMORUL Și SCĂPAREA grupurilor de crimă organizată numite instituții publice care au ocupat ROMÂNIA. Am reclamat încălcarea art.397ncp, Au încălcat art.425pc.1 b,426pc.3, 5cod proc.civ respectiv să motiveze și să semneze HOTĂRÂRILE. Pentru ce au primit salariu?Pentru aceste fapte primesc pensiile speciale. Sunt scutul de protecție al Infractorilor. A se vedea D 2088/98/2011
Mary :
(29 Mai 2023, 12:38)
Suntem martori la lucruri aberante ca urmare a politicii psd timp de 30 de ani, când au inițiat pensii speciale și amendamente la legea pensiilor, ce i-a privit direct pe cei aflați la putere la vremea respectivă fără să se ia în calcul nimic. Totul li se cuvine pentru că așa spune legea și Constituția pe care ei o apără. Se invocă permanent regimul restrictiv pe care îl au, de parcă au fost siliți să între în acest sistem pentru o carieră. Astăzi când simt că sistemul se îndreaptă spre normalitate, subiecții, pentru a beneficia de pensii speciale și o vârstă scăzută de pensionare, dau bir cu fugiți cu tema că le sunt tăiate veniturile. După părerea majorității românilor, venituri necuvenite.
Iulian:
(29 Mai 2023, 12:11)
Nici ouăle uitate de sub closca 3 ani și stirul de la vier nu l-aș da la ăștia. Abia rămâne Ialomița fără hoții care te fura ccu dovezile în fata. Multă bătaie de joc, nu judecători, 1 an și 4 luni sa scrie o motivare, și aia în bășcălie, ăștia sunt judecatoarele din județul corupt 100%.
Citizen:
(29 Mai 2023, 11:53)
Ce dracului instante de judecata sunt în ialomita, ce oana acum 3 ani era altfel, tot o bascalie de dura un proces simplu 3-4 ani so asteptai o motivare 9 luni de parca astepai termenl de fătare. Ce justiitie cand un amarat de primar dadea indicatii judecatorului, cine trebuie sa castige procesul. Cand primarul îi scria in intâmpinare si judecatoarea dadea decat copy paste si gata procesul. Justitie pe dracu, excrocherie in vazul lumii, nici o treaba cu justitia. Duca-se la pensie da nu mult ca bate la ochi.
Ileana:
(29 Mai 2023, 11:40)
Si așa e tablă justitia ialomiteana, judecatori procurori care dau solutii dupa buzunar, pile si ce zice politicul, prefect electrician si primar gagicar. Oricum fraca menta si asteapta termenul de duca si pensiile nesimtite. O țeavă de dosar 4 ani o solutie 6 luni de termene si o motivare 1,3 luni! Judecatori, hmmmm, le vine rândul intr-un final, cu tot cu fițele de inamovibili.
Silviu:
(29 Mai 2023, 10:14)
sa le inchida pe toate din Ialomita si sa fie mai putine instante la nivel regional.
mai putine instante = mai putine pensii speciale

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Luni 25 Sep 2023
128 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
« 1 3 4 5 6 7 8 9 430 431
0

Președintele USR, Cătălin Drulă: «Îl vom împiedica pe Ciolacu! Creșterea taxelor nu va intra în vigoare la 1 octombrie!»

Președintele USR, Cătălin Drulă, anunță că USR va face toate demersurile astfel încât creșterea taxelor să nu intre în vigoare de la 1 octombrie 2023. Atacul la Curtea Constituțională rămâne singura soluție ...[citește_toată_știrea]

25 Septembrie 2023, 14:25
(92 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Rambursări de TVA de 64,93 milioane de lei, în perioada ianuarie-august 2023

Administrația Județeană Finanțelor Publice Ialomița, prin structurile sale fiscal-teritoriale, a rambursat în perioada ianuarie-august 2023, conform selecției naționale, TVA în valoare de 64,93 milioane ...[citește_toată_știrea]

25 Septembrie 2023, 13:40
(125 vizualizări - 0 comentarii)


2

RAJA Constanța: Atenție, se furnizează apă cu program în localitatea Fierbinți-Târg!

Sistemul centralizat de alimentare cu apă din localitatea Fierbinți-Târg a înregistrat în ultima perioadă o creștere considerabilă a consumului, dar și o scădere a nivelurilor hidrostatice și hidrodinamice ...[citește_toată_știrea]

25 Septembrie 2023, 12:55
(113 vizualizări - 0 comentarii)


Garaj în flăcări la Urziceni, incendiu la o casă din Gârbovi

În perioada de referință, trei echipaje de pompieri din Urziceni, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, au intervenit pentru lichidarea unui incendiu, produs la un garaj ...[citește_toată_știrea]

25 Septembrie 2023, 11:15
(150 vizualizări - 0 comentarii)


Accidente la Jilavele și Fetești

Sâmbătă, 23 septembrie a.c., pompierii din Urziceni au intervenit la un accident rutier în comuna Jilavele, fiind implicat un autoturism. În urma evenimentului rutier au rezultat două victime, conștiente ...[citește_toată_știrea]

25 Septembrie 2023, 11:05
(117 vizualizări - 0 comentarii)


5

Țăndărei: Bărbat rănit într-un accident rutier

Sâmbătă, 23 septembrie a.c., pompierii din Țăndărei au intervenit la un accident rutier produs între un autoturism și un camion. În urma evenimentului, un bărbat de aproximativ 35 de ani a fost rănit, rămânând ...[citește_toată_știrea]

23 Septembrie 2023, 10:00
(405 vizualizări - 0 comentarii)


Episcopia Sloboziei și Călărașilor sărbătorește 30 de ani de la înființare

Episcopia Sloboziei și Călărașilor sărbătorește 30 de ani de la înființare

În anul 2023, Episcopia Sloboziei și Călărașilor sărbătorește 30 de ani de la înființare, Episcopia Sloboziei și Călărașilor fiind prima Eparhie înființată după Revoluția din 1989. În acest context aniversar ...[citește_toată_știrea]

22 Septembrie 2023, 17:25
(386 vizualizări - 0 comentarii)


7

DSVSA Ialomița: Controale privind prezența substanțelor interzise în produsele de origine non-animală

Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor demarează controale ample la nivel național care vizează utilizarea sau comercializarea ilegală de substanțe psihoactive, psihotrope ...[citește_toată_știrea]

22 Septembrie 2023, 13:40
(397 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Dosar penal pentru că și-ar fi lovit soția

Un bărbat de 42 de ani, din Slobozia, s-a ales cu un dosar penal după ce a fost reclamat la Poliție de către soția sa, o femeie de 40 de ani, pe care ar fi agresat-o. În urma unui conflict spontan, acesta ...[citește_toată_știrea]

22 Septembrie 2023, 13:20
(503 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Amenzi de peste 59 mii de lei pentru încălcarea Codului Rutier

Joi, 21 septembrie a.c., polițiștii rutieri din cadrul IPJ Ialomița au continuat activitățile de combatere a indisciplinei în trafic, ca urmare a neregulilor constatate fiind aplicate 271 de sancțiuni contravenționale ...[citește_toată_știrea]

22 Septembrie 2023, 13:00
(419 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: La volan fără permis de conducere

Un tânăr de 33 de ani, din Fetești, a fost depistat joi, 21 septembrie a.c., conducând pe drumurile publice fără a avea permis. Mai mult, în urma testării cu aparatul din dotare au reieșit indicii cu privire ...[citește_toată_știrea]

22 Septembrie 2023, 12:50
(409 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Precizări privind sistemul de monitorizare a suprafețelor agricole

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură aduce clarificări importante cu privire la Controlul prin monitorizare «checks by monitoring» aplicat începând cu Campania 2023. Astfel ...[citește_toată_știrea]

22 Septembrie 2023, 10:50
(394 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Încasări la buget de 845,7 milioane de lei, în perioada ianuarie-august 2023

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița a contabilizat, de la începutul anului și până la 31 august 2023, venituri nete la bugetul general consolidat al statului în sumă totală de 845,7 milioane ...[citește_toată_știrea]

21 Septembrie 2023, 17:25
(482 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Factura electronică protejează mediul înconjurător

RAJA Constanța: Factura electronică protejează mediul înconjurător

RAJA Constanța încurajează clienții să aleagă soluțiile digitale pentru că sunt simple și ușor accesibile. Factura electronică este o opțiune rapidă, sigură, eficientă, dar cel mai important, prietenoasă ...[citește_toată_știrea]

21 Septembrie 2023, 17:10
(572 vizualizări - 0 comentarii)


Senatorul USR Sebastian Cernic: «Patriotismul economic al lui Ciolacu este o minciună, în condițiile în care prețul produselor tradiționale va crește!»

«Prim-ministrul Marcel Ciolacu minte atunci când vorbește în public de „patriotism economic“, în condițiile în care a decis să crească prețul produselor tradiționale românești prin renunțarea la TVA-ul ...[citește_toată_știrea]

21 Septembrie 2023, 17:05
(536 vizualizări - 0 comentarii)


anunț angajare

ADMET SRL
Șos. Brăilei, nr. 17 bis, Slobozia
angajează
lucrător bucătărie
-spălător vase mari

la Hotel Select
relații la telefon 0745/092.361

21 Septembrie 2023, 11:05


APIA: Plăți de peste 30,325 milioane de lei pentru renta viageră agricolă 2022

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură informează că a efectuat plata sumei de 30,325 milioane de lei cuvenită sub formă de rentă viageră agricolă aferentă anului 2022. Astfel, suma de 11,4 ...[citește_toată_știrea]

20 Septembrie 2023, 17:20
(481 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: 25 septembrie 2023, termen de depunere a unor declarații fiscale

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește contribuabililor că luni, 25 septembrie 2023, este termenul de depunere a următoarelor declarații, pentru perioada de raportare încheiată ...[citește_toată_știrea]

20 Septembrie 2023, 11:30
(645 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Secțiunea Mica Publicitate
a fost actualizată!
Cele mai noi anunțuri din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri on-line!

19 Septembrie 2023, 18:30


RAJA Constanța: Apă oprită la Dridu pentru lucrări la stația de pompare

Miercuri, 20 septembrie 2023, echipele RAJA Constanța vor executa lucrări de cuplare a conductei de alimentare cu apă de la nivelul Stației de Pompare din localitatea Dridu/Ialomița, la sistemul centralizat ...[citește_toată_știrea]

19 Septembrie 2023, 14:10
(791 vizualizări - 0 comentarii)


Bărbat din Sfântu Gheorghe, reținut de polițiști după ce a agresat o minoră de 15 ani

Polițiștii Secției nr. 6 Ion Roată au reținut duminică, 17 septembrie a.c., un bărbat de 53 de ani, din comuna Sfântu Gheorghe, bănuit de săvârșirea infracțiunii de «lovire sau alte violențe». În urma cercetărilor ...[citește_toată_știrea]

18 Septembrie 2023, 14:10
(925 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: 11 permise de conducere reținute, 18 certificate de înmatriculare retrase

În zilele de sâmbătă și dumincă, 16/17 septembrie a.c., polițiștii ialomițeni au intervenit la 212 evenimente, majoritatea sesizate prin 112. Au fost aplicate 404 de sancțiuni contravenționale, iar în urma ...[citește_toată_știrea]

18 Septembrie 2023, 13:55
(864 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Soluții de digitalizare

RAJA Constanța: Soluții de digitalizare

Pachetul «Cont Client RAJA» este accesibil non-stop și este sigur și ușor de utilizat prin platforma on-line «Contul meu RAJA» (accesibil de pe orice desktop) sau prin aplicația de mobil ...[citește_toată_știrea]

18 Septembrie 2023, 12:20
(853 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Tamponare între un autocar și un autoturism

Două echipaje de la Detașamentul de Pompieri Slobozia au intervenit la un accident rutier produs în Slobozia, în care au fost implicate un autoturism și un autocar. În urma evenimentului rutier a rezultat ...[citește_toată_știrea]

18 Septembrie 2023, 11:20
(866 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia accident


AJFP Ialomița: În lunile septembrie și octombrie 2023, Programul «Tezaur» continuă cu dobânzi de până la 7,10%

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii/persoane fizice că, începând de luni, 18 septembrie 2023, și până pe 13 octombrie 2023, românii pot investi în Titlurile de ...[citește_toată_știrea]

18 Septembrie 2023, 10:50
(703 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Cereri de acordare a unui sprijin de urgență pentru sectorul cerealelor și cel al semințelor oleaginoase

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură informează că până la data de 26 octombrie 2023 inclusiv, primește cereri de acordare a sprijinului de urgență pentru sectorul cerealelor și al semințelor ...[citește_toată_știrea]

18 Septembrie 2023, 10:25
(789 vizualizări - 0 comentarii)


Muzeul Județean Ialomița: «Arheolog pentru o zi»/Zilele Europene ale Patrimoniului

Muzeul Județean Ialomița: «Arheolog pentru o zi»/Zilele Europene ale Patrimoniului

O lecție de istorie locală a fost predată în aer liber, cu prilejul Zilelor Europene ale Patrimoniului, la Baza de Cercetare și Expunere Muzeală «Orașul de Floci» din comuna Giurgeni, sub egida «Arheolog ...[citește_toată_știrea]

18 Septembrie 2023, 10:10
(692 vizualizări - 0 comentarii)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

15 Septembrie 2023, 19:25


Garnizoana Slobozia: Campanie de recrutare a soldaților gradați profesioniști

Vineri, 15 septembrie a.c., în cazarma Batalionului 113 Artilerie «Bărăganu» s-a desfășurat programul-pilot de recrutare și selecție a candidaților pentru posturile vacante de soldat gradat profesionist ...[citește_toată_știrea]

15 Septembrie 2023, 15:00
(1177 vizualizări - 1 comentariu)


AJFP Ialomița: Miercuri, 20 septembrie 2023, termen-limită pentru depunerea unor declarații fiscale

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește contribuabililor că miercuri, 20 septembrie 2023, este termenul-limită de depunere al următoarelor declarații fiscale: Formularul 010 ...[citește_toată_știrea]

15 Septembrie 2023, 10:30
(1093 vizualizări - 0 comentarii)


« 1 3 4 5 6 7 8 9 430 431
Ultimele comentarii
Mihai în Distrigaz Sud «șantajează» proprietarii de apartamente Ingineru' în Distrigaz Sud «șantajează» proprietarii de apartamente Cetatean în Distrigaz Sud «șantajează» proprietarii de apartamente Tată de violator în Slobozia: Au început audierile în dosarul tinerei care ar fi fost violată la Școala Politică AUR Badea Mariana în Beneficiarii Urban SA Slobozia cer explicații privind calcularea facturilor Gigel în Slobozia NU are nevoie de instalația de osmoză inversă pentru potabilizarea apei wzx în Distrigaz Sud «șantajează» proprietarii de apartamente miti în Distrigaz Sud «șantajează» proprietarii de apartamente vasile în Distrigaz Sud «șantajează» proprietarii de apartamente Las Fierbinti în Distrigaz Sud «șantajează» proprietarii de apartamente teren Slobozia Nouă în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 20 septembrie 2023 Vasile în Ialomița: Șoferii care circulă drogați sau băuți sunt condamnați la pedepse cu suspendare! apartament 3 camere Slobozia în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 20 septembrie 2023 Vivi în Administrația Fondului pentru Mediu finanțează reabilitarea energetică a Primăriei Țăndărei Sacagiul pagubit în Slobozia NU are nevoie de instalația de osmoză inversă pentru potabilizarea apei Pentru Ion de două ori în Slobozia NU are nevoie de instalația de osmoză inversă pentru potabilizarea apei Georgiana în Ialomița: Șoferii care circulă drogați sau băuți sunt condamnați la pedepse cu suspendare! Mary în Slobozia NU are nevoie de instalația de osmoză inversă pentru potabilizarea apei CONCLUZIONATUL în Slobozia: Au început audierile în dosarul tinerei care ar fi fost violată la Școala Politică AUR Dna în Administrația Fondului pentru Mediu finanțează reabilitarea energetică a Primăriei Țăndărei
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...