Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

«Am venit ca să rămân!»

Mihai-Adrian Aldea, noul șef IPJ Ialomița

«Am venit ca să rămân!»

De prin 2017 încoace, de când a plecat Viorel Ștefu, Inspec­toratul de Poliție al Județului Ialomița își schimbă șefii cum schimbăm noi șosetele. Iar când nu-i schimbă, îi arată cu degetul! Comisarul șef Mihai-Adrian Aldea e primul care susține că vrea să rămână. Măcar 3 ani, până la pensie... Dacă ia examenul! A venit în aprilie 2023 și împlinește două luni de când conduce. Suficient ca să își facă o idee, suficient ca să accepte primul interviu aici, în Ialomița...

Schimbarea stăpânilor, bucuria nebunilor E senin și neprotocolar. Aflăm, de pe holuri, că nu e un conțopist... Îi place pe teren, a răscolit deja Bărbuleștiul. Schim­barea stăpânilor, bucuria nebunilor! Îl întrebăm dacă e de acord. Nu e! E în poliție de 27 de ani. A plecat din stradă, a urcat pas cu pas în ierarhie. I-a plăcut la «Arme și Muniții», a fost des pe sticlă, la TV. Apoi a venit aici. Cu Skoda, că asta conduce. Și a lăsat la București nevasta și un flăcău de 14 ani: «Am venit să îmi fac treaba, nu pentru a favoriza sau închide ochii la faptele antisociale, nu pentru a întoarce capul la comandă... În proiectul meu nu există aceste variante. Suntem aici să apărăm legea și să garantăm că toată lumea răspunde în fața ei. Inclusiv noi, polițiștii! De aceea nu accept niciun fel de abatere disciplinară. Ialomița are un corp de polițiști profesioniști, dar și oameni care trebuie ajutați...». Pare omul potrivit. Din 2016 ocupă numai funcții de conducere la nivelul Inspectoratului General al Poliției Române. Să fie detașat în Ialomița pare o sancțiune: «Am venit ca să rămân. Și am venit cu drag! Vă asigur că pentru asta am venit. Pentru mine este o misiune conducerea acestui Inspectorat. Iar scopul misiunii este să protejăm cetățenii și să veghem la respectarea legii...».

Oamenii nu mai cred în nimic Pare un plan bun și sunt cuvinte frumoase... Dar Ialomița le-a mai auzit! Iar oamenii nu mai cred în minuni. Polițiștii iau șpagă, cetățenii au doar obligații, in­fractorii sunt protejați... Sistemul e putred și nimeni nu poate face nimic! Cu un șef nu se face primăvară: «E un subiect sensibil. Și îmbunătățirea imaginii publice e un obiectiv al Poliției Române, nu doar al meu... Eu, unul, știu că lucrăm! Com­batem corupția, destructurăm infracțio­nalitatea, sprijinim populația... Iar dacă apar semnale că undeva, în Ialomița, la nivelul structurilor de poliție, aceste lucruri nu se întâmplă, suntem gata să intervenim. Nu tolerăm și nu vom tolera niciodată ca imaginea Poliției să fie pătată în vreun fel! În ultimele două luni, spre marea mea satisfacție, nu s-au înre­gistrat evenimente negative. Nu avem stări conflictuale, nu avem nemulțumiri din partea populației care să degenereze...». Enumerăm în contrapartidă sutele de dosare cu autor necunoscut, anchete vechi de peste 5 ani, infracționalitate măruntă nepedepsită niciodată, teama oamenilor de a ieși din case după ce se lasă întune­ricul. «Da, sunt...» recunoaște Mihai-Adrian Aldea: «Dar facem tot ce ține de noi ca să le rezolvăm! Tot ce e omenește posibil... Uneori, suntem acuzați că ne depășim atribuțiile. Nu o facem, vă asigur. Vrem doar ca legea să fie respectată!».

«Cec în alb» pentru Mihai-Adrian Aldea Inevitabil, ajungem la factorul politic. Alegerile bat la ușă, politicenii stau să se încaiere, vor veni comenzi politice... Mihai-Adrian Aldea respinge totul, în bloc: «Dacă am face astea, ne-am deprofesio­naliza. Vă asigur că nu sunt genul acela de șef! Am inițiat o primă întâlnire cu reprezentanții Parchetului... Am discutat cu procurorii care ne sunt colegi. Încercăm să facem lucrurile să funcți­oneze conform principiilor care stau la baza activității noastre. Suntem polițiști și atât! Iar când ajungem acasă, când ieșim din program și redevenim civili, vrem ce vor toți oamenii. Liniște, siguranță, legi care să fie respectate!». Așa o fi, dar Ialomița are nevoie de mai mult. Are nevoie de un program articulat, de responsabilități asumate public. Îi cerem să ne convingă. Să dea două exemple. Să ne spună ce va face și să își respecte promisiunile: «Primul lucru pe care mi-l asum e transparența instituțională. Oricare cetățean din Ialomița trebuie să știe că poate apela la noi pentru a impune aplicarea legii! Ăsta e rolul nostru și garantez pentru asta. A doua responsabi­litate pe care ne-o asumăm este garantarea siguranței elevilor în școli. Este una dintre prioritățile noastre!».

5 Iunie 2023, 09:20 (14927 vizualizări - 17 comentarii)

Comentariile cititorilor:


Miti:
(7 Iunie 2023, 15:43)
Poate dispune ceva controale in Amara, sa afle cum este cu ordinea publica. 
Cerasela:
(7 Iunie 2023, 14:34)
În declarațiile sale, face referire la combaterea corupției, destructurarea grupărilor criminale.
Ok, de 3 ani de zile care sunt cazurile de corupție descoperite de renumiții polițiști din Ialomița?
Întreb și eu pentru un prieten!
Neacșu :
(7 Iunie 2023, 13:02)
Ca sa rămâi trebuie să promovezi un examen! Șeful și adjunctul de la Slobozia ultima oară la examenul pentru această funcție au luat note de 4. Nu au fost buni la județ dar au fost buni la Slobozia! Din păcate totul este politic și dacă se schimbă ministrul nu o sa mai auzim de Aldea!
cetatean:
(6 Iunie 2023, 21:15)
daca nu ramai sa -ti tai un deget! AI CURAJ DNL INSPECTOR SEF!
@ Vasile:
(6 Iunie 2023, 16:53)
Absolut corect comentariul. Și dacă ar fi bine să înceapă de undeva, îmi permit să-i sugerez să-și arunce privirile spre orașul Țăndărei unde câțiva dintre polițiști au afaceri ilegale și "neraportate" în domeniul jocurilor de noroc și nu numai.
Poate reușește să facă legătura dintre TMI, DMI, respectiv TMV și gruparea Samson & Brătian, să descopere cum se protejează anumite rețele infracționale de polițiștii cu funcții de comandă și cum se pot utiliza resursele organelor de poliție în scopul intimidării și descurajării firmelor concurente.
S-ar putea să aibă mari surprize și cu siguranță va trebui să-și nuanțeze afirmația referitoare la pătarea imaginii Poliției!
Vasile:
(6 Iunie 2023, 15:37)
Daca vrei sa faci treabă mister Aldea. apucă-te prima oară de subordonații tăi, că acolo e buba cea mai mare si dupa iesiti pe stradă ca să puteti să purtati uniforma cu mandrie. pana atunci doar vorbe in vant!!
Gogu:
(6 Iunie 2023, 15:24)
Șefii poliției ialomițene sunt numiți prin decizie care se poate prelungi de 2 ori la 6 luni, deci în total maximum 1 an și jumătate. Chipurile în acest timp trebuie să promoveze un concurs pe care au grijă cei de sus să nu îl promoveze. În acest timp ei nu își pot arăta mușchii, deoarece riscă în orice moment să fie schimbați din funcție. Sunt doar niște oameni controlabili, cu capul plecat, care nu au curaj de nimic, și îmi pare rău că este așa. Singurul comisar șef adevărat pe care l-am avut a fost domnul Ștefu, care însă a picat în capcana de a pleca mai sus "la București", unde a fost ținut câteva luni cu decizie și apoi aruncat la gunoi. Cam așa se va întâmpla și cu domnul din imagine la Slobozia, va fi înlocuit fără probleme cu altă persoană "supusă", dar cred că se va mulțumi și cu mica fărâmitură de 18 luni, dacă va ști sa nu deranjeze "lumea bună".
Hitler:
(6 Iunie 2023, 15:18)
Politia in 2023 este vai de ei. In timpul programului plimba fete cu masina de politie, merg cu telefonul in mana, cer instagram-ul la fete.
Nu mai zic de astia veniti acum ceva timp care umbla cu fosti puscariasi si toti 'interlopii', cheliosul ala de 20 de ani, in timpul liber, o arde arogant pe mijlocul soselei sa il ocoleasca masinile, conduce beat, nu are nici o grija. Am ajuns sa imi fie teama ca imi opreste un mascarici din asta fata pe strada si se da la ea, poate o duce si la produs cu tovarasii lui inchisi la culoare fara dinti in gura
Mihai:
(6 Iunie 2023, 11:27)
Pana când politicul nu-si va lua laba de pe aceasta structura, nu vom putea vorbi de o modernizare, de un profesionalusm, de o încredere a populației, de o prestanta în fata oamenilor,etc.Sa nu ne mai mire de ce ziarele sunt pline de informatii denigratoare despre politisti.Daca nu conștientizam de prăpastia în care suntem, uitati-va la nr.candidati/loc la academie sau la Câmpina.In conditiile actuale,actiunile de promovare a meseriei de polițist sunt cel puțin hilare, dacă nu penibile.Traiasca PSD!Trăiască PNL!
Piramidon:
(6 Iunie 2023, 07:36)
"Suntem polițiști și atât! Iar când ajungem acasă, când ieșim din program și redevenim civili"?! Polițistul, parcă era polițist și în timpul liber! Problema cu poliția e gravă și va deveni și mai gravă.
Pensionar:
(5 Iunie 2023, 22:13)
... vrea să rămână măcar 3 ani, până la pensie.... target de IPJ Ialomița, autodeclarat! Ai de gozonacu nostru!
CETATEAN:
(5 Iunie 2023, 22:13)
Pana invata ce are de facut iese la pensie! Tipic pentru judetul Ialomita...
Colonel:
(5 Iunie 2023, 19:56)
De ce nu este fotografiat in uniforma Poliției? Ce credibilitate are?
George.s:
(5 Iunie 2023, 17:12)
Eu credeam că va spune „Am venit să muncesc!”.
Daniela N:
(5 Iunie 2023, 15:44)
Declarații pompoase, declarații de fațadă. Cică acționează pentru combaterea corupției!
Ok, hai să începem cu întrebările:  
1. Câte cazuri de corupție au fost descoperite în Ialomița, în cursul anului 2022, de angajații IPJ Ialomița?
2. Există în acest moment dosare penale deschise pe numele unor polițiști din IPJ Ialomița, pentru abuz în serviciu și purtare abuzivă?
3. Nu intră aceste dosare la capitolul evenimente negative?
În contextul transparenței invocate de distinsul comandant al IPJ, vom continua seria dezvăluirilor, bineînțeles cu voia redacției!

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Miercuri 27 Sep 2023
113 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
« 1 3 4 5 6 7 8 9 430 431
0
Restructurările din administrație, în atenția Prefecturii Ialomița

Restructurările din administrație, în atenția Prefecturii Ialomița

Miercuri, 27 septembrie 2023, prefectul județului Ialomița a prezidat ședința Colegiului Prefectural, precum și pe cea a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Ialomița. În cadrul ședinței au fost ...[citește_toată_știrea]

27 Septembrie 2023, 12:50
(70 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiuni pentru prevenirea și combaterea delictelor silvice

IPJ Ialomița: Acțiuni pentru prevenirea și combaterea delictelor silvice

Marți, 26 septembrie 2023, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Grivița au oprit în trafic, pentru verificări, pe raza comunei Iazu, o autoutilitară condusă de un bărbat 26 de ani, din județul ...[citește_toată_știrea]

27 Septembrie 2023, 12:40
(113 vizualizări - 0 comentarii)


2

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Secțiunea Mica Publicitate
a fost actualizată!
Cele mai noi anunțuri din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri on-line!

26 Septembrie 2023, 19:15


Slobozia, oraș candidat la titlul de «Capitala Tineretului din România» în 2025

Slobozia, oraș candidat la titlul de «Capitala Tineretului din România» în 2025

Municipiul Slobozia s-a calificat în finala competiției «Capitala Tineretului din România» pentru anul 2025, program inițiat de Consiliul Tineretului din România, Federația Tinerilor din Cluj, Grupul P ...[citește_toată_știrea]

26 Septembrie 2023, 15:40
(177 vizualizări - 0 comentarii)


Biblioteca Județeană «Ștefan Bănulescu» Ialomița: Salonul Anual de Carte, a XXXII-a ediție

Biblioteca Județeană «Ștefan Bănulescu» din Slobozia se pregătește de inaugurarea celei de a XXXII-a ediții a «Salonului Anual de Carte». Evenimentul va debuta anul acesta luni, 2 octombrie 2023, și se ...[citește_toată_știrea]

26 Septembrie 2023, 15:10
(275 vizualizări - 0 comentarii)


5

AJPIS Ialomița: A intrat în vigoare majorarea cu 50% a indemnizației de creștere a copilului pentru părinții de gemeni, tripleți sau multipleți

Peste 2100 de familii cu gemeni sau tripleți în componență vor beneficia de majorarea cu 50% a indemnizației de creștere a copilului, după publicarea în Monitorul Oficial nr. 844/19.09.2023 a normelor metodologice ...[citește_toată_știrea]

26 Septembrie 2023, 15:00
(232 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Sâmbătă, 30 septembrie 2023, termen-limită pentru depunerea Formularului 398

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește contribuabililor, persoane impozabile care sunt înregistrate în România pentru utilizarea regimului special pentru vânzarea la distanță ...[citește_toată_știrea]

26 Septembrie 2023, 14:20
(185 vizualizări - 0 comentarii)


7

anunț angajare

ADMET SRL
Șos. Brăilei, nr. 17 bis, Slobozia
angajează
lucrător bucătărie
-spălător vase mari

la Hotel Select
relații la telefon 0745/092.361

26 Septembrie 2023, 14:05


Anchete DIICOT în Ialomița: În vizor, traficanți de droguri și de migranți!

Anchete DIICOT în Ialomița: În vizor, traficanți de droguri și de migranți!

Marți, 26 septembrie a.c., procurorii DIICOT-Biroul Teritorial Ialomița au efectuat 3 percheziții domiciliare și au pus în executare 3 mandate de aducere, pe numele a trei suspecți acuzați că au comercializat ...[citește_toată_știrea]

26 Septembrie 2023, 13:30
(347 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Controale în sistem integrat, desfășurate de polițiști

Ialomița: Controale în sistem integrat, desfășurate de polițiști

În ultimele 24 de ore, la nivelul județului Ialomița, s-au desfășurat controale în sistem integrat, în care au fost implicați 44 de polițiști ialomițeni, jandarmi și reprezentanți ai Ocolului Silvic și ...[citește_toată_știrea]

26 Septembrie 2023, 12:40
(222 vizualizări - 0 comentarii)


Președintele USR, Cătălin Drulă: «Îl vom împiedica pe Ciolacu! Creșterea taxelor nu va intra în vigoare la 1 octombrie!»

Președintele USR, Cătălin Drulă, anunță că USR va face toate demersurile astfel încât creșterea taxelor să nu intre în vigoare de la 1 octombrie 2023. Atacul la Curtea Constituțională rămâne singura soluție ...[citește_toată_știrea]

25 Septembrie 2023, 14:25
(274 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Rambursări de TVA de 64,93 milioane de lei, în perioada ianuarie-august 2023

Administrația Județeană Finanțelor Publice Ialomița, prin structurile sale fiscal-teritoriale, a rambursat în perioada ianuarie-august 2023, conform selecției naționale, TVA în valoare de 64,93 milioane ...[citește_toată_știrea]

25 Septembrie 2023, 13:40
(322 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Atenție, se furnizează apă cu program în localitatea Fierbinți-Târg!

Sistemul centralizat de alimentare cu apă din localitatea Fierbinți-Târg a înregistrat în ultima perioadă o creștere considerabilă a consumului, dar și o scădere a nivelurilor hidrostatice și hidrodinamice ...[citește_toată_știrea]

25 Septembrie 2023, 12:55
(281 vizualizări - 0 comentarii)


Garaj în flăcări la Urziceni, incendiu la o casă din Gârbovi

În perioada de referință, trei echipaje de pompieri din Urziceni, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, au intervenit pentru lichidarea unui incendiu, produs la un garaj ...[citește_toată_știrea]

25 Septembrie 2023, 11:15
(343 vizualizări - 0 comentarii)


Accidente la Jilavele și Fetești

Sâmbătă, 23 septembrie a.c., pompierii din Urziceni au intervenit la un accident rutier în comuna Jilavele, fiind implicat un autoturism. În urma evenimentului rutier au rezultat două victime, conștiente ...[citește_toată_știrea]

25 Septembrie 2023, 11:05
(303 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Bărbat rănit într-un accident rutier

Sâmbătă, 23 septembrie a.c., pompierii din Țăndărei au intervenit la un accident rutier produs între un autoturism și un camion. În urma evenimentului, un bărbat de aproximativ 35 de ani a fost rănit, rămânând ...[citește_toată_știrea]

23 Septembrie 2023, 10:00
(579 vizualizări - 0 comentarii)


Episcopia Sloboziei și Călărașilor sărbătorește 30 de ani de la înființare

Episcopia Sloboziei și Călărașilor sărbătorește 30 de ani de la înființare

În anul 2023, Episcopia Sloboziei și Călărașilor sărbătorește 30 de ani de la înființare, Episcopia Sloboziei și Călărașilor fiind prima Eparhie înființată după Revoluția din 1989. În acest context aniversar ...[citește_toată_știrea]

22 Septembrie 2023, 17:25
(608 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: Controale privind prezența substanțelor interzise în produsele de origine non-animală

Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor demarează controale ample la nivel național care vizează utilizarea sau comercializarea ilegală de substanțe psihoactive, psihotrope ...[citește_toată_știrea]

22 Septembrie 2023, 13:40
(617 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Dosar penal pentru că și-ar fi lovit soția

Un bărbat de 42 de ani, din Slobozia, s-a ales cu un dosar penal după ce a fost reclamat la Poliție de către soția sa, o femeie de 40 de ani, pe care ar fi agresat-o. În urma unui conflict spontan, acesta ...[citește_toată_știrea]

22 Septembrie 2023, 13:20
(748 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Amenzi de peste 59 mii de lei pentru încălcarea Codului Rutier

Joi, 21 septembrie a.c., polițiștii rutieri din cadrul IPJ Ialomița au continuat activitățile de combatere a indisciplinei în trafic, ca urmare a neregulilor constatate fiind aplicate 271 de sancțiuni contravenționale ...[citește_toată_știrea]

22 Septembrie 2023, 13:00
(673 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: La volan fără permis de conducere

Un tânăr de 33 de ani, din Fetești, a fost depistat joi, 21 septembrie a.c., conducând pe drumurile publice fără a avea permis. Mai mult, în urma testării cu aparatul din dotare au reieșit indicii cu privire ...[citește_toată_știrea]

22 Septembrie 2023, 12:50
(572 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Precizări privind sistemul de monitorizare a suprafețelor agricole

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură aduce clarificări importante cu privire la Controlul prin monitorizare «checks by monitoring» aplicat începând cu Campania 2023. Astfel ...[citește_toată_știrea]

22 Septembrie 2023, 10:50
(604 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Încasări la buget de 845,7 milioane de lei, în perioada ianuarie-august 2023

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița a contabilizat, de la începutul anului și până la 31 august 2023, venituri nete la bugetul general consolidat al statului în sumă totală de 845,7 milioane ...[citește_toată_știrea]

21 Septembrie 2023, 17:25
(654 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Factura electronică protejează mediul înconjurător

RAJA Constanța: Factura electronică protejează mediul înconjurător

RAJA Constanța încurajează clienții să aleagă soluțiile digitale pentru că sunt simple și ușor accesibile. Factura electronică este o opțiune rapidă, sigură, eficientă, dar cel mai important, prietenoasă ...[citește_toată_știrea]

21 Septembrie 2023, 17:10
(815 vizualizări - 0 comentarii)


Senatorul USR Sebastian Cernic: «Patriotismul economic al lui Ciolacu este o minciună, în condițiile în care prețul produselor tradiționale va crește!»

«Prim-ministrul Marcel Ciolacu minte atunci când vorbește în public de „patriotism economic“, în condițiile în care a decis să crească prețul produselor tradiționale românești prin renunțarea la TVA-ul ...[citește_toată_știrea]

21 Septembrie 2023, 17:05
(762 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Plăți de peste 30,325 milioane de lei pentru renta viageră agricolă 2022

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură informează că a efectuat plata sumei de 30,325 milioane de lei cuvenită sub formă de rentă viageră agricolă aferentă anului 2022. Astfel, suma de 11,4 ...[citește_toată_știrea]

20 Septembrie 2023, 17:20
(627 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: 25 septembrie 2023, termen de depunere a unor declarații fiscale

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește contribuabililor că luni, 25 septembrie 2023, este termenul de depunere a următoarelor declarații, pentru perioada de raportare încheiată ...[citește_toată_știrea]

20 Septembrie 2023, 11:30
(864 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Apă oprită la Dridu pentru lucrări la stația de pompare

Miercuri, 20 septembrie 2023, echipele RAJA Constanța vor executa lucrări de cuplare a conductei de alimentare cu apă de la nivelul Stației de Pompare din localitatea Dridu/Ialomița, la sistemul centralizat ...[citește_toată_știrea]

19 Septembrie 2023, 14:10
(1005 vizualizări - 0 comentarii)


Bărbat din Sfântu Gheorghe, reținut de polițiști după ce a agresat o minoră de 15 ani

Polițiștii Secției nr. 6 Ion Roată au reținut duminică, 17 septembrie a.c., un bărbat de 53 de ani, din comuna Sfântu Gheorghe, bănuit de săvârșirea infracțiunii de «lovire sau alte violențe». În urma cercetărilor ...[citește_toată_știrea]

18 Septembrie 2023, 14:10
(1165 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: 11 permise de conducere reținute, 18 certificate de înmatriculare retrase

În zilele de sâmbătă și dumincă, 16/17 septembrie a.c., polițiștii ialomițeni au intervenit la 212 evenimente, majoritatea sesizate prin 112. Au fost aplicate 404 de sancțiuni contravenționale, iar în urma ...[citește_toată_știrea]

18 Septembrie 2023, 13:55
(1085 vizualizări - 0 comentarii)


« 1 3 4 5 6 7 8 9 430 431
Ultimele comentarii
sfântul petru în Două amenzi în decurs de un an pentru puțuri forate ilegal Gogu în Distrigaz Sud «șantajează» proprietarii de apartamente Cetatean din Slobozia în Slobozia NU are nevoie de instalația de osmoză inversă pentru potabilizarea apei sacagiu de slobozia în Administrația Soare evaluează prejudiciul generat de investiția în stația de epurare din Slobozia Neagu golanu în Un punct în plus, un loc mai sus Ionașcu în Administrația Soare evaluează prejudiciul generat de investiția în stația de epurare din Slobozia Escobar în S-au prăbușit pe final Pagubitii în Ordonanța privind reorganizarea instituțiilor publice ar putea lăsa Parchetele ialomițene fără procurori Contribuabil în Urban SA impune «branșarea individuală» Deviație de sept în Ordonanța privind reorganizarea instituțiilor publice ar putea lăsa Parchetele ialomițene fără procurori Petrică în Feteștiul, punctaj maxim. Bărcăneștiul, egal cu Jilavele! opinie în Administrațiile din Ialomița trăiesc din mila Statului Sat Bataluri în Administrațiile din Ialomița trăiesc din mila Statului Cetăţean în Slobozia NU are nevoie de instalația de osmoză inversă pentru potabilizarea apei Mmmmmmmmmmmmm în Distrigaz Sud «șantajează» proprietarii de apartamente închiriez apartament 3 camere în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 27 septembrie 2023 închiriere spaţiu comercial în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 27 septembrie 2023 închiriez apartament 2 camere în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 27 septembrie 2023 garsonieră de închiriat în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 27 septembrie 2023 teren Slobozia Nouă în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 27 septembrie 2023
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...